Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x11

2012. március 22. 09:00 - sixx

Kikericssárga ruhában, a kelleténél nagyobb terpeszben áll a mexikói vártán T69.2, Levente egy szerencsés flótás, mondja, hiszen Csírával és Alexával is együtt aludhatott, nahát, nem is tudtam, hogy van humorérzéke. Ezt át kell élni, mondja Dér Heni a főcímdalban, fogalmad sincs, baszki, mennyire átélem. Az emlegetett Alexa, mintha csak parancsra tenné, belepucsít a kamerába ébredésképpen, Naiva zsinórtangában, Műanyag indiánvarkocsban megy zuhanyozni, majd ÚjPéter és Naiva rajtaüt Naivanén és Noémin, mert nem bíznak bennük. Broki ugye egy szál faszban alszik eleve, mit lehet tudni, milyen szokások honosak a szlovákoknál, még a végén Noémi muszájból rábukik ágyéktájékon.

Mutatunk pár képet a reggeli pöcsökről és csöcsökről, tessék kitalálni, melyik fejnélküli testrész kihez tartozik. Megoldásokat kommentben, jutalom, nyeremény nincs.

A nappaliban Hiper a tegnapi magasabb fordulatszámon ég tovább, egy vállalhatatlan Republic-slágerre mórikálja magát, és mutatja, mennyire kibaszottul jól érzi magát, csápolás, nyelvnyújtogatás, utóbbi félelmetes, a lófejből kilógó hat deka hús sok minden, csak nem vonzó. Aszongya a kamerába kényszeres szem- és kézmozgással körítve, hogy jó érzéssel ébredt. Csíra bezzeg nem, panaszkodik Muzsikusnak, hogy hiányzik neki Pedró, de erről mindenki tudja, legfőképp a magát családfőnek tekintő szerencsétlen, hogy csak részben igaz, mert Csíra attól tart, Elemző majd jól nem őt választja, és mehet haza az Édenből. Csíra "már csak abból a célzatból is" beszélgetni fog az újfiúval, hogy megmentse a picsáját. A macsók a mödanszié mellé vonulnak vasakat emelgetni, ÚjPéter kis híján belerokkan az erőfeszítésbe.

A nappaliban Hiper és Műanyag az önálló gondolatokkal nem rendelkező Noémi fejébe tölti fel a mai programot: faszszopást hanyagoljuk, ÚjPéterrel kedvesek leszünk, bután mosolygunk, zene hangjára picsát berázzuk. Mentés. Naiva és Broki egyre kínosabb románca odafent újabb fordulóponthoz érkezett, mert Naiva kívánós lett, és attól fél, hogy a testi vonzalom egyre erősebb lesz. Ha ezt még egyszer elmondja a kamerába, kivájom a bal szemem egy műanyag villával.

Noémi agyában nem maradt meg a mentés, Műanyag kissé ingerülten ismét megpróbálkozik a feltöltéssel. pontosan tudom, mit érez, Noémi ilyenkor olyan, mint a hogyvoltozót szopató bloghu admin. Neked egy igazi férfi kell, Noémi, nem egy nagyon nagy paraszt, hanem egy pasi pasi. Nekem intelligens barátaim vannak, önérzeteskedik Noémi, Műanyag leszarja.

Elemző nem nagyon érti Muzsikus védettséges sztoriját, Muzsikus nem érti, miről van szó, de mivel Elemző nem családtag, leszarja. Elemző nem olyan hülye, mint mondjuk Melák gondolja, Alexa jobban bejön neki, mint a csontkollekció, és jobban is bízik benne így egy nap után. Juan hozza a levelet, Elemzőnek kell választania a két facér nő közül, akit nem választ, az védettséget kap. A döntésében senki nem befolyásolhatja, szóval ha Alexa bepucsít a fejébe, vagy Csíra az orra előtt tekeri ki a vasat a csöcsébűl, az nem kóser? Ilyen hálistennek nem lesz, Elemző elvonul gondolkodni, jobb is, mert a nappaliban Hiper felpörög, Muzsikus és ÚjPéter meg saját vállukat veregetik, mi tudjuk, mit választ, mi vagyunk itten a májerek.

Csíra a mödanszié mellett Noéminek, Alexa a nappaliban Hipernek jelenti ki, hogy maradni akarnak, Hiper attól retteg, hogy Csíra védettséget kap, és kibaszik vele. Műanyag a függőágyban hintázik, és az odakeveredő Alexának mondja, hogy Csíra milyen aljasgeci, közben a mélán álló Melák farkát ütögeti lusta mozdulatokkal, pont úgy, mintha egy lovat nyugtatna. Mennek kajálni, Műanyag, neked meg van műtve az orrod? Ne már. És még mi? A szám hatszor, de egyszer kivetettem belőle, (jézusom) a csöcsöm, meg az orrom kétszer. Muzsikus benyögi, hogy a seggébe betont raktak, a bal füle meg plexi. Elemző látványosan szenved a döntés súlyától, de két cigi után vesz egy nagy levegőt, lemegy a nappaliba és bejelenti, hogy Csíra a párja, Alexa meg a védett. A többiek nyíltan ünnepelnek.

Na, erre Csíra a kamerába kiborul, sejtettem, hogy ilyen hülye lesz a kisfiú, ennyi esze van, nahát. Baszod, az nem jutott eszedbe, hogy Elemző speciel leszarja, mit akarsz, és direkt Alexának adta a védettséget? Melák sírva röhög azon, hogy Csíra ki van készülve, ÚjPéter egy kicsit aggódik, hogy Alexa esetleg mögé akar majd beállni, de Muzsikus, a hotel bölcs öreg karatemestere megnyugtatja, megoldjuk. Juan levelez hoz, Pandora. A bohóckodás előtt Noémi agyából megint elszáll a szoftver, most Broki és Muzsikus tölti fel az alapfunkciókat, a cél, hogy ne szarja körbe a szobát.

Megy mindenki a tűző napra, és kezdődik a tetemre hívás. Alexa, mi alapján döntesz majd a ceremónián? Ahogy akarok. Elemző, ha bárkit választhattál volna, akkor is Csírát viszed. Igen, hazudja a faszi. Csíra, a család megbízhat benned? Meg. Hagyják már abba ezt a baromságot, könyörgöm. Műanyag, veszélyben vagy? Bízom Melákban. Melák, ha Műanyag megy haza, az új párod számíthat rád? Nem. ÉS MŰANYAG NEM MEGY SEHOVÁ. A sárga szűrő nagyon kibaszik az eleve mély ráncokkal barázdált arcú Műanyaggal, az operatőr itt egy kicsit mellé nyúlt asszem. Broki, Naiva a csajod, vagy a kesztyűbábod? Fel van fújva ez a szerelem dolog. Naiva erre bemorcul, szóval játékszer vagyok? Csíra, csalódott vagy, hogy nem lettél védett? Nem, hazudja Csíra, közben mellette Melák kárörvendő vigyorral bólogat, jólvanakkor. Muzsikus, nem nevetséges már ez a család duma? Nem. Ennyi vót.

A délutáni taktikázást Alexa és Muzsikus kezdi, ha nem állhatok Elemző mögé, mondja a csaj, akkor ÚjPéter lesz belőle. Naiva és Broki a Pandorát beszéli ki, és smárol, Naiva tényleg annyira naiv, mint amilyennek látszik, ez valahol ijesztő. Csíra érdeklődik Muzsikusnál, hogy akkor most mi lesz holnap, hát, lehet, hazamégy, az. Este megint párdé van, pedig ezeknek nem szabad piát adni, az fényesen bebizonyosodott 24 órával ezelőtt.

Szent Műanyag persze csak kólát (folyékonyat) tol, azt is csak mértékkel, gondolom. A kis pajtása ismét töményezik, mint ahogy a többiek is, a menetrend a szokásos lesz, Broki egy óra alatt butára issza magát, Noémi láthatatlan rúd körül vonaglik majd, Melákra meg rájön a baszhatnék és vagy Csírát szárazbassza, vagy Műanyagot kezdi el vegzálni.

S lőn, Csíra fancsali képpel alkoholizál, Broki a fejére egy óvszerre hajazó fehér sapkát húz (nem látom az obligát virágot, ma melyik nőbe tűzték bele?) és tündibündi táncot lejt Naivával, ezek lehet, tényleg szerelmesek, már én magam sem tudom. Melák a második feles után ÚjPéternek büszkélkedik, a külvilágban csupa Műanyaggal vagyok körülvéve, jól ismerem a típust, minden tudok az ilyen idős nőkről, int oda a 28 éves Műanyag felé. Melák, mekkora gyökér vagy te baszki. Melák Budapest szilikonmelű / póthajú / botoxolt arcú / csalánszájú, 25-40 között levő nőit dugja vetésforgóban, nagyszerű.

