Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x33 és 1x34

2011. október 16. 18:40 - Hódos Hajnalka

Nézzük gyorsan, hogyvót, mert volt itt minden, mint a bucsuba’! Mondja valaki, hogy nem kulturális műsor a ValóVilág, ugyan kérem, öt perc alatt hol máshol tanulhatnánk ennyi új kifejezést, mint az összeférgesedés, a stratégiai dugás, és ezentúl a paplan alatti lábazós-rádöglős pettinget is úgy mondjuk, levittek alfába. Kingáról egyelőre nem tudtam eldönteni, faszirigységben szenved, vagy pusztán minden lében kanál, de megint ő az, aki felébred az éjszaka közepén, aztán háborog a rángatózva ugrándozó Dyának, akiről neurológusok új nevet fognak adni valamelyik idegcsoportnak, ezek dugtak, nem láttad, bazmeg? Dya nem látta, ezért a biztonság kedvéért még egyszer benyit a szobába, hátha még mindig. Péter és Vera annyira féreg, hogy Kinga még azt is el tudja képzelni, hogy így összeférgesednek és ebből egy óriási szerelem lesz. Seri Annamarit faggatja a teraszon, de hiába, tényleg nem esik neki rosszul, ő alapjáraton egyébként sem feküdt volna le Péterrel. Shadi szerint ez egy stratégiai dugás a bennmaradásért.

Vera eközben Krisszel beszélget a nappaliban, Krisznek még mindig nem lehet kimondani a nevét, Vera hagyná, hogy Péter megkúrja, de csak azután vallja be, miután a Kubai szebben teszi fel a kérdést, mintha ez a választ befolyásolná, ugye. A Kubai szentül meg van róla győződve, hogy Kinga odavan érte, ha Dyáról új neurológiai tünetet neveznek el, akkor Kriszről a nárcizmus szinonimáját alkotják meg pszichológusok. Vera adja alá a lovat, Kinguci az a fajta lány, aki alkoholmennyiségtől függően baszható, persze ő másként fogalmaz, mert úrinő. Nem kúr, hanem lefekszik.

Tovább
Címkék: vv5
623 komment

13-as raktár 2x01 - Time Will Tell (Az idő elárulja)

2011. október 15. 10:10 - Gabba

Az évadzáró égszakadás-földindulása után nekünk szerencsére nem kell nyolc és fél hónapig izgulnunk hőseink sorsa miatt, mint szerencsétlen amerikai nézőtársainknak anno, mert a Viasat kihagyás nélkül folytatja a sorozatot a második évaddal.

A robbanás után Myka és Pete rohangál a romok között Artie-t keresve, eközben újra látjuk a kellemesen manikűrözött kezet, amint a Bronz Szektorban ismét a „Folyamat visszafordítása” gombot piszkálja. A kézről már tudjuk, hogy Leenáé, mit akarhat már megint a kis bongyorhajú? Újabb valakit szabadít ki a fogságból: Nincs sok időnk, mondja neki, és már tuszkolja is valami vészkijárat felé. A berobbantott folyosó alatt kavargó porfelhő lassacskán leülepszik, és mindnyájunk megdöbbenésére Artie bukkan fel belőle! Szóval így történik, motyogja magában. De hát őt elnyelte a robbanás tüze, hogyhogy mégis túlélte? Ez a kérdés merül fel ügynökeinkben is, akik hangos örömködéssel lapogatják Artie hátát és húzogatják őszes szakállát. Erre Artie szerény mosollyal előhúzza zsebéből a Főnixet: Ó, hát magánál volt, milyen szerencse, könnyezik az örömtől Myka. Igen, de ha a maga életét megmentette a medál, akkor valaki más fog meghalni!, döbben rá Pete.

Tovább
Címkék: warehouse 13
Szólj hozzá!

Barátok közt - 5825-5826.

2011. október 14. 16:00 - villanella

Az elmúlt pár részt csak Zaxx és CyberGreg hogyvoltjait olvasva követtem, de így is majd megpusztultam, hogy mi a lófaszt akar ez a Juli mondani így, a nagy subróza, akarom mondani, in Rózsa esküvő előtt. Szóval tűkön ültem éjszaka a laptop előtt, mert tegnap este úgy alakult, hogy három üveg rozét és két munkatársat választottam a Mátyás tér lakosai helyett, bár ez mellékszál, de közben sokszor jutott eszembe a vihar és a szakító Balázs, és minden. És lássuk be, az izgalom felesleges volt.

