Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x06 – 13:00-14:00

2011. július 02. 12:30 - Milo Rambaldi

13 óra van. Kurva nagy cliffhangerrel zártunk, Renéet élve eltemette Jack és Tóni, nem volt más választásuk, különben lebuktak volna. Mindez a Matobo házaspár szállítása közben történt, akiket kikergettek a titokszobából. Henry Taylornak sem volt túl jó az elmúlt óra, kiderült, hogy saját testőre ölte meg a fiát, és GyilkosBrian most vele is végezni akar. Larryt az ügyészség zaklatta, de szegénykém félőrült állapotba került Renée eltűnése miatt. Ica pedig nem adta be a derekát, nincs csapatkivonás. Ez pedig csak egyet jelenthet: terrortámadást.

A tomboló Larryvel nyitunk, aki Sean beszólására, miszerint Renée jó ügynök volt, ordítani kezd, mint egy veszett sakál, ne beszélj róla múlt időben, te szemét! Eközben Renée múlt időből jelenbe kerül, Bill és Chloe Pulp Fiction-t játsazank rajta egy adrenalinos tű segítségével, Renée tehát él! Hívni is akarja Larryt, de erről végül letesz, amikor végighallgatja Bill és Chloe sztoriját. Tóni életben maradásának részleteit is megtudjuk végre: Christopher Henderson direkt nem az artériáját találta el a tűvel, mert ők már akkor tudták, hogy Toncsi kell nekik (aha, ezt higgye el az, akit seggbe szúrtak egy kis haloperidollal), ámde amikor Jack megölte Hendersont, David nem tudta, mit tegyen. Tóni könnyes szemekkel ül a minibuszban, David volt az én testvérem. Jack hitetlenkedve néz, sok a szirup.

Tovább
Címkék: 24
6 komment

Médium 1x06 - Eljön érted

2011. július 02. 09:41 - pukkpapa (törölt)

Éjszaka van, a DuBois házban mindenki alszik. A néma csöndet ordítozás töri meg, mamiii, kajabál egy kislány. Allison felébred, rögtön megnézi a gyerekeit, Ariel nincs az ágyában! Mamii, a kislány tovább kiáltozik, Allison Arielt keresi, megnézi a nappaliban is, ahol Ariel ugyan nincs, de van helyette egy pszichopata fejű pasi. Ki maga? – kérdezi Allison. A gólem. Az ördög. A szörnyeteg. Ja, Ariel éppen a csomagtartójában van, most pedig indul a többi gyerekért. Allison ordítozni kezd és nekiesik a férfinak, de semmi gond, ez az a pillanat, amikor rémülten felriad, csak álmodott. Felébreszti Joe-t, rémálma volt. Mamii, hallatszik egy kiáltás a házból, Allison és Joe rohannak, de minden gyerek az ágyban van. Akkor honnan jött a hang? Hmmm… Talán a földön heverő játékbabából.

Allison és Joe nem tudnak visszaaludni, ezért inkább elkezdik a hétvégét tervezni, mikor Allison bejelenti, hogy késik neki. Mármint mi? Az. Úgy? Úgy. Joe megrémül, de pár óra elmélkedéssel töltött virrasztás után már egészen optimista, végülis ez tuti dolog. Allison szerint ha Joe ennyire örül, hízhatna ő harminc kilót, vérezhetne helyette és neki dagadhatnának meg a mellei. Csönd. Allison megérzi, hogy ünneprontó, ezért hozzáteszi, hogy ő is akar egy fiúgyereket, de nem most. Joe nem mondta, hogy erről van szó. Oké, abban maradnak, hogy úgyis a teszt dönt helyettük. Felöltöztetik a gyerekeket, de kiderül, hogy Ariel nem csinált matek házit. Ó hogy azt a rézfánfütyülőegérevősajtszagúmindenit, milyen romlott ez a gyerek! Ezért súlyos büntetés jár: ő és Joe, este az asztalnál, matekfeladatokkal az ölükben! Neee, siránkozik Ariel.

Tovább
Címkék: médium
5 komment

Chuck 1x13 - Chuck és a nagy boltrablás (ÉVADZÁRÓ)

2011. július 01. 15:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Marlin

Nyitókép: dekoltázsok, mééély dekoltázsok, remegő kameramozgások, azaz Jeff és Lester munka közbeni szabadidős tevékenysége. Legújabb áldozatuk a falafeles lány, aki rá is tesz egy lapáttal és lelkesen közli, hogy tök jó a havi 29 rendelés, a következőnél már ingyen szendvics jár. Örülni azonban nem nagyon tudnak, mert megjelenik Chuck és számon kéri a kandikamerás felvételt. A fiúk ugyan nem tudnak túljárni az eszén, de meglógnak, mert megjelenik a kissé ideges Devon. Már éppen elkezdené a beszédét, amikor Chuck, a sógorjelölt válla mögött, a polcon elrejtve meglát egy kis kütyüt, melyről szerkezetrajzok, meg nagyvárosok képei villannak be: poloska! Devon frászt kap, azt hiszi, rajta mászik valami, de Chuck megnyugtatja, hogy nem, majd lohol Casey-hez, hogy jól leteremtse, amiért ilyen gagyi módon rejtik el a lehallgatókat. Miután Casey elvonul utána nézni a dolognak, Chuck Devont keresve Morganbe botlik, aki egyből a lényegre tér és szóba hozza a Call of Duty legújabb verzióját, amelyet tudomása szerint Chuck megkapott, úgyhogy lécciléccilécci. Chuck talán még hajlana is rá, hogy kölcsönadja a videójátékot, ha Morgan nem töltötte volna fel a korábbi verziót is a netre idő előtt, így viszont szó sem lehet róla. Végre odaér Devonhoz, aki… megkéri a kezét. Pontosabban Ellie kezét szeretné megkérni tőle, mint a Bartowski család egyetlen férfi tagjától, sőt rá is bízná a nagyija gyűrűjét, mert Ellie otthon tuti kiszagolná a gyémántot. Chuck beleegyezik, Devon örül, mi pedig kezdjük sejteni, hogy ez így túl egyszerű.

Casey a Wienerlicious-be rohan Sarah-hoz, hogy nézze csak, mit talált Chuck, van egy kis gond. Naugye. Kiderül, hogy a virslibár pultja is monitorokat rejt, melyen a vezetőséggel beszélhetnek; Beckman és Graham igazgató már löki is az infót, mely szerint a GLG 20-as lehallgató nagyon szuper, de csak kis hatótávolságú, vagyis a közelben egy vevőnek is kell lennie, amúgy pedig CIA-s cucc, szóval úgy tűnik, az ellenség keze betette a lábát, a Fulcrum lehet az egész mögött, Bryce legújabb megbizatása, akik nem mellékesen elég közel kerültek ahhoz, hogy rájöjjenek, Chuck az Intersect. A feladat adott: 48 órájuk van, hogy megtalálják az adóvevőt és azt is, aki odatette, különben Chuckot el kell helyezniük a kormány egyik titkos épületében, a gond tehát nem is olyan kicsi. Bartowski civil élete a végéhez közeledik, saját biztonsága érdekében nem láthatja többet a családját. Chuck eközben lelkesen tesz eleget a Devon által adott feladatnak: biztonságba helyezi az eljegyzési gyűrűt és mi más is lehetne ez a biztonságos hely, mint a hátizsákja az öltözőszekrényben.

Tovább
Címkék: chuck
Szólj hozzá!

24 7x05 – 12:00-13:00

2011. július 01. 12:30 - Milo Rambaldi

Dél van. Jack csatlakozott az Emerson-féle bandához, eddig bejönni látszódik a fiúk terve, David bevette Jacket. El is indultak elrabolni Matobot, aki az Icának való nyifogás után a titokszobába kényszerült hites feleségével együtt, akit gyümölcshordó asszonynak öltöztettek az alkotók. Henry Taylor megtudta, hogy fia tényleg gyilkosság áldozata lett, az Ica kormányában garázdálkodó szandokáni szemetek lelkén szárad a gyermek sorsa. Renée megzombult, és Tanner kínzásával megtudta, hogy Matobo a célpont, el is indult a helyszínre. Egyébként pedig Icának egy órán belül el kell kezdenie a csapatkivonásokat, különben lesz haddelhadd.

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, megy az adj király katonát játék Matobo őrével, semmivel sem vagyunk előrébb. Larry eközben a helyszíni csapatot készíti, de befut az évadbeli aktuális hülyék gyülekezete (ezúttal az ügyészség gondolja úgy, hogy AZONNAL vizsgálódni kell Renée hülyesége miatt), és Larryt vegzálni kezdik a kórházi akció miatt. Larry telefonon baszogatja Renéet, aki persze leoltja, nem volt más választásom, és nem jövök vissza a központba, hiába is ordítasz így velem. Megyek, és kitépem Jack szívét, renegátoskodok egy sort. Sean eközben az immáron földre szállt asszonnyal beszélget, igen drágám, dugunk majd egy alaposat este, de most ki kell nyírnom egy-két terroristát.

Tovább
Címkék: 24
4 komment

Terepen 1x04 - Ismeretlen női holttest

2011. július 01. 09:00 - szepi79

Nocsak, a Viasat kezd magára találni. Most a 4. részt sikerült leadni (sorrendben az 1., 2., és 5. után), de legalább tudjuk, hogy leadják a korábbi epizódokat is. A 3. rész, mint ahogy azt két héttel ezelőtt látni fogjuk, nagyrészt Cooperre, Benre, taplóra és kommandóscsajra épült, a mai adás viszont Byrant és Adams, valamint szürkeegér típusú társaikra koncentrál. Gondolom bepróbálkoztak a Lost-os recepttel, miszerint egy adás - egy fókuszkarakter, bár kétségkívül elbuktak vele, szerencsére nem is erőltették sokáig. Na lássuk! Végre nincs narrátor, se X órával előbb, haladunk. (Ehh, kit akarok átverni, az 5. résznél meg ismét volt, valaki nagyon összekevert itt valamit.) A kezdőképek sokkolók, egy fekete női holttest fekszik egy mellékutcában fényes nappal, bár 8-10 éves forma kissrác meg kővel dobálja, egyikük még videóra is veszi, gondolom hogy később is lehessen őket azonosítani.

Tovább
Címkék: southland terepen
4 komment

Borgiák 1x02 - The Assassin

2011. július 01. 07:03 - sixx

Az előző részben nagyjából annyi történt, hogy a spanyol Rodrigo Borgia VI. Sándor pápa néven felült a katolikus egyház trónjára, az egyik fiát maga mellé emelte, a másikat a pápai testőrség fejévé tette, és a legkisebbiknek is biztos talált volna valamit, ha nem tízéves lenne. Lukrécia lánya nő, mint a dudva, és igen, ez egy olyan pápa, amelynek négy gyereke is van. Meg ellensége, sok, pl. Rovere és Orsini bíborosok, akik közül utóbbi annyira pápa szeretett volna lenni (de miért, szörnyű az a ruha), hogy felhorgadásában felbérelt egy rosszarcú bérgyilkost, Michelettót, hogy megmérgezze Sanyit, de Cesare többet fizetett neki, így Orsini saját mérgébe fulladt, szó szerint, komolyan.

Tovább
Címkék: borgiák
11 komment

Médium 1x05 - Betegségben és házasságtörésben

2011. június 30. 15:00 - pukkpapa (törölt)

Allison és Joe szeretkeznek az ágyban, megy a zene is, a hangulat száz százalékos. Allison a nagy hévben ráfekszik valamire, egy rendőrsapka az, ez kicsit zavaros. Körülnéz, és rájön, hogy akivel éppen csinálja, az nem Joe, hanem egy vadidegen rendőr. Plusz, nem is az ágyban vannak, hanem egy koporsóban, éppen a temetés közepén tartanak. Ki maga? Miért, maga ki? Hol van Joe? Ki az a Joe? Szűkös a koporsó, a zsaru meg valami keményen fekszik. Egy pisztolyon, ami nem az övé. A pasi aggódik, nem akar ezzel az úr színe elé menni. Egyébként ha már szó esett Joe-ról, Allisonnak meg kell tudnia róla valami fontosat: Ausztrália. Azzal a zsaru útjára bocsájtja a nőt, most már felébredhet, mindent megtudott, amit kell. Allison nem ért semmit, mi sem, nagy itt a baj.

Joe reggelit készít a lányoknak, Ariel nem akar tojást, mert van benne egy bigyó, biztos egy halott csirke! Megérkezik Allison is, kíváncsi rá, hogy kivel beszélt reggel Joe a telefonba. Senkivel. Bridgette azt mondja, Biop-pal! Ki az a Biop? Bridgette nem tudja, de apa azt mondta, Biop, Szia! Biop, szia… Allison értelmez, biopsziád lesz, és nem szólsz?! - gurul be. Bemennek a hálóba veszekedni, Joe szerint semmiség, Allison aggódik, egyáltalán miért kell a vizsgálat? Joe hátán van egy nagyon gyanús szemölcs. Allison látni akarja, Joe hasra vetődik, a kiütés Ausztrália alakú. Ajjajj.

Tovább
Címkék: médium
8 komment

24 7x04 – 11:00-12:00

2011. június 30. 13:00 - Milo Rambaldi

11 óra van. Tóni mégsem akkora terrorista, hanem komoly összeesküvés van a kormányban, ezért Bill és Chloe illegalitásba vonult. Tónit ki is szabadította a kis csapat, egy überszexi lila minibuszban menekültek a fiúk, eközben Larry és Renée annyit sziszegtek, hogy levettem a magas hangokat az epizód megtekintésekor. Ica dilemma előtt van: Szandokán vagy Amerika pusztuljon, Dubaku tábornok kedves kis üzenetet küldött neki. Henry eközben öngyilkosnak hitt fia barátnőjétől megtudja, hogy Rogert mégis meggyilkolták, közvetlenül előtte viszont neje kabinetfőnöke azzal eteti, hogy Roger öngyilkos lett. Eseménydús rész következik, csapjunk is bele.

Larry és Renée továbbra is a kockás piton szopornyicája című mese hőseiként tündökölnek, majd jön Janis a további jó hírrel, betörtek a rendszerbe, egy Erika nevű szőke meg Icát kapcsolja, aki Ethantől kap egy újabb adag repülősót, amikor megtudja, hogy Jack és Tóni elszöktek. Ethan sikít, Ica ordít, azonnal kerítsétek elő ezeket a tetveket, ti tökkelütött tetves társaság, különben... na ezt a mondatot nem sikerül befejezni, mert nincs különben. Ica felteszi a „nem egyezkedek terroristákkal” lemezt, Ethan viszont egyértelműen a csapatkivonás mellett van. Ethan egyre gyanúsabb nekem.

Tovább
Címkék: 24
6 komment

Nyerj a Discoveryvel!

2011. június 30. 11:40 - Nico Tindeath

A Discovery megint játszik, megint értékes nyereményekért, de most már szóviccelnek is. Aranyláz Budapesten, harmadik roham:

Ha kép is készült volna hozzá, az eheti feladvány akár a Szóvicc blogon is megjelenhetne: hogy hívják azt az üzletet, amely a Föld legészakibb pontján kínál élelmiszert és konyhai ízesítőket? (A megoldás anagrammája: erre fűz kis sas)

Ha kitaláltátok, hogy melyik 13. kerületi üzletre gondoltunk, ne fogjátok sokáig a fejeteket, hanem siessetek mihamarabb a helyszínre! Az elsőként érkező nyereménye a Discovery Channel ajándékcsomagja, és utána még öten kapnak a helyszínen vigaszdíjat. Játékszabályzathoz katt ide

Aki nem ér oda, jövő csütörtökön – utolsó alkalommal – új kincset találhat, ma este fél tízkor pedig megnézheti az Aranyláz Alaszkában következő epizódját a Discovery Channel műsorán.

 
1 komment

Firefly - Serenity 2/2

2011. június 30. 11:00 - Gabba

Inara valami kurtizán továbbképzőn tölti az idejét az egyik bolygón, éppen füstölőt gyújt meg egy Buddha szobor előtt, amikor zarándoknak öltözve Mal érkezik. Kedves Buddha, szeretnék egy pónit karácsonyra, poénkodik, de Inara nem vevő a viccre. Mit keresel itt, hát nem jöttél rá, hogy ez csapda? Dehogynem, vigyorog a kapitány, és erre már előlép az Ügynök is. Kedves magától, hogy személyesen jött el értem, mondja Malnak, de magával nincs dolgom, csak adja át azt a River Tam nevű veszélyes nőszemélyt, még mielőtt a csaj pusztulást hozna magára és a hajójára. Jó kis pénzt kap érte, de ha nem fogadja el, a közelben lévő szövetségi hajók megsorozzák a Serenityt egy adag rakétával. Hős kapitányunk persze csak nevet ezen, a pénzt nem fogadja el, a fenyegetéstől nem ijed meg. Ha a Szövetség követni akarja a hajómat, akkor kösse fel a gatyáját, mert a nyomkövető jeladót megtaláltam, ehun van ni, tegye csak el. Az Ügynök arca megrándul, akkor intézzük el civilizáltan a dolgot itt helyben. Mal is így gondolja, és civilizáltan lelövi az Ügynököt, aki azonban testpáncélt visel és ezért meg se sérül. Férfias bunyó kezdődik, a két keményöklű hosszan csépeli egymást, Inara is besegítene, de egy eltévedt ütéstől a földre hanyatlik, és kisvártatva Mal is mellé kerül. Az Ügynök előhúzza a kardját és feléjük indul, közben bölcselkedik: maga nem gáncsnélküli lovag, a Szövetség nem a gonosz birodalma, ez meg itt nem a Colosseum. Az meg ott nem egy füstölő, szól közbe Inara, és valóban, a füstölőbe rejtett fénybomba felrobban, az Ügynök kifekszik, hőseink pedig gyorsan meglépnek egy siklóval a Serenityre, ami máris felszáll.

 

Tovább
Címkék: firefly
8 komment
süti beállítások módosítása