Ami most jön, azt csak szó szerint szabad idézni, Melák megissza a harmadik felest is, ki is csapja benne az összes hormont, Műanyag fölé tornyosul, és ezt mondja: "Ha én elkezdek játszani, akkor olyan szinten magamhoz láncollak, hogy azt el sem tudod képzelni. Megvannak az eszközeim. Leszarom hány éves vagy, ha negyven éves vagy, akkor is meg tudlak szerezni, bármi áron. Megvannak az eszközeim. Nem szeretnéd, de ez nem szeretet kérdése. Erről én döntök."

Műanyag a kamerába vigyorogva azt mondja, hogy Melák hiába reméli, hogy baszás lesz, nem lesz. Hiper közben felvitte szobára Elemzőt, és titkos szövetséget ajánl fel neki, négy napot bírj ki, utána összeköltözünk. Elemző nem érti elsőre. Hiper lassabban elmondja neki, és hozzáteszi, hogy kussoljál, mert ha elpofázod, letagadom. Elemző homloka szarrá égett a napon.

Jézus fasza, Naiva odafent már ott tart, hogy Broki majd legyen belé szerelmes odakint. Sajnálom, de ezt nem bírom látni/hallgatni, nézzük inkább a medvét, aki most éppen a szingliszobában randalírozik, de ott nem talál kaját szegény, láthatóan csalódott is, legalább beleszarna az ágyba, vagy valami. Broki, Melák és Muzsikus szakít egy kis időt két feles között arra, hogy egymást győzködjék: aki ide bejön, azt kinyírjuk. Noémi arról kérdezi Műanyagot, hogy dugna-e Melákkal. Nem, mondja Pokahontasz, tehát napokon belül baszás lesz ezen a vonalon.

Az utolsó mozzanat az esti programban elég szívszorító, és most nem cinikuskodok, hiszen a szingliszobában Melák, ÚjPéter és Muzsikus megbeszéli Alexával a holnapi párválasztást, a csajom által csak szegény ázott verébnek titulált Csíra meg a szomszéd erkélyről hallgatja a beszélgetést, aztán lesettenkedik az ajtóhoz, és onnan kagylózza le, ahogy ezek négyen megbeszélik, hogyan teszik ki a hotelből holnap.

Címkék: éden hotel
420 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica (törölt) 2012.03.22. 13:05:19

@dennis rodman: köszi, ezt már láttam:) de majd szétnézek még:)

Banyus83 2012.03.22. 13:06:51

@Pácsó Ármándó: A mai rész előzetesében lehet látni...

dennis rodman 2012.03.22. 13:07:17

@☺ágica: van ott fölötte még kettő a honlapon

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.22. 13:08:19

@blöblablíblú: én mást láttam bele, de hát ettől szép az élet:)

Banyus83 2012.03.22. 13:10:19

@☺ágica: A YT-on elég sok rész fent van, én is onnan néztem vissza az elejét, mert kb. az első közepén kapcsolódtam be. De torrentoldalakról is le lehet tölteni...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.22. 13:11:37

@Pilar Ternera: huszonévesen teljesen más a nők és a szex viszonya, mint harminc után.

a huszas éveinkben még elsősorban a férfi örömére koncentrálunk és inkább szükséges rossz sokszor és rutingyakorlat, ami a pasi megtartásához kell.

aztán harminc után..:)

(de persze ezt sem minden nő éli így meg)

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 13:12:04

@Banyus83: Köszi megtaláltam Niki aktképeivel együtt :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.22. 13:13:33

@dennis rodman: azt most hirtelen nem találom, de majd otton jobban megnézem. melóhelyen nem tanácsos:D köszi:)

@Banyus83: köszi, rákeresek:)

@Nevem Earl: imádom az avatarod:DDD

ő-szinte 2012.03.22. 13:17:07

@szerivan: hol láttad a gyúrást? nézted éjszaka az online-t?

ő-szinte 2012.03.22. 13:18:45

@szerivan: én aztat hittem, hogy pótágy hányós eseteknek:-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.22. 13:24:09

@tryclops: hát az orrát nem baj, hogy megcsinálták, de a többit nagy kár volt...
megint egy lány akinek sikerült madárijesztőt varázsoltatnia magából...
beteg világ:-DDDDDDDDDDD

pilar ternera 2012.03.22. 13:24:37

@mézescsók: igen, ez nekem is megvan. nem ezt írtam? a levél akkor arról szólt, h Levi-CSíra a párválasztón egymás párjai tutira. a többiek visszamehetnek a régi párjukhoz, nem?

pilar ternera 2012.03.22. 13:28:16

@Alfonzina: sztem meg csak arról van szó, hogy a tapasztalanság miatt nincs még viszonyítási alap, hogy milyen is a jó szex, és akkor épp, ami van, az a jó. pár év távlatából pedig a fejére csap az ember lánya, hogy "teatyaúristen!"

de az tényleg balszerencse, hogy a nők 30 után lesznek igazán elemükben, a pasik viszont a húszas éveikben vannak a csúcson. így aztán még nagyobb mázli, ha 30 után is találsz korban magadhoz illő hímet, aki bírja a tempót! ;)

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 13:30:07

@Pilar Ternera: valahogy így, de a kiválasztásig bármikor jöhet egy újabb "LEVÉÉÉÉL" ami tovább bonyolítja a dolgokat

sunblind 2012.03.22. 13:54:44

.. szerintem azér hunyorog így sokszor a félighülye melák, mert verbális kommunikáció közben a szoftvere a kritikus terhelés miatt letiltja a pislogást.
Egyszer kiskorában pislogott rágózás közben, de úgy lefagyott, hogy három napig indult újra.

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 13:55:30

Hiába erőltetik ezt a család dolgot, Muzsikost a Donhoz még véletlenül sem lehet hasonlítani...
Kírá-Pókmajom párhuzam azért megfordult a fejemben, tompaságban mindenképp hasonlítanak :D

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 13:57:08

@sunblind: meghaltam :D

pilar ternera 2012.03.22. 13:58:28

@anne.shirley: istenem, de imádom a nickedet! :-D

anne.shirley (törölt) 2012.03.22. 13:59:57

@Pilar Ternera: köszi :)

blogger.katt 2012.03.22. 14:01:13

elgondolkodtam... lehet jobb lenne az agytompító adást mellőzni, s inkább csak ezt a blogot olvasni :)
köszi az élményt!!

Nevem Earl 2012.03.22. 14:06:29

@☺ágica: Köszi. :) Az első vagy, aki tudja, mi ez az Earl-dolog. :)

kovácspéterke 2012.03.22. 14:06:35

@Pilar Ternera: ezen én is eléggé röhögtem. mondjuk valszeg összekeverik a szexet a kufirccal.

kovácspéterke 2012.03.22. 14:08:38

@Pilar Ternera: de ez nem úgy van, h ha van feladata, akkor azt a közönség tudja?

pilar ternera 2012.03.22. 14:12:33

@Mrs. Jackman: igen, ebben igazad lehet... pedig jó feladat lett volna. bár az is igaz, olyanok nem szoktak lenni, hogy válassz szét egy párt... de úgy jobb lenne. :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.22. 14:12:58

@Nevem Earl: karma:D jó kis sorozat, én bírom:) ez a kép meg...:DDDDDDDDDD

xndpt 2012.03.22. 14:15:00

ez az ÉH2 egyre inkább ÉH1 paródiának tűnik vakok közt félszemű okoska Tamás miatt...
Kírát sajnálnám ha menne, bírom a stílusát...

Misi56 2012.03.22. 14:15:12

@mézescsók: Mindenképpen a kiválasztásig tarthat csak,hiszen a kiválasztáskor mindenki oda áll ahova akar. Természetesen Edina, Máté mögé og állni. Legalábbis úgyhiszem.

Ditti82 2012.03.22. 14:28:13

@Pácsó Ármándó: Nehogy hiába fizessék a Juan-Carlos-Juanita triumvirátust. :D

Ditti82 2012.03.22. 14:29:45

@Mrs. Jackman: Tamáséról se tudtuk először, mit jelent a "Fiúk" tábla. Legalábbis én nem. :D

tryclops 2012.03.22. 14:29:47

@Nevem Earl: Ne viccelj, más is ismeri Mr Hickit! :)

A Melák-Műanyag ügyről meg csak annyit, hogy nézzétek vissza tegnap, amikor Niki a kamerába bizonygatta hogy mennyire nem érdekli Mr. Kardántengely, mennyire csillogott a szeme. Lehet hogy magának se akarja bevallani, de nincs ez még lefutva, én inkább hiszek a testbeszédének: széles mosoly (jó, tudom, annyi szilikon után milyen is lenne... :), csillogó szemek, inkább csak kéreti magát szerintem. Meláknak ez meg csak olaj a tűzre.

