Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X79

2011. március 06. 11:30 - Hódos Hajnalka

Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne elrohanni, elfutni, elszaladni”. Houston, baj van, nánánánáná, utoljára Flipper Öcsi Homokot szór a szemembe c. nótájával voltam úgy, hogy hetekig nem ment ki a fejemből, Ozzy, segííítséééég! Mondjuk Szőrös Kisfiam fél tőle, neki az ilyen angolszász nyavalygások jönnek be, na gyere ezt szereted, don’t you, forget about me! Az összefoglaló is zenével kezdődik, készülnek a koreográfiák, Béci elégedett, Junior elégedett, aztán a lányok finoman cicázgatnak az ágyban.

A finom cicázgatás abból áll, hogy Gigi megpróbálja bekapni Szandi ujját, aztán hajciróka és hajmaróka, most be vagy melegedve, nem, hihi. Sajnos Gigi agyoncsapja a cicázgatást azzal, hogy Szandi kedvéért énekelni kezd, Jerzsi meg kiakad. Egyre többször látta, hogy megy a tipitapi. Meg felsűrűsödtek az események. A fürdőszobában szóvá is teszi Giginek, pipa volt rá, mert Szandival túl sokat engednek meg maguknak. Ha szeretsz, ezt abbahagyod. Gigi nem érti, nem tud erre mit mondani, ő kint is ilyen, de jó. A riportszobában azért bevallja, hirtelen nem tudta, sírjon vagy nevessen. Én sem. A lányok ágyjelenete tovább folytatódik, de már nem cicázgatnak, hanem kibeszélik Jerzsit. Téged nem zavar, hogy vagány vagy meg izé tánc meg minden és a Jerzsinek azzal is problémája van, hogy egy mondatot elmondjon? Amikor velem és beszélgetünk, akkor kurva jól elvagyunk és semmi, nem tűnik fel meg tökre nevetek. És a beszéde nem zavar? Hát eleinte azért nagyon, vallja be Gigi. Meg azt is, hogy kinn elment volna Jerzsi mellett, egyrészt mindig idősebb palikkal lógott, másrészt van egy sztereotípiája a chippendale fiúkkal kapcsolatban. Ki milyen virágot szakít Gigi, olyat szagol. A hajnalkának például egészen kellemes illata van.

Tovább
Címkék: vv4
1123 komment

VV4 - 4X78

2011. március 05. 16:15 - Hódos Hajnalka

Súlyos esténk volt, sokszor azt sem tudtam, hova kapjam a fejem, Gigi picsapiros pornós szandálját csodáljam, Szandika bundáját, az ipari szemeteszsákban rappelő Jerzsit, a kényszerzubbonyba öltöztetett Éván röhögjek vagy a téliszalámival hadonászó Lacin, jókedvem határtalan volt, még az sem szegte kedvem, hogy egy órával később a digisport stúdiójában a kolléga megbotlott a tyúkbélben, kihúzta a konnektorból a dugót és hosszú perceket nem láttam a meccsből. Cserébe kaptam a kommentátortól egy mondatot, amíg nincs kép, nézzük, mi történt eddig, hát például a pályára léptek a játékosok. Nem rossz, benne van a top ötben, de az idei kedvencem mégis az, a hajszál egy olyan testrész, amivel gólt lehet szerezni. A kommentátor, akit innen cuppantok, a meccs végén még megfejelte mindezt a Lecce-Roma 1-3, viszontlátásra mondattal, a kis huncut biztosan azt hitte, nem figyeltem eléggé, pedig igen, innen tudom, hogy 1-2 lett egyébként. Az összefoglaló egy se füle se farka jelenettel kezdődik, hellóka-nyalóka, Kasza Gábor vagyok, na gyere husom, éppen rólad beszélünk, Anikó lehuppan a kanapéra Tibi mellé.

Alekosz szerint ezt a fülbevalót (a kék lepkéset) Anikó kiemelt, különleges alkalmakkor ölti fel. Magyarul ez azt jelenti, hogy… igen, nektek szól. De most Anikó féltékenyen nézett Juniorra. Na jó, áll fel Anikó, most hova mész? Tollászkodni a fürdőbe. A szakmai információt megosztom veled, hogy mi az Anikóhoz vezető út. Te pont az a típusú gyerek vagy, aki nagyon járható út az Anikó kegyei felé. Más mutat, mint amit gondol, de én tudom, hogy mit gondol. Tibi savazza Anikó nadrágját, őszintén szólva nem csodálom, borzasztó, van egy kínai pillepalack alapanyagú gatyám, amiben a tanyán a tyúkólat szoktam ganézni, annak ilyen az ülepe. Öltözzek át? Ezt én nem mondtam, a te döntésed. Tibi beszámol a történtekről Alekosznak, aki bölcsen bólogat. Ezen most morfondírozni fog, az elkövetkező órákban te leszel a fejében. Most várunk. Nem tudok nem vigyorogni, mikor a következő képen az ágyon üldögélő Anikót látom, mindjárt átöltözök. Hova? Hát másik ruhába. Minek, kérdi Szandi. Mert ööö….csak. Juventus ventus.

Tovább
Címkék: vv4
769 komment

VV4 - 4X77

2011. március 04. 09:30 - Hódos Hajnalka

MegLepke frappánsan összefoglalta a tegnap látottakat: „szarul kezdődött, gázul végződött, a kettő között meg erőlködés”. Nem vagyok nyugodt, ki tudja, mi vár rám ma, a francnak van kedve péntek este Jerzsi kolon-hidroterápiáját nézni, márpedig tegnap új időszámítás kezdődött, a pikáns jelenet ezentúl bármit jelenthet. Na jó, azt én sem gondoltam, hogy a Kilenc és fél hét hűtős jelenetét látom viszont, és tudom, hogy Mickey Rourke sem kiizzadja magából, amit ki kell, mégis váratlanul értek az események. Tibinek sem volt könnyebb, mint most nekem, a könnyebb utat választotta, elmenekült Junior mellől. Mintha magamat látnám, ahogy hónom alatt a kis petyerkámmal hurcolkodok az éjszaka közepén a nappaliba, csak én nyüszögök is közben, kicsit később anyázok, mert a cseléd megint elöl hagyta a vasalódeszkát, persze belerúgok, aztán rálépek a gumicsontra, rosszabb esetben a sípolós nyuszira.

A fürdőben Junior összeesett gégéje és horkolása a téma, egészen addig, míg Laci ki nem lép a klotyóról. Tibi aggódik, mert ugyanazt ette mint Laci és ezzel a vegyi fegyverrel népeket lehetne elüldözni a hazájukból. Csodálja, hogy nem kellett tatarozni. Cseppet beszélgetnek még a szarszagról így reggeli előtt, aztán Tibi megint Lacit savazza, aki a nappaliban számolgatja a széjjel-szana hagyott üvegeket. Ez egy műsorszám, ezzel felléphetne a cirkuszban. Folytatódik a slágergyártás, Anikónak egyszerűen ott nem megy fel a hangja. Már amennyiben ezt hangnak lehet nevezni. Az a jó, hogy a Béci meg mindenki segítőkész és nem azt mondják, hogy hú de szar, hanem tényleg segítenek. Szandika meg csak rázza a fenekét. Junior elégedett, ez a klikk egy nagyon erős klikk, főleg, ha azt nézzük, hogy nem is voltak klikk idáig, a zene miatt alakult ki egy különböző klikk, de az igazi Klikk, aminek a neve is Klikk, az a miénk. Érti mindenki, ugye?

Tovább
Címkék: vv4
1238 komment

VV4 - 4X76

2011. március 03. 14:55 - Hódos Hajnalka

Nagyon úgy néz ki, hogy a törékeny lelkű, magányos Alekosz a tegnap esti monológgal úgy beszövegelte magát az első helyre, hogy nincs az a bozontos szemöldökű, bugyilehúzó tekintetű Béci, aki eltaszigálná onnan, nekem mondjuk ezerszáztizenegy, hogy ki nyeri a VV4-et, csak félő, hogy innentől kezdve kiszámíthatóvá vált minden, na de személyes érintettség okán egy sokkal fontosabb dologgal szeretnék most foglalkozni, ugyanis tegnap olyan mély részvétet éltem át, mint még soha. Tibikém, tudom milyen álmatlanul forgolódni órákon át, a férjem gyakorlatilag ordítva alszik. Persze nem ismerné el a boga faszáért se, és már rég túl vagyunk azon is, hogy tesó, válts pózt, mert a túlélésért küzdesz. Megtanult hason fekve is horkolni én meg a kialvatlanságtól sokszor zombiként tántorgok és csak szaporodnak a szarkalábak a szemem körül. Bosszúból csikorgatom álmomban a fogam és folyatom a nyálam, tiszta veszett kutya fíling, csak az a baj, hogy utóbbi egyáltalán nem hangos, az előbbire meg kaptam fogsoremelőt, hogy ne koptassam tovább a fogaim, újítanom kell.

A mimózalelkű Anikó mámeg meg van alázva. Éva hiába mondogatja, hogy poénnak szánta az ominózus mondatot, Anikó szerint ezen senki nem röhögött. Téved, én például igen. Anikó bekeményít. Most mondom el neked először és utoljára Éva, amíg benn vagyunk, illetve kint sem szeretném veled tartani a kapcsolatot, illetve ne beszélj hozzám. Sok esélyt adott már Évának, sokat nyelt tőle és betelt a pohár. Éva Gigivel beszéli meg a történteket a fürdőben, Gigi szerint egy hétig fog tartani az egész, egyébként is, Anikó miért nem akkor mondja, amikor baja van? Hát Gigikém, komolyan mondom, itt benn benned még nem csalódtam. Ahhoz mérten, amilyen te vagy, én sem benned. Egymás kölcsönös szörcsölése után Éva elégedetten távozik.

Tovább
Címkék: vv4
735 komment

Alias 1x19 – Snowman

2011. március 03. 09:00 - Milo Rambaldi

Klasszikus Alias epizód volt az előző, geciskedő Arvinnal, kurválkodó Syddel és az egyre érdekesebben viselkedő Jack-kel, aki immáron pszichiáterhez jár exneje miatt. Az Embert (ismertebb nevén Khasinau-t) keressük még mindig (Syd KémMutert is mindeközben), de nem találjuk. Előkerült Noah Hicks ügynök, aki KémBarbie ex-szeretője, és a nagy egymásra találást egy félig félresikeredett akciót követően az arhangelszki rejtekhelyen elővezetett taktikai dugással nyugtázták a fiatalok.

Szex után bőrszerkós motoros-üldözős menekülés a program, mer bazmeg Oroszország közepén, ha ránk találnak a genyák, és kinyitjuk a pincébe vezető csapóajtót, fasza motoros cuccok várnak ránk. Az idő előtt érkező Boeing 777-esről nem is beszélve, ami egy meteorológiai ballonnal felhúz minket a Komminuzmus-csúcsig is egyenest. LA. A féltékenységtől zöld Vaughn szerint a K-Directorate (nocsak, megvannak még?) felbérelt egy Snowman néven futó bérgyilkost, akit Khasinau után eresztettek. A fószer egyébként a CIA Top 10 örökös tagja, 1997 óta próbálják elkapni. A fő kérdés meg persze az volt, hogy milyen volt Arhangelszk. Syd szerint remek. Vaughnnak adhatna már valaki egy kis repülősót. Főcím.

Tovább
Címkék: alias
1 komment

VV4 - 4X75

2011. március 02. 15:00 - Hódos Hajnalka

Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.

Úgy gondoltuk, a nem mindennapi élményben mindenképpen egy törzskommentelőt szeretnénk részesíteni, de nem szerettünk volna a saját szakállunkra kiválasztani valakit, hiszen halljátok, hülyékvagytok, mindent egyformán és mindent imádunk bennetek. A nyereményért meg kell, hogy küzdjetek. Egy olyan kérdéssort állítottam össze, ami a hogyvolt vv4 közösségével kapcsolatos, így azok, akik a kezdetektől itt eszetlenkednek velem együtt, nagy eséllyel meg tudják válaszolni azokat. 

A játék ma (2010. március 2.) este kilenc óráig tart, a tizenegyedik helyes megfejtő jöhet velem a Villába. A kérdéseket a poszt végén találjátok, a válaszokat kommentben küldjétek, hajrá, mindent bele! 

Köszönjük, sixx!

Hisztérikus röhögésben törtem ki és megpróbáltam elképzelni a jelenetet, mi lehetett az előzménye annak, hogy egy reggeli hányingerből Gigi terhes Villalakóvá lépett elő. Szerintem az történt, hogy a stáb egyik férfitagja ránézett a falinaptárra, az asszony megint húzódozott tegnap este, pedig március van bazmeg, itt a tavasz, dagad a fasz, kiáltott fel, ezt meg kell lovagolni, és lám, pedig Gigi is megmondta, lehet, hogy csak hánynom kéne egyet és jobbat lennék. Persze, elhangzott az is, míg Jerzsi szellőztetett, megtermékenyítettél, Jerzsi vissza is kérdezett, kérjek terhességi tesztet? Dehogyis, nevetett Gigi, ebből aztán Lilu a lovardából megörökölt trottyos nadrágjában messzemenő következtetéseket vont le: ezzel akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a kameramentes órán ezek márpedig szexeltek és ezt most beleverjük mindenkinek a fejébe, ha a fene fenét eszik is.

Amíg Gigi a hányingerrel küszködik – azóta tán meg is szült, mit lehet tudni – Éva és Alekosz a nappaliban beszélgetnek. Éva szerint az az elképzelés, hogy Szandika kiviszi őt párbajozni. Te jössz vissza. Honnan veszed? Figyelj, neked is vannak jó megérzéseid, nekem is vannak. A Szandika addig van itt, amíg ki nem megy párbajozni. Teljesen mindegy, kivel megy ki, kint fog maradni. A téma benn a hálóban ugyanez, Béci és Laci próbálnak a jövőbe látni. Béci attól fél, ha az Évára raknak, akkor biztos, hogy a Jerzsit viszi ki. És vissza is jön az Éva, súgja Laci. Péppé veri a Jerzsit kinn. Ezért lenne jobb, ha a Jerzsi választana. És kit választ? Engem, téged, a húgodat? Hát nem lennék Béci helyében, az biztos. Gigi vagy rókázott, vagy nem, de visítani már tud, ez mi? Hát, ez egy stúdió akar lenni. Béciiii, Alek! Érkeznek a többiek is, szoláriumot hallottam, mondja Éva, aztán már fordul is vissza, ja, hát ez annyira nem hat meg! Szandika is szoláriumot hallott, feküdj vissza, én is jövök vissza, semmi érdekes ilyen zene, ilyen mit tudom én milyen faszság! Úristen, micsoda hangszer ez, vigyorog Alekosz. Érezheti, hogy nem szívelem különösebben, a Patika betétdala után most meggyaláz egy másik számomra kedves dalt is, Balázs Fecó Évszakok. Ősz óta sokszor eszembe jut, emlékszik valaki a filmsorozat végére? Götz Anna kiabált a repülőtéren, felvettek, felvettek! A távolba induló férfi nem hallotta, egy másik utas mondta neki mosolyogva, azt kiabálja, hogy szeretlek. Hát én is azt hallottam, mikor a mama negyvenéves huszonhatosával elindultam a kutyákkal a határba, hogy azt kiabálja utánam, maj’ én is mék, nem sokkal később jöttem rá, hogy az lány, nincsen fék akart lenni, maradjunk annyiban, hogy empirikus úton tettem szert erre a tapasztalatra. Biztos jön hozzá valami segítség! Biztos kapunk valakit, bólogat Gigi. Igen, érkezik a Lilu által többször popsztárnak titulát Kasza Tibi és LL Junior, puszi puszi, juj.

Tovább
Címkék: vv4
1124 komment

Dr. Csont 1x04 - A medve-ügy

2011. március 02. 09:00 - o.n.

Sötét erdőben medvét boncol egy Denise nevű állatorvosnő. Sherman, az indián főerdész pedig nem érti, miért van erre szükség, hiszen már tudják, hogy egy rémült sátorozó végzett a medvével. Aztán elhallgat, mert a maci gyomrából a bontatlan zacskó húsos pogácsa után egy félig emésztett emberi kézfej kerül elő.

A képeket és ezzel az ügyet Booth kapja meg, mivel Bones-szal dolgozik, és ő minden bizonnyal azonosítja majd az áldozatot ennyiből is. Bones-nak ez tetszik, az viszont már kevésbé, hogy miután fűrésznyomokat talál a csontokon, Booth és ő indulhatnak a helyszínre. A főnöke, Goodman szerint emberek közé kellene mennie, amit Bones „csak azért küld el, hogy Booth és én kamatyoljunk egy jót”-ként értelmez. Goodman inkább nem mond semmit, csak lezárja a vitát. „Vigyél szúnyogirtót is.”

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4X73 és 4x74

2011. március 01. 15:15 - Hódos Hajnalka

Szörnyű álmom volt, izzadtan ébredtem, aztán kifújtam magam és arra gondoltam, őrület, hogy a betegség mit ki nem hoz belőlem, azt álmodni, hogy ezzel a nevetséges középpályás sorral, hogy Flamini-Gattuso-Van Bommel vezetni lehet a Serie-A-t, és három nullra lehet győzni a San Siróban! Az áruló Cassanóról nem is ejtek egy szót sem, kiesett a kispikszisből és nem tudom, mi kell hozzá, hogy visszakerüljön. Aztán a bögre kávé mellett ráébredtem, hogy nem álmodtam, ezért tart itt az olasz foci! Mivel még a macska is kurva ma reggel, az is kikívánkozik belőlem, hogy Jégtörő Mátyás bekaphatja, tavaszt akarok, nyitnikéket meg napsütést. Meg rántott pontyot krumplipürével, most. Az időjárás lehetővé teszi a műrepülést, Jerzsinek a negyedik emberről most kell döntenie. A sok töketlen húzódozik, Gombi, van fél órád, jó? És ha délután elkésünk? Atyaisten, csoda hogy kiesett?

Jerzsi, Béci, Gigi és Gombi felcihelődnek, már az odaúton beindul a zabszem effektus, Gigi visít mint akit élve nyúznak. A földön és a levegőben is, víz most éppen nincs. Gombi nem bírja a gyűrődést, hazafelé minden fellelhető nájlonszatyorba és papírtasakba belerókázik, jól vagyok, igen jól vagyok! Alekosz azt vette észre, hogy nem érezték felszabadultnak magukat. Részlegesen nem hagytátok el az atmoszférát? Nem, az a Fehér Anettka volt. Utoljára nekem akkor volt ilyen érzésem, mikor az érdi tízemeletes panellakásokba’ lifteztem, mondja Alekosz, nekem meg az jut eszembe, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Anikó kéri Szandit, hogy segítsen neki. Most a párbajjal kapcsolatban? Kicsim, amit a szíved diktál. Anikó nem akarja megbántani Gombit. De nem fog megharagudni, ha Alekoszt mondod! Csak Alek nem úgy áll hozzád, hogy megérdemelné. Ez az, hogy most nem úgy áll hozzám! Soha nem is állt úgy, csak közlöm, nem akarok pletykázni! Beszélek az Alekosszal. Beszéljél, de most nehogymár az én véleményem számítson! Beszélnek. Anikó érdeklődik, szükség van-e az ő barátságára, érdekli-e Alekoszt, hogy ő mit gondol. Érdekli. Miért nem próbálsz meg velem beszélni? Nem tudom. Alekosz még mindig ott tart, hogy nem tudja Anikóval kapcsolatban eldönteni, mi van. Nem tudja, hogy bízhat-e benne.

Tovább
Címkék: vv4
941 komment

A Tenkes kapitánya 1x02 - Az embervadászat

2011. március 01. 09:05 - Gabba

A császáriak berendezkedtek a várban, vajha Isten segedelmével mielőbb sikerülne őket kiebrudalniuk onnan Bottyán generális kurucainak! A labancok most még ugyancsak vígan vannak, e szép májusi reggelen éppen céllövészetet gyakoroltak az egyik bástyán. A húsos képű Bruckenbacker kapitány dicsekedve mutatta az ezredes feleségének lövésztudományát, sorra találván el a felsorakoztatott cserépkorsókat. Vogeller és Ritpek lövészek adogatták a töltött pisztolyokat Pityik őrmester felügyelete mellett. Amália is ki szerette volna próbálni ezt a szórakozást, a selyma kapitánynak persze nem kellett kétszer mondani. Felöltvén hódítónak szánt farkasmosolyát, megragadta a szépasszony kacsóját és célzásra emelte. Éppen ekkor lépett a bástyára Eberstein ezredes, és a rajtakapott Amália ijedtében saját hites urára lőtt, aminek nyomán a báró kalpagja messzire repült...

 

Tovább
20 komment
süti beállítások módosítása