Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egy óra múlva itt vagyok! - Egyenruha kötelező. - 1x01

2011. szeptember 02. 18:00 - Sigismundus

1937 ősze, Budapest.. Vékony srác sétálgat az utcán, kerülgeti a rendőröket, ráles minden cselédre. Adja a lazát, de messziről kiabál róla, vidéki ő bizony.. Ludas Matyi nézhet így ki nagykorúan, miután Márton ludat becserélte egy vekni kenyérre. Végül benyit egy ócska lebujba, ami amúgy Budapest Székesfővárosi Állásközvetítő. Odabent pár gyanús alak mellet tucatnyian várnak a hivatalnokra, mondjon már valamit. Az meg is jelenik köztük, de mint minden közhivatalnok, kegyet gyakorol ezzel. Megvető pillantások után kérdi, sofőr van-e? Vidéki fickónk jelentkezik, ő sofőr, neve Láng, Láng Vince… bemennek az irodába, a kint álldogálók meg elkezdik azt amit olyankor magyarok szoktak ha egynek közülük kitörési lehetősége adódik...

Előbb elkezdenek gúnyolódni a srácon hogy miféle sofőr lehet ez? Aztán a srác kijön hülye vigyorral és közli, egy grófnál lesz parádés sofőr,.. Na erre meg a kintiek utálkozva néznek rá, mert megfogta az isten lábát.. Pedig jógyerek ő, a vekni kenyerét itt hagyja nekik.

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
komment

Terepen 2x03

2011. szeptember 02. 16:00 - szepi79

Üdvözlök minden Terepen HV olvasót, és egyben elnézést kérnék a kihagyásért, igyekszem pótolni a lemaradást, szépen sorban. Az epizódot visszaemlékezésekkel kezdjük, többek között ismét megcsodálhatjuk Adams céllövői képességét a shotgunnal, aztán elérkezünk Benhez, aki veszettül száguld, szirénázva. Egy házhoz siet, az üvegablakon át látszik, hogy egy fickó egy nőt fojtogat, hősünk tehát egyből be is bassza az ablakot egy székkel, megjegyzem ebben az esetben talán indokolt lenne, hogy célzott lövést adjon a pasinger fejére, de akkor hova lenne a dráma, ugyebár. Narráljunk: előbb-utóbb minden rendőr rájön, hogy nem tud mindenkit megmenteni. Egyrészt ez volt az első eset, hogy hasznosnak ítéltem a narrátort, másrészt meg pont elébb írtam le, hogyan kellett volna a kiscsajt megmenteni.

Tovább
Címkék: southland terepen
komment

Chuck 2x07 - Chuck és a kövér hölgy

2011. szeptember 02. 14:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Fat Lady
 

Chuck rohan a lépcsőházban, deizibe', lefújja az érzékelőt, közben magyaráz a társának, aki fut utána, végre felérnek a tetőre és… Chuck megkönnyebbülten felsóhajt és közli Jillel, hogy íme a romantikus randijuk helyszíne, a Buy More teteje a csudajó levegővel és a kameramentességgel, a kormány szerint ugyanis nagyon értékes, ezért nincs más hely, ahova mehetne, hogy ne figyeljen a Nagytesó. Jill lenyűgözve, Chuck elalélva, de csak addig, amíg az egyik tetőkamera éppen mozgásba lendül és feléjük fordul. Ennek fel sem tréfa, felugrik és felháborodva elkezd dumálni a kamerának – melynek "másik végén" -az Erődben- Casey ügyet sem vet a mondókára, pedig Sarah szerint sem szükséges egy randin figyelni védencüket, de John ebben nem olyan biztos, hisz' Bartowskiról van szó. Egyébként meg ki nem hagyná, hogy kicsit szurkálja Sarah-t, amiért ilyen nyugodt a randi miatt. Pedig nem az, de ezt a világért sem vallaná be.

Chuck befejezi a mondókáját, Beckman meg most kezdi. Az új küldetés ismertetését. A forgatókönyvírók most szóltak neki, hogy LeFleurnél volt egy lista azokról a CIA-s ügynökökről, akikkel eddig dolgozott és okuk van feltételezni, hogy fulcrumosok is vannak benne, dejóislenne megszerezni az adatokat, de ehhez nem mindennapi akció kell, hiszen a lista a hotelszobában van, ami egy FBI által őrzött bűnügyi terület, sőt még egy Intersect is kell meg a villantása. Casey szerint gyerekjáték. Sarah szerint meg az lesz az, ahogy elintézi Chuckot, aki éppen belép az Orange Orange-ba. Sarah elnézést kér Casey miatt, majd közli, hogy az új küldetésük az, hogy másnap betörjenek a hotelbe a rosszfiúk listájáért, majd nagyon kedvesen érdeklődik Chuck hogylétéről, aki naná, hogy jól van, mert így egy kicsit olyan, mintha visszakapná a régi életét és kéri a 24 órás megfigyelő szolgálat csökkentését. Sarah megígéri, hogy szól Casey-nek.

Tovább
Címkék: chuck
komment

Jóban-Rosszban 8x1546-8x1547

2011. szeptember 02. 13:00 - Mária

Fog ez menni, lányok! Betti már tökéletesen szakít, Elvirának az empátiát, Beának az érettséget, Szilviának a józan eszet kell még gyakorolnia. Tamás atya úgy gondolja, azért kapott haladékot, hogy megmutassa, ellent tud állni a Betti nevű asszonyi állatnak. Betti kérdezi, hogy akkor minek jöttél vissza, mire az atya, azért, hogy szembenézzek a kísértéssel. Mire Betti, ez lennék én, a kísértés??? Az atya gonoszul közli, hogy haldoklás közben akár szerelmet is vallhat egy pap, úgyse nincsen folytatás, de ha mégse halna meg, felejtős a dolog, reset, format c, újratervezés vagy amit akartok, nem hatja meg őt a lány diszkréten figyelemre méltó dekoltázsa. Bocsássuk meg neki, nem tudja, mit csinál, ki ne gondolna hülyeségeket tizeniksz reanimálás után? Azt mondja, eddig gyilkosok között térített, árvízkárosultaknak nyújtott lelki támaszt, ezrek hitét kell néznie, nem két ember boldogságát. Ez eddig okés, de akkor miért nem megy el Indiába, vagy Afrikába, miért eszi a fene pont itt, Csillagkúton?

Ottó a saját lelkiismeretével van fasírtban Jenő kirúgása miatt. Szlávik, aki Elvira kitartó aknamunkája miatt mehetett, amerre lát, most egy tüzépesnél dolgozik, szerencsére jól megvan a melósokkal, nem iszik, nem búsul. Müller az asszony tudta nélkül kibérel Jenőnek egy garzont és egy irodát, fél évre előre, biztos, ami biztos, támogatni kell a kezdő vállalkozókat. Most mondja valaki, hogy nem keresnek jól a vidéki nyomozók. Ne legyél már ilyen, Elvira, ezzel segíthetnék neki kimászni a gödörből, Jenő nem csak a barátom, hanem a társam is, érvel Ottó, csak volt, mondja erre diadalmasan Elvira. Anyádat.

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment

Barátok közt 5765-5766

2011. szeptember 02. 12:00 - dj Zax

Az előző részben Peti belefingott a nullás lisztbe Andrást illetően. A mai beharangozók alapján viszont kőkeményen pepperónival és ventilátorral dolgozunk, jó lesz. Rögtön Juli és Attila röpke liezonjával kezdünk, repkednek az árfolyam táblázatok, első blikkre úgy tűnik, hogy itt óriási nagy dugás készül az íróasztalon. Aztán mégsem. Attila kérdi mi van? Flash-em volt, mondja Juli. Stirlitz, gondolja Attila, arcára írva világ fájdalma. Lacival folytatjuk, aki a sör-újság kombóval dolgozik a békebeli családi hangulat érdekében. Nem mellesleg olyan feje van, mint Pumuklinak, reméljük nem ragad hozzá Éder Mester enyves dobozához. Géza érkezik hetyke kakasra fazonírozott hajzselé kompozícióban, úgy látszik fodrász értekezlet volt a Mátyás téren. Csirke paprikást mindenki szereti – tudjuk meg Gabitól – kivétel a hetyke kakasunk, el is megy kapirgálni Pumukli utolsó sörével.

A villában matematikus konferencia van. Linda és Hanna fejtik az egészséges táplálkozást, előbbi éppen a cikóriát meg a fekete retket marketingeli. Lányok! A babcsíra is kurva egészséges, csak szar az íze! Mindegy is mert Hanna bejelenti, hogy rászánja magát Balázs jedi kardjára. Nocsak feleim, lesz itt dugás, csak nem onnan, ahonnan vártuk. „Gipsz nem fog zavarni?” kérdi Linda. Hát attól függ mit akar vele Balázs csinálni - gondolnám én. Hanna meg belebizsereg ha Balázs csókolja. Mi lesz ha még a gipsz is előkerül? Az ifjú padavan izgatottan jaffázik Petivel a gyermekbázison. Igazából nem akart ő dugni, csak rendet rakatni Hannával, mert keze gipszben. Persze azért rajta lenne a témán, de Bandita megint zavar, éppen éhes. Peti simán lekoptatja: Menjél borért... Már voltam! Akkor menjél még egyszer! Aztán Balázs sem akarja elkapkodni a fénykardozást, pedig Hanna be van pörgetve, mint méhek az akácra. Megvan a döntés, nincs kapkodás...Ámen.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Caprica 1x07 - The Imperfections of Memory

2011. szeptember 02. 10:00 - Freevo

Kora reggel van, Amanda Graystone rémálomból ébred, amelyben üldöz valakit. A kezében egy Delphi városi gyógyintézet levelét szorongatja. Ugyanekkor Clarice Willow-t az egyik férje ébreszti, hogy átvizsgálták a Danieltől lopott adatokat, de Zoe avatárjának csak a hűlt helyét találták. Hogy kipuhatolja, hova kerülhetett a másolat, Clarice úgy dönt, még inkább megkörnyékezi Amandát. 

A vonatbaleset áldozatainak emelt emlékműnél találkoznak, ahova Graystone-né minden reggel kijár. Szerencsére Amanda ezúttal már az első öt percben letudja a epizódonkénti hisztikvótáját, ami kapóra is jön Clarice-nek, hogy némi együttérzést tanúsítson iránta. Amanda (mostantól a változatosság kedvéért Mandynek is fogjuk hívni) megpillantja a tömegben azt az alakot, akiről álmodott, bennem pedig felsír a látomásfóbiás énem.

Tovább
Címkék: caprica
komment

Aranypart - 1x08

2011. szeptember 02. 06:11 - sixx

Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized másodpercig? Szeles, esős reggel várja Alfa népét, aki Levitől és Korvettádámtól kér élménybeszámolót ez előző estét illetően, érthető, kúrás közben az ember nem a többieket kagylózza, ráadásul Niki fingása amúgy is elnyomta a zajokat.

Tovább
Címkék: aranypart
komment

Castle 2x04 - A nagy átverés

2011. szeptember 01. 16:00 - Zenóbia

Fiatal tanár igazgatja a gyerkőcöket, hogy helyezkedjenek el, mert mindjárt köszönthetik Fletchert, aki épp Grönladon sétál a jégen. Babzsákfotelek vannak az iskolában, ezt csak úgy mondom, hogy lehessen siránkozni, hogy bezzeg nálunk ilyen nincs. Fletcher az Északi-sarkra tart sítalpakon, napi 16 km-t tesz meg, elmebeteg. Gyerekek ne üvöltsetek, hogy Szevasz Fletcher, mert úgysem hallja, persze üvöltenek, ahogy csak bírnak, de hát ez nyilvánvaló volt. Webkamera, Steven Fletcher Polar Explorer, amúgy szimpatikus bajszos-szakállas fiatalember, aki iszonyú hóviharban vert sátrat, és onnan mesél a gyerekeknek. Kiderül, hogy a kölykök gyűjtik neki a pénzt az expedíciójához. Amihez úgy tűnik olyan nagyon sok már nem szükséges, mert egyszer csak valaki pisztollyal a kezében megkerüli a sátrat, és használja is a fegyvert, ha már nála van. Valószínűleg nem egy jegesmedvével állunk szemben az árnyéka alapján, pedig az mondjuk eléggé megdobná a történetet. A gyerekeknél csak a tanár vág rémültebb arcot, na ezt magyarázd ki.

Castle jegyzetelget otthon, amikor csöngetnek, és az ajtóban az év legdögösebb hegedűtanára áll, aki Alexishez jött. Castle arca egy tanulmány, rögtön kérdőre vonja Alexist, hát ez meg hogy került ide. A srác Dylan, a Juilliardra jár, és zseni, mázli, hogy elvállalta Alexist. Castle szerint meg az lenne mázli ha Dylant elütné egy villamos. Szerencsére a hullával elterelik a figyelmét. Nézik a videót az isiben, amin a lövés után látszik a felborult ventilátor egy lakásban, amivel fújták a "hópelyheket" az iszonyú hóviharhoz. Most már csak azt kéne kitalálni, hogy merre van a lakás, de hát ez egyszerűen megy, a felvételen az ablakból látszó homályos foltokból mindenki számára egyértelmű, hogy az a város mely részén van. Na persze. Beszélgetnek egy jót a tanárbácsival, aki nem érti a dolgot, hiszen Fletchernek doktorija is volt. Mintha ez bármit is jelentene a mai világban, ugyan-ugyan. A lényeg, hogy Fletcher egyszemélyes expedíciót szervezett az Északi-sarkra, a finanszírozásért cserébe pedig vállalta, hogy szemléltető oktatást tart a kis okos és érdeklődő tanulóknak. Eddig ötvenezret szedtek össze neki. Ryan közben az ablakban hadonászik a mobiljával, majd jelenti, hogy megtalálta a lakást, ezt meg hogy, na mindegy, nem is akarom tudni.

Tovább
Címkék: castle
komment

Jóban-Rosszban 8x1544-8x1545

2011. szeptember 01. 14:00 - King of the walruses

Ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk: Nyápic kutyázza Kardost, hogy a pofonnal jól alávágott a helyzetnek, mert a maffia bizony kemény dolog és Beának vagy Margitnak annyi. Kardosnak végül kezd leesni, hogy talán eltúlozta a dolgot. Az első parasztlengő helyszínére váltunk, ahol a Don borogatja kezét, úgy látszik jobban lesérült egy ütéstől, mint Nándi kettőtől.

Barbi vázolja a helyzetet Bettinek is, akit viszont jobban érdekel az atya, mint a fater sebes keze vagy a kórház körül zajló kicsinyes maffiaügyletek. Erzsi képtelen aludni, mert a számok még mindig nem jelentkeznek ráadásul András megint előbb ment el, mint ő. András a mindig keze ügyében lévő sörrel kínálja feleségét, de az nem iszik, fingok tőle, nem kell, de végül némi fixpontos számolás után csak sikerül elaltatni Böbét.

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment

Barátok közt 5763-5764.

2011. szeptember 01. 12:00 - Stella_zs

Rögtön belecsapunk a lecsóba, amint András leüvölti Zsuzsa fejét, hogy Mit csinálsz?? Zsuzsa a tenyércsók után hebeg-habog, majd szerelmet vall az exférjének. András lezárja a témát azzal, hogy ő nagyon foglalt, és teljesen ledöbben a tenyér-csóktól, amit pillanatnyi elmezavarként magyaráznak meg. Szabi pakol a sporttáskájába, úgy látszik, itt mindenki pakol. Egyik nap Kinga, másnap Szabi. Viszont a srác valószínűleg nem kirándulni készül Gézával. Szakít Kingával, amiért az félrekamatyolt. Kinga nagyon durva modell-pózban áll mellette, csoda, hogy nem görcsöl be közben a lába, és szerelmet vall Szabinak, de hiába, a srác hajthatatlan. Ezt elkúrtad Kinga. Nem kicsit, nagyon. És szó szerint.

Csengetnek, Linda ajtót nyit szobafogságban lévő, de mégis kint mászkáló Petinek. A srác az ablakból meglesett tenyércsókot konkrétan megcsalásként értelmezte, te jó ég, ez a fiú még nagyon kezdő és ártatlan lehet. De Linda nem kíváncsi a nyávogására, mert még haragszik rá a 2 darab Borival történt nyelves csókja miatt és kidobja a lakásból.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása