Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sötét angyal 2x21 - A szörnyek nemzete (SOROZATZÁRÓ)

2012. március 17. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Freak Nation
 

A mutánsok elterjedésének híre tehát napvilágra került, olyannyira, hogy a tévéstábok beköltöznek Terminal City mellé, hogy naprakész infóval lássák el az arra éhes közönséget. Most éppen éjjel van, a kisszámú "hazafi" X-et formáló gerendákat gyújtottak meg és kövekkel dobálja a kerítést; olyannyira nagyfiúk, hogy bemenni persze nem mernek, mert fertőző a terület, legalábbis az emberek számára. Max is megérkezik a motorjával és mielőtt lerombolva az égő keresztet, beugrat új otthonába, elmotyogja orra alatt, hogy lám-lám, a millióéves evolúció során hova jutottunk… Ő leginkább a lezárt városba, ami végülis egy új Manticore, az X-szériások és egyéb mutánsok gyülekezőhelye, de nevezzük inkább menedéknek. Max teszi a dolgát, amit eddig, az éjszaka leple alatt összelopkodja, ami kell, drogdílerek legnagyobb bánatára. A társaság a híreket nézi, Max is belepillant az adásba, és tovább szomorkodik szörnyülködve, vagy fordítva. Nagytesó felteszi a koronát az elmélkedésére, ugyanis éppen a zászlójukat festi, elmesélve, mi mit jelent rajta: az alsó részen lévő piros csíkok jelentik őket; a fekete rész ahonnan jöttek, a sötétséget, a titkokat; a középső piros rész, melyen egy fehér galamb repül át, azt jelzi, ahol most vannak, ahol a vérüket ontják; a felső, fehér rész pedig azt hivatott jelképezni, ahova szeretnének eljutni, a fénybe.

A Jam Pony-ban zajlik az élet, kiderül, hogy Cindy más kolléginájának is segít az álcájában; meg, hogy Normal milyen figyelmes, mert szülinapi tortával várja Alecet, aki szerint az nem ma van, pedig de, mert a jelentkezési lapra ezt írta – upsz, jah, akkor ma van. Főnökúr persze van, amiben nem változik, nevezetesen, hogy tele a hócipője Maxszel, aki ha nem ér be hamarosan, ki lesz rúgva. A lánynak viszont fontos dolga van, Logannek mutatja meg éppen az éjszaka előbújt újabb tetoválásait, aki óvatosságból be is öltözik orvosi kesztyűbe, hogy közelebbről is megvizsgálhassa a jeleket. Fotót is készít, hogy a fordítással haladjon, majd a továbbra is kínos, de meghitt pillanatok után Max elrohan, Logan meg elmélyülten nézi a kesztyűs kezeit.

Az utcán egy terhes lány és egy kissrác próbálja kikerülni az ellenőrzéseket, a beszélgetésükből kiderül, hogy TC-t keresik. A lebegő őrszem elől el tudnak bújni, de amikor keresztbe áll előttük egy kocsi, megijednek. De csak, amíg ki nem nyílik az ajtó és Joshua be nem invitálja őket. Bemutatkozás, X5-ös, X6-os, Joshua, hej, sofőr induljunk. A lány elmeséli, hogy már múlt héten kellett volna szülnie, de addig nem akart, amíg az ígéret földjére nem ér, amikoris, hirtelen egy megpakolt teherautó kivág eléjük, a karambol elkerülhetetlen. Szerencsére jól vannak, a kocsi viszont nem indul, a másik autóból pedig egy nagyszájú, nagyképű alak száll ki és egyből megtorlást akar. Sofőrünk, Mole - akiről korábban már kiderült, hogy vastag a bőr a képén és mindenhol, mert sivatagi akciókra fejlesztették ki, ennek megfelelően elég harcias is, és nem is szereti, ha beszólnak neki, úgyhogy - kiszáll, elrémiszti a jónépet a kinézetével, meg a puskájával, de mivel ez csak ideiglenes megoldás és ismeri a mondást, hogy szégyen a futás, de hasznos (bár ő úgy mondja: nem menekülnek, hanem visszavonulnak), eliramodnak, hátrahagyva a kocsit. Josh menekülés közben telefonos segítséget kér és mivel a Jam Pony közelében vannak, Max odaküldi őket, mondván, hogy Alec majd segít, szerez kocsit. Mire odaérnek, addigra nyomukban a fél hadsereg, Alec-kel épp összefutnak a bejáratnál, de aztán köpni-nyelni alig tud, már körbevették a társaságot. Mole kapcsol, maga elé veszi Alec-et, mintha túsz lenne és ráfogja a fegyverét, Josh ezt meglátva maga elé veszi a lányt, a fegyverét a magasba emelve, mire a lány segít és magára irányítja Nagytesó kezét, majd behátrálnak az épületbe Normal legnagyobb örömére. Na, ez érdekes lesz, nyugtázza Alec.

Befele menet, még megkéri Mole-t, hogy ne rontsa el az álcáját, majd a hátsó bejárathoz igyekeznek, Normal közben meg félti a bajnokot, ezért elrohan. A hátsó ajtó nem jó ötlet, mert már ott is várják őket, így visszakoznak, miközben Alec-et súrolja egy golyó. Bent meg Normal pisztolyával néznek szembe, aki eltökélten védi Alec-et, "most már biztonságban vagy" felkiáltással. A srác körülnéz, majd lemondva mégis az álcájáról, villámgyorsan lefegyverzi főnökét, na, most vagyok biztonságban. Átveszi az irányítást, a kiskölyök, Dalton, lesz az emeleti őrszem, a futásnak eredőket CeCe (a lány, akinek Cindy segített) lenyomja, Sketchy nagy örömére, hogy ezek szerint ő is "közülük való". Normal még mindig az állát keresi csalódottságában, hogy egyik legjobb embere mutáns és aki a 'genetikailag felerősített' meghatározást jobban szereti. Eközben Max a szemközti tetőről figyeli az eseményeket, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve ráugrik az éppen arra lebegő sasszemre és … nos, igen, szépen beszörfözik az ablakon keresztül a Jam Ponyba, hatásos belépő.

Kint nő a fegyveresek száma, bent pedig a feszültség. Sketchy fotózgat, Mole rögtön lelőné, és még a mosdóba kiszaladó kiskopaszt is inkább visszaültetné a helyére. Max közbelép, ami persze nem tetszik neki, hiszen senki nem nevezte ki parancsnoknak a lányt. A lány pedig csak nyugit akar, nem ezek az emberek az ellenségeik, amit persze Mole vitatna, mire Max körbenéz és kezd elbizonytalanodni. Normal jön a süket szövegével, hogy őt bizony nem tudta átvágni, tudta ő (Sketchy rávilágít, hogy, naperszehogy, végülis itt van a központjuk), és menne is ki a rendőrökhöz, amikor Cindy lép a színre, leugatja Normalt és a többieket, hogy ő igenis aggódik, mert nem mutánsokról van szó, hanem Maxról, Alec-ről, CeCe-ről, akik a barátaik, úgyhogy várjanak már egy kicsit, mielőtt szétlövetnék a fejüket. Várnak.

Logan éppen elmélyülten próbálja a nagy titkosírást megfejteni, amikoris a tévéből értesül a fejleményekről. Na, ő nem vár, egyből magára kapja a lábgépét, veszi a fegyverét és indul a csatába.

White, mint fogadóbizottság, a vasútállomáson várja a Konklávé által mozgósított Falanx nevű bandát, akik a legjobbak legjobbjai, és majd ők rendet vágnak a mutánsok között, vagy leginkább Max között. Vezérnéni nem piskóta, White-nak is nagy arca van, de hozzá képest semmi, meg is kapja tőle, hogy ciki kategória, amiért nem tud elbánni egy lánnyal. Persze White egóját sem kell félteni, közli, hogy a lány nem csak egy lány, de majd biztos rájönnek ezek a titánok is.

Akik később már edzenek is rendesen, egymással, a fegyverekkel, Vezérnéni helyből Krisztust nyom és örömmel veszi White telefonhívását, melyben a férfi közli, hogy megvan a célpont, a helyszínről beszél, de mivel a gazok elbarikádozták magukat, várjon a csapat, míg előkészíti a terepet.

A terepelőkészítés annyiból állna, hogy az éppen megérkező főnyomozót elküldi a náthásba, de pechére kikapta a környék egyetlen Józsaruját, aki éppenséggel őt küldi el a náthásba. White ezek után nem cicózik, belecsap a lecsóba, miszerint való(já)ban genetikailag tökéletesített gyilkológépekkel állnak szemben, de Józsaru nem hagyja magát, mivel még nem öltek meg senkit, azon fáradozik, hogy így is maradjon, úgyhogy Miszter Nagyarc tegye a dolgát, de valahol máshol. Közben a nép ideges és gonosz, itt aztán kapunk a demagóg dumáktól kezdve a mélyebb filozófiai kérdésekig mindent: tűnjenek el a szörnyek, mert ellepik a környéket, idepottyantanak egy csomó utódok, elveszik az emberek munkáját, nem természetes a létezésük, nem is érdemlik meg az életet. Ezt bent Kistesó és Nagytesó is szomorúan nézi, a többiek átható tekintetétől övezve. Megcsörren a telefon, Normal üzeni Maxnek, ha netán csomag felöl érdeklődnek, akkor hagyják meg a számukat, hiába, az üzlet az üzlet.

Józsaru van a vonalban, tárgyalni akar és megtudni, kivel beszél. Max 452-ként mutatkozik be, teherautót kér és szabad elvonulást, Józsaru kérdéseire közli, hogy a sebesült és a terheslány jól van, a túszok felét elengedi, ha itt a teherautó, a többieket, ha elérték a célállomást, ami nincs messze. Mole a beszélgetés végén folytatja a bogárültetést Max fülébe, ne gondolja a lány, hogy minden rendben lesz, ezek ott kint meg akarják ölni őket. Hm. Miközben a tévében megy az ijesztő "itt nem beszélhetünk emberi jogokról, hiszen ezek nem emberek, így nincsenek jogaik, sőt, még lelkük sincs" duma, Sketchy-ben feléled az újságíró ösztön és interjút akar készíteni Maxszel, arról, milyen egy génmanipulált lány élete a Lökés utáni Amerikában. Neeem! Miután ezt tisztázták, jöhet a telefonhívás, Józsaru közli, hogy megérkezett a teherautó, úgyhogy a túszelengedés a következő lépés. Bent Max kezd el szervezkedni, kint pedig White, amint meglátja, hogy beáll a teherautó, kiadja az utasítást Ottonak, hogy az emberek álljanak készen. Hm?! Puskás emberek mennek a szemközti házba és a tetőről, meg az emeleti ablakokból célra tartanak.

Logan is megérkezik, felfedezi a terepet, majd telefonon számol be az eredményről Maxnek. A lány kikiabál Józsarunak, hogy hívja vissza a mesterlövészeit, mire a tetőről eltűnnek az emberek. Max elengedi a túszok egy részét, Józsaru nyugtázza, közli, hogy a kulcsok a járműben, ők jönnek. Max nyugtatgatja a bentieket, hogy tuti nem lőnek majd, hiszen terheslány és gyerek is van köztük, no meg nem is tudják, ki a génmanipulált és ki nem az, mire Mole azért közbevág, hogy van, akinél egyértelmű és maga elé kapja Normalt, Joshua meg Sketchy-t. Cindy Max elé áll önként-túsznak, mondván, hogy látták a lányt beszörfözni, ez nem éppen jó jel, Max megköszöni, majd elindul a társaság. Már közelednek a teherautóhoz, mikor Logan észreveszi a tömegben White-ékat. Egyből rosszat sejt, kémlel körbe és megpillantja az ablakokból kilógó puskákat, eközben már White ki is adja a tűzparancsot. Logan kiabál Maxnek, közben lövések dördülnek, eltalálják CeCe-t, mindenki lő mindenkire, Józsaru hiába kiabálja a "tüzet szüntess!" parancsot, senki nem hallgat rá. Logan is beszáll a buliba, szó szerint, mert lábgépe segítségével kecsesen átrepül a színen, miközben rendületlenül lövi az ablakokat. A csapat visszavonul a Jam Pony-ba a sebesülttel együtt, Logan is beslisszol, mielőtt lezárják a kaput.

Szerencsére más nem sérült meg, de CeCe nem élte túl, döbbent csend. Joshua persze nem érti, miért történt ez, hiszen megtettek mindent, amit kértek, de Mole már készen is áll a vádaskodással, Maxnek kiabálja, hogy ez is miatta van, bezzeg ő megmondta, hogy nem bízhatnak a zsarukban. Logan beleszól, nem a zsaruk voltak, hanem White. Max veszi az adást, ez azért új fényben tűnteti fel a dolgokat, de nincs ideje gondolkozni, mert Mole elkapja a hozzá legközelebbi emberkét és indul vele kifelé, hogy majd ő megmutatja, minden órában lelő egy embert, kezdve ezzel itt, amíg nem engedik el őket. Max ellenkezik, Mole rá se hederít, Logan meg mit szól be, nem hallgat a fajtájára, nem is közülük való. Nem, mondja Logan, de mégis itt áll velük és mellettük, nemigaz? Deigaz - ezért is lehet szeretni ezt a sorozatot, mert olyan jól tálalja a fontos dolgokat. Mole kissé lenyugszik, elengedi áldozatát (aki amúgy Sketchy, ki más), de övé az utolsó szó: ha megközelítik az épületet, elkezdi kivégezni a túszokat.

White csak kicsit van letörve, hogy nem jött be a terve, de megvan a béterv, viszi is a papírost Józsarunak, miszerint átvették az ügyet, kár, hogy a rendőrség ezt így elszúrta. Józsaru persze tudja, hogy ez nem igaz, de nem tehet semmit, azon kívül, hogy mérgesen nézi, amint majd White beveti a titánokat. Az állig felfegyverzett banda meg is érkezik, White Otto-t is elküldi, aki persze nincs beavatva már ezen a szinten, majd elindulnak a kiabáló emberek mellett, míg White ecseteli is Vezérnéninek, hogy milyen jó lesz majd, mert amikor kihozzák a testét, ezek éljeneznek meg örülnek, és nem is tudják meg soha, hogy pedig ő volt az egyetlen reményük.

Eközben odabent megindulnak Terheslány fájásai, Cindy próbál segíteni, de Normal csak rosszallóan nézi, majd… fogja magát és odamegy a vajúdó X5-öshöz, megállapítja, hogy már teljesen kitágult, a második fázisban van és különben is lélegezzen mélyeket. Cindy álla leesik Normal meg felhomályosítja, hogy szüleinek tejgazdasága volt, mindent tud a témában.

Max nem bírja tovább, döntésre jutott, kimegy, mert őt akarják. Logan visszatartja, most érzi elérkezettnek az időt, hogy elmondja: lefordította a lány testén megjelenő rúnákat és hevenyészett fordításban valami olyasmit jelent az üzenet, hogy "amikor a halál leple borítja be a földet, a kiválasztott, akinek az ereje rejtett, megszabadítja a gyámoltalanokat." Szuper, de mit akar ez jelenteni? Hát azt, hogy valami nagyon nagyon gonosz, akár egy bibliai méretű katasztrófa közeleg. Cindy is beszáll, hogy ez akkor tuti azért van, mert Max az, aki ezt megakadályozhatja. Mole sem maradhat ki, neki az a verzió tetszik, hogy mivel White csakis Maxet akarja, hát adják oda neki a lányt, akinek van esélye, hogy megússza, hiszen villámgyors. No, ezen Logan kiakad, elkezdenek vitázni, már Joshua is ott van, de mindezt Max nem hallja, mert elmerül a gondolataiba, letaglózták kicsit a hallottak és a történtek. Vagy éppenséggel mást hall, hirtelen odafordul a fiúk felé és közli, hogy jönnek, meg, hogy gyorsan vigyék fel Terheslányt az emeletre, készüljenek, mivanitt?

Max jól hallotta (érezte?), Titánok megérkeztek, másznak is fel egyből a falon, akár a pókok. Közben a társaság felmegy az emeletre, berendezik a szülőszobát az egyik asztal mögött, Normal, Cindy, még páran bábát játszanak, de lehetőleg csöndben tegyék a dolgukat, a többiek meg harci tervet szőnek, rendben, készen állnak, jöhet az ellen. És jön is, Maxék fedezékben várják, ahogy Titánok leereszkednek a tetőn keresztül, ahogy néma csendben osonnak, majd beeresztik az ajtón White-ékat.

Míg Terheslány befelé kiabál szülési fájdalmában, Titánok közelednek a szülőszoba felé, de amikor elérik az átjárót, meglepődve tapasztalják, hogy génmanipuláltak potyognak az égből. A mennyezeti boltozatban kifeszülő Max, Alec és Mole ráugranak egy-egy katonára, kezdődik a közel- és tűzharc, verik egymást, lőnek egymásra, szülőszobában legalább már mehet a kiabálás. Logan és Josh is aktivizálják magukat, megy a törés-zúzás-lövöldözés, Mole elemében van, Alec kikap egy harcias amazont, de természetesen Maxnek jut Vezérnéni.

A nagy csihipuhi közepette a szülés is jól halad, sőt, kapóra jön, mikor az egyik titán beesik a szülőszobába, mert így legalább Terheslány is levezetheti a feszültséget, akkora balhorgot akaszt be a szerencsétlennek, hogy a fal adja a másikat. Eközben Vezérnéni már a bilincseket készíti Max leteperése közben, de nem számol a lány erejével és leleményességével: a következő pillanatban egy megpörgetés után ott találja magát a szoba közepén, amint éppen egy oszlopot ölelget, megbilincselve. A fiúk is végeztek a többiekkel, Joshuának maradt a desszert, ő White karrierjét akarja éppen derékba törni, pontosabban magát White-ot: a térdén tartva a férfi testét nyomná lefelé a fejet, mert megérdemli a halált, elvégre megölte Annie-t. Odaugrik hozzá Kistesó és meggyőzi, hogy hiába van igaza, nem teheti meg, mert az emberek csak azt látják majd, hogy egy génmanipulált megölt egy embert és ez senkinek sem lenne jó. Joshua meggyőzve, Max meg odamondogat White-nak, aki persze visszabeszél, de Max beviszi a döntő érvet: megpöcköli a férfi orrát.

A csendet a babasírás töri meg, megszületett a kisX, anyja egyből a tarkóját nézi, de szerencsére sehol semmi vonalkód, pedig, mivel tenyészpárok a szülei, erre minden esély megvolt. Így viszont szabad, hurrá. Mole szerint még nem az, emlékezteti a csapatot, hogy még mindig ott vannak a rendőrökkel körülvett épületben. Jó érv.

Egyenruhások özönlenek ki a Jam Pony-ból, oszlatják a tömeget, viszik a mutánsokat, Max, Mole, Josh bilincsbe verve, a Főegyenruhás intézkedik, Józsaruval közli, hogy White utasítására biztosítsák a helyszínt, gyerünk, tovább - míg a nyomozó a szemét mereszti, azért mi a fejfedő mögött felismerjük Logant és egymásra kacsintunk. A rohamkocsiba beülnek a "foglyok", a kismama és kisbaba, Cindy-ékkel a mentőbe, amelynek sofőrjében Sketchy-t ismerjük fel. Józsaru még mindig csak áll és néz, a két autó elhajt, a tömeg pedig sorfalat áll nekik. Nyomozónk végre összeszedi összes állát a földről és bemegy az embereivel a raktárba, ahol végül az utóbbi órák legszebb képe fogadja: ott ül az egész White-banda az emeleten, egy oszlophoz kötözve ragasztva. Hát hiába, ha már futárcég, legalább a csomagolás legyen rendben. Józsarunak fülig ér a szája, mit mond, White ügynök, hogy menjek utánuk? rendben, azzal otthagyja a csapatot, hadd pihenjenek, White pedig majd' felrobban dühében.

Józsaru beéri Maxéket, hangosbeszélőn szólítja fel őket a megállásra, de hiába, a két kocsi egyenesen Terminál City közepébe megy, itt a végállomás. A rendőrök is megérkeznek, Maxék a felszólításra most már kiszállnak feltartott kézzel, de miután letették a fegyvert és a többiek letérdelnek, a lány nem teszi, inkább magához ragadja a szót, jobb lenne a zsaruknak, ha elmennének. Dehogyis. Dehogynem, mert a város összes lakója megjelenik, körbevéve mindannyiukat – hát ez azért már túlerő. Józsaru pedig hű a nevéhez, visszavonulót fúj és búcsúzóul csak annyit mond Maxnek, értékeli, hogy elérte, nem volt most vérfürdő, de imádkozik azért, hogy Max most jó döntéseket hozzon, hiszen a többiek élete múlik rajta.

Mole elő is lép az indítvánnyal, hogy akkor rajta, meneküljenek. Páran egyet is értenek, ha sokan sokfelé mennek, csak nem tudnak mindenkit elkapni, de Max felteszi a nagy kérdést: mégis hova mehetnének? Majd kisesszében összefoglalja mondandóját szép lelkesítő beszédet kerekítve belőle: nem tart vissza senkit, de ő, személy szerint már unja a folytonos menekülést, bújkálást, félelmet; katonának akartak bennünket, hát most megkapták, fogadják el; itt készítettek, nem megyünk sehova; kit érdekel, hogy szörnyeknek mondanak, én szörnyen büszke vagyok rá, hogy az vagyok; szóval maradok, ki tart velem? A kezek pedig sorra lendülnek a magasba, végül még Mole-é is, Logan meg elismerően mosolyog a törött szemüvegén keresztül.

Másnap a hírekben már Normalt kérdezgetik a történtekről, aki büszkén meséli, hogy egy egészséges kislányt segített a világra, hozzátéve: nem, nem szörnyek, nem jobban, mint maga, vagy én. A híradások szerint persze feszült a helyzet, a városrészt a rendőrség körbevette, de bent csend van, mindkét oldal várja, mit lép a másik. A bentiek most leginkább azt, hogy ha már létrehozták a szörnyek nemzetét, akkor felhúzzák a lobogójukat is. Logan -az orvosi kesztyűnek hála- kézenfogva áll Maxszel a többiek között.
Nézd, Max, mit alkottál!

*~*~*~*~*~*~*

Ezzel be is fejeződött a sorozat. Mondhatnánk, hogy félbeszakadt, hisz’ van pár függőben maradt kérdés, de sajnos, vagy szerencsére, ezek megválaszolása a közönség fantáziájára van bízva. Nekem most itt nem marad más hátra, mint megköszönni a lehetőséget és a figyelmet... köszönöm!
Búcsúzóul azért hagyok itt néhány érdekességet.;-)

ÉRDEKESSÉGEK ~ 2. évad

1. Sorozatzáró
A 2. évad utolsó epizódja, a szokásos 40 perc helyett 63 percnyi, így a sorozatzáró majdnem-dupla epizód lett.

2. Bakiparádé
Elkészült a 2. évad gyűjteménye is az elrontott, elnevetett, eltüsszentett jelenetekből.

3. Újabb sorozat-szerepek
- Kevin Durand (Joshua) a Lost – Eltűntek-ben tűnt fel, mint Martin Keamy.
- Ashley Scott (Asha) a Jericho Emily Sullivanjét játszotta, illetve az NCIS-ben is szerepelt egy részben.
- Martin Cummins (Ames White) később a Kyle, a rejtélyes idegen Brian Taylora lett, valamint a V-ben játszotta Thomast, de a Smallville-ben is szerepelt.
- Sarah Carter (Katarina a Boo epizódban) feltűnt visszatérőként a Smallville-ben, mint Alicia Baker, illetve Madeleine Poe-t játszotta a Shark - Törvényszéki ragadozó-ban.
- Enuka Okuma (Dr. Colleen Harrington a Harbor Lights epizódban) állandó szereplő volt a Sue Thomas – FBI-ban, mint Lucy Dotson, valamint a Kékpróba (Rookie Blue) c. sorozatban, mint Traci Nash.
- Sarah Strange (Betty nővér a Harbor Lights epizódban) később A férfi fán terem (Men in Trees) c. sorozatban játszotta Theresa Thomasson szerepét.
- Jerry Wasserman (Dr. George a Harbor Lights epizódban) feltűnt a Rejtélyek kalandorai (Mysterious Ways) c. sorozatban Cobb nyomozóként, valamint a Smallville-ben, mint Dr. Yaeger Scanlan.
- Keegan Connor Tracy (Rain a Love in a Vain epizódban) később a Jake 2.0 - A tökéletes ügynök c. sorozatban volt állandó szereplő, ő volt Diane Hughes doktornő, valamint szerepelt a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) c. sorozatban, mint Jeanne.
- Sam Witwer (Marrow a Love in a Vain epizódban) a Smallville-ban játszotta Davis Bloome-ot, manapság pedig ő Aiden a Being Human amerikai változatában.
 ~ Érdekesség, hogy a Smallville-ben ugyanolyan véget ért, mint itt, a Sötét angyalban és micsoda véletlen, a Being Human-ben ő a vámpír.
- Callum Keith Rennie (Sheriff Lamar az Exposure epizódban) igen foglalkoztatott, az alábbi sorozatokban "folyamatosan" szerepelt: Kaliforgia - Lew Ashby ~ Csillagközi romboló - Leoben Conoy ~ A Harper-sziget - John Wakefield ~ Jó zsaru - rossz zsaru (Shattered) - Det. Ben Sullivan, jelenleg A cég (The Firm) Ray McDeere-je.
- Kandyse McClure (Annie Fisher) játszotta Anastasia Dualla hadnagyot a Csillagközi romboló-ban, de feltűnt egy-egy rész erejéig a Jake 2.0 - A tökéletes ügynök-ben, illetve a Smallville-ben (Spirit 4x18)
- Erin Karpluk (Terheslány) lett Erica az Erica világa (Being Erica) c. sorozatban, illetve ő játszotta a Derült égből család (Life Unexpected) stúdiófőnökét, Alice-t.

4. Petíció
A folytatásnak nincs sok esélye, tekintve, hogy James Cameron az utóbbi időben inkább kékben látja a világot és úgy tűnik, ez eltart még egy ideig, de a lelkes rajongók nem adják fel a csüggedést, aláírást gyűjtenek a 3. évadért - jelenleg 66.816-on áll a számláló.

5. Szinkron
Íme, egy kis bepillantás a szinkronkészítés kulisszái mögé.

Címkék: sötét angyal
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekhalal21 2012.03.18. 18:03:32

Nagyon Köcce jó rész kár hogy nem folytatják de azért én nyomtam egyet a petíción.
süti beállítások módosítása