Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 4x08 - Lights. Camera. Asshole (Felvétel indul, seggfej!)

2012. március 16. 10:00 - Gabba

Charlie Runkle irodájában nyitunk, a kopasz ügynök valami jó hírt kapott, amit gyorsan meg is oszt az éppen érkező Hankkel. Sasha Bingham úgy döntött, visszatér a Fucking & Punching forgatásába, bár ez a visszatérés nem Hanknek, hanem Eddie Neronak köszönhető. Mit csinált vele az a gusztustalan fazon?, mereng Hank, bár a valószínű választ minden bizonnyal ő is tudja. Ezen felül Charlie további jó hírrel szolgál: Sasha más vonalon is igénybe akarja venni Moody szolgáltatásait. Ugyanis valami új zombis-zsarus sorozatot kezdett forgatni Mindnyájan megrohadunk címmel, aminek a pilotja nagy siker, viszont Sasha szerint, aki természetesen a főszerepet játssza, a karakter szájába adott szavak nem életszerűek, és Hanknek a forgatás helyszínén kellene javítgatni a rossz dumákat. Biztos jó nagy trágya ez a sori, jegyzi meg Hank. Az meglehet, de heti százezret fizet, és nem forintban, vigyorog Charlie. A két jóbarát az összeget ismételgetve szoros emberfogásos lambadával fejezi ki örömét.

Látogassunk is ki a forgatási helyszínre, ahol Sasha push-uppal kiegészített, mélyen dekoltált rendőregyenruhába öltözve tüzel éppen a feléje kapaszkodó zombikra, hogy ez főhajtás George Romero mester vagy cikizés a Walking Dead sorozat irányába, azt mindenki döntse el maga. Sasha leállíttatja a forgatást, szerinte nem jó a karaktere szövege, nem tudom, mit akar egy zombis filmbe, az Éj monológját a Csongor és Tündéből? Ez nyilván már a sokadik ilyen leállás lehet, Hank nem is nagyon töri magát, a rendező hangosanbeszélőjét felragadva kiabál Sashának: Ha nem tetszik a karakter szövege, akkor maradj csendben, én nem írom át újra! A rendező végül 15 perc szünetet rendel el, addig leállunk, jó?, mondja Hanknek. Nem jó, én haza akarok menni, válaszol Hank. Nekem mondod, a franc ezekbe a kurva sorozatokba!, jön a meglepő reakció a rendezőtől. (Ebből úgy vélem, mégis inkább a Walking Dead savazása folyik itten.)

Sasha magával vonszolja Hanket a lakókocsijába, 15 percünk van, gyorsan dugjunk, lihegi szenvedélyesen. Hank ellenkezik: De hát ma reggel már dugtunk, mire Sasha mérgesen lepuhapöcsözi. Nem vagyok szexkellék, próbálja adni Hank az önérzetes hímet, amikor megcsörren a mobilja. Fel ne merd venni!, figyelmezteti Sasha, miközben újabb ruhadarabokat hajigál le magáról, de Hank ezt elereszti a füle mellett. A lányom újból bajba került, érte kell mennem, mondja Sashának. A mozisztár szeme villámokat szór: Velem foglalkozz, már megvettelek! Hoppá, ez kemény volt, meglepődnék, ha Moody barátunk ezt csak úgy hagyná. Már pedig úgy tűnik, annyiban hagyja: ő is vetkőzni kezd, közben valami szexuális segédeszköz után tapogat, Sasha elégedetten dorombol. A kutakodás eredményes, Hank megtalálja a rendőregyenruha kellékeként használt bilincset, amivel a csajt laza mozdulattal kiköti az ágyhoz. A folytatás azonban nem coitus, hanem coitus interruptus: Hank magára hagyja a kiszolgáltatottan heverő filmsztárt, és vigyorogva lelép. Sasha nem boldog.

A Becca barátnője által megadott helyszín valami lepukkant raktárféle, itt isznak és füveznek a Queens of Dogtown tagjai és alkalmi ismerősei. Hank aggódó arccal siet Beccához, aki teljesen be van állva. Fő témája természetesen a szex, drog és rock’n’roll, de kissé más megközelítésben. Rohadt nagy rocksztár vagyok, mégsem tudok rávenni egy srácot sem, hogy leszophassam, közli apjával, aki erre csuklik egyet. Becca monológjából lassan lejön, hogy a drogoktól minden sokkal viccesebb, mint a valóságban, és a szomorú dolgok sem látszanak megoldhatatlannak. Hank egyre aggódóbb tekintettel hallgatja lányát, talán végre kezd leesni neki, hogy mit veszíthet, ha nem változtat az életmódján. Alig látlak, és már azt sem tudom, hogy hiányzol-e, viszi be végül Becca a legerősebb ütést. Hank nem boldog.

Tovább a női vonalon, Karen éppen Marcyt kíséri el a nőgyógyászati rendelésre. Kiderül, hogy Marcy már többször módosíttatta az abortusz időpontját, Karen szerint ez a bizonytalanság azt mutatja, hogy barátnője talán mégis szeretné megtartani a gyereket. Dehogy is, kiütést kapok a kis krambóktól, tiltakozik Marcy, ám amikor egy sokadik hónapban lévő kismama lép be a rendelőbe, újabb kétség fut át rajta. Nézd ezt a nőt, olyan boldogság van az arcán, amit én még sosem éreztem, mondja Karennek. Lehet, hogy ez az utolsó esélyem arra, hogy én is ilyen boldog legyek? Ám mielőtt Karen válaszolhatna, az asszisztens szólítja Marcy Runkle-t, a szextörpe azonban nem jelentkezik a hívásra, sőt görcsösen igyekszik láthatatlanná válni.

Hank a Beccával folytatott kimerítő beszélgetés után a szálloda bárjában keres megnyugvást, a pincér már kérés nélkül gurítja elé a feles whiskyt. Ez imponál a pultnál ücsörgő jó karban lévő negyvenes nőnek, beszélgetésbe is elegyednek. Szar nap? – Nekem is. – Szokásos gondok a gyerekkel. – Nekem is. – Az én lányom egy elviselhetetlen tini. – Azok a legrosszabbak, az én lányom ugyan már idősebb valamivel, de vele se könnyű, most érkeztem New Yorkból, hogy pár napot vele töltsek, mondja a negyvenes MILF. Hát akkor igyunk a fárasztó lányokra és az anyákra, akik idegenekkel isznak, emeli poharát köszöntésre Hank.

Charlie magányosan ücsörög otthon a nappaliban és leszbipornót néz, közben jár a keze veszettül, de nem a párbeszédek jegyzetelésétől. A terasz üvegajtaján váratlanul kopognak, hát igen, kínos, ha valaki nem húzza el a sötétítő függönyt, amikor ilyesféle magányos tevékenységet folytat. A látogató Patty, az ingatlanügynök, Charlie nagy zavarában azt sem tudja, mit mondjon. Így tehát a nő veszi át a szót és arról tájékoztat, hogy a potenciális vevő végül nem kapta meg a hitelt, ezért újra meg kell hirdetni a házat. Amúgy milyen pornót nézett?, teszi fel a váratlan és nem szakmai kérdést Charlie-nak, aki eleinte csak hápog, de pár perccel később már a hálószobában bizonyítja Pattynek, hogy ha potenciáról van szó, ő nem kispályás. Persze Runkle-nek ez az újabb hódítása sem teljesen kerek (tényleg, mennyinél tarthat, sok van még a százig?): Patty ugyanis először fojtogatós szexet javasol, de mint tudjuk, a majmos eset óta ez Charlie-nak nem igazán jön be, majd arról kezd fantáziálni, hogy az apja rajtakapja őket szex közben. Charlie először kissé értetlenül pislog, de azután belejön: Itt jön apád a folyosón, mindjárt ideér!, mondja a nőnek, mire Patty: Ómájgád, apa nem szereti, ha dugok a szolgákkal. Hoppá, ez kemény volt, Charlie nem boldog.

Szex a szállodai szobában is, másnap reggel Hank cigire gyújt és megköszöni a nőnek a kellemes éjszakát. És tudod, mi a jó ebben az egészben? Hogy korban hozzám illő vagy, mondja kedvesen. Te aztán tudsz bókolni, válaszolja a negyvenes MILF, majd kimegy a fürdőszobába rendbeszedni magát. Ekkor kopognak, Hank megy ajtót nyitni, és majdnem hanyatt vágódik a meglepetéstől: Sasha az, és már nyomul is befelé. Most nem alkalmas, próbál tiltakozni Hank, de Sasha megnyugtatja: Nem dugni akarok, hanem azt, hogy nézd át ezeket a dialógusokat, ezzel átad pár jegyzetet. Ja, és amúgy lefeküdtem Eddie Neróval, közli csak úgy mellékesen. De hát az a csávó rászarik a csajokra, és egyszer bekapott egy farkat is!, hitetlenkedik Hank. Nem érdekes, itt hagyom a jegyzeteket, most lemegyek reggelizni anyukámmal, itt találkozom vele a hallban, tegnap érkezett New Yorkból, indul kifelé Sasha, Hank csak áll és lassan szörnyű gyanú kezd ébredezni benne… Mielőtt azonban még végére érne a száguldó gondolatoknak, a dekoratív MILF kilép a fürdőszobából. Anya! – Sasha!, hangzik fel szinte egyszerre a két nő kiáltása. Megdugtad anyámat?!, támad Hankra Sasha, majd erőteljesen tökön rúgja, és elviharzik. Hank fájdalmas arccal elhanyatlik, elgyötörten motyorászik valamit Sasháról, persze az anyai fül éles, mint a hiúzé: Micsoda, megdugtad a lányomat?! A MILF magára kapja ruháját és Sasha után rohan.

Ismét a forgatáson, Sasha bezárkózott a lakókocsijába és nem akar kijönni sem a rendező, sem senki más hívására, hosszas könyörgés után végül Hanket mégis csak beereszti. A kedélyek némileg már lenyugodtak, legalább is látszólag, Hank is mentegetőzni próbál. Ne legyél dühös anyádra, ő semmiről sem tudott, se a kinti statisztákra, mert ők rengeteget dolgoznak a filmedért. Rám lehetsz dühös, de nekem meg tökre fájnak a tökeim. Az a baj, hogy kezdelek igazán megkedvelni, vallja be Sasha, veled volt eddig legjobb a szex, Eddie Neroval meg a legfurcsább. Erről nem akarok tudni, fogja be a fülét Hank, Sasha viszont ismét doromboló üzemmódba vált: Csak akkor veszel rá, hogy kimenjek innen, ha lefekszel velem. Sajgó herék ide, MILF anyuka oda, Hank máris kezdi kigombolni a sliccét. Ismét előkerül a bilincs, ami ezúttal Hank csuklóján csattan. Eksön azonban ezúttal sincs, mert Sasha gúnyos mosollyal távozik, hátrahagyva a magatehetetlen Hanket.

Mary és Stu heverészik a producer medencéjének partján, a szextörpe szokatlanul csendes, ez egy idő után fel is tűnik Stunak: Alig beszélsz, nem is trágárkodsz, ez azt jelenti, hogy már nem érdekellek? Vagy a farkam túl nagy és fájdalmas velem a szex?, kérdezi Stu szomorúan. Marcy igyekszik megnyugtatni az elkenődött producert: Veled minden rendben, de terhes vagyok. Stu erre teljesen váratlan reakcióban tör ki: ahelyett, hogy őrjöngene és a nőt hibáztatná, mint hasonló helyzetben a pasik 90%-a, örömkönnyekben tör ki: Ez tényleg igaz, el sem hiszem! Épp ekkor hívja anyja mobilon, Stu örömmel újságolja neki is: Képzeld anya, apa leszek! Stu boldogságát látva-hallva Marcy végül is nem mondja el neki, ki a valódi apa.

Záró helyszínünk ismét a szállodai bár, Sasha mamája ücsörög a pultnál (valami oknál fogva a nő nevét az egész epizód alatt nem tudjuk meg), hamarosan Hank is csatlakozik hozzá. Fucking kids, ül le a MILF melletti székre. Hát igen, komoly teher a lánynevelés, ért egyet a mama, erre a végszóra Sasha is megérkezik. Anya és lánya valami közös programot talál ki, na igen, biztos van mit megbeszélniük. Hank elnézést kér azért, amit tett és szeretne csatlakozni, de a nők lepattintják. Miután Sasha előremegy, anyja hosszas moralizálásba kezd, aminek lényege, hogy Hank nagyon kedves meg romantikus meg minden, de mostanra már veszélyes ponthoz ért és jobb lenne visszafordulnia. Hagyd békén a lányomat, mondja búcsúzóul Hanknek és puszival válnak el. Ami akár azt is jelentheti, hogy nincs harag, és ugyan a lányt tényleg jobb, ha békén hagyja, de az anyját nem feltétlenül muszáj. Hank magányosan iszogat tovább, miközben a bár hátsó részében összegyűlt alkalmi társaság Tommy Lee-vel a zongoránál énekelni kezdi a Mötley Crüe Home, Sweet Home c. szerzeményét. A dalt hallgatva Hanken látszik, hogy egyre mélyebbre száll magába és komolyan számot vet a helyzetével.

Címkék: kaliforgia
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.03.04. 11:53:24

" Sasha leállíttatja a forgatást, szerinte nem jó a karaktere szövege, nem tudom, mit akar egy zombis filmbe, az Éj monológját a Csongor és Tündéből?"
Ha a zombis filmbe nem is, Kaliforgiába annyiban beleillene, hogy van benne szó kéjről és vágyról :)
süti beállítások módosítása