Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Caprica - 1x05

2011. augusztus 19. 13:04 - Freevo

Joseph Adama élete egyre jobban csúszik szétfele, elalszik a munkából, a fiát se viszi be a suliba, a bátyja meg összeveszik vele, hogy mégis hogy gondolja ezt. Közben a halott lánya a virtuális térben ténfereg, egy Vesta nevű nőt keresve, akiről azt hallotta, segíteni tud neki kiszabadulni innen. Egy kissé emós srác segíti ki, akinek annyi kitűző van a bőrdzsekijén, hogy Russell is megirigyelné a Fel!-ből. 

Vesta a virtualitás kínálta lehetőségek ellenére szerényen egy szétbotoxozott arcú nő külsejében játszik orosz rulettet a Sons of Anarchy helyi képviseletével. Aki fejbelövi magát, egy körből kimarad. Tamara nem érti, miért tűnik el egy villanással a vesztes játékos, de azt reméli, ha ő is meghal, azzal hazajuthat. Vesta tökhülyének nézi, és kényelmi okokból egyszerűen lepuffantja. A lány azonban nem hogy nem tűnik el, még a sebe is begyógyul. 

Tovább
Címkék: caprica
1 komment

13-as raktár 1x05 - Elements (A négy elem)

2011. augusztus 19. 11:00 - Gabba

Manhattan-sziget, 400 évvel ezelőtt, értesülünk a nyitó képsorokból, egy indián varázsló valami rítust készít elő a négy alapelemmel: a földet egy kő, a tüzet egy darab szén, a levegőt egy nyílvessző jelképezi, mellettük egy kőedényben víz. Kántáló szöveget hallunk: „Ha Ő eljön, ezek az elemek legyenek az Ő ereje és a mi reménységünk.” Majd a varázsló csuklyás köpenyt borít magára, ami elektrosztatikusan csillog. Ugrunk a jelenbe, a négyszáz év alatt alaposan megváltozott Manhattanbe, ahol ugyanezt a köpenyt borítja magára egy titokzatos alak és hatol be benne a Carruthers aukciós ház raktárába csak úgy, a falon át! Magához vesz egy mérsékelten ronda fémszobrot és ahogy jött, távozik. (Tinédzserkoromban én is gyakran fantáziáltam ilyen köpenyről, aminek segítségével nem maradtak volna női zuhanyozók felderítetlenül.) Úgy tűnik, megvan az eheti levadászandó lelet.

Tovább
Címkék: warehouse 13
1 komment

True Blood 3x09 - Everything is Broken

2011. augusztus 19. 10:00 - Hoppancs

Eric enyhe pánikhangulatban közli Pammel, hogy megölte Russell kedvesét, majd –mivel a kis incidens komoly ok a bujdosásra – úgy döntenek, hogy a rég látott sikítóbajnok, azaz Ginger otthonában keresnek menedéket. Mielőtt azonban elindulhatnának, szembetalálják magukat a szigorú Miss Flanagannel és csapatával. A szőke vámpírjogi harcos nem hisz Ericnek, mikor az tőle telhető nyugalommal állítja, hogy minden rendben a körzetében, inkább megezüstözteti. A viking füstöl, Ginger kiengedi a hangját. Russell Talbot ragacsos maradványaiban turkál, és nincs valami jól. Sookie némi zuhany alatti kamatyot követően felfedezi az egyik farkas hulláját a nappaliban, amit rezignáltan vesz tudomásul, elvégre ez a jövőben már így fog menni.

A pórul járt vicsori becsomagolása közben azért csak kiböki Billnek, hogy nem örül, amiért aktát őrizget róla. A férfi elmondja, hogy azért kutakodott, mert ahhoz, hogy megvédje Sookie-t, tudnia kéne, hogy mi is ő, és miért érdeklődnek utána oly’ sokan. Ez az információ nyilván Sookie-nak is jól jönne, de sajnos lovagja egyelőre nem jutott sokra. Legalábbis azt mondja. Jesus és Lafayette remekül megvannak, elcseverésznek az ápoló jaguáros tetkójáról, aztán rosszalkodnak. Jason arra ér haza, hogy újdonsült nője az exével üvöltözik, úgyhogy elő is kapja fegyverét, meg jól ismert „zsaruvagyok” kiáltását. Felton nem érti, hogyan menekülhetett Crystal egy másik férfihoz, hiszen már négyéves korában neki ígérték, és nem csak ez a szöveg az egyetlen fura dolog, amit mond. Crystal ügyesen eltereli a figyelmét, majd leüti, arról viszont továbbra sem beszél, hogy kik ők, és miért nem érdemes megbilincselni Feltont.

Tovább
Címkék: true blood
1 komment

Chuck 2x05 - Chuck és a videójáték

2011. augusztus 18. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs Tom Sawyer
 

Mostanában időugrós kedvünkben vagyunk, de most még messzebbre megyünk: 1984-ben egy hosszú hajú nerd-kinézetű srác két bombázóval az oldalán vigyorog a kamerába és megköszöni, hogy megköszönik neki a részvételt, sőt ünneplik, mert ő a rakétás-lövöldözős videójáték, a Missile Command legújabb világbajnoka. Az "ő" pedig nem más, mint Jeffery Barnes, igen, tényleg, Lüke-Jeff az, aki a "mi a következő lépés?" c. kérdésre csak annyit tud mondani, hogy ki tudja, hisz' annyi lehetőség van. 25 évvel később, napjainkban még mindig ez a sok lehetőség foglalkoztatja, az automata előtt állva nem tud választani a rágcsák közül, de szerencsére ott van Morgan, hogy kihúzza a csávából (de leginkább, hogy sorra kerüljön) és találomra választ valamit, Jeff meg odavan a boldogságtól.

Chuck késve ébred, ráadásul bajusszal, öltönyben, Francois névtáblával, és ugyanilyen névre szóló útlevéllel, szóval a kémbiznisz működik. Rohanna dolgozni, de Ellie megállítja a szokásos anyai aggódással, hogy hallották a hajnali megérkezését, mit is csinált? Chuck hadovál, Devon meg egy kis ginzengkivonatos lötyit nyom belé, mert kell az energia, ha már a nagy terveit elhagyta valahol. Tényleg nem ártana sietni; a Buy More-ban már csak azért is hiányolják Chuckot, mert Big Mike összehívta a dolgozókat, hogy bemutassa Emmett Milbarge-ot, aki segít neki felmérni a munkát, a munkásokat és a hatékonyságot. Fura fazon, meg kell hagyni, bele is csap a lecsóba, egyből felméri barátaink képességeit: Morganről látja, hogy képezhetetlen, Lesterről, hogy seggnyaló, Anna prostituált mivoltán még gondolkozik, viszont Chuckra nagyon kíváncsi, mert mindegyikük őt emlegeti, nos gyakorlatilag mindennel kapcsolatban, mint aki mindent tud, mindent ért. A megbeszélésre viszont várnia kell, mert amint végre sikerül a belibbenő Mindentudót elkapni, az nyomban furán viselkedik, mint aki rosszul van és ott is hagyja a pultnál. Az ok pedig egyszerű, Chuck az egyik belépő Kopaszfickóra villantott: szomáliai kiképzőtáborok, piszkos bomba kereskedelem, nukleáris fegyverek. Casey-hez osonna a hírrel, de útközben sikerül belebotlania rosszarcba és meglepetésére, akit keres -egy régi fényképét mutogatva- nem más, mint Jeff. Chuck letagadja, hogy itt dolgozna, de közben kerekedik a szeme rendesen, mi köze az egyszerű Jeffnek egy ilyen bűnözőhöz?

Tovább
Címkék: chuck
Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény: Barátok közt és Jóban rosszban hogyvoltírókat keresünk

2011. augusztus 18. 09:38 - sixx

Hölgyeim és uraim, hogyvoltfüggők és sorozatbuzik, figyelem, Magyarország két szappanoperát bírt kiizzadni magából (egyelőre, mert állítólag az m1 is ezen ügyködik, isten irgalmazzon nekünk), mi meg mindkettőről akarunk NAPI hogyvoltot. Erre a nemes feladatra keresünk írókat vagy írói stábokat (mert azt megértjük, ha ezt nem bírja idegileg egy ember), nagyon sürgősen. Tessék írni nekünk a hogyvolt kukac gmail.com címre, a tárgyban megjelölve a sorozatot, mondjuk BK-val és JR-rel, és jöhet egy próbahogyvolt is menten, 10-12 bekezdésben max.

12 komment

Castle 2x02 - Dupla hulla

2011. augusztus 18. 09:18 - Zenóbia

Először azt hittem, hogy Halloween van, és a rendőröknél ezt így szokás ünnepelni, de nem. Egyszerűen csak a telihold, ilyenkor kitörnek a bolondok, jelen esetben önjelölt Jokerek, dagadt Jézusok, és kurvának öltözött kurvák képében. Üvöltenek, verekszenek, Castle pattogatott kukoricát eszik, gondolom be van neki készítve az ilyen esetekre, minek az ilyennek moziba járni. Beckett rezignáltan dolgozik, míg Castle meg nem jegyzi, hogy van itt minden, őrület és tombolás, nem is kell már ide más, mire csörög is a telefon, mert hát dehogynem, egy hulla még pont kell. Beckett olyan arccal veszi fel, hogy tőle harminc hulla is lehet, csak hadd húzzon már el innen. Elhúznak.

Toronyházi lakásban fiatal nő fekszik holtan a kanapén, elegáns szürke ruhában, véresen. Ha én ennék otthon dobozos kínai kaját, tuti szakadt tréningben tenném, de lehet, hogy ha valakinek ilyen lakása van, annak nincs is tréningje. Párterapeutaként dolgozott, most itt elsüthetném azt a fantasztikus poént, hogy lehet, hogy valakinek nem adott elég jó tanácsot. A férje találta meg, mikor hazaért a meccsről. Az asztalon kínai kaja, két adag, és nem a nő fizette. Tehát a vacsoravendég látta utoljára élve, vagy először holtan. Castle megint fikázza a Helyszínelőket, szerinte azok csak simán beférkőznének a halak agyába, és máris feleslegessé válna a további nyomozás. Beckett pillantása mindent elmond. Castle pillantása meg akkor mond el mindent, amikor meglátja Lanie-t mellkidobós ruhában. A halott nő arcát fekete filccel feliratozta a művészi hajlamú gyilkos, de helyesírása semmi, ez csak Castle-nak fontos, de hát ez érthető, ő az író. Valószínűleg egy páciense tehette, akkor lehet mégsem tévedtem akkorát azzal a bizonyos nem elég jó tanáccsal.

Tovább
1 komment

Alias 2x01 – The Enemy Walks In (ÉVADNYITÓ)

2011. augusztus 17. 13:00 - Milo Rambaldi

”Közkívánatra” megint van Alias hv, jöjjön hát a sorozat legjobb (és egyetlen hiányzó) évadja a hogyvolton. Lena Olin for president!

Az évadzáró cliffhangerben megtudtuk, hogy az Ember nem Khasinau, hanem egy nő, aki „majdnem harminc éve” nem látta Sydet, KémBarbie pedig csak annyit bírt kinyögni zárásképpen, hogy „anya???”. Egyéb frontokon Vaughn eltűnt egy üvegajtó mögött, és nem került elő az évad végéig, Emily Sloane pedig látszólag megöngyilkolta magát, amikor Arvin a kezébe nyomott egy szeme láttára elkészített halálturmixot.

Új bevezető szövegünk van, Syd, Jack, Vaughn és Arvin mond okosságokat, gondolom az új belépők kedvéért. Ott hagyjuk abba, ahol az első évadot befejeztük. Taipei. És valóban KémMuter érkezik, Lena Olin első jelenete igencsak ütős. Kislányom, tudtam, hogy ez a pillanat be fog következni, pedig megelőzhettem volna, amikor még kicsi voltál, olyan könnyű lett volna... na mondd csak, ki küldött? Szeretnéd tudni, mi? Szemét KGB kurva! ERRE KÉMMUTER MELLBELÖVI A SAJÁT LÁNYÁT!!! Visszajövök, mondja Irina Derevko, és akkor majd beszélni fogsz, vagy jön a többi golyó is. Snitt a jelenbe, Syd az egész történetet a CIA-s Pszichonéninek meséli, akit egyben baszogat is. Ahelyett, hogy azt próbálnád lelkileg fejtegetni, hogy miért lőtt le a saját anyám, szokj hozzá, ez egy ilyen család, és inkább engedd, hogy Vaughn előkerítésében segédkezzek.

Tovább
7 komment

Borgiák 1x09 - A senki (évadzáró)

2011. augusztus 17. 06:07 - sixx

Utolsó epizódjához érkezett Sándor és pereputtyának története, ami nekem kis csalódást okozott, mert túl statikus és egysíkú volt, a színészek nagy többségét bábszínházba sem ereszteném be nyugodt szívvel, Jeremy Irons szegény meg addig vitte a sorozatot a hátán, míg bírta, aztán majdnem belerokkant ő is. Persze a véleményemmel igencsak egyedül vagyok, mert Etyeken már forog a második etap, és ha bemutatják, hogyvolt is lesz róla. Otthagytuk abba, hogy Sándor szarban, lássuk, hogyan mászik ki belőle.

Tovább
Címkék: borgiák
13 komment

Sötét angyal 2x18 - Kutya egy nap

2011. augusztus 16. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Dawg Day Afternoon
 

Egy hete Fura Kopasz Lény megrettentette a világot, pedig szegényt csak csőbe húzták, de a megrettent világ goni, legalábbis egyes lakói és a rendőrségi szóvivőként nyilatkoznak, hogy nem nyugszanak, amíg meg nem találják a felelőst, aki kiengedte "ezeket" az utcára, illetve mindenféle bigott vallási fanatizmussal használják ki a helyzetet, hogy a génmanipuláltak ellen szónokoljanak. Mint például Terry Caldwell tiszteletes, aki szerint ezeknek a szörnyeknek nincsenek alapvető emberi jogaik, hiszen nem is emberek, sőt, még csak nem is állatok – gyártották őket. A Jam Pony-ban Normal bőszen helyesel, amikoris Szempár-adás szakítja meg a műsort a génmanipuláltak védelmére kelve. Alec meg is jegyzi Maxnek, hogy ugye, tudja, miért van ez; Logan segíteni akar valakinek és az tuti nem ő.

White és a főnöke (vagy-ki-is) esti titkos találkán vitatkoznak arról, hogy mi legyen. White szerint nem végezheti a munkáját (azaz a manticore-osok begyűjtését), ha az ügy nem is létezik, vagyis nyilvánosságra kell hozni a dolgot, a közvélemény mellettük van, sima ügy. A másik viszont ellenzi ezt, titokban kell maradni mindennek, különben végük, kongresszusi meghallgatások, mélyre-ásások, kinek kell ez, viszont a rendőrfőnök a zsebükben van, átadja a boncolási jegyzőkönyvet a hullával együtt, elvarrják a szálakat, sima ügy. White megértette, de a félmosolyát elnézve, ez csak szöveg volt.

Tovább
Címkék: sötét angyal
3 komment
süti beállítások módosítása