Tovább
4 komment

A túlélés törvényei 7x05 - Visszatérés Új-Zélandra

2011. október 14. 15:34 - Nico Tindeath

Bear Grylls visszatért Új-Zélandra, de nem azért, hogy az előző dzsungelben, hegyen és jéghideg vízben szopás után bosszút álljon a természeten, és napalmmal alakítsa Tesco-parkolóvá az egész, rohadt, soha véget nem érő, érintetlen erdőt. Dehogy, az exkommandós imádja a természetet, védi ahol csak tudja, és szemmel láthatóan soha nem érzi azt, amit Cartman a brazil dzsungelben: hogy szép dolog a környezetvédelem, de azért a fűtött McDonald’sban Big Macet enni még jobb, és egyébként is ha még egy bogár abúzálni próbál, akkor lángszóróval irtom ki a flórát és a faunát.

Most az északi szigetre érkezik Bear, a maorik földjére, ahol évente több tucat turista téved el. Ezúttal nem ejtőernyővel ereszkedik alá, hanem egy robogó motorcsónakból ugrik fejet egy folyóba. Ezt látva rögtön két kérdés hasít belém:

    • Hogy mégis hogyan van az, hogy ruhástul, cipőbe úszik mindig ez a fickó, és még csak át sem öltözik, amikor partra evickél? Utoljára a GI Joe eksönfiguráim csináltak ilyet, de ugye ők nem tudnak kihűlni, ráadásul az egész felszerelés rájuk van fröccsöntve.

    • Hogy van az, hogy amikor kiugrik, akkor nincs vele az operatőr, amikor a vízbe ér, viszont már ott liheg a nyakában a kamera. Kétszer ugrott, először a szembekamerának, aztán a fickónak aki vele ugrik? Közben ruhát cserélt, vagy van egy gyártásvezető-asszisztens, aki hajszárítóval szárazra fújja?

Tovább
2 komment

VV5 - 1x32

2011. október 14. 15:10 - Hódos Hajnalka

Újabb libidócsökkentésre alkalmas öfin vagyunk túl, Attila meg lassan eléri, amit másnak nem sikerült, a végén még leszokom a káromkodásról, hát már egy jóízű lófaszt sem tudok kimondani anélkül, hogy ne jutna eszembe a konstans bazmegolása. Eredetileg egyébként azt írtam, hogy már a lófasz is megkeseredik a számban, aztán újra elolvastam a mondatot. Vele kezdjük az öfit egyébként, közvélemény kutat fog ásni, ugyanolyan amatőr módon csinálja, mint az előző szériában Olivér, de előtte feltétlenül meg kell említenem Eszter, Shadi és Csaba hármasát a szaunában, nem azért, mert Csaba nyolc-kilenc embertől nem számít jelre, dehogyis, amiatt a lóbaszó szitakötő miatt, amivel Eszter összefogta a nyakában levő sálat. Csini, na.

Fecó és Attila a nyugiban – hol máshol? – beszélgetnek a kiválasztásról, Attila legyint az Agymosottra, ha rajta múlna, senki nem menne soha párbajozni, értse már meg, hogy nem szimpátia meg érzelmek alapján kell dönteni, hanem szimpla kockás matekfüzet alapján. Megpróbálom elképzelni Attila matekfüzetét, de az istenért nem jutok tovább a "ha a tesódnak négy almája, neked három körtéd van, hány gyümölcsötök van" szöveges feladatnál tovább. Fecó érzékeny lelkéből Attila jelrakatása nagyon rossz érzéseket hoz ki, panaszkodik is Kingucinak, Attila lassan már meg akarja szabni, hogy mit beszélget a Csabival, Kinga meg nem érti, az első körökben miért nem lehet a szívükre hallgatni. Kíváncsi lennék, Attila a vécén békén hagyja-e Fecót és Kingát, vagy oda is benyit, hogy ellenőrizze őket, hol járunk a történetben? Hát ott, hogy mindenképpen Csaba megy. Akkor hadd menjen. De ki lesz az a nyolc-kilenc ember, aki Péter és Attila szerint Csabára fog rakni? Attila sorolja, Kinguci szerint az se meg az se fog rárakni, jó, akkor Attila öt perc alatt kideríti. Gergő, Vera és Seri is Csabára fog, hát akkor nincs itt gond. Kinga nyavalyog a fürdőszobában és már megint a lábkörmét lakkozza, ha jól figyeltem, ez a hetedik alkalom, ebből arra következtetek, Csaba lábfetisiszta lehet, vagy nem kéne ennyire ragaszkodni a Constance Caroll márkához. Kinguci nyugodjon meg, attól nem lesz szar ember, ha Csabára rak. Kinguci nem nyugszik meg, persze, aztán következő alkalommal, meg lehet, hogy ő lesz a következő. Én nem bánnám, de hát.

Tovább
Címkék: vv5
1185 komment

Chuck 2x10 - Chuck és a szuper járgány

2011. október 14. 14:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the DeLorean
 

Időugrás 1.1: 1990-ben, egy montanai kisvárosban járunk. Vagyis biciklizünk, már amennyiben aranyos barna copfos tizenéves kislányok vagyunk. Persze, ha nem vigyázunk, könnyen egy pénzszállító elé eshetünk, de ha szerencsénk van, éppen odaugrik hozzánk egy orvos, aki lehetséges bordatörést állapít meg, majd miután senki nem ismer minket, bevállalja, hogy elvisz a kórházba, ezért felemel (a bordák meg vigyázzanak magukra) és betesz a kocsiba… majd leveszi a bajuszát, megnyugtat, hogy csak felszíni sérülésünk van és felveti az ötletet, hogy kórház helyett lehetne muffinevés is a program. És ezen meg sem lepődünk, mert tudjuk, hogy valójában kis szélhámospalánták vagyunk és Apuval éppen kiraboltuk a pénzszállítót, amelyik "elütött". Tizeniksz év múlva pedig állhatunk az Orange Orange nevű joghurtbár pultja mögött szőke copfosan és nagyon kedvesbarátságos védencünk esti pizzásbuli meghívását le is mondhatjuk azzal az indokkal, hogy már mást terveztünk, jelszó: magánügy.

Chuck nem veszi be ezt, Casey-ből is próbálja kihúzni, mit tervez Sarah, de a hadnagy közli, hogy Walker ügynök szabadnapot kért magánügy miatt. Hm, gyanús ez kémjelöltünknek, akcióba is lép és elég amatőr módon követi a lányt, aki egy idősebb férfivel ül be az autóba, majd egy étteremben folytatják a jó hangulatú diskurzust. Amatőrsége, vagy még inkább az órájába szerelt nyomkövető rögtön le is buktatja, de az időzítés végülis jó, mert amint meglátja a rejtélyes idegen csuklóján lévő sebet, az Intersect beindul és bevillantja, hogy okirathamisításért, csalásért, lopásért jónéhányszor rács mögé került ez a rosszember, szóval nem elég, hogy nagyonnagyonnagyon öreg Sarah-hoz még egy lúzer is, szóval mindezt szépen a lány nyakába is zúdítja, amint az felfedi az álcáját. Végszóra odaér az emlegetett lúzer és elismeri, hogy mindez igaz, de cserébe pokoli jó táncos, na, erre varjunk gombot! Sarah ehelyett inkább végre magához ragadja a szót és tiszta vizet önt a pohárba: Chuck, bemutatom az apámat, Jack Burtont, Apa, ő itt Chuck, a barátom.

Tovább
Címkék: chuck
Szólj hozzá!

Egy óra múlva itt vagyok! - A találkozás - 1x07

2011. október 14. 12:00 - Sigismundus

Zotovics vadászház, Shultzer, Zotovics és MrSmith tárgyalgatnak. A német ajánl minden jót, svájci frankot, dollárt, fontot, azonnali kivégzést, utóbbit ha az első hármat nem fogadják el. Legyenek kettős ügynökök, az Abwehr ellenőrzésében. Ő ad nekik rádiót amin keresztül álhíreket közölnek Londonnal. A szerb és az angol némi vita után elfogadni látszik az ajánlatot. Alizt meggyőzni nekik kell és ez nehezebb.

A lány érthetően látni sem akarja Shultzert, és bosszút akar apjáért. De a két tapasztalt férfi meggyőzi, ha látszólag német ügynöknek teteti magát, túlél, és még lesz lehetősége. Ezután MrSmith egy vaddisznótrófeába rejtett titkos rádióhoz megy, és üzen Londonnak. Helyzetüket földrajzilag és kémügyileg.

Tovább
Címkék: egy óra múlva
Szólj hozzá!