Ditti82 2012.03.22. 14:38:21

@Pilar Ternera: Végülis, ja... Védettséget is jelenthetett volna.

penelope garcia 2012.03.22. 14:41:43

Ahogy nézem műanyag fotóit, egyre inkább olyan érzésem van, hogy ez tisztára valami MIB-ből szabadult alien, aki egy összetákolt gumimaszkot hord a fején, amivel embernek próbálja mimikrizni magát.
Ez egy Edgar-öltöny, bammeg.

puszAnat 2012.03.22. 14:44:19

Éden extra 7.00 Melák arcjátéka zseniális,szem,orr együtt ahogy kell:)

Nevem Earl 2012.03.22. 14:48:26

@MARCI13: sixx nemrég lenyilatkozta nekem, hogy sajnos nem tud két hogyvoltot írni naponta. :( Ez van. Pedig a tegnapiban is milyen jókat nyilatkozott ÚjPéter a tavalyi altatófüggőségéről. :) Máris értem, miért beszél úgy, ahogy. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 14:49:35

@penelope garcia: én abban azt nem értem, h kék szemek vannak, neki meg nem az. Vagy csak kontaktlencse? Mert úgy viszonylag jól nézett ki, erős retus persze van, de miért kell még a szemét is "hamisítani"?

Psy85 2012.03.22. 14:53:39

@tryclops: +1 szerintem is csak kéreti magát :) akinek nem szívesen fogaja az ember a közeledését, azzal nem így viselkedik :)

pilar ternera 2012.03.22. 14:54:15

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: érdekes, sztem az egyetlen értékelhető dolog az arcán az a mélybarna szeme. :O)

Silent Bob 2012.03.22. 14:55:53

Nem szeretném védeni ezeket az úgynevezett embereket, de 2012-ben egy piercingen lovagolni nem kicsit ciki és szánalmas.

kovácspéterke 2012.03.22. 14:56:09

@Ditti82: oké, de magát azt, hogy küldetése van, viszont igen. és nem is fogadta őket éva a rezidencia kapujában, szegényeket.

engem az érdekelne, hogy ezeket a kis bejátszásokat, amikor a kamerába beszélnek, mikor vették fel. minden nap végén vagy hetente vagy hogy.

pilar ternera 2012.03.22. 14:56:51

@Psy85: azért arra vigyáznia kell, hogy ne marja el magától teljesen... kicsit évődik vele, húzza, majd finoman lerázza. nem küldheti simán a p.csába... de sztem is lesz ebből még valami. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 14:58:46

@penelope garcia: Edgar-öltöny rulez! Azért Műanyagon elvégeznék egy kopásállósági vizsgálatot :-)

@tryclops: Amikor Niki ás Hiper Noémit oktatta, akkor olyan volt mintha Műanyag Melákot akarná neki B-tervnek: "Neked olyan nagy parasz pasi kell", "neked olyan kell aki beszól", nem? De lehet, hogy csak túlkombinálom ...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.22. 14:59:30

Igazából az a baj a műsorral, hogy nem csináltatnak velük semmit. Bár én nem láttam az első évadot, csak a hogyvoltokat olvastam, azt is csak félidőtől kb, mintha több lett volna a feladat, a titkos küldetés és a program. Itt volt már 5 új ember, ebből Tamásnak volt egyedül titkos küldetése, de még ott se nagyon rémlik hogy a teljesítésének volt-e egyáltalán valami eredménye (elbújni a mexikóiak közt). Elég nehéz lehet összekaparni egy órányi adást ha a szereplők nem csinálnak semmit egész nap.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 15:01:46

@Mrs. Jackman: szerintem, mivel amúgy is halálra unják magukat, ráérnek napközben is bemenni pofázni.

@Pilar Ternera: nekem is tetszik a szeme, azokon a fotókon teljesen más karaktere lett, ezért is nem értem, mert nem tartom valami értelmes lépésnek. Más lett tőle, nem önmaga:S

pilar ternera 2012.03.22. 15:05:18

@Pácsó Ármándó: ááá, a rétegvastagság-mérő kiakadna! nem gyári érték, utánfújás, minden van rajta. :D

pilar ternera 2012.03.22. 15:06:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: igen, nála ez a kifejezés, hogy "nem önmaga", kissé képzavar ;)

dennis rodman 2012.03.22. 15:11:10

@Hooshee: Az ÉH 1 ben sem volt a titkos küldetéseken kívül feladat..
Ott annyival volt színesebb, hogy Niki jobban rajta volt a szexen mint is a jelenlegiek.Lássuk be egy csaj hamarabb "révbe" ér .

nyílegyenes labirintus 2012.03.22. 15:14:02

@penelope garcia: Nálam a tiéd a nap hsz-e. Perfect! :))))

tryclops 2012.03.22. 15:18:43

@Hooshee: Szerintem meg hogy pont ez a lényege a műsornak, ha nincs mit csinálni, csak egymást bámulni, meg feküdni a mödanszié partján, akkor már csak az unalom miatt is megindulnak a hormonok. Nem véletlenül kavarnak egymással a játékosok, máshogy nem tudják lefoglalni magukat. 10+ emberből meg ebben a szituban rá fogsz indulni a legszimpatikusabbra teljes inger- és egyéb elvonás folyományaként.
@penelope garcia: Edgár-öltöny, besza-behu :D
@Pácsó Ármándó: Szerintem túlkombinálod, nem hiszem, hogy oda akarná dobni Noéminek a csávót, nincs más akivel egy hullámhosszon lehete Niki. Szerintem.
@puszAnat: +1, az eddigi legjobb szemöldök-tánc volt, sixx le is cserélhetné a Melákos anim-gifjét, mert ez még ütősebb mint az előző. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.22. 15:28:59

@tryclops: Nem is most passzolná át a tapasztalt pvc-pásztor Melákot, hanem majd ha bejön valami irányíthatóbb csávó. Pít is inkább hozzájuk van csapódva Noémi miatt, még őt is el tudom képzelni. Na mindegy, majd kiderül estére ki marad.

Más: Ez a medence széli risza-party a lányoknak, nem lehet valami díjazásos verseny?

Kallisztó 2012.03.22. 15:46:14

@Alfonzina: a többikkről nem gondolok semmit, de Kíráról konkrétan azt gondolom,hogy még az életben nem látott faszt. Bármit is állít a reggeli étlapjáról, ez a csaj tuti szűz még és kompenzál. Egyszerűen, aki tudja, hogy mi a következménye annak amit előad, az nem viselkedik így. Nem fogok reggel rámászni az álló farkú kisfiúra, aki már konkrétan remeg a szexért.
Tudom, hogy létezik hamis Birkin vagy LV, de bármit mondtok, szerintem ezt a csajt valaki tutira szponzorálja.

@tryclops: de ezek szerint csak egy csaj volt a sok közül, nem a hónap sztárja.

Nevem Earl 2012.03.22. 15:47:45

@genevieve: Rád is büszke vagyok. :)

beacska 2012.03.22. 15:52:27

@Pácsó Ármándó: tavaly szavazniuk kellett a fiúknak, és volt vmi nyeremény is. hajtottak ezerrel, és egy kanyi védettséget nem kaptak :)))

beacska 2012.03.22. 15:53:50

@Nevem Earl: szerintem találj ki egy másik nicket, mert nálunk még a gyerekek is ismerik ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.22. 16:00:17

@Silent Bob: lovagol a bal herém, humorforrás.

pilar ternera 2012.03.22. 16:01:14

az kérdés, hogy Nikit szponzorálja-e valaki?? naná!
több milla van a testében, a lakása, cuccai (még ha hamisítvány is) nem két filléres dolgok.
az egyszeri playboy fotózás ennyit nem hoz a konyhára és egy butik (hűűű, de rég használtam ezt a szót! :-O) ) sem.

Nevem Earl 2012.03.22. 16:09:03

@beacska: Nem volt célom ismeretlen nicket választani, mindenki képben lehet, akinek van Comedy Central-ja. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.22. 16:11:44

@Silent Bob: akkor ne olvasd. eccerű ez, bazdmeg.

beacska 2012.03.22. 16:12:01

@Nevem Earl: :)) gondoltam, csak úgy csodálkoztál, hogy ismerjük...naná, alapszerkesztés, mint Barney Stinson és az ő öltönye ;)

Móka na 2012.03.22. 16:45:51

Ajajja kezdődnek a röptetések lassan? =))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.22. 17:18:39

@Kallisztó: jó, hát ez egyértelmű.
egyébként is említette,hogy a playboyban is volt már.
és vajon hogy jutott ennek a körnek a közelébe? hát nyilván..

szerintem érdekes listát kapnánk,ha megnéznénk kikkel futott eddig.

én már várom amúgy,mikor derül ki a csajokról rendre, hogy ez pornózott, az aktmodell volt, amaz az erotika kiállításon ugrándozott vibrátoron, emez meg kijár dubajozni a többi celeblánnyal...
mindenképpen várok legalább egy lebuktató videót, pár kéjesen kamerába nézős, pippantós képet és minimum egy névtelen ismerőst, aki majd remekjól nyilatkozik a borsblikkhotstorynak.

Ditti82 2012.03.22. 17:25:27

@Alfonzina: Kiről várod a videót? :D Én Noémiről simán el tudom képzelni, amit összerángatózik piásan (ilyen láthatatlanrúd-táncokra gondolok :D)

tryclops 2012.03.22. 17:31:55

@sixx: Nem nézed az extrát, neked ez kimaradt tegnap. :)

tinypic.com/r/10pvkok/5

Polly Pudli Pötty 2012.03.22. 17:48:34

@☺ágica: Nem tudom megtaláltad-e azóta az 1. évadot, de én innen néztem vissza: www.youtube.com/user/ParadiseHotelHungary?feature=watch

mézescsók 2012.03.22. 18:30:48

@Pilar Ternera: Most nem keresem vissza a hsz-det, de nekem nagyon úgy tünt, hogy kétségeid vannak, meddig tart a párcsere. Ha félreértettelek, bocs.
@Misi56: Én is úgy gondolom, hogy Naiváék továbbra is vállalják egymást.
@tryclops: Niki a nők közül a legidősebb, de kb. egy tizenéves szintjén nyafogott Kardánnak, aki ettől csudára erős pasinak érezte magát.
@penelope garcia: Pedig lehet, hogy M
anyag eredetileg helyes volt. Ha most nincs a szájában implantátum, akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen volt az ajka, amikor még volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.22. 19:06:32

@mézescsók: na, ezt én sem értettem igazán:)

Tudom, h fel lehet tölteni az ajkakat, de van konkrét implantátum is?:O

f.fredericks 2012.03.22. 19:32:32

@tryclops: aztakurva! Ez kajak ijesztő!

tryclops 2012.03.22. 19:34:05

@mézescsók: Ha jó emlékszem azt mondta, hogy csak részben szedette ki a szilikont az ajakiból, mert az ötödik! műtét után már neki is sok volt ahogy kinézett. De azért maradt benne így is rendesen.

JOKKA21 2012.03.22. 20:06:59

Kirának nagyon az arca.Szerette volna a védettséget.:DD

JOKKA21 2012.03.22. 20:20:46

Tényleg egy ázott veréb ez a Kira.:D Edina aranyos csaj, ha megtalálnám fészbukon írnék neki, hogy keserítse az életem.

cézé 2012.03.22. 21:01:43

Edina elgondolkodtatott. A Pandora után még ő kezdte el mondani brokinak, hogy nincs semmi gond, megértem, hogy nem akarod kiteregetni a dolgainkat. Namost, ennyire naív, vagy ennyire jól átlátta, hogy neki bizony érdeke a párjával maradni, és nem volna tanácsos balhézni?

Egyébként meg be kéne küldeni egy Pókmajom kalibert, öröm lenne nézni mit művel mondjuk muzsikkal.

Ditti82 2012.03.22. 21:02:24

Nincs kibeszélő. :(

Átvitel honvéd 2012.03.22. 21:09:32

Nicsak, nincs online kibeszélőshow? ;)

Így elnézve (most néztem meg a tegnapi összefoglalót), Kiscsíra szénája nem áll túl jól. Kár érte. Nem egy észlény, meg van egy kis szőkeség-fixációja, de bírom benne, hogy ha már cinikus, akkor nyíltan az. Persze a szerkik még húzhatnak valami váratlant. Vagy Alexa. (Ki tudja, nem az új Pókmajmot tisztelhetjük-e benne :) ).

Levente, ha a többiek nem eszmélnek időben, a látottakból ítélve durván ki fogja nyírni a társaságot. Hiper pl. jól érzékelte a problémakört, valószínűleg felmérte, hogy vagy felszáll a vonatra, és egy ideig van egy erős párja, vagy lemarad. Ahogy a dolgok kinéznek, kézenfekvő, hogy Levente úgy fogja kivágni Muzsikust az első adandó alkalommal, amikor már nincs rá szüksége, mint macskát szarni.

Még az jutott eszembe így, a harmadik hét vége táján, hogy - adjunk a hagyománynak - ki lesz az első nő, akiről kiderül, hogy polgári foglalkozását tekintve egy ordas nagy ribanc. (Mintha úgy tűnne, hogy ez a valóságsókban kihagyhatatlan elem... el nem tudom képzelni, hogy itt kihagynák). Vajon már ismerjük? ;)

Rafkóblog 2012.03.22. 21:12:42

Ha ok most olvassak a blogot, mivel ugy felvetel meg mar lattak is nemejiket a cityben... Nem fognak sirni? :D

mocskosmacska 2012.03.22. 21:26:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nekem is már áll a szőr a hátamon ettől a szókapcsolattól.

"Can't Stop The Signal..." 2012.03.22. 21:27:27

Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Az éden extra 10. részében, 09:19-nél elkezdődik egy (szerintem Astrud Gilberto énekel) szám, a címe kellene.
Előre is köszönöm.

mocskosmacska 2012.03.22. 21:28:09

Egy senki nekem? Csírának, a nagy stratágának még nem esett le, hogy alexa nem senki, hanem az a nő, aki azt ejt ki ma este, akit akar.

Csirke Pöri 2012.03.22. 21:54:06

Sokkal nagyobb kavarás lehetne, ha a védett csajt küldenék elsőnek!!! Mert ha elsőnek beáll bárki mögé, akkor oda senki nem fog és nehezebb lenne improvizálni....de megnézném a nagy taktikus fejüket!!! :D

2012.03.22. 22:49:08

@"Can't Stop The Signal...":
szia! Próbálom kitalálni, bár nekem nem AG, hanem a Luca Mundaca (ha dias) - Major Boys (Sous Le Soleil) vonal tűnik gyanusnak. Eddig még nem jöttem rá, hogy ki játszik, csak jól felhúztam magam.
Ha megvan a válasz megoszthatnád.

Mellesleg a műsorban leadott zenék (NEM a nappaliba benyomott szemét) meglepően szinvonalasak. Pl. 21.-i részben 18:18-nál, a 21.-i extrában meg 2:32-nél tettek be valami ütős filmzenét, a zenei szerkesztő úgy tűnik kitesz magáért.

Az a durexes benyögés amúgy elég eröltetettnek tűnt, a legbénább termékelhelyezés szerintem.

Müszélia 2012.03.23. 10:01:02

érdekes összehasonlítani a vvt- az éh-el. a vv "luxusbörtön" kifejezett nyomortanya az éh-hez képest, 5 ágy 14 embernek, szűkös helyek, főzés, takarítás, csesztetés egész nap. az éh-ben édeni kényelem, szolgák, sőt maci. mégis szívesebben lennék a vv-ben, mert ott vannak feladatok, elfoglalják az emberkéket, némelyik feladat nem is rossz - kifejezetten tetszett pl a maffia gyilkosság és a goldoni paródia. az éh-ben mintha senki nem törődne azzal, hogy mivel foglalják el magukat a szerencsétleneket - dugjanak már, aztán jól van.
elég undorító is, ahogyan a fiúk ráugranak erre a lehetőségre, főleg gyökér melák, pedig hát mindenütt ott vannak a kamerák, aztán nem mindenki szereti, ha 1-2 millióan nézik, amikor éppen, ugye.
vv is, éh is mesterséges világ,, azért a vv közelebb áll a realitáshoz, érdekesebb típusokat lehet tanulmányozni. az éh-ben csak kétféle van, k és gyökér.

"Can't Stop The Signal..." 2012.03.23. 10:16:00

@Karl Childers: ha lesz találat szólok

A durexes termékelhelyezés igen estelenre sikerült. Még kezdő, de majd az Aranyparton már jobban megy :D

2012.04.10. 01:46:48

@"Can't Stop The Signal...":
Vegulis csak par het kellett hozza, de megvan:

Os Grilos - Marcela

Luca Mundaca-val nem is jartam olyan messze, ugyanazon a brazil lounge albumon van, ma hazafele kocsiban hallgattam vegig. Azert vettem egyaltalan elo, mert a Ha Dias-rol eszembejutott :)

"Can't Stop The Signal..." 2012.04.10. 16:02:09

@Karl Childers: Köszönöm szépen, gratulálok és szégyenlem is magam, mert a BRAZILIAN LOUNGE "albumot" nézegettem, de biztos átugrottam. Még egyszer köszönöm
süti beállítások módosítása