Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Luxusdoki 1x6 - Ha én beteg lennék

2012. március 01. 15:00 - m*kkk

Nos, túl az első évad felén, hogy is állunk? A Hank Med alapító okiratán még meg sem száradt a festék, de a dokink már Hamptons Város Kulcsának várományosai között szerepel. Evan-nek a középső neve „Hank Med CFO” lett, 2.0 kezd beépülni a családba, és úgy érzem, amennyit Öcsikével marakodnak, India sincs ettől messze, bár az új rész ígér baljós meglepetéseket. Összegyűrt lepedővel, és az ügyeletes szerelmespárunkkal nyitunk. Ha ilyen gyorsan teljesülnek a kéréseim, akkor azt hiszem ebből itt az ideje sportot űzni. Szóval juhuuu megtörtént a nagy ágyjelenet, Hank lő, gól! 2.0-nál egy nullra vezet emberünk.

 

A szaftos részletekről ugyan lemaradunk, de azt megtudjuk, hogy 2.0 –nak tetkója van az őrült időkből, és, hogy Hank-nek ilyen sosem volt. Valószínűleg az a tipikus, félrefésült hajú, porba fingó, pápaszemes kis lúzer volt, akit a Alfa-Beta-Gamma-sok folyamatosan szívattak. Vagy!? Következő évadban kiderül, hogy az egész „mindig jó gyerek voltam csak kamu”, az ifjú Hank junkie volt, akit 17 évesen szedtek le a herkáról, amikor eldöntötte, hogy azzal fog vezekelni bűneiért, hogy emberi életeket ment, és már bent is volt az orvosin. Ha ez a tippem is bejön, akkor elkezdek mantrázni a Ferrari kulcsért.

Szóval egy jó nagy kihagyás utáni kettyintésen túl, Hank ágyba reggelit készít 2.0-nak (vagyis egy tálcára tesz egy doboz piff-puff müzlit meg egy kancsó tejet...most, komolyan?!szex után?!), amikor megjelenik Tucker, aki annak ellenére, hogy kő gazdag, mindig ugyanabban az ingben van. Ki van a srác, mert ráparázott, hogy a Google függő csaja megcsalja. Terhes oldalakat könyvjelzőzött a laptopján (vicces, hogy ez pont olyan eredménnyel jár a srácoknál, mint a csajoknál ha megtalálják a pasijuk pornó oldalait), és a mellei is megnőttek. Egy a bibi, srácunk még nem cserkészte be kukacot az e-mail címbe...Értiteeek?! Közben megérkezik Evan is, aki persze nő-specialista (bár az egyetlen csaj, akivel eddig kavart is rögtön elájult az első randin), és felajánlja szolgálatait. A milliomos palántának erre egyszerű a reakciója: „Most komolyan. Még kocsid sincs.” És ez a frusztráció végig is kíséri Evan-t az egész epizódon. 2.0 hosszas várakozás után, kicsit kiakadva jön elő a hálóból, amiért hiába várta az ágyban a beígért reggelit. Reméljük most nem kezd el hiszti üziket pakolni Hank rögzítőjére.

 

Épp mindenki kellemesen bájcseveg, amikor csörög a mindenható telefon, és a vonal végén a rég nem látott MILF-ünk vinnyog. Hank kiteszi 2.0-t, Tucker elferrarizik, Evan meg marad lógva, kocsi nélkül. MILF-nél beteg a bejárónő, aki nélkül természetesen kollagén asszonyság megpusztul, így azonnal meg kell gyógyítani. Esperanzánk tipikus mogorva mehikána, aki nem bír a seggén maradni. Köhög, krákog, majd kiesik a tüdeje, de mit csinál? Port töröl. Ehhez kell ám az igazi ész. Nem kell neki doki, de majdnem megfullad a mondat közepén. Azért Hank csak beleerőszakol egy infúziót, amiért cserébe MILF megint party-ra hívja őket (ez állandóan party-kat szervez). Az esemény pedig nem más, mint Kofex bar mitzvah-ja. Hogy kicsoda Kofex?! A kutya bazzz...Édes jó Istenem, inkább adjátok nekem a pénzeteket, agyatlan pénzeszsákok!

 

Hank még ki sem teszi a lábát, a MILF megint csörög Most meg a homi francia designere lett nagyon beteg. Jajj a kis édes! A mai részben mindenki küzd valami kórral (úgy látszik ez a korral jár), mert amíg Hank a homarat hőmérőzi, addig India és Evan egy rendezvényszervező csajszihoz igyekszik, aki szintén köhög, prüszköl és taknya-nyála egybefolyik. A csaj mindemellett egy kész rémálom. Tudjátok vannak azok a lányok a gimiben, akik mindenben részt vesznek: ők irányítják a sakk szakkört, ők szervezik a kirándulásokat, ők a szertárfelelősök és természetesen a hónapjuk csúcsa, amikor hetesként kedvükre egzecíroztathatnak bárkit. Na ő pont ilyen, ráadásul fej hangon sipít. Azonban jó pont a csajtól, hogy elköpi India baby nagy titkát, miszerint aranyomat férjhez adják pár héten belül. Csillagos ötös pacsi (giant hi5), amiért pont akkor mondja, amikor Evan is ott van. Amikor Evan rákérdez, hogy rendezett-e a házasság, akkor India kiborul, és mindenféle rasszista átkot szór Evan-re. Majd bevallja, hogy igen. Hozzáadják a gyerekkori cimbijéhez, aki bár nagyon helyes, gazdag, mégsem kell neki (ja persze).

 

Vágunk a party-ra. Minden nagyon, hogy is mondjam, puccos. Bár mit is várok egy bar mitzvahtól, amit egy kutyának rendeznek. Külön kis asztalnál ülnek az ebek, és a meghívottak között is vannak olyanok, akiknek a kutyusa jár egy kozmetikushoz Kofex-szel. Mint például Tucker csajának, Gugglikának a házi kedvence. Hank 2.0-t viszi (házi kedvencként), ám amikor bemutatásra kerül a sor, 2-es számú Miss Tökély, egyáltalán nem hűen nevéhez, letagadja, hogy egy pár lennének. (Látod Hank ilyenek a tetkós csajok!). Közben Tucker, Evan tanácsára (csak egy 16 éves hallgathat erre a majomra) átkutatja Gugglika táskáját, és fogamzásgátló tabit talál benne...izzik a talaj. Ilyen kellemes mámorban kezdődik az ünnepség, amikor a csúcsponton MILF is padlót fog. Ez nem jelent jót.

A helyzet tovább fokozódik, amikor a bejárónő is újra kidől. Hank elkezd matekozni és beugrik neki a világjáró homár, aki csendesen piheg a legfelső toronyban a zebra mintás takaró alatt, a selyem pizsijében. Vágás az ágy mellé. Kiderül, hogy volt Kínában, ahol éppen (2009-et írunk) pusztít a madárinfluenza, és persze minden tiszta koszi meg moszi (ahogyan emberünk tálalja). Óriás para. Senki se ki, se be. Na és épp ezt az időpontot találja ki magának mindenki, hogy összebalhézzon: Tucker és Guggli, Hank és 2.0. Utóbbiak azon, hogy hívják-e a Járványügyet vagy sem. Ugyanis Hank nem szeretne felesleges pánikot kelteni, amíg nem tuti fix, hogy kitör a bubópestis, másrészről azonban ha kitör, akkor tényleg nem lenne jó , ha a forrongó sznobok lelépnének a fertőzött területről, vallja 2.0. Aztán hősnőnk végül hívja a szerveket, és addig Hank próbálja kitalálni mi legyen. Nem bírom a csajt, de most igaza van. (Hank basszus, értem én, hogy pénzt akarsz abból, ha mindenki beteg, na de azért mindennek van határa te terrorista.)

 

A vendégek nagy része eléggé kivan. Kiderül, hogy a fejhangú csaj szervezi a rendezvényt, így ő is kezd padlót fogni. Hank éppen MILF-et vizsgálja, amikor próbál megszabadulni az ünnepelt dögtől, aki tüntetőlegesen nem hagyja el a puma szilikon ütközőiek biztonságát. Aztán, ahogy Hank felemeli (Kofexet, nem a MILF-et) érzi, hogy a kutya épp, hogy csak piheg, és nagyon lázas. Nincs mese, fel kell vágni. Mármint a zsebdögöt. Mi van?! Ismét a konyhapulton műtünk (dokinak ez a fétise), ahol az eb (lenti kép bal középen) mini Chubakka módjára kiterülve fekszik az ad hoc műtőasztalon. Az elmélet az, hogy a kutya a fertőző, mert ő adta át hominak egy arcnyalintással a kórt, aki a poháron át a bejárónőt fertőzte meg, akitől a fejhangú kapta el, míg végül eljutott a pumához. A para az, ha vírus, mert akkor karatén vár mindenkire, és a pucc parádé vendégei már így is lázadnak. Néhány felvarrt arcú néni már ügyvéddel fenyeget. Közben megérkeznek a járványügyiek, és az egész helyzet kezd egy 24 epizódra hasonlítani. Vágás vissza a konyhapulthoz (csodálom, hogy az eddigi műtétek során a steril környezet az csak egy nice-to-have kategória, de ki vagyok én, hogy fennakadjak?), ahol a kutyóból valami mogyoróvaj színű undormányt szívnak ki, amit mikroszkóppal meg kéne vizsgálni, ahhoz, hogy tudják bakteriális vagy vírusos-e a fertőzés.

 

No para, Hank felnéz, és isteni szikraként a kristálycsillárról eszébe jut az ékszer, ékszerről az ékszervizsgáló ketyere, amihez már csak Szilvia guriga kell, ragasztószalag, egy üveglap és máris kész a házi mikroszkóp. Anyás! Dobpergés, izgalom a tetőfokon, ééés semmi. Bakteriális fertőzés. Megmenekült a haza, és még a kutya is. A jó Isten áldja meg ezt az egész cirkuszt. Mindenki mehet haza. Ennek örömére 2.0 egy óriás smárral adja tudtára mindenkinek, hogy a dokival jár. Na persze, addig amíg nem volt hős, nem kellett neki. Cöh! A háttérben, mint megtudjuk, egy nagyon egyszerű szituáció húzódik: 2.0 korábban a kórházi cicababa szerepében tetszelgett, és hagyta, hogy az egyik doki hülyére vegye, ledugja, és utána pofára ejtse, majd mindenki ezen csámcsogjon. Kellemetlen, amikor a főnöke is megkéri, legyen oly drága és ezúttal ne kamatyoljon olyannal, akinek bármi köze lehet a kórházzal. Ciki! Persze most, hogy Hank a gazdagok védőszentje kinek kell állás, majd eltartják.

A karanténos ünneplés és orvososdi után máris a reggeliző asztal mellé kerülünk az új párocskával. Idilli hangulatban telik az első közös evészet, amikor Evan (ki más?!) közbe atyaúristenezik. Most kezd beérni a cserkó a fán: MILF egy zsír új sportkocsit küldött Hank-nek hálája jeléül, amit a nagyvonalú doki egyből átpasszol Öcsinek, aki az egész részben azért rinyált, hogy nincsen kocsija. Az epizód felvert kavicsok rajzolta apró szívecskékkel végződik. Nem ám! De majdnem.

 

 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása