Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X152 - 1X153

2012. február 17. 21:15 - Hódos Hajnalka

Az van, hogy a VillaLakók egyre feszültebbek. Én csak akkor, ha Fecó énekel, vagy Csaba dalt ír. Na jó, most már akkor is, ha meglátom Fecót. Vagy Verát. Akármelyiküket. Sose lesz jövő vasárnap, so-se! Azon kívül, hogy nyígnak és egymás baszogatják, nem történik semmi, ezért lehúznak a Hisztérikáról még egy bőrt. Attilának hirtelen feltűnik, hogy a Karácsonyi Kinga nincs benn a Villában, ezért lődörög meztélláb a szőnyegen. Ez a dramaturgiai elem azt hivatott jelképezni, majd belebolondul, úgy hiányzik neki. Közben szomi és szívfacsaró zene, ezt erősítendő. Csabának is hiányzik, nem is gondolta volna, hogy ekkora lesz az űr. A két elhagyatott igazbarátok megbeszélik, milyen szövevényes kapcsolat is volt ez, meg hogy Kinga jobban ingadozott, mint az én vérnyomásom a VV5 alatt, és hogy Attila azt is tudta, Vera levele igaz volt, de ha akkor nem áll mellé, agyvérzést kap és a mentők szállítják el. Azt meg Attila el nem bírta volna viselni. Már úgy értem, hogy Vera miatt, és nem miatta kapott agyvérzést. A Valentin-napról is lehúzunk még egy bőrt, a feladat olyan összetett és embert próbáló, hogy Seri rögtön elkezd gondolkodni az élet nagy dolgain. Döbbenten nézek, tán a MASAT-2. megtervezése a feladat, de nem, ajándékot kell csinálni annak, akit a legjobban szeretnek. Már ideges vagyok. Fecó Csabinak ad ajándékot. Egy szeriképet, és esküszöm az életemre, énekel neki, azt a dalt, amit a gyerekének szokott lefekvés előtt. Könnyű álmot hozzon, azt há. Fecó rögtön az első sor után elfelejti a szöveget. Mindent értek, tehát a kisgyerek rögtön sokkot kap, apu meg azt hiszi, elaludt. Csaba szerint túl mÍzes-mázos volt ez, Attila szerint homárság, szerintem az is az volt, hogy Csaba sálat ajándékozott Fecónak, mindegy is. Attila Verától kap ajándékot, egy Utálom a Valentin-napot! feliratú pólót, Vera annyira meghatódik saját magától, hogy krokodilkönnyekben tör ki, Attika meg is dicséri, milyen aranyosan tud sírást színészkedni. Naaaagy meglepetésre Attila Verát ajándékozza meg, kap virágot, hogy a zavaros fejét elbódítsaja szag, hogy a száját befogja valamivel, egy üveg pia já, meg buszjegy, hogy húzzon haza, kár, hogy ezt a poént Shadinál már ellőtte. Seri szeretetből senkinek nem tud ajit adni, Verának csinált egy béna bögrét, aztán nyafog meg ajvékol, mert Vera meg akarja felezni vele Attila csokrát, olyan nincs, hogy egy lány ne kapjon Valentin-napra ajándékot! Ugorgyunk.

Rajongói leveket kapnak, mivel Valentin-nap van, egyik sem olyan, amiben elküldik őket a náthásba. Mindenki szerelmes levelet kap, Seri tőlem egy hármas alát olvasásból. Fecó összeomlik, mert Angéla azt írja neki, az a szerelem, ha megbocsátjuk, hogy félrekúrt a Széchenyi-téren. Szégyelli magát, aj, de milyen nehéz is ez. A többiek nem osztoznak a nyomorában, Seri leszarom hangnemben közli vele, nem itt kéne nyavalyogni, hanem kinn kellett volna kaparni Angi után, meg a kölyköket nem kellett volna magukra hagyni fél évig, de neki mindegy, mint a szélső háznak.

Dombóvári István és Lóránt Barnabás behasítanak a Villába, hogy megtanítsák őket viccölni, ahogy a papám mondaná, Attilán a többieknek fingja nincs, honnan szalajtották ezeket, de nagyon örülnek. Ötletük is van a feladathoz, hogyne lenne, egyik szarabb, mint a másik, kiemelném Fecó sztoriját, egymásét méregették centimérővel a zuhany alatt, és Csabáé harmincnyolc centi. Mindenkinek a fantáziájára bízom, a poszt végén sem árulom el a megfejtést, ne is reménykedjen senki. Miután a halálba röhögtük magunkat, tekernek még egyet a spanyolcsizmán, Attilasó, Seri feltöltődött a párbajtól, de azért vannak problémaszikrák. Fecóval. Akivel össze is ugatnak, mert Seri belerohant az Ő konfliktusába Attilával, Seri kicsit visong, nem vészes, Csaba nem szerelmes Kingába, Vera meg agyfaszt kap a témától. Hogy őszinte legyek, én is. Vera cigizni indul, aztán meggondolja magát, odaül Csaba mellé és levág egy nagymonológot, aminek a lényege az, ő nem egy debil, Csaba viszont egy fasz és Fecó ne röhögjön, előtte nem is csámcsoghatott, egyébként. Nemcsak én, Attila és Csaba sem értik Vera kirohanását, Serit és Fecót azért nem említem meg, mert ők lófaszt sem értenek.

Fecó gigászi küzdelemben megszerezte az Arénában a lila kendőt, ennek ellenére ideges a kivi előtt, Serivel kezdünk, vele az van, hogy tehetetlen Fecó faszsága ellen. Vera viszonya megint elmérgesedett Attilával, a Csaba meg három hete ledebilezte és ez most jutott eszébe. Fecó megint elmondja, hogy Attila azzal van puszi-puszi-dugi-dugi viszonyban, aki visszajön párbajról, Attila vállat von, Fecó nem fogja fel, hogy egy játékban van, és arról beszél, amit szeretne látni. A zöld kendő Attilára kerül, Seri azért rak rá, mert öt hónap alatt vele volt a legtöbb negatív impulzusa, Fecó fel van háborodva, mert Attila megrakta, ezek szerint Fecónak nem volt jó. Vagy Attila hamar elment, ez már sosem derül ki, ennek ellenére Serire rak. Csaba azért rak Attilára, mert szeretné, ha kiválasztott lenne. Vera meg azért, mert elge van belőle. Attila szövegel a semmiről, sokat, új napra virrad, ez a nap pedig Vera Duzzogásának napja, avagy a Dídéj a Villában. Verának az a baja, hogy a fiúk egy feladat keretében őt választják a legjobb női játékosnak annak ellenére, hogy egyetlen kérdésre sem válaszolt, pedig Fecó nagyon szerette volna, ha Vera válaszolt volna a kérdésekre, mert akkor kaptak volna egy-két választ. Vera egyébként empatikusnak tartja magát, muhaha. Egyébként ő is meg Seri is hallgatnak, mint szar a gazban, mikor kínos kérdést kapnak, Serinek olyan feje van, mint egy halálra vált aranyhörcsögnek, most nagyon röhögök, mert először tengerihörcsögöt írtam, tényleg fáradok.

Vera egész nap combig érő ringyócsizmával és ezüst leggings-szel büntet, annak ellenére, hogy a felfüstölt sonkáiból nemhogy egy hátrányos helyzetű család, de egy kisebb falu jól lakna húsvétkor, ajánlom az alapítvány figyelmébe, bár előtt kergemarhakórra bevizsgáltatnám. Vera duzzog és most már Fecó fejét is leszarja, a fiúk meg megbeszélik, tudatos ez a távolodás, mert a Bolond Nő rájött, hogy a végjátékban nem biztos, hogy jó a puszipajtáskodás. Mivel a hangulat olyan a Villában, mint a Fidesz-frakcióban, mikor Tomi twittel valamit ki magából bele a webkettőbe oda, ezért segítségül hívják a zenét. Ja, ha két csapat, akkor fiúk és lányok, mert Vera a Serivel akar lenni, és Vera szerint Serinek meg mindegy kivel van, aztán bőg, mert ő összeomlik, mert tengermély érzéseit és óceánnyi energiáját Attila tönkrebassza. Fantasztikus rapszövegek születnek, Serinek kinyílt a csipája, mert kinn hagyta Kingát a picsába, Attila meg antiszoci pasi. Vera most is megsértődik, mert a Serivel finomabban bántak, nem érti, mi ez a megkülönböztetés, ó, hogy a mimóza lelkébe bele! Csabához érkeznek ma vendégek, hangosan röhögök, Seri csókolomot köszön Keresztes Ildikónak, akinek pipaszárabb lábai vannak, mint anyunak, pedig. Seri számára az sem volt nyilvánvaló, hogy Alapi István az ország legnagyobb gitárosa, mondjuk, ez nekem sem. Egyébként Alapi nem a Pokolgép énekese, hanem az R-Go-ból az egyik gida. Mi? '87 óta játszik az Eddában? Na jó, Csaba '88-as. Én nem, de én tudtam, ki az az Alapi, meg azt is, hogy nyócvannyócba' a Patakyt még nem vitték el az UFÓ-k. Vera még mindig duzzog, de ezt nem mondom el többször. Most az a baja, hogy neki elég volt a cirkuszokból és ki fog esni. Csaba készült a vendégekre, azt tervelte ki a kis hamis, hogy csinálnak egy kis zenekart. És írt egy dalt is. Egy olyan dalt írt át, amit mindenki ismer, és szeret. Kurvaisten, hogy a gvántánámérá, sírok. Egészen addig, míg ez a felirat meg nem jelenik a monitoron: szerzői jogok miatt Csaba feldolgozását csak a 2012. 02. 16-i összefoglalóban mutattuk be. Aztakurvahétszentségit, engem meg idézgetnek itt más blogokban, hát mi a fasz?! Mi?! Mi?!?! Az este egyébként mindenkinek globálisan tetszett. Engem ugye megint nem kérdezett senki.

Kivi előtt az volt, hogy Attila megőrül az idegtől, és szerinte sokkal előnyösebb lenne Csabának, ha ő lenne a kiválasztott. Kivi után Seri visít, mint akit nyúznak, a Fecó szégyellje magát, hogy hazugságokkal megvádolta. Fecó nem szégyelli magát, ő így élte meg és a Csaba meg az Attila is egyet ért, aztán fél perc múlva kiderül, nemhogy ők, de még Vera sem ért egyet, lehet, hogy így élte meg, de nem így volt, Seri nem ócsárolta Kingát, csak viccelődött, hogy akkorára hízott, mint egy mangalica. Öfi végén Attila választhat valakit, akivel elmehet a nyugiba sötétbarna trutyit enni gombócokkal, Csaba meglepődik, de megy, Seri jó zabálást kíván, Fecó azon izgul, ha pörkűtt lesz, haggyanakmá. Ha Csaba lenne a kivi, merné Verát vinni? Bazmeg, azért akartam, hogy te legyél a fasz rossz végén, hogy nekem ne kelljen ezen agyalnom, nahát, még ilyet, most akkor Attila megsértődött. Nem baj, Vera is meg van.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1183 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2012.02.18. 22:28:52

@pushpang: úgy nehezen jönne ki a 100% :)

inmemancsi 2012.02.18. 22:29:30

atti be ne menj nyehike ágyába

2012.02.18. 22:29:41

@ő-szinte: Nem jött meg a válasz.

genevieve 2012.02.18. 22:29:57

egy hét múlva mindenki szexel?:-)

atinak vannak titkos csajai?:-)

felka 2012.02.18. 22:30:01

seri új tollseprű-fülönfüggő készletéről még nem beszélgettünk.

genevieve 2012.02.18. 22:30:32

@szerivan: meggyőződésem, hogy vera nem nyerheti meg a vv5-t:-)

2012.02.18. 22:31:30

@ő-szinte: Akkor türelmesen várok, a nyugiban leszek csicserivel.

2012.02.18. 22:32:06

@genevieve: Szerintem sem, az kizárt.

genevieve 2012.02.18. 22:32:10

@sogeking: ja, jogos:-DDD

lehet sokan jelentkeznek most az rtl-hez takarítőnőnek?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:32:11

@genevieve: gondoltam.. :)
Azért a tujázás, nem azonos értékű a mengelézéssel. És -ne haragudj, de- szerintem viccesebb, de semiképp se bántó. :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 22:32:18

Zitának 2 arca van, a fapofa és az a kicseszett 128 fogas vigyor. modell. Nem az a baj, hogy nem Dosztojevszkijt mantrázva jön be, hanem mert modell, tudjak már ránézni. Linda még csak-csak. najó ez ízlés kérdése. amúgy meg primkóbbak, mint a lakók.

inmemancsi 2012.02.18. 22:32:19

@felka: szót nem érdemel - az egész megjelenés kultúrája 0

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:32:35

@sogeking: basszus, ne beszélgess már mindenkivel, mert lemaradok:D

genevieve 2012.02.18. 22:32:49

@szerivan: akkor viszont tudod a "titkomat":-)

bigél 2012.02.18. 22:33:01

@mocskosmacska: vagy a legősibb mesterség folytatóiban :D

2012.02.18. 22:33:33

@genevieve: Jujjjj de jó nekem :)))

mocskosmacska 2012.02.18. 22:34:03

@genevieve: Szerintem az rtl tanult az alekosz ügyből és olyan embert akar nyertesnek, aki felfogja hogy mi van és ezért nem hiszi azt, hogy ő önmagában sztár és az rtl nélkül is ér valamit. Vera meg nem ennyire józan.

genevieve 2012.02.18. 22:35:49

@pushpang: nyilván egy mengelénél vicesebb a tuja...de!, ha szigorúan az elvek mentén haladunk akkor mindegy, hogy kovácspisti, vagy kaktusz....
de van valami skála, hogy mi igazán bántó és mi ami kevésbé?

a szenvedő alanynak viszont lehet bántó, ha azt bántó szándékkal mondják...

és itt alapvetően a bántó szándékról van szó!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:36:14

@sogeking: odáig el se jutottam, hogy összeadjam, csak megrökönyödtem a nagy számokon :D

genevieve 2012.02.18. 22:36:29

@kárpátia56: én azért szeretnék olyan arcot mint zitáé:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:37:03

@genevieve: sztem ne menjünk bele egy sajtreszelős vitába.. :)

felka 2012.02.18. 22:37:15

@szerivan: nem tudom.lehet hogy nincsenek rá szavak.

@inmemancsi: azért annyit mégis: DE MIÉRT?

Talpig Jimmy 2012.02.18. 22:37:18

annyira azért nem volt rossz az a két vendégjátékos

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.18. 22:37:40

@CoolWater: Ugyan minden műsorba kell egy botrányhős, tudnak ezek rég Vera filmjéről.

sogeking 2012.02.18. 22:37:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: másnak sem változik, amúgy tudok egy hozzászólással több embernek is írni :)

@pushpang: :D

genevieve 2012.02.18. 22:38:12

@mocskosmacska: magyarországon a vezető kereskedelmi csatorna nem hozhat ki nyertesnek egy olyan embert akinek "dokumentáltan" olyan ténykedése van mint verának....

2012-ben még nem....

MagasMacska 2012.02.18. 22:38:37

@mocskosmacska: Néha rákérdez a gyerekekre. Hogy aztán figyel-e a válaszra, vagy közben máson jár az agya, az nem derül ki. De legalább Fecó beszélhet.

csicserierika 2012.02.18. 22:39:10

@genevieve: fogadjunk, ha Khonoznék, vagy Kolompároznék, már kipenderítettek volna.
Értsd így .

genevieve 2012.02.18. 22:39:40

@pushpang: csak megjegyeztem, hogy az én szememben egy és ugyan az a dolog:-)

nyilván mindenkinél más az érzékenységi fok...de mondjuk senkit nem is baszogattam azért mert tujázta csabit, vagy mengelézte atit...lelkük rajta....

inmemancsi 2012.02.18. 22:39:48

@genevieve: ha akarják kihozhatják, hiszen hivatalosan a nézők szavazzák meg, ahogy alkoszt is
jövő hétvégén 10 fok lesz már:) ezek átvészelték a telet odabenn

MagasMacska 2012.02.18. 22:40:01

@pushpang: Engem is zavar, de elintézni úgyis csak Hajni tudja.

csicserierika 2012.02.18. 22:40:16

@Talpig Jimmy: töröld meg a szádat Jimmyke :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:40:36

@sogeking: 9nél jársz:D

A következő 2!!!! hozzászólást csak nekem címezd!!! :P:P

Nem tudtam, h kettőnek is tudsz írni pl:D

MagasMacska 2012.02.18. 22:41:14

@genevieve: Nincs, de percek alatt szerez egyet a netről.

genevieve 2012.02.18. 22:41:29

@csicserierika: ezzel most nem a kommentelő társaidat bírálod....

inmemancsi 2012.02.18. 22:41:58

@genevieve: úristen ne.. ronda,mint a bűn főleg az arca a többi nem rossz (ha nem lenne gáz az ízlése és az egész mozgás és megjelenés cucca)

mocskosmacska 2012.02.18. 22:42:10

@genevieve: Szerintem rtl-nek engedelmes és kiszámítható báb kell. Vera meg a labilis lelkiállapota miatt nem ilyen. Baukó évát is ezért hanyagolják.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:42:24

@inmemancsi: de gáz már:D

Ugye eső nem lesz? Csak mert kocsonyafesztivál lesz:P

bigél 2012.02.18. 22:43:33

@genevieve: nem vagyok én sem híve a gúnyneveknek, de azért látok különbséget a tujázás és a mengelézés között. És nem is kicsit.

genevieve 2012.02.18. 22:43:59

@inmemancsi: na kérlek szépen a héten megkérdeztem az informatikus kollegámat, hogy tulajdonképpen lehet-e manipulálni az internetes szavazást...azt mondta, hogy simán...ez csak technikai kérdés.....
pl. az, hogy a képek sorrendjét felcserélik, vagy akár a képek alatti százalék kiírást....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:44:40

@jadebulgari: én is, elég volt, amikor bementek, folytattam is a filmemet:P

inmemancsi 2012.02.18. 22:44:45

@inmemancsi: az orra nagy -orrnyerge brutál - így szerencsétlennek szeme se áll jól -, hosszú és ronda, az a vicsori felhúzott mosoly meg...

genevieve 2012.02.18. 22:45:51

@csicserierika: én nem tudlak kivágni innen:-)

MagasMacska 2012.02.18. 22:46:24

@mocskosmacska: Akkor Serinek áll a zászló!

genevieve 2012.02.18. 22:48:08

@inmemancsi: szerintem meg helyes lány:-)
és kedves feri mellett izlésileg is sokat kupálódott:-)

inmemancsi 2012.02.18. 22:48:28

@genevieve: hát igen vezérelv: itt pénzről van szó, nehogy már a hülye néző beleszóljon, de aztán rá lehessen kenni azért:))

genevieve 2012.02.18. 22:48:39

@mocskosmacska: igen, ez lehet a másik ok:-)

genevieve 2012.02.18. 22:50:01

@bigél: oksa...akkor a tujázás rendben van...meddig lehet elmenni gúnynevezésben?
meddig izléses?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:50:54

@sogeking: nem úgy értettem, hanem amióta említetted, ez volt a 10. hozzászólásod, illetve azzal együtt:D

Tehát még egy 1et kérek szépen! Valami szerelmi vallomást, v vmi:P

@genevieve: dehogynem, azt igen, h a képeket megcseréled:)

inmemancsi 2012.02.18. 22:52:50

@genevieve: szerintem meg ha már kívánsz, legalább szépet kívánj magadnak:)) ízlése meg láttad most is?:)) nem tudom ki titulálta modellnek, de, hogy nem volt az az is biztos:)) nem szép - de nem is érdekes és nem is fotogén:) - modellnek meg legalább valamelyik tulajdonsággal rendelkezni kéne:))
na mi van, most reszelik le verát a sajtreszelőn a többiek? ala örkény?

genevieve 2012.02.18. 22:53:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: te meg tudnád csinálni, hogy a tévé képernyőjén más jelenjen meg?

genevieve 2012.02.18. 22:55:03

@inmemancsi: a villába bemenni idétlenkedni, pont megfelelő volt az öltözéke szerintem:-)

nekem a linda szerű szőke cicababák nem jönnek be...persze ő is szép lány szerintem...

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 22:55:30

na, végre egy korrekt szavazás, még ha tudom is, hogy viccből. nekem igenis reprezentatív. most volt egy cikk, hogy a nő mint olyan nem feltétlenül egy kicseszett botsáska.
Verában ezt becsülöm, őt hívnám meg egy italra és nem kegyből dicsérném az alakját, mint Seriét, de főleg Kingáét, vagy azét a retardált kis Veronikáét, mert nem jön be se a szilikon, bár Serié pont el van találva, se a szépségkultusz abszolutizálását.
magyarul: mindenkinek más a szép. Platón az ideák közül a szépet teszi első helyre, igaza is van, ez a nyugati kultúra fő célja. Vera szépsége úgy jön ki, hogy a szépség nem abszolút. hadd tessen nekem a kis fekete, pláne, hogy jól is nyomta. :)
Seri azért nyomta jól, mert gogós szűzkurva. Vera expornós, de ma is mondta a modellek jövetelekor, hogy ő próbált effélét, de nem bírta.

genevieve 2012.02.18. 22:56:03

@inmemancsi: a lényeg, hogy a végső döntést az rtl mondja ki:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.18. 22:56:11

@genevieve: én senkit nem "baszogattam".
Ha visszaolvasol, udvariasan kértem meg az illetőt, hogy változtasson a nickjén és udvarias felelet után, úgy gondolom, udvariasan reagáltam.

Tényleg nem éretted mi a problémám, vagy csak nem akartad... ?

bigél 2012.02.18. 22:57:46

@kárpátia56: Vera arca szerintem kifejezetten szép, vörös hajjal pedig még inkább az volt

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.18. 22:58:55

@genevieve: párom most azt mondta mellettem, h ez nem nagy cucc:D Igaz, programozó:D:D:D:D:D

De sztem, nem nagy dolog, persze lehet, h az:P

ÚJ POSZT VAN!!!

inmemancsi 2012.02.18. 22:59:58

@genevieve: a hegymászópulóver és sapka egy benti - fűtött szoba- idétlenkedéshez, igen: idétlen:))

genevieve 2012.02.18. 23:01:38

@inmemancsi: ezt montam én is, idétlenkedés:-) meg az (számomra is érthetetlen módon) a fiatalok körében menő...

inmemancsi 2012.02.18. 23:01:55

@genevieve: ja és ne kettejük közül kelljen már szépet választani:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.18. 23:03:43

@genevieve: akkor reggel kiraklak. ne cserélj arcot vele, én mondom. ne tegyél Zitának szívességet.

genevieve 2012.02.18. 23:04:28

@pushpang: dehogyisnem értem:-))
a gondolatodat fűztem tovább:-)

azért nem is cimeztem senkinek, csak leirtam mit gondolok....

személy szerint nekem se burkolt, se a nyilt gyúnynevezést nem szimpatikus

genevieve 2012.02.18. 23:07:37

@kárpátia56: huhhha, ezt most nem értem:-))

genevieve 2012.02.18. 23:08:27

na, zita és linda a belevalóban:-) és anikó vezeti

meg kell mondanom, hogy a 3 lány közül ani messze a legszebb:-)

genevieve 2012.02.18. 23:27:40

és most nincs itt kamarti:-))

leadták kinga-gergő fürdőszobás jelenetét...igy egészben még én sem láttam:-)

na az tényleg egymásra mozdulás volt:-)

Kunigundah 2012.02.18. 23:44:39

az online-ban valódi téboly volt, kár, hogy senki nem nézi-hallgatja az itt lévők közül: Fecó Sissi királynéról beszélt, akinek anyja Fecó szerint Mária Terézia, Vera szerint a férje Ferenc Ferdinánd vagy esetleg Károly herceg, Fecó szerint Sissi oktatással kapcsolatos nagy dolgokat csinált az országban, Seherezádé szerint a szobra Pesten a romkertben van, Csabának pedig lövése sincs, ki az a Sissi:DDDDD

kamarti 2012.02.19. 00:18:24

@kamarti: a poszt fasza. de mit lehet mondani a komentekre, meg a sztorira? sajna azt, hogy igazán magyaros....

kamarti 2012.02.19. 00:22:40

@inmemancsi: neked akartam az előbbit...

linócsik 2012.02.19. 11:24:44

@genevieve:
A randin pedig közölte Gergővel, hogy vele szexelne. Vissza lehet nézni..

Müszélia 2012.02.21. 15:04:54

tetszett, hogy a pénz 5000-es meg 2000-es címletekben volt. eszembe jutott csodálatos balekosz, aki mindig 500-asokra váltotta fel a pénzét, mert akkor úgy nézett ki, hogy több van belőle.
süti beállítások módosítása