Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terepen 2x02 - Butch & Sundance

2011. augusztus 05. 15:00 - szepi79

Újabb Terepen részhez érkeztünk, és úgy érzem, a cím kis magyarázatra szorul: Butch Cassidy és a Sundance kölyökre utal, ami egy régi western film volt, állítólag igaz történet alapján, két banditáról szólt egyébként. Hogy ennek mi köze van ehhez a Terepen epizódhoz, azt viszont nagyon nem értem, gondolom csak simán jól hangzik, vagy esetleg nekem is kinn kéne élni L.A.-ben, hogy értsem. Ami szintén fura, hogy most egy visszaemlékezéssel kezdünk, ez történt az elmúlt részekben, eddig ilyen nem volt. De legalább egy kis adrenalinfröccsöt utána beletolnak az arcunkba, autós üldözés Cooperékkel, ami egy felborult kocsival és a gyanúsítottak halálával végződik, a narrátor belepofázik persze, majd ugrunk vissza 36 órát. (Baszom, döntsék már el, hogy kiírják, mennyit ugrunk vissza, vagy nem.)

Tovább
Címkék: southland terepen
komment

Caprica 1x03 - Reins of a Waterfall

2011. augusztus 05. 13:00 - Freevo

Ismét bevillanó képekkel kezdünk, ezúttal emlékek helyett tévéadásokból. A Graystone vállalat részvényárfolyama a béka rosszabbik végével ismerkedik, Amanda pedig felmondott az orvosi állásából. Zoe feltételezett terrorista mivolta a barátnője, Lacy esetleges bálkirálynői ambícióira sincs túl jó hatással, a lányt ugyanis elkezdik kiközösíteni a suliban.

Ideje megtudnunk, hogy Daniel Graystone igencsak férfias, ugyanis gyűlöli a tévét, mellesleg pedig bokszol, márpedig a Caprica írói szerint attól lesz valaki férfias, ha bokszol. Az asszisztense szerint el kellene látogatnia a Baxter Sarno nevű fábrysándor műsorába, és hogy erről meggyőzze Danielt, föl akar venni egy új pr-ügynököt. Edzés után a tudós hazaindulna, de az Adama-tesók közbelépnek. Sam kipróbálja, tanult-e valamit Daniel a ringben, aminek eredményeképp váltanak néhány ütést, majd Joe tudatja vele, hogy látni akarja a lánya avatárját.

Tovább
Címkék: caprica
komment

13-as raktár 1x03 - Magnetism (Mágnesesség)

2011. augusztus 05. 11:30 - Gabba

Párizsban kezdünk, éjszakai fények, gyorsan végigpásztázunk az Eiffel-tornyon, a Champs Elysées-n, a Diadalíven és az Operán, kötelező turistalátványosságok letudva. Pete a Louvre-ban egy kötélről lógva valami spéci kütyüvel vizsgálgatja a Mária Antoinette-et lefejező guillotine-t, mit sem törődve „a kiállítási tárgyak érintése tilos” táblával. Ki akarja cserélni a kivégzőgép pengéjét, mert ez fontos lelet a raktár számára, de közben leejti a csavarkulcsot. Kepeszkedik, nyújtózkodik, természetesen pont ekkor zuhan le a penge, de Pete az utolsó pillanatban felkapja a kulcsot, így a szerkezet nem fejezi le. Myka eközben a biztonsági őröket igyekszik lekötni, az elsőt a távsokkolóval lebénítja (ez a kütyü rövid távú emlékezetvesztést okoz, mint tudjuk), de az érkező másik kettőt nem tudja, mert a készülék töltési szintje már nem elegendő, ezért nem marad más, mint a hagyományos módszer: csákknorriszos pörgőrúgással és néhány gyors ütéssel lecsendesíti őket. Érkezik Pete, kicserélte a pengét, így gyorsan lelépnek.

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

True Blood 3x08 - Night on the Sun

2011. augusztus 05. 09:00 - Hoppancs

Sookie iszonyúan vérfagyasztó sikolyára összeszalad az egész társaság. Bill búvalbélelt tekintettel szólongatja nőjét, Alcide morog, a többiek pedig röviden megvitatják, hogy vajon mi számít jobban: az, hogy Bill megmentette Sookie-t, vagy a tény, hogy előtte majdnem végzett vele. Jasonben az agykárosodás gyanúja is felmerül húgának zavart arckifejezése láttám, de a lány végül kinyögi, hogy kettesben szeretne maradni vámpírjával. Tara támogatását nem nyeri el az ötlet, de végül kénytelen a többiekkel együtt elhagyni a szobát. Sookie szakít, mert most először tényleg úgy érzi, vérszívóval járni talán mégsem akkora buli, Bill pedig nem nagyon tud vitatkozni az érvekkel. Mindkét fél pityereg, mert szeretik egymást.

Talbot nyafog, mert a gyönyörű otthonában az utóbbi időben emberek trancsíroztak vámpírokat és vérfarkasokat, ráadásul most még Sophie-Anne is beköltözik. Russell gyengéd arctapizással nyugtatgatja, majd közli, hogy amúgy megölte a Tanácsost. A komolyabb hajtépés és birziborzi kibontakozását Eric bejelentése akadályozza meg, aki közli, hogy Debbie várja a királyt. Russell lenéző mosollyal hallgatja a nőstényfarkas őrjöngését, majd útjára küldi. Erickel kettesben maradva előkerül a bizalom kérdése, mivel hogy a viking egy uralkodót már elárult, ami érthetően nyugtalanítja Russellt. Rövid habozást követően Eric bevállal egy kínos térdre borulást, meg egy kézcsókot is, miközben új parancsolójának nagyságát méltatja. Mindent a bosszúért!

Tovább
Címkék: true blood
komment

Médium 1x09 - Szimbólumok

2011. augusztus 04. 13:00 - pukkpapa (törölt)

Egy nagyon jó rész következik, méghozzá Ariel központú, ez már csak jót jelent. Az eheti álomban egy mese közepébe csöppenünk: egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy szegény kislány, Sarah (ne zavarjon, hogy úgy néz ki, mint Ariel), akit fogva tartott egy gonosz ogre. Főzésre és takarításra kényszerítette, és nem engedte, hogy Sarah hazamehessen igazi otthonába, pedig ott még szivárvány is volt és kedves kis sárkányok. A kislány végül úgy döntött, megpróbál elszökni, pedig a gonosz ogre előre megígérte neki, hogy ha egyszer megteszi, utánamegy, és ha egyszer utánamegy… Nem tudjuk meg, mi történik, mert az álom véget ér, csakhogy Allison helyett most Ariel riad fel anyuért sikítozva.

Másnap reggel Ariel hevesen mesélné anyunak az álmát, de az nem ér rá figyelni, lefoglalják a napi teendők megszervezése. Ariel hisztizni kezd, kiabál és örök időkre lemond a családjáról. Allison betereli a gyerekeket a kocsiba, Ariel továbbra is durca. Allison látja ezt, ezért a suli előtt még egyszer elmondja, hogy az álmok legtöbbször nem jelentenek semmit, csak úgy érezzük. És még csak bele sem vörösödik a feje, pedig ilyet hazudni azért nem semmi. Ariel megnyugszik és bepattan az iskolai buszba, ma kirándulni mennek a múzeumba. Út közben azonban észrevesz egy nagy plakátot, rajta egy nagy sárkánnyal, ami pont olyan, mint amit az álmában látott. Ariel nem szórakozik, mikor az osztály leszáll a buszról, elszökik közülük és a plakát felé rohan.

Tovább
Címkék: médium
komment

Chuck 2x03 - Chuck és a szakítás

2011. augusztus 04. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Break-Up
 

Ott hagytuk abba 'az előbb', hogy Chuck arcáról lefagyott a mosoly, mert meglátta Bryce mosolygó arcát Sarah ajtajában. Mielőtt azonban megtudnánk, Chuck vajon mit lép eme kellemetlen helyzetre, visszaugrunk az időben, és Bogotában találjuk magunkat 2005-ben. Bryce éppen hevesen felkeni Sarah-t a falra és csókolóznak vadul, miközben sasolja a távolban ácsingózó pasikat, majd mikor tiszta a terep, elfutnak egy táskával, ahaszóval küldetés. A terep nem sokáig tiszta, a fickók üldözik tovább a kémpárost, Sarah a táskával a kezében zsákutcába kerül, közben az egyik rosszfiú elkapja Larkint, hogy aztán a fejéhez szegezett pisztollyal bírja rá őket a táska átadására. Bryce összenéz Sarah-val, majd megkérdezi, hogy "megvan, édesem?". A lány bólint, "akkor add oda", a következő pillanatban azonban nem a táska repül, hanem a golyó Bryce füle mellett és homlokon találja az ellent. Minden jó, ha vége jó (rosszfiú nyilván nem így gondolja), Bryce menet közben egy ellopott rózsaszállal köszöni meg Mrs Andersonnak a szép lövést, Sarah pedig Mr Andersonnak a rózsát.

Chuck rózsája viszont az otthoni kukában landol a fagyottmosoly-eset után. Ellie-nek feltűnik, hogy milyen rövid volt a randi, mire Chuck lemondóan mesél Sarah exéről, aki jóképűügyesokos és mindig a legrosszabbkor tűnik fel.

Másnap a Buy More-ban elindul az aktuális mellékszál: Morgan vs Mitt és bandája. Ez utóbbiak a helyi menő csávók, akik játszanak, hangoskodnak, azaz jó pár órára kisajátítják a házimozitermet és még kupit is hagynak maguk után; előbbi pedig megkapja újdonsült főnökétől Miszter Fejembeszálltadicsőség Lestertől a parancsot, hogy tegye ki a szűrét a bandának. Mitt nem támogatja az ötletet, lesz ebből még konfliktus.

Akárcsak az Erődben, ugyanis Beckman előáll az új feladattal, miszerint a Fulcrum-fenyegetés nagyobb, mint gondolnánk, ugyanis az egyik ügynökük ellopott egy microchipet, mely jujdetitkos adatokat tartalmaz, az Intersect frissítését. Nomármost, a chipet Larkin szerint egy Von Hayes nevű gazdag szupermágnás dekódolja nekik, vagyis ezt megelőzendő kihasználják, hogy a fickó tök véletlenül éppen egy partit ad, odamennek, mint házaspár, visszalopják a chipet és örülnek. Chuck már most is éppen ezt teszi, de ismét csak lefagy arcáról a mosoly, mert kiderül, hogy nem Carmichaelék hivatalosak a partira, hanem Andersonék; Bryce Larkin ebben a pillanatban érkezik frissen, fiatalosan, igazi kém-napszemüvegben - hatásos belépő. Chuck meg lehet, mondjuk pincér, hogy azonosítsa a Fulcrum ügynököt.

Tovább
Címkék: chuck
komment

Grace klinika 6x19 - A kis testvér

2011. augusztus 04. 09:00 - Hoppancs

Dereket annyira megigézi Meredith ébredés után is ragyogó szépsége, hogy elkezd utódokról fantáziálni, ami asszonyában – ha jól értelmeztük mimikáját - ambivalens érzéseket ébreszt. Yang finoman érdeklődik Huntnál, mikor járt utoljára dilidokinál, talán attól tart, visszatérnek a fojtogatós idők. Owen erre felfortyan, elvégre tök jól van, mindenki láthatja. Meredith Izzie és Cristina elérhetőségének hiányában Alexnek önti ki a szívét a gyerekvállalással kapcsolatos félelmeiről, meg a rossz anya komplexusról, de mielőtt belelendülhetne, Shep bejelenti, hogy Karev öccse, Aaron érkezett látogatóba. Nahát, olyan is van?

Karev, aki épp most kapta meg a hivatalos válási papírokat Izzie-től, cseppet zavartan köszönti testvérét, rögtön érezhető, hogy nagy múltbéli traumák fognak itt a felszínre kerülni. Aaron egyébként csak be akart köszönni, de ha már arra járt, megmutatja a bátyónak a hasán lévő hatalmas puklit. Torres és görcsös mosolyú csaja a kuglófról értekeznek, mert a gyerek téma kínos, a kuglóf meg finom. Callie Marknak sem szeretne bővebben beszélni az ügyről, inkább a Teddyvel folytatott kamatyról faggatja. Utóbbi aktust részletezi Altman is a liftben, amikor Owen belép komor arccal. Távozása után Teddy szomorúan fejtegeti Robbinsnak, mennyire rossz, hogy nem lehet a marcona hős mellett most, hogy ilyen nehéz időszakon megy keresztül. Cristina pedig nem segíthet neki, mert ő nem volt háborúban, a hülye libája.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Borgiák 1x07 - Halál, fehér lovon

2011. augusztus 03. 06:10 - sixx

Tudja a fene, mi volt a magyar címe az epizódnak, de tulajdonképpen lényegtelen is, az első jelenet máris tisztába teszi a helyzetet: a taljánokat nem háborúskodásra tervezték, mert még csak szavuk sincs arra, hogy "láncos golyókat az ellenségre lövő ágyú" és így tovább. Ezt onnan tudjuk, hogy a flanszia király kissé buzis frizurát hordó tábornoka faggatja az egyre savanyúbb arcú Della Roverét, aki azóta, hogy Savonarola megjósolta, hogy ő hozza el az apokalipszist az olasz csizmára vörösben, kínosan ügyel arra, hogy még a zoknija se legyen piros, és feketében van, mint valami középkori death metal énekes. Hogy az istenbe' akartok ti háborúzni, kérdi a 25 000-es sereget vezető csávó, és röhög teli szájjal.

Tovább
Címkék: borgiák
komment

Kaliforgia 3x11 - Jövés-menés (Comings & Goings)

2011. augusztus 02. 09:50 - Gabba

Megelégedett arccal fekszik egymás mellett Hank és Karen, hosszú idő után újból szexeltek, vagy ahogy a Szép asszonyok egy gazdag házban c. műben írta az ismeretlen kínai szerző: végre felszakadt a felhő és megváltó esőt bocsátott a földre. Ám úgy tűnik, az eső csak Hanknek volt megváltó, Karen nincs túlságosan odáig az eksönért. Nemcsak orgazmusa nem volt, de közben egész máshol járt az esze: az elmúlt időszak gondjain és a kettőjük furcsa kapcsolatán. Akkor hadd ismételjük meg, majd én kényeztetlek, fordulna rá Hank ismét az asszonyra, de Karen hárít: Programunk van, nem emlékszel, Felicia meghívott ebédre, és már húz is ki az ágyból. Oké, én is mindjárt jövök, csak előbb visszaterelem a golyóimat a helyükre, mondja Hank. Főcím.

 

Tovább
Címkék: kaliforgia
komment

Linda - 1x06

2011. augusztus 01. 14:04 - Hódos Hajnalka

Nemcsak az epizód címe az, Piros, mint a kármin, a kezdő jelenetben Linda is lesz, itt a hatodik rész, igen, én is utálom a hétfőt, üdv mindenkinek. Lindával kőmíjesek és egyéb építőipari munkások kekeckednek, beszólogatnak neki, aztán lazán leejtenek egy üveget úgy két és fél emelet magasból, nagy a meglepődés, mikor elkapja, még nagyobb, mikor visszaszól. Válaszul leöntik egy vödör vörös festékkel, Lindát elkapja a síkideg, felmegy és letékvándózik mindenkit, mint a szart, haladjunk. Otthon idilli a hangulat, Klárika fest és elégedetlen a modellel. Bélában nincs semmi emelkedett, egy vértanú szenved. Iszonyatosan szenved, mert tudja, hogy borzalmas kínhalál vár rá. Mellesleg áradozik Bélának egy lakatlan szigetről, ahol Zénó mesternél piktorkodhatnak önjelölt amatőr festők. Csodálatos két hét lesz, majd meglátja.

A kollégák egy bevert fejű embernél helyszínelnek, a CSI-ben bezzeg nincs olyan jelenet, hogy ráesik a hamu a hulla fejére. A hulla kinyitja a szemét, tehát nem is hulla, Kutasi Úrhoz egy bukósisakos fiatalember csöngetett be este, aszonta, táviratot hozott. Nem is ám, viszont elvitt hat rendkívül értékes képet kortárs naív festők műveit. A legértékesebbeket, hogyne, itt vannak ni, de tud róla fotókat is adni, mert Horváth úr nemrég készített róluk fotósorozatot.

Tovább
Címkék: linda
komment
süti beállítások módosítása