Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x20

2011. október 02. 18:30 - Hódos Hajnalka

Nem emlékszem, melyik kommentelő gyűjtögette az előző szériában a VillaLakók szájából elhangzó ökörségeket, (flanker volt az, köszönjük neki, és christaylornak is, aki kisegített!) volt belőlük jó sok, de az az érzésem, Cristofel, kettő hét leforgása alatt, egymaga annyi hülyeséget hordott össze, hogy betelne vele egy A/4-es spirálfüzet. Franciakockás. Ra kapartam magam tegnap este is, köszönöm az eddig beérkezett pályázati anyagokat, gyvynek innen üzenném, a szilikonpántos melltartó viselését, mint titkos jelet felejtse el, Annamari gondoskodik a napi adagról, az is bőven sok. Gondolkodom még egy bankszámla nyitásán, a felajánlott összegeket a Rtl-nek ajánlanám fel, szálljunk már be abba a rohadt gázszámlába, hogy Lilunak ne kabátkában kelljen az öfit vezetni! Nahh, nézzük.

A Lakók kínos feladatot kapnak, jelöljék meg azt a két embert, akit kiraknának a játékból. A Speckommandó Szellemi Vezetője és az Egyre Kisebb Manipulátor diplomáciai tárgyalássorozat útján megállapodnak, azoktól az emberektől szabadulnak meg, akik nem tartoznak egyik csoportba sem. Csaba és Dya a két kiszemelt szerencsétlen, Fecónak megint nagy a szíve, ő nem tudná egy jó emberre rárakni a jelét, és Csaba az. Gergő meg csak azért nem rakna valakire, mert gyenge. Attila rinyálni kezd, akkor oszlassuk fel a klubot, őrület ez az infantilis viselkedés manipulátorkám, ha nem az történik, amit ő mond, akkor indul a hiszti meg a sértő és bántó volt ez, meg a rinya, és ez egy férfitől sokkal kínosabb, mint egy nőtől. Érzelmi alapon döntitek el, hogy kire raktok. Igen, Attila, egyrészt mert nekik vannak érzelmeik, másrészt, lehet, hogy ők érzelmi alapon döntenek és ez a taktikának nem kedvez, te viszont egy kicsinyes önző dög vagy, lófaszt manipulátor.

Tovább
Címkék: vv5
810 komment

Jóban Rosszban 8x1586-8x1587

2011. október 02. 10:00 - Mária

Orsi már zárna és nézne az anyjáék után, amikor berongyol az üzletbe egy libatalpas kakas. Lökné is kifelé a boltból azzal, hogy ez nem egy éjjelnappali üzlet, csipkedje magát a kedves vevő. Az állat szerencsére se panaszkönyvet nem kér a csípős modor miatt, se a rendőröket nem hozza a lány nyakára, az mégis felháborodva mondja Szabinak telefonba, hogy kihozta belőlem az ideget egy kacsalábú csirke. Ja, mert telefonálgatni volt idő, kiszolgálgatni meg nem. Hívj, hogy mi a stájsz, mondja végül Szabi, innen lehet tudni, hogy a TV2 is olvassa a szlengblogot. Nem tudom, figyeli-e valaki, de a kisbolt kasszája mögött mindig hegyekben áll a kenyér meg a pékáru, tökmindegy, hogy nyitás után vannak éppen, vagy zárás előtt.

István egy pofás bőrládikóból önti Szilvia elé az ékszereket, amik megúszták a zaciba vágást, nem ám, hogy kulcsos pléhdobozban, kórházas mobilszéfben vagy az eredeti Picasso mögött a falban tartják azt a pármillás befektetést. Megajándékozlak azért a sok szépért és jóért, amit adtál nekem, üvölti, a viselkedése nagyon gáz, az a nő a sok szépért és jóért, amit adott, nem ezt érdemelné, hanem kibelezést, minimum, ha már a kövezést, mint büntetési tételt nem ismeri el a bétéká.

Tovább
7 komment

VV5 - 1x19

2011. október 01. 18:00 - Hódos Hajnalka

Én nem reménykedem abban, mint a mi csillogós Bazsánk, hogy mindenki hozzábújt a kedveséhez és kényelmesen elhelyezkedett, inkább töltöm mindenkinek svepszt – nem, nem tudok lejönni róla – és eszem ágában sincs főnökösködni, úgyhogy mindenki fogja be a száját! Egyúttal pályázatot írok ki arról, mi legyen a VV5 kommentelőinek titkos jele, a muslinca kergetés sajnos már foglalt, a lófasz meg túl nemzetközi és valljuk be, nem szívesen köszöntenék ezzel bárkit az utcán. Mint Szellemi Vezető, én fogok dönteni, mert nálam az ész, pályázni a vasárnap esti összefoglaló kezdetéig lehet, és most mindenki kiáltsa azt, király vagyok, na össze a kezeket, egy-két-há, hejj!

Szép üng. 

A Villában már ott tartanak, hogy egy szellemi fogyatékos ugráltat mindenkit kora reggel, segítek, mivel ez bármelyikük lehetne, Kiszopfel tartja a reggeli tornát. Attilának nem kéne ilyen látványosan kínlódni a testmozgás miatt, mert lassan megérik egy 80A-s melltartó viselésére, Kiszopfel elégedett magával, igazi kubai macsó stílus, forró vérhatásban (?) élhette ki magát. Megtudjuk továbbá, hogy az emberek többsége az 90%, remélem, fideszék közül senki nem nézte a tegnapi öfit, még ötletet merít belőle. Melinda, aki valamiért citromnak öltözött és egész nap le nem rohadt róla ez a gönc utálja, hogy mindig mindene eltűnik. Az semmi, Csabának az ágya tűnt el, Attila nem látta? De, Attila látta, ott van e. Melinda szerint ez olyan, mintha ő bemenne és konkrétan kibaszná az ágyat. Nem, Csabának kéne tekintettel lenni, hogy nem-e zavarja, ha már odaköltözött az ágya mellé ennyivel. Kiszopfel ott kezdené, hogy nem nyúl más cuccához, mi jogon nyúl Attila más cuccához? Mi vagy te, jogász? Akkor meg ne gyere a joggal. Csaba, aki eddig hallgatott, mint szar a gaz elereszt egy te le se szarsz engem, semmibe veszel kőkemény mondatot, erre még a legutolsó késdobálóban sem kapná fel senki a fejét, Attila szerint sem arra nem volt idő, hogy semmibe vegye, sem arra, hogy nagyra értékelje, Melinda meg ne próbálja ráerőszakolni, hogy főnökösködik és ne belegeneráljon egy másik fogalmat. Pont, hogy nem főnökösködök, na most fogd be a szádat, Melinda! Kiszopfel felpattan és valamivel egyetért, szerintem ő sem tudja, mivel, menjél, olvass egy könyvet, szól utána Attila. Intellektuális összecsapás volt ez, na.

Tovább
Címkék: vv5
936 komment

Dr. Csont 4x14 – Ügynökrablás

2011. október 01. 13:00 - Llew

Volt korábban egy eset a sorozat emberrablóként tevékenykedő Sírásó nevezetű rossz arc kapcsán. Az elmúlt kb. két évben annyi fejlemény történt, hogy az esettel foglalkozó ügyész balesetben elhunyt, illetve eltűnt valami bizonyíték, az új ügyésznő ezért most Brennant és Hodginst, mint korábbi áldozatokat, illetve Mr. Vegát, az illető szakértőjét nyaggatja a raktárosok helyett. Booth eközben puccba vágva készülődik otthon, mert Brennan valami díjat kap, neki meg már ott kéne lenni a helyszínen. Telefonon le is beszélik az ügyet, Brennan rohan haza átöltözni, Boothnál meg kopognak. Hősnőnk még beugrik a Jeffersonianbe Camért, Angeláért és Sweetsért, de a bulinak lőttek, mert a Sírásó hívja, hogy elkapta Bootht, akinek 21 órája van hátra, hacsak nem kapja meg az eltűnt bizonyítékot.

Persze senkit nem lehet bevonni, mert megtudja, így a kis csapat, az Angela magassarkújával felfegyverzett Sweets vezetésével átnézi Booth lakását. Aki naná, hogy nincs otthon, hanem valami szűk és sötét dobozban tér éppen magához. Mivel a Sírásónak a bizonyíték kell, Brennanél pedig nincs, Angela gyorsan rövidre zárj a kört és Hodginst hívja. Nincs mit tagadni, nála van egy bőröndnyi másik mellett. Az elrablásakor talált matrica elemzésével akarta leszűkíteni a gyanúsítottak körét, és ha már nála van, Booth hátralevő idejének a felében szeretné is tovább vizsgálni. Mivel Sweets az FBI-nak dolgozik, így őt kizárják. Booth eközben sikeresen kicsavarozza magát egy mini tengeralattjáróból és egy hajóban találja magát, halott katonatársának hallucinált társaságában.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

Aranypart 1x22

2011. október 01. 11:01 - izomtibi

Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai fiatal a Pannon Rivérán. De az előző részben max csak az derült ki, hogy másnaposan szarul van, kötekszik, és akar valamit zabálni. De bizakodó vagyok, hogy majd most mutatnak olyat, amitől a csirkefarhát kiesik a szépkorúak szájából.

Az előzetes alapján takarítani fognak, a srácok pedig twisterezni egymással, csak hogy teljen az idő. Lehet Torrentét is beveszik majd. Mindenesetre még mindig főzés van, ennyi idő alatt a Pizza Forte hetvenöt pizzát hozott volna ki egymás után. Nem tudom, hogy István séf vagy kukta a brancsban, mindenestre elmondja, hogy nem tudja miből áll a csirke, vagy miből nem, csak azt tudja, hogy emlős. Aztán azér leesik neki, hogy hülyeséget mondott, mer önkritikusan kineveti magát. Há' a csirke csirkébő' van baze, há persze, de egy állat vagyok, gondolhatja, miközben csapdossa a térdeit. Utána szeletelés közben ráadásul megtalálja a furcsa lény fosszóróját, mutatja is a többieknek undorodva. Levi ennek hatására végig is gondolja az egész állat szerkezetét, ami álláspontja szerint egy testből, egy nyakból, fejből, két lábból, a hátán lévő szárnyakból és a fenekéből áll, ami a combján van valahol. Igazi tudományos-fantasztikus sorozat ez, de csak abból a szempontból, hogy ilyen nincs, mert az hogy fantasztikus, az azért túlzás. Egyébként ha a közértben csirkemell filét vettek volna, akkor ez a mai rész 24 helyett 10 perces lett volna. Nagy kár, hogy nem így történt, max sose tudták volna meg, hogy a csirkének van segglyuka, hát istenem.

Tovább
Címkék: aranypart
24 komment

Castle 2x08 – A rossz hír hozója

2011. október 01. 10:15 - Zenóbia

Biciklis futár száguld keresztül a városon, mint akinek petárdát dugtak a seggébe. A száguldást rá várakozó fekete autó állítja meg, elegánsan kigördül elé, futárunk pedig kevésbé elegánsan elterül a földön, a történet kedvéért holtan. Az autóból maszkos férfi ugrik ki, szerzi meg a csomagját, majd elhajt. Eközben Alexis vezeti be Martha-t az internetes kapcsolattartás rejtelmeibe, épp profilt gyártanak a „MyFace”-en. Martha természetesen húsz éves kori fényképet tesz fel magáról, mi mást. Ebből kellemes viccelődés fakad, Castle letámad egy tükröt ellenőrizni, hogy tegnap óta tényleg magasabb lett-e a homloka. Itt megragadnám az alkalmat, és kérném az összes erősen kopaszodó férfit, hogy tolja már le azt a három szál haját, mert az férfias, a három szál hajhoz való ragaszkodás viszont szánalmas, köszönjük a nép nevében.

A tett helyszínére érve Castle próbálja első körben elmondani Beckettnek, hogy mi történt, de mivel ő a saját fogantatásától indul, ezért Beckett inkább átvált Espositora. Éles elmével levonják a következtetést, hogy a futárt a csomag miatt ölték meg. Nohát. Miközben a Kapitánynak vázolják a helyzetet, ő nagyon gondterhelten papírokat igazgat, túl kicsi az ügyfelderítési arányuk, emiatt szar az értékelésük, emiatt szar az élet, de lesz ez még szarabb is, jön Esposito a hírrel, miszerint a csomagot egy vélhetően arab, vélhetően terrorista fickó küldte az egyik rendőrkapitányságra. Beckették berontanak a feltételezett arab csomagküldő terrorista lakásába, ahol egy becsövezett vénasszonyt találnak, aki nem a következő bombát gyártja lelkesen, hanem a Rosalindát nézi a tévében. Kis csalódás látszik az arcokon. Aztán már csak kínosabb lesz a dolog, mikor kiderül, hogy a futárcégnél elírták a nevet, és ezért hangzott arab terroristának.

Tovább
Címkék: castle
5 komment

Barátok közt - 5805-5806

2011. szeptember 30. 19:01 - dj Zax

Tegnap Gabirexia és Pumukli Laci szerelmétől volt hangos a Mátyás-tér, de Nincs-Megállás Ádám is odatette a hanglétrát egy énekes kásztingon a spániel-tekintetű, Szabi-szerzeményt orrontó progyuszer csajszinak, Petrának. Lássuk, ma ki borítja ki az ágytálat. Stúdióban kezdünk, Ádám lapozgatja méla undorral a szerződést. Petra adja a manit meg a sztájlisztot, Ádámé a nóta és az arc. Jó alku, én mondom. Csakhogy hoppá retikül - Ádámunk tapasztalati úton hitetlenkedik, Szabi lenyúlt szerzeményével hozakodik elő. Legomboltad pár rugóval te stúdió szökevény! Petrának - mily meglepő - fogalma sincs ki az a Fekete Szabi, ha nem nézném meg minden este a Barátok Közt-et, akkor nekem sem lenne, jegyzem meg. Tagad a ribanc, akkorákat nyel, mint Linda Lovelace a hetvenes években mélytorkozás közben. Ádám lelép, jól beleszart a ventilátorba. A spiné feje tanulmány.

Zsozsóéknál a lakás névadó párja viharzik ki a hálóból, mint Zrínyi a várból, öltözködés és pongyola, megéhezett Zsófi drágánk, valszeg nem rusztikus népdalokat énekelt Zsoltnak térdzoknis kórista módjára a pamlagon. Sőt innen nézve Zsolt is keményen bevarrhatta, mert le van lakva, mint hópárduc a Góbi sivatagban. Tekintete boldog, mint aki pont most adott le féldeci alkoholmentest. Szerinte összejött és megkötött a gipsz, Zsófi arckifejezését nézve nem teljesen értek ezzel egyet. A művésznő erőltetetten mosolyog, most jött rá, hogy Zsolt kölkét szeretne. Hogy is ne! Átbaszás készül itt kérem szépen. Rózsában sürgős a dolog, Zsolt balra el, utoljára Torrentét láttam ilyen elegánsan lelépni egy kósza numera után. Bár az legalább megkérdezte, hogy jó volt-e.

Tovább
Címkék: barátok közt
3 komment

Egy óra múlva itt vagyok! - A merénylet - 1x05

2011. szeptember 30. 18:00 - Sigismundus

Kilencszáznegyven decembere. Már egy éve tart Vince házassága, már egy éve hogy a konyhában alszik. Vera sem nagyon bírja, válást tervez, vagy egyebet. Pedig férjére nem lehet panasza. Dolgozik, hazaadja a pénzt, hazajár, otthon ül. Sőt, még karácsonyi ajándékot is vesz feleségének.

 

Valahol Baranyában, Podweisz főhadnagy nagy hangulatban, kiváló barátja, Késmárki százados, veszi át a zászlóaljparancsnokságot. Van itt minden jó, száz százalékosan keresztény úri kaszinó, de a századost inkább a tisztikar érdekli.

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
Szólj hozzá!

Egy idióta külföldön 1x04 - Mexikó

2011. szeptember 30. 15:45 - sixx

Karl Pilkingtont Mexikóba küldeni nem egy okos ötlet, ha nem vigyáznak rá, még a végén összetöri magát, vagy lelövi egy unatkozó drogkartell-szakmunkás, bár egyre inkább az az érzésem, hogy ennek a sorozatnak simán azt a címet kellett volna adni, hogy "Basszunk ki egy haverunkkal a világ mindenféle részén, előbb-utóbb csak beledöglik", bár ez egy kicsit tényleg hosszú lenne. Szóval Karl maja piramisokat megy meglátogatni, és ehhez a legfontosabb kellék a chips, mert kezdni már unni, hogy sehol nem tud normálisat enni.

 

Tovább
6 komment

VV5 - 1x18

2011. szeptember 30. 15:35 - Hódos Hajnalka

Örömkiáltásom hörgésbe váltott, mikor tegnap este megláttam Balázson azt a kardigánt, amit bármelyik jobb érzésű tanítónéni még a kisegítő iskola anyák napi műsorán is lecincálna a kis Kevinkéről, hát még mikor azt hallottam tőle, hát igen, a Lakók seggébe Lilu bejelentése után egy zabszemet nem lehetne dugni, pedig azt hitték, minden oké és innentől tiszta kártyákkal játszhat mindenki. Nem sokkal később eldobtam kaszát-kapát és átadtam magam, hagytam magam sodorni az árral, a sírásba fulladó, könnyes röhögésen át a vinnyogva nyüszítő fetrengésen keresztül a taknyom-nyálam egybe folyik kellemesen zsongító állapotáig.

Zizike baszik megnyomni a gombot, szerepe emiatt kurtább, mint a farka, a Kondás viszont rögtön reggel összeugat PszichoVerával a kerti asztalnál, na látod, tudsz te normálisan is beszélni, nemcsak versikékben! Meg a nagy lófaszt hoztál te itt bárkinek kulcsot, csak kitaláltad, hogy begyere, legalább vallanád be! Lehet, hogy bejön itt neked valaki, de te is tudod, hogy ez a műsor nem erről szól. PszichoVera felszívja magát piszkosul, ezt abból lehet tudni, hogy arcizma sem rezdül, Annamari, msot miért zárkózol el? Úgy alkotsz rólam véleményt, hogy nem is ismersz, ez emberi gyengeség! Nem vagy szimpatikus és kész, fújja ki a füstöt Annamari szarok rád arckifejezéssel, egyébként meg miért lenne ő féltékeny a Villa Jungjára? Mert kisebbrendűségi érzésed van és elfojtott lelki problémáid vannak. Lelki sérült vagy! Össze fogsz roppanni, te vagy az egyedüli, akit féltek itt benn. Nem kell engem félteni, legyint Annamari, én kicsit megijedek, utálom a kinek volt szarabb az élete versenyeket, Annamari azt is leszarja, hogy PszichoVerának ő a legnagyobb csalódás a Villában, én meg csodálkozva veszem észre, hogy a MMKK Nyugodt Hangú és Kimérten Kommunikáló Vera szájából nem hallhatjuk a menj a picsába Annamarit, ugyanis kivágták. Balázs jóslata szerint a csajok barinők lesznek, figyeljük csak meg. Úgy tűnik, tényleg.

Tovább
Címkék: vv5
860 komment
süti beállítások módosítása