Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 129

2012. január 24. 20:41 - sixx

Hölgyeim és uraim, míg a Baltás Démon vissza nem tér, én veszem át a Való Világ 5 hogyvoltjait. Elöljáróban csak annyit, hogy nem vagyok Hajni, ne tessék rajtam számon kérni azt, ahogy ő ír, nem pótolni akarom (nem is lehet), hanem enyhíteni a hiánya okozta kínt. Na, kezdjük az agymosást.

Összefoglalóval nyitunk, az RTL keresztpromóciós csapatának nagyszerű teljesítményét csodálhatjuk meg a gólyatáborok és elbaszott gimis klubdélutánok legrosszabb pillanataira emlékeztető Egy perc és nyersz! című vetélkedő valóvilágosított változatában, kekszekkel egyensúlyozni és pingponglabdát fújkálni biztos rohadt érdekes lesz majd főműsorban. A nyertes Vera-Attila-Kinga trió elmehetett egy havas-síelős túrára, de sajnos Verát nem ásták el a hóban, pedig kibaszottul megérdemelné. És akkor ennél a pontnál jön be Lilu, aki fellélegezhet, mert én nem baszlatom a ruhája örvén, hiszen nem értek a dologhoz. Ja, a lábán pornóscipő van, a felsője átlátszó, ez kinek áll az érdekében, kérdem én.

Egerben éjszakázik a kiküldetésben levő trió, hóviharban ülnek be a szponzorautóba, ahol Kinga menten a külsejével kezd el foglalkozni, lelakott lett a fejem, hát ja, zabálsz egész nap, a picsádat mereszted és bőgsz, a futópadra csak akkor állsz rá, amikor már a narancs a te bőrödet kéri el takarózni, mégis mit vársz? Én sem véletlenül lettem 120 kiló, kurva kemény meló ez, tessék nekem elhinni. A beszélgetés egészen jól indul, azaz egy perc kell hozzá, hogy Vera és Attila egymásnak essen, gusztustalan prosztó vagy, Attila, mondja Vera, és tényleg, bár ha ezen csodálkozik Vera, akkor nem tudom mit szólt ahhoz, amikor a varázsfuvolából elkezdett dőlni az áldás a Nem Pornóztam Csak Nem Volt Pénzem szakkör egyik videón is rögzített foglalkozásának végén.

Az RTL vagy spórolni akart, vagy a feszkót kelteni, mindenestre egy szobába zárta a három delikvenst, plusz ugye a stáb, egy sztenderd szállodai szobában ennyi ember el sem fér. Az ágyat meglátva Attila kalkulál, dugás nem lesz Kingussal úgy sem, akkor meg aludjunk nyugalomban, enyém a kanapé. Nem, az enyém, mondja Vera csak azért, hogy ellent mondjon, mert ő ilyen kedves ember. Attila a titokszobában azt mondja, ő lélekben felkészült arra, hogy vagy ők, vagy a berendezés kirepül majd az ablakon, nem kell túldramatizálni a dolgot, nem kell Verához hozzászólni oszt kalap. Verának nehéz volt egy levegőt szívnia Attilával, így az alkoholhoz fordult, talán ez akkor is megoldás lett volna, amikor egy faszt lengettek be az arca elé, de ne bolygassuk a múltat.

A veszekedés folytatódik, alkalmazkodnod kell, Attila, alkalmazkodjon a faszom, tán hozzád, és így tovább, semmi olyat nem látunk/hallunk, amit eddig nem, Attila orra továbbra is ferde, Vera haja kócos, Kinga combja meg vastagabb az enyémnél is, az a barna gatya meg úgy áll rajta, mint Győzikén az izompóló. A stábot sajnálom a legjobban, ott állnak az ajtóban, és nem röhöghetnek, vagy mehetnek oda a három gyökérhez, hogy megrázzák őket, mint Krisztus a vargát, és nem szaladhatnak ki a hóviharba sem, egy szál pendelyben és strandpapucsban, mert ennél a beszélgetésnél még az is jobb lenne. Vera a végén Attilát Jancsinak, Kingát Juliskának nevezi, és iszik még egy pohár pezsgőt, arcán azzal az arrogáns félmosollyal, amivel a világból ki lehet kergetni.

A kulipintyóban attól nem áll meg az élet, hogy hárman kint vannak, a táncosnőnek (kurvának?) készülő Seher olyat tesz, mint eddig még senki a magyar reality-történelemben, nekilát, és megkeresi az egyik felsőjét, ami el bírt tűnni a Kinga ágya-mosókonyha-titokszoba Bermuda háromszögben. A rettentő izgalmak mellé Eszterdoktor a konyhában matat, Tuja meg vakarja a bicepszét, ami nála a hiperaktivitás első jele, ha nem vigyázunk léggitározni fog Dream Theater nótákra. A mellékelt képen azt a pillanatot sikerült megörökíteni, amikor Seher agyába (?) bevillan a gondolat a felsőt illetően, Kinga cucca szabad préda, höjj. S lőn, bemegy a disznóólba, kutat egy sort és és felsőt lel, nem mintha egy percig is kételkedtem volna abban, hogy Kingánál lesz a ruhadarab, csak azt nem értem mi a faszt akart vele? Felvenni ugye nem lehet, az utolsó percig akarta dugdosni?

Seher diadalittas mosollyal az arcán, kezében egy másféldekás fekete izével rongyol ki a szobából, ugye, itt van, kőcsönbe adtam a lelakott fejűnek, elvette volna örökbe, ejnye. De el ne mondjátok neki, hogy turkálónak néztem a ruhásszekrényét, jó, köszcsi. Csaba arcán látszik, hogy fel sem fogta a kérést, Eszter meg majd annak megfelelően köp, hogy fel akarja-e baszni Kingát, vagy nem. Crybaby Fecó kihagyja ezt a kört, nem akar belefolyni semmibe. Óriási meglepetés ez nekem, hiszen eddig mindig határozott véleménnyel volt mindenről. Csaba akkora baszos bociszemekkel nézi Sehert, hogy már én szégyellem. A Top-gate hat percet vesz el az életemből, és igazán még röhögni sem tudtam rajta. Vera közben az egri szálloda előtt álldogál és cigizik, odafent Attila és Kinga kibeszéli a háta mögött, velem akar szövetségre lépni a hárpia, jézusom, mondja Attila, tényleg elég elképzelhetetlen. Na, meg van baszva a buli ezzel az állandó veszekedéssel, lefekvés van. Lilu jön, onlány kérdéssel: ki bírja legnehezebben a bezártságot? Hát Vera.

A reklám után Lilu azt ígéri, kiderül végre, miért sértődött meg Vera a kiszavazás alatt, nem mintha ez egy cseppet is érdekelne, de legyen. Reggel van, zabálnak a szobában csendben, mert Vera mufurc, pedig Kinga röhögne. De nem mer. Mert Vera megveri. Szemmel. A kaja máris elvette Vera kedvét az élettől is, te rongyos, mondja fahangján, pedig még velnesszelni is mentek, vagy welnesselni, kinek hogy. Csobbannak egyet a medencében, Attila közben vágóképen magyarázza a titokszobában, hogy elhatározta, hogy kedvességgel kergeti az őrületbe Verát, meglátjuk. Fürdenek a medencében, utána isznak és esznek is, nagyon izgalmas, ennyire savanyújóska hármast életembe' soha hálistennek, pedig elég sok időt töltöttem el prominens debreceni politikusokkal. A lényeg mellesleg az, hogy Vera érti a viccet, csak nem szereti, viszont kioktatni bárkit ki tud kettő másodperc alatt. Kinga szerint Vera egy begyepesedett vénasszony, Kinga így nem tudja jól érezni magát, pedig vigyorogna. Nem jó ötlet.

Odahaza négyen reggeliznek a termékelhelyezett cuccokból, Seher rózsaszín fürdőköpenye büntet, de nem annyira, mint Fecó körszakálla és gyapjas haja. Seher azt szeretné, ha Attila, Vera és Kinga nem jönne vissza, hanem hóemberként tengetnék napjaikat, nem is rossz ötlet. Vera arca, ahogy belép a házba máris egy tanulmány, rajta van a kezdő bukkakés pornós minden csalódottsága, Eszter menten le is veszi a dolgot, balhé volt odakinn. Attila szerint nem érdemes nyerni a versenyeken, ha Vera is kimegy a nyertessel, mert megöli a hangulatot az állandó zsörtölődésével. Kinga ezzel nem ért egyet, ő jól szórakozott, ha máson nem is, legalább Vera faszságain. Seher arcán méla undor és unalom ül. Lilu összefoglal, és használja a "megugrani" kifejezést. Reklám. Na, dráma van, Kinga észreveszi, hogy a cuccaiban turkáltak, jézusom, jön a kiborulás menten. Attilának panaszkodik, akit különösebben nem érdekel a dolog.

Na majd odakint, ott lesz közönség, ki is megy, ki turkált a szekrénykémben, kérdezi Esztertől, aki csípőből hazudik a megbeszéltek szerint, nem turkált senki, találtunk pár cuccot a mosókonyhában, ennyi. Kinga csak nem nyugszik, nézegeti a szekrényt, ebben valaki járt, basszameg. Odakint Eszter elmondja, hogy kiborult a szaros bili, Fecó egy hangos Jézusom! felkiáltással készül a legrosszabra, Tuja meg egyre csak vakarja a felkart. Attila odabent azt próbálja elhitetni Kingával, hogy ő maga gányolta össze a szekrényt, mire besasszézik Tuja, és az első kérdésre, azaz Turkáltatok a szekrényben? azt válaszolja, hogy ő nem, de Seher igen. Ennyit arról, hogy ne mondjuk el Kingának. Tovább folytatódik a nyomozás, nem topról van szó, hanem egy bádiról vagy mi a faszomról, bár ez lényegtelen valahol. Eszter közli Seherrel, hogy Tuja köpött, a levegőben egy csajbalhé súlyos pézsmaszaga terjeng.

Seher bejön, és kipakol, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, azért mondtuk ezt a mosókonyhát. Ja, jó, mondja Kinga és ezzel vége a balhénak. Lófaszt, Kinga a szokásos, egyre emelkedő hangerejű és hangmagasságú monológban magyaráz, az nagyon jó, hogy megvan, de basszus ez a beletúrás, ez nagyon gáz, én soha nem túrnék bele a tiedbe de máséba sem, nem akartam én ellopni egy kétezer forintos felsőt, TURKÁLJATOK CSAK A KIBASZOTT CUCCOMBAN BAZDMEG. Seher megunja, vállat von és kimegy, de nem tud megszabadulni a hárpiától, mert olyan, mint egy hisztérikus állapotban tapsoló, felhúzható bádogbajom, bazdmeg, és nem hagyja abba, csak pofázik egyre, és belelovallja magát a sírógörcsbe, aminek úgyis az lesz a vége, hogy eltorzult arccal ül majd az ágyon és üvölt mint a sakál, közben Attila meg csak néz maga elé tehetetlenül és legszívesebben megfojtaná Sehert azzal a kibaszott fekete badival.

Mivel ez az adás a kiválasztás napján készült, a folytatásban Attila szépen közli Eszterrel, hogy réteszi a jelet, és ezzel meglesz a zöld kendő az ügyvédnek. Attila javaslata, hogy Verát szórják meg jellel, de Eszternek ez most nem pálya - na, akkor innentől Attila majd jól ráteszi a cuccost, oszt szevasz. Lilu megint, nem jó ez a felső, na. A következő blokk témája Attila versus Fecó, az egykori Butch és Sundance mára halálos ellenség, mert Attila azt bírta egyszer mondani, hogy Fecó menjen haza a kis családjához, amit Fecó úgy értelmezett, hogy baszd te telibe a jó kurva anyádat a nejed hátán, vagy valami hasonló, mert sértésnek vette a "kis családot", igazán nem tudom miért. És ez a szellem a kiszavazás alatt szabadult ki a palackbúl, mikor máskor, most pedig megtudjuk, mi volt akkor, amikor elvették a képet a villától hálistennek.

Szóbal Fecó szerint Attila gúnyosan hozta a családot a szájára, és Tuja is így gondolja, ami villámgyorasan kiver valami biztosítékot Attila agyában, faszom, attól, hogy ő nem tudja értelmezni a mondanivalómat az még nem lesz feltétlenül igaz, és eleve, te, Tuja, te itten ne kezd el az eszet osztani, amikor ilyen kevés jutott belőle eleve. De hát ha ő úgy értette, érted. Ja, akkor majd virágnyelven kell beszélnem hozzá, nehogy megsértődjön a mimóza lelke, hát faszomat bazdmeg. Eközben Fecó azzal az üdvözült mosollyal az arcán üldögél a kanapén, ami csak nagyon öreg német turistanőkre, beszívott hipsterekre és félkegyelmű reality-versenyzőkre jellemző. Tuja az interjúszobában Attilának ad igazat, erről ennyit. Attila tovább tekeri a Fecó tökeire kötött csomót, jól jönne neked Fecókám a mártírszerep, de nem kapod meg. Fecó végre rádöbben, hogy róla van szó, és felhozza Attila összes gyökérségét, mire az azzal kérdez vissza, teljes joggal, hogy vajh mi a fasz köze van Fecónak ahhoz, mit mond és mit csinál.

Kiválasztás, Esztert ráragasztják a szopórollerre, de ezt már láttuk. Eszter egyébként nagyon hősiesen viseli a dolgot, de a mosoly mögött ott a szomorúság, annyira nem kemény ez a csaj, mint mutatja magát. A kiválasztás után Eszter filózik, mindegy mit csinálok, Fecó úgyis engem választott volna, hát akkor meg miért ne tegyek Attilára. Kinga és Attila a nyugiszobában dumálja ki az eseményeket, Eszter vajh kit visz ki, szerintem Tuját, Kinga szerint meg őt, nekem innentől mindegy, mindenképpen jól járunk. Fecó szerint Eszter Tuja vagy Vera között fog ingadozni, az ünnepi alkalomra buggyos fekete gatyát és fehér nyúlszőr mellényt viselő Vera tudomásul veszi a dolgot és bólogat. F(g)ecó szerint Attila gyáva, és simán kibaszta volna a villából. Hát, Fecókám, ha van isten, össze is jön neki. Holnap korábban jelentkezünk.  

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endri33 2012.01.24. 20:45:36

Első, bár meglepődtem

zoxó 2012.01.24. 20:45:40

Nem baj, Sixx, én a te stílusodat is kedvelem.

endri33 2012.01.24. 20:46:50

Hajrá Sixx, de Hajny nehéz pótolni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 20:56:04

@ladyandhenk: 4. -ek vagyunk, mert endritől levonunk kettőt:D:D:D

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.24. 20:57:57

@endri33: eszem ágában sincs, csak addig írom, amíg vissza nem tér körünkbe.

penelope garcia 2012.01.24. 21:02:05

Fecót vagy Sehit kellene választania Eszternek, mindkettőt simán kint hagyná. A többi necces, vagy eleve bukott.

endri33 2012.01.24. 21:07:02

@sixx: De azért jól van ugye?Köszönjük a helyettesítést!Hajnyt csókoltatjuk! :-)

Bejgli 2012.01.24. 21:08:43

Nekem ez is nagyon bejött, köszönöm :)

kamarti 2012.01.24. 21:09:40

nah, Magyarati már felmérte a terepet Seher rózsaszín felsője alatt :)

fran7 2012.01.24. 21:11:37

Craybabyről eszembe jutott egy egész jó kis sitcom, kösz sixx.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:15:34

Vessetek a hiénák elé, de nekem kurvára tetszett ez az összefoglaló. :D

kamarti 2012.01.24. 21:15:48

Fecó megint lopja a sót. Ati ideges :)

vallatas 2012.01.24. 21:16:42

Csaba megint, hogy fogta a fejét a barátja miatt :-D
Kinga se volt rossz... :D
Fecó nagyon szorong

vallatas 2012.01.24. 21:18:24

ez a dumagép?
:DDDD

kamarti 2012.01.24. 21:18:53

teszem hozzá, Fecó volt az egyetlen, aki nem a sor végén, hanem a mondat végén törte a szöveget...

inmemancsi 2012.01.24. 21:19:38

@vallatas: vera pont jó hatással van rá

foxglove (törölt) 2012.01.24. 21:19:55

Jó volt, köszi!!

a maiba most kapcsolódtam be, rettegve kérdezem, KanosEszti rámozdult már Hajdúsztívre v. Magyaratira?

foxglove (törölt) 2012.01.24. 21:20:51

ezt a "színházi fricskát", miután kinyomtatták, megetetném a kreatívokkal.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:21:05

@inmemancsi: á, csak vegyülni próbálok :D
(Viszont rendes vagyok; szavaztam az oldaladon!)

mocskosmacska 2012.01.24. 21:21:07

Színházi fricska, vaze. Megint kell egy újság, ahol sértegethetik egymást.

kozi001 2012.01.24. 21:22:09

Azt se tudom mi az a naftalin!

Fecó ezt felírhatjuk a Duna, kacsázás, xbox és társai mellé! :)

kamarti 2012.01.24. 21:22:38

@foxglove: ha rá is, nem láttuk, mert a mai öfit úgy látszik, Fecónak szentelik, aki mindent meg is tett ezért :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:23:07

@vallatas: azt hiszem, hogy amíg tart a műsor, Fecóról mindig ez fog az eszembe jutni:
"Eközben Fecó azzal az üdvözült mosollyal az arcán üldögél a kanapén, ami csak nagyon öreg német turistanőkre, beszívott hipsterekre és félkegyelmű reality-versenyzőkre jellemző" :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 21:24:01

@pushpang: már saját oldal is van?:D

@inmemancsi: igenis önzetlen vagyok, mert csak utólag nyújtom be a számlát:D

inmemancsi 2012.01.24. 21:24:24

@pushpang: cukorka vagy!! köszi

@inmemancsi: mindkettő a saját hiányosságait akarja leplezni az ál magabiztossággal és én vagyok az igazság attitüddel (bocsi peticsé)

Talpig Jimmy 2012.01.24. 21:26:03

@kozi001: könnyen lehet, hogy még fenékjáró küllővel sem találkozott

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:28:06

@ladyandhenk: őszintén szólva, gőzöm sincs, hogy milyen oldalon jártam.. :D imnemancsi belinkelt egy oldalt és azt mondta, szavazzunk rá. Én meg szavaztam.
Bevallom, az összesre, amit az ő feltöltése alatt találtam... hm.. ez most nem tudom, hogy jó-e? :D

inmemancsi 2012.01.24. 21:28:55

@ladyandhenk: nehülyéskejd, hát persze, ilyen csuda különítménnyel!! - bár most eltűntek:))

jaja:)))

Robina 2012.01.24. 21:29:35

Sixx, visszahoztad a felejthetetlen Éden-posztok hangulatát. :)) Kösz! :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:30:19

Basszus, ez az egész este most tényleg Fecóról fog szólni???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 21:30:51

@pushpang: ja, már azt hittem, h kapott/csinált saját oldalt is, vmi comos, orgos végződéssel stb, már csak azért is, ha találkozik karllal, akkor utána meg tudják találni, és ő lehessen MO következő celebje:D:D:D:D

Mi is szavaztunk sokat, bár, szerintem, az itteni fiúkét nem értük el :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.24. 21:31:00

@penelope garcia: Fecó védett, Seherezádé még maradjon, vigye ki Kingát és hagyja is kint!

@vallatas: Fecó már totál idióta!

kamarti 2012.01.24. 21:31:04

a kompenzálni szóra odakaptam a fejem - mondja már meg nálam valaki jobb szemű, hogy Balázsnak mi az a fehér izé a slicce közelében? :)

vallatas 2012.01.24. 21:31:58

erre lelocsolta magát :D
sírok

kozi001 2012.01.24. 21:33:54

Fecó kez Cristofelesedni a végére! :)

mocskosmacska 2012.01.24. 21:33:56

Csaba jól magyarázkodik.

inmemancsi 2012.01.24. 21:34:56

@pushpang: : persze tökéletesen csináltad
micsoda meggyőző erőm van szimpi tüntetést is szervezhetek- csak mivel szimpizzek?:))

mocskosmacska 2012.01.24. 21:35:18

Na, vera megint jön, hogy a többiek nem veszik komolyan a dolgot.

inmemancsi 2012.01.24. 21:35:52

nem lennék vera közelében smst kapó:))

fran7 2012.01.24. 21:35:55

Vera, ha ő találna egy ilyen sms-t másképp reagálna. Tudjuk, de most már az összes potenciális férfi is tudja. Vera, vágod magad alatt a fát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 21:36:33

Valaki mondja már meg, h egy szar szerkesztői szavazáson is MIÉRT CSABÁNAK KELL NYERNIE?????????????????????????

foxglove (törölt) 2012.01.24. 21:36:57

ez borzasztó. inkább elolvasom holnap.

kamarti 2012.01.24. 21:37:58

azért Sztívnek ez elég nehéz :)

mocskosmacska 2012.01.24. 21:39:41

Azért, attila basszus, mert neked ez kell. HOgy vágyakozzál egy nő után és siránkozhassál és piszkálódhassál, mert egyébként nem tudnál mit kezdeni vele.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:40:26

Attila alig van az öf-ban, ez vajon mit jelenthet? :D

Tényleg, ő mondott verset v. valami szerepjátékot? Ki-be mászkáltam, nem figyeltem ennyire...

kamarti 2012.01.24. 21:40:28

@vallatas: talált egy sms-t anno :)
de mé nyúkálunk más telefonjába, bakker?

mocskosmacska 2012.01.24. 21:40:31

@fran7: A peti saga után ez már szerintem senkinek sem kétséges.

vallatas 2012.01.24. 21:40:40

A birkából csináltak galuskát?
Fecó?
Balázs:"Jézus isten"

inmemancsi 2012.01.24. 21:41:02

csaba magyarázata kicsit ferdített

mocskosmacska 2012.01.24. 21:41:06

@vallatas: Eszébe jutott a volt pasija, aki megcsalta őt.

hájdí 2012.01.24. 21:41:07

sixx,jól írsz,tetszik,köszi.:)
annyi csak:miért olyan kurva érdekes még mindig,hogy vera pornózott(elmondhatatlanul unalmas már),csabi következetes tujázása se nagyon jön be,de ez legyen az én bajom..:)
képeket elkaptad,nagyon!:)

fran7 2012.01.24. 21:41:29

Ezt el kellett magyarázni Fecónak, hogy mit olvasott? Pedig nem is egy Garaczi szöveg volt.

kamarti 2012.01.24. 21:42:52

@pushpang: Eszter és Seri mellett nem nagyon rúgott labdába, előtte meg csak a grimaszai + riportszobai kommentárjai voltak
Fecó lopta a sót, na, meg sztem Seri is :)

vallatas 2012.01.24. 21:43:04

@fran7: és utána annyi jött le neki, hogy birkából csinálják a galuskát...

eszemfaszom megáll :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:43:13

@vallatas: jóvan, a birkát se ismeri.

Bővül a lista:
- Duna,
- kacsázás
- kavirá
- xbox
- birka

vallatas 2012.01.24. 21:44:01

@kamarti: Seri nagyon jól nyomja, majd később még Fecókát is beosztja :-)
már készül a Kinguci finguci elleni párbajra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.24. 21:45:07

@pushpang: @mocskosmacska: Vera teljesen OK!

@inmemancsi: @fran7: Vera ezt be is vallja, nem árul zsákbamacskát! Azért vannak olyan pasik is, akik nem csalják meg a párjukat!

kamarti 2012.01.24. 21:45:18

@fran7: azért a hétfejű sárkányosnál a szőke sarkon is eléggé homály volt az arcokon....
Fecó nem egy tanult ember, ezt tudjuk, ő is tudja, mi ebben az újdonság? persze hogy állat módon kompenzál

fran7 2012.01.24. 21:45:19

@vallatas: Élelmes gyerek, csak a kaja érdekli.

inmemancsi 2012.01.24. 21:45:35

@foxglove: na akkor, hogy értelme is legyen kukucsold meg kamartinak mi van balázs zippzárjánál

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:45:40

@kamarti: ezeket pont láttam, csak kíváncsi voltam, hogy ő is kiállt-e a színpadra verset mondani, stb.
Mondjuk Seri és Fecó is kínosan nagyonsok voltak, (mint a hétfejű sárkánygyerek), le is vettem a hangot míg ordibáltak. :D

arkangyal44 2012.01.24. 21:46:23

@ladyandhenk: Köszönöm a majdnem dobogós helyet :))DDDDDDD

inmemancsi 2012.01.24. 21:47:18

@Peter_Cs: imádlak, persze zsákba macskát nem is tudna játszani...)))

kamarti 2012.01.24. 21:47:33

@ladyandhenk: én Attira tippeltem volna, az ilyeneket ő szokta, szóval még lehet reménykedni :)
(bár Csaba jobban ír, mit Ati)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.24. 21:47:47

@fran7: @pushpang: Szellemi leárnyékoltság jelei ezek!

@kamarti: @vallatas: Seherezádé volt ebben a legjobb!

fran7 2012.01.24. 21:48:46

@Peter_Cs: Félreértesz, nem cél hogy csalja az ember a párját. De minek nézi meg a másik telefonját.
Ezt a diktatúrák szokták mondani, miért csinálsz olyat, amit ne tudhatna más?

foxglove (törölt) 2012.01.24. 21:48:48

@inmemancsi: láttam, de tippelni sem merek, mi lehet.

kamarti 2012.01.24. 21:48:52

@pushpang: biztos kiállt mind, de Kinga meg vera sem volt, ha jól emlékszem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:49:20

Balázs arca is igen beszédes volt, amikor felkonferálta, hogy Eszter Fecóval beszélte meg, hogy mit kéne tennie a kihíváson. :D

vallatas 2012.01.24. 21:49:35

Csaba eddzél lábra!
csirkelábú

ufós részt úgy tűnik nem vágják be :-(
de ha már nem vágják be, akkor online miért nem mutatták teljes egészében?

inmemancsi 2012.01.24. 21:49:45

csaba úgy van öltöztetve mint pinokkió

fran7 2012.01.24. 21:50:37

Csabi valamit nagyon tud. Én se vagyok fázós, de ez a rövidnadrág, nem gyenge. De akkor miért nincs csak egy pólóba?

mocskosmacska 2012.01.24. 21:51:08

@fran7: Szerintem is abban a kapcsoltban, hol az egyik megnézi a másik mobilját, ott már baj van a kapcsolattal. Vagy a mobilnézegető agyával.

inmemancsi 2012.01.24. 21:51:17

@foxglove: légyszí:)) én csak gépelek nem is látom jaj csak eszter szörnyű nyakláncát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:51:38

@kamarti: igen, ők is feltűntek, hogy nem tűntek fel a színpadon. :)
Azért 7 embernél már igazán bevághattak volna mindenkit... ahelyett, hogy Fecó homoerotikus agóniáját kelljen végignéznünk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.24. 21:52:42

@fran7: @mocskosmacska: Normális esetben nem nézi meg senki a párja üzeneteit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 21:53:14

@arkangyal44: szívesen, máskor is:D

Tehát elment a mai napom. A városba kellett bemennem nekem is.

Te neked minek szobrot venni, amikor csinálod?:O

mocskosmacska 2012.01.24. 21:53:24

Baszd meg vera! Törekszik itt valaki a konfliktusra? Én törekszem a konfliktusra? Ezt egy pólóra is felírhatnád.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:53:33

@Peter_Cs: mármint mi? (nem értem az összefüggést, amire előzményeztél)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 21:54:21

@kamarti: de rohadtul idegesít, h mindent Csaba nyer meg, már ezért ki nem állhatom, na:D

mocskosmacska 2012.01.24. 21:54:24

Kingáról szörnyű ez a fotó.

vallatas 2012.01.24. 21:55:15

egyszer megszavazhatnánk Sehit főszerkesztőnek :-)
de Kinguci terrorja se lenne rossz!
Ati, Csaba már kiélte magát az ilyenbe...
na majd legközelebb!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 21:55:33

Fecó cipője.. "de dddúúúúúúrvaa"! :D

foxglove (törölt) 2012.01.24. 21:55:40

@inmemancsi: á, inkább elolvasom a megoldásokat később:)

most megyek is, sziasztok!

mocskosmacska 2012.01.24. 21:55:51

Megtörte bent a sok körülmény.
Hát ez is jó volt.

mocskosmacska 2012.01.24. 21:56:45

Szerintetek mennyire normális, hogy a legtöbb lány csizmában rohangál bent?

vallatas 2012.01.24. 21:57:15

@mocskosmacska: lehet a szponzor nem gyárt papucsot?:)
egyébként ja... nem normális!

inmemancsi 2012.01.24. 21:58:23

@mocskosmacska: igen nagyon elshoppolták szegényt

sogeking 2012.01.24. 22:00:59

Fecó nem érez vonzalmat Attila iránt, akár abba is hagyhatják a műsort :)

www.youtube.com/watch?v=frKd_5c30qM

mocskosmacska 2012.01.24. 22:01:31

Kingának most nagyon jól látja a dolgokat.

vallatas 2012.01.24. 22:02:06

na végre Csaba megmondta Fecónak :-)
Fecó kapja a savat :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 22:02:22

@sogeking: Csaba meg Fecó iránt, na ez az igazi tragédia.

Niga u mad 2012.01.24. 22:02:46

amúgy én nemértem h mér vesznek össze egymás ruháin, ezeket nem kapják csakúgy?

ZuzuPetals 2012.01.24. 22:02:52

Sixxx mindig jó.
Most is.

sogeking 2012.01.24. 22:02:53

@ladyandhenk: mióta bemászott az ágy alá, alig mutatják:) (lassan elkezdem a másik vektort, múlt héten nem volt időm)

busifa 2012.01.24. 22:02:58

Csabának elég volt Fecó látens buzis poénjaiból!!!

vallatas 2012.01.24. 22:04:32

Vera most kit szidott ilyen szépen?
:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 22:04:59

@vallatas: Fecó nem érti, hogy más miért nem érti az ő viccét, mást miért zavar a viccelődése??
És ezt pont ő mondja, aki folyamatosan megsértődik Attila viccein.

jpmjpm 2012.01.24. 22:05:00

hová lett Hajni? és mikor lesz megint?

mocskosmacska 2012.01.24. 22:05:52

Fecónak vera a veszte.
Igen, vera a többiek akarnak fecónak jót, amikor figyelmeztetik, hogy legyen tekintettel a felesége érzelmeire, nem te aki a seggedet az arcába nyomod.

fran7 2012.01.24. 22:05:59

De nem az angélás dolgairól van szó Fecónak, hanem hogy róluk ne tegyen ilyen megjegyzést. Vera meg adja az érettet.

inmemancsi 2012.01.24. 22:06:10

@vallatas: mindenki mást aki nincs ott

mocskosmacska 2012.01.24. 22:06:34

@inmemancsi: Az. Verának erre van szüksége, okos ember már rég elküldte volna a fenébe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.24. 22:06:57

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: mert amit kapnak, azt a sajátjának érzi, egyszerű pszichológia...Ami nálad van a tiéd érzés...

@sogeking: ja, h ő is hallgatózik, mint Veron?:) (oké, várom)

sogeking 2012.01.24. 22:07:01

miért kötnek állandóan valamit a szemük elé??? értem, hogy a világítás miatt, de ez így ..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 22:07:50

Most azért lett Csaba a főszerkesztő, hogy Fecóval és Verával karöltve ekézhessék a többieket? Belőlük ennél többet nem nézek ki.
Igaz, nem Csaba miatt...

vallatas 2012.01.24. 22:10:54

@pushpang: Csaba távolodik Fecó, Vera brigádtól!
Ati már az asztalához hívta...

inmemancsi 2012.01.24. 22:11:07

@mocskosmacska: +saját maga de ketten már nemcsak ön de közveszélyesek is

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.24. 22:13:22

Üdv sixxx, imádom hajnit, de ezen is sírva röhögtem, főleg az elején :) Remélem az Éden Hotelt te fogod hogyvoltozni :)

busifa 2012.01.24. 22:14:00

@vallatas: persze, érzi ezt Atti is!

inmemancsi 2012.01.24. 22:14:08

@vallatas: szerintem is és fecli is érzi és ezért csavarodott be egy kicsitnagyon, csak azt nem értem fecli hogyhogy még bent van??

sogeking 2012.01.24. 22:14:11

@ladyandhenk: nem, ő csak beszorult:)

Kinga promó fotója tényleg elég gyenge, de az is hihetetlen, hogy nincs sehol egy normális nagy felbontású fotó a játékosokról

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 22:14:50

@vallatas: az biztos, hogy világosan látszik Csabán, hogy egyre terhesebb neki Fecó... Verával meg nem igazán bandázik, Fecó miatt egy kényszer szülte helyzet ez inkább.

nathalie 2012.01.24. 22:14:52

végre attiláról is olvashatok úgy,hogy nem érzem kellemetlenül magam, mert néha (na jó,mindig) igazat adok neki :)
Azt hogy miért dugdosta kinga a felsőt nekem is álmatlan éjszakákat okozott. Csak arra tudok gondolni, hogy ő nem egy batyut állít össze tusfürdőkből mint baukó éva a párbaj előtt,hanem megpróbál minnél több ruhát magára húzni,hogy megtarthassa őket. Lehet nem is hízott??? :D

Csabinak most akkor coming out-ja volt?

mocskosmacska 2012.01.24. 22:15:31

@vallatas: Fecótól meg vera miatt. Egyértelmű, hogy az elejétől nem kedveli a csajt, csak fecó miatt kénytelen vele lenni.

inmemancsi 2012.01.24. 22:16:33

@sogeking: hát mert azért fizeti kell, az is üzlet, hogy esetleg valaki verát nézné nagyfelbontásban + teljes alakkal:))

ELP 2012.01.24. 22:17:43

Ezen az egy órán tulajdonképpen nincsen mit elemezgetni,,,eszti kiviszi verát , az kint marad , aztán jön a feco azt meg ati hagyja kint és kész az ötös.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.24. 22:18:58

@nathalie: jól eltűntél!
Én még állom a sarat, de néha nagyon nehéz, az tény. Nem értik ezek... :D

beacska 2012.01.24. 22:21:38

Verának ez a Jancsi-Juliskázása elgondolkodtatott. Attila azt mondta, anno Péter-Veron duóra mondogatta, most meg rájuk...Verát akkoriban ezek szerint nem is feltétlenül a Péter iránti féltékenység hergelte, hanem a Párosok iránti féltékenység. Az a beszélgetés Attilával a "partnerségre", meg a családlátogatás Verában hiú reményeket ébresztett Attila irányában (ahogy Verát ismerem, fejben volt ott több is, amit most már valóságnak hisz)...ezért kerültek ők sorra...

Szerencséje volt Gergőnek, és Serinek, hogy ők megúszták...ill. mégsem, hisz Gergőt Vera ejtette ki...akkor miért is őt hívta ki? ;DD

ELP 2012.01.24. 22:22:17

@nathalie: Apró dolgokkal ne foglalkozzál ! ,,nagy meg már régóta nem történt,,,de van egy gyanúm,,nem is fog :))

busifa 2012.01.24. 22:22:46

@nathalie: Inkább Fecónak volt!!!:-) A Kingás ötleteléseden :-DDDD

sogeking 2012.01.24. 22:22:54

@inmemancsi: 1 db promó fotóért?? :) azért az a műsornak sem mindegy, hogy blogokban milyen képek jelennek meg

(az előző szériában pl. Anikóról voltak szép fotók)

ELP 2012.01.24. 22:25:20

@beacska: Játék ide vagy oda , mindenki tartozni akar valakihez , hisz az emmber társas lény , még ebben a szinházban is:))

kamarti 2012.01.24. 22:27:04

nálam van egy rossz pontja Csabinak.
mert elhiszem, hogy már sok neki a túl a barátságon, és az is korrekt volt, ahogy Fecót leírta a riportban, csakhogy a dolog úgy kezdődött, hogy azok röhögtek a poénjain, akik most jóerkölcsre, meg érzésekre hivatkozva ejnyebejnyéztek (tehát igaz, amit Csabi mondott a riportban, csakhogy előzményei (közönsége) is volt a dolognak).

Másrészt a túlabarátságonozást PetiAti kezdte el, és sztem már akkor is sok volt - szóval nekik is mondhatta volna, amit most Fecónak.

és a mellett, hogy Kinguci átérzem Angéla érzéseit monológja legalább olyan vicces volt, mint a beletúrt az intim bugyogóimba sirám (szóval ebben igaza van Verának), azért néha úgy tűnik, hogy Vera tökéletesen kivitelezi vagy legalábbis nagyban segíti Petti tervét Csaba és Fecó szétválasztására (persze gondolom, az sem véletlen, hogy mostanában leginkább Fecó-Vera sms-ek mennek be, és nem Csaba-Fecó sms-ek)

beacska 2012.01.24. 22:28:03

@ELP: én néha értem is Verát, de aztán arra gondolok, hogy szeretném-e, hogy a fiamnak (vagy az öcsémnek pl.) ilyen nője legyen, és a válaszom határozott NEM...

nathalie 2012.01.24. 22:30:00

@pushpang:
sajnálom, most majd leszek többet és megpróbálom kivenni a harcban a részem :)

@busifa: először azt hittem Csaba azért mondogatja kétségbeesetten, hogy hagyd abba, ezt ne! mert Fecó valami titkos beszélgetésből csinál viccet. Hirtelen még a kép is össze állt :D

ELP 2012.01.24. 22:30:54

@beacska: Igen,,van egy alaptermészete , erre gyúrt egy ökör szerepet magának , és ebből kijött egy végeredmény ,,ez lett :))

vallatas 2012.01.24. 22:30:59

FecóVera onlineban jót röhög most :-)
a végén összejönnek

sogeking 2012.01.24. 22:33:21

@vallatas: hát Fecó azt mondta egyszer, hogy Verának jól állna néhány festett hajtincs :)

kamarti 2012.01.24. 22:33:44

@pushpang: viszont ha Fecót ejti, nagyon egyedül marad ő is. Ha azt hiszi, Attiban bízhat, lüke, Kingával kapcsolatban nem is értem, milyen ideái vannak még (gyanítom nem sok, csak hát a hűség, ugye), de bízni benne sem bízhat. Serinél meg megmaradt a nagy bociszemeknél, ahogy sixx írja (ennél kicsit konkrétabban :)
Vera ide vagy oda, azért Fecónál (eddig) ő volt az első helyen (míg nála Kinga)

inmemancsi 2012.01.24. 22:37:46

@sogeking: :))@ELP: ez szép volt

sixxnek köszönet helyettesítésért, és mindenkinek jó éjszakát

nathalie 2012.01.24. 22:40:23

Szerintetek van esély,hogy ez a színházas hét Verából kihozza a színésznőt? :D:D

lac64 2012.01.24. 22:40:26

@kamarti: Szép estét!

Mi volt gond Csabával? Először finoman szólt neki, hogy őt ha lehet, most ne sorolja fel. Utána Fecó 5 percen belül még kétszer poénkodott egy olyan dologgal, ami az állítólagos barátjának szemmel láthatóan kínos.

Azt is jó lett volna látni, hogy Fecó pletykája a vita előtt volt-e például, mert az is elég durva volt, és éppen Seriről és Csabáról szólt, így lehet, hogy az is fokozta ezt a helyzetet.

2012.01.24. 22:40:42

A műsor csak magyarországi IP-ről érhető el.
ÁHÁHHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁÁHÁ

kamarti 2012.01.24. 22:40:54

sztetek akkor most Eszti Verán és Attin gondolkodik? (az előzetes alapján)
csak mert most eszembe jutott, hogy valaki mondta, hogy egy fiú-egy lány a kiesési sorrend, eszerint Esztinek csak Vera (vagy egy lány) ellen van esélye

ELP 2012.01.24. 22:42:04

@szerivan: Ezt én nem értem,,,te hol laksz : romániában?:))

inmemancsi 2012.01.24. 22:42:21

@ELP: +1xjaj de cuki vagy, pofid is csuda, a piros meg egy szexi szín

nohug 2012.01.24. 22:43:41

En ezen romma rohogtem magam. :)) hajra sixx :)

inmemancsi 2012.01.24. 22:43:47

@szerivan: nemtudsz kérni egyet a különítménytől?:))

kamarti 2012.01.24. 22:43:49

@lac64: két bajom volt: ezt már négyszemközt régesrég megbeszélhette volna Fecóval, illetve ugyanezt mondhatta volna AttiPettinek is, régesrég.
ennyi.

de a Seris felvetés jogos

Morcz 2012.01.24. 22:44:52

Sziasztok!

Sixx fantasztikus volt az öfi, szétröhögtem magam, főleg a Crybaby-n. :) Mikor jön már az Éden Hotel-2?

A mai öfiben tetszett a színházas rész, Seri-Drerssz és Csabi nagyon jól nyomták, ellenben Fecó egyre szánalmasabb, Vera meg egy besavanyodott fapitsa....Ki velük!
Ja és Remélem DRessz Atit viszi és kinnt hagyja a francba!

ELP 2012.01.24. 22:45:32

@inmemancsi: Most már biztosan nagyon szép álmom lesz:))

2012.01.24. 22:45:38

@ELP: FB+ megint ezt írja ki az online, én sem értem! Lehet éppen elcsatoltak Magyarorszártól és innen kell megtudnom :)) Mingyá kikiabálok az ablakon és megkérdezem mi a hivatalos nyelv...

kamarti 2012.01.24. 22:46:39

1 nevet kell mondani, Atti!!!!!

ő-szinte 2012.01.24. 22:46:48

Bakker de király, sixx ír! Köszi, köszi, köszi!:-DDD

2012.01.24. 22:47:06

@inmemancsi: Az lesz :)
@vallatas: Csapatsz nekem egy online linket? Majd ő-szinte fizet, bugyógóban.

vallatas 2012.01.24. 22:47:14

hehe, na kiadták az ukázt, Ati-t viszi
:-)

ő-szinte 2012.01.24. 22:47:23

@szerivan: hali, pufikááááááááám!:-)

Morcz 2012.01.24. 22:47:50

@nathalie: ki van zárva, ahhoz túl merev, vagy talán ha egy hisztérikát kellene alakítania akkor igen.

2012.01.24. 22:48:04

@ő-szinte: Szia mogyi! Ma meg leszel hekkelve vallatás által, a te kontódra kértem linket. Ugye nem baj? -o-

ELP 2012.01.24. 22:48:28

@szerivan: Uhha itt a az antant,,,,fegyverbe! :))))

2012.01.24. 22:48:44

@vallatas: Köszi, pufi fizeti ;)

ő-szinte 2012.01.24. 22:48:53

@szerivan: Jó bazdmeg, kifizetem, lásd mennyire szeretlek!:-DDD

vallatas 2012.01.24. 22:49:10

érdekes lenne az Eszter-Ati párbaj, mert Ati ellen a dagadt tehén miatt sok szavazatot tud majd, illetve ő a kihivó.
Ha Ati kiesik nem is lenne akkora baj, legalább kiderül mit tudnak a többiek felmutatni.
Ha meg Eszter esik ki akkor a legnagyobb szarkavaró búcsúzik :-)

2012.01.24. 22:49:24

@vallatas: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ itt is azt írja ki :O

lac64 2012.01.24. 22:49:35

@kamarti: Csaba a saját finom stílusában folyamatosan próbál dolgokat elmagyarázni Fecónak, de mintha egy falnak beszélne.
De tételezzük fel, hogy előtte még nem szólt. Ha nekem egy barátom szól egy társaság előtt, hogy hagyjak egy témát, akkor nem fogom csak azért is továbbmondani és még egy lapáttal rátenni.

ELP 2012.01.24. 22:50:07

@szerivan: Lehet h a szolgáltatód valami brazil címet oszt neked :))

Morcz 2012.01.24. 22:50:28

most elment az online vagy mi történt?

Egyébként Atti nem fog röhögni ha rákerüla zöld kendő, és csak egy ember áll majd mellé: FMB+!

ELP 2012.01.24. 22:50:55

@szerivan: Kitől kapod a netet?

2012.01.24. 22:51:15

@ELP: Azt én honnan tudhatom, hogy fixem van vagy brázil?

vallatas 2012.01.24. 22:51:24

Na meg a rejtett Ati szavazók is égethetnének egy kis pénzt, illetve a dagadt tehénre allergiás nők, öregasszonyok is pumpálhatnának rendesen a kis nyugdíjukból sms-re :-)
tehát RTL számára ideális lehet ez a párbaj! Vera-Eszter kevesebb pénzt hozna a konyhára

busifa 2012.01.24. 22:51:31

@nathalie: mint du már felvetettem: csodálom, hogy nem folytatódott filmes karrierje:-)

_most_ 2012.01.24. 22:51:57

Attila mekkora tuja lett, még Csabi is többet szerepelt nála az összefoglalóban, ami mondjuk nem is baj. Fecónak azért igaza volt, hogy Attila gyáva, most is hogy nyalizott Eszternek, hogy ne őt hívja ki.

Morcz 2012.01.24. 22:53:42

Indul a szarkavarás! :))) Feladat van (Kit hívjon ki Dressz)

Hurri Kán 2012.01.24. 22:54:02

Jó reggelt. Sehol nem kaptam szovjet színestévét.

kamarti 2012.01.24. 22:54:55

@lac64: persze ez igaz, meg az is, hogy nem tudjuk, mit beszélnek meg egymásközt és mit nem.
csak attól tartok, egyedül marad, ha hagyja Fecót Verának, és jobban tetszett, amikor ezeket nem a csordával együtt intézte

fran7 2012.01.24. 22:56:15

Fecó belefutott a legnehezebb helyzetek egyikébe: de hisz nevetettek. Egy kisebbségi komplexussal küzdő embernek ez nagyon feldolgozhatatlan lehet.

kamarti 2012.01.24. 22:57:05

@Morcz: és még Seri is Attit mondta...

ő-szinte 2012.01.24. 22:57:15

@szerivan: És meséljél csak, mi volt???

penelope garcia 2012.01.24. 22:57:27

@Peter_Cs:

De Kinga kiverné Esztert. Szerintem ezt tudja is.
Sehi minek maradjon? Nincs benne semmi. Ereje nulla. Nem pálya őt lenyomni.

2012.01.24. 22:57:46

@ELP: Visszacsatoltak :) Kiléptem-beléptem, erre elveszik az online-t :)
Az rtl-nél lehet a hiba, tegnap Magacsmacskát szedték le a térképről.

ő-szinte 2012.01.24. 22:58:49

@szerivan: Érdekes, velem mért nem csinálják ezt...?:-DDD

kamarti 2012.01.24. 22:59:01

@fran7: ezért is értett vele annyira egyet Vera, és ebből a szempontból igaza is volt. Ezt a felismerést hiányoltam Csabitól, de neki meg Kingahályog van a szemin persze....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.24. 23:00:18

@vallatas:

tegnap azt hittem, hogy a fecómegbeszélésen atti mellett döntött eszter, erre ma látom, hogy külső körre tette attilát... úgy látom, hogy nem lát szemétől, attila már mindenkit vérig sértett a villában, egy kellemetlen alak, ráadásul miatta kell most párbajoznia, hisz először azt mondta eszter tegye rá, hogy kivihesse fecót, majd mikor eszter ráált, akkor azt mondta, hogy jó, de akkor ő is tesz eszterre, magyarul csapdába csalta esztert, azzal, hogy megkérte tegyen rá, majd mikor eszter erre ráállt, akkor jelet rakott rá...

mondjuk fecó is gáz, hogy nem serire rakott, pedig seri kérte, hogy inkább rá tegyen mint esztire, és akkor küldhette volna serit párbajra, amelyet tutifix seri nyert volna meg kinga ellen...

szóval hülye volt fecó is, na meg csabi is, hogy eszterre tették és nem attilára, de ők már régóta raknak jelet eszterre, attila meg játszotta a nagy havert... miért kell eszternek egy olyen haver, aki tesz rá, brutális vele és ráadásul lebüdöskövértehenezi?

én mindenesetre csak akkor szavazok esztire, ha attilát viszi, az igazi nő-abuzert (mert a shadi nem volt igazi nő abuzer), minden egyéb esetben hagyom kiesni...

vallatas 2012.01.24. 23:01:03

Eszter mögé beáll Sehi
Ati mögé beáll Kinga
semleges: Csaba, Fecó, Vera
hehehehe

2012.01.24. 23:01:38

@ELP: dynamic ip Akkor nekem váltogatja? Én ezt nem akarom!

ELP 2012.01.24. 23:01:58

@szerivan: Nézd,, a fogadó gép dönti el mit enged és mit nem.
De ehhez olyan címet kell h kapjon amivel nem tud mit kezdeni.
Ez pedig a szolgáltató bűne. biztosan közös a macsekkel a net szolgáltató.

2012.01.24. 23:02:24

@ő-szinte: Lehet a grapefruit bezavarja a szatelitet és visszapattan az IP cím :))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.24. 23:03:22

@Brr:

akarom mondani attila csabit akarta kivinni, azért kérte eszteréket, hogy tegyenek rá, majd visszavonta, most másodszor..

ő-szinte 2012.01.24. 23:03:37

@szerivan: vagy az ufók műve, mert itt vannak...

2012.01.24. 23:03:37

@ELP: Ezt lassabban és megegyszer :) Azt értem,hogy aszolgáltató bűnös, de a többit nem.

ELP 2012.01.24. 23:04:06

@szerivan: igen , a dinamikus az a változó,,,,kérhetsz fix címet is , de ezt csak akkor ajánlom ha nem szoktál letölteni dolgokat , mondjuk fájlcserélő gépekről.

vallatas 2012.01.24. 23:04:14

@ő-szinte: látom a jövőt!
én írom a játékot :-)

2012.01.24. 23:04:19

@ő-szinte: Most írja a forgatókönyvet :)

fran7 2012.01.24. 23:05:00

@kamarti: Kinga miatt sem ismerte fel, de azért az ő "kárára" is viccelődött. Fecónak azért kellett volna elhallgatni, mert Csaba is kérte. Ha a legjobb barátom mond valami ilyet. Lehet rosszul esik, de már csak azért sem feszítem tovább a húrt. Mert megakarnám beszélni vele.

2012.01.24. 23:05:10

@ELP: Jó, de az én gépem mint fogadó gép miért nem tud valamivel valamit kezdeni?

ELP 2012.01.24. 23:05:51

@szerivan: Írtad h ez másnál is előfordul, erre írtam h közös a net szolg. pl: upc,,,

busifa 2012.01.24. 23:06:08

@vallatas: Ha megígérték neki, hogy visszajuttatják, ha Atit viszi! Majd holnap meglátjuk belement-e az ajánlatba!

Morcz 2012.01.24. 23:06:20

@Brr: azért mert egy gyáva szánalmas féreg.

2012.01.24. 23:06:53

Hol van nosce és az összeférhetetlen-fura sogeking?

ELP 2012.01.24. 23:07:06

@szerivan: nem a te géped a fogadó,,,ha nem ahova bemész , most per pill. az élő adásért,,

tena_lady 2012.01.24. 23:08:06

Szerintem Eszter csak Kingát hagyná kint. Csaba a jógyerek, ő meg elég kétszínű, tehát logikus, hogy ki a szimpatikusabb az embereknek. Vera és Attila pedig sokkal több dolgot generál, mint bárki más a villában, különösen együtt, tehát ellenük meg azért maradna kint, mert unalmasabb. Kingát viszont mindenki egy hisztis picsának könyvelte el, akivel szemben Eszter egy nyugodt, kiegyensúlyozott és céltudatos valaki. Elég nagy hülyeség volt a részéről, hogy Kingával barátkozni kezdett az utóbbi időben, mert emiatt nem őt fogja vinni és kiesik.
Ha így lesz, akkor a kövi párbajon Attila lesz a kiválasztott és Fecót fogja kihívni, ahol utóbbi majd kiesik. Feltéve, hogy egyikük se lesz védett.

Amit nem lehet kihagyni, és a következő napokban - vagy ha egyik se esik ki, akkor hetekben - meg kéne játszani, az egy Attila-Vera randi. Tudom, verbális kommunikáció szintjén ők utálják egymást, viszont nem verbális szinten pont az ellenkezője jön át. Kár, hogy ezek nem nagyon mennek le az összefoglalókban. Nem állítanám, hogy szeretik egymást, de valami nagyon a levegőben van, ami pont a játékban elfoglalt pozíciójuk miatt nem fog kibontakozni, illetve csak nagyon néha villan fel belőle valami.

2012.01.24. 23:08:25

@ELP: :))) Jájjjjj

Mi volt ma az öfiben? Csak a végét láttam, onnan, hogy Crybaby megkapta a leveleket.

kamarti 2012.01.24. 23:08:42

@fran7: azért példálózott vele, mert segítséget várt tőle

na, Bv-ban sztív és magyarati, Béci kérdése, leszívták-e őket a villalakók....

vallatas 2012.01.24. 23:10:09

jaj egy kedvencet megosztok azért, ha már nincs online:
www.youtube.com/watch?v=N836llqLJTQ&feature=related
lacikatona :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.24. 23:10:09

@vallatas: @Brr: Eszternek Attilát kell kivinnie és kint hagynia! Egy ilyen nőalázó vadbarom ne terrorizálja bent a villalányokat! Nélküle sokkal jobb lenne a légkör! Követhetné utána Kinga!

vallatas 2012.01.24. 23:12:13

@Peter_Cs: Akkor nem lesz Ati-Vera randi
:-(
ja Sehi-Kinga párbajra fáj a fogam!

Szőrcsim.bók 2012.01.24. 23:12:17

@penelope garcia: "De Kinga kiverné Esztert."
Esztert biztos nem verné ki.

Morcz 2012.01.24. 23:12:18

@Peter_Cs: szívemből szólatál!

ő-szinte 2012.01.24. 23:12:36

@szerivan: azt én is szerizném tudni:-DDD

kamarti 2012.01.24. 23:12:40

Fecó szenvedélye és gátlástalansága bejön nekik

állítólag állcsúcson vágták a vezérhímet - lehet, hogy ezért volt kevesebbszer Atti? :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:13:19

@vallatas: arra még várnod kell:-DDD

Szőrcsim.bók 2012.01.24. 23:13:34

@Peter_Cs: Muhahaha.... nőalázó vadbarom?:D:D

sogeking 2012.01.24. 23:13:37

@szerivan: mert túl sok a RAM-od :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:13:51

@szerivan: de tényleg, hol a két kis mogyoró???

ELP 2012.01.24. 23:13:51

@szerivan: szinház a szinházban , vers felolvasás ,,,feco nem értette , hoygam lesz a birkából pörkölt:))) mi az a naftalin ???,,,hozta a szokásos formáját,,,.Csaba rászólt , hagyja már a buzis vicceit! A csajok meg h túl sok most már tőle a sexualitást abrázoló viccei.

Esztivel kielemezték h kit kellene kivinnie,,,

ő-szinte 2012.01.24. 23:14:25

@sogeking: na, hát csak szólítgatni kellett, hehe

vallatas 2012.01.24. 23:14:33

@ő-szinte: nemá!
akarom akarom!
:DDD
remélem hajtépés is lesz! az ugye nem tilos??:DDD

Szőrcsim.bók 2012.01.24. 23:14:36

Szegény szerivan most Ramokban hever :D

sogeking 2012.01.24. 23:15:16

@ő-szinte: itt vagyok, felpakoltad már a minyomokat? :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:15:42

@vallatas: nem lesz, mert az már tetlegesség:-DDD

ő-szinte 2012.01.24. 23:16:43

@sogeking: naná! szerinted tétlenkedtem idáig???
Tessék, tessék, lehet kóstolni...!

vallatas 2012.01.24. 23:17:46

@ő-szinte: :DDD
bezzeg egymást leönthetik, meg köpködhetnek :-) az smafu
akkor köpködést! :-D

emlékszem mikor a Rácz testvérek párban mentek befenyíteni Évát :-DDDD
ú de rajok voltak!

ő-szinte 2012.01.24. 23:17:49

@sogeking: Így nem bírja az iRAMod, hehe

sogeking 2012.01.24. 23:19:31

@ő-szinte: finom, csak az egyiket nagyon elrejtetted :)

busifa 2012.01.24. 23:19:43

@kamarti: Ugyan ki vágta volna?Talán az UFÖk? :-)

kamarti 2012.01.24. 23:20:39

magyarati szerint belül emberibb és érzékenyebb, mint ahogy kintről látszik :)
Eszter maradandó szerepformálásra vágyik, hátha nem jön vissza

ő-szinte 2012.01.24. 23:20:58

@vallatas: a rác tesók technikája külön tanulmány:-DDD

ő-szinte 2012.01.24. 23:22:04

@sogeking: de azért meg fogod találni ugye???:-D

ő-szinte 2012.01.24. 23:22:44

@szerivan: nincs élőd, már le is léptél???

vallatas 2012.01.24. 23:23:16

@ő-szinte:
:DDD
mondjuk lacikatona is hasonló :DDD

félek ebben a szériába nem jutnak el odáig az indulatok :-(

Morcz 2012.01.24. 23:23:58

@ő-szinte: az, ki is estek, remélem Crybaby is ki fog esni...

2012.01.24. 23:24:20

@Szőrcsim.bók: Már újra "hazai" vagyok, csak online nincsen :D

ő-szinte 2012.01.24. 23:25:37

@sogeking: bozóóóót??? rossz rendezvényre mentél, másik teremben vagyok!!!! de megértem, hogy tévedtél, mert még nem látszom a minyomtól...:-D

2012.01.24. 23:26:24

Honnan veszitek, hogy Atit viszi? Csak Pingu ellen van esélye, ezt ő is tudja.

2012.01.24. 23:27:21

@ő-szinte: Ő már a bugyogódban van nem másik teremben :DDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.24. 23:27:55

@vallatas: lacikatona egy szerencsétlen fasz volt...

nosce 2012.01.24. 23:29:10

@szerivan:
sziasztok mogyiiiiiiiiiiiiiiikkkkkk :)

kamarti 2012.01.24. 23:29:29

Azért ez milyen már, hogy a 2 bohóccal megnézetik a BV-ben a csajokat a villantásokban, holnap meg mennek be hozzájuk...

ő-szinte 2012.01.24. 23:29:50

@szerivan:HAZUDSZ! az én bugyingómban nincsen bozót... -o-

kamarti 2012.01.24. 23:30:11

a színészurak szerint Eszti bárkit visz, visszamegy

ő-szinte 2012.01.24. 23:30:28

@nosce: nah, már időszerű volt:-DDD

Morcz 2012.01.24. 23:30:28

Úgy látom ma nincsen online, úgyhogy mára l, remélem kiderül holnap valami a mai feladatból.

Jó éjt mindenkinek!

vallatas 2012.01.24. 23:30:49

@szerivan: Ati dagadt tehenezte, erre építhet! sok nőt/asszonyt/nyuggert megnyerhet ezzel!
szerintem jól látja ezt, simán nyerhet ellene. Ati fanok meg amúgy se költenek pénzt.

nosce 2012.01.24. 23:31:04

@kamarti:
ki az a 2 bohóc ? :)

2012.01.24. 23:31:15

@nosce: Hol jártál puffancs?
@ő-szinte: Nem én állítottam hanem soge.

2012.01.24. 23:32:22

@gyvy: Rakéta porszívó?

ő-szinte 2012.01.24. 23:32:50

@vallatas: hát, azért azt remélem mindenki látja, hogy az egyetlen épkézláb ember Atti a villában... ha ő sem lesz... hát nézhetjük a jeszedált birkákat:-DDD

nosce 2012.01.24. 23:33:18

@vallatas:
"Ati fanok meg amúgy se költenek pénzt."

az közel se biztos h nem költenek :)

ELP 2012.01.24. 23:34:17

@szerivan: Nem mindenki ezt állítja,,,nem fogja vinni

Hurri Kán 2012.01.24. 23:34:24

@szerivan:
Jó ötlet. Holnap nekifutok. Hátha. "B" tervnek még ott van a Szaratov hűtőszekrény.

ő-szinte 2012.01.24. 23:34:25

@szerivan: de akkor még nem tudta, hogy másik terembe ment véletlenül...

busifa 2012.01.24. 23:34:50

@ő-szinte: amikből Fecó galuskát csinált:-)))

kamarti 2012.01.24. 23:34:55

@nosce: magyarati és hajdúsztív

@busifa: hát ők, mikor bementek, úgy értették :)

BV cégén Csabi és Ati találgatta, melyiküket viszi inkább Eszter, mindkettő magát mondta

nosce 2012.01.24. 23:34:59

@gyvy:
mi ez h sixx tolja ? Hayny a pacalpörkölttel elrontotta a gyomrát ? :)

2012.01.24. 23:35:13

@nosce: :)) Akkor szép álmokat.
@ELP: Szerinted kit visz?

kamarti 2012.01.24. 23:36:13

@ő-szinte: eztetet a BV-be is beírta valaki, majdnem szó szerint :)

vallatas 2012.01.24. 23:36:33

@nosce: SMS-re szerintem nem :-D
a jóságos lelkipásztorok védelmére többen kelnek, és már már vallás háborút csinálnak belőle :-D
@ő-szinte: nem baj, majd Csaba kézbe veszi az irányítást :-D

ő-szinte 2012.01.24. 23:37:02

@gyvy: A faszt! Én tudom mi kell neked! NDK TURMIXGÉP a kivehető ajtós...
na, az jó lesz:-DDDDDDDD

nosce 2012.01.24. 23:37:58

@kamarti:
majd jól elképzelik akkor milyenek lehetnek ruha nélkül a csajok, vagy Csabcsi, ha esetleg.... :)

ELP 2012.01.24. 23:38:32

@szerivan: verát v a kingát,,,de én inkább az elsőt ,,,,

nosce 2012.01.24. 23:39:00

@szerivan:
jól van még dobozolok kicsit előtte :)

Hurri Kán 2012.01.24. 23:40:04

@ő-szinte:
Ajándékba kellene, baszod. :D

kamarti 2012.01.24. 23:40:11

@nosce: tőle csak egy felsőtest volt, azt sztem pólóban is átlátták már bent :)
Magyarati meg már az érkezés után végigpásztázta Serit :) és így már nem kell képzelődni, most minden csaj volt....

nosce 2012.01.24. 23:40:38

@gyvy:
vagyél egy atomtengeralattjárót az még trendi manapság :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:40:39

@kamarti: nem én voltam:-) azt egyből tudtátok volna...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.24. 23:41:39

@nosce: Pakolgassál, jót tesz az idegeknek :)
@ELP: Vera-Eszti, nem tudom melyik menne vissza.

2012.01.24. 23:43:12

@kamarti: Seri úgy öltözik ahogy más vetkőzik.

nosce 2012.01.24. 23:43:15

@vallatas:
sztem SMS-re is ha egyszer bepörögnek a gyíkarcok, simán lenyomjhák az amúgy általában szavazó nyuggereket :)

ELP 2012.01.24. 23:43:59

@szerivan: valószínűbb az eszti,,,de a tuti az kinga,,,

Hurri Kán 2012.01.24. 23:44:00

@nosce:
Szóljak, hogy ássák ki a Kurszk-ot?

nosce 2012.01.24. 23:44:23

@szerivan:
Eszti mindenki ellen vissza menne csak Atti meg Csabcsi kérdéses...

ő-szinte 2012.01.24. 23:44:24

@gyvy: há persze, tudom én, azért! a legjobb ajándék! nagyon keresett, és szinte alig lehet hozzájutni. biztos siker:-DDDD ha má sípálya nincs...:-(((

nosce 2012.01.24. 23:45:28

@gyvy:
miért elásták ? Persze szóljál nekik, kurrens cikk az :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:45:32

@kamarti: olyan vagyok én, hogy nem táblázom ki ha csinálok vmit??? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.01.24. 23:46:07

@szerivan: jogos :)
(bár akkor még tréningben volt :) persze nem nehéz legjobbnak lenni ebben a mezőnyben...)

sogeking 2012.01.24. 23:46:51

@gyvy: ha szereti a VV-t, vegyél nekik kisollót, esetleg egy halom selyemsonkát :)

ELP 2012.01.24. 23:46:58

@nosce: nem tudjuk ki szavaz ,,,az én ismerettségi körömből,,pl senki,,pedig minden korosztály benne van.

Hurri Kán 2012.01.24. 23:47:18

@ő-szinte:
Látod. Minden követ megmozgatok, oszt mégse nem sikerül. Kapnak fejenként két zacskó francijadrazsét aztán jónapot. :D

@nosce:
Hát pár éve elsüllyedt. Gondolom valamennyire belepte a tengerfenék. :)

kamarti 2012.01.24. 23:47:40

@ő-szinte: azt nem tudhassam, de muszáj volt már egyszer kiírnom így, kajabálva :) jól esett, na :)
az igasság ehhez képest nem tud érdekelni :)

2012.01.24. 23:48:34

@ELP: Én se nézem a VV-t, te sem, azt se tudjuk ki az a Fecó :)

Hurri Kán 2012.01.24. 23:49:13

@sogeking:
Nem szeretik, de hát végül is ne válogassanak. :)

sogeking 2012.01.24. 23:49:28

@szerivan: érints meg még egyszer, lassan, úgy alszom el...

nosce 2012.01.24. 23:49:42

@ELP:
"nem tudjuk ki szavaz ,,,"

de nagyjából tudjuk :), a párbajnál a 19-49 nézők aránya relative csökken :)

2012.01.24. 23:49:53

Arra kapcsolnak majd vissza, hogy alukálnak?

ő-szinte 2012.01.24. 23:49:57

@gyvy: ja bazdmeg, így is van:-DDD fasznak olyan nagyok a zigények?:-DDDDDDDDDD

ELP 2012.01.24. 23:50:25

@szerivan: az részemről ú helyes h ez volt az első és utolsó vv,,,:))

2012.01.24. 23:50:34

@sogeking: legyen függöny mögött a viláááág

nosce 2012.01.24. 23:50:37

@gyvy:
akkor igyekezni kell, nehogy muzulmánok assák ki :)

sogeking 2012.01.24. 23:51:52

@szerivan: érints meg még egyszer, lassan, érzékenyen..

2012.01.24. 23:52:40

@sogeking: És kívánj jó éjszakát...

nosce 2012.01.24. 23:53:06

@sogeking:
"érints meg még egyszer, lassan, érzékenyen.."

fülsexre gyúrsz ? :)

ELP 2012.01.24. 23:53:35

@nosce: és ezt honnan veszed?, a szokásos megkérdeztünk 1000 embert,,,és akkor ebből kihozok egy olyan eredmény amilyet akarok,,.

Tudod mit mondott a churchill??:)))

nosce 2012.01.24. 23:54:03

@szerivan:
"Arra kapcsolnak majd vissza, hogy alukálnak?"

sztem nem kapcsolnak vissza, minek ? :)

ő-szinte 2012.01.24. 23:56:27

@sogeking: @szerivan: na, má megint danolnak:-DDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.24. 23:56:34

@ELP:
"Tudod mit mondott a churchill??:)))"

mindegy mit mondott, matematikailag bizonyítható h működik :)

ELP 2012.01.24. 23:58:00

@nosce: akkor ennyiben maradunk.,,,,ebbe most semmi kedvem belemenni:))

nosce 2012.01.24. 23:58:25

@kamarti:
"vagy Fecó fut :)"

a legizgalmasabb mikor Csabcsival fel-alá járkálnak és durváznak :)

nosce 2012.01.24. 23:59:31

@ELP:
jó ne menjünk bele :), de tudják :)

nosce 2012.01.25. 00:01:09

sztem Eszti Verát vagy Kingát viszi :)

2012.01.25. 00:02:54

@nosce: Kik szavaznak? Azt hittem 19-49.

MagasMacska 2012.01.25. 00:05:48

@nosce: Nekem úgy tánik, hogy Csabira gyúr. És a család anyagi helyzetét tekintve bérki ellen visszamegy. A fenébe is!!!

MagasMacska 2012.01.25. 00:06:43

@MagasMacska: Tánik az tűnik (csak másik klaviról írok, nem mindig találom az ékezetes betűket.)

Hurri Kán 2012.01.25. 00:07:16

Jó éjt. Legyetek jók és szobatiszták.

2012.01.25. 00:07:22

@MagasMacska: Képzeld Macsek, ma töllem vette el az rtl a magyar IP címet :)

vallatas 2012.01.25. 00:08:19

@MagasMacska: akkor a család veheti fel a hitelt... mert az sok smsbe fog kerülni
:-D

nosce 2012.01.25. 00:09:09

@MagasMacska:
a jelen pillanatban Csabcsit csak Eszti verheti meg, ha Csabcsit viszi és kint hagyja akkor megnyerte a vv5-t nagy valószínűséggel...

ELP 2012.01.25. 00:09:11

@MagasMacska: nem ,,eszti ezen a párbajon nyerni akar,,,,bíztosra fog menni

Zelefánt 2012.01.25. 00:09:26

Na, megint identitásváltás van.
Sixx levetette a babydollt.

2012.01.25. 00:10:03

@ő-szinte: A párbajokon teeeeeeeeee

ő-szinte 2012.01.25. 00:10:56

@szerivan: de há hol párbaj??? majd csak vasárnyap, nem?

2012.01.25. 00:11:28

@Zelefánt: :DDDDD De már láttuk Hajnit, valaki belinkelte, hogy áll egy hídon és balra néz.

ő-szinte 2012.01.25. 00:12:26

@szerivan: bazdmeg! hát azt mondta, hogy nem ugrik!!!

2012.01.25. 00:12:49

@ő-szinte: Mogyoró, mire figyelsz? Igen a vasárnapi párbajról beszélünk.... Másszál vissza a lájtboxra és edd tovább a minyomot.

ELP 2012.01.25. 00:13:04

@ő-szinte: nem követed a párbeszédünket és nem értesz semmit:)))

ő-szinte 2012.01.25. 00:13:43

@szerivan: nem vagy jól informált pufi! a minyomot rólam eszi soge...

vallatas 2012.01.25. 00:13:49

@nosce: Eszter kinyomná Csabát?
az érdekes volna :-) Esztert többet jelet se kapna!

2012.01.25. 00:13:54

@ELP: "és nem értesz semmit"
:DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.25. 00:14:19

@ELP: amúgy se:-D mi különbség van???:-DDDDDDDDD

2012.01.25. 00:14:26

@ő-szinte: Szex közben minek blogolsz?

MagasMacska 2012.01.25. 00:15:12

@szerivan: Nekem most nem írja ki, de nem is ad semmit...

2012.01.25. 00:15:18

@nosce: remélem Kingát, és akkor Kinga marad is kint. Miért gondolják sokan, hogy Kinga bárkinek is szimpatikus? Tízből nyolc fogorvos puszta kézzel fojtaná meg.

ő-szinte 2012.01.25. 00:15:21

@szerivan: mert perverz vagyok faszomatbazdmeg! :-DDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.25. 00:15:52

@szerivan: nem tudtad ez az új figura !:))))))

2012.01.25. 00:16:13

@ő-szinte: Nekem te nem parancsolsz, te egy senki vagy!

MagasMacska 2012.01.25. 00:16:51

@vallatas: Hát, sokba... De annyiba nem, amennyit nyer vele. Akkor már csak a végső párbaj van hátra. (De, mint kedvesen mosolyogta az előző párbaján, "megoldjuk".)

2012.01.25. 00:16:54

@ő-szinte: soge is az, összeilletek.

ELP 2012.01.25. 00:17:00

@MagasMacska: áruljátok már el ki a szolgáltatótok?

2012.01.25. 00:17:51

@MagasMacska: Micsoda-micsoda? Ki mosolyogta, hogy megoldjuk? Dressz anyja?

ő-szinte 2012.01.25. 00:18:43

@szerivan: te ezt honnan tudod? szóval mégis csak próbáltad????
Tudtam én!!!!!!!

vallatas 2012.01.25. 00:19:03

@MagasMacska: 330ft egy sms
ide kell szerintem úgy 50ezer minimum, de egy Csaba ellen lehet kell 100ezer sms is.
nem hiszem, hogy megéri :-)

kamarti 2012.01.25. 00:19:36

@szerivan: nem, maga Dressz
anyuci csak a BV-be vágyik, azt mondta pár napja...

2012.01.25. 00:19:49

@ő-szinte: Hogy perverz? Hát látom, mindig énekelni kell neki.

MagasMacska 2012.01.25. 00:20:48

@szerivan: Dressz. Mikor Lilu kérdezte, mi lesz, ha harmadszor is kiküldik párbajozni. Eszter kinézett a mamira és mosolyogva válaszolta "Megoldjuk. (Nem "igyekszem szimpatikus lenni a nézőknek", vagy "remélem, a nézők majd újra visszszavaznak", nem. Megoldjuk!)

kamarti 2012.01.25. 00:21:24

most abban vajon mi nem nézhető, hogy Eszter Fecót korrepetálja versmondásból???

2012.01.25. 00:22:31

@kamarti: Csak szívatnak minket a félszerzetek.

MagasMacska 2012.01.25. 00:23:19

@szerivan: Sőt! Naaaagyon dúúúúúrvaa!

kamarti 2012.01.25. 00:23:27

@MagasMacska: és mindezt azzal az ártatlan mosollyal, a frufru alól, fej kicsit biccentve, összekulcsolt kezek a térd közé, vállak kicsit fel- és összehúzva...
brrr

ő-szinte 2012.01.25. 00:25:42

@szerivan: FASZOMATBAZDMEG!
és én nyertem:-)

MagasMacska 2012.01.25. 00:25:44

@kamarti: Engem is kirázott a hideg. Nem is tudok Eszterre jó kedvvel nézni. Pedig semmi nincs benne, eldöntötték, hogy ennyit invesztálnak, ez is a taktika része. Van, aki intrikál, van, aki fizet. És mégsem.

kamarti 2012.01.25. 00:25:53

@szerivan: hát kapják be, de tényleg.
remélem, ütős kis öfi lesz akkor már a holnapi :) akár szó szerint :)
bár asszem, a cicaharc szót sem Anikó, sem Lilu szájából nem nagyon szeretném többet hallani :)

nosce 2012.01.25. 00:26:56

@vallatas:
nem csak a család szavaz ám, a család elég ha adja a különbséget....

kamarti 2012.01.25. 00:29:32

@MagasMacska: azért én ezzel úgy vagyok, mint az EU oktatásával: sztem téved, amelyik azt hiszi, az rtl nem lesz dörzsöltebb nála
de majd látjuk

valójában nem szeretném, ha Eszter párbajt nyerne, de azt se, hogy mondjuk Atti győzze le

nosce 2012.01.25. 00:29:49

@shitgun:
"Tízből nyolc fogorvos puszta kézzel fojtaná meg."

miért pont fogorvos ? :)

kamarti 2012.01.25. 00:30:55

@nosce: mert mellet csináltatott fogszabályzó helyett :)

kamarti 2012.01.25. 00:31:54

no, halljuk a Fricskát :)

nosce 2012.01.25. 00:32:55

@kamarti:
"mert mellet csináltatott fogszabályzó helyett :)"

na de a mellét nem láttuk, lehet jól döntött :)

MagasMacska 2012.01.25. 00:34:42

@kamarti: Az RTL-nek lényeg az sms-pénz, az meg bejön!

vallatas 2012.01.25. 00:35:55

@nosce: régen ilyen 500k sms-volt ehhez illesztettem az én számaimat amit a családnak kéne kiegészítenie :-)

kamarti 2012.01.25. 00:36:17

na, Kinga szolgalány lesz, remélem, Attinak elégtétel :)

nosce 2012.01.25. 00:36:28

@MagasMacska:
"Az RTL-nek lényeg az sms-pénz, az meg bejön!"

sztem eddig nagyon nem feszültek be az sms szavazók legalább is a vv4-hez képest :)

kamarti 2012.01.25. 00:38:03

Eszti anyagias, kibírhatatlan, házsártos feleség, a szerep Seri szerint kiválóan megy neki :)

nosce 2012.01.25. 00:38:13

@vallatas:
"régen ilyen 500k sms-volt ehhez illesztettem az én számaimat amit a családnak kéne kiegészítenie :-)"

aztem sokkal kevesebb most az sms, a párbaj alatt alig mozdul, talán Kinga-Petti alatt volt nagyobb az aktivitás...sztem jó ha van 50 ezer sms a nyertesre....

kamarti 2012.01.25. 00:39:59

@nosce: jogos :)

@MagasMacska: ja, nekik igen, csak a "befektetőnek" nem biztos, hogy bejön a nyeremény, erre gondoltam

Kinga felülbírálja Sztívet és Magyar Atit Fecóval kapcsolatban :)

ő-szinte 2012.01.25. 00:40:22

Kinga mi a faszt akar magába szippantani??? hehe

nosce 2012.01.25. 00:41:15

@kamarti:
egyébként Eszti nőként teljesen kibírhastatlan, egy swinger hypeon esetleg jól megcsinálni aztán csá :)

vallatas 2012.01.25. 00:42:55

@nosce: hát jó volna látni egy statot erről :-)
sms árának a fele a profit.
akkor Kinga-Peti párbajon lehetett kb. 80ezer sms az olyan 13200000 FT haszon.

kamarti 2012.01.25. 00:43:41

Eszti jól megdicsérte Serit, nem mondom :)
nem féltékeny, á, nem :)

nosce 2012.01.25. 00:44:27

@vallatas:
"hát jó volna látni egy statot erről :-)"

jó volna, de dugdossák a félszerzetek :)

kamarti 2012.01.25. 00:48:41

16dik századi echte olasz zene Seri szerint: lasátemikantáre :) :)

nosce 2012.01.25. 00:48:42

nah, jóálmokat és szépéjt mogyik :)

Wakka 2012.01.25. 00:48:44

Claire Danesről írnál inkább, megköszönném.

ő-szinte 2012.01.25. 00:48:47

PUFI!
Elrontottad a gyomrodat a pörivel?:-D

kamarti 2012.01.25. 00:50:06

@nosce: hát eztet tik férfiak jobban tudjátok, erre én mit mondhatnék :)
de Seri bántja a szemit, az kerül-fordul előjön, az biztos

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 00:57:44

sziasztok
anyu mondta (aludtam), hogy Fecó sokat kapott. nekem ő az egyik legszimpibb játékos.
De az megvan még régebbről, amikor azzal kergette hisztigörcsbe Veronikát, hogy vszínű részegen és primitíven olvasott fel vmi torzított címlapot? Ritka alkalmak egyike volt, amikor tényleg sajnáltam Veronikát és megvetettem Fecót. Mentségére, hogy én is voltam fasz részegen, és tényleg, kézzel a szíven, ki nem? Ez is Fecóka. Csabi állította le, hogy fogja vissza magát.
Azóta csak dajdajozik esténként, ami csak szimplán uncsi kívülről, hangulatosnak hangulatos benn. Szóval jól alkalmazkodott és konszolidálódott, és látszik, hogy kedves az alaptermészete, de egyszerre van benne a vicces részeg meg a tapló.

2012.01.25. 01:02:38

@ő-szinte: Projectben voltam.

Jó éjt hobbitkák, szépszégesz álmokat!

ő-szinte 2012.01.25. 01:04:40

@szerivan: na bazdmeg! picsába, hogy te mindig dobozolsz...:-(((
jóéjt:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.25. 01:11:13

jóéjt szméágol, nagy hiba volt megölni déágolt. gollam! gollam! úgy ám, a kövér gyanakszik ránk, meg kell őt ölni!
nem, gaszda jó, gasszda szereti Szméágolt... Nyeeem! Gaszda rossz, bajba szodort minket! Gollam! Gollam! most irr nem tudom, ki kicsoda. az egy celebkönyv.
én is alszom, több Simpsont én se bírok mára.

ő-szinte 2012.01.25. 01:22:46

@sogeking: örülök:-) meg annak is, hogy végül a jó terembe jöttél:-DDD

sogeking 2012.01.25. 01:23:47

@kamarti: összességében tetszek, néhány részlete a TV maci zenéjére emlékeztet:)

www.youtube.com/watch?v=iGbGJj0fXn4&feature=related

kamarti 2012.01.25. 01:32:43

@sogeking: ez se rossz :)

nekem meg olyan volt első hallásra a töröké, mint egy némafilm zenéje :)
de nagyon csípem a csávót, és sztem a mester sem bánná a dzsesszesítést :)

onlájnban Csabi és Atti licitálnak Esztire :)

kamarti 2012.01.25. 01:38:48

no, asszem, feladom. megint feladat van, és megint elvették :(

GL-581 g 2012.01.25. 01:55:09

Jééé! Megint elvették a képet? :S

Semmi értelme nincs így az online-nak.

Sehi a jelek szerint tart attól, hogy Neki-Fontos-Eszter kiviszi Neki-Fontos-X-et. Vajon ki lehet X? :D

kamarti 2012.01.25. 02:17:41

@GL-581 g: sztem szemben ült vele :)
remélem, volt annyi esze a bambájának, hogy felajánlotta legalább a vállát, sírásra, ha ne adj isten Fontos Eszti kiesik :)

na, tényleg elhúztam, jóéjt!

raar-pingvin 2012.01.25. 07:28:48

@pushpang: én speciel örülök neki, marhára untam a múlt heti túltengését. nem az a bajom vele, hogy egy fasz, hanem az, hogy mesterkélt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 08:42:12

@MagasMacska:

de nem értem, hogy hogyan írhatsz erről tényként, már mint hogy sms-ek tömegét küldi majd eszter családja. Ennyit nem lehet küldenie senkinek, itt soktízezres szavazatmennyiségről beszélünk... a "megoldjukot" Eszter nyilvánvalóan irónikusan értette, hogy kvázi kigyalogol a stúdióba.

Mit válaszolhat arra az értelmetlen kérdésre, hogy, hogy mi lesz ha megint párbajoznia kell? Erre max viccesen lehet válaszolnia. Eszter sokaknak szimpatikus, bár kétségtelen, hogy a két manipulátorhoz való csapódásával sokak ellenszenvét kiváltotta, és most nagy az esélye a kiesésre.

van-e szándék 2012.01.25. 08:53:08

sztem Attit viszi.. úgy kalkulálhat, hogy ha kint hagyja (sztem nem fogja), akkor megnő az esélye annak, hogy lány nyerjen.. Csabit nem meri, de okoskodhat úgy, hogy ha csajok összefognak később a pasik ellen, akkor lehet esélye valamelyiknek

MagasMacska 2012.01.25. 08:53:15

@Brr: Amit tényként írtam, azt láttam, és hallottam. Kétségtelenül lehet másként is értelmezni, mint én tettem, de számomra ez nem vicces volt, hanem magabiztos. Azt, hogy anyagilag jól állnak, több ízben jelezte. És az, hogy egyszer sem hivatkozott arra, hogy ő milyen lesz, hogy majd a nézők, hogy de persze, a többiek is, hogy meglátjuk, az számomra ezt a következtetést adta.

MagasMacska 2012.01.25. 08:56:04

@Brr: Ja, és Eszert illetően a humor, mint megoldás, eszembe sem jutott, az irónia meg pláne nem.

MagasMacska 2012.01.25. 08:57:23

@van-e szándék: Tudod, ez most olyan, mint az orosz-amerikai-kínai vicc. Ha Eszter Attit viszi, és valamelyik kint hagyja a másikat, akkor én már megelégszem egy kávéval is.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 09:28:22

@MagasMacska:

Szerintem meg rühellte, hogy megint párbajoznia kell, és ez egy dacos válasz volt a lulu hülye kérdésére, nem akart gyengének mutatkozni. (mi a fenét lehet egy ilyen hülyeségre válaszolni?) És az is kizárt, hogy ilyesmire akár távolról is utalni akarna, hogy a szavazásba ők nagy pénzeket fektetnek. Csaba ellen simán kiesik, mert Csabának úgy tűnik teljesítményétől független nagy szavazótábora van. Attilánál nem tudjuk, mert attilát nagyon sokan utálják, és sok más játékos drukkere is esetleg rászavazna, tehát az megjósolhatatlan, és ő maga is többször is utalt arra, hogy most kieshet.

Amúgy amikor mutatták, hogy hol laknak az anyukájával, az közel sem látszott luxuslakásnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 09:48:51

@van-e szándék: esélyes, de szerintem nem Attilát viszi.
Esztert ismerve, inkább "biztonsági" lépést fog tenni. Shadinál is és Diánál is ezt volt.
Nem olyat választott, akivel igazán konfliktusa volt, vagy hosszabb távra tervezve döntött volna, hanem egyszerűen csak biztosra akart menni, meg akarta nyerni a párbajt.
Két gyors párbaj két akkor -szerintem- jelentéktelen ill. gyenge ellenfél ellen és hónapokra bebiztosította, hogy ne menjen párbajozni.
Tőle sose hallottuk, amit pl. Petitől, hogy inkább most essek ki, mint a döntő előtt, minek benn maradni még 1-2 hétig, stb... Eszter benn akar maradni.
Attilát ő is erősnek tartja és nem hiszem, hogy Fecó, bár mindent megtett Attila kiválasztása érdekében, különösebben nem befolyásolta a döntésében, max. információgyűjtésre volt jó neki az a beszélgetés.

Sztem Verát vagy Kingát fogja kihívni... ha meg nem, hát nem. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 09:55:03

@pushpang:

fecó meg inkább rakhatott volna sehire, ha sehi egyszer már megkérte, hogy rakjon inkább rá mint eszterre... miért ragaszkodott fecó mégis az eszterre rakáshoz? Nem értem, de ezzel most kockáztatott egy vera illetve csaba párbajt, szóval ezzel a hülye döntésével mind a két barátját rizikós helyzetbe hozta, ha sehire rak, akkor sehinek is kettő van és küldhette volna sehit párbajra, aki tuti kingát viszi, szóval fecó egy nagy kérdőjel nekem...

miért akar valakit párbajra küldeni, aki már kétszer volt kinn, hisz elvileg ő attilát akarja kinn látni...

Sudu 2012.01.25. 09:55:28

Hajrá Sixx! Végre megint olvashatunk! Elnézést a Baltáskától és követőitől...

van-e szándék 2012.01.25. 10:05:17

@Brr: ha Sehi nem kéri meg, akkor is ez lett volna a logikus és okos jelrakás a részéről.. hacsak.. hacsak nem annyira elvetemült és rafkós, hogy így akarja kint tudni a barátait, akik az ellenfelei is egyben :)

Müszélia 2012.01.25. 10:06:01

vera azt képzeli, csak akkor nyerhet, ha mindenkivel alaposan megutáltatja magát. kezdem azt gondolni, hogy rendszeresen ezt az utasítást kapja a riportszobában. kizárt eset, hogy valaki magától legyen ilyen hülye.
valaki itt shadit emlegette, milyen viszonyban is van a nőkkel. nem az a baj, hogy nem tiszteli őket, hanem az, hogy muszlim. csak ezt nem polkorrekt kimondani. ahhoz képest, hogy muszlim, igazán nagyon rendes. látjuk, most is hogyan bánik dyával, meg mit csinált berúgva-betépve, amikor elment a haknira a zenekarral.
az a helyzet, hogy csak gratuálni lehet az rtl casting bizottságnak, vagy hogy nevezik magukat, ebben a bandában mindenki ellenszenves valamiért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:08:35

@Brr: jogos, én se értem sokszor, hogy mit, miért csinál... de szerintem nem a mi készülékünkben van a hiba. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.25. 10:12:15

az éjszakai onlányt valaki átnyománá?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:12:28

@Müszélia: az imént én hoztam fel Shadit és Diát mint Eszter volt párbajellenfeleit, de nem hoztam szóba a nőkkel való viselkedését vagy a vallását (max. tegnap, hogy biztos burnuszban fürdött emiatt :D).
Megmondom őszintén fogalmam sincs, milyen volt a viszonya a nőkkel - amire hivatkozva ugye E. is kivitte, nekem spec. az egész mitugrász lénye volt ellenszenves.
Mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy most is hogy bánik Diával?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:26:38

@van-e szándék: 1.30-nál mi ütött Fecóba?
Tényleg kezd megzakkanni.

van-e szándék 2012.01.25. 10:27:47

Sehi Attit javasolta dreszternek.. hm...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:29:21

@pushpang: és kivel röhög eszelősen a saját csupasz lábaszárát mutogatva?
Hát Verával.
A szerkesztőknél sztem már ott fityeg egy ideje a fogason 1-2 kényszerzubi. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:31:23

@van-e szándék: pedig érdemes, rögtön ott van az elején... ja, már az 5 percnél járok és ők még mindig hisztérikusak.
Fecó nagyon rákapcsolt, folyamatosan szereplési kényszere van, szörnyű! :D

beacska 2012.01.25. 10:33:54

megnéztem a Fecó-Eszter esélylatolgatást. Ez Fecó (fejcsóva)...Komolyan gondolta, hogy hasznos volt és kezet adott rá (!), hogy köztük marad, hogy a tanácsa az, hogy Csabát és Verát ne válassza, mert jó emberek, és Fecónak nagyon hiányoznának, viszont Attila annyi mindenkit megbántott, hogy esélytelen lenne bárki ellen...és ezt nem az érzelmeitől vezérelve mondta, mert hát nem volt az sem véletlen, hogy ő eltávolodott Attilától (és nem fordítva!)...mekkora egy tulok!

beacska 2012.01.25. 10:35:44

@pushpang: nekem pl. fura volt az a terelés, amit Kinga kapcsán tett...még hogy valamiért szereti és közel áll hozzá...mesebeszéd! ;D

beacska 2012.01.25. 10:38:38

@pushpang: szerintem arra gondolt, hogy Dya mondta, hogy szilveszterkor összevesztek, és azóta nem szólnak egymáshoz. Nem szakítottak, csak nem beszélték meg a dolgokat...már, ha valamikor "együtt" voltak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:38:46

E. meg S. a régi smseket olvasgatták, közben E. Kingáról dünnyögött valamit elgondolkodva, amit az egyik sms-ben talált... előtte meg megjegyzéseket tettek rá, hogy hisztis, stb. Hát, sztem érik a kingás párbaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:43:19

@beacska: lehet, nem emlékszem.

Viszont az onlájnban a feladatban,
Vera - Kingát
Kinga - Verát
Attila - Verát
Fecó, Csaba, Seri - Attilát javasolta neki, mint párbajellenfelet. Itt még indoklás nélkül, később kell majd megbeszélniük, hogy kinek mi az erőssége ill. hátránya.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 10:46:28

@beacska: ja igen, tegnap nekem is uez jutott eszembe, hogy Fecó a saját érdekeit nézve tette a javaslatait Eszternek, hogy kit hívjon ki és miért. Tényleg tulok. :D

van-e szándék 2012.01.25. 10:50:31

Csaba sztem már nem jelölt a kihívásra, mert dreszter rá szavazott "művészeti vezetőnek", ami elég pozitív szereplési lehetőség

beacska 2012.01.25. 10:55:14

@pushpang: mondjuk aztán az is érdekes, hogy mire kérte a titoktartást? csak nem arra, hogy Attilát szidta? miért? Attila úgyis tudja, ez a gerincesség? hogy utána nem lehet hivatkozni a szavaira? fura...de a JÓságba ez is simán belefér ;DD

beacska 2012.01.25. 10:56:27

@van-e szándék: szerintem Csaba nem is volt igazán a pakliban. Szerintem Attila sem, de majd meglátjuk ma este

foxglove (törölt) 2012.01.25. 11:00:02

Eszter frufru nélkül.
galeria.nlcafe.hu/1/50239/0/1

Rájöttem, miért utálom ennyire, emlékeztet valakire IRL.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 11:08:09

@foxglove: nahát... egyik másikon egész jól néz ki. (na nem az első kettőre gondolok :D)
Miért erőlteti ezt a brutálfrufrut?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.25. 11:09:55

Csaba vezércikke olyan, mint egy ballagási beszéd. Dögunalom.

beacska 2012.01.25. 11:12:42

@pushpang: mutatta Petinek, hogy a homlokánál hmmmm...mondhatni kopaszodik...ill. elég furán nő a haja, és nem áll meg máshogy, vagy amiatt kell így vágni, vagy mi...tényleg fura volt :DDD

foxglove (törölt) 2012.01.25. 11:15:36

@pushpang: nekem is szimpatikusabb külsőleg a lazább stílussal (vörös haj, oldalválaszték)

nosce 2012.01.25. 11:23:50

@Müszélia:
"átjuk, most is hogyan bánik dyával, meg mit csinált berúgva-betépve, amikor elment a haknira a zenekarral."

azt honnan látjuk ? :)

van-e szándék 2012.01.25. 11:24:41

@pushpang: na, megnéztem.. kegyetlen :D

ELP 2012.01.25. 11:27:40

@beacska: Szeva.:))
Sztem. nem érdemes már fecora több tentát pazarolni. Ez a játék nem neki való , kipukkadt szereppel , örüljön ha ép ésszel megússza ezt a pár hónapot.

Azt még megértem ha valaki nem látta soha sem a vv - k történéseit és bemegy egy ilyen játékba és aztán csodálkozik hogy,,,,,,

De a feco ebből kitűnően tájékozódott , és még is belement ,,,,tessék itt az eredmény,,,,,,

ELP 2012.01.25. 11:29:27

szép napot mindenkinek

nosce 2012.01.25. 11:30:02

@ELP:
sztem ha Fecó bennmarad még egy darabig Angela megint kirugja, túl csajozós lett...

csicserierika 2012.01.25. 11:55:08

Sziasztok !@foxglove:
jól áll neki frufru nélkül is a haja, habár a vörös oldalt fésültbe semmi különleges, egytucat hatása van.

beacska 2012.01.25. 12:00:12

@ELP: szerinted, ha kiesik (és nem megnyeri!), és visszanézi magát, lesz olyan momentum, ahol elvörösödik, és szégyelli magát? mert szerintem nem lesz....

ELP 2012.01.25. 12:10:34

@beacska: sztem sem lesz , ő ilyen,,,

ELP 2012.01.25. 12:13:40

@beacska: ui: gyere a 130 - ra :))

Tjuca 2012.01.25. 13:11:27

@pushpang: mert www.angelsarmy.hu/az-alapitok.html itt megmondták neki, hogy ettől lesz nő. néhány rtl-es sztájlisztnak hátra kötném a kezét, és becelluxoznám a pici száját. folyamatosan hülyét csinálnak emberekből. :-(

Tjuca 2012.01.25. 13:20:57

@beacska: a nők igen nagy részének így hullik a haja, többek között nekem is. ha meg szoptatok, kb. úgy nézek ki, mint gorbacsov. :-) ennek a frufruhoz semmi köze sőt. ha a frufru nincs eltalálva, márpedig eszteré nincs, akkor a két szélső forgó miatt a frufru fő tömege középre esik és így fog kinézni www.redbrickpaper.co.uk/wp-content/uploads/2012/01/scifi.jpg

beacska 2012.01.25. 14:15:27

@Tjuca: most ezt a hajhullást nem értem, lehet, hogy nem ugyanarról beszélünk: mutatta Petinek, hogy a halántékánál előrefelé hajlik a haja, és van is ott emiatt egy luk, ezért kell így fésülnie a haját frufrusan. a hossza, meg a vonala nem került szóba

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.25. 15:23:19

@beacska: biztos azért mert mindig ugyanott választotta el a haját oldalfésüléskor, olyankor szokott megritkulni mondá egykor fodrászom

Tjuca 2012.01.25. 15:37:52

@beacska: a nők hajhullása atlantikhair.hu/images/noi1.GIF
a férfiaké www.prohair.hu/media/images/for_men1.jpg

eszternek olyan, mint a férfi első. tipikusan a két halánték felett kopaszodik. ha megnézed sherinek tipikusan "nőies" homloka és haja van, nála nincs az a két folt.
na most eszternél a frufru így néz ki
www.valovilag.hu/galeria/50743 két luk lesz a fejénél, noha majdnem a feje közepétől lett haj hagyva. neki pont az az előnyös, ha nincs frufru, és úgy fésüli a hajat, hogy a hajatlan felületlet takarja, vagy, ha szellős, lépcsősen vágott laza frufruja van.

parade 2012.01.25. 15:51:28

Szerintem Vera bevonulása a szállodába megírt volna egy sort. Tanulságos.

zorro001 2012.01.25. 15:55:39

@parade: semmi ba, a megírt hajdú-biharias. :-D

genevieve 2012.02.01. 21:19:44

na most hány család engedheti meg magának januárban a paradicsomot?
süti beállítások módosítása