Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x02 – Total Dysfunction

2012. február 28. 13:00 - blindsideTackle

Az előző adás végén nem volt kiszavazás, a kezét törő Courtney esett ki, van akit áldozati bárány szerepre castingolnak, ő ilyen volt. A táborhelyre visszatérő Salani törzset a pasik fogadják, kis közeledés, az elmúlt napok nagy nézeteltérései után. Nem rossz ötlet egyébként jóban lenni a másik törzs tagjaival, főleg ha azt a többiek nem látják, Michael a bankár ezzel a lendülettel be is nyal tövig. Bezzeg, ha tudnák a csajok, hogy első nap ő lopta el a baltájukat, nyakig ásnák apálykor a parti homokba, de hát ez a mi privilégiumunk. Cristina és Alicia, az évad mellei, megpróbálják megbeszélni a tribalon történt ordibálást, nem megy könnyen tekintve, hogy Alicia szánt szándékkal állította föl a verbális csapdát, amibe persze Cristina nekifutásból fejest ugrott. Ebben a csajban látok potenciált, hogy olyan notórius villain legyen, mint például Naonka a 21. évadból, aki az amputált lábú lányt nyomta le, hogy megszerezze az idolt.

 

A Salaninál megfogadták Jeff Probst tanácsát és rájöttek, hogy a demokrácia nem járható út, nem csoda, hogy a természeti népek se az egyének egyenlőségével vannak elfoglalva túlélési körülmények között. Sabrina, az idol megtalálója lesz a vezető, ami az eddigiek alapján jogosnak tűnik, és jól is végzi a dolgát.

Reward challange, a törzsek irgalmatlan ládákat cipelnek, mint kiderül hatalmas horgonykötelek lapulnak bennük, amit ki kell csomózniuk teljesen, aki hamarabb kész van, megnyeri a vízhatlan vásznat. Mivel a mellékelt levélben az áll, hogy vihar közeleg, úgy pörögnek a csomózással, mint aki tejet ivott paradicsompürére. Bár a lányok jól kezdenek, de a végén megint a pasik nyernek, a momentum egyértelműen náluk van.

A Manolo a táborhelyet csinosítgatja, ami tényleg pöpec, még hintájuk is van. Colton természetesen semmit nem csinál, láthatóan még csak a látszatát sem hajlandó kelteni, hogy ő is közreműködne a tábori életben. Jonas, a szusi séf vezetésével ki is beszélik, még Russel Hantz-hez is hasonlítják, ami akkora tévedés mint a geocentrikus világkép, de akármennyire irritáló a figura, ne vegyünk rá mérget hogy az első 3 férfi kieső között lesz. Pofám behorpad, átmegy a csajokhoz és segít építeni a Salani sátrat. Láthatóan egyébként sokkal jobban érzi magát a lányok között, de már ők is kezdik kinézni maguk közül.

A férfiak a tábortűznél az őrült Tarzanon szórakoznak, és hoppá. Derült égből a fing a nulláslisztbe, Colton idolt villant a férfitörzs heterogénebb négyesének, amit Troyzan, Tarzan, Leaf és Jonas alkot. Úgy meglepődtem, mint mikor megtudtam, hogy a paradicsom nem is zöldség; ez a Colton gyerek mégse teljesen fogalmatlan. Ha jól használják a védettséget, akkor kiszórhatják a Matt által vezetett atletikus négyes minden tagját, még az őrült Tarzan nélkül is. Itt üt ugye vissza, hogy a fiatal srácok nem ötös szövetséget hoztak össze, mint ahogy kellett volna.

Immunity challenge ez a fajta már volt egyszer, egy tengerben álló deszkán kell egyik oldalról a másikra átjutni, a trükk az, hogy se nem széles se nem túl stabil, és egyszerre csak egy embert lehet megérinteni miközben átmásznak mellettük. Ha jól emlékszem régen azzal taroltak, hogy rájött valaki, egyszerűbb átlépni, mint megkerülni az embereket, de ahogy nézem, itt senki nem így fogja csinálni. Férfiaknál a mélynövésű srác Leaf kezd, amit elsőre nem nagyon értek, hirtelen azt mondtam volna, hogy őt kell a végére hagyni, be is kell ugrania a tengerbe és újrakezdenie, mert egyszerre két embert érint meg. A lányoknál Kat kezd, és egyszerűen megakad, se előre, se hátra, áll, mint fasz a lakodalomban egy sorversenyen, lepetézek. Colton-nak jól megy, szerintem élvezi is az izmos testek ölelését, amott Kat végre rájött, hogy a nők hátulról laposabbak, és megindult, nem sokszor van az életben, hogy nem előny a nagy mell, most ez a helyzet. Kat két embert érint meg, mehet fürdeni, ráadásul belöki a saját emberét is, Colton eközben a végénél tart.

A csajoknál Kat úszik még egyet, srácoknál Jonas, a séf pikkpakk megoldja. Kezd komikus lenni Kat, megint Nagymellnéll tart, ismét belöki, most vagy Cristina magas súlypontja, vagy Kat Stephen Hawking-i mozgáskoordinációja a bűnös. Most nyúlj Xanaxért, Kat oly bajtársiasan, amitől a hétvégi gárdistának könnybe lábadna a szeme, beugrik Cristina után, bár nem kéne neki. Megvariálják, Kat áll és Cristina próbálja megkerülni, de két ember után ismét a vízben találja magát. A Manolonál már 3 ember átjutott, Bill az afro srác viszont csobban egyet, halvány reménysugár a lányoknak. Monica, a milf, megunva a tökölődést beugrik középről, hogy ő lehessen a mozgó ember. Hihetetlen, kezd az egész egy elbaszott burleszkre hasonlítani, az első megkerülendő ember, Cristina megfogja a mellette álló ember karját, ezért ő és és Monica is csobbanhatnak,de akkor csattan a homlokomon a kezem és ködösödik el a tekintetem, amikor Kat utánuk vetődik indokolatlanul.

A Salaninál minden flottul megy, egyik ember a másik után érkezik be, így irreleváns, hogy a lányoknál átér végre Monica, a védettséget a fiúk szerzik. 23 szezon alatt nem hiszem, hogy láttam már bénább törzset, pedig volt olyan is, akik 9 immunity challenget veszítettek sorban, és egyszerűen kihaltak.

Sabrina összerántja a törzset egy megbeszélésre, a konszenzus az, hogy Kat egy mihaszna porhüvely, láthatóan mindenki őt hibáztatja. Azért szőrmentén felvetném Cristina felelősségét is, na nem azért mert megkerülhetetlen dudái vannak, hanem mert kétszer ő fogta meg a mellette állót, ami miatt ugraniuk kellett, egyszer meg elindult, de egy emberen se tudott átjutni. Sabrina egyébként nagyon ügyesen kezeli a vezér szerepet, jól tudja érvényesíteni az akaratát, mégse lázonganak ellene. A személyes interjún kiderül, hogy bár Kat a mai performanszával vastag zsírkrétával rajzolt célkeresztet saját homlokára, ennek ellenére a szövetségbe tömörült öt fiatalabb csaj most Ninát az 51 éves nőt fogja támadni.

Nina és Monica érezve a vesztüket megkezdik az ejtsük ki a ’Tejfogú szőke idiótát inkább’ fedőnévvel ellátott tervet, próbálják meggyőzni Chelsea-t és Kim-et, hogy szavazzanak velük. Jelenleg a kiválasztási sorrend elég egyértelmű, először Nina, aztán Monica, majd Cristina menne, de ha sikerül meggyőzniük a két fiatal déli csajt, akik az ötösön belül a legközelebb állnak egymáshoz, akkor megtörhetnék a szövetség uralmát. Habár Chelsea-ék egyetértenek azzal, hogy Kat a leggyengébb láncszem, és ha kiszavaznák még mindig 4 a 3 ellen lenne az arány, ám általában nem jó döntés megbontani egy lojális szövetséget.

Tribal council, Jeff dicsérettel kezd, ilyen szánalmas törzset még nem láttam, mi van veletek. Rákérdez, hogy mi a diszfunkcionalitás oka, Kim azt mondja, hogy neki nincs szava, pedig lenne tehetsége a jó kommunikáció létrehozásához, Nina-ról meg kiderül, hogy nem csak egy strapabíró ötvenes nő, hanem, hogy 13 éven át rendőrtiszt volt az Angyalok városában. Ezzel a lendülettel bele is állítja a rotációs kapát Kimbe, mondván neked mihasznod van te 20 éves tini. Ezzel nehéz vitába szállni, nyilván nem lehet mindenki egy Egerszegi, aki 20 évesen már 4 olimpiai aranyat nyert. Jeffnek nyíltan felvázolják a helyzetet, Sabrina, Alicia, Kim, Kat és Chelsea összefogtak Cristina, Monica és Nina ellen. Kat a magyarázkodásával csak rontja a helyzetét, ismét feljön a mai challenge elkúrása, ahol indokolatlanul kétszer is beugrott a vízbe. Kim elismeri, hogy az egyetlen dolog, ami pozitív Kat-ben, az az atletikussága, ezzel ellentétben Nina-nak talán agya és élettapasztalata is van. Chelsea már egyenesen azt mondja, hogy ha újrakezdhetné másokkal kötne szövetséget, ez fincsi, Jeff persze tovább lötyköli a szart, pedig az már a szájukig ér, és rákérdez Sabrina-nál is, aki szintén ezt mondja. Alicia rákontráz, szerinte, ha hallgattak volna Monica-ra, akkor sikerült volna nyerni ma (hogyne). Kat, mint egy agyament egyre ismételgeti, hogy igen ő a hibás, önmarketing fail.

Jeff-nek, ha befuccsol a showbiznisz biztos megélhetése lesz pszichológusként, Kat-et kicsomagolja,mintha boncasztalon lenne. A csaj elismeri, hogy fair lenne őt kiszavazni, de azért felveti, hogy nem igazságos, hogy egyedül térdel a bukkake szoba padlóján, Cristina szintén hazahúzhatna. Ezt sokkal hamarabb is előhozhatta volna, akkor talán elkerüli, hogy egy hajszálon függjön az élete. Sabrina dettó ezt mondja, az ilyen szituációkat meg kell beszélni, hogy flottul menjenek a dolgok. Nina úgy van vele, hogy ha nem ő megy, akkor már jó, szóval tőle aztán Cristinát is picsán rúghatják.A szavazás meglepően sima, egy szavazatot kap Kat és Cristina, Nina nem tudta kidumálni magát. Mindenesetre, ha így folytatja a Salani ebből újraosztás lesz.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jogsitt 2012.02.29. 11:48:27

"Derült égből a fing a nulláslisztbe"
"megkezdik az ejtsük ki a ’Tejfogú szőke idiótát inkább’ fedőnévvel ellátott tervet"
Nagy röhögést okozó, remek kifejezések, grat.

blindsideTackle 2012.03.01. 16:47:21

@Jogsitt: köszi, köszi. a 3. epizód eddig a legjobb, kezd alakulni az évad

Borz_alom 2012.03.01. 22:42:37

Köszi, kiváncsian várom a következőt is!

Jogsitt 2012.03.05. 11:54:27

@blindsideTackle: láttam már, kezd beindulni...
Nem merek többet írni róla, hátha vki csak a hogyvolt-ot olvassa. Ha megjelent majd cserélünk róla véleményt...
süti beállítások módosítása