Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x10 - Szomorúság

2012. március 25. 10:00 - m*kkk

Na akkor tessék, lássék, mi újság a gazdagok tengerparti homokvárában. A nyitányban Hank egy Top Gun DVD-t csomagol újságpapírba, amiért Evan gyorsan rá is pirít, hiszen ki csomagol manapság ilyen bénán?! Az ajándék, amúgy Tucker-nek lesz. Emlékeztek még a fiatal srácra, aki az első részek egyikében rommá zúzta egy Ferrari elejét, mert épp a barátnőjét vitte fagyizni. Szóval Tucker 17, és szülinapi zsúrt rendez neki a Google-mániás barátnője – bármit is jelentsen ez a felső tízezer életében.

 

Az első vendég az óriás partin Hank...hihetnénk, de nem hanem csak az utolsó. A kecó azonban rémesen kihalt, szóval valami nem kóser. Na igen, a bulit lemondták, mert Apuci (a zafír kék szemű, milliós vigyorral) nem tud időben hazareppenni a prive jet-tel. Mindezt pedig csak a Twitteren kommunikálta a tini pár, így a begyepesedett agyú dokink nem vette, és még valaki...2.0, ő volt az első. Micsoda páros! Az is biztos, hogy nem a facebook-on poke-olódtak össze.

Az eddig négy fős partira berongyol végül Apuci is, méghozzá az aktuális titkárnő (eufemizálva: asszisztens) cicababával, akit valószínűleg éppen kezelget. Mindketten kicsattannak a jókedvtől, ami természetes lehetne Tucker szülinapja szempontjából, de azért majomhangokat utánozni, és azon az agyukat szétvisítani azért mégis csak túlzás. Cicababa nem is bírja sokáig, hiszen egy gibbon és egy maki hang után ki is dől, mint selyemvirág a maki alól. Micsoda szerencse, hogy a luxus homokozó két legfrankóbb dokija (és dokihoz közeli jó barátja) épp a helyszínen tartózkodik. Gyorsan fény derül a cseppet sem meglepő tényre, Cicababa úgy kapkodta be a különböző színes pirulákat egymásra, mint meglepett tini lány a Hajógyári szigeten a női WC-ben.

Közben Indi és Evan egy parti huszárt vizsgálnak egy vagány koktél teraszon, aki a vérnyomásmérés közben egy laza Daiquiri-t szürcsöl. Nagy gondja nincs, ezért meg is hívja az egyre inkább házastárs módjára civakodó párocskát a következő privát partira. Az adok-kapok oka jelenleg Evan viszonya a nőkkel. Nem igazán értem, ezen mit lehet vitázni, amikor konvergál a nullához minden 2-es kromoszómájú lány és Evan bármilyen szintű kapcsolata. Mégis az eredmény: Evan-nek azért nincs barátnője, mert még egy épkézláb hölgy ismerőse sincs. Anya és Indi nem ér. Persze kedvenc Pénzügyi Igazgatónk, kapva kap az alkalmon, és a lengyel parkolós lányra egyből rástartol: „legyünk cimbik, odaadom a rágós techno-s CD- t is a kocsimból, mire ráizgultál”.

 

Bent a kórházban szegény Hanky ismét belefut 2.0 úrba, aki nem is rejti véka alá, hogy most neki áll a zászló (pedig nem is, bár ennél a ribi 2.0-nál ki tudja). A továbbra is igazán tenyérbemászó képű Charlie azért csak oda-odapirít szegény dokinknak. Hiába a kórház most az ö szemétdombja, Hank elsunnyog. Tucker és Google-függő már bemennek megkérdezni, hogy mi újság Cicababával, de valójában csak azért mentek, hogy elpanaszolják Apuci kiütötte magát, és mostanában sokat iszik meg szed is valamit. Lám a felső tízezernél nem a tinikért kell aggódnunk, hanem a kapuzárási pánikkal küzdő Apuciért.

 

Evan közben végre ismét rámehet az ingyen piára, nőre, fémre, fára. Bizonyítási kényszere nem hagyja nyugodni, és az ingyen partin minden valamire való hölgy vendéget a barátságával molesztál. Természetesen egy sem jön össze, de kérdem én, hogy is jöhetne, amikor a maga férfias módján ismét Y pohárból szürcsöli a Cosmopolitan-t. A kijáratnál megint összefut Lengyelkével, aki teljesen rágerjedt a diumdisu zenére, ami Macska Jancsink kabriójából tam-tamozik. Kiderül, hogy otthonéra emlékezteti. Tényleg, köszi amerikai sorozatírók, hogy ilyen magas zenei kultúrával áldotok meg minket, kelet európaiakat. Egy szó, mint száz, Evan beveti a barátos oldalát, és lecsap Lengyelke első szabadnapjára, és strandolni invitálja.

 

Hank-et Tucker csaja riasztja, mert a kis nyamvadt legurult a lépcsőn, és igaz csak horzsolásai vannak, de a vérzékenységnél ez is lehet óriás para. Kiderül, hogy Apuci megint totálkár, és ráadásul össze is vesztek az ifjú sarjjal. Google-függő gyorsan kimenekíti élete szerelmét, és Apuci ott marad megszégyenülten, parlagon. Elérkezik a várva várt Lengyelke szabad nap, így Evan startol a partra. Amikor az ajtón fordul ki – magában skandálva a „csak barátok” szavakat – bepördül Apuci, olyan megbánt pofival, amire csak egy igazán bájos arcó Havanese képes – meg Apuci. Előadja Hank-nak az „apám is ilyen volt és én nem akarok” sztorit, és közös megegyezéssel az elvonó mellett döntenek.

 

Evan barátszerző strandolása remekül indul, egészen addig, amíg Lengyelke – mert otthon így szokás – HOL??? – le nem dobja a textilt, és a legnagyobb természetességgel cseveg tovább. Persze Evan-nek egyből kényelmetlenné válik – a helyzeten túl – a hason fekvés, de az IQ fighter vendégmunkáslány csak nem veszi észre magát. Van közben minden, ami csak az amerikaiaknak eszébe jut Lengyelországról: Pravda, szegény vagyok, KrakoV (erős V-vel) és „nálunk azt se tudjuk milyen strandolni” duma.

Apuci másnapra már elő is áll a nagy ötlettel: egy éjszakás detox. Talált ugyanis egy szórólapot, aminek se füle se farka, hát még orvosi értéke, amelyen egy kuruzsló hirdeti az egy éjszakás leszokást mindenről. Hank kétkedve fogadja, mivel az altatással operáló eljárás rendkívül veszélyes egy ópiátokkal és amfetaminnal telezsúfolt szervezet számára. Apuci azonban állítja, hogy beszélt a hirdetővel, aki – elmondása szerint – ez a módszer a Trainspotting egész szereplő gárdáját helyre teszi 2 óra alvással. Hank offol, Tucker felkapja a vizet: „kösz a semmit doki”.

 

2.0 esti pohár vízre átugrik Hank-hez, és bevallja, hogy korábban eltűnt vérmintához (amit Borace-tól a.k.a főbérlőtől vett Hank) eltűnéséhez a kórházi laborból van némi köze. Egész pontosan ő tüntette el, Borace kérésére. Most azonban érkezett egy szép kis summa a magánklinika nyitására, amitől megszólalt a bűntudat apró kis csengettyűje. (Azért örülünk, hogy az évek alatt ez is kifejlődött a kórház ribijeként ismert 2.0-nál.) A nagy színvallást azonban egy telefoncsengés töri meg, Apuci nincs jól. Tucker-ékhez érve Hank szembesül egy rémült Tucker-rel meg egy szívverést mellőző Apucival, és egy csapot-aput otthagyott dokival. Mégsem volt olyan frankó ötlet az egy éjszakás tisztulás. A koktél, amit az „altató orvos” beadagolt nem volt éppen pont jó, így Apuci nem az alkoholt hagyta el majdnem, hanem az élők sorát.

 

Kórházat, mentőt nem hívunk, így Indi és Hank együtt próbálják terelgetni a junkie Apucit a józanodás felé vezető úton. Egy 12 éves korhatáros Trainspotting zajlik a szemünk előtt: hányás, alvajárás, dühroham és hasonló fincsi dolgok. Mindenki Apuci felett őrködik, ám Evan-hez betoppan Lengyelke talpig kéken, így Indi lefarcol. Amikor a hazaér, Evan és egy lengyel Törpilla fogadják. Nem vagyok benne biztos, hogy a kislány nem egy Avatar válogatásról jött, de állítja, hogy a strandoláson kívül semmi különlegeset nem tett. Aztán a gyógyszereinek amerikanizálása utána fény derül az egyik cseles mellékhatásra. Pilla hiperaktivitásra kapott pirulája ugyanis erős napfény hatására kékülést eredményez, de hipp hopp elmúlik, csak ne menjen napra (biztos pont ezért jött a tenger mellé dolgozni KrakoV-ból).

 

Eljön a várva várt másnap, és Apuci kicsattanó erőben magára zárja a fürdőajtót, amire Hank benyit, hogy ejnye-bejnye, ilyet elvonón nem csinálunk. Nagyvonalúan, Apuci neki adja a szekrényben rejtegetett narkótartóját, de amint Hank eltűnik, már csörög is a fürdőköntösben egy teli doboz mindenféle földi jóból. Hank magabiztosan tér haza, ahol már várja is a staff meeting, amire ismét csak Evan van bepörögve. Hank kérdés nélkül elhúz aludni, szegény Indinek egyedül kell szembenéznie az Evan méretű világkatasztrófával. Látogatók érkeznek: a még mindig hupikék Lengyelke és izomkolosszus pallerja, aki egyből Evan torkának esik. Azaz esne, ha Indi nem állna ki mellette, igazolná, hogy Evan és ők együtt vannak, és Lengyelke meg Evan csak barátok. Izomagy nem hiszi (ki hinné: Evan és Indi nem egy súlycsoport), így Indi kénytelen látványos smárban részesíteni Evan-t. Izomagy megbékél, Evan hormonjai rajzásba kezdenek, Indi azonban úgy szerel, mint a McLaren boxban a csapat: gyorsan és könyörtelenül.

 

Amikor Hank visszaér Tucker-ékhez Apuci már becsomagolt, de nem a beígért elvonóra, hanem egy 2 hetes szülinapi szafarira Tucker-rel. Kicsattanó formában van, ami elég gyanús, de kicsi fiával megzabáltatja, hogy jól van. Hank durcásan lelép. A csomagolásnál, azonban Apuci is úgy bukik le, mint a legutolsó koszos heroinfüggő: Tucker megtalálja a kabátzsebében egy filmdobozba (édes jó istenem, hát ki használ manapság már ilyet!?) az útra szánt muníciót. Tucker kezébe veszi az irányítást, és Apuci is belátja, nincs értelme lázadni, irány az elvonó.

 

Hank büszkén cseveg Tucker-rel a kórházba vezető úton, ahol 2.0-hoz igyekszik egy Borace-tól kapott new york-i címmel. Nagyvonalú főbérlője ugyanis egy kártyát küldött neki, rajta egy new york-i apartman címével. Hank, gondolta, felcsípi 2.0-t és együtt játszanak Sherlock Holmes-ost. Azonban Tenyérbemászó közbeszólt egy tál rákkajával, és ciki mód kipenderíti 2.0 irodájából Hanky-t. Ez a 2.0 tényleg egy olcsó ribanc...

A zárójelenetben találkozunk újra kedvenc rejtélyes főbérlőnkkel, aki nincs a halálán – ellentétben azzal amit az előző részek alapján hittünk – sőt életmentő lehetőséget ajánl Hank-nek. Még sosem volt, ilyen izgalmas lezárás! Kíváncsian várom Hanky újabb kalandjait.

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása