Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 4x04 - Monkey Business (Majomparádé)

2012. március 01. 13:00 - Gabba

A múlt rész végén Hank végre nekiállt a forgatókönyvnek, a reggelig elkészült produktumot Charlie zengzetes szavakkal dicséri, miközben kifelé halad a klotyóról, ahol a maga részéről éppen egy másfajta produktummal végzett. Zseniális, szexuális, moodyális, ömleng Charlie, ezt vártam tőled, ez az írás igazán beindítja az embert. Ugyan már, te a saját szarszagodtól is beindulsz, próbálja lejjebb venni a lelkesedést Hank, mindenesetre én most kicsit lepihenek. Runkle azonban tovább pörög: Dehogy pihensz, no sleep 'til Hammersmith, indulunk máris, megszerveztem egy találkozót Zig Semetauerrel. Hanknek semmi kedve kimozdulni, inkább pornót nézne a kábeltévén, minthogy egy újabb hollywoodi zombival találkozzon, de Charlie végül meggyőzi. Zig milliárdos, ő fogja finanszírozni a filmet, na gyere, induljunk! Hank így végül hagyja magát elvonszolni a megbeszélésre.

A Runkle-házban Marcy és Karen egy üveg vörösbor mellett beszélgetnek Charlie-ról és Hankről, de közben mindketten úgy tesznek, mintha egyiküket sem érdekelné életük meghatározó hímneműje. Hiányzik Charlie?, Dehogy!, Hát neked Hank?, Nekem ugyan nem, stb. A háttérben eközben Becca hangolja elektromos gitárját, egy hangosabb riffnél Marcy kis híján szívszélhűdést kap és még a poharat is leejti. Majd beállít a Queens of Dogtown teljes létszámban, próbálni jöttek a lányok, Marcy és Karen ezért úgy dönt, amíg a zajos próba tart, elmennek inkább vásárolni.

A másik helyszínen, valami flancos iszoldában eközben zajlik a megbeszélés Ziggel, az erőteljesen excentrikus milliárdossal. A meglehetősen ellenszenves arcberendezésű pénzember két obligát all-American szőke (mellesleg testvérpár) között ücsörögve fejtegeti nézeteit a szintén jelenlévő Jonnak (rendező), Stunak (producer), Charlie-nak (ügynök) és Hanknek (forgatókönyvíró). Amellett, hogy folyamatosan pocskondiázza az ügynököket (szegény Charlie, múltkor Eddie Nero szorongatta meg a golyóit, most Zig alázza verbálisan), a milliárdos képzelőereje meglehetősen beszűkült: gyakorlatilag mindenről a szex jut eszébe, illetve az a problémája, hogy neki már tíz éve nem áll fel. De azért a kedves nővérek mézescsuprát kinyalogatom, teszi hozzá vigyorogva. Majd a film sikerére emeli poharát, és mivel utál forgatókönyvet olvasni, elhívja magához a társaságot, hogy szerény kérójában olvassanak fel neki belőle, ill. játsszák el az egyes jeleneteket.

A szerény kéró csak alig valamivel kisebb, mint Darth Vader vezérhajója, a társaság letelepszik az üvegcsillárokkal, márványlapokkal, porcelán nippekkel gazdagon díszített nappaliban (úgy látszik, akinek az Isten pénzt ad, attól bosszúból legalább elveszi az ízlését), Hank és a két szőke nekilát a felolvasásnak. A hallgatóság soraiban van Zig kedvenc házimajma is, ”aki” üvegből issza a piát és lelkesen pacsizik a vendégekkel, Charlie-t viszont láthatólag nem bírja. A forgatókönyv szövege varázslatos hatással van Zigre: erekciója támad, amire Clinton elnöksége óta nem volt példa! A világraszóló eredménytől fellelkesülten kijelenti, hogy hajlandó finanszírozni a filmet. Majd, a társaságtól nem zavartatva magát, gyorsan maga elé térdepelteti és felszólítja Tabbyt, az egyik szőkét, hogy orálisan folytassa az izgatást, de aztán úgy dönt, a végkifejletet már maga intézi, és egyedül felvonul az emeletre. Addig szórakoztassátok a vendégeket!, szól vissza a lépcsőről a két szőkének.

Karen és Marcy vásárolgat a sarki éjjel-nappaliban, közben a szextörpe arról panaszkodik, milyen duzzadtak a mellei és fájnak is. Tapogasd csak meg a didkóimat!, szólítja fel Karent hangosan, mire vásárlók és eladók egy emberként kapják fel a fejüket. Majd sírva fakad: És ráadásul ebben a hónapban nem is jött meg. Oké, gyere, veszünk pár terhességi gyorstesztet, dönti el Karen. És nasit is, teszi hozzá kívánósan Marcy. Imígyen felszerelkezve érkeznek haza, ahol a csajbanda zúz ezerrel, Karennek tetszik, de Marcy nem vevő a pörgős zenére. Felvonulnak az emeletre, Marcy hosszasan görcsöl, nem akarja megtudni az eredményt, válogatott szóképekkel szidja magát és az összes pelenkába szaró, mellbimbót szétrágcsáló, később gótikus rockot játszó gyereket. Ne csináld már, olyan édesek, amikor picik, próbálkozik Karen, végül aztán sikerül rávennie Marcyt a teszt elvégzésére.

Az eredmény ezek után mi lehetne más, mint pozitív. Most már csak az apa személyét kellene kitalálni, de Marcynak nem igazán van ötlete. Charlie elköttette magát, Rick Springfield csak análisan tudott elmenni, és annak az egy-két alkalmi partnernek sem engedtem meg, hogy belém élvezzen, mondja Karennek. Szerinted jó anya lennék egyáltalán?, kérdezi könnyek között, amire Karen természetesen csak egyfajta választ adhat. Visszamennek a földszintre, ahová időközben megérkezett az énekes csaj apja, Ben, és lelkesen fényképezi az együttes tagjait. Jólnevelten bemutatkozik, közben olyanfajta pillantást vet Karenre, amiről minden gyakorlott tévénéző tudhatja, hogy mit jelent: Ugyan csak most találkoztunk először, de alaposan fel fogom fordítani az életedet.

Zig házában ezalatt a két szőke alkalmi leszbi show-val próbálkozik, a filmes társaság meglehetősen betépve, üveges szemmel nézi a műsort. Hank és Stu hamarosan úgy dönt, ők inkább ennének valamit és felkeresik a konyhát, Charlie és Jon pedig szobára vonul a két szőkével. Charlie-nak azonban ez az újabb hódítása sem túl sikeres: behatolás előtt ugyanis váratlanul feltűnik az ágy végében a féltékeny majom, és saját szarával elkezdi dobálni Runkle-t. Nagyon szexéhes, a múltkor meg akarta ujjazni az egyik barátnőmet, próbálja mentegetni Tabby a majmot, de Charlie-t ez nem különösebben vigasztalja. A jószág váratlanul ráveti magát a vetélytársnak tartott ügynökre és a karját kezdi harapdálni. A kopasz ordít, a szőke sikoltozik, végül aztán Charlie-nak sikerül lefejtenie magáról az állatot és úgy nekivágja az ajtófélfának, hogy a majom azonmód felveszi a néhai nevet. Mit tettél, te gyilkos?!, kiáltja a csaj és kirohan a szobából.

Charlie remegő lábakkal megkeresi Hanket és Stut a hírrel, amire Stu marha ideges lesz: Végre találok egy pénzes faszit a filmhez, erre te legyilkolod a kedvenc háziállatát?!, ordít Charlie-ra. Az egész házban kamerák vannak, eltitkolni nem lehet, legjobb mielőbb bevallani a dolgot Zignek. Majd én elkísérlek, ajánlkozik igaz barátként Hank, és együtt indulnak a házigazda keresésére. Hamarosan rá is találnak az egyik fürdőszobában, de úgy tűnik, itt már nem lesz szükség töredelmes vallomásra: Zig ugyanis önfojtogatós maszturbálás közben sikeresen felakasztotta magát a fürdőszoba ajtajára. Hát, legalább a majom dolga így már nem gázos, próbálja nézni Hank a dolog pozitív oldalát. Az oké, de akkor most ki fog zsét adni a filmhez?, közelít Stu gyakorlatiasan a problémához, mindenesetre én lelépek, kösz Hank, jó volt majdnem veled dolgozni. Charlie tovább rinyál, jajanyám, jajmilesz, jajmicsináljunk? Ne nyígjál már, ismerek valakit, aki majd segít, nyugtatja Hank és máris tárcsáz.

Várakozás közben kiülnek a kocsifeljáróra, ahol Hank tovább nyugtatgatja a feldúlt Charlie-t. Hamarosan beállít egy rendőrjárőr, majd én beszélek, te maradj csöndben, áll fel határozottan Hank. Valaki megnyomta a pánikgombot, hol van Mr. Semetauer?, teszi fel a kérdést a rendőr. A fürdőszobában, válaszol Hank az igazsághoz híven, ám ekkor váratlanul kirohan a házból Tabby, és gyilkos, gyilkos kiáltozással Charlie-ra kezd mutogatni. A szerencsétlen Runkle a rendőr felé indul mentegetőzve, a közeg azonban ezt támadásnak véli és gyorsan lesokkolja. Hank barátja védelmére kel, és bepancsol egy embereset a rendőrnek, aki kifekszik. Ekkor megérkezik Abby, Hank korábbi hívására: Örülök, hogy megjött az esze és engem hívott először, és nem kezdett önállóan eszement akciókba, dicséri meg Hanket. Hívják a 911-et, én meg elintézek pár egyéb hívást, veszi kezébe a dolgok intézését a rátermett ügyvéd.

Intézkedése nyilván eredményes, mert hőseink végül szabadlábon hagyhatják el a helyszínt a szürreális élményekkel teli este után. Hank hazafuvarozza Charlie-t, a ház előtt még mindig ott áll Karen kocsija. Gyere be, biztos Becca is itt van, hívja barátját Runkle, aki kissé vonakodva, de beleegyezik. A házba lépve azonban nem várt látvány fogadja: Karen haját éppen végigsimítja egy jóképű ismeretlen faszi. Hank pár másodpercig döbbenten áll, majd észrevétlenül távozik. Na, ebből megint vagy csúnya berúgás lesz vagy oltári dugás – vagy mindkettő.

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása