Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Játssz alkohol nélkül!

2012. január 11. 14:10 - szabóZ

Háromszor három, azaz kis fejszámolás után kilenc ajándékunk van azoknak, akik válaszolnak egy a Mokka sms-szavazásainál éppen csak bonyolultabb kérdésre a Gengszterkorzóval kapcsolatban. Nem, nem azt kérdezzük, hogy mégis hogy szóltják Nucky Thompsont a sorozatban. (Nuckynak egyébként.)

A Gengszterkorzót gyártó és sugárzó HBO

3 darab Válaszcsapás plakátot

3 darab Az elit alakulat könyvet

3 darab Boardwalk Empire cipőpucolót

ajánlott fel azoknak a helyes megfejtőknek, akik megmondják, hogy az Egyesült Államok melyik államában tartott a legtovább az alkoholtilalom, és meddig korlátozták ott a polgárok részegséghez való alapvető emberi jogait.

A kérdés első feléhez adunk egy kis segítséget emelt díjas kvízműsor stílusban, a második alkérdés megválaszolása pedig már nem lehet olyan nehéz. Google a barátod.

Tehát a három lehetséges választ:

1. Igen
2. Nem
3. Demokrácia

1. Mississippi
2. Georgia
3. Texas

A helyes válaszokat az állam és az alkoholtilalom végének dátumával péntek délután ötig várjuk erre a címre (hogyvoltKUKACgmail.com).

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása