Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.
Hogy volt?

Éden hotel 2x03

2012. március 08. 07:50 - sixx

A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma valakit kihajítanak a hotelből, mint macskát szarni és este kinyílik Pandora szelencéje, "ami tovább növeli az amúgy is pattanásig feszült helyzetet", ezt nem én találtam ki, esküszöm.

Na, reggel, mi más, Péter zacsit, Máté lustán balra igazított farkat villant, kicsivel több infó, mint amire szükségünk volt, de mindegy. Melák Krisztián Aphrodité antitéziseként ereszkedik a habokba, láthatóan nehezen mozdul, tán bebaszott? A reggelit nem az asztalnál, hanem a nappaliban kapják, terülj a asztalkám rendszerben, Edina a haját egy oldalsó varkocsba fonja, mint valami elbaszott indiánlány, és hoppácsak, az egyik legyezőpálma mögül becsikorog T69.2 SE, borítékkal a kezében, amiben Muzsikus Tamás választása, azaz a fiúk feliratos kartonlap lapul, és ezt most valamiért meg kell mutatni. Ha valami kunsztot várunk, csalódnunk kell, nem lesz, ez csak azért van, hogy baszakodjon az agyukkal. Melák is így van ezzel, mert azt hitte, valami feladatot kapnak, aminek teljesítése végett védettség jár egy fiúnak, ki a faszom beszél így egyébként, de komolyan?

T69.2 SE kigurul, Ádám2, Melák meg Fátter Gábor a mödanszié partján tart egy ad hoc törzsi tanácsot, mi van ezzel a papírral? A Muzsikus tudja, majd kiverem belőle, mondja Fátter, nem probléma, mindenki foglalkozzon a saját párjával, tessék nevelgetni őket. Nem is ártana, mert odafent Csíra Kíra és Edina éppen arról beszél, hogyan lehetne kibaszni a hotelből Melákot és Mátét. Edina élete kész rettegés, a többiek kispécizik majd, mondja, ez nem tom mit jelent, lehet spoilereket tesznek a fejére, és gurítják? Vagy a kipécézikre teccett gondolni? Csíra kicsit hülye, szerinte Melák nem fontos alkotóelem itten, egyszer nézne bele azokba a szemekbe, megértené, miért nem mond ellent senki a csávónak.

Odalent megjelenik egy iszonyú cuki, ormányos állat, amiről sem első, sem nyolcvanadik pillantásra nem tudom mi az, de mivel az Oreo kekszet szereti (azt lopja éjjelente a szerencsétlenektől), menten belopta magát a szívembe, remélem a félhülyéket nem engedik a közelébe. Melák és Ádám2 a védettség miatt háborog, hogy van az már, hogy mindenki, aki bejön, az kap? Biztos lemaradtam valamiről, ki kapott itt védettséget? És mikor? Melák legszívesebben saját két dolgos kezivel baszná innen ki Muzsikust és Denás Adriennt, semmi keresnivalójuk itten, mondja. Carlos hozza a csillogós levelet, Műanyag olvas, ma egy fiúnak távoznia kell, válasszátok ki, ki legyen az, hehe, van humorérzéke, biztos a műszájjal együtt vette, akciósan, olcsóér'. A levélben egy kaktuszceremónia nevű baszról tájékoztatnak, amihez elegánsan kell felöltözni. Na, hajrá.

Csíra öltözködés közben is agyal, Edina rá van tapadva Melákra, ezzel kezdeni kéne valamit, mondja Péternek, aki. ha jól látom, az elegancia jegyében fehér térdgatyát húz. Most látom csak, hogy a szingliszobában a szekrény kérdését három rozzant almásládával oldotta meg a berendező, innen is gratulálunk. Nna, jön a kaktuszceremónia, Péter fekete ing - fehér csokornyakkendő - fehér térdgatya - fekete tornacipő kombójától minden rendes embernek rémálmai lesznek sokáig. A buli lényege, mint T69.2 SE elmondja nagy nehezen, hogy a csajok annak adjanak egy kaktuszt, akit nem szeretnek, ennyi. Ja, és aki a legtöbbet kapja, az kiesik. A felkonfba becsúszik pár rögtönzött mondat is, amitől majdnem szétesik az egész jelenet, ragaszkodni kéne a leírt mondatokhoz szerintem. A ceremóniát nagytotálban mutató kamera képén látszik, hogy az operatőr sok CSI Miamit nézett, a képernyő felső harmada konkrétan narancssárgában fulladozik, nem kéne erőltetni.

Namármost, azt nem tudom, mi lesz, ha holtverseny alakul ki, de ne menjünk a dolgok elibe. Melák vagy a naptól hunyorog, vagy csak idegességében tikkel, de a szeme kezd nagyon mocorogni. Fátterben van egy kis borzongás, mert még nem megy neki rutinból a kiválasztósdi. Műanyag kezdi a mókát, Máté kap egy kaktuszt tőle, mert távol állnak egymástól. Máté leizzad. Adrienn Ádám2-nek adja, mert baszogatja két napja. Csíra Meláknak nyomja a tüskés cuccot, mert nem helyénvaló, amit tesz, mire a csávó bal szeme elkezd külön életet élni, kezdek félni tőle. Melák idegbeteg, de leplezi, (kivéve a szeme), és kijelenti, hogy ő itten több kaktuszt nem kap, leszarja. Noémi gyön, ő azért teszi arra, akire, mert rá úgysem tesz más, ami fair, de az nem, hogy ezek után Ádám2 elé teszi le a növényt, bazdmeg, ott van előtte már egy, nem látod? Műanyag feje egy tanulmány.

Edina jön, és amikor azzal kezdi, hogy sok embert meg fog lepni, első körben azt vizionáltam, hogy belebassza a kaktuszt a mödansziéba, és előadja a Gecigránátot Fluor Tomitól albánul, de nem, csak közli, hogy saját magát veszélyezteti ezzel, de figyelmeztetésnek szánja, mert elege van abból, hogy Melák pincsikutyája. És leteszi elé a cuccot bazdmeg, ez nem csinál segget a szájából. Ez az a pont, ahol Melák bal szeme letépi láncát, és mint őrült szaggatja szét a tér-idő kontinuum szövetét, tessék, megmutatjuk.

Ugye. Na még egyszer.

Melák szerint mindenki sokkot kapott, mert az HOGY LEHET, HOGY EGY ILYEN LÁNY ILYET MERT TENNI ŐVELE, és megjegyzi, hogy két kaktusz Csírától, ez a fasz el sem tudja képzelni, hogy az ő választott párja esetleg unja a fejit. Ez a faszi annyira sötét, Alekosz egyetemi tanárnak tűnik mellette. Hiperaktív Anikó van hátra, aki kitolhat Ádám2-vel vagy Melákkal, de tehet egy kaktuszt mondjuk Muzsikusra, ás akkor holtverseny van, de nem, felvállalja a véleményét, és kibassza a hotelből Ádám2-őt, aki még az utolsó pillanatban is egy arrogáns gyökér, és ahelyett, hogy kedvesen mosolyogna a hatcentis műszempillával a fejét turbózó Hiperre, beszól, hogy reméli, tudja a dolgát. Aztán meg pofára esik, és 3 kaktusszal mehet a picsába, Műanyag így egyedül marad. Melák majdnem sír, de ahelyett, hogy örülne, hogy megúszta, tovább ássa a sírját és fenyegetőzik, most én jövök.

Ádám2-től egy montázzsal búcsúzunk, és jöhet a lecsengés, amit Műanyag azzal indít, hogy üvöltve küldi el a kurva anyjába Noémit, sötét, agyatlan barom vagy bazdmeg, nyit erősen, legszívesebben fejbe rúgnálak. Azt megnézném, a szlovák csaj vagy 15 centivel magasabb. Miért nem értelmezed a kérdést, te szerencsétlen bazdmeg, lovallja magát egészen orderáné stílusba a kacsaszájú, mennyi az ikuszinted bazdmeg, hülye picsa vagy bazdmeg. Király. Hiper nagyon élvezi a dolgot, mert ő tudta, hogy Műanyag egy büdös paraszt. A hirtelen szinglivé avanzsált vállalkozónő tovább füstölög a kanapén, csak szólok, hogy majd amikor a párválasztón beállok valaki mögé, annak a képébe röhögök. Ez tényleg ennyire agyatlan? Fátter vissza is szól neki, hogy ki nem szarja le, hova állsz, álljál, bazdmeg.

A két sebzett vad, Műanyag és Melák a taktikát egyezteti, Melák továbbra is azt gondolja, hogy Edina fejit Csíra beszélte tele, Műanyag viszont üti a vasat, nem, nem, Edina egy geci, meglásd. Melák terve, hogy majd Műanyag és Edina is mögé áll, és akkor jól kiejti Edinát. Hiper a nappaliban elkezdi a túlmozgásos produkcióját, almákkal szimulálja a helyzetet, ez tényleg látta a Királyt, ahogy az első évadban a kavicsokkal szórakozott, csak menet közben elfelejti, hogy hívják a többieket, Csíra ott is hagyja a megbeszélést. A cél Hiper szerint Műanyag hazazavarása. Csíra inkább elmagyarázza Meláknak, hogy egy gyökér, és térjen magához, ne legyen már ennyire paraszt Edinával. Fátter a szoba teraszán azt mondja Muzsikusnak, sajnálja Ádám2-t, de láthatóan leszarja a dolgot.

Kaja után levél, Műanyag költözik a szingliszobába, Csíra meg Peti meg egy párt alkotva megy a jaguárszobába. Melák tisztázni akarja a dolgot Edinával, ami annyit tesz, hogy üvölt, és lehordja mindenféle idióta, aljas rohadéknak, ezzel nagymértékben erősítve a kettőjük között eleve fennálló bizalmat, gratula. Melák szerint csak ő áll Edina mellett, és soha nem irányította, nem is érti, ez honnan a faszból gyött. Ó jaj, de buta vagy te bazdmeg, viszont reality-karakternek kiváló. Melák tovább ássa saját sírját, az a bajod Edina, hogy domináns akarsz lenni, pedig szépen be kéne pucsítani, a szádba betenni a citromot oszt kussolni. Edina kis híján agyvérzést kap ilyen mértékű stupiditás hallatán, az a szerencséje, hogy nem hallja a riportszobás interjút, amiben Melák kijelenti, hogy Edina sehova nem állhat, csak mögé.

Este levél, pandora, mindenki ül és körmöli a kérdéseket. Műanyag kiélt markotányosnőnek sminkelte magát a jeles esemény kedvéért, Denás fején a pántra nincs ésszerű magyarázat. A kérdések közepesen kemények, Noémi, ki akarod ejteni Műanyagot? Hát, ha az a kérdés, hogy én vagy ő, akkor ki hát. Ki lesz a szövetségesed, Melák? Majd valaki. Peti, ki az, akivel szívesen tolnád a játékot? Edinával. Ennyit arról, ki mögé állhat csak Edina. Melák beszólongat, mert nem bírja cérnával, már tudjuk milyen nő Edina, aljas geci. Nem félsz, Edina? De. Műanyag, te meg Melák mögé állsz? Nem biztos. Hazudik persze, de ez itt normális. Denás, dugnál a maradásért? Nem, vannak erkölcsi normáim.

Este piálás, Melák felelősségre vonja Edinát, miért nem kértél bocsánatot? Edina beint, kérjen, akinek hat anyja van. Muzsikus aszongya Noéminek, hogy ha beáll mögé Műanyag, akkor is Noémit választja, Máté meg galuskás hangon rámutat, hogy Denás úgyis mögé fog állni. Műanyag szerint Denás Melékot választja majd, egész kis hárem fog ott állni, három nő még nem is sorakozott fel egy faszi mögé, ugye? Bár, az a nő, aki képes úgy beállni egy csávó mögé, hogy közben van szingli is, az meg is érdemli. Noémi jelzi Péternek, hogy Muzsikus mögé áll majd be, de csak azért, hogy kiejtsék Műanyagot. Mindenkinek jár az agya, majd holnap kiderül, mi lesz ebből. Az egyik utolsó jelenetben Péter skorpióra vadászik a sötét szobában, kis kínlódás után sikerrel, közben Csíra hangosan röhög. Máté pedig folytatja Edina becserkészését, mert őt aztán hidegen hagyja Melák meg a kis terve. 

Címkék: éden hotel
430 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

dennis rodman 2012.03.07. 16:45:43

Köszönjük, most időben vagyunk!

az én rózsám vasutas 2012.03.07. 17:00:21

Mi a feladat?
Címet kell adni a képnek?

Szoknyátlan szobabicikliző lány a virágzó löszfalon

James Lavelle 2012.03.07. 17:02:24

Ő modellnek sajnos tényleg max. az autóba lenne jó bábunak töréstesznél.

Nevem Earl 2012.03.07. 17:05:40

Ez a bula egyértelműen Pókmajom-klónnak lett idehozva. Az is "modell" volt. Várjuk a "váratlan" pornóvideókat, képeket...

D.Leery 2012.03.07. 17:19:07

Okés, beszéljünk a jövőről.

Éder mester 2012.03.07. 17:51:11

Életunt karibi árufeltöltőlány.

Legalábbis ha jól látom akkor egy kézitargonca vagy micsoda fogantyúját szorongatja.

haruka 2012.03.07. 18:28:37

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: helló! :)

@Éder mester: kézi emelővillás targonca, aka béka. :)

akkor ma este kivágnak valakit? könyörgöm Ádámot vagy Krisztiánt, a falnak tudnék menni tőlük!

sogeking 2012.03.07. 18:31:45

sixx, nem tudod, hol találhatnék nagy felbontású képeket a szereplőkről? (portré)

nyílegyenes labirintus 2012.03.07. 18:39:38

Deja vu! Ez ilyen valóságsó ez? Olvassatok inkább kŐnyveket, ne ezt a szart nézzétek! Csak a natgeo, spektrum, meg discovery, mer' el fog rohadni az agyatok...

sogeking 2012.03.07. 18:47:15

@ő-szinte: énekeljek neked mulatóst, vagy nézzek úgy, mint Krisztián ?

Kivétel 2012.03.07. 18:55:28

@nyílegyenes labirintus: szia!!:))))) olvasgattam idáig rendesen, kŐnyveket, most jöhet kicsi agymosás:)

ő-szinte 2012.03.07. 19:02:12

@sogeking: most a mulatóst választanám, de csak ha Levire iszod magadat és sapkát veszel fel hozzá:-DDDDD

LOBY 2012.03.07. 19:05:50

üdv, nekem mindegy ki esik ki, egy a lényeg : HOGY FRÖCSÖGJÖN A KULA !!!

sogeking 2012.03.07. 19:10:19

@ő-szinte: be akarsz csapni, Levi nem is ebben a szériában van :) (vicces, hogy a honlapon Éva a szereplők közé van vegyítve, lehet, hogy ő is játszik :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.07. 19:10:24

@Kivétel: Kézcsókom, de rég láttam ezeket az igéző macskaszemeket! :) Én egyelőre vívódom, hogy átessek-e az agymosáson, de asszem a hogyvoltok miatt előbb-utóbb alávetem magam a kezelésnek...

beacska 2012.03.07. 19:14:39

@nyílegyenes labirintus: úgysem fogsz tudni NEKÜNK ellenállni ;)

nyílegyenes labirintus 2012.03.07. 19:18:42

@beacska: Igen,van rá esély. Együtt van még a tavalyi brigád? Kik kommentelnek?

haruka 2012.03.07. 19:21:14

@nyílegyenes labirintus: helló! ladyandhenk is itt van, Móka meg odaát szokott írni.

ő-szinte 2012.03.07. 19:21:34

@sogeking: ő lesz a meglepetés:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de én is nagyot néztem:-O
és nem csak az vicces, hogy a szereplők közé van rakva, hanem olyan mint egy rossz álláskereső oldal bakker:-DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.03.07. 19:23:50

@sogeking: hogy hívják a sapkásat, amelyik Levivé változott?

haruka 2012.03.07. 19:25:08

@nyílegyenes labirintus: ja meg szepi, Mosoly is odaát. :)

sogeking 2012.03.07. 19:26:21

@ő-szinte: Józsi, ha nem, akkor Máté

ő-szinte 2012.03.07. 19:27:53

@sogeking: Máté for president:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nyílegyenes labirintus 2012.03.07. 19:30:31

@haruka - a túracipős: Szia! Na, akkor készülök, mert Ladytól biztos kapok a pofámra. Még megy a másik blog? :O assszta...

ő-szinte 2012.03.07. 19:31:30

@sogeking: kar, hogy nem Balázs vezeti az édent:-D
Passzolna a sok suttyóhoz:-DDDDDD
Milyen magas szintű párbeszédek alakulhatnának ki...:-DDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.03.07. 19:32:43

@sogeking: szevasz épp nyertem egy túrórudit:))

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 19:35:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: amúgy nehéz időket éltünk meg, szárazság volt, néha hó, áztunk, fáztunk, de megmaradtunk:)

Hajrá Adrienn!:D

inmemancsi 2012.03.07. 19:42:58

@sogeking: hát óriás étcsokis pöttyöset -csak olyat eszem:))@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hajrá adrienn? a csüngőhasú?

nyílegyenes labirintus 2012.03.07. 19:44:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Szia, Lady! Vagy már Dorothy... majd igyekszem jól viselkedni. :)

haruka 2012.03.07. 19:49:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mondjuk az igaz, te nem vagy normális! :P nekem egyelőre nincs favorit, és ha így haladunk beacskaval újraindíthatjuk a Danit vissza az Édenbe mozgalmat...

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 19:49:02

@inmemancsi: igen, igen:) Nem is baj, h nem gebe:) Más gondok vannak ott:)

@nyílegyenes labirintus: nagyon helyes, meg is érdemlem:) (remélem, jól vagy:))

ő-szinte 2012.03.07. 19:49:27

@sogeking: de ez milyen faszság már, hogy csak csütörtöktől lehet visszanézni az adásokat????:-O

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 19:50:36

@haruka - a túracipős: mindig a szegény, elesett embereknek drukkolok, azoknak, akiket TI, csúnya kommentelők, bántotok!

sogeking 2012.03.07. 19:55:27

@inmemancsi: óriási? az mekkora?

@ő-szinte: valahol máshol biztos meg lehet találni

inmemancsi 2012.03.07. 19:55:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dottyka nézd rtl-t ügyes a játékos még nem láttam egy adást se, csak a képet róla - majd csütörtökön átpörgetem őket:))

haruka 2012.03.07. 19:57:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: kikérem magamnak, én csodaszép vagyok, és egyébként sem bántottam Adriennt, csak hát olyan semmilyen. na. :D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 19:58:37

@ő-szinte: youtubeon fent van, és torrent oldalakon is! De az utóbbit le sem írtam:D

@inmemancsi: én sem láttam még:D De nézem, mivel mondtad:)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 20:00:21

@haruka - a túracipős: örülök, h nem azon voltál meghökkenve, hogy le elesetteztem Szandrát pl-t:D

inmemancsi 2012.03.07. 20:03:44

@sogeking: ez a zsíros anna a tv2 n jobb:))

inmemancsi 2012.03.07. 20:05:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: cukor vagy a játékos miatt mondtam ügyi volt meg aranyos

sogeking 2012.03.07. 20:07:50

@inmemancsi: meg sem ismertem :) (minél jobb?)

@ő-szinte: lehet, hogy tévedtem, még nem látom sehol, pedig biztos van

haruka 2012.03.07. 20:09:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én PM-el nem vagyok hajlandó foglalkozni, miatta hagytam abba a zenélést is! :D

inmemancsi 2012.03.07. 20:10:48

@sogeking: annál a marslakósnál:)) bár most szegénynek valahogy fel volt puffadva az arca, mindenesetre ez a haj se jó neki, hosszabban jobb volt

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 20:12:39

@inmemancsi: igen, néztem. a kekszesre gondolsz?:)

@haruka - a túracipős: na ne már, miatta nem csillogtatod tudásodat?:)

Hajrá Tamás!:)

haruka 2012.03.07. 20:18:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát azoknál a részeknél hagytam abba, amikor megjelent. nem akartam magam kínozni. :))
na jó, a hajrá Tamással még talán egyetértek, ha már mondhatni földink. :)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 20:27:11

@haruka - a túracipős: Adrienn is, te:D Már csak ezért is szurkolni kell:) Kell a gonoszság a műsorba, ha már mi angyalok vagyunk:D

sogeking 2012.03.07. 20:30:17

@inmemancsi: abban is szerepelt, az első részben :)

beacska 2012.03.07. 20:32:41

hali! új avatart tettem be, vajh' mikor jelenik meg? nem írt ki hibát....

sogeking 2012.03.07. 20:34:39

@beacska: nekem egyből szokott, töltsd fel még egyszer

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 20:49:29

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szia lady, bocs, hogy tegnap nem írtam vissza, új melóm van és ott nem lehet ilyesmit nézegetni napközben :)

@beacska: Sziaaa! :)

beacska 2012.03.07. 20:57:00

@sogeking: @Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: 3* próbálkoztam, pidog jpeg...és 4 mega alatt van...:(((

a múltkor nekem kellet vagy 2 óra...a beállításoknál meg ott van...:(((

beacska 2012.03.07. 20:57:30

@Benyeszke: szia Benyeszke! mi van a blogoddal??? nagyon leragadtál vele ;)

inmemancsi 2012.03.07. 21:07:41

ocsmányul öltözködik hé sugarbird:)))

Krissyfurrr 2012.03.07. 21:08:15

Szép estét mindenkinek!

Remélem ma este felkavarják az állóvizet :DDD

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:08:50

@Benyeszke: nem baj, megbocsájtom, mert ilyen jóságos vagyok:D Gyere "haza":D

@beacska: nem baj, majd berakja magát! Nem csodálom, h nem megy:S

D.Leery 2012.03.07. 21:09:15

Szabo Gyozot a Berugoba!

haruka 2012.03.07. 21:16:18

@beacska: nem tudom, nekem kb 5 perccel később már mindenütt megjelent a kép.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:22:44

Remélem, ezért a ruháért senki nem fizettet sokat, ami Éván volt!

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:24:36

Juj, de csalafinta:D Nem mondott semmit:):)

Repül egy srác, aztán holnap egy csaj, pl?:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:27:01

Jaj, az ormányos medve, na vajon mi?:D Hűha:P A legérdekesebb lakó:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:28:14

Miről beszél ez az idióta Krisztián?????

Semmi keresni valójuk ott? Nem csinálnak semmit?:O Üssék le!!!!

foxglove (törölt) 2012.03.07. 21:28:37

sziasztok
bunkópista nevében elnézést kérek a bunkó előtagért, krisztiánt nézve és hallgatva

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:29:36

Miért kell testápolózni a kaktusz ceremónia előtt????:O

Emberek! Hol vagytok???????????

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:30:42

Miért kell picsányi ruhában lenni? Előírás?:O

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.07. 21:31:27

Húú, Ejva feje nagyon galuskás :)

haruka 2012.03.07. 21:32:17

na, Krisztiánnak dobálják oda a kaktuszokat, aztán pakoljon! Edina vajon oda meri-e rakni elé?

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:33:34

2 nap alatt ő áll tőlem a legtávolabb:D:D

euRópAi bigottság 2012.03.07. 21:34:02

na broki repül elsőként?

haruka 2012.03.07. 21:34:52

Peti milyen idiótán van felöltözve! :D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:35:47

De ronda ennek a Kírának a póthaja:D

Még h Kíra stílusa a rossz, aha-köszi Krisztián!

haruka 2012.03.07. 21:36:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: de máááár! vagy akkor Ádám, ő is egy arrogáns kis pöcs.

euRópAi bigottság 2012.03.07. 21:36:32

fú de ronda ez az Ordas...

haruka 2012.03.07. 21:37:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jézusom, Krisztián milyen fejet vág már! :O na, de legalább Edinának volt vér a pucájában.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:38:39

De bunkó ez a Krisztián! Utálom az ilyen embereket!!!!!!

lemonkeyface 2012.03.07. 21:38:39

Edina <3

Krisztian az ultimate sorozatgyilkos :DD

Kivétel 2012.03.07. 21:38:53

Mi ez a sok cipő??:)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:39:36

@foxglove: igen, merész a csaj, tetszik:D0

Ne már, miért nem Krisztián???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

haruka 2012.03.07. 21:40:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: idióta! azért Ádám sem volt semmi ezzel a bezsólással Anikónak.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:41:29

Krisztián, elveszítetted a legjobb barátodat!:D:D Gratulálok:)

@Kivétel: neked is kellene hordani:D Mint ex Éh-es:D

haruka 2012.03.07. 21:41:57

Krisztián szerint Edina a legnagyképűbb. LOL :D

dddaaaa 2012.03.07. 21:42:47

Winetou kiássa a csatabárdot:D:D:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:42:52

@haruka - a túracipős: jó, de így repülni fog Edina, lévén Krisz össze fog jönni Nikivel, ez a biztos! Sztem! Kérdés, h még most sem lehet Adri, Tamás pár?

haruka 2012.03.07. 21:43:07

akkor Niki odaáll Krisztiánhoz, Edina mehet talán Mátéhoz, és Adrienn megy haza. szerintem.

lemonkeyface 2012.03.07. 21:44:16

Igazi drama nekem igy 2x30 perc adasido utan hogy kiesett ez a gyerek :DD indokolatlan ez a bucsuvideo!

Csak Edinat sokaig bamulhassam ! :)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:44:59

@haruka - a túracipős: ááááá, nem biztos, hogy így lesz:D Tévedsz!:D Adrienn marad:D:D:D:D

mocskosmacska 2012.03.07. 21:45:15

@haruka - a túracipős: Mit szólt be Anikónak?

Kira kezd szimpi lenne, hogy rápakolt Krisztiánra. Edina meg még szimpibb lett, kár hogy nem ez a nagyképű pöcs húzott haza. De szilikonimádó, flegma Ádámot sem sajnálom. Ezek a srácok nem jöttek rá, hgoy a bentmaradásuk a nőktől függ, tehát nem árt, ha jóban vannak velük és bunkó paraszt módon bánnak velük.

szepi79, első ezen a néven · http://hogyvolt.blog.hu/tags/sons_of_anarchy 2012.03.07. 21:45:56

ez az edina ez hülye. most küldte haza saját magát. mert akár a krisztián megy haza, akár az ádám, mindenképpen őneki kell másik párt találni. és pont tegnap mondta, hogy még pár napig hitegetni kell a párját... okossss...

Líder Máximo 2012.03.07. 21:46:10

Na mi van öcsém!

Adjatok lécci gyorsan egy stremet, Kubában elment az adás!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.07. 21:47:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Következő kieső fiú legyen az iszonyú gyík Krisztián!

foxglove (törölt) 2012.03.07. 21:47:51

azt a videót keresem, amit a viasat az ÉH1 fináléja előtt készített, pár percben összevágták a teljes évadot, nem tud valaki segíteni?

haruka 2012.03.07. 21:48:54

@mocskosmacska: nagyképű vigyorral az arcán megjegyezte, hogy reméli tudja hogy mit kell tennie (vagy valami ilyesmi). csak el volt tévedve a gyerek, mert az előző évados Ádám volt a Don, és nem ő.

@szepi79, első ezen a néven: Máténak bejön, ő simán lecseréli Adriennt Edinára.

Líder Máximo 2012.03.07. 21:48:59

Én csak annyit mondok ma estére:

milánói sajtosbordát akarok! :)

Éder mester 2012.03.07. 21:49:06

Édes faszom, Péteren(?) az a fekete ing-fehér csokornyakkendő párosítás... Mint egy álláskereső üzbég csippendélkölök.

A palikon több nyakbavaló szar volt, mint egy átlag iparművész kirakodóvásári standon. Sose tartottam magam divatdiktátornak, szóval csak félve merem kijlentni: aki önként magára kap egy fehér bőrkarkötőt, az megérdemelné, hogy a seggéről gyűjtsék hozzá az alapanyagot.

Krisztiánt meg az egészségesnél többször kólintotta fejbe a nyomatékkulcs. Azt hittem Cristofelnél nincs lejjebb a szellemi toprongy ranglistán.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.07. 21:49:08

Edinának tutter ott van Máté. S mivel a fiúk fognak válaszatni és Máténak is bejön Edina. Egy pár megvan. Remélem a csalánszájú benézi a párválasztást. S nem választja senki!

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:49:41

@mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: de kis poénosak vagyunk így este:D Szió!:D

@Peter_Cs: ááá, akkor kellene jönnie is, mert különben megborul az egyensúly:D

@szepi79, első ezen a néven: naja, de respekt a bátorságáért!:D Így elég egyértelmű lenne, h ő esik ki, de ha a szerkiknek van eszük, akkor nem így lesz ez:D

Líder Máximo 2012.03.07. 21:49:46

De előtte dobjon meg valaki egy streammel, mindenki a kurva focit nézi a neten? :D

haruka 2012.03.07. 21:49:46

na, Niki is megcsillantja az intelligenciáját! :D

dddaaaa 2012.03.07. 21:49:54

Nah megvan pókmajom utóda, a másik c..ó k..va Winetou!!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.07. 21:50:08

Pfúúú Niki stílúsa.... brrrr.... még ha igaza is van.

haruka 2012.03.07. 21:51:11

Niki nem nézte az előző évadot? :D attól, hogy ő odaáll valaki mögé, még nem biztos, hogy őt választják! :DD

Éder mester 2012.03.07. 21:51:31

Hmm, Niki fentről nézve mintha hasonlítana Michael Jordanre.

Kürosz 2012.03.07. 21:51:32

Nekem bejön ez az Anikó :)

Tegnap attól féltem, h kiesik, mert egy interjú sem volt vele.

mocskosmacska 2012.03.07. 21:52:34

@haruka - a túracipős: Mondjuk aki egy ilyen játékban mellméret alapján választ magának párt, attól mit várjon az ember.

dddaaaa 2012.03.07. 21:52:37

@haruka - a túracipős: tudod szerinte minden pasi őt akarja:D:D:D:D:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:53:26

Miből gondolja, h Edina mögé fog állni? Mármint Krisz:D:D:D:D:D Röhögök, annyira hülye:D

dddaaaa 2012.03.07. 21:53:39

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most nem kövekkel hanem almával tolják. Azt a kurva, megvan az értelmi szint:D

LoLa 2012.03.07. 21:53:45

Lárvaarc Niki és Gülüszem Krisztián pont megérdemlik egymást.

haruka 2012.03.07. 21:54:37

na most almáznak kavicsozás helyett. :))

@dddaaaa: ja, bocs, tényleg, ezt el is felejtettem. :)

@mocskosmacska: na ja, jobb is hogy lelépett, engem irritálnak az ilyen nyikhajok.

dddaaaa 2012.03.07. 21:55:09

Sixx haláli posztot fog holnap tolni:D

TapOut 2012.03.07. 21:55:24

Az első szériát kihagytam, de ezt most nézni fogom, hadd örüljön az ember, nem maradunk valóság show nélkül :-)
Szilikonfétises Ádámért nem kár, engem iszonyúan irritált, a szöszi beachboy külső mögött egy igazi vadbarom jellem rejtőzött és szórakoztató sem volt. A mérhetetlenül sötét Krisztiánon legalább lehet röhögni.

ő-szinte 2012.03.07. 21:55:38

Tamáskánk legalább megvakarta a farkát... hát, ez is vmi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Madár Fokker 2012.03.07. 21:55:59

Vajon Krisztián is olyan, mint a pincsik? Ha erősen simogatod a fejét, akkor kiesik a szeme? :)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:56:45

Krisztián h ki van már akadva:D:D:D Mindjárt fel is pofozza, de álljon már oda mellém holnap:D:D:D:D:D

ő-szinte 2012.03.07. 21:56:52

bakker, ez a Krisztián Kiszop szinten van:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dddaaaa 2012.03.07. 21:57:37

Ez az AK kész, ha 1 el kevesebb neuronja lenne már nem is ember lenne:D

mocskosmacska 2012.03.07. 21:57:49

"Egyedül vagy, senki sincsen melletted, csak én egyedül."- tipikus párkapcsolati agresszió, amikor az egyik fél be akarja adni a másik félnek, hogy az gyenge nélküle és csak rá számíthat, mert egy fos, akit mindenki utál.

Egybéként mintha Tamás és Niki érezné csak, hogy itt a cél a másik nemmel jóban lenni.

mocskosmacska 2012.03.07. 21:58:54

Szerintem Krisztián és Edina is sokáig fog maradni, mert showt akarnak építeni kettőjük konfliktusára.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 21:58:55

Jaj, az az álduma már Krisztiántól:D:D:D De ha Edina odaáll, leveszem a kezét róla!:D

dddaaaa 2012.03.07. 21:59:28

ááááááááááá én domináns személyiség vagyok. Te egy buzi kistáska vagy öcsém:D:D:D

mocskosmacska 2012.03.07. 21:59:46

@haruka - a túracipős: Nem vagy egyedül, engem is irritált.

wertyx 2012.03.07. 21:59:49

Örülök, hogy Ádám esett ki, iszonyat tahó a gyerek, megérdemelte. Most Anikó volt a legszimpatikusabb. "Niki és Ádám pár nap múlva a fejünkre nőttek volna." Igaza volt.
Az lesz a vicces, ha Krisztián esik ki. :-D Mekkora arca van annak is. Bár Edina szerintem rosszul időzítette a vélemény nyilvánítását, én csak csütörtök után szúrtam volna ki a sráccal.

mocskosmacska 2012.03.07. 22:00:34

Akkor most Niki megy Krisztiánhoz, Edina meg Mátéhoz és Adrienn megy a levesbe?

dennis rodman 2012.03.07. 22:00:35

Hát amennyi esze nincs ennek a Krisztiánnak, ez max Trabantot vagy Wartburgot szerel..

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:00:41

@mocskosmacska: ha egyedül van, akkor h lehet ő mellette?:D Akkor nincs egyedül, itt logikai bukfenc van, kérem szépen:D

Niki sem akar jóban lenni a másik nemmel, csak meg van róla győződve, h bárhova áll, őt választják, a szépsége miatt:P:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:02:08

Valaki érti mit mond Krisztián? Mert én kb 10%-ot értek a beszédéből, amikor Edinát ekézte, konkrétan semmit nem értettem abból amit zagyvált. És milyen gülüszeme van már :D

GL-581 g 2012.03.07. 22:02:36

Jaaaaj! Ne mááár! Most a két kőprimitív bunkó hazaküldi Edinát?! :(

Sajnos a hétköznapi szalontahó és a pumpaszájú ágymelegítő tökéletes páros lesz. Akár az életben... :-/

Pedig mindkettő húzhatna a vérbe.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:03:19

@haruka - a túracipős: ma nem írom az extrát, ezt is alig bírom ki ébren, csak úgy, h kommentelek, mert rohadt unalmas egyébként:D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.07. 22:03:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Csak nem értem, hogy honnan gondolja, hogy szép!! Esetleg annyi, hogy jól megcsinált csöcse van! Slussz.

haruka 2012.03.07. 22:03:40

@mocskosmacska: Máté simán lecseréli Adriennt, szóval ha Edinának van egy kis esze, akkor a hátralévő egy napban megpróbál vele kicsit összemelegedni, amit már elkezdtek, ugye.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.07. 22:03:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A mocsadék állatja! Még nyomja a nőalázó dumáját!

@mocskosmacska: Ez jutott eszembe nekem is ezzel az iszonyú gyík Krisztiánnal kapcsolatban!

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @mocskosmacska: A bántalmazó kapcsolatok szoktak így indulni, ahogy ez az iszonyú gyík nyitott!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.07. 22:04:19

@Benyeszke: Remélem nem sokáig kell hallgatni a motyogását!

mocskosmacska 2012.03.07. 22:04:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Az aranypartban Bekit ajnározták ennyire, mint bombanőt és ő is ugyanez a típus volt, egy indián öregasszony és egy kiélt pornós szerencsétlen kereszteződése. Valaki a viasatnál bukik erre a típusra.

candyperfumegirl 2012.03.07. 22:05:06

Krisztián sötétebb nem is lehetne...hogy állna már be mögé Edina, amikor utálja, mint a szart? Simán lelécel Météhoz, és még jut is mindenkinek pár Adriana kivételével, neki szevasz. Szervezkedők meg hogy nem jönnek rá, hogy Műanyag Nikit nem bírják kivágni, mert nem tudnak olyan lányt Paraszem mögé állítani, hogy őt válassza Niki2 helyett.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:05:18

@GL-581 g: :D:D És tényleg, mint az életben!:D

@Benyeszke: de ő szexinek gondolja magát:D Amúgy nem, alig érteni:D

KvakCaptain 2012.03.07. 22:05:49

Az újak ( Adri+Tamás) ugye kaptak valami olyan instrukciót, hogy egymást nem választhatják? Mert akkor Adrinak lesz röppenése holnap.

haruka 2012.03.07. 22:05:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem gond, ha van benne valami izgi, azt úgyis megtudjuk. :)

horee6 2012.03.07. 22:06:03

kellemes egy faszkalap ez a Krisztián... tényleg kinéz tőle egy ilyen:
- Teccő geci, kő kóla?-szerű ismerkedő szöveg. A diszkóból hajánál fogva húzza haza a lányt, akit kiválasztott magának, otthon hanyatt löki, húz rajta 3-at, azt kész. Ha a csaj meg panaszkodik, akkor fel van háborodva, hogy a lánynak is ugyanannyi ideje volt. másnap reggel meg kisúroltatja a wc-t, mert egész este ő dolgozott. Ala Ford Fairlane. istenem, micsoda előember!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:06:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: nem értettetek meg teljesen, engem tényleg érdekelne, hogy mit mondott Edinának :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:07:08

És még mindig mindenki rendkívül ocsmány. Azért az előző szériában mindkét oldalon voltak szép emberek. Itt meg csak borzalom van.

horee6 2012.03.07. 22:07:21

@candyperfumegirl: ehhez már tudniuk kellene számolni, de ezek azt hiszik, attól erősebb valaki, minél agresszívebb...

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:07:44

@Noname Cowboy: azt nem tudom, de megmondta, és akkor így is van:D

@Peter_Cs: igen, a sok butus liba:S, de sok ilyen embert ismerek:S

@mocskosmacska: talán pont Peti:D Beki se semmi, az tuti:D

kisha1 2012.03.07. 22:09:56

@Benyeszke: sztem senki nem érti
mamlasz Krisztián, na hülyébb, mint a sokévi átlag, én az autómat se merném hozzá vinni

haruka 2012.03.07. 22:10:05

@Benyeszke: nekem hiányoznak a szerethető figurák. azért az előző szériában volt hülyülés, haverkodás, PM volt az egyetlen, akit nem bírtam elviselni. itt meg rögtön 3 olyan is van a kezdő 10-ben.

horee6 2012.03.07. 22:10:09

az ilyen Niki-szerű csajok picsák mire jók? még mikrózni sem lehet őket, mert a sok műanyag tönkre vágja a sütőt. nyersen meg még a kutya sem enné meg...

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:10:44

@haruka - a túracipős: köszönöm az engedélyed:D ari vagy!:D

@KvakCaptain: ez így még mindig túl egyszerű!!!:D

@Benyeszke: holnap visszanézem neked és leírom, ha sixx nem teszi meg:D

lemonkeyface 2012.03.07. 22:10:45

Krisztian a fizikai erot osszekeveri az ertelmi kepessegekkel, utobbi hianyabol kifolyolag.

nathalie 2012.03.07. 22:11:29

ez a beszédhiás krisztián gyerek 19 éves??? hát 39-nek is kinéz.

horee6 2012.03.07. 22:11:37

Krisztiánnak írják a monológjait, vagy magától ilyen eke?

ő-szinte 2012.03.07. 22:12:47

még mindig úgy látom, hogy ez a niki fejre egy bódi szilvi-görög zita egyveleg...

dennis rodman 2012.03.07. 22:13:02

Meddig menne el?? Édes istenem hát csak az ajtóig!!! Onnan már kint van...

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:13:08

Jááááájjjjj, ezek a tépett gatyák szponzor cuccok, v összetalálkoztak a mexikó drogkartellel?

ő-szinte 2012.03.07. 22:14:25

@nathalie: az hagyján, hogy beszédhibás:-DDDDDD ez a legkisebb hibája:-DDDDDDDDDDDDDD

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:14:45

@nathalie: jaja, valami sántít:) És annyira vicces, h pattog az idősebb emberekkel:D

euRópAi bigottság 2012.03.07. 22:14:57

@nathalie: hát ótószerelő, azok hamar elhasználódnak :)

horee6 2012.03.07. 22:15:07

@hfeeri: egyszerűen ellenállhatatlan késztetésem van, hogy az ilyenekből hülyét csináljak. Hihetetlenül irritálnak az ilyen gyökerek.

lemonkeyface 2012.03.07. 22:15:27

Viasat 6 stream letezik?

haruka 2012.03.07. 22:15:56

na végre, Peti kimondta! :))

GL-581 g 2012.03.07. 22:16:09

Puncspofi elugatja az Edina előtt, hogy Adrienn ki akarja őt ejteni, tehát KRISZTIÁN mögé áll majd! Miért, husi, te is oda fogsz állni? Istenem, ez a csaj egy egysejtű!

ő-szinte 2012.03.07. 22:16:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pedig tépett gatyó szupi...:-D serinek is volt:-)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:16:43

Máté mennyire látványosan unta Niki szövegét:D

horee6 2012.03.07. 22:17:08

A Csalánszájú,honnan veszi, hogy ő "sétál be utoljára"? Azért, mert neki nincs párja. ha jól emlékszem, ez tavaly nem volt evidens.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.07. 22:18:12

Vázze Máté csókolgatja Edina kezét?? :D

nathalie 2012.03.07. 22:18:13

@ő-szinte:
félelemetes mennyi paraszt van ebben a műsorban :d

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:18:20

Jó, van egy Máté, Edina pár!:D

@ő-szinte: ja, akkor nem szóltam:P

ő-szinte 2012.03.07. 22:19:00

Máté arrranyos fijjju:-)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:19:08

Szerintem, az is lehet, h még Ádámot is visszahozzák:)

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:20:06

Ez egy mennyire semmilyen beharangozó volt!:S

GL-581 g 2012.03.07. 22:21:03

Hopp! Máténak most ki a párja?

Máté és Edina átállítják őt Krisztián mögé, Nikit megfűzik, hogy álljon Mátéhoz, ő meg szépen hazaküldi a gumibabát.

Alakul a kavarás! B-)

haruka 2012.03.07. 22:21:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja, vártam, hogy legalább valami félspoilert elengednek, hogy lehessen agyalni holnapig, de semmi. elég uncsi ez
eddig.

ő-szinte 2012.03.07. 22:22:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:és nekem is van,na :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

haruka 2012.03.07. 22:22:24

@GL-581 g: ez így mondjuk szép lenne!:)

dolna1978 2012.03.07. 22:22:27

sziasztok! Az 1 széria komm. csapat tagjainak külön pacsi.

daneee 2012.03.07. 22:22:58

Remélem Edina beáll Máté mögé Egyelőre nagyon úgy tűnik. De tuti nem nyernek, túl normálisak ahhoz.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:24:53

@GL-581 g: ja, és akkor megint bőgünk, mert visszajöhetett az öribarijáoz:)

@ő-szinte: nekem nincs, és nem is lesz:D:D:D:D

Mátnak a farkát is megcsodálhattuk, éljen:D

dddaaaa 2012.03.07. 22:24:56

hát ez a máté kész, de a viasat is rohadék vagy 1 percig mutatja a máté faszát:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.07. 22:25:08

@Benyeszke: Nem értjük mi se, de nagyon nem is érdekel. :)

ő-szinte 2012.03.07. 22:25:44

bakker, máté nem semmi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:26:18

@ő-szinte: jól mondod, az is lehet, h a Corleonét visszahozzák, mert az előzőt nem sikerült megnyeretni vele:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:27:35

És a Máté gyerekből lesz jogász?:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:27:38

@dddaaaa: vele semmi, ő normálisan néz ki, de ha 10-11-12-ből 1 normális van, azt az ember hamar elfelejti
@mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: lehet h perverz vagyok, de engem igenis érdekelne :D

horee6 2012.03.07. 22:27:50

megdöbbentő, mennyire tuskók itt a faszik! a gitárhíró is kifejtette, hogy a párja nem sokat beszél, azt csinálja, amit egy nőnek a férfi mellett kell.
Mit, bazmeg? Szagolni a lábszagát, meg pulikutyát játszani? Anyám, borogass!

ő-szinte 2012.03.07. 22:28:10

tényleg azt nézzük, hogy hogyan nem érdemes edzeni???:-OOO

ő-szinte 2012.03.07. 22:28:52

most hogy krisz "táncol" vonyítok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:29:00

Jaj, feliratozzák Kriszt, de jó:D

@ő-szinte: én nem szerettem, de meglepődnék, jót tenne a színvonalnak!:D

ő-szinte 2012.03.07. 22:30:43

@nathalie: én kicsit le is dermedtem:-DDDDDDDDDDDDDD

GL-581 g 2012.03.07. 22:31:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "Adrienn a párja most! "

GYÖÖÖÖ-NYÖÖÖÖ-RŰŰŰŰ!!! :DDDD

Akkor tehát:
Szalontahó - Rémség
Máté - Edina/Csalánpofi

és Csalánpofi megy, apuci pici autószerelője pedig dominálhat a lápi lidérc felett egy hétig. :DD

haruka 2012.03.07. 22:31:51

Ádámot senki nem érdekli igazán. örülünk neki.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:32:22

Sixx, kéérlek, Krisztián neve legyen valami Fatuskó vagy Köcsögláda

daneee 2012.03.07. 22:32:24

Ez a Niki mitől ilyen magabiztos? Tipikus diszkóspicsa. Krisztián meg miért gondolja magát alfahímnek? Nem elég, hogy beszélni nem tud, olyan nagyképű, hogy az nem igaz...

Amúgy ez az új embereket leseszarjuk hozzáállás roppant unszimpatikus...

GL-581 g 2012.03.07. 22:33:40

Egyébként nem akarom bántani szegény Adriennt. Az első benyomása eléggé tré volt, de ma pl. már nem akadtam ki rajta. Vagy elnyomta őt Dominus és Csalánka sötétsége, vagy megszoktam a csajt. :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.07. 22:33:54

Ez az orrvonal-vezetés Adrienn meg Kíra hát nem tudom, mintha direkt csinálták volna a castigosok

haruka 2012.03.07. 22:33:58

@daneee: és nem is kifizetődő, lásd előző évad. nem lehet kizárni teljesen az újonnan beköltözőket.

@Benyeszke: én azt akartam javasolni, hogy legyen Cristofel2, de az sértő lenne Cristofelre nézve. :D

daneee 2012.03.07. 22:34:17

Csak én látom úgy, vagy Niki szemöldöke tényleg el volt baszva?

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:34:34

@haruka - a túracipős: de drága vagy, h azért nézed a műsort, h ne legyen lelkiismifurdim:D

@GL-581 g: ez is egy megoldási lehetőség:D

ő-szinte 2012.03.07. 22:35:22

KRISZNEK MÁR barátai VANNAK BENT BAZDMEG!!!!!!!!!!!

ÁHÁHÁÁÁHÁHÁHHHÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHHHÁHÁHÁÁÁHHHÁÁ

lerchenfelder 2012.03.07. 22:35:44

Sixx Krisztián szemöldök emelgetését a káktuszszeremónián remélem valami hasfalreccsentő hasonlattal fogod tálalni :D

daneee 2012.03.07. 22:35:58

Krisztián úgy fintorog folyton, mintha egy medence szarban feküdne, s nézné a 2 girls 1 cupot...

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:36:28

@daneee: elvan:)

Hogy gondolja KRisz, h neki BARÁTAI vannak két nap után?:D

daneee 2012.03.07. 22:37:01

Ez a Krisztián úgy fintorog állandóan, mintha egy sz*rral teli medencében nézné a 2girls 1 cupot...

viragoskertecske23 2012.03.07. 22:37:18

@nathalie: na ja, én is most kapcsoltam(?!) hogy csak 19, pedig többnek néz ki

Anikó ma nekem is szimpatikus volt, kellemesen csalódtam benne.

haruka 2012.03.07. 22:37:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem kell aggódni, már megyek is aludni, neked meg legyen csak lelkifurkád. :D

daneee 2012.03.07. 22:37:35

Bocsánat a duplázásért, nálam rosszalkodott az internet.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:38:03

Mátéból süt az értelem amúgy:D

ő-szinte 2012.03.07. 22:39:01

@daneee: kellett az!:-DDDDDDDDDDD

daneee 2012.03.07. 22:39:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ő szerintem is értelmes, de Edina se tűnik ostobának, nem véletlenül kerültek egymáshoz ennyire közel.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:39:35

@viragoskertecske23: én meg Mátéban:)

@haruka - a túracipős: tudod mit? Én is dafke megyek aludni, és megkapod a kaktuszomat is:D

dddaaaa 2012.03.07. 22:40:04

nah ez a máté is bolond

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:40:48

@daneee: öööö, én pont arra gondoltam, hogy abszolút nem értelmes szegény, vagy nagyon jól palástolja!:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:41:44

@dennis rodman: valahol ezt olvastam, h jogásznak tanul és mellette "brókerkedik"-és most kiröhögöm magam, h ezt leírtam:D

daneee 2012.03.07. 22:42:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ja, hogy irony. Bocs, nekem valahogy nem tűnt fel butasága, de én elfogult vagyok vele szembe, mert fehérvári, és haverom csapattársa volt. :) Szóval , na.. :D

dennis rodman 2012.03.07. 22:43:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Én is olvastam..és a hasonló irányultság miatt kérdeztem..

ő-szinte 2012.03.07. 22:44:08

ennek vmi bőrbetegsége van, hogy egyfolytában a seggét vakargatja???:-O

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.07. 22:46:29

@dennis rodman: nekem is hasonló az irányultság, és ezúton kérek elnézést, h nem alszom meztelenül:D

@daneee: te biztosan ismered akkor, remélem, megmutatja Eistein mivoltját:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2012.03.07. 22:49:52

@Benyeszke: Ó ha már ez is perverznek számít, akkor nincs normális ember a Földön. :)

Na jó éjt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.07. 22:51:28

@horee6: Ekkora korlátolt barmokat honnan szedtek össze?

TapOut 2012.03.07. 22:52:13

@daneee: tényleg elképesztően ronda a szemöldöke

Líder Máximo 2012.03.07. 22:52:41

Próbálom szupportálni a lekeményebb prosztó-vonalat, így volt ez Kiszop esetében is, de ez a mai rész nagyon keménybe vett Krisztiánnal.

Máté és Edina oké a felhozatalból, de a végén úgyis a szlovák lány nyer :)

Kürosz 2012.03.07. 22:57:58

@Líder Máximo:

"a végén úgyis a szlovák lány nyer :)"

ez most ugye nem spoiler volt?

horee6 2012.03.07. 23:01:33

@Peter_Cs: biztos így castingolnak. piás bróker, bunkó autószerelő, csalánszájú akárki. több nézettséget hoznak, mint egy sztk szemüveges atomfizikus, vagy egy pattanásos könyvtáros. nem ez a baj. A baj az, hogy a bunkó azt hiszi, hogy attól valaki, hogy hangos. és leugatja a másikat. Bár mi meg kiröhögjük őket, szóval lehet, hogy mégis minden rendben van, de azért néha fájó nézni ezt a fajta sötétséget.

horee6 2012.03.07. 23:04:13

@Peter_Cs: nyilván direkt így castingolnak. kellenek a bunkók, hőbörgők, arrogánsak is. a baj az, hogy a hülye olyan hülye, hogy azt hiszi, ha hangos, akkor neki van igaza. bár ezeken az arcokon meg jókat lehet röhögni, úgyhogy nekünk is jó.

horee6 2012.03.07. 23:06:08

nabazmeg, mindent kétszer mondok. kétszer mondok.

Líder Máximo 2012.03.07. 23:30:33

"Végh Krisztián helyett az anyja jelentkezett a játékba. Ha megnyerné, saját vállalkozást indítana. Magabiztos és nagyon határozott fiúnak tartja magát, akinek fontos a bizalom és az őszinteség. Nem bírja elviselni a kétszínű, gyáva embereket. Napi négy órát gyúr. Családjával Amerikába akar költözni, hogy ott folytassák az autószerelő családi vállalkozást. 19 éves"

- azért azt megnézném, hogy ezt a bunkó stílust Amerikában kb hány percig tudná folytatni, mondjuk egy dolgos, amerikai kisvárosban :)

GRX 2012.03.07. 23:35:02

Na úgy tűnik itt is megvan a négylábú hőse a cselekménynek, ahogy Pörkölt volt az Aranypartban. Mekkora karakter már ez az ormányosmaci, ÉdenExtrában külön blokkot kapott, ahogy lenyúlta, kicsomagolta és felzabálta a csokit. Esküszöm magasabb az IQ-ja, mint Féltengelynek és Ufófejnek együttvéve.

Líder Máximo 2012.03.07. 23:37:43

@GRX: Ha már Aranypart és az milyen már, hogy Levi apa lesz? :D

ratrider02 2012.03.07. 23:46:19

Amennyire balfax ez a Nyomatékkulcs, simán meg lehetne oldani, hogy most Csalánszájú essen ki, következő alkalommal pedig ő. Máténak, Edinának, Kirának, El Mariacinak meg Noéminak kéne összefogni, legalább két párválasztás erejéig.....

Ditti82 2012.03.08. 00:14:05

Nemcsak Danit vissza az Édenbe, hanem a Dont is. :D

Hurri Kán 2012.03.08. 00:32:38

Jó reggelt!
Mi lett a mai eredmény? :D

Ditti82 2012.03.08. 00:47:11

Ja, amúgy Ádám3, mert Ádám2 már volt előzőben, ő szórta végig az ojjektumot rózsaszirmokkal Aliznak. :D

ő-szinte 2012.03.08. 00:56:51

@Ditti82: az Szöszi volt, aki aztán Pöszivé avanzsálódott :-DDD

Ditti82 2012.03.08. 01:02:24

De odabent/kint Ádám volt ő is. :D

LöncsVezér 2012.03.08. 01:36:00

Aztakurva, amikor Edina bejelenti, hogy sok embert meg fog lepni a döntése,mert önmaga alatt is vágja a fát ezzel, PsychoKrisz szemöldöke olyan mozgásba kezdett,hogy a szokásos vérfagyasztó szemekkel összekombinálva valami atombrutál őrült tekintet jött össze :D
bzzzzz
denagyhiba Anikóóó :s szegény Edinát sanszos,hogy kibelezi az éjjel PSycho :(

LöncsVezér 2012.03.08. 01:57:19

Van egy olyan érzésem,hogy a Niki-Ádám-Psycho emberszabású triót a BedBeach-Dokk-Coronita aranyháromszög területéről kukázták össze, valami ordenáré proli stílusuk van és ahogy az lenni szokott még magabiztosak is hozzá.

LöncsVezér 2012.03.08. 02:24:18

Nahát ahogy látom Tamás-Noémi fix pár, Gábor-Anikó szintén.
Peti szerintem nem elég ügyes ahhoz,hogy meggyőzze Nikit,hogy beálljon mögé,ergo mögötte csak Kira fog állni.
Krisz mögött extrém esetben elképzelhető,hogy nem áll senki, de 90%ra tenném,hogy Kacsacsőr beáll.
Edina meg érzelmes kislány lévén, be fog szépen masírozni Máté mögé, így nagy eséllyel Adrienn a madárijesztő-modell lesz a leggyengébb láncszem, nem gondolom,hogy bármelyik fiú is őt választaná,ha valamiért megérezné vesztét és nem Máté mögé állna.

Müszélia 2012.03.08. 06:03:45

@Líder Máximo: szóval kiderült, anyuci így akart megszabadulni a félresikerült gyerekétől. most meg ott ül a tv előtt,ls reménykedik, hogy sokáig nem fog kiesni,

lemonkeyface 2012.03.08. 07:55:03

Itt robogok Bp. felé az intercityn es varom a hogyvoltot™! Jöhetne már Sixx! :D

lemonkeyface 2012.03.08. 07:58:08

Jahogymár van! Akk sry :)

the crow 2012.03.08. 08:01:07

következő kaktusz ceremóniának javasolnám a következőt: a lányok csendben óvatosan kaktuszt tesznek (vagy nem) a székek előtt álló faszik székeire, a kívánalmaknak megfelelően. aztán megkérik a srácokat, hogy foglaljanak helyet. dupla csavar, hogy ki az aki nem mer leülni és ki az aki kaktuszba ül ténylegesen.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 08:18:44

Basszus, Krisztián szkriptjén azóta is röhögök, hogy megláttam, valami borzasztó:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 08:25:51

Péter nem szúnyogra vadászott?:D Csak kérdezem...
A műsort végigszenvedtem, de ezt nagyon jó volt olvasni, köszönöm:D:D:D:D

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 08:27:31

@Kürosz: nem hiszem, sztem, arra utalt, hogy ha van egy nem magyar állampolgár a versenyben, bármilyen versenyben, akkor csakis az nyerhet:), persze azt még nem tudjuk, hogy a 40X játékosból, mennyi lesz még nem magyar állampolgár:D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.08. 08:38:03

"Edina jön, és amikor azzal kezdi, hogy sok embert meg fog lepni, első körben azt vizionáltam, hogy belebassza a kaktuszt a mödansziéba, és előadja a Gecigránátot Fluor Tomitól albánul"

Bazz, majdnem kiköptem a reggeli teát a laptopra :D

judy7 2012.03.08. 09:13:52

Csak én látok hasonlóságot Krisztián és Cristofel között?
Na nem külsőre, csak IQ szinten.

Nikinek javaslom a Baltaarcú nevet :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.08. 09:18:49

Ez a Máté gyerek ha ma este összegyün Edinával akkor a buli végén tutti levarrja! :D

Müszélia 2012.03.08. 09:29:15

teccik a jaguárszoba és a kekszlopó majomféle. a pasikat még mindig nem tudom megkülönböztetni egymástól, bár a zacsi már beégett a retinámba.

kozi001 2012.03.08. 09:29:58

Csak engem emlékeztet Anikó bizonyos szögből Carrie Bradshaw-ra? :)

Nevem Earl 2012.03.08. 09:41:18

Ez jó volt. Plasztikból kiordított a cigányvér. Melák klasszisokkal ostobább, mint elsőre gondoltam, a szeme rémületes. Javaslom a Rémszem becenevet innentől, á la Harry Potter. Edina még mindig a legjobb nő odabent, Mátéval dugni fognak hamarost, akárki meglássa.

Nevem Earl 2012.03.08. 09:42:48

Még valami. A kettes és hármas képet sosem bocsájtom meg, sixx. És mi a neve a cukifaktoros állatnak?

gonoszkiralylany 2012.03.08. 09:45:22

azért félelmetes volt Krisztián monológja Edinának, ez az "egyedül vagy, senki sincs melletted, csak én, annak ellenére is AMIT TETTÉL ELLENEM". kemény érzelmi zsarolás. szerencse hogy a csajnak több esze van :)

mellesleg a bunkó nem értem mit várt, nem fogadtak egymásnak örök hűséget és szimpátiát, ráadásul ő választotta a csajt, nem fordítva...

Móka na 2012.03.08. 09:45:43

@nyílegyenes labirintus: Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a söröm...!!!!

A Manci 2012.03.08. 09:48:53

Na, ez a Krisztián idegesítőbb számomra, mint a VV Vera volt.
Ezt három nap alatt elérni, nem kis teljesítmény. Az ilyen sötét agyú, őstaplóktól a hideg veríték is kiver. Respect Edinának,hogy így bírja, mert én már biztos letéptem volna a heréit éjjel, miközben alszik.

Anikó meg szimplán féltékeny a műanyagra. Riválisnak látja, aki kiütheti a jónőségből, ami vicces, mert ...nézzetek rá Niki fejére, na.
Másrészt Anikó feje is megér egy tanulmányt.

Mátékának meg tök mindegy az Edina sztori. Ha megsunázza úgy is jó, ha nem, akkor nem. A csaj meg lazán belezúgott. Szar ügy.

Hompi 2012.03.08. 09:52:38

sixx: kérlek szépen, sose hagyd abba ezt a blogolást! :)
Reggeleim mindig felvirágoznak, amikor elolvasom. Majd' szétröhögtem magam Melák szemmozgásán :P:P
Meg szoktam nézni a műsort is, de felmerül mindig a gondolat, hogy minek?? Reggel úgyis lesz HV :)

lemonkeyface 2012.03.08. 09:55:02

rémszem :DD tökéletes

f.fredericks 2012.03.08. 10:03:37

Az a baj, hogy bennem ma reggel tudatosult, hogy Melákot baromira nem fogják kibaszni, mert belebotlottam egy plakátba, amiről az ő gülü szemei meredtek rám. (sztem a villamosvezető is látta, mert majdnem kisiklott a 62-es). És gondolom nem repül az első héten az a versenyző, akivel reklámozzák a műsort. Pedig igazán megérdemli. Ekkora parasztot még nem láttam a magyar valóságsók történetében, igaz nem is láttam minden egyes darabot. Az a szájhúzogatás, meg az a nézésnek nevezett effekt. Beleborzongok ha rágondolok. Amúgy a csávó ránézésre 15 év szigorított fegyház.Ránézésre tuti a Csonkába járt, amit nagy nehezen elvégzett, de hogy egy autót is szerelt volna, kötve hiszem. Ki az az idióta aki rá meri bízni a kocsiját.

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 10:05:12

Sixx: "Odalent megjelenik egy iszonyú cuki, ormányos állat, amiről sem első, sem nyolcvanadik pillantásra nem tudom mi az..." --- Teljesen evidens, hogy ő egy fehérorrú koati (Nasua narica) vagy másnéven fehérorrú ormányosmedve. Nagysága és általános színe a vörösorrú koátira emlékeztet. Bundájának felső része világosabb, vagy sötétebb szürkésbarna, a szerint, hogy miképpen érvényesül a szőrszálak hegyének világos színe. Szeme felett és alatt egy-egy fehér folt, egy a szem felett kezdődő és orr hegyéig húzódó csík, továbbá az arcorr hegye felül és alul sárgásfehér, nyaka oldalt és a torok valamivel sötétebb, a test alsó felének többi része barnás színű, a lábak határozottan barnák, fülkagylói belül és végükön világos fakósárgák. A fark gyűrűzöttsége néha egészen elmosódott.Csapatban élő, nappali állat. Minden élvezhető állati és növényi táplálékot elfogyaszt. Megeszi a rovarokkat és ezek lárváit, férgeket és csigákat és Oreo kekszeket...

..mint az köztudott! :)

GL-581 g 2012.03.08. 10:07:41

"Melák is így van ezzel, mert azt hitte, valami feladatot kapnak, aminek teljesítése végett védettség jár egy fiúnak, ki a faszom beszél így egyébként, de komolyan?"

Senki. Ez a gyerek egy agyhalott diszkóparaszt. Javasolni szeretném neki a Dominus vagy Szalontahó gúnynevet. :P

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 10:10:27

@Móka na: Móka, hejjj... sokáig megvolt az a korsó sör, de elkezdték beköpni a legyek, meg a darazsak, úgyhogy pár hónap után - mivel nem jöttél érte- inkább megittam. Remélem nem baj...:)

jerk_off 2012.03.08. 10:13:45

amikor egy karosszériásnak medencét tesznek a környékére, akkor ez történik vele. nyilván a putriba' ahonnan megérkezett, ez a világi szemlélet a menő: asszony verve pénz meg olvasva.

edináról nem állítanám, h jó nő, de mindenképpen a legtermészetesebb és ez jól áll neki.

a máté pedig hosszútávú lakó lesz, olyan méretekben szarik mindenre és mindenkire, h az már megható. a nők meg szeretik az ilyen álmatag nézésű rejtély csávókat. a picsaszájún kívül bármelyik luvnya benntartaná.

vernal 2012.03.08. 10:18:45

Ez előbb jött a kelleténél?
www.borsonline.hu/news.php?eden-adrienn-ez-egy-nagyon-aljas-jatek-video-csak-itt&op&hid=54369
Nem írják le konkrétan, hogy ő esett ki, de érdekes.

Madár Fokker 2012.03.08. 10:20:04

Az abonyi vadasparkban születtek tavaly nyáron ormányosmedvék. Az ősszel még lehetett is simogatni a kicsiket.

maganzoo.fw.hu/index.php?reference=galeria_allatok#ormedve

vernal 2012.03.08. 10:21:00

És ez mekkora:
www.borsonline.hu/news.php?eden-adamra-bizta-penzet-horvath-eva&op&hid=53891

Remélem egy jó kis UL-be tette a pénzét, arra kap a legtöbb jutalékot az OVB-nál.

GL-581 g 2012.03.08. 10:21:36

@nyílegyenes labirintus: "..mint az köztudott! :) "

Köztudott? Safranek, maga gúnyolódik velem. Jöjjön csak egy kicsit közelebb...

GL-581 g 2012.03.08. 10:25:38

Azt hiszem, kicsit lemaradtam: Adrienn miért "Denás"? Egyáltalán mit jelent ez a szó? :(

Hana30 2012.03.08. 10:28:05

Sziasztok!

Az mekkora volt már, hogy sötét Ádám még jól beszól a kaktuszosztogatás előtt annak a nőnek, akitől a továbbjutása függ? Ha a lány addig nem döntötte el, hogy Ádámka seggébe tolja a kaktuszt, hát ott biztosan bizonyosságot nyert!
Ekkora tahó, buta kétajtós szekrényt vajon hol találtak? Egyébként nagyon érdekes megfigyelni a klikkesedést. Várható volt, hogy Gyökérmelák és Ordenáréné előbb-utóbb egymásra találnak és kivetkőzve magukból felszínre bugyog az aggresszív tahóságuk. Edina helyében én is hátsón rúgtam volna az első adandó alkalommal azt a seggfejet, erre az olyan buta, hogy még ő várja a bocsánatkérést! Istenem! De legalább jót lehet röhögni rajta.

Baron Darth Von Vaderham Béla 2012.03.08. 10:28:53

@vernal:

Ha ez spoiler akkor csesszék telibe...

Micirka 2012.03.08. 10:33:38

Cuki allatka egy coati, az az ormanyos medve. Ha meg valaki nem tudna... :)

jerk_off 2012.03.08. 10:41:43

@GL-581 g: sztem a részeges szinonímája. de lehet h tévedek.

Lopó-völgy 2012.03.08. 10:47:23

naon jó az összes műanyag fiú és lány :-)

Móka na 2012.03.08. 10:53:44

@nyílegyenes labirintus: hogy volt gusztusod a fent említett sörhöz? Ismételjem meg milyen söröket kell hűtőbe készítened? ha netalántán jönnék? Vagy még emlékszel a márkákra.
Milyen nagyszerűséges, hogy ismét majdnem mindenki megjelenik lassan ... :)) - tapsikol és énekel -
Megjegyzés: persze próbáltam ismét elkapni Bohut, biztosítottam töretlen szerelmemről, de eddig semmi reakció, nem is hiszem, hogy ilyen jégcsap szívű... :( :)

kerikak 2012.03.08. 10:55:30

mitől lett a műsörvezető T69 árulja már el valaki :)

crazygránát 2012.03.08. 10:57:19

Megjegyzem ilyen ormányosmedve van a veresegyházi medverezervátumban is. :)

pilar ternera 2012.03.08. 10:58:26

könnyesre röhögtem magam! köszi szépen! :D:D

Mrs. Jackman 2012.03.08. 10:59:25

Essen ki krisztián kurva gyorsan, én aztat szeretném.

Nevem Earl 2012.03.08. 11:00:50

@Nyanyóka: Köszi, ma is tanultam valamit.

candyperfumegirl 2012.03.08. 11:04:09

Legjobb karakter az ormányos állatka volt. :)

Egyébként (számomra) újdonság a tavalyihoz képest, hogy itt az Éden Extra nem sima töltelékműsör több fasszal meg kikockázatlan mellbimbóval, legalábbis most ott is történtek érdekességek, pl. hogy Máté és Edina egész határozottan megbeszélték, hogy egymást választják majd.

Princessbora 2012.03.08. 11:05:48

Az megvan, hogy Melák sose pislog?

Legyen az, hogy idén nem a fasz-pina villantásokat tartjuk számon, hanem a Melák pislogásokat.

Ja, és szerintem ezek nem isznak rendesen. Még egyetlen egészséges erkélyről kihányás sem volt, pedig már 3 napoja ott vannak. Tiszta gagyi a brigád.

Cinkes 2012.03.08. 11:10:13

remélem lesz velük arany part is :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 11:11:32

@Móka na: ehhh, a netalántánban már rég nem hiszek, úgyhogy sör az nem van, csak ha hozol.
Még mindig a Bohu nóta megy?LoL
Tudod, a szerelem olyan mint a fing, hamar elszáll, de az emléke sokáig megmarad.

jerk_off 2012.03.08. 11:15:43

@Princessbora: azokat nehéz is lenne, mert kimaszatolnak mindent a kurva anyjukba. illetve a slagokat sajnos nem.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2012.03.08. 11:23:01

A zótószerlő csávó mostantól csak Sam Öldök....A gyerek nem telejesen 100-as.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 11:23:18

@candyperfumegirl: szerintem, ez még csak azért van így, mert nem tudják mivel megtölteni a műsort, nincs pajzánkodás. Majd ha lesz, kapunk 20mines pornófilmet:)

Hana30 2012.03.08. 11:23:19

Szerintem T69 kinőtte a ruháját. Pedig alapvetően nagyon jó alakú nő. Miért kell őt állíndóan valami idiótának felöltöztetni? Vagy előírás, hogy a stilistok csak balfaszul öltöztethetnek?

Hana30 2012.03.08. 11:24:32

Egyébként ez a Krisztián szerintem egy agresszív pszihopata, teljesen eltorzult önképpel. Sembaj, lesz majd újabb Damugyerek, aki megy a dutyiba az agresszivitásáért. Mi meg majd élőben lekövethetjük.

Móka na 2012.03.08. 11:25:46

@nyílegyenes labirintus: Remélem asszony is olvassa a kommentjeid..=)).
Plusz a szerelmemet még erősebb talán, most hogy tudom hogy létezik blog.hu-n, csak ide nem jön.. :(
Na mikor lesz sör? Április 1-jén mindent nyit. Én meg is hívlak egy sörre, ha úgy van...látom leégtél az utóbbi fél évben, viszont a humorod a régi - egy piros és egy fekete pont.

Eruka 2012.03.08. 11:27:20

@kozi001: engem Ungár Anikóra emlékeztet, Noémi meg kicsit Jordán Adélra :)

Egyébként irgalmatlan tuskó társaság ez... Basszus beszélni nem tud egyik sem, annyira kívánom a feliratot végig (!!)..

hihetetlen ostobák. miért gondolja mindegyik, hogy minden úgy lesz, mint tavaly??? Illetve elképesztő, hogy mennyire nem értik a párválasztást... össze vissza beszélnek arról, hogy ki áll hova :D
Satuhülyék. :DD

vesa 2012.03.08. 11:29:44

Kicsit offként, de Edina bemutatkozása a következő remek mondattal indít: "Kedvenc állata a zsiráf, ami az erőszakmentes kommunikáció jelképe, mivel a szárazföldi állatok közül neki van a legnagyobb szíve." Ez olyan logikai gyöngyszem, csodálom, hogy még nem ugrott rá senki. :)

(és mivel ez a legeslegelső hozzászólásom, üdv mindenkinek, és hálásan köszönöm az eddigi szórakoztatást, sok-sok napomat vidítottátok már meg.)

hha96 (törölt) 2012.03.08. 11:34:43

@Eruka: Most mit vársz, többségük gyerek még. Párválasztás, ehhe... ezt a szót is csak a tévében hallották valami állatos csatornán :)

Éder mester 2012.03.08. 11:39:13

Ha Peter Jackson valamikor leporolja A Gyűrűk Ura trilógiát, remélem Mordor szemének becastingolják Krisztiánt.

Javasolom a Matuka nicket a gyereknek.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 11:40:20

@Hana30: és mindezt 19 évesen, amin azóta is röhögök:D

@hha96: állatos csatornát is a tv újságban láttak:D

@vesa: szia, üdv itt, a macska meg cuki:)

Eruka 2012.03.08. 11:40:32

@hha96: hát én ennyi idősen azért már elég jól, érthetően formáltam a szavakat pl.. :D
egyébként természetesen nem akadémikusokat vártam a műsorba, de azért le tud döbbenteni, hogy léteznek ilyen véglények :D

állatos csatornán.... :D nyihihi! :D

beacska 2012.03.08. 11:44:14

nnna, megnéztem a tegnapit:
két kedvencem lett: Edina és Anikó. Anikó nagyon okos döntést hozott: két ellenfelét is elbizonytalanította (Edina és Niki). Bár az indulataink azt mondatják velünk, hogy Krisztiánt kellett volna hazaküldenie, de így sokkal érdekesebb a dolog....
Nem vagyok benne biztos, hogy Niki beáll Krisztián mögé. Ha elhitetik vele, hogy 2 is beállnak rajta kívül (Edina és Adri) oda, akkor bármilyen balga lépésre szánhatja el magát....Krisztiánon kívül nem hinném, hogy bárki más mellett lenne esélye...

Adrit sajnálnám, mert nekem is kezd szimpatikus lenni. De szerintem Niki egyenlőre marad.

Azt meg nem értem, Anikó miért találta Ádámot erősnek: Niki tökre hülyére vette...

Kürosz 2012.03.08. 11:45:56

Krisztián telitalálat a szerkik részéről, a Pistagyerek gyenge kezdő volt hozzá képest.

Remélem sok alkalom lesz még arra, h röhögjünk rajta. :)

beacska 2012.03.08. 11:47:24

@Kürosz: igen, én is ezt gondolom ;) és ugyanez igaz Nikire is.

Kürosz 2012.03.08. 11:53:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

remélem is, mert sixx egyelőre még nem vágta ki, és nem hintette be a helyét sóval.

már félve merek beleolvasni, mert tavaly is többen nem bírtak magukkal, és fontos volt kikotyogniuk, h Kristóf nyert.

az ilyet egyből le kéne tiltani, IP-cím alapján.

Móka na 2012.03.08. 11:53:57

@beacska: ohh Kürosz? Hol hol? Én nem láttam...

Móka na 2012.03.08. 11:55:02

Oh remélem Sixx valamikor elsüti a Nagycsapat poént. Hogy ez milyen széppppppppppppp

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 11:56:21

@Móka na: feletted, nem látsz?:D

@Kürosz: sőt, levágni a kezüket, mert mozgó IP cím is van ám:D Nyilvánosságra hozni az adataikat, és megverni őket:D (na jó, nem:))

Móka na 2012.03.08. 11:58:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Jó már megvan, de nincs avatar, nehezebben ment, amúgy anno meg volt sz.
Kérlek Kedves Dorothy, stb. csillapodj le, mert tényleg rossz vége lesz. Kihívlak egy futóversenyre....!!!!

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 12:00:33

@Móka na: sztem is, mintha lett volna...:O Hova futunk?:)

Hajrá Adrienn!:D

Hana30 2012.03.08. 12:02:14

Szerintem a következő felállás várható:

Melák - Ordenáréné
Edina - Máté
Noémi - Muzsikus
Anikó - Gábor
Kira - Peti
és Adrienn megy a levesbe.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.03.08. 12:03:12

Csak annyit szeretnék mondani, hogy ezt a műsort nem nézem csak olvasom, de az az ormányos jószág tök jó. Még sose hallottam róla, sőt a fotón sem vagyok biztos benne, hogy éppen ráharap arra a kekszes papírra, vagy hogy van a feje?
Köszönöm.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 12:04:15

@Hana30: Még mindig tartom a véleményemet, hogy ez annyira túl egyszerű lenne:D Kell valami csavarnak lenni benne!

Hana30 2012.03.08. 12:06:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igazad lehet, majd meglátjuk!
Az egészben az a vicces, hogy Ordenáréné milyen rohadtul magabiztos. Szerintem még mindig nem érti a játék lényegét!

jo.e 2012.03.08. 12:27:23

Nekem az egészben a korral járó "bölcsesség" tetszik a legjobban. Fátter Anikóról: "nagyon jó partner, csaj - békén hagy", Máté Adrienről (?): "nagyon jó a kapcsolatunk - keveset beszél hozzám"
Komolyan, mintha csak házasok lennének :)))
----
Krisztián meg szó szerint félelmetes. Sztem Edinában benne van az ideg, hogy egyszer 'nyakonvágja őt...

szepi79, első ezen a néven · http://hogyvolt.blog.hu/tags/sons_of_anarchy 2012.03.08. 12:28:33

@Hana30: szerintem ez erősen függ a sorrendtől. mert ha elsőnek/Adri előtt/Edina előtt Műanyag választ, akkor korántsem biztos, hogy Szemrángás mögé áll be, lehet Zenész mögé helyezkedik, akkor meg repül.

mkc · http://www.vvilag.info/ 2012.03.08. 12:35:59

A Melák Krisztián gyilkos tekintete kegyetlen :))

jo.e 2012.03.08. 12:36:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A csavar majd a köv. kiszavazósdikor jön el, amikor - hogy is írta - Ordenáré úgy kib..sza Melákot a játékból valahogy, h. öröm lesz nézni. Sajnos a 19 évével nem tudja elképzelni, h. létezik a földön olyan nő, aki szerint ő nem domináns, hanem csak szimplán bunkó...

herut 2012.03.08. 12:56:00

HÉ ruháit szintén az a stylist produkálja , aki a csatkai búcsúnak is dolgozik?

Liller 2012.03.08. 13:01:40

@jo.e: nemhogy domináns,de diktatórikus,ahogy Kíra mondja:)))

Hana30 2012.03.08. 13:07:24

@szepi79, első ezen a néven: Igen, igazából minden attól függ, hogy ki, kit követ. De Melák nagyon téved, ha azt hiszi, hogy Edina bajban van, mert nincs ki mögé állnia. Ott van Máté és amint hallottuk Péter is. Tehát egyenlőre nincs még egy olyan lány a házban, aki olyan biztos lábakon állna, mint ő. a többi lány azt hiszem, nem mondhatja el magáról, hogy tárt karokkal várják akár két helyen is.

Hana30 2012.03.08. 13:09:36

Azt hiszem a társaságot megfigyelve nagy betűkkel kell, hogy leírjam:
"NEM MINDEGY, HOGY AZ OKOS HÜLYÉSKEDIK VAGY A HÜLYE OKOSKODIK!"

tomware · http://tomware.blog.hu 2012.03.08. 13:16:06

Az ormányos medve valószínűleg nem csak a legjobb arc a házban, de szerintem ő vezeti az intelligencia szerint rangsort is. Aztán jön az intelligens mosópor, a delfinek a tengerben és csak aztán a szereplők.

tovabb a jezsovi uton 2012.03.08. 13:39:54

bróker máté miért olyan zilált mindig, mintha napok óta evés, avás, és ivás nélkül harcolna a dzsungelben, soxoros túlerővel szemben???

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 13:42:40

Nyakérem eisjóvót.
Azt mondja meg valaki, aki érti:
1. miért Dénás? Az a neve?...
2. hogy lett Péterből és Kírából egy pár a Műanyagból meg szingli? Mármint miért pont ők és miért nem Péter és Műanyag? Van-e ebben logika vagy, CSAK és kész?

Ádámka viszlát haza ezért a két napért kár volt odarepülni :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 13:53:40

@Líder Máximo: szijaöcsi nincs stream majd csütörtökön fent lesz a honlapon és végig lehet nézni Kubában is :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 14:01:02

@Líder Máximo: jó nagy kan ha az anyja nevezte be málészáj...
@ő-szinte: elég lenne megmosni
olo

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:04:40

Ezt a Péter-Csíra leosztást én se vágom, miért nem jó nekik a Péter-Noémi, MuzsikusT-Csíra páros?

beacska 2012.03.08. 14:13:18

Péter mellől Tamás elvitte Noémit, Adrienn pedig Kíra mellől Mátét.
Így maradtak ketten, beköltöztek a szinglibe.
Mikor Niki mellől kiment Ádám, Niki nem maradhatott a Páros szobába, tehát ment ő a Szinglibe, a két szingli meg ment a Párosba, innentől párként...

sermon 2012.03.08. 14:34:10

megjegyzem csendben, hogy a viasat elkövette azt a fail-t, hogy tegnap délután a(z adásba került) kiesése előtt már levette ádám2 fotóját a szereplők közül.. :D

genevieve 2012.03.08. 14:51:05

@jadebulgari: kérlek szépen akkor én most megszakértem neked a dolgokat:-)

1. Dénás? vagy a diannás (az alkoholisták isszák), vagy a kannás szavakból módosult:-)
2. Volt egy kis helycserés támadás, hogy még érdekesebb legyen a műsor, ezért lettek ezek a párok:-)

Ádám kiesését lájkoljuk:-)

Sudu 2012.03.08. 14:51:35

@sermon: Már tegnapelőtt sem volt fenn az oldalon. Akkor azt hittem, csak én vagyok béna és nem találom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 14:56:12

@genevieve: áh értem köszi
@beacska: ezt is köszi így világosabb

és ma vajon melyik nyőiszemély megy haza? jó lenne a csalánszájú... nemceretem

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:56:50

@Sudu: Én meg HÉ neve mellett kerestem a zárójeles számot, de valamiért lemaradt :-)

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 14:58:52

@jadebulgari: Adrienn, Duckyface meg beáll Rémszem mögé mert ő a "B terve"

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 15:00:32

@Pácsó Ármándó: asszép, de Rémszemnek Kacsacsőr a b-terve nem? ú mennyi b-terv hogy fogják ezek ezt a sok taktikát bírni agysejtekkel? :D

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 15:02:26

@jadebulgari: Kacsacsőr= Duckyface( Kacsaarc)=Csalánszáj=Plasztik=Műanyag=Niki

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 15:06:08

@Pácsó Ármándó: :D ne zavarjál bele ez egy nyő vagy egyszerre mind az 5? :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 15:16:29

@Móka na: Mi ez a cipőfetisizmus,hogy mindenkinek az lett az avatarja? Titkos szekta? És nem sörözök, mer' az olyan szélsőséges...

Pácsó Ármándó 2012.03.08. 15:16:51

@jadebulgari: :-)
Nemcsak egyszerűen egy nő, hanem egy mai magyar kórtünet

Ditti82 2012.03.08. 15:18:39

Hát uhhhh... Krisztián szeme... Jájjjjj... :O

szepi79, első ezen a néven · http://hogyvolt.blog.hu/tags/sons_of_anarchy 2012.03.08. 15:19:38

@nyílegyenes labirintus: az a durva, h én se tudom, mi is ez pontosan, de engem is rávettek, mer nőnap van. de holnap már nem lesz, olyan új avatárt csinálok magamnak, hogy kettéreped az ég.

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 15:20:17

@nyílegyenes labirintus: talán gyere az "anyahelyre" és megtudod:D

@Ditti82: nem tudom, mi a problémád vele:D:D:D:D:D

Móka na 2012.03.08. 15:21:14

@nyílegyenes labirintus: Igen szekta, de nem titkos.. kampányoltak a csajok, ÉH1-es cipős banda, így keress te is gyorsan valami labirintusos cipőt. Segítsek? =)) heheheh

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 15:22:48

@nyílegyenes labirintus: van egy fekete, domina csizmám:D Még mindig kampányolok vele:D

Móka na 2012.03.08. 15:28:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @nyílegyenes labirintus: Mindenkinek azt a csizmát ajánlja, de talán neked jól is állna =)).

Ditti82 2012.03.08. 15:30:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Csak a frászt kaptam tőle, amikor megláttam a posztban. Sixx meg rá is duplázott, biztos ami biztos. XD

nyílegyenes labirintus 2012.03.08. 15:33:49

@szepi79, első ezen a néven: rózsaszín műanyagpapucs nőnap alkalmából? Kőkemény! :)

@Móka na: Nem köszi, van egy teljesen szaros gumicsimmám, hozzám max. az illik, semmi helyre kis topán. muhaha

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

na, a domina csimmma az jó. :) Majd visszanézek hozzátok, de már nincs annyi időm mint tavaly volt. :9

dr. Dorothy, a Vörös Cipellős 2012.03.08. 16:24:08

@Móka na: nem férfi csizma, de ki tudja:D

@Ditti82: én nem nézem meg, mert akkor egész nap röhögök, tegnap este is azt tettem:D

@nyílegyenes labirintus: sajnálom:S Küldjem a csizmát?:D Nikit tudom benne elképzelni:)

szerivan 2012.03.08. 17:16:56

:DDD Krisztián szemöldök rángásából és szem gúvasztásából szerettem volna gif-et, de kérni se kell! Feliratozhatnák magvas gondolattyát mert sokszor nem értem mit mond. Pandorán mit mondott Adriennek a viselkedésével kapcsolatban?

szerivan 2012.03.08. 17:21:26

Mit jelent az hogy denás?

milettvolnaha 2012.03.08. 17:24:23

@sixx:

te egy kulturális fellegvár vagy.

szerivan 2012.03.08. 17:32:25

Itt MMKK tanulok valamit, és még mondják, hogy a TV-ből csak a szemét gyün :)

dennis rodman 2012.03.08. 17:35:15

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az ÉH extra szórakoztatóbb mint az alap előadás.Itt nem a villantásokra gondolok elsősorban.

cézé 2012.03.08. 18:12:09

Krisztián basszus, nem semmi, remélem sose esik ki, mert iszonyú szórakoztató a gyerek :) Szellemi szintje ÉH1 Pista nívója körül mozog, csak ebben van még hozzá némi rosszindulat is. Nyerő párosítás :)

Timi272 2012.03.08. 18:30:17

Nem vágom mit aggódtok Edina miatt. Evidens hogy Máté mögé áll mert aranyosan összemelegedtek. Mindenkinek lesz párja csak Miss Röffencspofa(Adriennek) nem, hacsak nem lesz ma valami váratlan fordulat.

kela-bá 2012.03.08. 18:44:58

Ma minden virágbolt minden virágát minden NŐNEK !

haruka 2012.03.08. 18:45:24

Koatik a miskolci Vadasparkban is vannak, ha valaki szeretné látni őket közelebbről, és tényleg jófejek. :)

Remélem ma sikerül kipicsázni Műanyagot, bár szerintem be fog állni Krisztián mögé, és Adrienn pakolhat.

zilia 2012.03.08. 18:51:19

Sziasztok, csak engem zavar T69-esünk feje? Az a kiélt, felpuffadt arc.. Rengeteget dolgozik szegény, nem tudja kipihenni magát. Nem csoda h darabos a mozgás és beszéd. Elavult ez a modell már.

beacska 2012.03.08. 18:55:08

@Timi272: :)szerintem Krisztiánon kívül ezt mindenki tudja (MOST már talán ő is...talán...de ez sem biztos ;))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2012.03.08. 19:21:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem most még nem kell bele csavar. Ráadásul ezek mind egytől egyig annyira unalmasak, hogy még feltételezni sem tudom róluk, hogy konspirálnak valamit. Niki tuti sokáig marad, a Kíra (vajon tényleg így anyakönyvezték?) Peti páros jó és az Edina-Máté is.

Cseresznyéskert 2012.03.08. 19:46:23

Mi a francért kell szlovákozni Noémit? Ez nagy faszság. Én értem, hogy ez nem észkombájnok gyülekezete, de akkor is, ez egy olyan minimum, tényleg. És Sixx is szlovákozza, ami tőle is elég nagy faszság. És nem jópofa. Ebben a játékban a játekosok inkább hideget kapnak mint meleget, és röhögi őket szinte mindenki, de ugye az emberi tulajdonságaik miatt ócsárolják őket, nem a származásuk miatt. A szlovákozás kibaszottul bántó. Szóval nekem, aki egyébként élvezem a műsort és régóta olvasom a blogot is, összerándul a gyomrom, amikor egy magyar nőt poénból szlovákoznak.

foxglove (törölt) 2012.03.08. 19:52:56

@Cseresznyéskert: ő szlováknak vallja magát, hadd döntse már el ő.

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:01:14

Én nem hallottam, hogy szlováknak vallotta volna magát. Azt mondta, Szlovákiából jött. Az nem azt jelenti, hogy szlovák. Ha egy magyar játékos Amerikából jött volna, és elmondja, hogy "hello, Amerikából jöttem", akkor az már amerikai? Egy frászt, ha amerikainak mondaná magát, azon filózna itt a kommentelő közönség, hogy a ribanc már nem is tartja magyarnak magát:) Nem akarom mellékvágányra terelni a beszélgetést a játékról, nem célom, hogy szétoffoljam a topikot, csak megjegyeztem, hogy engem zavar. Ennyi.

foxglove (törölt) 2012.03.08. 20:08:33

@Cseresznyéskert: kösz, hogy elmagyaráztad a különbséget, megtisztelsz. LOL.

Egyébként meg:
edenhotel.hu/2012/02/15/noemi/
00.40.

ő-szinte 2012.03.08. 20:10:39

@foxglove: én is azt értettem, hogy ő szlovák...:-O

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:13:35

@foxglove: Na bassza meg, tényleg szlovák:) Eszem faszom megáll:) Mea culpa, ez most vicces volt, majdnem megvédtem egy szlovákot a szlovákságtól:)))

dennis rodman 2012.03.08. 20:14:25

@Cseresznyéskert: a hivatalos honlapról:
"Szlovákiában született, 21 éves koráig Nagykaposon élt, de nyáron Pozsonyba költözött."
Csak max magyar nezetiséget lehet feltételeni.

zaphodbeeb 2012.03.08. 20:18:50

A Pittát meg ne báncsátok na! Van az a közeg, ahol jópofa és még okos is. Lásd Aranypart. Ott annyira tré volt a színvonal, hogy Pitta emelt rajta.

ő-szinte 2012.03.08. 20:22:31

@Cseresznyéskert: és majdnem hülyét csináltál magadból:-DDDDDDDDDD

vagy ez már off?:-OOO :-DDDDDDDDDDDD

zaphodbeeb 2012.03.08. 20:23:30

És ha néznétek a dzsőrzi sórt akkor tudnátok, hogy nem kell az ilyesmibe sokat belegondolni. Simán elképzelték, hogy a fienzei főtéren van a Vatikán.

ő-szinte 2012.03.08. 20:24:30

@mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani: basszameg! én meg itt offolok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cseresznyéskert 2012.03.08. 20:24:43

Mit mondjak, van azért mersze a kiscsajnak, hogy bemerészkedett a magyar hülyék közé:) Mert ha esetleg eddig bejöttek neki a magyar fiúk, akkor ezek után nem biztos, hogy bejönnek, mert ez tiszta állatkert:)Ritka bunkókból áll a felhozatal:)Na de, ki mit keres, megkapja:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.08. 20:28:41

@cézé: Krisztián a magyar valóságshow-k egyik leggyökerebb figurája! Essen ki a minél előbb, zavaró hatással van az idegrendszeremre!

@Cseresznyéskert: @dennis rodman: És ezen miért kell ennyit lovagolni?

ő-szinte 2012.03.08. 20:32:09

@Peter_Cs: lehet, hogy pont azért hagyja a viasat, mert ennyire áááááááááááááááá

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.08. 20:41:16

@Cseresznyéskert: az lett volna az igazi, ha először utánanézel, és csak utána baszogatsz. faszomba már.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 20:48:38

@sixx: á köszi ezt én sem tuTTam... szal szereti a szeszt :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.08. 20:52:06

@szerivan: én sem értem ahogy artikuláltan röfög feliratért kiált

Csehszlovák Kém · http://www.sercsecs.cz 2012.03.08. 20:58:16

@Cseresznyéskert: Na, akkor első és utolsó komoly hozzászólásom a témában, nem akarok az Éden Hotel alatt erről beszélgetni.

OFF

Szóval. Akinek Szlovákia csak úgy van meg, hogy Felvidék és Nagymagyarország térképére rejszol esténként, azt nyilván érhetik meglepik 2012 márciusában. Szíves tájékoztatásodul közlöm, hogy bizony rengeteg olyan ember él Szlovákiában, akinek magyar a neve, de bizony már szlováknak vallja magát. Ezt tudmányosan úgy is hívhatjuk, hogy asszimiláció. Kevsbé tudományosan: identitás-váltás. Hasonló folyamatok játszódtak le a Trianon előtti Uhoszkóban is, amikor sok szlovák meg magyarnak kezdte tartani magát és magyarosították nevüket is, hogy minél jobb karriert fussanak be a közigazgatásban. Nem fogok szépirodalmi műveket erről a jelenségről felsorolni, se szlovák, se magyar oldalról, vannak, de messzire vezetne.
Ma Szlovákiában rengeteg már a többes - szlovák és magyar - identitástudatú ember. Szeretik a magyar nyelvet, kultúrát, de elolvassák naponta a Subbát is, ha akarnak szimplán egy jót röhögni. De ezek közül sokan már szlováknak mondják magukat, és ezen nem szabad kiakadni. Természetes vonzódásukat a magyar kultúra, Magyarország felé pont a te és hozzád hasonló, buta nacionalista megmondó emberek tépik el, mivel ők hadd tartsák már magukat annak, amik. A saját kitalált világodra soha nem fogod formálni őket.

A kérdéses szlovák hölgy szerencsére nyilatkozott, csak sajnos elkerülte a figyelmed, íme: "Cap Noémi Pozsonyban főiskolás, rendelkezik magyar felmenőkkel, de szlovák származásúnak vallja magát. Kiskora óta beszél magyarul. Szeret a középpontban lenni és főzni. Az idősebb pasikra bukik, "mert sokat tanulhat tőlük". Ha megnyeri a fődíjat, akkor a pénzből a családját segítené és lakást venne Pozsonyban. 22 éves"

Evvan. Vagy megbékélsz és elfogadod a helyzetet, ezen erőszakkal sem nem tudsz változtatni, vagy járjál Jobbik-gyűlésekre és ott megkreálják neked a másik és sokkal könnyebben beszopható magyarázatot.

ON

Cseresznyéskert 2012.03.08. 21:02:56

@Csehszlovák Kém: Na ez tök fölösleges volt, ez a hülye ömlengés és kioktatás. Megnéztem a foxglove mellékelte videót és utána azonnal beláttam, hogy tévedtem. Szóval annak tartsd a kiselőadást, akit érdekel. Nem mindenkinek élete célja, hogy Szlovákia néprajzából doktorizzon, bocs.

LOBY 2012.03.08. 21:22:42

Meláknak "füstöl" a szeme, mint Szauroné, félelmetes, hogy mennyire retardált.

Kivétel 2012.03.08. 23:18:27

@nyílegyenes labirintus: lehet valamiről lemaradtunk, én már tegnap is kérdeztem, miért lett mindenki cipő?:)

rokafogtacsuka 2012.03.10. 20:22:29

Én nem vagyok abban olyan biztos, hogy az a lány szlovák Pozsony ide vagy oda, s akkor szlovákozni nettó parasztság. (Igen, ahogy magyarozni is, ha tényleg szlovák.)

rokafogtacsuka 2012.03.10. 20:28:01

@rokafogtacsuka: Na, most aztán elolvastam az összes okosságot fentebb, és gratulálok magamnak.