Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X47

2011. október 30. 19:00 - Hódos Hajnalka

Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az disznó. Hogy egy vákuumcsomagolt felvágottat, ami ráadásul pulykábúl van, egyáltalán miért kell megenni, az legyen az én bajom, parasztgyomrom van, abált szalonna kenyér nélkül, ecetes macskapöcse paprikával bármikor. Két szelet selyemsonka baszki, Shadikám, veled se ülnék egy asztalhoz, arra már ki sem térek, milyen szellemi-testi erőfeszítéseknek lehetnek tudtunkon kívül kitéve a Villában, hogy állandóan energiaitalt isznak, egy laza fröccsel többre menne mindenki, a cukortartalmat meg sem említem, Kinga segge nem véletlenül akkora pár hét után, mint a tanyasi lavór.

Szóval két darab ipari hústermék miatt tört ki a VV5 első sonkabotránya, mert Shadi azt akar reggelizni, Seriék meg a múltkor is megzabálták az egészet. Shadi a cirkusz végén már attól fél, hogy felzabálódik magától a sonka. A lányok jézusomoznak meg bazmegelnek, Péternek van egyedül esze, kaján mosollyal figyeli, a kis hülyegyerek a kiválasztás előtt hogyan gyűjti magának a jeleket. Hogy végül kapott-e két szeletet abból a kurva selyemsonkából, nem derült ki, de legalább eltelt jó tíz perc a műsoridőből, és láthattuk megint Serit kapálózni, a cséphadaró kutyafasza ehhez a nőhöz, ha próbálja megjátszani, mennyire fel van háborodva. De még ha egy jamón serrano lett, volna, könyörgöm, na jó, befejeztem.

Tovább
Címkék: vv5
1365 komment

Jersey Shore 4x06

2011. október 30. 12:00 - adamsék

Mike-kal nyitunk, aki kinyúlt seggű mackójában nyomorultul ténfereg a lakásban a nyakmeretívőjével. Vinny és Pauly ki is figurázzák, persze korrektül csak a háta mögött, de a kritika jogos. Ron arra kéri Sammit, hogy beszéljenek később, mert ő szereti, bármi van. Ha az álmos nyöszörgés beleegyezésnek számít, a lány igent mond. Már nagyon várom, hogy mikor hangzik fel a következő végeztünk.

A csajok együtt reggeliznek, ahol még mindig Mike és Ron bunyóján csámcsognak. Szerintük A Helyzet csak szimulál, nem lehet ilyen nagy a baj. Jenni felveti a frankót: Hogyan sajnálhatná egy olyan sérülés miatt, amit ő okozott magának? Segítek, sehogy.

Tovább
Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

VV5 - 1X46

2011. október 29. 18:00 - Hódos Hajnalka

A világ legjobb rakott krumplija után – természetesen én, ki más - csak pupillareflexre vagyok képes, hogy posztot sikerül-e írnom, rövidesen kiderül. A többi inszomniásnak szeretettel üzenem, ma óraállítás, számunkra örömünnep, egy órával többet nem alszunk ma. Dya bezzeg tudna, nem hiszi el. A legmélyebb álmából! Dya büntiben van, a katonai rádiót cipeli a hátán és meghatározott időközönként jelentenie kell. Végigcsattog a Villán, Dyatizedes jelenti a főhadiszállásnak, hogy még mindenki nagyon álmos. A fiúk a kertben röhögnek rajta, Gergő szerint, ha Dya katona lenne, őt lőnék le először, de nem az ellenség, hanem a saját felettese. A tizedes viszont úgy gondolja, ő egy hisztis, de kitartó katona lenne, és egyszerűen kivolt már attól a hülye rádiótól. Tényleg. Juj, lejárt a bünti, Dya annyira örül, hogy még a jelentés szövegét is elfelejti, hogy kinek a negyvennégyes papucsát húzta fel félálomban, rejtély. Ja még az történt, hogy az összes ágyat lehúzták, reggeliztek Kingán és most éppen játszottak a szavakkal. Rámeredek az órára, fertályóra ezzel el is telt.

Nem sokkal később tébolyult sikolt hallattok, mától a Villában is lesz Busifa, hogy Veronika az elmúlt napokban átélt lelki kínokat könnyebben tudja feldolgozni. Mivel a Lakóknak halványlila segédfogalma nincs arról, mi az a Busifa, mesélje el neki. Veron elmeséli, a Busifán nőtt fel. Ja, nem, az utcában, ahol a Busifa állt. Ha szomorú, vagy megbántja egy fiú, felmászik rá és gondolkodik. Ahogy most is, pink köntösben, Zizi lenyúzott bőréből készült kiscocás szobamamuszkában, jó, nekem volt macis meg nyuszis is. A rózsaszín masnisat kidobtam, abban estem akkorát a fürdőben, mint az ólajtó. Veronika nagyon akarja utálni Kriszt és kattog. Tudja, hogy néha hülye volt a Kubai, de hiányzik neki nagyon. Veronika, nekem is.

Tovább
Címkék: vv5
1008 komment

13-as raktár 2x03 - Beyond Our Control (Mozi 3D-ben)

2011. október 28. 14:00 - Gabba

Fekete-fehérben nyitunk megint, ezúttal 1944-be ugrunk vissza, valami katonai kísérleti bázisra Wichitában. A kapuhoz gyors tempóban érkezik Mendell ügynök a 13-as raktárból, aki a posztoló őröknek igazolja magát és a Gemini kísérlet azonnali leállítását követeli. Szavai azonban elkésnek, mert a bázis főépületét hatalmas robbanás rázza meg belülről, földre döntve az ügynököt és az őrséget.

 Váltunk a jelenbe, a panzióba Mrs. Frederic érkezik Leena hívására, aki a múltkori részben tapasztalt furcsa rosszullétei miatt hívta fel a félelmetes arcú főnöknénit. Mrs. F-t elkísérte Valda főügynök, az egyik Régens is, aki szerint lehet, hogy MacPherson piszkálta meg a bongyorhajú tudattalanját, amíg a befolyása alatt tartotta az első évad során. A vizsgálatban mindenesetre segítségükre lesz egy Taka nevű japán nő is, az is tiszta bányarém, Mrs. F-fel együtt igazán hátborzongató páros. A raktárban ezalatt Claudia igyekszik kicsit felturbózni újonnan kapott videohívóját, Artie figyelmeztetése ellenére. Kedvenc hackerünk csak akkor hagy fel a buherálással, amikor a Farnsworth furcsa sípoló hangot ad ki.

Tovább
Címkék: warehouse 13
2 komment

Egy óra múlva itt vagyok! - A küldetés - 1x08-2

2011. október 28. 12:00 - Sigismundus

Aztán kiderül, mégis itthon a doktor úr. Csak ép igen depressziós, vallási és politikai alapon is megkapta a MUSZ behívóját, holnapra. Mindegy, segít, telefonál, virágnyelven atyai barátjának, egy idős orvosnak, hogy ezen túl közvetlen hozzá mennek majd.

Veráról nincs neki sem híre, hetek óta nem látta. Illetve, egyvalamit mégis tud, tervezve van ma estére valami akció a városban, lehet hogy Vera is ott lesz! Vince örül, és örömében felajánlja a doktor úrnak, menjen le vele elbújva a szénben, a partizánok közé!

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
Szólj hozzá!

Barátok közt 5845-5846

2011. október 28. 09:00 - cybergreg

A Mátyás tér udvarán éppen kitörni készül a proletárforradalom, a munkások Laci irodájának ajtaján verik a ritmust. Ő viszont valahol azt olvasta, hogy ilyenkor a budin a legbiztonságosabb, ezért a retyón rejtőzik el tehetséges asszisztensével együtt, hogy átvészeljék a népharagot. Azért ezt sem gondoltuk volna, hogy az összes szereplő közül Laci testesíti majd meg a nagy Kapitalista Elnyomót, aki ellen fellázad a munkásosztály. Naná, mert a Berényiek sokkal pofátlanabbul nyúlnak le mindenkit, csak ők nem buknak le. Vagy ha igen, a család megbocsát. A Rózsába is behallik a ribillió, Gizi alig tudja leadni a rendelését egy szívószálas kólára. Géza meg egy kávét kér, de Kinga nem bír magával, és grátiszba egy sütit is bedob az eszpresszó mellé. Na és miért? Hát persze, mer megmentette a kis ízirájdert a lökhárító csókjától. Ugyanmár, ne lihegjük túl, még egy-két ingyen sört bevállalok, de aztán elég legyen. Gizi kagylóz, antennát növeszt és közli Gézuval a diagnózist: megvan a hullámhossz! Mi az, a szívószállal befogod az emerkettőt? Nem, rátok értettem, hogy a Kingával olyan jól kijöttök, te kávét kérsz, ő sütit ad, hát mi ez, ha nem összhang? Hívjad el randira, amíg nem késő! Ne csak az ingyen piára használd a Máté-ügyet, hanem mozdulj rá az exedre, amíg hősként ünnepel. Ilyenkor hajlamosabb megbocsátani, hogy régen naponta átverted.

A biztos jó munkásemberek épp faltörő kossal készülnek a pocakos diktátor megdöntésére, amikor befut az iroda bérlőinek maradék 50 százaléka, Claudia. Rutinosan kussra inti a csürhét, elvégre nem az állatkertben vagyunk, hadd menjek már be. Mint amikor bejön az osztályfőnök, úgy szeppennek meg a nagysasszonytól a zajongó melósok és engedélyt kérnek meghunyászkodni. A főnöknő odabent Alizt kérdi, mégis mit keresnek itt a csepeli munkások. Aliz a függöny résén át leskelődve mondja, valami dühödt szakik, de az egyik nagyon jóképű. Ez a lány a forradalmat is úgy értelmezi, mint alkalmat a bepasizásra, lett volna csak ott a Pilvax kávéházban anno, talán máshogy alakul a történelem. Claudia szerint persze nem ilyen humoros a helyzet, Laci kidugja a fejét a klotyóból, ugye bezártad az ajtót, nehogy bejöjjenek, mert elfogyott a vécépapír. Gabi is előbújik a vécétartályból, bevallja a bűnét: elkúrtam, nem kicsit, nagyon. Rossz helyre küldtem egy számlát, ezért jöttek Lacit lincselni és most para van. Laci taktikát alkalmaz: szerinte ha sokáig nem jön ki, majd azt hiszik, hogy alagutat fúrt a Rózsába és feladják az ostromot. Légy férfi, állj ki eléjük, mert erre nekem nincs időm, a kuncsaftjaimat még elijeszti a hónaljszagú csőcselék. Ki is megy a főnökasszony, beszédet intéz. Kedves egybegyűltek, nemsokára itt lesznek az illetékesek, és elsimítják az ügyet. Hogy kik? Hát a kommandós osztag, akiket kihívtam garázdaság gyanúja miatt. A vezérforradalmár visszavonulót fúj, a tömeg elhalad, Aliz pedig utánuk szalad, hogy a jóképű kiszemelt melós ne felejtse el elkérni a telószámát.

Tovább
Címkék: barátok közt
14 komment

VV5 - 1X45

2011. október 27. 18:20 - Hódos Hajnalka

Végre úgy kezdődött az öfi, hogy a saját gondolataim hallhattam vissza: „óbazmeg, Aréna, nem hiszem el!” Dya gyorsan pisilt is, hát, néha én is majd’ összehugyozom magam, mondjuk én kínomban. Tegnap egyébként is túlléptem saját határaimon, mert belenéztem az Összeesküvőkbe – Marcsa kedvéért, akit innen is köszöntök a 29. születésnapja alkalmából és igen, megteszem azt, amit még sose: :DDD – és csak akkor jöttem rá, milyen szerencsés vagyok, hogy a ValóVilágot hogyvoltozom, mikor egy hatvanas nő azt óbégatta: „ha én egyszer azt mondom, hogy szeláví, akkor szeláví!” (vö. Gombi, ha én egyszer, azt mondom, hogy kuss!) Szóval, Aréna, magvas gondolatok és rokibálboá tekintetek, különösen Dyáé.

Balázsnak rögtön javasolnám azt a szösztelenítő hengert, amivel én ugyan nem tudtam leszedni a Péter Papiról rám ragadt negyvenezer darab kutyaszőrt, mikor a kis gyökér úgy döntött, márpedig ő az ölemben utazik, kicsit később némi elégtételt éreztem, mikor véletlenül rálépett az ablakemelőre és csak én röhögtem üvöltve az önlefejezésen, mint kutyaöngyilkossági kísérleten, Anna nem. Szerintem azt sem hiszi el, hogy nem én voltam, hagyjuk, ami történt, megtörtént. Ja, igen, sötétbarna ruhában voltam. Péter Papi szőre fehér, csak úgy mondom. Még elmesélném azt is, hogy a Sarki Fűszereshez igyekezvén felfedeztünk az utcán egy „ujjazás 100 Ft!” táblát is, de szorít az idő. Igen, visszamentünk kétszer megnézni, nahh, Aréna.

Tovább
Címkék: vv5
1861 komment

Castle 2x12 - Nők gyűrűjében

2011. október 27. 14:03 - Zenóbia

Menyasszony zárt ajtón kopogtat Sophie-t szólongatva, aki nem reagál, ez pedig erős aggodalommal tölti el a megjelenő örömanyát és sleppjét. A menyasszony egyébként Alyssa Milano a Bűbájos boszorkákból, itt sem néz ki rosszabbul, bár mintha sminkelhették volna erősebben is, mert kissé fáradtnak tűnik az arca. Szerencsére vagy inkább szerencsétlenségre egy arra járó takarítónő beengedi őket a szobába, ahol látszólag egy darab Sophie sincs, amíg be nem nézünk a szekrénybe. De a menyasszony benéz, Sophie meg visszanéz rá, csak nem tud kacsintani, mert halott. Ezt mondjuk nem kívánnám az esküvőm napjára. Sophie ritka randa hulla egyébként. Castle-nál első látásra értelmezhetetlen cselekedet folyik, Alexis celluxozza vadul a lábát, majd a kezét is egy székhez, és a száját is leragasztja, Castle külön kérésére. Mindezt azért, hogy rájöjjön, a következő fejezetben hogyan fog Nikki Heat kiszabadulni egy szorult helyzetből.

Miután Alexis kirámolja a védekezésképtelen Castle tárcáját, el is indulnak Marthaval próbára és shoppingolni. Ebben a részben amúgy nem tudom mi történt, de nem csak a menyasszony néz ki iszonyú fáradtnak, hanem Castle szemei alatt is akkora táskák vannak, mint aki nem aludt egy hete. Vagy csak én nézem erősebb fénynél mint szoktam. Persze ahogy kilépnek az ajtón csörög a telefon, Beckett az. A telefon az üveg dohányzóasztalon, Castle pedig eljut odáig, hogy oldalról rádől az asztalra, ami várakozásaimmal ellentétben nem törik össze, de igaz, így is elég rosszul néz ki ma, nem hiányoznak neki még az üvegszilánkok is az arcába. Innen vajon hogyan tovább, kíváncsian várom. Lanie vázolja a helyzetet, Sophie-t éjjel 3-5 között hátulról megfojtották, az egyik fülbevalóját pedig kitépték a füléből, de nincs a szobában.

Tovább
Címkék: castle
5 komment

Barátok közt - 5843-5844

2011. október 27. 12:00 - dj Zax

Az előzőekben Géza – aki már nem nős - lett a hős, Emmának – akinek nyú a csöcse – megmenekült az öccse, Vanda – aki nem egy banda tagja – magát drogosnak vallja és Atikámat – akinek ütött az óra – kidobta Nóra. De itt a folytatás kedves gyerekek, most már sehova se menjetek. Az események a gyermek bázissá avanzsált András kecóban folytatódnak. Emma – Vanda párbeszéddel kezdünk, Emma segíteni szeretne Vandácskának, de én ezt inkább basztatásnak hívom. A szöszi az egyetemen szokta a drogot, nálunk még az alkesz volt a divat, de hát haladni kell a korral és meg kell ismerkedni a porral. Nyúcsöcs érti, de bukás van az egyetemen, amit az Emma-farzsebből előkerülő dokumentum is alátámaszt. Hej de lettem volna farzsebtöltelék ezen a faron! Vanda bukóba van jó pár tárgyból, de sok a vizsga, ellopták a laptopot, szóval van kifogás, de benyit Peti. Na húzás innen kifelé! Ez itt magánterület. Stricheljetek máshol, éppen elég Banditát elviselni. Ja és vigyétek a pizzás dobozt! Viszik is, mielőtt még holnap a saját lábán távozik. Peti körülnéz. Bejön neki a rend. Ha tudná, hogy ez a trend.

Vili-Gizi rezidencián Linda fejti a biteket a számítógépnél, Gizi pakolgat, Vili bácsi meg egy hót másik szobából sztorizgat üveg csörömpöléssel egybekötve. Neki is csak azt tudnám mondani mint pár száz résszel korábban Julinak, aki porszívózás közben indított vitafórumot, hogy nálunk ezért kurva nagy verés jár. Végül előkerül Vili bácsi egy szponzor sörrel, megkínálja magát, oszt meséli a Géza féle gyermek megmentési akciót. Gizi azonnal ebédre citálná Gézut, hogy oridzsinál hallja a sztorit, mert Vili bácsi csak össze-vissza beszél. Különben is jöjjön mindjárt az Ádám is, mer az meg szimpatikus. Biztos a MÁV Szimpatikusok között zenél, mondjuk részek óta nem láttuk, nem lennék meglepve ha ennyi ribanc után a sebeit nyalogatná. Bár ehhez félbe kellene törni a gerincét, úgyhogy valszeg inkább más nyalogatja a sebeit. Tippem is lenne, de ne rugaszkodjunk el életmentő Gézától, akit fater azért aranyba nem ver, szentté nem avat, de büszke rá, mint Lagarder a Növer-vágásra.

Tovább
Címkék: barátok közt
4 komment

True Blood 4x04 - I'm Alive and on Fire

2011. október 27. 06:39 - sixx

Naszóval, Eric megcsócsálta Sookie tündérkörösztanyját, Jasont meg a párducemberek kóstolják/dugják halálra. Alcide még mindig elgyengül Sookie láttán, Pam meg kilátásba helyezte, hogy leszakítja Lafayette fejét és Tara testére applikálja ha, Marnie nem veszi le az átkot Ericről. Bill most nyugton volt, tán csak egy nőt dugott meg nagy ímmel-ámmal, Jessica viszont kezd kikészülni Hoyttól. Eric a vérszívás után kikészül, és úgy viselkedik, mint aki be van baszva, a tündérvér ezek szerint afféle drog a vámpírvilágban. Sookie seggét csipkedi és idióta módon viselkedik, a végén meg elrohan. Nem könnyű vele most sem, na.

Tovább
Címkék: true blood
1 komment
süti beállítások módosítása