Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x06 - A semmi közepe

2012. március 25. 17:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Helló fiúk, szia lányok, ma Torchwood-roadmovie-t láthatunk, nézzük szeretettel bátor hőseink vidéki turnéját. Alkonyi angol vidék, kanyargó aszfaltcsík, rajta szőke nővel bélelt terepjáró hasít, mondaná a költő, ha volna ideje ilyen hülyeségeket nézni, de nincs, úgyhogy nem is rugózunk tovább ezen a témán. A gépsárkányban csak egy fiatal hölgy ül, aki épp telefonál, miközben a rádióból az Automatic langyi britpop zenekar Monster c. dala üvölt, háló, apa, még másfél óra, míg hazaérek, tolom neki, mint állat, ne parázz, egyszer csak jövök, háló, rosszul hallak! Talán próbáld meg lehalkítani azt a fost, angyalom, jobban fogod hallani aput, de egy utolsó majjövök után le is teszi a telefont és Mánsztör! Ovör dö hííííl, mánsztör! A követező percben, mikor megáll az autóval, mert egy embernek látszó valamit pillant meg az úton heverni, már koromsötét van, valószínűleg a Mánsztör! betett a Napnak és kicsivel korábban fájrontot csinált máma.

2.jpg

Az Elhagyott Tájon Egyedül Utazó Szőke Lány (ETEUSZL) a veszélyeztetett fajok listáján amúgy igen előkelő helyet foglal el, legtöbbször levadássza egy/több valaki/valami, most ezen az arányon kicsit ront a csajszi, aki egy mozdulattal átavanzsál az Elhagyott Tájon Sötétben Autóból Kiszálló Szőke Lány kategóriájába, ez már a táplálékláncnak a legeslegalja, a Bálnát Pofánrúgó Kamikaze Plankton alatt helyezkedik el. Monnyuk legalább bézbózütő van a kezében, ez a javára írandó, hogy nem teljesen hülye. Odaóvakodik a fickóhoz, megbökdösi, az meg szétgurul, mert csak egy rögtönzött bábu volt valójában. Pánik indul, a csaj egyszerre próbál hét vagy kilenc irányba figyelni, oson vissza a verdához, amit persze nyitva hagyott, közben párszor átsuhan valami a kamera előtt, húha, anyám, nem leszel állandó szereplő a sorozatban, ez már most látszik. Na végre beugrik a kocsiba, ajtó bezár, menjünk, hopszimogyoró, eltűnt a kulcs, a telón meg nincs térerő! Hát ez gáz, mit csináljunk, mit is kellene most csinálni vajon??? Hamar érkezik megfejtés egy sötét alak személyében, aki a zárt ajtót feltépve elkapja a csajszit, a kamera távolodik a kocsitól, már csak a nyígás hallatszik, FŐCÍM!

Másnap délelőtt ugyanazon az angol tájon suhan a Tw-telekjáró, ahol tegnap éjjel az ETSAKSZL (ugye emlékeztek, mi az, gyerekek?) megmajmolódott by rejtelmes éjjeli humanoid lény, Owen már nyíg, phöjj, bazmeg, utálom a vidéket, mi a fasznak jövünk ki a városból? Megállnak enni, közben Jack ismerteti a helyzetet: 17 eltűnés 5 hónap alatt, az azért rideg, úgyhogy majd mi ezt jól ki fogjuk nyomozni! A kajálda egyébként zseniális, a semmi és a sehol között félúton, iszonyat forgalma lehet a bácsinak, majdnem olyan csudijól választott magának placcot, mint Kakszi művész úr az Olvasztott Homokból Fújással Készített Ragadozó Nagymacska című filmben.

1.jpg

Szóval mind eltűntek és mind itt egy húszmérföldes körzetben, nincs közöttük semmilyen kapcsolat, testek sem kerültek elő, úgyhogy megnézzük, drága véreim, hogy itten mi van, uff, szól Jack. Na de háde mosmá így tök messze vagyunk a téridőhasadástól, nem, kérdezi Gwen, hánemtom, mondja a jó kapitány, merhogy mindég növexik neki az intenzitása, hej. Owen egyből beugat, jajnemááá, az élienek (GROARRRRGHMRRRRRRFFF) mi a büdös faszt keresnének itt a pusztában, tuti valami öngyilkos szekta ez! A jó doktor, megjegyezném, kifelejtette azt az apróságot, hogy nem került elő senki, hacsak nem ilyen elásom magam jó mélyre típusú öngyilkos szektára gondolt. Nem fejti ki bővebben a dolgot, mert érkezik Nemecsek hamburgerekkel megrakodva, elkezdenek enni, Toshiko nem kér, mert valami haverja hepatitiszt kapott egy útszéli büfében, erre kicsit alábbhagy az étvágy, mekkora paraszt má ez a nő, kajak megvárta, míg megveszik a tápot... Jack megmutatja a térképen, véreim, ez volt a hely, ahol az ETSAKSZL mobilja még kerázott, úgyhogy itt ütünk tábort. Owennél egyből átugrik a vezérlés, WHAAAAAAT??????? Tábort mondtál, főnök, Jack csak vigyorog. Snitt, útszéli mező egy hegy lábánál, Owen és Jack pakolnak kifele a Tw-mobilból, a csajok és Nemecsek sátrat vernek közben. A doki folyamatosan rinyál, mérnem hotelbe megyünk, mert itt tűntek el az emberek, nem a hotelben, bazmeg, meg nem tudhatod, ki lakik fölötted egy motelben, lehet, bazmeg, de nem a földön kell aludnom! Owen az összecsomagolt sátor mellett lamentál, mafaszt kezdjek ezzel, segítsek felállítani, kérdezi Toshiko, gyorsan leoltja őt is, az neked menne legkevésbe, anyám. Amúgy iszonyat durva kocsi ez a torcsvúd-telekjáró, a képen látható ÖSSZES cucc ebben volt, mondjuk lehet, hogy van egy dimenzióluk a csomiban, ami egy kurva nagy raktárba nyílik, de ennyi motyót fizikai képtelenség egy ekkora verdába betuszmákolni.

3.jpg

De ugorjunk a maradi fizika sivár mezeiről a fantázia dús füvű legelőire, mert közben a Torchwoodosokat már vadul meg is figyelik a hegy oldalából, még nem tudjuk ki, de hát ugye eddig kb. a világ rajtuk kívül eső részével voltak rosszban, így sanszos, hogy ez is valami ellenség. Közben pakolás, fecsegés, Owen még mindig azon kattog, hogy fassszoooom má az osztálykirándulásba, a sátrat se tudta felverni még, nem egy túlélő típus. Körbeülik az üres tűzrakót, ki kit smárolt le utoljára, Owen bejelenti, hogy Gwent, na, erre még a jó Harkness is felkapja a fejét, Tosh meg besértődik valamiért, Harkness azt tudakolja, az idegenek számítanak-e, broáf, Nemecsek RoboRitát mondja, erre mindenki beszontyolodik, ó, a kikapcsolt robotizé. Na, Gwen meg Owen elcsúsznak tüzifáért, közben veszekednek, mint a régi házasok, fasznak kellett elmondanod a tepsis csókot, mérne, merne bazmeg, mivan, anya, rákattantán Owen bácsira, kattant az anyád, az, szó szót követ, aztán fához szorítják egymást, ám mielőtt reszelésbe fordulna a fagyűjtés, Gwen megpillant egy kukkolót a fák között, nem messze. Egyből ravasz tervet szőnek, háromra pisztolyt rántunk és szaladunk utána, oké, egykéthá! Rántanak is, szaladnak is, csak a forma tűnt el valamerre, végül a nagy keresgélésben meg ijedezésben ez a két nyomorult majdnem egymást puffantja le.

4.jpg

Ajjaj, hát ezek eltűntek, viszont, nini, van ott egy letakart valami! Megnézik, hopp, egy véres csontváz az, szóljunk csak a mindenkinek! Snitt, Owen vizsgálja a megboldogultat, Nemecsek körbetekeri az erdő felét a sárga szalaggal, gondolom, nehogy az a kibaszott sok ember, aki körülöttük van, odajöjjön, OMG, a doki megállapítja, hogy ezt máshol ölték meg, csak idehozták, nem tud halálokot mondani, mert kicsit hiányos a bácsi, Az tuti, hogy nem vivilek voltak, mert azok nem így ölnek. Egyszercsak a közelben elindul egy autó, hé, ez nem a mienk, kérdezi Gwen, szaladnak vissza ész nélkül, még pont látják, ahogy a Land Rover letapossa a sátrakat, összetöri a felszerelést, majd nyélgázon távozik. A következő jelenetben Toshiko szidja Owent, mint a bokrot, te ostoba fasz, benne hagytad a kulcsot, tényleg?!? Igen, bazmeg, elfelejtettem, na! Hogy miért neki kellett volna kivenni a kulcsot, mikor Jack vezetett, meg utoljára ő ült a vezetőülésben, azon átsiklunk, főleg, mert a jó kapitány kitalálja, bazzeg, ez egy elterelés volt, hé! Gwen hozzáfűzi, azóta figyelnek minket, hogy idejöttünk, de okosak vagytok, baszod, tudnám, akkor miért itt tartotok? Nemecsek, az egyetlen értelmes, közben beméri a kocsi helyét, három és fél mérföldre innen parkol a verda, emberek. Hú, ez nem csapda, kérdezi Gwen, de lehet, de mit csináljunk, túrázni fogunk, véreim, a kocsit vissza köll szerezni, uff. A közelben van egy falu, ott van a verda is, hát ez csodálatos egy egybeesés nagyon, menjünk immáron. Snitt, megérkeznek a faluba, Owen nyíg, mint a fürdőskurva, ki affaszom akar itt élni, de tényleg, mondjuk ebben van valami, ha nem lennék kikúrtul cizellált lelkileg, azt mondanám, annyira vidék, hogy kettőre ér le a déli harangszó, maradjunk annyiban, hogy kicsit kevesebb pörgés van, mint egy proszektúrán. A falu kihalt, elhagyott, sehol egy lélek. Ám ez csak látszat ám, mert valójában őket ám figyelik ám egy függöny mögül ám! Itt is van, így e!

5.jpg

Jack a Hibás Parancsok Könyvéből választ egy ideillőt, Nemecsek, Toshiko, menjetek a verdáért, mi hárman beülünk a kocsmába! Drága zsíroskenyér, ez a forma semmiből nem tanul? Több száz éves vagy mennyi és olyan hülye, hogy nem tudja, NEM választjuk szét a csapatot idegen/veszélyes helyen, és ez a vezetőjük, komolyan, nemáá. Mondjuk a többi elmeroggyant meg hallgat rá, úgyhogy zsák a foltját, valóban. Bemennek a kocsmába, síri csend, Gwen egyből a kasszát csekkolja, Owen inna egy sört, majd végre elhangzik a kérdés, hol van innen a mindenki? Felóvakodnak az emeletre, Gwen talál egy újabb testet, bele is ásít a WC-be, mindenki odarohan, jól vagy, anya, lentről ajtócsapódás hallatszik, huhú, rohanjunk, kirohannak a kocsma elé, persze megint sehol senki, akkor hányok tovább, mondja Gwen, a-a, drágám, nincs erre időnk. átkutatunk mindent! Következő házban újabb halott, erősen hiányos ez is, mint a többi, na Gwennél itt esik le végképp a lánc, besokkol, nem kéne itt lennem, mi a faszt keresek én itt egyáltalán, otthon kéne lennem apuval! Na van még két ház, megnézzük azokat is, reagál a szociálisan igen érzékeny Jack, gyere má bazmeg. Owen eközben a kocsma felső szintjén beszél a hullához, hát veled meg mi történt, te gyerek. Eközben Nemecsek és Tosh mennek a GPS-jel után, fél mérföld arra, mutatja Nemecsek, odaérnek egy házhoz, ahonnan időnként sikoltozás hallatszik ki. Megrettenés, ez-mafasz-volt tekintettel egymásra kamillázás után kiderül, miért a bolond Harkness a csapat vezetője: mert ezek még nála is sokkal hülyébbek. Mit csinálunk ismeretlen helyen, feltehetően több, feltehetően rideg módon felfegyverzett ismeretlen ellenség által megszállt ház felderítésekor? Igen, bazmeg, szétválunk, hátha akkor még kevesebb esélyünk van... Így is tesznek, szerencsére az ellenség szarik rájuk, illetve hoppácska! Nemecsek a távolba mutat, hogy arra kell menni, béjbe, de mire visszafordul Toshiko eltűnik. Wáhááá, most már komoly a para, Nemecsek kész van, mint a házi feladat, forgolódik a stukkerrel, keres, kutat, koncentrál, aztán hátulról nekifut valami csuklyás alak és fellöki, jááááj! Snitt, Gwen és Harkness kommandóznak a faluban, újabb ház bejárata, kész vagy, igen, egy, két, há! Gwen feltépi az ajtót, a követkaző pillanatban hasbalövik egy sörétes puskával. Jajjaj, nagy a baj, most tényleg, Jack beugrik az ajtón, egy korongrémült suttyó araszol felfelé a lépcsőn sírva, kezében a bejárat felé orientált shotgun. Teszedle bazmeg, ordítja Harkness, teddmále, má úgy értem most teddle, de mán! Ez de komoly egy ember ez a jó kapitány, a kolleganőt hasbadurrantotta a bedgáj és még mindig nem lőjük fejbe meg semmi, csak magyarázunk, pfff, bezzeg szerencsétlen pizzáscsajszit, akinek RoboRéka agya költözött a fejibe, gond nélkül szarrá lőtték, pedig abban a részben csak Hasitasi professzort ölte meg a Törnibátorlány, fura.

6.jpg

TEDDMÁLE, jóvanna, leteszem, bocsi, aszittem "ők" jöttek vissza értem, kik azok az ők, Gwen közben csendben haldoklik odakünn, Owen épp érkezik, az óbégatásra Jack is kiszalad az új legjobb barátjától, mi van Gwennel, eltalálták, ecsém, akkor vigyük be, megnézem, mit lehet tenni. Bezúznak a házba, Gwent feldobják az ebédlőasztalra, s minden sikonya ellenére Owen elkezdi vizsgálni. Gwennek ez most sovány vigasz, de hál'Isten van, ugyanis a sörétek alig mentek be a bőr alá, könnyű lesz kiszedni. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fáj kurvára, bár fura módon a második sörét után már csak aprókat rándul, aztán beszélgetnek kicsit erről-arról. Jack közben felhozza a céllövöldegyereket meg a shotit, értelmetlen beszéálgetés következik, konklúziója, most visszamegyünk a kocsmába, ott lesz a bázis, a többit majd látjuk. Ütős kis terv, főleg, az a rész, hogy Jack szerint Nemecsek meg Toshiko majd megoldják, nem kell segíteni nekik. Az átköltözés hangulatát javítandó Céllövölde Laci részvétét fejezi ki Owenéknek, mert szerinte Nemecsekéket má' megette a mumus.

Snitt, Toshiko ébredezik valami sufniban, Nemecsek két lépésnyire tőle üldögél egy láda tetején egy feszítővassal a kezében, a kemping gázos, mondja jó reggelt gyanánt. Roppant kedves, persze értelmetlen, de hát torcsvúd, ennyi. Toshiko megtalálja az elemlámpát, körbevilágít, közben Nemecsek magyarázza nagy tudomáyossággal, hogy ők most egy pincében estek fogságba, sebaj, Ernő, mondja a hacker, bárhonnan kijutunk, aha, akkor jó, amúgy kik vagy mik zártak minket ide, haver, hát azt én se tudom, túl gyorsan történt a kepcsör. Az, hogy a csapatból ketten H.E.T. (Háború Esetén Túsz) besorolásúak, nem lenne feltétlenül gond, a baj ott kezdődik, hogy a másik három se virított eddig többet, illetve Gwen legalább lelövette magát, a dolog hősiességéből persze levon, hogy az a csávó durrantott bele, akit meg kellett volna menteniük. Mindegy, Toshiko keresgél, nézelődik, mit lehetne, Nemecsek meg halad a bekattanás felé, találnak egy rahedli cipőt, meg némi vért, hú baszod, mi történhetett itt, Toshiko benéz egy hűtőbe és egy pillanatra nála is szétesik a kép, Nemecsek egyből rongyol oda, mit találtál, nem kéne, de meg akarom nézni, kiderül, hogy a jó Szaratov tele van humán alkatrészekkel, hát, Ernő, legalább tudjuk, mi történt az emberekkel...

7.jpg

Váltunk a másik három hősre, épp barikádot emelnek a kocsmában, te Jack, most komolyan, mi lesz azzal a két szerencsétlennel, haggyámá, jó, most Shotgun Sanyira kell vigyáznunk, merhogy őt már megtámadták! Gwen is ott sertepertél, most megkérdezi, figyumá, ismerünk olyan lényt, aki embert eszik? Micsinász, hüjevagy, pihenned kéne, nyeffeg a doki, de leszarja mindenki, szóval mind a 17 eltűntet megette valami, hát, nagyon úgy tűnik, mondja Harkness, plusz a falu lakossága, szóval nagy szarban a haza. Ez valószínű amúgy azért van, merhogy a rés tágult és többen tudnak átjönni, Owen ennek nem örül. Gwen lát valamit az ablakban, nyöhhen egyet, mire mindenki fegyvert ránt, apa, kezdődik, á, nem is biztos, ne idegeskedj, ebben a pillanatban villany off, Owen egyre jobban parázik, baj van, baj! Ide-oda célozgatnak az üres szobában, az ablakoknál, ajtóknál titokzatos zajok, erre már csőre tölt Sanyi is, visszajöttek! Némi feszültségfokozó semmi történik egy kis ideig, aztán valami megpróbál feljönni a pinceajtón. Harkness rájön, baszod, a pincét nem is ellenőriztük! Megpróbálja visszatartani a lenti lakót, rá is lő párszor, ezzel egyidőben beszakad a bejárati ajtó, Shotgun Sanyi eszelősen lövöldözni kezd, majd valami kirángatja az éjszakába. Gwen egyből teperne utána, nemá, mondja Jack, sebesült vagy, nincs lámpád, éjjellátód, nyomkövetőd, most lőttem le egy formát a pinyóban, legalább nézzük meg, mi a pöccsel harcolunk, nem érdekel, én akkor is megyek, ja, jó, menj, Owen menj vele. Snitt, Toshikoékra váltunk, akik megint hülyeségeket beszélnek aztán Nemecsek megpróbálja kirúgni (!) az acélajtót, de hirtelen jön valaki. Jól elbújnak, ajtó kinyílik, jön egy ötvenes nő puskával, jól leteperik, jajnebáncsanak, megmagyarázom, mi folyik itt. Oké, tessen mondani, drága. A néni sztori helyett inkább őket kérdezgeti, hányan vannak, mikor jöttek, stb, végül bevallja, értük jött, "ők" küldték, hogy vigye el Nemecsekéket hozzájuk. De mi a lófasz van itten, kérdezi Toshiko, mert segíthetünk! Á, senki nem tud segíteni, tízévenként eljön értünk az ARATÁS! Mielőtt ezt megemészthetnék, a puskát az arcukba tolja, most jöttök velem, oké?

8.jpg

Visszaváltunk a kocsmára, Harkness immár egyedül mászkál a pinyóban, keresi a lelőtt alakot, a sarokból egyszer csak lihegés hallatszik, egyből fordul rá, ott hever egy csuklyás, álarcos humanoid, ám mielőtt belelőhetne még hármat, letépi az álarcot és segítséget kér. Jack bekötözi és faggatni kezdi, mafasz megy itt nálatok, ecsém, a csávó elkezd röhögni, te tényleg ennyire nem vágod, mi a pálya? Na erre Harkness felkeményedik, mint a légzsák, letépi a kötést a sebről és kicsit meggyötri a bácsit, aki nem bírja sokáig, oké, te nyertél, beszélek! Egyelőre nem tudjuk meg, mi a stájsz, mert váltunk, Gwen és a doki botladoznak az erdőben, kijutnak egy ösvényre, ahol, nahát, jön egy rendőrautó. Majd én megoldom, mondja Gwen, jóestét kívánok, mi tetszenek itten véresen meg pisztollyal sétálgatni az erdőben, mink vagyunk a Torchwood, gyerek, az meg mifasz, valami zenekar, á, mindegy, úgysem értenéd, viszont figyelj csak, ha már idejöttél a kis járőrautóddal, megmondanád, mi az a fény ott a távolban? Hol, ja, az, az a kultúr, ott van ma este a falugyűlés, oda megyek én is. Félrelökik, elbotladoznak a mutatott irányba. Újabb váltás, Puskás néni betereli Nemecsekéket a házába, sűrű sajnálkozások közepette, bocsánat, bocsánat, erre tessék, endkívül elnézést kérek! Toshiko azt tudakolja, hogy néznek ki ezek a lények, úgy, mint az emberek, miért, hogy máshogy kellene kinéznünk, csatlakozik egy fazon, aki Puskás úr lehet nagy valószínűséggel. Nemecsekék lefagynak, hoppá, hát itten mink átal lettünk baszarintva!

9.jpg

A házban fajin kis húsfeldolgozót rendeztek be az idők során, van itt comb, mellehúsa, aprólék, meg nagy smár apuval. Nemecsek megpróbál nekik ugrani, erre kap egy emberes lángost, meg is fekszik, apu megbilincseli, anyu meg Toshikot tartja sakkban a puskával. Még három van, mondja Puskás anyu, jó állapotban vannak. Bilincs kerül Toshra is, majd Puskás úr megmutatja nekik Shotgun Sanyit, akit elkaptak, mert finom hús. Előkap egy bézbózütőt, futólag megkívánja Toshikot, aztán Nemecsek ráfejel, annak bebombáz egy nagyot és machetével indul az elszaladó hacker után. Tosh az aljnövényzetben szepeg, Puskás bácsi keresgéli, végül meg is találja, de mikor pszichopatáskodni akar kicsit, a számítógépzseni tökön rúgja és szalad, mint állat. A kergetőzés végén a bácsi elkapja, s már éppen megfojtaná, mikor Owen stukkert nyom a fekójéhez. Engedd el, a kurva anyádat, nem engedem, akkor fejberúglak és lőn. A bácsi elhemperedik, Gwen Toshikot élesztgeti, a rendőr meg mögöttük figyeli, hogy mi lesz. Ezek a buzik megették az egész falut, nyögi ki nagy nehezen Toshiko, jól van, most már itt vagyunk, minden oké lesz! Tartóztasd le ezt a nyomorult férget, fiam, szól kerítésfogú hősnőnk, erre Puskás bácsi röhögni kezd, letartóztatsz, micsoda, hülye vagy, így a yard, a saját nagybátyámat??? Ezzel fegyvert ránt a dokira, Gwen meg őrá, tedd le a fegyvert, te gyökér, Puskás úr ordít, lőddle, lőddle, Gwen is ordít, le a kurva fegyvert, lőddle, teddle, lőddle, teddle, közben Owen falfehéren reszket, Gwen a feszkótól még a szokásosnál is rondább, végül ő teszi le a fegyvert, a rosszfiúk javára döntve el az idegek háborúját.

11.jpg

Puskás úr és unokaöccse, Peti visszaviszik az egész bandát a mészárszékbe, ahova már összefújta a szél a szemetet, ott van minden kannibál a faluból, a hiányzók már halottak. Rohadt vidéki bunkók vagytok, köpköd Owen, a városban ilyen nem történhetne meg! Jól kiröhögik, majd Puskás apu előcibálja Nemecseket, szeva fiam, te leszel az első fogás ma, minnyá kivéreztetünk, csak várjál. Elővesz egy brutál nagy bárdot, mindenki dermedten figyel, egyszer csak elkezd remegni az egész ház, dübörgés hallatszik, mafasz ez, hesszelnek a gonoszok, váratlanul beszakad az ajtó, Harkness és traktora máris bent figyelnek a nappaliban. Hogy a beköszönés után stílusosan folytathassa, egy piszok nagy Mossberggel ugrik ki a pilótafülkéből és harcképtelenné teszi az egész minden gonosztevőt.

13.jpg

14.jpg

15.jpg

A műsor végén Puskás apuval kezdené a kivégzést, de Gwen odaugrik, nemá, hogy megölöd, mi mást kéne csinálnom, meg akarom érteni, hogy ezt így miért meg hogyan, na, léccí, léccí, na jó. Leültetik a bácsit a kocsma bárpultjához, na hogy is volt ez, hát tudja, kislány, ez amolyan hagyomány mifelénk, tízévente nyomunk egy ilyent, de mégis, miért, Gwen már ordít, mi az anyádért kellett ezt csinálni, Jack vinné a bácsit, aki azt mondja, hogy megsúgom, ha akarod. Igen, akarom, odahajol és azt súgja: mert ettől voltam boldog. Gwen kiakad, mint a sezlonyrugó, míg meg nem jön az erősítés, nem is tér magához, csak járkál körbe, meg rázza a fejét. A zárójelenetben Gwen előbb Alfahímmel nézi a tévét, majd Owen lakásában álldigál egy szál ingben, közben eszmefuttatást hallunk arról, hogy nem így tervezte az életét, nem mondhatja el senkinek a melóban történteket és ez nyomasztja, de nekem elmondhatod, öleli át a jó doktor, vad smár kezdődik, úgyhogy, hölgyeim és uraim, ha téridőficcentés nem is volt ebben a részben, szerelmi szál azért akadt, VÉGE.


komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solycika 2012.03.26. 15:02:27

Hát igen, a szerelmi szálnak adtak ebben a részben, de azért akciójelenetben sem szűkölködött...:)Nagyon megragadtad a lényeges jeleneteket, a képek, zseniálisak ismét!
Komolyan mondom, nem gondoltam volna, hogy Gwen tud még a szokásosnál is rondább lenni, és de...LŐN! :D:D
süti beállítások módosítása