Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x19 - A Végső Döntés

2011. május 29. 19:01 - Hódos Hajnalka

Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.

Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették Napóleonnak, sejthettem volna, na hát ez meg ki? Számomra ismeretlen együttes csapott a húrokba, "na jól van, most már kezdjünk", a refrén meg az, hogy gyere, siesd el. Ó és Lilu olyan póthajjal, ami nincs is, agyonszoláriumozva, egy meghatározhatatlan színű ruhában, egy hatalmas bongyorral a vállán. Balázs szerint túlöltözött egy kicsit. Itt van a stúdióban az összes lány, aki elkezdte a küzdelmet Alekosz szívéért.

Tovább
Címkék: alek
17646 komment

Lájvblogoljuk, ahogy Alekosz luvnyát választ magának

2011. május 28. 21:37 - Index:

Hajnal kartárcsnőt sikerült rábeszélni arra, hogy ép elméje kockáztatásával ugyan, de élőben közvetítse le, ahogy VV Alekosz asszonyt választ magának, akit majd beállíthat a vitrinbe, hogy nézegesse, mert mást egyelőre nem nagyon tud kezdeni a pinával, már elnézést. A lényeg: holnap este lájvblogolunk, Alekosz, itt.   

29 komment

Alekosz - 1x18

2011. május 28. 16:00 - Hódos Hajnalka

Elérkeztünk hát az utolsó öfihez, őszintén bízom benne, hogy az álomrandi szót az életben nem fogom többé hallani, és azt is sajnálom, hogy nem vagyok élelmesebb, ha felajánlom egy szerénytelen összegért forgatásra a tanyát, olyan növényhatározós élményben lehetett volna része Veronikának, hogy ihaj. Olgának ágybareggeli jár, ilyet én is el tudnék képzelni, ha reggeliznék, és nem lennék reggel használhatatlan, de az vagyok, hagyni kell. Olga szarul ébredt és még mindig a tegnap estén túráztatja magát, vele így nem lehet, nem szabad. Ilyen Alekoszt még nem is látott, csúnya szavakat mondott és gonosz volt. Teljesen más ember volt. Persze, mert Alekosz ki volt bukva a hülye falevelek miatt, amik az ágyon voltak. Össze volt cseszve az egész ágy. Egyébként meg nem úgy tűnik, mintha Olgát ő érdekelné. Az elfogadás legapróbb jelét sem mutatja, nem kérdez, csak elvárásai vannak. Bocsánatot kér, sajnálja a tegnap estét. Olga elfogadja, de ha még egyszer lesz hasonló, akkor tovább nem lesz semmi, az biztos.

Olga távozik a rezidenciáról egy piros bádiban és férfiüngben, Veronika nyüszteti, jöjjön mesélni, mindent tudni akar az elejétől a végéig. Olga szűkszavú. És, volt valami? Csók sem volt? És összebújva aludtatok? Neeem? És előre vitte őket a randi? Ha Alekosz megértette, amit Olga mondott, akkor igen, majd meglátjuk. Ma Veronika napja van, ezért menyasszonyi tortának öltözött, amit a dédi csipkefüggönyéből varrtak, tizenkét centis tűsarkúban tipegve indul az álomrandira, hogy a napon hagyott kabrió bőrülésére bepattanva megégesse a kis popsikáját. Elindulnak az álomrandi helyszínére, hogy Alekosz mellényén miért van egy egérszőr kokárda, fogalmam sincs, a gombos térdnadrágra nem is mondok semmit. Az álomrandi szörnyű bakival indul, Felcsúton vagyunk, Olga! Veronika kiakad, deizévagy, Alekosz jót röhög, bevallom, én is.

Tovább
Címkék: alek
936 komment

A Éden hotel számokban

2011. május 28. 09:04 - sixx

Kedves mindenki, kibaszott hálásak vagyunk ám a kitartásért és az állandó kommentelésért, nem hittük volna (komolyan), hogy ennyire népszerű lesz a formátum itthon is, azt meg pláne nem, hogy így rákapnak a népek a neten is. Nagyon köszönjük a részvételt, a sok beszólást és kommentet, sokat segítettek akkor, amikor nem volt kedvem írni, vagy egyszerűen csak szar volt az epizód, és untam az egészet. Egy kép, hálám jeléül:

Tovább
Címkék: éden hotel
69 komment

Alekosz - 1x17

2011. május 27. 12:00 - Hódos Hajnalka

Lassan ott tartok, hogy az álomrandi szó puszta hallatára kiver a hideg veríték, de ennél jóval fontosabb, hogy ma este lesz az utolsó öfi, azaz álomrandi Veronikával, szombaton besztof adás és vasárnap megszületik a Végső Döntés, én meg a sarokba vágom a tollat, felrúgom a szobapapucsom a csillárra, bontok egy pezsgőt, még az sem kizárt, hogy kiállok az erkélyre és ugatom a Holdat, de valami lesz, az biztos. Ami ennél is fontosabb, valaki könyörüljön meg rajtam és adjon magyarázatot arra, miért táncolt Jerzsi pólóra húzott melltartóban, komolyan azt hittem, hogy belebolondultam a műsorba és rosszul látok. Percekig röhögök az első mondatokon, a lányok Alekosz rezidenciájába igyekeznek egy közös reggelire. Ez az utolsó reggeli, amit együtt töltünk így, közösen. Lassan végzünk. Még el se kezdtük, döbben meg Veronika. Nem a reggelivel! Remélem, nem csak én látok analógiát e között a párbeszéd és az „egy szép napon mindez a tiéd lesz! A függöny?” között. Olga úgy érzi magát reggeli közben, mintha anyuka lenne, igen, Alekosz az apuka, Veronika az ő felnőtt, már különélő gyerekük, és Alekosz öt perc múlva indul dolgozni. Veronika kiakad, ennél ütősebb mondat, amivel megalázhatta volna, nincs is. Alekosz kicsit gyönyörködik a lányokban, őrület, micsoda két különböző karakter, a két véglet, majd dönt, ma Olgával álomrandizik. Olga reméli, az álomrandiba az éjszaka is beletartozik, mert neki fontos, hogy Alekosszal aludjon. Úristen, Veronika mit fog csinálni egész nap? Takarítani? Hát megvan két óra alatt plafon! Aztán faggatózik, miért mondta Olga, hogy úgy érzi, mintha az anyja lenne, szerinte mindenkibe benne van a gyerek. Hát speciel bennem most nincs, és gondolom, vagyunk ezzel páran. Olga nem látja nőnek Veronikát és a vetélytársat sem látja benne, jól érzi magát vele. Veronika tele van kérdéssel, hova menne Olga szívesen randizni, menne-e Alekosz szüleihez és szexelne-e, vagy csak aludna? Hát, ha Olgának olyan érzése lesz, akár, de reméli, hogy nem lesz.

Amíg a csajok kérdezz-feleleket játszanak, Alekosznak dolga akad. Olivér egy flekkes és viseltesnek tűnő pólóban – gondolom, lezabálta és a mosdóban, csapvízzel, rosszabb esetben nyállal, kamilla illatú papírzsepivel dörzsölgetve próbálta eltüntetni a foltot – érkezik a Neckermann katalógussal, ki kéne választani a szigetet, ahova elutaznak a Végső Döntés után. Kos szimpatikus. Jaj, de frappáns, ennél már csak a hol van? Bolban a jobb.

Tovább
Címkék: alek
558 komment

Firefly 1x14 - Objects in Space (SOROZATZÁRÓ)

2011. május 27. 10:14 - Gabba

Mondom a szitut: utoljára hangzik fel a kitűnő főcímdal, miszerint elvehettek tőlem bármit, a szerelmemet, a földemet, de az eget nem vehetitek el tőlem. Hát ha azt nem is, de ezt a kitűnő sorozatot mégis sikerült „coitus interruptus” módjára. Lássuk az utolsó rész eseményeit.

Kedvenc űrhajónkon nyitunk és maradunk is itt végig. River botorkál szokásos elvarázsolt arckifejezésével a fedélzeten, fejében és körülötte hangok. Először az enyelgő Simon és Kaylee beszélgetését hallgatja észrevétlenül, a doki medikus éveinek egyik anekdotájával szórakoztatja a gépészcsajt lábmasszázs közben. Majd Book tiszteletes és a faékegyszerűségű Jayne következik, témájuk természetesen a nők és a cölibátus közti feloldhatatlan (?) ellentét. Zoe és Wash a kabinjukban smárolnak, valszeg egy kiadós eksön utójátékaként. A parancsnoki hídon pedig Mal és Inara beszélget, köztük viszont már biztos nem fog beteljesülni semmilyen eksön. River a padlón egy „faágat” talál, ez csak egy tárgy, motyogja és üdvözült arccal felemeli. Persze Jayne egyik elől hagyott mordálya az, mindenki a földre veti magát, de hidegvérű kapitányunknak sikerül megszereznie a stukkert. Azt hittem, gyógyul a lány, mondja Simonnak, majd figyelmezteti: vigyázz a tesódra, mert itt kint az űrben csak magunk vagyunk, a sem és a mi sarkán, ha valami gebasz van, mindnyájunknak reszeltek. Végszóra csendben (naná, majd nagy zajjal, mint a Star Warsban) beúszik egy idegen űrhajó a Serenity fölé, de azt csak mi látjuk, hőseink nem. Főcím.

 

 

Tovább
Címkék: firefly
19 komment

Alekosz - 1x16

2011. május 26. 16:15 - Hódos Hajnalka

Hát kérem, a Görög Hős csavart egyet az eseményeken, és visszahívta Olgát a Villába. Egyelőre csak ennyit árulok el, hogy ki maradt, ki ment, majd csak a végén derül ki, és tisztában vagyok vele, hogy kora délután nem szokás vodkázni, de teszek rá, emelem poharam magamra! Vagy mondhatnám azt is, Isten a mennybe’, te meg ide menj be! Nem könnyű az élet a Villában, a lányokat rigolyatesztnek vetik alá. Veronika kezd, a borítékban lapuló feladat a cipőpucolás. Na, suvickolok. Persze hogy pucolt már cipőt, csak habbal. Értetlenül nézek, az enyémeket a férjem pucolja, cserébe eltűröm, hogy a rágóját a hűtő szélére ragassza. Veronika viháncolva úristenezik és kenyegeti a cipőt, Alekosz tekintetében a teljes lemondás, minden pillanatban öregszik tíz évet. Veronika kész van.

Alekosz ezt a cipőt akkor vásárolta, mikor beköltözött a Villába. Fél évig hordta. Veronika gyakorlatilag használhatatlanná tette a csukáját. Elmondja, miért. Nem véletlenül volt ott két kefe. A kicsi a felvivő kefe, a nagy a fényesítő. Elég lett volna a fényesítőt használni, az már csak hab a tortán, hogy a cipőfűző – tudtátok, hogy egyesek szerint ez az egyik legszebb hangzású magyar szó? – teljes felülete be van cipőkrémezve. És a belsejébe is jutott. Na, lássuk Barbarát. Az ő feladata ruha elrendezése szobainason, világos? Nem, Veronika nem tud nyakkendőt kötni, az nem baj, mert Alekosz a nyakkendőjét soha nem bízná nőre. Én se tudok, a szomszéd bácsi viszont profi.

Tovább
Címkék: alek
483 komment

Lájvblogoljuk az Éden-finálét

2011. május 26. 14:55 - sixx

Bezony ám, miközben a vendégsereg zsinórtangára issza magát a Mix nevű puccos és kibaszottul felülárazott szórakozóhely Cosmo-koktéltól ragacsos pultjainál, mi a gáton állunk majd, és nyomjuk élőben a finálét. A poszt 21:25-kor élesedik itt, és folyamatosan frissül - hangulatjelentést vagy a Twitteren vagy Facebookon nyom majd Nico Tindeath kartács, tessék felkészülni a magyar valóságshow-történelem legjobb fináléjára. Egy kép a kezdetekről, nosztalgiábúl. Helló, NEM ITT BLOGOLJUK a finálét, hanem itt.

Címkék: éden hotel
124 komment

Alekosz - 1 x 15

2011. május 25. 15:00 - Hódos Hajnalka

Nem véletlenül nem nézek híradót a tévében, tegnap megint bebizonyosodott, jól is teszem. Ha elmagyarázná valaki, egyáltalán bír-e hírértékkel az, hogy egy szerencsétlen hülyét görénnyel együtt kellett kimenteni a Tiszából, ráadásul tutajjal nyomult a barom, már hálás lennék. De hogy miért kell ebből még riportot is készíteni, örök titok marad számomra, igaz, nem röhögtem volna magam könnyesre, mikor az intézkedő rendőr azt válaszolta a milyen intézkedéseket tettek kérdésre, a görényt biztonságba helyeztük. Szóval, remek hangulatban vártam az öfit. Megérte. Barbinak szarul indult a napja. Mivel a RTL-nek nagggyon fontos Alekosz boldogsága, felhívást intéztek, ha valamelyik Menyasszonyról van olyan információ, amit eddig nem vallottak be, osszuk meg velük. Megtörtént. Gyere, Barbara.

Barbinak volt egy nagyon rövid életszakasza, egy másfél hónapos dolog. Eszkortozott. Nagyon bánja és megérti, ha emiatt Alekosz hazaküldi. Alekosz bármit megért, mindent el tud fogadni, az égvilágon mindent, csak tudjon róla. Barbi összeomlik, bőg, nem tudtam, hogy nem tudod! Mi vitt rá? Fiatal voltam, kellett a pénz. Az összes pasi megalázta és kihasználta, nem becsülték meg a munkáját, ahol 16 órákat dolgozott, volt, hogy két hétig. Akkor legalább érje meg, de ezt most rosszul fogalmazta meg és nem is bír Alekosz szemébe nézni. Eddig bírt, mert azt hitte, Alekosz tudja. De, nézzen a szemébe. Örülök, hogy ezt tisztáztuk. Alekosz átöteli, hátsimi. Barbi bevallja a lányoknak is, Veronika kiakad.

Tovább
Címkék: alek
409 komment

Trónok harca 1x06 - A Golden Crown

2011. május 25. 12:30 - sixx

Az előző részben elszabadult a paripa az írókkal, minden szál megindult, mint Czollner Gyula fantáziája Alonso alsógatyás fotóját látva, csak aztán nehogy beleszakadjunk ebbe a fene nagy rohanásba. Ned Starknak (megint) szar napja van, nem elég, hogy térdkalácson szúrta valami nyikhaj, és csatakosra izzadta a parókáját, amint lázálmából magához tér, egy nagyon kövér szakállas ember és szőke hajú neje néz le rá fagyos tekintettel, veszett egy feleséged van neked, te Ned, elfogja itt a fogyatékkal élő rokont, ejnyemár. Felnyomjuk az esélyegyenlőségi ombudsmannál, meglásd. Engem a királyné testvére molesztált fényes nappal, lő vissza Stark, az micsoda parasztság volt már. Jory-t meg kajakra szemen szúrta a gyökér.

Tovább
Címkék: trónok harca
297 komment
süti beállítások módosítása