Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Befutó 1x02 - Érett nők, akik nem a farkad akarják

2012. február 14. 11:55 - sixx

Ace feltételesen van szabadlábon, ezt eddig is tudtuk, most az is kiderül, hogy nem tud hugyozni, ha nézik (én sem), és ezt összeszorított fogakkal veszi tudomásul, miközben a jazzrajongó felügyelő tiszt a budiban vizslatja a hátát. Hát a sitten ez hogy ment, Ace? Megoldottuk, préseli ki Ace a fogai között a választ, nem is tudom mi okoz nagyobb kínt, beszélni, vagy a drogteszthez mintát adni. A móka után a Görög várja odakint a merdzsóval, ebédelni hívtak, mondja Ace-nek, aki egy félmosollyal nyugtázza a dolgot, az jó, enni szeretek, de majd megyünk Escalantéhoz is, mert meg akarom názni a lovamat. Amit a Görög vett ugye, mert Ace nem vehet lovat sittes múltjára való tekintettel.

Jerry, az egyik degenerált pókerezik, mert egy lúzer, de legalább tisztában van vele. A gond ezzel csak az, hogy mindenki más is tudja, hogy Jerry harminc dollárért az anyját eladja Valentin-napi díszcsomagolásban, most meg igen nagy tétben nyomja egy Nagyon Antipatikus Kínai Fazon ellen, aki végig szopatja, és egy flössel elviszi a lóvéját, mindet. Jerry halott nagynénire és örökségre hivatkozik, és közben olyan arcot vág, mint Matolcsy György a szemorvosnál, a kín olyan árnyalatai jelennek meg a fején, amikről nem is tudtam, hogy létezenek. Jason Gedrick fasza csávó, ha sorozatkészítő lennék, tuti castingolnám. A bukta után Jerry világfájdalommal az arcán távozik, de ennek a menetnék még nincs vége szerintem.

Közben a pályán a kisgyerekméretű zsokék és az az ír csaj, aki az Öreg csikóját lovagolja be, éppen azt csinálják, ami a dolguk, azaz lovagolnak. Ez nagyon fasza képsorokban nyilvánul meg, zseniális, ahogy berántják az embert az akció kellős közepébe. Az iszákos zsoké kissé lehűti az ír csajt, aki nagyon szeretne az Öreg csudalován lovagolni délután is (értsd: éles versenyben), nem te leszel a zsoké, mert nő vagy és tapasztalatlan, nekem viszont farkam van, és sokat ittam, így bíznak bennem a trénerek, akik ezek szerint mind komplett nőgyűlölő idióták. Az ír csaj olyat fut a lóval, hogy az Öreg majdnem infarktust kap a nézőtéren, de nem ő az egyetlen, aki észreveszi a dolgot, egy csávó távcsővel figyeli a lovat és az Öreg reakcióját.

Ace ebédpartnere Leland százados a Monkból, ezt a hangot akkor is megismerem, ha most kicsivel disztingváltabbnak sminkelték, még a haját is hátranyalták zselével. Az asztalnál ott ül az a fazon is, akivel Ace az előző részben találkozott, teccik tudni, ő az, aki az öltönynadrágot makkos cipővel de zokni nélkül hordja és DiRossinak hívják. Ezek hárman, ha eddig nem lett volna világos, maffiózók, és Ace most kitalált valamit, amihez Leland főnöke, Mike is kell, de amikor Mike neve felmerül, Ace úgy harapja be a felső fogsorát az alsóba, hogy az ádámcsutkájára simán fel lehetne húzni egy teljes hidat. Ja, a Görög nyereménye, amiből a lovat vette? Az hiteles, tényleg nyerőgépből jött, amit persze Leland emberei megbugiztak előtte.

Mike és Ace nem barátok, ezt bátran ki merem jelenteni, és van egy tippem arra is, ki juttatta Ace-t sittre. Mike. Naszóval Ace elővezeti a nagy tervet: a versenypálya bajban, se bevétel, se semmi, olcsón meg lehet venni. Mivel lovizni lehet Kaliforniában, de kaszinózni nem, ezért kaszinót kell telepíteni a lóversenypályára (ezt nem értem, de mindegy). Ha Leland beszáll, kap tíz százalékot és egy éves opciót, Mike meg majd az ő részesedéséből kap lóvét, ha egyáltalán. Ace a beszélgetés végére úgy felkúrja magát idegileg, hogy attól lehet tartani, ott kap agyvérzést az asztalnál, de nem.

A következő jelenetet David Milch kizárólag a mi kedvünkért tette bele az epizódba, ún. expozícióról van szó, amiben az egyik karakter (Ace) elmeséli a Görögnek azt, amit az amúgy is tud, hiszen évek óta ismerik egymást, és a Görög végig ott volt minden eseménynél, amiről most olyan ostoba kérdéseket tesz fel, mint Semjén Zsolt az egyszeri melegfelvonulónak. Az Ace-Mike hiríg nagyjából annyi, hogy ezek ketten társak voltak, aztán szétmentek, Ace-nek maradt egy háza, amiben az unoka lakott, egy semmirekellő fasz, Mike meg ott rejtett el vagy hat kiló kokaint, mármint Ace házában. A rendőrök meg jöttek, néztek, nem értették, de Ace közbelépett, nem az unoka a bűnös, hanem én, vigyetek sittre. S lőn. A Görög szeretné kinyírni Mike-ot, de Ace nem engedi, mert ő ezzel a kaszinós-lóversenyes basszal akar kitolni vele. Ace nem köp se senkit, csak mondom.

A pályán az ír csaj az Öregnek mondja, hogy nagyon szeretné lovagolni a csudaparipát, de úgy tűnik, hiába. Escalante is érdeklődéssel figyeli a lovat, közben az Öreg az alkesz zsokéval kokettál, asszem tudom már, ki fogja lovagolni a csikót. Tolószék meg a bajszos degenerált egy étteremben üldögél, és Tolószék attól fél, a többiek elköpik a nyereményt, és akkor majd lesz nagy baj, gondolom jönnek a hitelezők meg az adóhivatal, és a szopóroller. Az ideges bajszos tényleg költené a lóvét, egészen pontosan nyolcezret, mégpedig Escalante lovára. Mert azt csak úgy meg lehet venni ennyiért ezek szerint, nahát. (Nem azt, amit a Görög vett neg Ace-nek, nyugi, az kétmillió volt.) Tolószéknek a betoppanó Jerry is problémát okoz, aki 10-20 dolláros asztalnál pókerezik, és ezzel kockáztat mindent, mármint a diszkréciót, és ez nagyon felkúrja Tolószék agyát. A bajszos degenerált a lovat egyébként a többieknek venné meg, hiszen ez az a ló, amivel nyertek az utolsó futamban. Van egy Goose nevű tréner, az ismeri a lovat, ő fog segíteni a vásárlásban.

Escalante közben rájön, hogy nem is akarja annyira eladni a lovat, így az orvosnővel befásliztatja a lábait, hadd higgyéák az emberek, hogy sérült. Ez a vásárlás úgy megy, hogy a futam előtt az ember bejelenti az igényét, az belekerül egy dobozba, és a futam végén viszi a lovat - ha nyert, ha nem, ha lesántult, ha nem. Igen ám, de ha van még egy vagy több valaki, akinek kell a ló, akkor kockadobással döntenek - pénz viszont nem jár vissza, aki szívott, az bukta a nyolcezret. A bajszos degeneráltat ez nem zavarja, nagyon kell neki a ló. Lonnie, a negyedik degenerált olyan öltönyben jön ki a szállodai szobából, amiben látom magam a tévén keresztül, Tolószéknek más sem hiányzik, le is bassza, minek feltűnősködsz, a nő, akiktől a pénzt szedted le, rá fognak jönni, hogy nyertél, te idióta, és elveszik a pénzed. Lonnie kiakad, nekem te nem pofázol bazdmeg, és eleve a nők vették a ruhát, mert jól megdugom őket. Tolószék és Jerry a pályára megy, de Jerry ráun Tolószék füstölgésére, és lelép, megy pókerezni.

A következő jelenetben a nyikhaj zsokét nyugtatja a dadogós ügynök, nyugivan, előfordul, hogy alattad hal meg egy ló, de ezen túl kell lépni, és légy szíves, ne beszélj Escalantéval, csak ülj fel a lovára, és lovagolj. Ebből persze az lesz, hogy a zsoké kedveskedni akar Escalanténak egy beszólással, az meg kis híján letépi a fejét, és belehány a tüdejébe, de nem teszi, mert megjön Ace és a Görög, hogy megnézze a lovat. Escalante persze tudja, hogy Ace a tulaj és a Görög csak egy stróman. Az istállóban kicsit simogatják a lovat, a Görög megmutatja Ace-nek azt a kecskét, aminek akkora tökei vannak, mint egy tekegolyó, Ace pedig megkérdezi, mennyiért veszi a répát. Kezdem magam kicsit elveszettnek érezni. Escalante lova az idióta zsokéval közben fut egy nagyot és nyer, Tolószékes és a Görög is tett rá lóvét, így ők örülnek, de a bajszos degenerált nem, mert megjelenik Dan Dority a Deadwoodból, aki szintén igényt nyújtott be a lóra, és hoppá, neki kedvez a szerencse, bajszosunknak ugrott nyolcezer dollárja.

Az Öreg és az alkesz zsoké elbeszélget a csudaló faterjáról, akit egy biztosítási ügyben nyírtak ki a tulajdonosai, ezekről a geci emberekről nemsokára ki fog derülni, hogy ismerjük őket, én Ace-re tippelek első körben. A beszélgetést az ír csaj az istállóból nézi végig, és már tudja, hogy nem fog ő itt lovagolni egy percig sem. Jerry közben a kaszinóban egy kisebb afrikai ország éves GDP-jét bukja el a kínai ellen, de ettől csak még idegesebb lesz, kimegy a kocsijához, aminek a csomagtartójában egy táskában ott vigyorog vagy félmillió dollár, és behoz huszonötezret, all in, basszameg az ég, nesze, kínai mondja, és a következő osztást nyeri, mosolya földöntúli. Nemcsak ő vigyorog, hanem Lonnie is, aki két ötvenes nővel hetyeg valami bárban, ők azok, akik állítólag azért fizettek neki, mert jól dug. Na, ez nem igaz persze, a pénz egy biztosítási csalásból van, amiből most Lonnie ki akar szállni. Az egyik nő marokra fogja a hímtagját, a másik meg az italába tölt egy kis GBH-et, ami egy randidrog, és arra jüó, hogy az ember magatehetetlen legyen tőle.

Lonnie szervezete erős, a következő snittben egy lepukkant motelszobában igyekszik megdugni az egyik nőt, de nem áll fel a farka, pedig orálják is, sőt, anális izgatás is kilátásba lesz téve. A két nő persze nem feltétlenül akar dugni vele, sőt, ki akarjék nyírni, mert életbiztosítást kötöttek a nevére, hoppácsak. Az egyik előkap egy ólmosbotot az éjjeliszekrényből és elkezdi verni a fejét, Lonnie üvölt és vérzik betört fejjel, de annyi ereje még van, hogy az egyik megveszekedett pucér némbert magával rántsa a teraszajtóba, és kizuhannak a motel elé. Ahol pont áll egy faszi, kocsival, és elviszi a Tolószékeshez. Az meg örül ám, mint üveges tót a hanyatt esésnek, más sem kellett a diszkrécióhoz, csak egy beszakadt, véres fejű csávó az ölébe.

Az Öreg este elmegy kocsmázni, összefut az ír csajjal, akinek azt tanácsolja, menjen ét egy másik pályára, ott több esélyt kaphat. Az majdnem elsírja magát, pedig nem kéne, mert az Öreg megkéri a dadogós ügynököt, hogy segítsen neki - cserébe az alkesz zsoké lovagolhat másnak, a negyedik futamban a csudalovon. Ace és a Görög a szállodában beszélgetnek, és kiderül, hogy amikor Escalante csak egy szegény perui bevándorló zöldséges volt, Ace juttatta be a lóversenypályára - ezért kérdezett rá a répára. Escalante nem emlékezett rá, de ez nem bántja Ace-t. Ami Mike sorsát és a kaszinót illeti, kell egy stróman megint, de nem a Görög, hanem valaki, akinek nem áll érdekében Ace-t átbaszni. Jövő héten kiderül, ki az. Vagy nem.

A Befutóról itt olvashat híreket, információkat:

Címkék: befutó
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2012.02.14. 14:31:35

Nem ismerem ezt a sorozatot, de ez a MILF-es jelenet nagyon jó ajánlólevél :)

rántott hógolyó 2012.02.14. 15:50:05

sixx, angolul vagy magyarul nézed? én angolul, de baszki alig értem mit motyog össze a nick nolte...
Mondjuk erre a sajátos lovis dumára még amúgy sem állt rá a fülem :)
Egyenlőre nem tudom h végig fogom e nézni...pedig a pilot jó volt.

Emmet Ray 2012.02.16. 23:47:36

tetszik az ír csaj, már a Rómában is tetszett, mint Augustus nővérkéje... a sorozat meg, majd elválik, adok még pár részt neki, hangulatilag jó, de fel kéne pörögjön, mert így bealszom
süti beállítások módosítása