Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X60

2011. február 13. 15:30 - Hódos Hajnalka

Simor Olivér nyolcvan napot töltött a Villában. Akopaliptikus este volt, köszönhetjük ezt rögtön Lilunak, akinek csipkedíszítéses, kétarasznyi aranyövvel összefogott konfekció tunikája maga volt a vizuális Armageddon, ha már. Ezen a vonalon haladva a plüssgombócos boszorkánycipő pedig nem más, mint a Fenevad megjelenése. Andrásnak hiányzott már az általa karibi zenének keresztelt muzsika, én ettől a tilinkózástól idegrángást kapok, de ízlések és pofonok. Enikő sápadtabb a nézőtéren, mint a Halott Menyasszony, a dráma szó többször hangzik el, mint egy gimnáziumi irodalom órán és András kétszer sírt, mialatt az összefoglalót nézte, na itt már nem lehet volna belémszuszakolni azt a bizonyos zabszemet, remegő gyomorral várom, mi következik.

Kit miért választottak a Villalakók? Laci szerint Béci nagyon jó csapatjátékos, az az embertípus fajta, aki neki nagyon bejön. Nekem meg az embertípus fajta kifejezés jön nagyon be. Gombinak sokat jelentettek az esti beszélgetések, röhögések, kár, hogy mi ebből nem láttunk egy rohadt kockát sem, érdekelt volna. Béci a konyhában is helytáll, 25 évesen kész férfi. Jerzsinek szimpatikus, ahogy a húgával bánik, tetszik ez az odaadás, ő is így van a szeretteivel. Gigi imádja, hogy ilyen céltudatos itt benn, olyan léceket ugrott meg magában, hogy le a kalappal. Béci örül, hogy bíznak benne. Éva nagyon-nagyon szereti Olivért, nagyon rapszodikus ember, valószínűleg ezért találtak egymásra. Nem akarja, hogy elmenjen. Szandi utálja az egyszerű embereket, Olivér ugyanolyan lelki-érzelmi intelligenciával rendelkezik, mint ő. Olivér bővítette a szókincsét, legalább száz új szót tanult tőle, amit kinn nem is hallott. Biztos a tiedekre gondol, azt még én sem hallottam.

Tovább
Címkék: vv4
2339 komment

VV4 - 4X59

2011. február 12. 11:45 - Hódos Hajnalka

Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli Anikó. Menjél hajat mosni, megbeszéltük, megígérted! Nem akarok menni. Beszélj már vele, Béci! Kislányom, mi a baj? Én nem szeretném ezt. Ne már Bélus, tényleg nem akarom. Olyan csinos leszel mint az állat! Béla nem lehet, mert szar alapanyagból nem lehetek csinos! Ja, úgy szétretusálják, hogy rám se fogtok ismerni, hát azért… Szerintem te vagy a legszebb, kislányom. A mamám mondása jut eszembe, nem akarásnak nyögés a vége.

Érkezik a stáb, annyian vannak, mint az oroszok. Azért jöttünk, hogy a lányokat lefotózzuk egy magazinos megjelenésre. Köszönöm, hogy felkeltetek és mindenki itt van és mindenki komolyan veszi, mi is komolyan vesszük. Mind a négy lányt fotózzuk, mindenki nagyon szép és nagyon csinos és szeretnénk, ha a legjobb formáját hozná. Azt el kell döntenetek, ki az aki egy kicsit többet mutat meg, mi azt szeretnénk, ha mindenki egy kicsit többet mutatna meg. Hát Szandika mindjárt sír, esküszik. De miért? Hát ha eddig nem láttál élőben, most itt vagyok, nem tudom… Ha nem érzed magad jól, nem kell ezt erőltetni, de adjuk meg az esélyt. Jó, csak én azt szoktam mondani, hogy jó alapanyagból bármit meg tudtok csinálni, de szarból várat még ti se tudtok építeni. Csinos vagy, nagyon szép bőröd van, jól vagy sminkelhető, szépek a formáid, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne, ne aggódj. Látod kicsim, lép oda Anikó, de hiába, Szandikának megint sírnia kell. Gyere, gyere be. Látod milyen kedvesek voltak? Megcsinálnak nagyon klasszra, gyönyörű leszel, gyönyörű! Nagy a készülődés, barokkos túlzás, hogy a stáb ruhákat hozott, de vannak cipők és kiegészítők is.

Tovább
Címkék: vv4
3442 komment

Nevelésből elégséges 1x01 - Pilot

2011. február 12. 09:00 - Netuddkki

NYITÓKÉP Napfényes város, kölkök bicikliznek, medencéből merik a leveleket, első blikkre tiszta Lila akác köz. Két srác beszélget az élet nagy dolgairól: tegnap jól eltűntél, én meg meg akartam mászni a víztornyot, hát hagyjuk. Bocs, de leléptem egy csajjal, meggyőzött, hogy csináltassak tetkót, feleli a szőkébbik, majd villant egy mutatóujj-bajusz tetkót, amire én is azonnal rákattanok. Közben egy csávó a fűnyíróval tönkreteszi szegény srácok munkáját, a Jimmy névre keresztelt ki is akad, kiabál, de a másik próbálja lenyugtatni, ez van, ő se szereti, mikor kisdolog közben belelöki az az idióta a bokorba, de hát ez a munkásosztály sorsa. De Jimmy, a gombszemű nem bírja tovább, inkább felmond. A fűnyíróember persze kiakad, hogy ez mennyire nem professzionális, gyerünk Jimmyboy, húzz be neki egyet. Nem teszi, inkább csak elsétál, mire a paraszt a felgyülemlett feszkót a másik srácon vezeti le. Szegényre persze most jött rá a pisilhetnék.

Feltűnik egy lila és/vagy rózsaszín autó, meg egy nő hasonló árnyalatú ruhában, lóg a szájából a cigi, megjött Jimmy is, köszön, szia anya. Közli, hogy kilépett, mert többet ér az élete annál, hogy medencéket takarítson újra meg újra. Pedig nem, jön a válasz, így kell a gyerek önbizalmának egészséges táptalajt biztosítani. Anyu már csak tudja, ő is sokra vitte, irány a munka, megy WC-t pucolni. Jimmy a házban figyelmezteti a dédnagyit, hogy elfelejtett pólót húzni, majd becsörtet a szobájába, leveszi a Mountain Man plakátját a falról (jó az ízlésed fiam), és a hátoldalára felvázolja az élettervét, az amerikai álmot: egy bögyös szőke mellett egy sason lovagolva kicsinálni a szemét főnököt.

Tovább
3 komment

VV4 - 4X58

2011. február 11. 11:00 - Hódos Hajnalka

A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik. Olivér és Éva napoznak az udvaron, Olivér nagyon reméli, hogy ma lesz a kihívás és túl lesz azon, hogy kiválassza az ellenfelét. Örül annak, hogy sokan bizonytalanok, ez volt a célja. Béci benn megmutatja, hogy fog a stúdióba érkezni, Jacko aztán leugrál a placcra, kézen állás. Egy só lesz a bevonulásom! Egy só lesz a sóban! Oké, de a sóhoz kéne egy kis tüzes paprika is Bélám, lelkem rajta, én veled vagyok! Feladat, mivel a gyermekek kíváncsiak és tele vannak kérdésekkel, minden gyermek kérdezhet a szülőjétől a megadott személyekről. Na, ebből mi lesz! Alekosznak is úgy hiányzott ez, mint ablakos tótnak a hanyattesés. Pont nem hiányzott ez a feladat most. Miért? Hát mert érint fontos stratégiai pontokat. De majd beszélni fogok a nagy semmiről, sokat. Tehát úgy, ahogy azt már megszokhattuk.

Anikó azt szeretné megkérdezni, hogy a Béci bácsi miért ilyen szigorú? Nem szigorú, csak szeretné, hogy a lánya rendesen, becsületesen nőne fel, a féltés vezérli őt. Nem szigorú. És miért nem szeret már engem? Ez nem igaz, egy gyereket nem lehet nem szeretni. És miért nem akar már velem beszélni? Nem tudom, biztos megvan rá az oka. Te aztán jó válaszokat adsz! Van még kérdés? Nincs. Szandika belecsap a lecsóba, apa, az Olivér bá’ az miért utál téged? Nem utál, dehogy utál, jó barátok vagyunk. Miért hazudsz, apa? Leszünk kint. Apu, ne kamuzz már! Szeret minket, csak néha másképp mutatja ki. És miért van az, hogy reggelente tétovázik, hogy kikeljen az ágyból vagy sem? Van neki egy olyan dolga, hogy brácsa és az néha az egekbe szökken. Megszólal a zene és az ember nem tud hirtelen felkelni, a férfiak többsége néha így van. Én már láttam, mikor hirtelen kelt fel, elég szembetűnő látvány volt. Mi lett vele, megszédült? Gigi folytatja a játékot, Anikóról kérdez. Miért van az, hogy az Anikó az elmúlt két napban nem olyan vidám? Mert van egy hatalmas szíve és nagyon szeretetéhes ő. Vágyik arra, hogy nagyon szeressék őt, és bánatos, mert nem tudja itt benn megkapni. Nem szeretjük őt? De, csak egyedül érzi magát. Mit lehet csinálni vele, apa? Szerintem itt bent a Villában nem tudtok olyat tenni. A legtöbb, amit tehetünk, hogy szeretjük és mellette vagyunk. Amikor sokat beszélgettetek, akkor miért volt jól? Azért, mert mellette voltam nagyon. És akkor most miért nem? Úgy hozta az élet. Ha ez a lány valakit szeret, akkor az megemlegeti azt. Jól van apa, akkor majd odafigyelünk Anira. Hölgyeim és Uraim, az Olivér-Anikó lávsztori hattyúdalát láthattuk, hallhattuk, nem is bánom, mert herótom van a mesterséges drámázástól. Anikónak nagyon jólestek Olivér szavai, megkönnyezte. Sokat próbálja vigasztalni, ez is jól esik neki és bántja, ha az Olivért miatt bántják.

Tovább
Címkék: vv4
1921 komment

Sötét angyal 2x07 - Elemekből összeállítható

2011. február 11. 09:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Some Assembly Required
 

Este van, este van, ki-ki nyugalomban... de csak addig, amíg ismerős Fémfejű HMCS-csapat beerőszakolja magát egy műszaki kisboltba, törnek-zúznak, kis robotkutyákat fixíroznak (akik még mindig sötétek, mint atom), majd észreveszik, hogy van ám egy kis gond: a biztonsági kamera. Nem baj, mosolyogjunk és integessünk, bárki lehet a másik oldalon. Jah, például Logan, aki éppen Maxnek mutatja a felvételt, mégpedig amiatt, ami az utolsó képkockákon látszik. Illetve 'aki': Zack az! Igen, bizony, életben van, de a látvány sokkoló - terminátor lett belőle. Legalábbis a fél arcát beborító fémlemez és a pirosan világító műszem látványa ezt sugallja.

Max elképedve és egyben szomorúan nézi a monitoron testvérét, akinek a szívét köszönheti és akit legutóbb a Marticore-ban látott, átszállításra várt, miután a szerveit szétosztották. Logan szerint biztos, hogy kibernetikus implantátumokkal kicserélték a szerveit, aztán a Marticore megsemmisülése után értékesíthették a feketepiacon és mivel a Fémfejűek zabálják az ilyesmit, valószínű egyből lecsaptak TerminátorZack-re. Max máris a címük felöl érdeklődik, de Logan csak annyit tud, hogy a Brit Eddy és bandája szervkereskedelemmel foglalkoznak (korrumpálják a kórházakat, így virágzik az üzlet), de hátha az informátora többet tud, ahhoz viszont várni kell.

Tovább
Címkék: sötét angyal
7 komment

VV4 - 4X57

2011. február 10. 15:30 - Hódos Hajnalka

Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka van, a hold a földre ásít, Anikó nyöszörög álmában. Apa, apa. Alekosz felébred, simogatni kezdi, először a haját, mint apuka. Aztán már nem úgy. Alekosz, aludjál, én a gyereked vagyok! A lakók még alszanak, Béci egy akkora adag reggelivel érkezik, mintha nem Szandika, hanem Fekete László lenne a gyereke. Hát hogy vagy, jól aludtál? Hoztam neked reggelit! Jót főzött apád? Jót. A szülők reggeliztetik a gyerekeket, Anikó magányosan üldögél az ágyban. Az én apám nem kell fel hozzám! Olivérrel cigiznek a kertben, Olivér nagyon rosszul aludt. Anikó is. Olivér már nem tud egyedül aludni. Úgy, hogy nincs közelség, tudod.

Nagy a baj, Szandika éjjel kihízta a szoknyáját. Hát hogy lehet? A gének, apa! Hát mivel álmodtál, makkal? Igen, éhes disznó vagyok. Anikó végre kap reggelit. Sajtot, szalámit, sonkát fogunk reggelizni, mert az nagyon jót tesz. A kiflit szereteted jobban vagy a kenyeret? A kiflit. Jó, kenyeret kapsz. A kenyér tápláló. Most kenyeret egyek? Kenyeret. Miért kérdezted meg, hogy mit kérek? Kíváncsi voltam., mit szoktál enni, amikor én nem vagyok itthon. A kenyér sokkal táplálóbb mint a kifli, igen, hizlalóbb is. Növésben vagy, fejlődésben levő szervezet, kenyér kell neked, nem kifli. Na gyere! Az asztalnál eszegetnek, Anikó nem lelkes. Hány éves vagy? Hat. Egy hatéves lánynak mennyi a napi folyadékszükséglete? Meg tudod mondani? Nem. Másfél, illetve kettő liter. Másfelet kötelező. Milyen az új ágyad? Nem aludtam jól. Szandikának, akinek nem a Manson banda egyik kiugrott tagja jutott apának, a Piroska és a farkas című mesét hallgatja az ágyban, felröhögök, mikor kiváló érzékkel Alekoszt mutatják, ahogy Anikót bámulja, mikor Béci azt olvassa, a farkas azt gondolta magában, ez a zsenge, fiatal lányka finom falat. Anikó menekül, most ki kell mennem az udvarra. Miért is? Ki fogunk menni. Dohányozni is akarsz? Furcsa szokásaid lettek. Mi a neved? Nagy Anikó. Hova jársz óvodába? A Kisfenyvesbe. Helyes. Apád hol dolgozik? Diósdon, a Csapágygyárban művezető-igazgató. Mi a feladata? Felügyelje a munkavécést. Helyes. Apa és lánya kisétálnak a napsütötte udvarra. Ti is felkeltetek a kiabálásra? Milyen kiabálás, teszi le a seprűnyelet Olivér, amivel edzést imitál. Hát sírt az Ani. Jól néztek ki. Igen. Szép lányom van. Büszke vagyok rá.

Tovább
Címkék: vv4
1066 komment

True Blood 3x02 - Beautifully Broken

2011. február 10. 09:07 - Hoppancs

A Bill szájából kikandikáló szőrös fül, valamint annak ordító (egykori) tulajdonosa arra enged következtetni, hogy a vámpírok bizony jóval erősebbek a vérfarkasoknál, akár többet is lazán lenyomnak egyszerre. A csurom vér férfi épp az utolsó vicsorit készül kezelésbe venni, amikor egy antipatikus fazon lovagol be a képbe. Nem más ő, mint Russell Edgington, Mississippi vérszívókirálya, az agresszív szőrmókok főnöke. Elvileg arra kérte kutyusait, hogy kísérjék színe elé Billt, de ők félreértették, és jól megszívták. Minden értelemben. A felség rendre utasítja életben maradt szolgáit, majd büntetésül „vendége” megkínzásáért lepuffantja a fületlent. Bill - aki még nem engesztelődött ki maradéktalanul – kénytelen a királlyal tartani annak otthonába, ahol ki tudja, mi vár rá.

Lafayette sikeresen kiköpeti Tarával a gyógyszereket - vagy legalábbis egy részüket - Letti Mae „jajkislányomezértpokolrakerülhetsz” kiáltásai közepette, majd szalad vele a kórházba. Sookie megint Ericet faggatja, ezúttal a Vérfarkas Hadművelet mibenlétéről, a szőke persze tudatlannak vallja magát. Javasolja a lánynak, hogy ne legyen hülye, és áldozza fel az életét a pasijáért. Pam és Jessica a mosdóban folytatnak nőcis társalgást, aminek keretében utóbbi felhozza a „hogyan táplálkozzunk emberekből azok megölése nélkül” témát. Pam csodálkozik, hogy Bill nem tanította meg teremtményét. Aztán még nagyobbat néz, mikor Jessica áttér a hullák eltüntetésének problematikájára.

Tovább
Címkék: true blood
1 komment

VV4 - 4X56

2011. február 09. 10:45 - Hódos Hajnalka

Stohl Andrásnak még azt is elnézem, hogy úgy néz ki, mint a falusi sógor a városi körösztölőn, úgy kezdeni a műsort, „nekem mondta már rendőr, hogy büntesse meg magát, András” ütős és szívből felröhögök, sőt! Felugrom és megpuszilgatom a tévét, pedig ilyet csak erősen felindult állapotban és csak focimeccseken csinálok. Köpni is akkor szoktam, bár ez még csak kétszer fordult elő. Na jó, egyszer akkor is, mikor a kocsit kellett otthagynom a szervizben szervízben. A lakóknak a silent partyn elgurult a gyógyszere, agresszív viselkedést tanúsítottak, ordítoztak, feltörték a riportszoba ajtaját és alkoholt követeltek a stábtól, ezért büntetés jár. Laci, aki azon az éjszakán aludt, nyomozó lesz és ki kell derítenie ki vagy kik követtel el szabálysértéseket. Az irodáját a nyugiszobában rendezték be. Ha befejeződött a nyomozás, aki bűnösnek találtatott, húz a saját maguk által kiszabott büntetésekből.

A kihallgatás nem kezdődik véresen, mert Gigi Laci puszta látványától röhögőgörcsöt kap. Aztán összeszedi magát, hát kiruccantunk a tesómmal és egyre jobb volt a kedélyállapot. Anikó kisminkelte magát, mindenki benne volt. Olivér beismeri, kicsit elszabadult a pokol. Éva elismeri, hogy ő is benne volt, Alekosz akkor a konyhapultot támasztotta, onnan szemlélte az eseményeket. Anikó, csoportosan be lehet menni a riportszobába? Nem tudok róla, hogy nem. Tehát nem olvasta el a VillaSzabályzatot sem! Éva feldobja Bécit és Gombit, ők voltak a főkolomposok. Szandi szerint túlkapás van, szeretne beszélni Laci felettesével. Laci mindenkit bűnösnek talál, Olivér büntetése, hogy két hétig kézzel mossa a saját ruháit. Alekosznak öt kilométert kell biciklizni, Éva a szaunában alszik. Anikónak húsz percig négykézláb kell közlekedni. Szandika három napig takarít. Három, azaz három teljes napig. Ettől rettegett. Béci két hétig nem ihat alkoholt. Gombi, a másik felbujtó, a saját büntetését húzza, sminkben kell lennie egész nap. Nagy a vidámság az Odúban. Anikó megkezdi a büntetést, négykézláb van a dohányzásom. Alekosz a tőle megszokott tata stílusban teker a szobabiciklin, hú, Anikó, elképesztő vagy! Főleg ezzel a kalappal. El-ké-pesz-tő! Éva hahotázik, nem elég, hogy a szaunában alszom, de száz fokos! Olivér megnézi, tényleg, de hülye vagy te, ezen röhög!

Tovább
Címkék: vv4
2029 komment

Alias 1x17 – Q and A

2011. február 09. 09:00 - Milo Rambaldi

Alias is back. Hitelességem mértéke mondhatni nulla, így nem is ígérgetek mindenféle ökörséget, hogyvoltok lesznek, és kész.

Mi történt az elmúlt részben? Végre valahára kiderült, hogy mitől volt a teljes NASA (bocs, NSA / DSR) eksztázisban, Sydney ugyanis ténylegesen a nő, aki rontást hoz e világra, de mindenesetre valami pokolfajzat, mindenféle jegyeket visel magán a szerencsétlen. Az más kérdés, hogy az unokatestvérem is pont ezeket tudja, oszt mégsem vitték el az ufók Nyékládházáról, de ez egy olyan sorozat, amelynek fontos a mitológiája, így én sem poénkodok tovább. A „B” szálon Arvint átverte a sötét oldalra átállt Roger Moore, aki az SD-9 vezetőjeként nyomul, szegény Briós ügynök (SD-3) megmurdált, pedig még most is együtt tervezgethetné a szemétségeket Sloane-nal. A Szövetségen belüli szavazás ezzel eldőlt, az Emberrel diplomáciai tárgyalások lesznek. Verbális, nem fegyveres-lelövős tárgyalások. A mai program: kérdezz-felelek az FBI-jal, visszatekintés az elmúlt 16 részre, mivel KémBarbie fogságba esett.

Meglepetés: kihallgatás helyett akcióval nyitunk, Amanda Leart látjuk egy Ladában, amint a rendőrség és 822 civil autó üldözi. Bocs, ez Syd és nem egy Lada, de a többi stimmel. A kikötőbe tart a díszes sereglet. Az autó megáll, KémBarbie könnyes szemmel a visszapillantóba tekint, majd a tengerbe hajt. Mondd miért? Az asszony is mindig a Dunának akar menni fodrász után... Snitt. Fless bekk. Syd ül egy ronda teremben, bilincsbe verve, könnyes szemekkel (a mai részben úgy tűnik, trademark... inkább gyakd le őket, azt jobban szeretjük!). Fontoskodó ember hoz neki vanilíaturmixot, Syd mondja, vedd le a bilincset, veszélytelen vagyok... aha... Közben Vaughn próbálja Haladkit meggyőzni arról, hogy lehetnénk mi jó barátok is, de hol van Syd? Haladki sziszegve balra el, Weiss szerint meg az egész jóslat egy halandzsa. Vaughn szerint is, nade akkora a szíve, meg ott az a DNS-kód... biztosan van ebben valami.

Tovább
Címkék: alias
6 komment

VV4 - 4X55

2011. február 08. 15:30 - Hódos Hajnalka

Elnézést a késlekedésért, kimentem a vi

Szívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először Lilu. A pólóján befestették a fehér feliratot feketére és ráadtak egy kardigányt, mamámnak is van ilyen, bordó és a nájlonotthunka fölött hordja, a gomblyukba nyolc-tíz ziherájsztűt fűzve, sose lehet tudni. Ébredezünk, Gigi táncol és táncolva mos fogat, ez csak nekem tűnik erőltetettnek, vagy tényleg az? Lacit ketten segítik fel az ágyból, szegény, úgy megy, mint aki betojt, Gombi segít neki fürdeni, elöl meg tud egyedül is. Gombi hajat töröl neki, segít alsógatyit húzni, Laci fújtat szegény, húzd fel a slicced, még a végén valaki rákap! Anikó nem sír többet, elég volt. Hiszem, ha látom. Segíts nekem, kéri Olivér. Mindenben segítek, számíthatsz rám. Bármi legyen, melletted vagyok. Ha ma is ez a nyűglődés lesz, inkább elkísérném Lacit orvoshoz. Lacit lefektetik, ide feküdj, onnan ki kell kecmeregni. Levél érkezik, Lacit orvoshoz viszik. Riadalom, nincs tragikomédia, holnap edzünk, nyugtatja Laci Anikót. Olivér szerint ennek a fele se tréfa, szeretné, ha Don Octavio visszatérne hozzájuk. Laci is megijedt, attól, hogy műtik és emiatt kiesik a játékból.

Újabb levél érkezik, az alkoholtilalomról. Éva felcsattan, engem büntetnek! Nem elég, hogy a szülinapján nem beszélhet Ádámmal, még egy pezsgőt se kap koccintani! Olivér se örül, ha szombaton van a párbajom, nem tudunk egy utolsót bulizni! Na, jön az igazmondó hintázás. Gigi keménykedik, na én itt nem fogok senkinek semmit mondani, főleg ennyi szem között, ha valakivel valami bajom van, majd elmondom neki. Kérdés? Alekosznak van kérdése, mi motivált, hogy Anikóra tedd a jelet? Azt hiszem, ezt tegnap már kifejtettem. De én most szeretném hallani. Tegnap már elmondtam. És ezt majd Anikónak szeretném elmondani. Hát, miért nem figyeltél oda? A hintában mindig az igazat kell mondani! Nem hazudtam és nem vagyok köteles válaszolni gongszóra. Nem semmi, amit Gigi levágott, nekem kissé tenyérbemászó, de lehet, hogy az összefoglalók miatt erősen lecsökkent a tűréshatárom.

Tovább
Címkék: vv4
1172 komment
süti beállítások módosítása