Caprica 1x13 - False Labor

2011. október 14. 10:00 - Freevo

A Tauronon lázongás folyik, Sam Adama szerint nem szeretik arrafelé a capricaiak jóléti fajtáját. Hát baszki, ezek nemcsak görögül beszélnek, de olyanok is, mint a görögök. Kivéve, hogy a helyi Németország, azaz a Caprica nem mentőcsomagot küld nekik, hanem tankokat, hogy rendezze a szitut. Az Adama klán férfi tagjai puffognak, a nők meg a férfiakról beszélgetnek, hát, ezek se mennének át a Bechdel teszten. Egészen pontosan Adama nagyi nógatja Evelynt, hogy ugyan látogassa már meg teljesen váratlanul az ő Josephjét, amíg teljesen véletlenül ő elviszi Willie-t otthonról.

Amanda még Clarice-nél aludt az éjjel, de most meg Daniellel tölti a reggelt, hát ez meg hogy van. Danielnek jóval kisimultabb az arca, mint bármikor az elmúlt időben -- igaz, még mindig rémálmai vannak Tomas Vergis tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt. Emellett fejtörést okoz neki újraírnia Zoe elveszett kódját is, amellyel megalkotta az avatárját. Amanda szokatlanul bűbájosan viselkedik, az ágyba csábítgatja a férjét, aztán Daniel leveszi a holopántot, ja, így már mindjárt más. Szóval a feleségén teszteli az új szoftvert, csak még erősen béta verzióban járunk. Túl kedves az asszony.

Tovább
Címkék: caprica
1 komment

Aranypart - 1x31/32

2011. október 14. 07:14 - sixx

Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám már a pultban, a beszélgetés vélhetően a "petyhüdt fasszal miért nem lehet vastagcombú nőt dugni" című téma körül zajlik, odafent pedig Alfa, Niki lelkének másik fele kesereg, mert szerette volna szerelmét meglepni egy romantikus vacsorával így az utolsó napon, Bora Borát odavarázsolva egy rozzant balatoni stégre, fáklyákkal, főzőcskével (Top Chef Alfa) ésatöbbivel (pl. kisgépjárművel) romantikus gondolat. A kesergés oka pedig az, hogy szar az idő, és esni fog, de ha az nem is, akkor meg szél lesz, úgyhogy bele van szarva a terv közepibe.

Tovább
Címkék: aranypart
68 komment

VV5 - 1X31

2011. október 13. 15:45 - Hódos Hajnalka

Sigismundus szerint a tegnapi öfi volt a legjobb, hát nem tudom, én a mai délelőttöt egy barkácsbótban töltöttem, esküszöm, ácsolok két kurva ágyat, és az Opel tetejére pókozva viszem fel a Villába, talán akkor vége lesz ennek a rohadt vitának egyszer. Nyolc perc. Nyolc perc ment megint rá az életemből. A kinek legszarabb ma VillaLakónak lenni verseny egyértelmű győztese Fecó, megkapja a magáét Shaditól is, meg Gergőtől is. Azért, mert ők nem tudtak aludni, jól kibasztak a többiekkel. Halál flegmán. Tenyérbemászó stílusban. Pedig szeretik Fecót. Tó-lerálják is. De a stílus mindenkinél lebaszta a biztosítékot. Mondjuk ki, Attilát megutálták emiatt a mindent túlgondolok, titokzatos vagyok, manipulálok viselkedés miatt. Fecó csalódott, azt hitte, itt vannak barátai, ezek szerint nincsenek. BTA is elkapja a kertben, az ő Fecóját akarja, akit tizennyolcadika óta ismer, ha jól számolom, az Villaidőszámítás szerint már két örökkévalóság, nem ezt a szörnyet, amit Attila kreált belőle.

Dr. Frankeinstein a nyugiban döglik, fejére húzott kapucnival, Fecó panaszkodik neki, azt mondják, hogy te befolyásolsz engem. Hogy a kutyád vagyok! Attila sóhajtva jézusomozik, aztán megnyugtatja az Agymosottat, tök tipikus reakció, összetartja az őket, hogy most van egy közös ellenség. Krisz örül a szaunában, ő vágta bele a kézigránátot a pöcegödörbe, és mégse veszik elő! Aztán megbeszélik GKKT-vel, még jobban kibasznak Attilával, úgy fogja érezni magát, mint egy hajléktalan!

Tovább
Címkék: vv5
584 komment
süti beállítások módosítása