Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X138

2012. február 02. 21:20 - Hódos Hajnalka

Ekkora hisztit csinálni egy kurva nyúlból, komolyan mondom, (majdnem azt írtam, hogy nem hiszem el) hihetetlen. Na, tessék, eszem pacalt, szeretem a rántott borjúlábat, pedig az inak meg kötőszövet, fúúúúj, disznóvágáskor ott állok nyálam folyatva a cocaagyért és ettem már nutriapörköltet, oszt itt vagyok. Osztriga is pipa, egyébként egyáltalán nem olyan, mint a takony. Egy sms egy kiscsibe, ja, vannak ilyenek, én is ismerek olyat, aki mindent sörre számít át. Kinga nem ismeri fel a jégcsapretket, azon, hogy Fecó sem, nem is csodálkozom, azon is csak kicsit, Csaba szerint az a zőccség, úgy hívják. Ez a rendes neve, basszus. A tükörtojásra meg úgy kell az a fél zacskó vegeta, mint a falat kenyér. Így kezdünk, a folytatás rosszabb.

Úristen, csókolom, juj. Bemennek mind. A hányan, a doktororvosovicsnő az alultápláltságról és annak következményeiről beszélget a Lakókkal, ez körülbelül azzal egyenértékű, mintha engem elvinnének a CERN-hez gyárlátogatásra. Az alultápláltság azt jelenti, hogy valaki huzamosabb ideig szarokat eszik egyébként. Szénhidrát, krumpli, rizsa, ilyeneket. Attila szerint a krumpli olcsó, hát van, aki szerint a doveri nyelvhal is fruttikba kerül. Azok a gyerekek, akik alultápláltak, gyakrabban betegszenek meg, mert károsodik az immunrendszerük. Nekem meg az idegeim. A VV5-től. Fecó szerint a csirkemellben sok a fehérje, aszongyák, ezt kell tudni, meg azt, a húst rövid u-val kell mondani, másfél essel. A vitamin a zöldséggyümölcs, így, egyben, a hajma meg egy kész gyóccertár. A magyar ember háromszor annyi sót eszik, mint kéne, azért döglik bele a hypertoniába, mi is szégyellhetjük a pofánkat, akik ott döglünk most is a tévé előtt, gyerekek éheznek és nem jutnak elegendő fehérjéhez, kurvaistenit, tedd le azt a ropit, mert olyat baszok a kezedre, hogy letörik tőből, nem mondom, hogy gyerekek éheznek, neked meg van pofád zabálni? Ezért tart itt ez az ország.

Fecó úgy meghatódik mindettől, hogy eszik is egy kis kényszerérlelt holland paradicsomot, amiből a szarabbik változat kerül hétszáz forintba. Ötven deka. Az alultápláltság örömére főzőversenyt rendeznek, Vera kezd, az ő kis kuktája Attila lesz, na, akkor el is zombizza Fecótól a kis barátnőjét, hihihi. Vera nem tud Attila segítsége nélkül vásárolni és titka is van, nyulat fog sütni, de nem szabad elmondani a többi hülyének, mert akkor nem esznek belőle. Attila szerint tökmindegy, a nyúlhúst nem lehet felismerni. Kinga kacsára számít, Csaba lucskos káposztára, Sehi nem szereti a csokit, ez rejtett üzenet, ezért nem akkora a seggem, mint a tiétek, basszátok meg. Nem, de nekünk cserébe van agyunk és használjuk is, bibibí. A kukta kínlódik, mert marja a hajma a szemét, leszarom, Verától Kudlik Júlia fílingem támad, főzőcske, de okosan. Kis vita után, vörös húsnak számít-e a nyúl, - ezt a sok hülyét, persze hogy, hát a szeme is az, hogyne számítana annak - megtudhatjuk, húsleveskockából remek alaplevet lehet készíteni. Kettőből pláne, jól meg kell locsolgatni vele a nyuszihusit, attól lesz íze. Hát Verám, kenegetheted azt a combot bölcsőzsírral is, a nyúlnak akkor se lesz íze, de én egy ilyen finnyás picsa vagyok, szeretem, ha egy húsnak van íze. A mája, az jöhet. Na, ha kész a pikáns leveskocka alaplé, akkor pirítsunk egy kis csemegeszalonnát. A köret piros-fehér-zöld, mert magyaros est lesz, a zöld kétszeresen is képviselteti magát, mert a paradicsomból nem köll azt kivágni, jó az úgy, hadd virítson benne. Sehi örül a szilvás desszertnek, a szilvát el tudja képzelni rizskoff formájában is. Én a szilvát egyedül pálinka formájában tudom elképzelni, őszintén remélem, nem vagyok ezzel egyedül. Lilu Attila és Vera között vonzódást vélt felfedezni, én azt, a szívásgombóc szívából, a lekváros gombóc szilva ízű lekvárból készül.

Következik a következő Aréna, Lilu figyelmezteti őket, hogy már csak hatan vannak, őszintén megértem, én a nevükre is figyelmeztetném őket néha. Nincs taktikázás, nincsenek csapatok, saját magukért fognak küzdeni, amire szükségük lesz, az műveltség, gyorsaság és logika. Fecó, Seri, indulhattok is vissza a Villába. Az első játék egy puzzle kirakása lesz, kurva bonyolult módon. Mindenkinek van egy pályája, ez három pultból áll. A pultokat fel lehet hajtani, ezek alatt van egy-egy műveltségi kérdés - lehet-e a kecskével? - és két válasz. A helyes válasz alatt lóg egy zsák, ezzel el kell futni a célig, ott kiborítani. Ha helyesen válaszoltak, puzzle darabok vannak a zsákban, ha kretének voltak, egyforma darabok vannak benne, uzsgyi vissza. Három kérdés, három zsák, a VV logóját kell kirakni, az első kettő jut tovább. Vera nem tudja, mi történhetett, szerintem az, hogy a stáb direkt megszívatta, mert rühellik és minden zsákjába egyforma izéket raktak, én legalábbis ezt tettem volna. Fecónak alakulgat, de ezt Lilu csak biztatásból mondta. Csaba mindjárt kész, kész is, Attila is egészen jól áll és megvan! A taktika és az egyszerűség csap össze a második fordulóban, a játék neve: maradj a hordón. Nem, nem addig kell inni, míg le nem esik róla valamelyik, igen, Fecó, a dolog lényege pont az, hogy forgatni kell a hordót. Három forduló, aki kettőt megnyer, azé a lila kendő. A mintegy negyvenhét másodpercig tartó heroikus küzdelmet Attila nyeri, mert normálisan áll a hordón és mozgatja is, ki nem néztem volna belőle, aztán nyavalyog a Villában, milyen furcsa, hogy nála van a kendő, bazmeg, ember, te tipikusan az a fajta vagy, akinek, ha kinyalják a seggét, az a baja, hogy nem lett elég fényes.

Sehinek magvas és mélyenszántó gondolatai támadnak az Aréna után, mondja el gyorsan, mert Attilát kurvára érdekli. Elmondja, idézem, az van, hogy ez egy egyenes arányú következtetés. Segítek, azt akarta mondani, kurvaisten, hogy ő megy párbajozni. Benn Kinga picsog, bakker, bakker, bakker, pedig még imádkozott is, most mehet párbajozni, Csaba fogja be, ha Sehi lesz a kiválasztott, akkor is őt viszi. Bakker bakker bakker. Attiláék meg ki tudja miket beszélnek a nyugiban, bazmeg. A magyarosch hangulatú vacsorán mindenki két pofára zabál, Kinga nem szereti a szívásgombócot, ezért betol még kettőt, a hús meg olyan finom volt, hogy még három tányérral evett volna. Aztán megy a sipákolás, mert Nyúl Urat ettek, jaj, jaj, vissza kéne forgatni az időt, ez megy öt percig, én unottan forgatom a szemem, ennyi nyavalygást, látnád bazmeg, ahogy apám nyúzza őket. Pontozás, adjátok össze, mindig rossz voltam matekból: 7+9+10+7+9, holnap jövök, csoki. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
3864 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:00:29

@ladyandhenk: mert más a véleményem már azonnal lényegtelen?

kozi001 2012.02.07. 17:02:03

Stream tanulsága:
Alekosz egy "faszszopó", de azért "ÉN" kampányoltam be a győzelemig...!
:)

ő-szinte 2012.02.07. 17:02:28

@jadebulgari: ne győzködd, reménytelen:-) egyébként úgy volt, burkoltan kurvázta Oli meg Atti verát, mindketten tudnak a filmről:-) korábban ezt már Pettivel is csinálták. Aki meg csak néz, de nem lát, azzal meg nem foglalkozunk:-DDDDDD
legyél jó mogyi, a félszerzetek meg csak had mondják...:-D most csúszok fecóskodni, este jövök:-)
fej fáj:-(

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:03:32

@ő-szinte: azért is fecóskodok egy kicsit én is, fejedre vigyázzál :) tudtam én hogy én tudom jól :D

ő-szinte 2012.02.07. 17:08:09

@jadebulgari: most, hogy kurvára megvédtelek, nem kamuzod tovább, hogy csaj vagy???:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:09:14

@jadebulgari: nem, csak nem óhajtok vitatkozni rajta, te így, én úgy:) Nincs ezzel baj, sztem. Elfogadom a véleményed:P

nosce 2012.02.07. 17:10:19

@Brr:
"joggal szorong a "nagy" manipulátor, kivéve, hogy szerintem eleve laposak voltak a vv4-hez képest, "

ááá szandika sokkal nagyobb műsort , hisztit levágott mint Vera meg Kingunella együtt amikor beszenvedte a bőröndjét, meg a fekete-párducmintás rucival, és szandikát még van hová fokozni Évával...a vv5 tényleg egy selejt széria, Atti, Petti meg Cris arcok voltak akik a vv4-be is beférhettek volna simán, a többi marad retek :)

nosce 2012.02.07. 17:11:51

@ladyandhenk:
"nem, csak nem óhajtok vitatkozni rajta, te így, én úgy:) Nincs ezzel baj, sztem. Elfogadom a véleményed:P"

akarsz róla beszélni ? :)

kamarti 2012.02.07. 17:14:09

@jadebulgari: látszott is rajta, Fecó is megmondta :)
de most viccen kívül, sztem fogyott, a felsőtestéből (személyes tapasztalat is, hogy mellből hamarabb fogy az emberlánya, mint csípőből :(), a fenekéből és a combjaiból nem annyira. de ez tényleg nyilván alkati dolog is, mert sztem az arca péel sose volt kövér, se az elején, se a végén, a térgyei viszont brutálisak voltak az utolsó párbaján is

Fecó viszont mindenhonnan fogyott, az arcán is látványos a változás, és tartja is a súlyát - ez viszont nyilván tényleg az edzésnek köszönhető

mocskosmacska 2012.02.07. 17:14:50

@kozi001: OLivér sem látja az arányokat.

nosce 2012.02.07. 17:18:31

@kozi001:
"Stream tanulsága:
Alekosz egy "faszszopó", de azért "ÉN" kampányoltam be a győzelemig...!
:)"

igaza van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:20:49

@nosce: nem, mert te is eladsz szerivannak, meg mircsinek, és bántasz! Amúgy meg minden nő szép!

inmemancsi 2012.02.07. 17:22:08

@kamarti: egyébként meg ha jól érzi magát úgy ahogy van az a legjobb, csak ne tolja a seggét a képernyőre

kamarti 2012.02.07. 17:22:22

@jadebulgari: ja, akkor is olvastam, és akkor se értettem, ezért gondoltam, hogy visszanézem
de most, hogy megtudtam, hogy csak nézek, de nem látom a lényeget, már nem is merek kérdezni... :)
győzködni meg senkit se fogok, az tuti, és nem írom, hogy majd kiderül, ha Atti kijön, és két hétig azzal haknizik, hogy hűha, mert tudom, hogy Petti is csak úgy tett, mint aki meglepődik, hiszen ők a nagy taktikusok...

nosce 2012.02.07. 17:25:53

@ladyandhenk:
"Amúgy meg minden nő szép!"

így van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 17:28:08

@nosce: azt elfelejtettem, hogy az ide kommentelők még tökéletesek is!!!:P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:28:09

@ő-szinte: hát de ha az vagyok :D :D miből gondolod te férfiasnak a verbális kommunikációmat? (köszönöm a megvédést) :D
@ladyandhenk: oké :)
@kamarti: tőlem kérdezhetsz nyugodtan :) 4 ó 25p-nél megvolt ahogy Oli telibefingta Gombárt? :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:28:10

@kamarti:

nem emlékszel mi volt a házban, mikor kizárták 24 órára a szaunába? egyből feldobódott a hangulat a villában és megindultak a nedvek meg kreativitás, fények gyúltak az agyakban, kezdtek kibontakozni...

oli kreálta a vicces helyzeteket a vv4-ben, sőt, nagyvonalúan adta a lovat mások alá, az összeférhetetlen viszont épp ellenkezőleg, mindenkitől csak a levegőt szívja el, a kontroll- és terrormániájával csak a rosszkedvet, szorongást és a félelmet gyártotta a villában az idegbajjal együtt, ő miatta lett ilyen gyászos ez a ház..

cristofel kiesése pech, csabi eleve egy nagy önszerveződő szavazótáborral érkezhetett, valszeg egyetemisták voltak a háttérben, és ki tudja még ki, crisnek meg nem volt háttere, a semmiből jött, és nem volt még elég ideje a közönség szívébe lopnia magát, hogy szavazzanak rá, mikor csabi kivitte.. ezzel rögtön a játék elején csabi egy szép nagy energiabombát lökött ki a házból..

hát gondolom sírt keservesen retek, de nyilván akkora volt a szavazati különbség, hogy azt ők már nem tudták megbuherálni, pedig próbálkoztak..

kamarti 2012.02.07. 17:28:20

@kozi001: csakhogy az időrend fordított volt ugye.... ami nem mindegy azér :)

@inmemancsi: hát a remélem, lesz egy plasztikai sebész... óhaj nem épp arra utalt, hogy elégedett lenne. meg hogy állandóan a szertornász múltjára célozgatott (és hajlékonynak is tűnt)
plusz plus size az imidzse része volt ugye

sandokan 2012.02.07. 17:30:30

@kamarti: "én se értem"

van ilyen? képtelenség.
hetek óta próbálkoztál csabikát és serit összeboronálni, erre tessék.
hiába próbálták veled megértetni, hogy ennek a románcnak kevesebb esélye van, mint hogy madonna élőben énekeljen a super bowl szünetében.

jelentem, most már én is látom a jelet, a zöld kendő formájában, de ugye nem erre gondoltál?

Tjuca 2012.02.07. 17:32:39

@ladyandhenk: már megen. :-PPP szerintem is picit nagy, de arányos, és nőies. eszternek nem a fenekével van baj. :-P

inmemancsi 2012.02.07. 17:33:16

na oregánó helyett borsot szórtam a zésztára

Tjuca 2012.02.07. 17:33:55

@nosce: az ogre olyan, mint a hagyma. :-DDD nem. annyira tudományosan sem kívánom ezt az egész trutymót szemlélni, arra ott van elp. :-D

kamarti 2012.02.07. 17:34:21

@kozi001: no csak várjuk meg a végét. a magam részéről kíváncsi vagyok, Atti mit rak össze a "laposak vagyunk" kattogásból a viselkedésére vonatkozólag, plusz eleve nem volt elutasító Olival, mondta is, hogy benne van, csak át kell látnia az ívét a dolgoknak.
Oli meg sztem dobálta fel a labdákat, ahogy szokta, mert neki meg mindegy, csak legyen valami, hogy szórakozhasson.
pl. Csabival ugyanúgy elszórakozott/röhögött, a többi nem is értette, miről van szó, mert az meg zenei vonalon ment.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:36:25

@inmemancsi: úgy se rossz de még utána szórhatod az oragánót :)

mocskosmacska 2012.02.07. 17:36:27

Nekem csak most esett le: Ha gombár ráhajtott sehire, akkor mi van picúrral?

genevieve 2012.02.07. 17:37:32

@kamarti: valaki a múlt héten berakott esztiről pár fotót tiniként...ott kifejezetten vékony, csontos kislány volt....úgy egyetemista kora körül kezdett el ducisodni...

kamarti 2012.02.07. 17:38:08

@sandokan: óteszegény, ki bántott már megint, hogy muszáj belém kötnöd?

inmemancsi 2012.02.07. 17:39:54

@jadebulgari: hát elég érdekes az íze:))

kamarti 2012.02.07. 17:40:17

@genevieve: igen, én is láttam.
de az anyukáját is, aki hasonló alkatú, mint Eszti, csak ő már szült és nem huszonéves....

genevieve 2012.02.07. 17:40:18

@kamarti: senki:-) csak olyan mint ati, egyszerüen nem bírja ki ha csabiról van szó:-)

egyébként meg még összejöhet csabi és sehi:-)

sehi kihívja kingut és kiejti, aztán a visszatérés nagy örömében ráugrik csabira:-D

genevieve 2012.02.07. 17:41:31

@kamarti: azért 60 körül a legtöbb nő nem marad egy medveczky ilona alkat:-)

inmemancsi 2012.02.07. 17:41:39

@ladyandhenk: szerintem sincs, most hogy már nem kell nézni és hallgatni:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:43:52

@mocskosmacska: az már rég dobta, megcsináltatta a műmellt aztán dobbantott (de Sehi nem tudja ugye mert ez kinti info)

Tjuca 2012.02.07. 17:45:35

@ladyandhenk: bocs. miért ne tolhatná?

inmemancsi 2012.02.07. 17:45:50

@jadebulgari: tényleg, pedig már a babát tervezgették

Tjuca 2012.02.07. 17:46:16

@ladyandhenk: nem kedveltem, nem bírátkoznék vele, de nem a feneke miatt. :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:47:33

@Tjuca: én is így vagyok vele
@inmemancsi: pedig az egy szép lány volt vérszemet kapott és még nagyobb duda kellett ezt speciel nem értem de hát... ő tudja

beacska 2012.02.07. 17:47:59

sziasztok! nem tudok visszaolvasni :(. Volt vmi tegnap éjjel a Régiekkel, amiért érdemes visszanézni?

inmemancsi 2012.02.07. 17:50:21

@jadebulgari: kedvesnek tűnt, hát nem tudom azért egy gombit hosszú távon elviselni..

kamarti 2012.02.07. 17:51:06

@genevieve: nem, ezt nem hinném, sztem leírta őt, nem úgy értem, mint férfit, tegnap is elkerülték egymást, nyoma sem volt a korábbi bulikon megszokott kokettálásoknak. Csabi meg már tegnapelőtt is elég élénken érdeklődött Attinál, mit beszélt Serivel, sztem ő is érzi, hogy ez nem biztos, hogy jó lépés volt (gyengébbek kedvéért: nem szerelmi, hanem taktikai okokból).
viszont a Kinga-Csabi beszélgetésnél, amikor azt taglalták, kivel fogják tartani a kapcsolatot odakint stb., Kinga megint beleakadt Seribe, amikor Csabi felhozta. szóval sajnos, ilyen szempontból sztem Kinga szorongatja a tökeit, és ennek engedett, de egyre inkább remélem, hogy Kinguci kiesik vasárnap, mert már tényleg levakarhatatlan (viszont attól tartok, a Csabi rajongók meg majd küldik rá az sms-t, hogy kedvezzenek Csabinak...).
tegnap éjjel például igazat adtam Attinak!:), amikor Oli kihívta inni Kingát, Atti meg odaszólt Csabinak, hogy hadd vigye, örüljön, hogy végre megszabadultak tőle :) és voltak az estének más részletei is, amikor Csabi is próbálta Kinguci tudomására hozni, hogy kissé uncsi már a kattogása

persze én nem látok, csak nézek, szóval ez nyilván nincs így :)

Tjuca 2012.02.07. 17:51:40

@genevieve: hát ha anyu alkatát öröklöm, akkor bombasztikus leszek 60 évesen. :-D bár mondjuk én pont nem szeretnék úgy kinézni, mint ilon, szegénynek a feje, hát...

Tjuca 2012.02.07. 17:52:45

@inmemancsi: és miért nem?
ki való A képernyőre?

kamarti 2012.02.07. 17:52:49

@genevieve: persze, ezt próbáltam mondani, hogy Eszti még nem 60 :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:53:19

@mocskosmacska:

ők már vagy fél éve szakítottak, vagy több..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 17:56:28

@genevieve:

elkezdtem aggódni, hogy esetleg FBM jön vissza sehivel szemben, mert valahogy FBM olyan erőteljesnek látszik, és elfoglalja a képernyőt, ezenkívül tényleg őt és attilát mutatják az idő legnagyobb részében, mintegy ők ennek a szappanoperának főhősei... legalábbis retek feltehető szándéka szerint..

pedig sehi az igazi...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 17:57:58

@beacska: szia, úgy az egész nagyon jó volt, hozták a formájukat

kamarti 2012.02.07. 17:57:59

@Tjuca: no, ebben egyetértünk. de nekem az jött le, hogy ő is azt gondolja magáról, hogy max azzal van a baj benne

inmemancsi 2012.02.07. 17:58:52

@Tjuca: jóesetben kulturált kinézetű, magával szemben igényes ember, aki nem néz le másokat, tudja, hogy a nézőket ő szolgálja és nem fordítva, tud értelmesen fogalmazni, megfelelően artikulál, természetes intelligenciával és tárgyi tudással rendelkezik + még ezer tanulható dolognak megfelel -esztike se kívül se belül jó esetben nem lenne alkalmas, de persze igazad van elférne a többi között, ha valaki benyomná:))

kamarti 2012.02.07. 18:02:30

@jadebulgari: hát azon már nem tudtam szórakozni...

viszont az a bizonyos beszélgetés, amit én csak néztem, de nem láttam :), úgy folytatódott, hogy Atti hót komolyan megkérdezte Verától, hogy őneki nincs-e (Attisan nem-e van :)) gondolata ezzel a beköltözéssel kapcsolatban. Ezt a kérdést egyértelműen a potenciális cinkostárshoz intézte és nem a pornókirálynőhöz. nekem ezek a momentumok érdekesebbek, mert ezeknek lesz folytatása-következménye, míg Oli említett akciója eléggé rövid hatóidejű projekt...:)

és más szempontból is érdekel, hova fejlődik az Atti-Vera viszony

genevieve 2012.02.07. 18:02:42

@kamarti: csak vicceltem:-)

csabi amig bent van a villában senkivel nem fog összejönni:-)

kamarti 2012.02.07. 18:03:39

@inmemancsi: ki az, akit ezen kritériumok alapján bent hagynál? :)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:05:33

@beacska: ha tudod, nézd vissza, az eddigi legsűrűbb online, volt itt minden.

kamarti 2012.02.07. 18:06:37

@genevieve: most idézhetném Kinga kedvenc zabajárását, annyit körmöltem hijába :)
(szavajárását akartam írni, így sikerült, de Kingához illőnek találtam, ezért meghagytam :)

egyébként abban a beszélgetésben az is érdekes volt, hogy Csabi pl azt mondta, Verával önszántából biztos nem fog találkozni kint.

beacska 2012.02.07. 18:06:53

@jadebulgari: @foxglove: köszi, akkor alkalom adtán, esetleg ;D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 18:07:45

@kamarti: én is kíváncsi vagyok Atti-Verára már csak egy szerelmi szál az ami tetőzhetné a barátságuk kibontakozását

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:15:13

szubjektív vélemény az onlineról: nekem nagyon bejött, hogy ati nem feltétlenül volt partner az oli-féle humorban (a szóbeli humort jobban csípem eleve, mint a testit, de ez ízlés kérdése)
a kettejük kényszerjópofizása furcsatorz egyébként is.
kingu viselkedését teljesen megértettem (tudom, gáz vagyok), egyből levágta, hogy ezalatt az időszak alatt atié lesz a pálya, és ezzel nem tudott hirtelenjében mit kezdeni.
azért érdekel most nagyon, mi lesz még itt. remélem, az újak és a régiek közti kényszerjópofi ideje lejár egyszer, és akkor jönnek a finomságok:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 18:16:13

@jadebulgari:

de hiába, ha egyszer atti fixálódva van FBM-re, külön előny, hogy megkaphatatlan, így a történet végtelenítve van..

sandokan 2012.02.07. 18:18:20

@beacska: persze, csabika összejött serivel.

kamarti 2012.02.07. 18:19:20

@jadebulgari: a bősz kokettáláson kívül (amit most csinálnak, főleg Atti, ha nemszomjas, vagy úgy tehet :)) nem hinném, hogy tovább mennének. Bár ki tudja, tegnap csak az derült ki, hogy ő bezzeg se Szandit, se Serit nem szúrná :)

de mindenesetre érdekes, főleg, ha Atti tudja, Verát mi várja kint, hogy miért cinkoskodik ilyen lelkesen, és látszólag minden hátsó szándék (a nagy átejtés vagy ilyesmi) nélkül vele. és hogy kint mit fog erről mondani.

kamarti 2012.02.07. 18:25:30

@foxglove: nem tudott mit kezdeni vele? hát egyenként járultak elejbe a hívek+a frissen beköltözők, hogy vigasztalják-megnyugtassák, és így többet láttuk-hallottuk, mint Attit meg Olit együttvéve....
és aztán megkoronázta a napot azzal, hogy az Olival való négyszemközti után odaült Fecóhoz és Csabihoz (akik közül az előbbit az este teljes egészére lefoglalta a sustorgással, és tömte a fejét rendesen, az utóbbit csak részben vonta ki a buliból), hogy elmondja, hogy Oli megmondta, hogy mindenki valakihez jött be, Oli péel hozzá és Attihoz, de azért azt mondta neki, hogy mindhármukat szeresse...
(nyilván ennek jegyében nem volt hajlandó Ildikó mellett aludni, mert ő Csabival szokott...)
kalssz barát, na, akár honnan nézem

sandokan 2012.02.07. 18:27:28

@kamarti: ez most komoly? a fél fórumba belekötöttél már, naponta és módszeresen. neked legyen mondva, volt eredménye, sajnos.

ezt a csabika, seri szerelmet, pedig nagyon csúnyán benézted, megint. de ahogy látom lepereg, még egy picit sem veszel vissza a lendületből.
egyébként most mi az új projekt? mit álmodtál meg?

foxglove (törölt) 2012.02.07. 18:34:59

@kamarti: hát mindegy, lehet, hogy így van, de ezekre a dolgaira immunis vagyok, nem zavarnak:)

kamarti 2012.02.07. 18:38:00

@sandokan: nem hinném, hogy a szerelem szó elhagyta volna velük kapcsolatban a klaviatúrámat
másrészt tényleg mi a fenéért olvasod, amit írok, amikor sosem neked szól? jól esik ezen túráztatnod magad, vagy nem értem, tényleg.

és nyilván a te válladon sírják ki magukat, akikbe belekötöttem, és nem tudták megvédeni magukat (vagy a fórumot?) tőlem...
hagyjuk már lógva egymást, ha lehet.

kamarti 2012.02.07. 18:40:54

@foxglove: nem is lehet véletlen, hogy megérted őt :P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 18:51:17

@kamarti: nekem inkább olyan szívatás barátkozásnak tűnik, figyelgeti, tanulmányozza hogy utána még nagyobbat nevessen rajta :)
@Brr: sajnálom Atit ezért a FB+-ért szörnyű egy hárpia

kamarti 2012.02.07. 18:59:59

@jadebulgari: AttiVerát meglátjuk
de FB+ miatt hogyhogy csak Attit sajnálod? sztem már mindnek tele lehet a hócipője a szappanjukkal ennyi idő után (a nézőkről nem beszélve :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 19:07:03

@kamarti: a többieket nem érinti olyan mélyen mint Atit őt meg egész megkedveltem a végére jobbat érdemelne mint ezután sóvárogni mondjuk egy igazi nagy szerelmet Verával :D :D

vallatas 2012.02.07. 19:07:23

@kamarti:
SehiCsabival akkor most mi lesz?:-)
mit jósolsz nekik?
Gombi helyesfilú2 lecsapta Csabcsi kezéről?
és elkeseredettségből rástartol Kingunellára? és megszületik a KingCsabi?

sandokan 2012.02.07. 19:08:04

@kamarti: aha, megint a szokásos szánalmas retorikát követed, amikor kiemelsz egy szót. pedig egy kicsit korábban meg azt írtam, hogy "hetek óta próbálkoztál csabikát és serit összeboronálni". tehát a szerelem szó, csak irónia volt, az álomvilágodra. most akkor ez történt vagy sem? tükröm, tükröm.

persze ha neked ezért fizet a retek, akkor rendben van, viszont ha magadtól, hát ...

foxglove (törölt) 2012.02.07. 19:10:03

@vallatas: az lehetne mondjuk Kincsa. vagy Csabinga:D

sandokan 2012.02.07. 19:16:38

@vallatas: egy közös videoklip biztosan meglesz.

egyébként a gombis lecsapás még fordítva is elsülhet, azért ott a csaba vs fecó fájt még nem lefutott.

Ormi 2012.02.07. 19:23:56

Kutyamajom nem csőbuzi?
Ez új.

mocskosmacska 2012.02.07. 19:24:07

Tényleg sehiről mutatták mást az elmúlt pár hónapban, minthogy rácsatlakozott valaki erősebbre?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:24:48

Na, megjöttem, és még nincs poszt:(

Angyalka!!! Védj meg mindenkitől, plíííííízzzzzzzzz!!!!!!

Ormi 2012.02.07. 19:28:19

A Démon poszt-toló.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 19:32:03

@CoolWater: Hajrá Zsuzsi! Tűrhetetlen már az a sok hazugság, amit a bulvársajtó művel!

vallatas 2012.02.07. 19:34:52

@sandokan: :DDDDDDDDDDD
én is ezzel a póénnal akartam nyitni, csak kicsit erős :-)
@foxglove: hehe ezek is jók :-)
akkor eddig:
-KingCsabi /help: királycsabi/
-Kincsa
-Csabinga

Ormi 2012.02.07. 19:36:03

@ladyandhenk:
És hatásos is, úgy tűnik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:42:15

@vallatas: Csabinga a legjobb, nagyon jól hangzik kimondva:D

@Ormi: sajnos:(

kamarti 2012.02.07. 19:46:41

@vallatas: sztem ez csak Sehin múlik :)
mondjuk párbajoznak? :)
de majd szólok, ha megálmodtam :)

@foxglove: :) :)
amúgy Csabi tegnap nagyon beivott, és elég szokatlan vehemenciával ölelgette azt a hp-t

arkangyal44 2012.02.07. 19:51:01

@ladyandhenk: csak szólj ki az aki bánt,majd jól kihúzom a gépjéből a zsinórt :)DDD

inmemancsi 2012.02.07. 20:04:24

@Peter_Cs: te beteg vagy, épp most ismerte el a .. k.., hogy igaz amit a nő leírt, csak lejárató szavakkal:))- ő fogalmazása

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:08:36

@inmemancsi: köszi - de mit keresett a tv2-n a retek "sztárja"? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:10:28

óbaz kinek táncoljon csábítóan Tordas? ne már...
süti beállítások módosítása