Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szolgálati közlemény: az hogyvoltok élesítésérűl

2011. július 24. 18:03 - sixx

Ezen a héten nem leszek itthon, és gépközelben sem nagyon tudom, mikor, de eleve, az időeltolódás miatt amúgy is nehézkes lenne a hogyvoltokat időben kitolni, szóval aki megírta a heti adagot, legyen szíves erre a címre jelezze: szabozoltanKUKACgmail.com. Köszi!

19 komment

Terepen 1x07 - Berendelve - ÉVADZÁRÓ

2011. július 22. 14:00 - szepi79

Elérkezett az első évad vége, annak ellenére, hogy csak 6 részt láttunk eddig, ez még a kábeltévéknél is kevésnek számít. Igaz, ezt a szezont a Viasat3 volt olyan kedves, hogy 8 részletben sugározta, a mostani részt is beleszámolva, a sorrend pedig elég érdekesen alakult: 1, 2, 5, 4, 3, 6, 7. De legalább a végére magukra találtak. A második évad 6 részes lesz, kommentekben kérném a tippeket, vajon mi lesz az epizódok sorrendje. Aki eltalálja, annak a részére biztosítani fogok egy olyan mini fémhordós söröcskét, ha még lehet kapni, ellenkező esetben egy sima rekeszt. (Nem vicc!) Három szabály van csak, az egyik, hogy egy kombinációra csak az első leadott szavazat ér, a másik, hogy arra nem lehet szavazni, hogy 1-6 sorrendben megy le, és mindenki maximum 3 voksot adhat le. Kezdjük hát!

Tovább
9 komment

13-as raktár 1x01 - Pilot 2/2

2011. július 22. 12:00 - Gabba

Leena és Artie integetve búcsúzik Mykától és Pete-től, majd érdekes párbeszéd következik. Leena, akiről már korábban kiderült, hogy egyfajta látnoki képességgel rendelkezik, most azzal jön, hogy Myka ellopta a raktárból a Houdini-féle tárcát. Megtaláltam a szobájában, mutatja a bizonyítékot Artie-nak, aki azonban kapásból védelmébe veszi az új ügynököt. Dehogy lopta el, ez csak véletlenül történhetett, biztos leesett a polcról, pedig milyen régóta kérelmezem, hogy tegyenek fel hálókat. Segítséget kellene kérni ez ügyben Mrs. Frederictől, mondja sokat sejtető hangsúllyal Leenának. Most meg miért nézel így rám?, vág vissza a csaj, aki ezek szerint nem érzi igazán magáénak a problémát. De akkor miért neki mondja ezt Artie? Hmm.

Tovább
Címkék: warehouse 13
18 komment

Caprica 1x01 - Pilot 2/2

2011. július 22. 10:00 - Freevo

Az előző hogyvoltban ott ejtettük el a fonalat, hogy Daniel Graystone szkeptikusan viseltetik a lánya bedigitalizált változata ellen, nyilván zenét se hallgat mp3-ban, csak cédén, és az e-bookokat meg a dvd-ripeket se tűri. A békülési folyamatot nem részletezném, előkerülnek a közös emlékek, Daniel szíve már majdnem meg is lágyul, de felülkerekedik benne a tudósember, és megmagyarázza, hogy Zoe-A akkor is csak egy jól sikerült imitáció. Zoe ismételten elmondja, hogy ő valódinak érzi magát, lassan érdemes lesz erre elindítani egy drinking game-et. 

Joseph Adams találkozik a maffiavezérrel, a Guatrauval, aki megkéri egy szívességre. A Caprica védelmi minisztere a Ha'la'thának köszönheti a jelenlegi pozícióját, és hajlamossá vált erről megfeledkezni. A maffia ezt civilizált módon szeretné a miniszter tudtára adni, ezért fordultak Joe-hoz, de ő egyelőre habozik igent mondani. A bátyja szerint ezzel óriási hibát követett el, mert túl sokkal tartoznak a Guatraunak, és inkább meg kéne köszönnie, hogy segíthet. 

Tovább
Címkék: caprica
6 komment

Caprica 1x01 - Pilot 2/1

2011. július 21. 13:00 - Freevo

Caprica, 58 évvel a bukás előtt – tájékoztat bennünket a főcím. Egy sötét, a gótot a begombázott goás  szubkultúrával vegyítő diszkóban vagyunk, ahol a helytelenül fiatal törzsközönség egy futurisztikus Prodigy–RATM-mashupra zúz. Az egyik folyosón szitává lőnek valakit, egy teremben ketrecharcolnak, a másikban lányok csókolóznak lányokkal, egy pódiumon meg alulöltözött hölgyek gyűrűjében üvöltözik a gyilokpornós gonoszember a 8 milliméterből.  

A tizenhat éves Zoë Graystone figyeli rezignáltan a körülötte kibontakozó csöcs- és vértengert. A saját hasonmására vetődik a tekintete, aki az első sorból figyeli az előadást, és annál idegesebb, hogy mi fog történni a konyhakéssel, amelyet a vidéki hentes kinézetű gyilokpornós szorongat. Felbukkan Zoe barátja és barátnője, Ben és Lacy, akikkel azon fanyalognak, hogy még a diszkóban is régenmindensokkaljobbvolt. 

Szerencsére mindez meg fog változni, amit a másolat-Zoénak is köszönhetnek. A tömeg megvadulva üvölt, és a nagykés lecsap egy ártatlan lányra. Másolat-Zoe annyira megretten, hogy váratlanul szublimál az élők sorából, csak előtte látszik egy pillanatra a testének Tron-szerű váza. Most már tiszta minden, ez egy virtuális valóság, ahol Zoéból van egy mesterséges (egyben félénk) verzió is.

Ezzel kezdetét veszi a műfajteremtő pre-apokaliptikus sorozat, amely elkerülhetetlenül a Battlestar Galacticába fog torkollni. 

Tovább
Címkék: caprica
9 komment

13-as raktár 1x01 - Pilot 2/1

2011. július 21. 10:00 - Gabba

Követve a Viasat 6 műsorrendjét, belevágunk az utóbbi évek egyik legsikeresebb amerikai kábelsorozatába. Aki szereti a Sötét zsaruk-, X akták-, Lost-, Indiana Jones-féle sorozatokra hajazó tartalmakat, az valószínűleg ebben sem fog csalódni. A Viasat két részre vágta a másfél órás pilot epizódot, lássuk tehát mi is az első rész első felét. Söröket bekészíteni, extra hosszú hogyvolt következik.

Myka Bering titkosügynökkel nyitunk, aki éppen terepszemlét tart a washingtoni Természettudományi Múzeumban. A múzeum igazgatójával még egyszer körbejárják az épület összes helyiségét, valami közelgő fontos esemény biztosítása alkalmából. Gyors vágás után megismerkedünk másik főszereplőnkkel is, Pete Lattimerrel, akit éppen egy Kelly nevű szőkeség vár vissza az ágyba, közben elmélyülten nézegeti a csávó elől hagyott jelvényét. Tudom már, mi a foglalkozásod, fogadja a fürdőszobából érkező deltás baltaarcút, tűzoltó. (Szerintem meg lovasrendőr, majd meglátjuk, melyikünknek lesz igaza). Pete ráhagyja, és inkább egy gyors reggeli numerával vág elébe a további faggatózásnak. Jól indul a nap.

Tovább
Címkék: warehouse 13
6 komment

Szolgálati közlemény: Caprica hogyvolt redux

2011. július 21. 09:00 - sixx

Nos, mivel a Viasat6 elkezdte vetíteni a Capricát, Freevo kolléga meg annak idején nagyszerű hogyvoltokat írt belőle, úgy gondoltuk, elővesszük a tavalyi posztokat és betoljuk őket a magyar vetítéshez időzítve, tessék csak bátran kommentelni majd. A múlt heti pilotról lemaradtunk, remélhetőleg nem egyben adta le a Viasat6, hanem kettőben, mint ahogy Freevo elképzelte, és akkor pont faszák vagyunk. Ja, és természetesen az évad második feléhez is lesznek írások, zsír új, friss, ropogós hogyvoltok az eddigi szerző tollából. So say we all.

1 komment

24 7x16 – 23:00-24:00

2011. július 20. 16:00 - Milo Rambaldi

23 óra van. Drámai fordulattal ért véget az előző epizód, Jack belélegezte a kórokozót, amiről egyelőre nem tudjuk, hogy mi, de biztosan nem egy mezei nátha Jónást ismerve. Egyéb frontokon Larry belátta, hogy Renéenek és Jacknek volt igaza, de későn, mert hiába szerezte meg Jack a biofegyverrel töltött kamiont, a gonoszok lekapcsolták, és egy helikopterrel távoztak. A Fehér Házban is áll a bál, Ethan lemondott, KisIca pedig egy álnok összeesküvő ribanc, aki a sajtónak szivárogtat mindenféle szemétségeket.

Érkezik az ÁNTSZ az autópálya mellé, és a harmadik évadból ismerős Sunny Macer nevű csaj a dokink, aki úgy tűnik, Washingtonba költözött. Ez nem baj, mert Sunny jó nő, csak a foglalkozása ijesztő egy kicsit, beszarnék, ha szex közben azt ordítaná, hogy staphylococcus. Jacket kívülről-belülről mossák, antibiotikumot is kap, az mindig jó hatással van minden betegségre, ezzel a háziorvosom is egyetért, nincs olyan kór, amit az Algopyrin és az antibiotikum kombinációja ne tudna meggyógyítani. Ha meg van, akkor lehet is hívni a temetkezési vállalkozó havert a diszkont koporsóért. Eredményünk egyébként 15 perc múlva lesz. Larry Janissel osztja meg a legújabb fejleményeket, a biofegyver és Tóni pedig megérkeznek a Starkwood bázisára. Jónás szerint Tóni nem fog köpni, de mivel ő akkora sámánguru, hogy mindenki lelkivilágára tud hatni (vagy szép szóval, vagy egy halálos kórral), majd megoldja a nyelvét.

Tovább
Címkék: 24
8 komment

Borgiák-játék HBO ajándékokért

2011. július 20. 15:50 - sixx

Kérem szépen, ma is játszunk egyet, a Borgiák örvén menten. Ha valaki látta a sorozatot vagy olvasta a hogyvoltot, akkor nem lesz nehéz dolga, aki meg nem, az vagy szedje le az epizódot valahonnan, vagy nézze meg az HBO On Demand szolgáltatásában (én is ott nézem). A kérdés, amire válaszolni kell péntek délig, a következő:

Mit ajánl fel Firenze szövetségéért cserébe Cesare Borgia Machiavellinek?

A válaszokat tessen szépen nekem elküldeni úgy, hogy ide tetszenek klikkolni, és máris jön az automatikus mail, lenyűgöző, hol tart a technika manapság. A kommenteket letiltottuk, a Facebookon sem javalljuk a próbálkozást. Ja, és miért érdemes tipródni? Három nyertesünk Borgiák-habzóbort, Borgiák-plakátot, Trónok harca-tollat és Gengszterkorzós cipőpucoló-készletet nyer, a nyerteseket az HBO értesíti majd ki. Sok sikert!

Címkék: játék borgiák
Szólj hozzá!

Linda - 1x05

2011. július 20. 14:30 - Hódos Hajnalka

Világosan emlékszem, ezt a részt már akkor utáltam, mikor gyerekkoromban láttam, nyomasztott ez a hangulat, attól végképp ráz a hideg, ha azt mondják, bálettezett. Bálett meg lesz dögivel, nahh, nagy levegő, gyárcsarnok, idegesítő zene. Nem tudom, mennyire életszerű egy rohadt nagy csarnokban cnc-esztergályosoknak bálettezni, úgy tesznek, mintha le lennének nyűgözve, én a kínzó miértre keresem a választ, mikor elindul a toronydaru, sejtem, mi következik, az öreg Jóska bának tele lett a hócipője a performansszal. Zuhan is a nagy bazi izé, sikoltozás, egyelőre nem halt meg senki, ja, de a fülkében a daru kezelője, Verának nem lett semmi baja, bárhogy is szeretné az aggódó férfiú. Tapintható feszkó van köztük, Vera sziszegéséből arra következtetek, szakítás után lehetnek. Vagy előtte közvetlenül.

Linda és Tomi viszont egy cukrászdában vannak, Linda zabál, és kér még tejszínhabot, most kéne felszisszennünk, ha ez a lány ilyen jó étvággyal eszik, miért 39 kiló vaságyastul. Bicegő csaj érkezik, bokától combig befáslizva, ő Krisztina a balerina, akarom mondani bálettáncosnő, régi barátnő. Kéri Lindát, segítsen, valami zűr van a társulatnál, furcsa baleset történt. Klárika és Béla Hévízen áztatnak, Linda könyörög, segítsen az apja. Hát ha a művészetről, és művészekről van szó, jóhogy. Mit tesz Isten, Tiborkám, a színházigazgató is ott áztatja, abban a nyakkalodában ücsörögne a franc, Béla nem szokott protekciót kérni, de Linda hét évig bálettezett Tiborkám. Ezt bizonyítandó Linda egy korlát mellett tekereg, én meg azon gondolkodom, ez a Linda egy polihisztor, jó volt fizikából, kémiából, tékvándózik, bálettezik, a következő részben mi fog még kiderülni? Hogy másodállásban agysebész?

Tovább
Címkék: linda
23 komment
süti beállítások módosítása