Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gengszterkorzó 2x04 - Kurvák mentik meg a történetet

2011. december 11. 18:54 - szabóZ

Az események felgyorsulnak, mint amikor egy konflisból átülünk egy Ford-T Touringba, vagy inkább egy Rolls Royce Phantom I-esbe, és azt mondjuk a sofőrnek, hogy hajtass, amilyen gyorsan csak bírsz.

Az első jelenetben Jimmy anyja lejt mitológiai utalásokba csomagolt erotikus táncot a kapitánynak, persze ő volt Diana , Jupiter lánya, de azért a lényeg az, hogy kint van a csöcse és a fátyolos szoknyán át látszik a csúnyája. Pont mint a rúdtánc, csak rúd nélkül, és a kapitánynak nem kell kézpénzt gyömöszködnie a csaj tangájába. A kapitány ugyanis egyben fizet, csekken, de így sem bírja a a gyorsuló tempót: még alig kerül le Jimmy fiatal anyjának bugyija máris szélütést kap.

Tovább
3 komment

VV5 - 1X86 és 1X87

2011. december 10. 22:15 - Hódos Hajnalka

Fenyegetőztem én itt már sok mindennel, de rohadjak meg, holnap reggel becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam, nincs elég bajom, másnapos is vagyok, és akkor ilyenekkel rongálják az idegeimet! Ha véletlenül poszt közben eltűnne a t betűm, azért van, mert a Pöttyös Guru morzsát még mindig nem tudtam kirázni alóla, bocsánat, na nézzük a ki fekszik Péter ágyacskájába c. pszichothriller következő epizódját. Éjjel fél négykor Veronikának az a baja, hogy Péter egy ganajtúró és leszarja, hogy rosszul esik neki, neki is sok dolog rosszul esik. Péter szánalmas is, mert egy megerősítés kell neki Veronikától, hogy nyugodtan Vera mellett tudjon aludni. Ott is hagyja a faszba, előtte gondosan kicsavarja a melleit, majd egy víziló kecsességével kimászik a dzsakuból, Péter hiába bizonygatja, mennyire szereti. Péter lehunyja a szemét, majd hosszú másodpercekig bámul a levegőbe „nőkbazmeg” arckifejezéssel. Mostanában egyáltalán nem érez késztetést, hogy bundizni induljon ágyikóba, hát megértem.

Reggel érkeznek Pityuék, húha, itt piálás meg buli volt, őket meg se hívták, szép kis bagázs! Verának halálfélelme van, Kingának meg ütni kell a fejét, azért én Viki helyében ezt kétszer is meggondolnám, így is elég hülye a nő. Hú, az fájt, Csaba eltalálta a fülét. Seri pattanjon, és fusson egy jóízűt. Vera megint kötözködik Attilával, aztán kap egy fülest és még neki áll feljebb, gyökerezik meg normálisvagyozik, aztán visszaüt, kap egy intést Pityutól. Mind a ketten panaszkodnak, Attila Péternek, Vera Fecónak és mindkettő szerint a másik kezdte. Seri szerint Vera meg van bolondulva, Kinga attól is rosszul van, hogy Fecón lóg. Seri bőg, mert fáj a keze és emiatt nem tud jól teljesíteni, hálisten, a bokszolást mára befejeztük.

Tovább
Címkék: vv5
2934 komment

True Blood 4x10 - Burning Down the House

2011. december 10. 07:52 - sixx

Ott vesszük fel a fonalat, hogy a Marnie-jelmezes Antonia irányítása alatt álló Eric nézők ezreinek kívánságát teljesítve elindul Bill a pöcsfej vámpírkirály felé, hogy a szívét apró darabokra szaggassa, Sookie, a foghíjas pincérnő a háttérben sikolt egyre, a "de faszák a vámpírok" támájú konferencia résztvevőit meg Antonia többi vámpírbábuja henteli lelkesen. Antonia annyira felizgul annak lehetőségétől, hogy Bill percei meg vannak számlálva, hogy kézen fogja azt a szakállas gyökeret, aki a legmélyebben nyalt be neki a vámpírszakkörben, és kifordult szemmel mormol valami varázsigét. Nem értem én ezt az egészet, ha van olyan ige, amivel lehet emlékezetet törölni, esetleg vámpírból Barbie-babát csinálni, no meg valakinek az arcát lerohasztani, akkor olyan mér' nincs, amit kimondunk, oszt az illető gyíkká változik???

Tovább
Címkék: true blood
2 komment

Jersey Shore 4x11

2011. december 09. 08:00 - adamsék

Ott tartunk, hogy Snooki nem emlékezett arra, hogy lefeküdt-e Vinnyvel, ezért szegény törpének újra fel kellett hívnia Jionnit, hogy elmondja az igazságot. Snooki a helyzet drámaiságához választott hangon azt mondja, azt hittem csak ölelkeztünk, most utálni fogsz, szexeltünk szakad ki belőle, erre Jionni értelmezhetetlen hangokat kiadva reagál. Ez a második esélyed volt.

Csak most tudtam meg, próbálkozik gyatra őszinteséggel Nicole, de Jionninak fáj, nagy lúzer vagyok, szakítunk, egy órával később már mással dugsz? Nagy csönd a telefonban. Most járunk, vagy nem? Nem tudom, hogy tehetném rajta túl magam, nagyon sajnálom, nem tudom azt mondani rád, hogy a barátnőm vagy. Snooki feláll a telefon mellől, és a nagy botrány elmaradásától nyugodtan megy keresztül a nappalin. Majd megbeszéljük még.

Tovább
Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

VV5 - 1X82 - 1X85

2011. december 08. 16:00 - Hódos Hajnalka

Remélem, mindenki kapott ajándékot a Mikulástól, az is, aki elfelejtette kipucolni a csizmáját. Nálunk is járt az öreg, Pötyi kapott jutifalatot és egy nyakba akasztható, szív alakú, piros, fényvisszaverős-világítós izét, hogy lássam, hol jár a sötétben. Anyámtól, hogyne. Mondjuk, ez egy fokkal jobb annál a rózsaszín alapon zöld teknősbéka mintás (a teknősbékamentes helyeken cseresznyék és néhány szál margaréta pompázik) plédtől, amire tavaly télen az angol turkálóban tett szert, közvetlenül azután, hogy a visszafogott polárplédet hörögve kihúzta Pötyi alól, mert az nem kutyusos. Hogy én mit? Lófaszt, bukrétába kötve, masnival. Ja, és jut eszembe, Sigiske írt Pötyinek e-mailt, köszipuszi. Lássuk, mi történt az Odúban. Hát ez itt nem más, mint a ValóVilágÖt negyedik párbaja, a kedves kollégák ki is teszik a táblát, ötven-ötven, micsoda meglepetés! És ez mind semmi, rendhagyó dolog is következik, hiszen a Lakók nem tudják, mikor szállhatnak ringbe. Egy kis dombra lecsücsülünk, pontosan egy hetük van a felkészülésre, december 11-én, vasárnap lesz a Nagy Bokszgála, gondolom, úgy négy és fél órában, az RTL kettes stúdiójában, ráadásul közönség előtt. Hogy mindenki ringbe szállhat-e, még titok, és több ember lesz védett. Na jó, most becsukom a fb oldalt, mert így nem tudok írni, és tegnap megjósolták, száraz fasszal fognak megdugni, ha ma sem lesz poszt. Itt jegyezném meg rögtön azt is, nem, nem tudtam meg, mi az indián nevem.

Kinga nem tekerte fel magára a bandázst, mert még reggelizni sem volt ideje, Attila duzzog a szaunában. Pityu megy érte, na mi van, öcsém, elaludtál? Történtek változások, ja, de az edzés alól nincs kizárva, úgyhogy ne hisztizzen, négy napja dolgoznak, menjen be, mert vár-ja. De Attila tényleg nem fog. Annyira elszakadt nála a cérna a büntetés miatt, hogy még a bokszot is meg akarta úszni. Kicsit ciki, de parázik tőle nagyon. Nemcsak ő hisztizik, Kinga is, megerőltető az edzés, képtelen megerőszakolni magát, nem bírja ezt minden nap csinálni és nézze meg Csaba, milyen ronda az arca, mert feldagadt! Az orra is. A töke meg tele van. Fecó fél, nem meri eltalálni az embereket, mert érzi az ütések súlyát, ezt fel kell dolgozni agyban. Csak ne Veronikát hívd segítségül, ember! Gergő megkapja élete első orrbaverését, de élvezi.

Tovább
Címkék: vv5
1249 komment

Barátok közt - 5899-5900.

2011. december 08. 14:19 - villanella

A tegnapi Barátok közt részt gyakorlatilag két mondatban össze lehetne foglalni, de azért leírom részletesen a semmit, rendben? Úgyis van időm, és le is kell nyugtatnom magam, mert holnap érkezik hozzám édesanyám, és előre izgulok, hogy képes leszek-e megfelelően kitakarítani, illetve van-e elég nagy lábasom a húsleveshez, illetve lehet, hogy ahhoz nem is lábas kell, hanem fazék, ezt a kettőt mindig keverem. Na de hagyjuk is, nézzük akkor, mi történt a drogossal, a hamisítókkal és azokkal, akik úgy döntöttek, legyünk szerelmesek egymásba, ha azok, akiket egyébként szeretünk, nem szerelmesek belénk.

Tovább
Szólj hozzá!

Castle 2x18 - A nagy durranás

2011. december 08. 14:11 - Zenóbia

Nos, már épp kezdtem volna magamhoz térni az előző rész okozta sokkból, erre az első egy perc azzal telik, hogy felelevenítik nekem az egészet, csak most folytatjuk ott, hogy Beckett felrobbant a lakás pedig lángokban. Castle az ajtót betörve ront be a lakásba, ahol kisvártatva meghallja Kate köhögését a kádból. Természetesen ruha nem került rá azóta, így kezdhetnek gondolkodni, hogy a szégyenlősség a fontosabb, vagy a testi épség megőrzése, mert a tűz az ugyanúgy ég körülöttük, csak úgy mondom. Castle kerítene egy törülközőt, vagy egy köntöst, ha nem égne mindegyik már, így marad a zakója. Kate végre kikászálódik a kádból, bár látni valóan fájdalmai vannak, nem túl virgonc szegény. Castle kitámogatja a mentőhöz, ahova megérkezik Jordan ügynök, lassan kezdjük megszokni a jelenlétét. Beckett is kénytelen lesz megszokni, hogy most neki is parancsolnak, ugyanis ezzel a feltétellel maradhat rajta az ügyön. A kiégett lakásban megtárgyalják, hogyan jutottak idáig. Tehát nem Ben Conrad volt a gyilkos, hanem őt is csak felhasználta az igazi gyilkos, felhasználás után pedig főbe lőtte, majd elbújt a lakásban, amíg az FBI terepszemlét tartott.

Irány Ben Conrad lakása ismét, ahol Kate megtalálja a gyilkos búvóhelyét a gardrob mögött kialakítva. A búvóhelyen megtalálható minden kellék, (ruha, cipő, állszakáll) ahhoz, hogy Benné változhasson valaki. A gyilkos miközben átvette Ben helyét a világban, őt magát túszként tartotta fogva, ragasztószalaggal megkötözve, a nevében pedig gyilkosságokat követett el. Miközben ostorozzák magukat, hogy hogy nem vették észre, hogy a valódi gyilkos ott volt a lakásban, ő felhívja Beckettet, csalódott hangon közli, hogy meg kellett volna halnia, de mivel nem tette, most meghal valaki más. A háttérből női kiáltozás hallatszik, majd lövések. Lesz-e a golyókban üzenet vajon, vagy ezen a technikán már túlléptünk? A nő egy hotelben dolgozott, onnan tartott hazafelé, amikor a gyilkos lelőtte az egyik utcasarkon. Nincs üzenet, úgy tűnik az eddig gondosan megtervezett gyilkosságokról váltottunk a dühből elkövetettek felé. Rájönnek, hogy a gyilkos folyamatosan figyelte Beckettet, tehát a gyilkosságok helyszínén is ott kellett lennie, nyilván azért nem találták a fotókon, mert beilleszkedett közéjük, azaz rendőr ruhában volt ő is.

Tovább
Címkék: castle
2 komment

Barátok közt 5897-5898

2011. december 07. 11:44 - cybergreg

A Berényi-irodában Attila a tegnapi teljesen érdektelen történéseket (sercegő lámpa, rövidzárlat, árvíz) próbálja izgalmasan előadni, de a zsarolás-témában töketlenkedő cégvezetőt ez baromira nem érdekli. Amúgy sem tud nyugodtan sztorizgatni, mert András izgatottan beletelefonál a történetbe a háttérben. Attila azért próbálkozik, Böbe elment Németországba, de Karolinát áthívnám vacsorára. Tudod mit, hívd át Karolinát vacsorára, de a nagynénédet ne hozd el. Nóra marhára odafigyelt. A csúcsszuper házibuliban vagyunk, befut a legnagyobb partiarc, Szabi, aki egyenesen a retyót veszi célba. A francba, belülről zárva. Már más is menne be. Vanda, ha nem húztad le magad, gyere ki! Majd ha kikötünk, úgy imbolyog ez a hajó, most itt kapaszkodok a kőpadlóba inkább.

Timike megjött a cirkuszból, és hol máshol, mint a Rózsában élménybeszámol Lucának, aki irigyked. Timikének a tigris a kedvence, Lucának a bohóc. Szerintem a bohóc ijesztőbb. Miki lövi a pizsit, Timikét viszi fölfele, Luca anyutájának sír, hogy vigye el a cirkuszba őt is. Persze, megyünk majd. Ádám a pultot támasztja, Aliz invitálja rexezni. Kösz, de nem érek rá, ma este egy más jellegű dákós játékot fogok játszani. Ádám tipliz, Géza váltja a bárszéken. Aliz panaszkodik, nincs pénzem tigrissimire. Hogy mi, Tigris Imi visszajött? Nem, csak a cirkuszban a tigrist is meg lehetne simizni, de ezt most buktuk. A házibuliban Szabi továbbra is az ajtóhoz beszél, nemsokára elviszik a vigyorgóba. Nehéz eldönteni, melyikük inkább a klinikai eset, de talán mégis Vanda az, mert eddig betépve legalább jól mulatott, de már úgy se.

Tovább
Címkék: barátok közt
7 komment

Négy esküvő 2x08 - A bulis meg a piás

2011. december 07. 07:32 - sixx

A legfrissebb négyesből kettőt már megismertünk, Csilla zsidó, Tina roma lagzit nyomott múlt héten, egyik sem volt különösen érdekes, de majd most, hiszen egy 400 fős vajdasági és egy szerényebb extrém esküvő van soron, ne is húzzuk az időt marhaságokkal. Herminával kezdünk, a meglehetősen egyszerű, vajdasági gyógytornásszal, akit a köves út mellett vesz fel a lelkesen körbeforgó operatőr. Az igent annak idején ijedtében mondta ki, még szerencse. hogy nem az volt a kérdés, hogy eljössz-e velem Budapestre, megdönteni az államhatalmat, mert ki tudja, most hol tartanánk.

Tovább
Címkék: négy esküvő
18 komment

Bűbájos Boszorkák 3x01 - Az államügyész

2011. december 06. 17:00 - szösznibaba

A harmadik évad baljósan kezdődik: Prue (aki a farmos soriban is szerepelt kislányként, és nem igaz, hogy csak nekem tűnik fel, hogy a bal szeme jóval feljebb van, mint a jobb) egy beteg tiffany lámpa mellett a félhomályban üldögél, és nagyon gondterhelten ráncigálja a családi örökséget képező ötszáz éves óriáskönyv lapjait, valamit nagyon keres. Annyira izgatott, hogy amikor valaki belép az ajtón, kérdés nélkül repíti a szoba másik sarkába. Kiderül, hogy a tesó, Phoebe jött haza, a divatdiktátor: a  lassan kimúló, bosszúszomjas 90-es évek hagyott hátra még néhány taposóaknát: a ruhatárát. Emeletes papucs, a rongyos göncök, halásznadrág. Egyszerre. Jön a sajnálkozás, hogy bocs, nem tudtam, hogy te vagy (ki lett volna, te üresfejű makákó, én is itt lakom), de hát szeretik egymást, hamar túljutnak ezen, és Prue megemlíti, hogy elég nagy a gáz, mert kiderült, hogy bizony nem is akármilyen rossz fiúkkal van dolguk, hanem a Triáddal (senki nem tudja  kik ezek, de valszeg hárman lehetnek), ezért keresgél Prue olyan nagyon. Ezen a borzalman aztán 1,2 másodperc alatt túl is lépnek, és egy fifikás átvezetővel kiderül, hogy bizony a varázstrió már csak duó, mert hőn szeretett Piper kereket oldott a védőangyallal, aki így nem is véd, és a csajt is lenyúlta.

Közben fax érkezik, a 45 kilós könyvet le kell hurcolni a padlásról, mert sose lehessen azt tudni, mikor van rá gyorsan szükség. Phoebe nagyon parázik, hogy így írtó gyorsan el fogják dobni a kanalat, ha nem kerül záros határidőn belül elő a kis csavargó, de mivel a Prue olyan fejjel megy mellette, mintha azon gondolkozna, hogy mi a franc lehet az a rántás, ezért a nézőt sem kapja el a apokalipszis érzése. Azért még kiderül, hogy Piper szabályt szegett, ezért ŐK nem engedik vissza, pedig ő biztos jönne. Sejthetjük, hogy az angyali kavarás miatt mehet a cirkusz. A Triad készül valamire, nagy balhé várható.

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása