Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x19 – 0:00-1:00

2011. június 12. 16:00 - Milo Rambaldi

Éjfél van. Megtudtuk, hogy a kínaiaknak az orosz táskabomba irányítócsipje kell, Jacknek pedig Audrey Raines, elvileg egyszerű csere. A gond csak egy lappangó világháború, egy újból szó szerint padlót fogó elnök, egy bosszúéhes zombi alelnök és az innentől fogva nem túl segítőkész CTU. Az előző epizód végén Jack átment renegát ügynökbe, a legyakott Doyle pedig egyedül várja sorsát a los angelesi éjszakában.

Doyle autót próbál keríteni, ezért sztepptáncot lejt az autópályán, végül kitép egy loncsos hegyomlást egy SUV-ből, majd közli a CTU-val a jó hírt. Jacket sem ejtették a fejére, behúz a nagyfeszültség alá, és kioperálja a nyomkövetőt, így hiába mondja Bill Chloe-nak, hogy most már megbízom benned, keresed te is Jacket, nincs kit keresni. Fehér Ház. Trágyapofa van betojva, hogy Tom elővakarja az őt inkrimináló kazettát, de Tom a szavát adja, hogy nem fogja ezt tenni, nekem azonban van egy olyan gyanúm, hogy találkozunk még azzal a kazettával. Karen Hayes a hivatalában maradhat Tomnak köszönhetően. Jack telefonoz Chengnek, gyere az elhagyott Üst Motelbe, hozd Audreyt is, ott cserélünk. Chengnek nagyon kell a cucc, mert különösebb vita nélkül belemegy a helyszíncserébe, és a katatón Audreyval útnak indul a sárga kolónia. Tikktakktikktakktikktakk...

Tovább
Címkék: 24
komment

Grace klinika 6x14 - Valentin nap

2011. június 12. 10:00 - Hoppancs

Hunték a Meredith-Shep párossal készülnek közös Valentin napi mulatságra, a közeledő katasztrófát azonban megakadályozza egy jó kis tömegbaleset. Torres és Robbins szerencsére már abszolválták az ajándékozást, úgyhogy most vidáman csacsognak. Warren erősen nyomul Baileyre, aki bőszen hárítja közeledését, de lesz ő még engedékenyebb. Lexie szőke lett, ezért Mark nem ismeri meg, és fel akarja szedni, kacc. Túllépvén az első ijedtség okozta sokkon, jól megmondja, hogy a kis Grey nem lehet ilyen könnyen szöszi, mert azok hű, de nagyon menők és bevállalósak, nem úgy, mint a béna barnák. Na, ezt megkaptuk.

Karev is analizálja változáson átesett alkalmi partnerét, aki csak azt szeretné, ha békén hagynák. Ideje kicsit foglalkozni a balesettel is, a beomlott étterem romjai alól biztos rengeteg egymástól és végtagjaitól elválasztott párocskát halásztak ki a mentősök. Owen és Teddy összeütközik a nagy rohanásban, aztán néznek egyet savanyúan. April nyüzsög, még mindig fejbe rúgnánk. Derek a nagy káoszban egy pillanatra úgy rácsodálkozik egy leszakadt karú páciensre, mint aki nem tudja, hogy a pörgősebb epizódokban mindig ez van. Emile, a balesetes vendéglátó egység főpincére gyanúsan gondoskodó egyik törzsvendégével, akinek férje a műtőben hever, mit sem sejtve, hogy az asszonyt le akarják nyúlni. Sebaj, hátha meghal.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

Grace klinika 6x13 - Az új főnök

2011. június 11. 10:00 - Hoppancs

Derek az új főnök, narrál is ezerrel a vak bizalomról, ami nem árt, ha megvan a betegben az agyát felszeletelő sebész iránt. Ő maga persze csak saját becses személyében bízhat, meg abban, hogy nem esik majd lincselés áldozatául, amikor becsoszog a kórházba. Meredith nem ígér semmit. Owen és Cristina roppant szenvedélyesen szeretik egymást. Odabent már mindenki értesült a puccsról, folyik is az izgatott társalgás arról, kiket fog majd Shep fenéken billenteni. Miranda páciense közben felébred műtét közben, ami annyira durva, hogy villódzó képekkel kell alátámasztani. A hibás persze a Mercy West-es altatóorvos, mivel onnan csupa debilt szalajtottak.

Owen nem akar beszélni Teddyvel a kínos témákról, inkább csatlakozik a Derek öltözetét cikiző csapathoz. Shep kis beszédet mond, amit a kollégák változatos mimikával és általuk szellemesnek talált beszólások kíséretében hallgatnak. Richard érkezése véget vet a mókának, de a taps nem marad el. Karevet ezúttal Robbins viszi magával, mert hallotta, milyen jól állnak neki a gyerekek. Avery gúnyosan néz. Mark nem szól Lexiehez. Ex-főnök durcásan bámul az új főnökre és Jenningsre, akik a rendelkezésére álló lehetőségeket taglalják. Ezekből kettő van, egyik az elvonó utáni próbaidős visszatérés, másik a korai nyugdíjazás és lehajtott fejjel elkotródás az intézmény közeléből. Richard időt kér, Shep méltatlankodik, zene felerősödik.

Tovább
Címkék: grace klinika
komment

24 6x18 – 23:00-24:00

2011. június 10. 15:00 - Milo Rambaldi

23 óra van. Gredenkó kampó, Abu Fayed kampó, megvan az összes táskabomba. Mehetnénk is haza szemelt rizlinget bontani, de nem, mert a következő 7 órában jelen állás szerint a kínaiak szolgáltatják a programot. Audrey Raines él, és bár nem virul, de a kínaiak fogságába esett. Kíváncsi vagyok rá, mivel állnak elő ferde szemű kis barátaink, de sok jót nem sejtet a felbukkanásuk.

Doyle nyalja Jack seggét, jó, hogy itt vagy haver. Jack szerint nem annyira, tűz is telefonálni. Cheng kérése egyszerű. Kilopod a táskabomba irányítócsipjét, mert így a ruszkik irányítórendszeréhez férhetünk végre, a világháborút majd a diplomaták elrendezik, te meg cserébe megkapod Audreyt, akit folyamatosan LSD-vel lőttünk, ezért úgy néz ki, mint egy bekómált hippi. Egyébként meg mindenki leszart téged, amíg nálunk vendégeskedtél, csak ő próbálkozott. Egy órád van, különben Audrey kampec.

Tovább
Címkék: 24
komment

Terepen 1x02 - Mozambiki

2011. június 10. 12:00 - szepi79

Ismét in medias res-zel kezdünk, ez már tuti hagyomány lesz, Adams egy fehér kisbabát ad át a gyámügyiseknek, az együtt érző (és általam olyannyira hiányolt volna) narrátorunk meg közli, hogy bizony a hölgynél nem az első gyerek, akiről le kell mondania. Jön is mindjárt a felirat, "15 órával korábban", csak hogy megmagyarázzák az amúgy indokolatlan reggelt. Cooper és Ben egy reggelizőből jönnek ki épp, szívélyes témákról beszélgetnek, úgy mint: aztán újoncom, tudod-e, mi az a mozambiki? Hogyne tudnám, 3 lövés, kettő a testbe, egy a fejbe. Okosügyes, azt is vágod, hogy miért? Elmondom én neked: azért, mert a mozambiki gerillák állandóan be vannak lőve valami gaztól, és ha a testén találod el kétszer, meg se érzi, fejbe kell, apám! Ben elraktározza ezt a fontos információt, hátha egyszer majd Mozambikban kell gorillákra vadásznia.

Bryant épp helyszínel, egyik csöves kinyírta a másikat, mert az nem akarta megadni a 3 dollárt, amivel tartozott. Én megértem. Itt az elvekről van szó. Ma egy tornapapucs, holnap a világ??! Ott tartózkodik az előző részből megismert lány is, aki hajlandó tanúskodni a mexikói banda ellen, asszem itt az ideje, hogy nevén nevezzük, tuti visszatérő szereplő lesz ő is: Janila. Szóval a rend őrei még be is szervezik egy tinizsaru programba, csak óvatosan az ilyesmivel, sose jó, ha ilyesmi kiderül azon a környéken, tán még valaki megkarcolja a biciklijét.

Tovább
Címkék: southland terepen
komment

House 6x11 - Fű alatt (The Down Low)

2011. június 10. 09:00 - candyperfumegirl

House-nál érdekes vendégek vannak, vagyis a sürgősségin, de House önként lecsap rájuk, mert messziről látszik, hogy rosszfiúk, és legalább nem lesz unalmas hetük. A két fickó nagyon úgy néz ki, hogy sötét üzelmekben utazik, gyanús az űzött vad tekintetük, amivel minduntalan a legközelebbi kijáratot keresik. Ide is úgy kerültek, hogy egy sötét éjszakán egy félreeső sikátorban, gyanús alakok fogtak illegális fegyvereket egymásra, és az egyik rosszarcú összeesett és rosszul lett, pedig balfasz ellenfele csak saját magát lőtte lábon, hát ez is egy érdekes reakció. House-nak tetszik a dolog, lehet is kezdeni a diagnosztizálást.

Az eset azonban kikerül a figyelem középpontjából egy pillanatra, ugyanis már rögtön az első jelenetekben a sorozat történetének egyik legtragikusabb veszteségének leszünk szemtanúi. Chase levágatta a haját! Miért, miért, miért adtad fel önként erődet Sámson, soha nem fogom tudni felfogni ezt a (bal)lépést. House sem fog leszállni a témáról, ausszi talán így gyászolja a házasságát, de csessze meg, miért nem tud ő is alkoholizálni meg kurvázni, mint minden rendes ember, miért kell nekünk, nézőknek is szenvednünk? Hogy az esetről is mondjunk pár szót, House-nak nagyon gyanús, hogy betegük drogdíler, úgyhogy amíg tanult alkalmazottai mindenféle orvosilag indokolt teszteket futtatnak le rajta, ő majd megkeresi lemeózza az anyagot, amivel emberünk bizniszel, és nem tud nem vigyorogni hozzá.

Tovább
Címkék: house
komment

Aranyláz Alaszkában 1x05 - Doktor House fájdalma

2011. június 09. 14:57 - Nico Tindeath

Hoffmanék már nyolc hete ássák és mossák az aranyat Alaszkában, ott ahol a Porcupine-folyó elkanyarodik a nagy büdös semmi felé. Az ötödik rész elején Todd apja, Jack megmutatja Oregonból visszatérő fiának, hogy mit is talált, mielőtt ő is önfeledten berúgott volna a Függetlenség napját ünnepelve. Hát aranyat. Két apró rögöt, amik alig csillognak, és legfeljebb akkorák, mint egy paralízises bolha fingja, de akkor is: a műsor zsebben hordható, napelemes Frei Tamása szerint megérnek vagy húsz dollárt is. Figyelembe véve, hogy mindezért mindössze egy fél Gellért-hegyet kellett átszitálniuk egy ötven tonnás ipari markolóval, nem meglepő, hogy Todd és Jack is rettentő lelkes.

Végre működik az aranymosó, a rázócsúszda, a dob és a rostázó is, vagyis minden készen állna ahhoz, hogy a napi ezerdolláros költségek mellé végre bevétel is kerülhessen a kettős könyvelésbe, csakhogy eddig mindössze órákra kapcsolták be a gépeket, és a profithoz legalább két műszak és ebédszünetmentes kitermelés kell. Indul a berendezése tartóstesztje.

Tovább
komment

Terepen 1x01 - Ismeretlen esemény

2011. június 09. 09:00 - szepi79

Üdvözlök mindenkit a vadiúj Terepen (Southland) hogyvolton! A pilot nem követi a manapság oly divatos "mutassunk 5 percet, aztán majd ráérünk a főcímet berakni az első reklám elé", (ami felettébb dicséretes, én nem nagyon komálom az ilyesmit) egyből a pofánkba vágják, hogy nagy város ez a Los Angeles, de mennyi szegény zsaru van, őértük szól ez a dal...

...ami a volt egyszer egy vadnyugat betétdala. Átlagos LA este van: a szirénák villognak; emitt egy megbilincselt mehikói kollégát pakolnak be a rabomobilba; amott egy pisztoly meg egy hordágyon diszkréten rángatózó rendőr; nagy nyüzsi; szintén mehikói hulla, mellette térdel egy ifjú egyenruhás, és nagyon gondolkozik. Ha elfogadjuk a feltételezést, hogy se a hétvégi Reál-Barca meccs miatt nem aggódik, se nem rokona a békésen alvó egyén, akkor csak az marad, hogy ő segítette át a túlvilágra. (Mondjuk érméket nem rakott a szemére, ami nagy tahóság bizonyos kultúrákban.) A narrátor a szánkba rágja: rendőrünk, Ben első napja volt ez, nem sikerült túl jól. Egy: ezt mi is látjuk. Kettő: minek narrátor a sorozatba? Van, amelyiknél jól áll (pl. Így jártam anyátokkal), itt meg kifejezetten zavar. Szerencsére ritkán pofázik bele. Arra mondjuk itt vagyok én.

Tovább
Címkék: southland terepen
komment

Kaliforgia 3x02 - Méz és erőszak földje (The Land of Rape and Honey)

2011. június 08. 09:00 - Gabba

Baráti vacsorával nyitunk, Hank és Becca vendégeskedik Runkle-éknál. Charlie arcán átszellemült mosoly, őszintén örül, hogy Marcy visszafogadta, bár neje minden lehető alkalommal lehűti: nem vagyunk újra együtt, csak kényszerből laksz itt, pofád lapos! Marcy inkább Hanktől érdeklődik, hogy megy a tanítás, ezek szerint hősünk elvállalta az óraadást az egyetemen. Egész jól, mondja Moody, bár szerintem tuti, hogy nem szakad bele a dolgozatjavításokba. Becca kisasszony természetesen nem vesz részt a beszélgetésben, okostelefonját nyomogatja ezerrel, bár közben azért kijelenti, hogy nem eszik semmit, mert fogyózik.

Micsoda, anyád agyoncsap, ha miattam étkezési zavaraid lesznek, akad ki Marcy, Hank is csak néz, miből akarsz te 5 kilót leadni, 30 kiló vagy vasággyal együtt. A témán Charlie is elmereng: Marcy előtt minden csajom húsos volt, lehetett rajtuk mit fogni. Végszóra csöngetnek, Marcy indulna ajtót nyitni, az előzékeny Charlie azonban gyorsabb: maradj csak drágám, majd én.Magas fekete csávó áll a küszöbön, Runkle továbbra is mézes-mázos: nem veszünk semmit, kedves núbiai tesó. Marcyért jöttem, érkezik a nem várt válasz, viszem randira, eszünk egy jó körömpörit a Fakanálban. Csók csattan, rózsa átad és a törpenő már indul is elfele új lovagja karján; Charlie arca egy tanulmány. Főcím.

Tovább
Címkék: kaliforgia
komment

24 6x17 – 22:00-23:00

2011. június 07. 14:40 - Milo Rambaldi

22 óra van. Túl vagyunk a történet kétharmadán, a 16. epizód végre megmentette a haza becsületét, felpörögtek végre az események. Gredenkó hiába akarta két felén vajazni a kenyeret, szívott egy alaposat, mert levágott karral az óceánban végezte, konyec filma. Abu Fayedet legalább elkapta Jack egy kocsmai verekedés után. A CTU egyre inkább a bivalybasznádi tanács rosszabb napjaira emlékeztet, a Fehér Házban pedig Trágyapofa alelnök saját hülyesége áldozatául esett, de szerintem látjuk még. Kismedve tehát újra elnök, és nagy meglepetésként kilőtte azt a bombát Jasszer hazájára, amit Karen és Tom le akart vele állíttatni. Hosszú idő után az első igazán király rész következik.

Rakéta a levegőben, teljes a káosz, Tom próbál az elnökre hatni, de hát Fuckisztán nem is tehet az egészről, Karen Billt hívja, mi van Fayeddel, Abu nincsen beszédes kedvében, 4 perc a becsapódásig. Nagykövet telefonál, miért lőttök ránk ti szemetek, hiszen segítünk. Kismedve szerint nem, és neki van igaza, 2 perccel a becsapódás előtt kiderül, hogy Habib tábornok segített Abu Fayednek, és a tetű fuckisztániak már több órája kihallgatás alatt tartják. Vagy ezt hazudják. Rakéta leállít, majd kiderül, blöff volt az egész, nem is volt atom a rakétán, Trágyapofa pedig nem is annyira hülye, a különbség csak annyi, hogy Kismedve nem akarta leatomozni Fuckisztánt, csak az információ kellett neki.

Tovább
Címkék: 24
komment
süti beállítások módosítása