Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Borgiák 1x08 - A háború művészete

2011. augusztus 13. 08:00 - sixx

Nem biztos, hogy ez volt a magyar cím, csak tétova próbálkozás az Art of War lefordítására, csak szólok. Naszóval Sanyiék szarban vannak a közelgő flanszia sereg miatt, és ha ez nem lenne elég, János Borgia a sógórnőjét baszogatja (szó szerint), Lukrécia meg a lovásztól esett teherbe, mert nem küldte el a patikába birkabőr kondomért. Júlia erre azonnal ráérzett, és szólt is neki, hogy na akkor innen menni kell a picsába, mármint Sforza palotájából, és valamit csinálni kell a lovásszal is. Le is megy hozzá az istállóba, és nem, nem a pornófilmek egyik kedvelt motívuma követezik a mit sem sejtő és édesdeden alvó lovászt lepippantó úrnővel, hanem egy közepesen durva keltegetés, majd fenyegetés, ha bevallod, hogy megdugtad, felakasztatlak a picsába. Két lovat azért nyergelj fel hajnalra.

Tovább
Címkék: borgiák
17 komment

Caprica 1x04 - Gravedancing

2011. augusztus 12. 14:00 - Freevo

Clarice Willow idilli ébredését (hogy az ágyában tartózkodó férfiak és nők közül ki kivel mit csinált éjszaka, azt nem részleteznénk) telefonhívás zavarja meg. Be kell rohannia az akadémiára, mert a nyomozók felforgatják az összes iskolaszekrényt, hátha bizonyítékot találnak Zoe Graystone bűnösségére. Előtte hagy erről egy üzenetet egy publikus helyen elrejtve, így aztán az STO-s diákok időben kimenekítik a tömegpusztító fegyvereiket az intézményből.

Amanda Graystone nem rajong az ötletért, hogy a férje országos tévéadón beszéljen a lányuk haláláról, pedig ő kezdte az egész hacacárét, Daniel csak utána takarít. A férfinak nem tetszik, hogy pr-os nő azt erőlteti, zavartnak kéne titulálnia a lányát élő adásban, de úgy néz ki, még mindig ez a legjobb megoldás. Danielről a Sarno Show kulisszái mögött próbálják eltüntetni a verésnyomokat, amelyeket Sam Adama okozott rajta, ő meg ezer cubitot fizet a sminkes csajnak, hogy engedje közben cigizni.

Tovább
Címkék: caprica
6 komment

Chuck 2x04 - Chuck és a nehézbombázó

2011. augusztus 11. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Cougars
 

Most kaptunk egy hívást Heather Chandlertől, aki a következő dalt a James Buchanan egyetemi focicsapatnak küldi. Hajrá, Pumák! A 'most' 1998 egy szép napos délutánját jelenti, ezt hallgatja éppen a kocsiban hazafelé tartó barna, seprűhajú, fogszabályozós lány, akinek tisztára sarah-s vonásai vannak – talán azért, mert tényleg ő az. Hazaérve ki sem száll a kocsiból, mert éppen rendőrtalálkozó van ott és valakit ültetnek be a kocsiba. A lány nagy szomorúságában az erdőbe szalad és egy fa tövénél elkezd ásni, egy doboz pénz kerül elő "vészhelyzet esetére, szeretettel Apu" üzenettel; úgy tűnik, Apu az, akit a rendőrök elvittek. Vissza napjainkba: 2008-ra ugyebár Sarah szépen kikupálódott és éppen vásárolgat a Buy More-ban, amit Chuck nem is ért, hiszen miért ne jöhetne át csak azért, hogy a barátjával találkozzon? Sarah fizetés közben gyanús alakra lesz figyelmes, egy hosszú szőke hajú nő nagyon nézi őket, így nem is nagyon figyel Chuckra, csak vonszolja magával, útközben Casey-nek szól, hogy gáz lehet, mennek az Orange Orange-ba. Chuckot eldugja a gépterembe, ő pedig megy a pulthoz, Casey kintről fedezi, miután Gyanúsnő is betért egy joghurtra. Vagy nem, mert egyből belecsap a lecsóba, miszerint ismeri Sarah-t, sosem felejt el arcokat, meg is van: egy gimibe jártak. Sarah int Casey-nek, hogy nincs gond (John-t teljesen lehangolja, hogy emiatt akció sincs és elmegy).


Vendégszereplő: Nicole Richie (Heather Chandler)

Közben Chuck a gépteremben elolvad a szuperszámítógéptől, majd rájön, hogy akár ki is használhatná a lehetőséget és körbenézhetne rajta. Odaül a képernyő elé és elkezd kapcsolgatni, kiderül, hogy a Buy More-ban is vannak kamerák, otthon is, mégpedig az udvarban, sőt Elliék hálószobájában és természetesen a joghurtbárban is. Éppen akkor kapcsolódik be a diskurzusba, amikor Márnemgyanúsnőnek eszébe jut, ki is Sarah, azaz … Jenny Burton. Aztán bemutatkozik, hogy ő Heather Chandler (Sarah emlékeiből előjön egy kép a pompom lányról, aki anno kinevette a hegedűtokkal és csomó könyvvel közlekedő Jenny-t), pontosabban Heather Ratner, mert hozzáment Markhoz (emlékkép: az okostojás srác, akit a menő focisták bedugnak a szekrénybe), aki épp belép az ajtón és nagysziák után rákérdez, hogy Sarah-Jenny megy-e a találkozóra. A sima "nem" éppen akkor hangzik el, mikor Chuck jön be a hátsóajtón, Sarah-t a szívinfarktus kerülgeti, ráadásul Heather ismerkedik, elárulja, hogy egy gimibe jártak, mire Chuck lelkesedése csak nő és helyesel, mikor rákérdeznek, hogy a barátja-e. Chuck vagyok, de itt csak úgy ismernek, mint … Sarah-t már az agyvérzés is kerülgeti… Jenny Chuckját. Sarah szeme majd kiugrik. Mark szintén beutatkozik, ám a kézfogás közben Chuck villant: a hangfelismerés sikeres, Winthrop-Keller Repülésintézet, fegyveresek, repülők, tervrajzok. Ez egy következő küldetésnek néz ki, Chuck hirtelen ötlettől vezérelve meghívja Ratneréket vacsorára.

Tovább
Címkék: chuck
4 komment

Kaliforgia 3x12 - Mia Culpa (ÉVADZÁRÓ)

2011. augusztus 09. 10:00 - Gabba

Hank barátunk felfújható matracülésen ücsörög egy medence közepén, üvegből iszogatja kedvenc whiskyjét, körülötte az évad női úszkálnak meztelenül – ez az élet, Babolcsai néni! De aztán rájövünk, ez nem a valóság, csak egy újabb Moody-fantáziálás, ahol fontos példamondatok hangzanak el. Először Felicia szól írónkhoz: Hárman vagyunk testvérek, Felicia, Alicia és Középicia, te mégis velem feküdtél le, most meg elmész New Yorkba, mit remélsz, mit fogsz ott találni? Jackie bukkan fel a habokból: Hiányozni fog a dugás veled. Majd Karen is előadja magát: Én itt voltam neked, miért nem szerettél viszont? A partról Becca és Karen figyel, Becca aggódik apjáért: Miért iszol olyan sokat, bűntudatod van valami miatt? Karen viszont a párkák szerepét veszi magára: Sosem fogunk boldogan élni, Hank: csórón, részegen és magányosan fogsz meghalni. Nem csoda, ha erre Hank úgy dönt, inkább felébred.

Tovább
Címkék: kaliforgia
7 komment
süti beállítások módosítása