Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5933 - 5934

2012. január 23. 18:00 - cybergreg

Ha a színpadon van egy pisztoly…, a folytatást tudjuk. No és ha egy szamurájkard van a színpadon, ráadásul Bandita és Dominik (Attila fia, ha valaki nem követné annyira) egyszerre érkeznek apalátogatóba a házba, no akkor az Isten irgalmazzon nekünk. De ne szaladjunk előre, mert a Claudia-villában és Zsozsó családban (Zsolt és Zsófi) is áll a bál. Rita, Hanna édsanyja kikéri magának, hogy csak az öröksége miatt kell neki a lánya. Ő tényleg szereti őtet nagyon, csak azért hagyta megőrzésre Claunál, mert így volt eddig kényelmes. Kanadából csak nem lehet távirányítással gyámkodni, ugyehogy. A vita félbeszkad, amikor befut a tárgya. Milyen volt a randi? – színlel érdeklődést Rita. Szuperséges, Balázs tök jófej, hogy mégse költözik az albiba egy csomó szingli egyetemi csaj közé. Rita nyomul, tudod mit, holnap reggelizzünk együtt, bemutatod nekem a lovagod, aztán elmegyünk shoppingolni, jó lesz? Jó, csak utálok shoppingolni. Bocs, akkor amit szoktál, az a gördeszka izé, na azt csináljuk majd.

A Mátyás téren békésen vacsorázik Nóra, Attila meg Timike. Ez utóbbit olvasni küldik sebtében, mert hülye maradsz, ha nem olvasol. Milyen szigorú vagy vele, mondja Attila, aki nemrég a felnőtt lányának nem engedte, hogy jobb munkát vállaljon. Holnap jön Dominik, azt tervezzük, hogy kipróbáljuk az új sarki gyorséttermet. Fantasztikus program, külvárosi hamburgerezőben kergemarha-nyesedékből készült szalmonellás hambit meg penészes sültkrumplit enni. Előtte dobunk pár kosarat, utána mozi. De mi ez a nagy csörömpölés?

Zsolt és Zsófi veszekedése durvul, először sértéseket vágnak egymáshoz, aztán már poharakat, tányérokat is. Merhogy te pénzszállítókat rabolsz, miközben én vetélek, hát hogy képzeled? Hát tudod mit, én meg bogyón élek azóta. Ennyit az őszinteségről, ami miatt Zsófi az előző rész végén olyan zabos volt. Lassan nem marad egy ép üveg- és porcelántárgy, mikor Nóra és Attila csöngetnek. Hoztunk pillanatragasztót! Magánbeszélgetés, lehet hazamenni. Jó, csak kicsit hangos a magánbeszélgetésetek, talán a yard kiérkezése előtt kéne abbahagyni. Zsolti Attiláék kanapéján tölti az éjszakát.

Új nap virrad, de BK-hoz méltóan csak újabb botrányokat tartogat. Attila még be se tette a lábát az irodába, de már gáz van, a Portisz Rt. csődjéről terjednek pletykák. Ó, hogy nekik is akkor kell csődbe menniük, amikor a fiam jön, most buktam a patkányburgert. Juli, te mostantól a bébiszitterem vagy, menj Dominikért a buszmegállóba (egyedül nem találja a házat), aztán tegyél be neki valami Kukori és Kotkodát dévédén. Szerintem Dominik már elmúlt kétéves, de mindegy. A lényeget elfelejtettem, a legújabb irodai eszköz egy levélbontó, vagyis szamurájkard Japánból, egy ügyfél hozta ajándékba. Jófej lehet az az ügyfél.

Dominik megússza a mesedélelőttöt, mert Bandita is vele egyszerre érkezik az udvarra. Menjünk inkább gépezni, megvan a Squirrel 4, ami nevéből sejthetően tényleg mókusos játék, négy tonna mogyorót kell benne gyűjteni, meg macskákat kiiktatni. Csak beköszönök faternak. Azta mindenit, igazi szamurájkard? Nem, citromszeletelő. Kipróbálhatjuk? Majd ha japán gyerekek potyognak. Nyomás haza gyerekek, dolgom van, délben kardozhatunk, de csak szülői felügyelettel.

A Rózsában a lányával reggeliző Rita tovább adja a laza anyukát, összetegeződik Lindával és Balázzsal, utóbbit kihívja egy rexpartira. Befut Miklós is, és ahogy kezet fognak, hát, abban a nézésben van valami. Lehet, hogy Balázs és Hanna egyszer mostohatesók is lesznek egyszersmind. Az udvaron Géza és Aliz reggeliznek Lucával, aki az étlapot szuggerálja öt perce. Géza megígérte, hogy Lucus bármit megkaphat az étlapról. Akkor legyen gesztenyés palacsinta! Ügyes vagy kislány, remek választás, de az pont nincs az étlapon. De megoldjuk, úgyis az összes ételt ugyanabból a babkonzervből készítjük, ami az iroda/raktár polcán van. Ekkor Zsolt váratlanul nekiront Gézának, és "Megdöglesz te szemét!" jeligével sötét jövőt jósol neki.

Dominik és Bandita tolják a mókust, gyakják a macskákat, de ez uncsi. Az a szamurájkard! Az izgibb. Attila csődöt hárít elfele (amiről kiderült, hogy vaklárma, mert csak egy könyvelő nézett el valamit), Juli postán áll sorba, szóval szabad játékot adott a gép. Na, mit szabdaljunk szét. Asztal? Azt talán mégse. Kendő? Az ratyi. Legyen inkább egy A4-es nyomtatópapír, és majd azt mondjuk, a pajzsod. Dominik tartja, Bandita lesújt, máris két A5-ös van a kezében. Na ezt is. Huss! Két A6-os lett belőle. De most már én jövök, mondja Dominik. Csak ezt az utolsót félbenyesem. Egy 10x14 centis fecniről beszélünk. A kard lecsap… egy darabot Dominik kezéből! Ha jegeli, még talán vissza lehet varrni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.01.24. 11:17:37

Először néztem, hogy ki az a gyökérgyerek, aki a papírt fogja, mondom ismerem valahonnan, miben játszott. Aztán leesett, hogy pár hónappal ezelőtt vezették be, mint Attila csököttagyú ivadéka.

Mekkora potenciál van Hannamama, és Miki nászában, Klaudiát halálra lehetne szopatni vele, hogy összeköltöznek, aztán Hanna is odaköltözik Balázshoz, mert így minden este lehet szex, illetve anyával is lakna.
Aztán ha Miki rákívánna Hannára, majd jöhet anya, és előadhatják a "Wanna fuck my daughter, gotta fuck me first" című XXX-örökzöldet :D

fran7 2012.01.24. 12:33:14

@Johnny336: Érdekes forgatókönyv, de jelenlegi tendenciák alapján Hannamama belesik Attilába. S ő vele csalja Julit, Nórát. S így Hannát is beveszi a gyerekei sorába. 2 saját, egy nevelt, Juli 3 gyereke és Hanna.

Johnny336 2012.01.24. 13:21:42

@fran7: akkor viszont András kéne, hogy megkoppintsa Hannamamát, ő a nagy örökbefogadó.

fran7 2012.01.24. 15:26:40

András amilyen szerencsétlen, ha összejönne Hannamamával, még éppen tervezné, hogy megfogja a kezét miközben valamelyik házbeli figura Julival használatba venné a nővérke ruháját.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.24. 23:54:50

Nóra cicije nagyon bedurvult. kicsit később, de csatlakozott a trendhez (Zsófi, Kinga). Bár ez lehet push-up.
András túléli a Juli-Attila sztorit is. Ő örök megcsalás-túlélő. Könnyíti a dolgát, hogy Julinak az első külső bulija, Attila.
Nóra viszont szokásos temperamentumával kicsapja a biztosítékot. Tapasztaltabb. Így Miki megint nyer: Hannamama simán, Nóra egy lépéssel arrébb várja, a fasz jó oldalán áll, mint általában.
Kérdés, ha csereügylet lesz a dologból, Nóri+András, az se gáz. Mikinek ott van Hannamama, harmónia. Ki is marad a szarból. Juli+Ati. nálam ez vezet.
amúgy jó volt az írás! :D
süti beállítások módosítása