Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x04

2012. március 09. 07:30 - sixx

Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat, lehet, abban van a pótakksi, esetleg egy elektromos ösztöke? Este egy nő esik ki, csapjunk a lecsóba. Műanyag olyan szánakozó szemekkel szemléli számos szandálos szabadfoglakozásának szomorú színhelyét, azaz a mödansziét, mintha már tudná, hogy őt fogják hazazavarni este. A többiek próbálnak embert faragni magukból, több-kevesebb sikerrel. Muzsikus tuti jó időt jósol mára, mér', eddig szar volt? Péter szarkazmust próbál belecsempészni a mondanivalójába és felettébb undorítónak titulálja a panorámát, nem kellett volna erőltetni a dolgot. (Ha valakinek a becenevek alapján nem menne a gyökerek beazonosítása, ide klikkoljon!)

Máténak bejön a reggeli, imádja a rántottát meg a szalonnát, egyben a kettő pedig a gasztronómia csúcsa, nem mondom, hogy nincs igaza. Fátter kissé gyökér így reggel, biztos nem ugrottak a helyükre az ácskapcsok az agyában, és félig viccesen lebassza Hipert, mert sok szalonnát zabál, akkora segged lesz, hogy nem férek be az ágyba bazmeg, fogd vissza magad. Ilyenkor azért visszasírom Pókmajmot, aki valószínűleg letépte volna az arcát egy ilyenért. Muzsikus annyira izgalmas ceremóniát jósol, hogy inget sem fog venni este, nehogy átizzadja. Melák még mindig a kaktuszceremónián kattog, Edina nem kért bocsánatot, baszki. Nem is fog, most mondom, legyen ez spoiler a jövőre, egy ilyenért egy nő sem fog, édes egyetlen barátom, pállottszájú Tóbiás. A lakosság zuhanyozni vonul, Muzsikus és Máté pöcst, Csíra csöcst villant, krónikus vashiány lehet nála, mert a bimbeszbe belevert két szöget, tessék, mutatjuk.

Műanyag Melákkal kokettál a nappaliban, neki nem kell mosakodnia ezek szerint. Nehogy adjál Edinának még egy esélyt, hallode. Nem fogok. Biztos? Biztos. Nem hiszem. De higgyed. De nem. Nagy elmék amikor találkoznak. Ezen a vonalon folyik a társalgás Edináék (Csíráék?) szobájában is, ez a Műanyag olyan hülye, mint a seggem, mondja az egykori Mrs. Melák, a ciklámenbe csomagolt Csíra meg a mikroportot baszlatja, végül is érthető, hogy ilyen gondot okoz, van egy szíj, azon tépőzár meg egy doboz, ezt kell feltenni a testre, de nem megy. Edina Műanyag matektudását kérdőjelezi meg, mert tegnap a markotányosnőnek sminkelt rettenet azt bírta mondani Máténak, hogy vele akkor lesz igazán kibaszva, ha Adrienn Edinát követve Melák mögé áll be. Mert az eszébe sem jut, hogy akkor lesz egy faszi szabadon. Istenem, add, hogy Melák mögé álljon be két luvnya, és Műanyag ne a szingli faszit válassza, hanem azt, aki mögött ketten vannak!

És bazdmeg, Melák és Fátter is így számolgat, a pofám leszakad, a sárga bögre és a faék frigye okosabb szerelemgyereket hozna világra, mint Melák. Azt sem értem, miért a faszik taktikáznak, nem nekik kell aggódni. Műanyag és Edina a mödanszié mellet dögölve elemzi az eseményeket, Peti és Melák Csírát vágja bele a vízbe pajkosan, de előtte leműtik róla a mikroportot, nehogy bünti legyen. A pancsolás után Melák és Edina megint a párválasztásról beszél, Edina próbálja elhitetni Melákkal, hogy szarban van, és csak benne bízik, Melák egy józan pillanatában rájön, hogy Denás van legnagyobb szarban. Fátter magához ragadja a marsallbotot, és a mödanszié mellett Műanyagnak Mátét akarja eladni, ájjá' be mögé, le van zsírozva. Műanyagnak olyan pár kell, akinél nem rezeg a léc, mert hosszú távra tervez, ahelyett, hogy most próbálná menteni a tetovált seggét.

A mai epizód úgy tűnik, napfürdővel és esélylatolgatással telik majd, te hol érzed magad biztonságban, kérdi Fátter Hipertől, a budin, jön a válasz, biztos nem látta még a Trainspottingot. Hiper a riportszobában azt mondja, neki oszt mindegy, ki megy, de ha lehet, akkor Csíra és Edina maradjon. Priceless momentumok következnek a mödanszié mellől: Noémi magyarázza Műanyagnak, hogyan kell felülni egy matracra, tedd szét a lábad, mondja, az úgyis megy, majd demonstrál - úgy áll a két nyugágy között, mint egy amerikaifutballista, aki éppen a labdát várja. Műanyag nem akar belemenni a vízbe, ő a napozós fajta, mint mondja, nem sokat megy medencébe, mert ott nedves lesz a haja. Úrjézus, és ezek képesek Csírát a vízbe hajigálni.

Denás Adrienn is előkerül, Mátét gyúrja, éppen, Műanyagnak mennie kell. Máté egy sörrel a kezében igen szarul érzi magát, és csak muszájból beszélget, nem nagyon érdekli Denás sorsa. Carlos hozza a levelet, ma este párválasztás, köszönjük. Péter mindent felolvas a papírról, amikor Fátter rákérdez, hogy ennyi, rávágja, hogy pillangó, ez vicces. A levél után punnyadás jön, ezalatt Csíra ráveszi Hipert, hogy fesse ki Péter lábkörmét. Ennyire nem unhatják magukat. Folytatódik a napozás és az esélylatolgatás, nem taglalom, mert mindenki ugyanazt szajkózza, Műanyagnak maradnia kell, blablabla. Péter azt mondja Csírának, hogy csak akkor választja, ha dugnak. Bejön neki a csaj teste, mondja is. Csíra szerint Péter kellemes kiegészítő. Edina és Máté a szerelem ösvényét tapossa kiázott talpakkal, és egymásnak gügyögnek az egyik szobában, jesszusom.

Na, este van végre, Carlos levélben szólítja fel a népet az öltözködésre, tessen összepakolni, mármint a nők. A felolvasás Műanyag feladata, egy erős közepest megérdemel, az írásjeleket és a nagybetűket nem mind ismeri. Mosakodnak, öltöznek, izgulnak, a T69.2 SE meg behatol a ceremónia helyszínére, talpig ciklámenben. Kezdünk, két szabály van, Muzsikus és Denás nem választhatja egymást, és nincs buzulás. T69.2 SE látványos mozdulatokkal gesztikulál, nem sok értelme volt a tanfolyamnak, amire elment tán Batiz Andráshoz vagy kihez, a súgókártya viszont állandó kellék lett, mint Schwarzeneggernél a fasztuggyamilyen napszemüveg (Winkler majd megmondja).

Csíra, fordul oda a világ legrondább választékát a fejét hordó nőhöz T69.2 SE, milyenek az éjszakák a fiúkkal? Pucérak. Megtaláltad a helyed, Noémi? Úgymond meg, úgymond, de úgymond még úgymond kellene úgymond egy kis idő. Hiper, kérdi T69.2 SE, téged meg ki választott meg királynak? Senki, ilyen vagyok. Jézusom. Fátter majd szorosabbra húzza a nyakörvet. Műanyag, te ideges vagy? Nem, céltudatos. Melák, duzzogsz még? Nem! Nem! Nem! De nem kér Edina bocsánatot! És nem úgy viselkedik, ahogy kell! Neki! Ilyenkor! VELEM! A faszi egy narcisztikus barom, remélem csak a legvégén esik ki, mert kiváló karakter egy ilyen műsorban. Denás, te meg mi a faszt röhögsz? Nem tudom, nyugodt vagyok.

Választunk, Hiper beáll Fátter mögé, Csíra Pétert választja, Noémi Muzsikust, Műanyag meg Melákot, nahát, micsoda meglepetés. Még két nő van, de Műanyag és Melák olyan diadalittasan néz Edinára, mintha épp most verték volna meg amőbában, na ugye, hogy kibasztunk veled? UGYE? Most mit csinálsz, he? Hát, beállok Máté mögé, ahogy terveztem, és ahogy azt lezsíroztuk, azt. Először Adrienn megy Mátéhoz jobb híján, de igazság szerint tökmindegy, hova áll. Máté nem is tudja visszafojtani a röhögést, amikor Edina - Melák várakozásával ellentétben - beáll mögé. Máté természetesen Edinát választja, Denás mehet haza modellkedni.

Este költözés, Műanyag egy harminckilós pink bőröndöt cipel a lépcsőn felfelé, a többiek már isznak odalent. Csíra azzal nyit, ünnepeljük meg, hogy Edina kibaszta ezt a kurvát. Máté tíz perc alatt galuskásra issza magát, és Edinával hülyéskednek egy sort, úgy történt minden, ahogy Melák eltervezte, muhahahaha. Egy puszi is elcsattan, Edinának jó érzés, ha Máté hozzáér, mondja, ezek jövő héten dugni fognak. Ha már dugás, Melák Csírát abajgatja hátulról, de nem elővett, hanem textilben bújtatott pélóval, a szárazbaszás itten nemzeti sport, úgy tűnik, Péter például Edina lábához dörgöli a farkát lelkesen. Melák kezdi túlinni magát, Csírát nagyon vinné szobára, de egyelőre még egy székre sem tud leülni, olyan saturészeg. Idd vagyokk, üllökk, mondja, na ja.

A következő képen azt látjuk, ahogy a 110 kiló színhús az ágyban hever, a lepedő letépve és összehányva, barna (!!!) cuccal, tán bevérzett a torka? Aztakurva, mondja Csíra, te belehánytál az ágyba, bazmeg? Lehet, mondja Máté, odakint Muzsikus, Noémi és Péter sírva röhög a látványon, jól vagy, kérdi Péter, hozzak egy mojitót? Műanyag a szobában puffog, hát ez belehányt konkrétan az áááágyba. Melák próbál az ágyon maradni, ez nem jön össze, legurul a földre, ahol egy hosszút köp azért még, és elájul. Az előző évad rókakirályának, Levinek legalább volt annyi esze, hogy a teraszra okádjon. Melák marad a földön, a savanyú büdösben, Műanyag meg a szingliszobába költözik be éjszakára. Nagyszerű befejezés ez az első héthez. 

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompó 2012.03.10. 10:01:15

@Polly Pudli Pötty: Az arcmemóriám tévedhetetlen, úgyhogy igen ő az!!

foxglove (törölt) 2012.03.10. 10:21:48

@Tompó: pedig hülyeségeket beszélsz...

ő a győzike nője: angelaambrus.enetixdemo.com/

Hurri Kán 2012.03.10. 10:58:55

@foxglove:
Jajj... már magától a honlaptól kifolyt a szemem. A többit meg se mertem várni :D

foxglove (törölt) 2012.03.10. 11:04:44

@gyvy: sajnos kénytelen voltam belinkelni, ha csak annyit írok, hogy "nem ő az", nem hiszi el senki:))

fulljampi 2012.03.10. 11:32:27

@Hori1: ez kimaradt, nagyon nagy púder, újranézem az ismétlésben.....de jó , hogy kiírtad :-)

cézé 2012.03.10. 12:30:44

@horvathne82: Nekem úgy tűnt, hogy csak az ő képeit készítette ez a Pejkó valaki. A többiek képeit Nánási Pál, ha hihetünk a képaláírásoknak.

edenhotel.hu/category/szereplok/

Elég szép képek egyébként. Nem a szereplők miatt, hanem a háttér, a táj miatt. Nem értek hozzá, de nekem tetszenek :)

ő-szinte 2012.03.10. 12:39:15

@foxglove: tudom, hogy buttttus vagyok, de mi köze van ennek a csajnak az édenhez?:-OOOO vmiről lemaradhattam...:-(

foxglove (törölt) 2012.03.10. 12:47:24

@ő-szinte: hát ez az, hogy semmi:) de van aki szerint ő Niki:)

ő-szinte 2012.03.10. 12:54:13

@foxglove: ótejóég! :-DDDDDDDDDDD

valszeg egy modell így elcsúnyítja magát... jó sok munkája lenne attól fogva, hehehehehehehe

ő-szinte 2012.03.10. 12:55:42

@foxglove: viszont megnyugtat, hogy akkor nem butultam el, nincs baj:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

vagy ez már off volt?:-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.03.10. 13:43:58

időviharba kerültem, tegnap nem volt adás??

genevieve 2012.03.10. 14:00:58

@genevieve: és tényleg, látszik mennyire rutintalan vagyok ÉH ügyben:-DD

busifa 2012.03.10. 14:16:18

@foxglove:
szörnyű ez a honlap, összevissza ugràl, meg egyébként is...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.10. 15:28:12

@genevieve: nem volt, hétfő-csütörtök az adás:)

De most megy az ismétlés, ugye mindenki azt nézi?:D

Tompó 2012.03.10. 15:45:52

@foxglove: na jó, lehet hogy néha elfelejtem bevenni a cavintont....:)

LöncsVezér 2012.03.10. 17:01:16

Edina-Máté duó baromi szimpatikus nekem. Jellemző,hogy mindenki kiröhögte szerencsétlen Melákot amikor fetrengett a saját püréjében, csak Máté segített neki és űzte el a vihogó hiénákat.

dennis rodman 2012.03.10. 17:36:15

@LöncsVezér: azért ahogy leírtad nem egészen úgy történt..., nálunk pl Peti is próbálkozott segíteni neki az ágyra feltenni a "szerencsétlent"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.10. 18:48:27

Hát, ahogy nézem, a várakozásokkal ellentétben, ezt a sorozatot nem a Samsonite szponzorálja, hanem a mágneses csodamatrac.

genevieve 2012.03.10. 20:05:37

@neccharisnyás útonálló: ahogy elnézem az utolsó képet, inkább egy kárpit és szőnyeg tisztitó berendezéseket forgalmazó cég lehet a szponzor:-)

mocskosmacska 2012.03.10. 22:06:36

@cézé: Nekem különösebben nem tetszenek a képek. NOémi pl. egy 20-al néz ki idősebbnek magánál azon a képen. Pedig igazából szerintem nagyon szép lány, de azon a képen rettenetes

De ezeknek a plasztiknőkenek miért van mindig egy kiskutyájuk, akiket a gyerekükként szeretnek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.11. 00:07:23

@mocskosmacska: "De ezeknek a plasztiknőkenek miért van mindig egy kiskutyájuk, akiket a gyerekükként szeretnek?"
Mert LEGALÁBB testi fölényben vannak.

Müszélia 2012.03.11. 10:06:09

poszt szuper, de valahogy az éh nem lódítja meg annyira a fantáziámat, mint a vv. a vv-vel kapcsolatban még most is rengeteg ötletem van, és nincs kinek elmondani. hüpp-hüpp.

Leonce 2012.03.11. 15:12:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Levit imádtam:(
De szerencsére nem tűnt el:)

pekarszabi 2012.03.11. 16:27:45

Én Anikónak szurkolok, de talán legyen inkább (Ani)Kokó, mert attól lehet így felpörögni. Szeretem a pofiját, hasonlít Bambulára!
Csak az egyértelműsítés miatt: mayer14.mindenkilapja.hu/html/18545080/render/bambula
És kinek lesz bátorsága fiúk közül beállni T69.2SE upgraded mögé egyszer beállni?
Noémi miatt pedig komolyan aggódtam, mert a kiválasztáskor a nyilatkozatnál két komplett piramis/fenyőfa/miaszar lógott a fülébe, oszt nyúlt a bőre, mint nekem a fitymám megboldogult tinikoromban amikor nyujtogatni próbáltam a "szondámat".
Melákon pedig nem ér élcelődni, hát tegye fel a kezét aki még nem b.sz.tt be úgy hogy hányjon, szegénynek még az epéje is kijött. Onnan tudom hogy nem az agya, mertha a koponyaüregén rés keletkezett volna beszippantotta volna az egész ki.aszott Eédenhotelkettőt a fekete luk.

busifa 2012.03.11. 16:43:37

@Müszélia: gyere ât a VV 162-es poszthoz!

Hammy 2012.03.11. 20:51:01

Sziasztok! Nem is oly rég mutatták nekem ezt a blogot. De ez volt az első blog amiért úgy éreztem érdemes regisztrálnom a zsindexre. sírva röhögök a szereplőkön, az számomra viszont rejtély hogy kerülhetett be egy ilyen ostoba gyökér mint ez a krisztián, remélem kiesik az elején mert számomra egyáltalán nem vicces.

egyelőre: hajrá csíra

Ditti82 2012.03.12. 07:29:47

Kíváncsi vagyok az újakra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:26:10

@Hammy: pedig nem fog egyhamar kiesni. Pont azért, mert pl te is így vélekedsz róla (én is), mindenkiben megmozgat valamit, mindenkinek van véleményre róla, ideális karakter, egy jó darabig maradni fog:) Szerintem:D

@Leonce: nem tudok róla semmit, csak, h gyereket várnak:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:37:51

@Ditti82: jaj, sajnos erről tudok:D:D:D Köszönöm:)

Ha ezt nevezzük nem eltűnésnek, akkor tényleg:D:D:D Szegény, ez valami borzalom:D

Ditti82 2012.03.12. 08:42:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én még nem mertem meghallgatni, melóban meg pláne. XD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 08:45:33

@Ditti82: nem tudom, hogy mennyire ajánljam meghallgatni:D Egy mestermű, ez tény:):)

Szerintem, most férfi fog érkezni!

Hammy 2012.03.12. 09:11:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

sajnos van benne valami:) fogjuk még nézni egy ideig az idegbeteg fejét

Hammy 2012.03.12. 09:16:28

@Ditti82:

tejóég, most látom először ezt a videóklipet. szar a szám ádi is egy gyökér de levi cuki<3 :) hogy lehet ezt szépen, érzelmesen énekelni hogy "fröcsögjön"? bazze:D

kerdesek05 2012.03.12. 11:40:20

@Tompó: szóval
A Niki cigány is meg pornós is. Egyébként (most lebuktatom magam), de ez a "Niki" annó szerepelt a Győzike sóóóban, mint egy régi barát akivel "véletlenül" találkoztak amikor Amerikában (miami)jártak, csak akkor Angélának hívták a lelkem. Biztos azóta megváltoztatta a nevét.
?

Hammy 2012.03.12. 12:14:33

@kerdesek05:

www.rtlklub.hu/musorok/gyozike/videok/12203

és tényleg. bár elég rossz a minősége a videónak kivehető Niki arca. Bár szerintem nem cigány.

2012.03.12. 12:58:37

@ő-szinte: Imádom, annyira sötét :)

Pácsó Ármándó 2012.03.12. 16:36:02

@kerdesek05: Meláktól a következő Kaktusz alkalmával meg fog szabadulni az Anikó-Edina-Kíra trió (esetleg még Noémi is)

ő-szinte 2012.03.12. 20:07:18

van másik poszt? lusta voltam megnézni...

Hurri Kán 2012.03.12. 20:08:34

@ő-szinte:
Rengeteg másik poszt van :)

mocskosmacska 2012.03.12. 21:30:39

Le vagyok maradva. Niki és Noémi hogy lettek ilyen öribarátnők?

Iron 2012.03.12. 21:45:39

Nem ütötték le a magas labdát (meg hát hülyék is ehhez), pedig ez a csávó lehetett volna az Uj Péter... :P

mocskosmacska 2012.03.12. 21:50:56

Ezek inkább élveznék a medencét, mint itt mindenen kombinálnak.

mocskosmacska 2012.03.12. 21:51:43

Akkor jön a kurvás titkárnő party?

Ditti82 2012.03.12. 21:51:48

Niki tényleg borzalmasan olvas...

Ditti82 2012.03.12. 21:53:44

Mennyi volt, 1200? :D

mocskosmacska 2012.03.12. 21:53:47

Szerintem itt a lányok úgy fogják elképzelni a titkárnőket, mint ahogy a pornófilmekben ábrázolják őket.

mocskosmacska 2012.03.12. 21:56:15

@Noname Cowboy: Noémi és péter már melegít rá.

Ditti82 2012.03.12. 22:04:23

Ez a gyökér se olvasson, ha lehet egy kérdésem.

Ditti82 2012.03.12. 22:05:02

@Ditti82: Kérésem, természetesen.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:05:52

Valaki szóljon rá Mátéra, hogy húzza fel a nadrágját.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:07:00

Játék végére mindegyik paranoiás lesz, aki túl komolyan veszi ezt az egészet.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:07:47

Máté nem volt út erotikus, pedig edina az volt.

Ditti82 2012.03.12. 22:08:45

@mocskosmacska: Nőknek általában jobban megy.

Ditti82 2012.03.12. 22:09:14

Most Péter rókázza össze a hotelt?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:09:52

Krisztián és TAmás megy farkat méregetni az új fiúhoz.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:10:57

Krisztián főmacsó mellett TAmás lesz az almacsó. Remélem, hogy kiesik valamelyik.

Atok 2012.03.12. 22:12:18

Lol, ez a Tomigyerek... degaz...

Ditti82 2012.03.12. 22:12:33

@mocskosmacska: Mindkettő opció nincs?

Péter obégat?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:15:04

Azt miért nem mutatták, amikor a fiúk körbehugyozták a területüket?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:15:54

@Ditti82: Hát, az édenben minden megtörténhet....

mocskosmacska 2012.03.12. 22:17:14

Szerintem nem az újfiú volt flegma, hanem a régi fiúk kezdtek el izmozni, hogy ők mekkora macsók és mutogatni, hogy ez az ő területük.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:18:04

Ez a kis állatka mi? Nagoyn édes.Remélem a gyökerek nem mennek a közelébe.

will 2012.03.12. 22:19:44

Máté enélkül a műsor nélkül kb ez lesz egy éven belül: www.youtube.com/watch?v=QBT9xW84a00&feature=related

will 2012.03.12. 22:20:49

@mocskosmacska: Ilyen dumák, hogy "mi, akik itt a vezéregyéniségek vagyunk". Ilyet magáról elvből nem mond senki, még ha így van is. Pláne hogy nincs így.

mocskosmacska 2012.03.12. 22:23:53

@will: Szerintem röhejesek voltak a fiúk.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Köszi, nagyon édes. Remélem krisztián nem veszi észre, mert kötelességének fogja érezni, hogy egy lándzsával levadássza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 22:26:54

@mocskosmacska: :D:D, ez tuti:), csak megmentik tőle szegényt, de annyira édi votl, ahogy a mancsát még le is tisztogatta:D

JOKKA21 2012.03.12. 22:28:01

Ekkora parasztokat, akiknek a TSZ elnök esik ki a szájukból hol találtak?Dorothy puszi a cipődre.:)

will 2012.03.12. 22:28:21

@mocskosmacska: Krisztián versus mosómedveszerűség harcban bármennyi pénzt felteszek a mosómedveszerűségre... Agyatlan az a csávó, szerintem szülői felügyelet nélkül a reptérre nem jutott ki.

ő-szinte 2012.03.12. 22:29:18

a krokis matrasssz teccccik:-)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.12. 22:29:23

Máté: Noémivel jókat lehet nevetni. Rajta meg még többet! Priceless! :D

Ditti82 2012.03.12. 22:33:52

Könyörgöm, Krisztiánt minél kevesebbszer vágják be, mert ha csak hallom, elhülyülök...

Ditti82 2012.03.12. 22:40:34

Péter... Kész... :D

JOKKA21 2012.03.12. 22:43:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Már nem.Te jó leszel nekem.:) Ki az a Henk?

Mennyi lehet az éden hotelesek IQ-ja?Az egész brigádé van összesen 200?

mocskosmacska 2012.03.12. 22:45:14

@JOKKA21: Azért képesek az önálló lélegzésre és a rendeltetésszerű wc használatra, úgyhogy közelíthet a 200-hoz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.12. 22:49:20

@JOKKA21: ez az új gyerek nem is olyan borzasztó, de lehet, h tévedek:)

(Henk az egyik régi kutyám neve, sajnos már nincs köztünk régen)

@mocskosmacska: ezzel viszont nem lehet nézőket szerezni:D

ő-szinte 2012.03.12. 22:49:36

@JOKKA21: asszem kicsit túlértékelted őket:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

JOKKA21 2012.03.12. 23:04:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Nem szimpatikus.Sajnálom a kutyád, azt hittem valami szépfiú, aki elvett előlem.:)

@mocskosmacska: :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.12. 23:08:01

@Pácsó Ármándó: Ez nekem is jól esne!

@Ditti82: @Noname Cowboy: Noémi taktikázik, több van benne, mint amit mutat, igazi talpraesett, két lábbal a földön járó nő.

Kíra jól nyomja, a csajok között a legnagyobb taktikus.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.12. 23:10:22

@mocskosmacska: Elég gyökér módon viszonyultak új lakótársukhoz!

@will: @Ditti82: Iszonyú gyík ez a Krisztián, remélem, minél előbb kiesik!

rambo1 2012.03.12. 23:30:57

Az tetszett már az előző szériában is, amikor egyik fiú mondja a másiknak, hogy majd ő kiejti...
Már itt is mondta ezt valaki, fasza nagyon, egy droidnak is triviális, hogy azonos nemű nem tudja kiejteni a másikat.

Ez a fiú csapat nagyon gáz bazmeg, nem tudom, ki válogatta őket össze, de keményen megszopatta magát, nem lesz könnyű így jó műsort csinálni.

Pácsó Ármándó 2012.03.13. 00:04:51

@Peter_Cs: Igen, Noémi már elsőre se ostobaságból rakta Ádám elé a kaktuszt, csak utána megjátszotta magát. Edina hogy ráérzett, hogy a Gábor-marionettes hasonlat Nikitől jött, bár Noémi ezt tagadta, szóval megy itt az átb@szás meg az egymás bemószerolása a másik előtt ezerrel. Minden csaj a taktikázik, a fiúk ezen a téren eléggé harmatosak.

LöncsVezér 2012.03.13. 03:32:04

Noémit lazán non-stop feliratozzák :D :D

LöncsVezér 2012.03.13. 03:44:05

Pít: "Szép nő vagy amúgy!" :DD

JOKKA21 2012.03.13. 08:38:43

@Peter_Cs: Kíra bejön neked?Szerintem nagyon tré nők vannak az édenben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.13. 08:56:52

@LöncsVezér: De miért? Teljesen érthetően beszél!

@JOKKA21: Jó csaj!

kozi001 2012.03.13. 10:13:23

@JOKKA21: És Edina?
Mondjuk ő se "vacakol" Mátéval.
süti beállítások módosítása