Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X32

2011. január 16. 10:45 - Hódos Hajnalka

Hosszú bekezdéseket tudnék írni, barokkos körmondatokkal, meglepő és érdekes jelzőkkel illetve Lilu és Balázs öltözékét, de annyi minden történt, hogy nem vesztegetek rájuk egyetlen karaktert sem. Nemcsak a tévéképernyőn, itten, minálunk is zajlottak az események, az előre az ezer kommentért őrületes hajcihő, fél nyolc után született meg az ezredik hozzászólás, gratulálunk bévé! Mogyoró a tejszínhab tetején, hogy sikerült dupláznotok, a tegnapi poszthoz több, mint 2200 komment született, hát imádok bennetek mindent! Szokás szerint ébredéssel kezdődik az összefoglaló, Bécinek köszönhetően síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Meg egy üres ásványvizes üveggel, amivel ütemesen dobol az asztalon, huszonnégy órából húszat alszotok, elegem van!

Nyűgös ébredezés, álljál már le! Elkussoltassam? Zsófi, légyszíves csinálj valamit! Zsófi aztán nem csinál semmit, a kis cérna hangjával próbálja meggyőzni Bécit, később a riportszobában meg nem érti a nézőpontját. Béci üvegpoharakon szólózik, fú, esküszöm, tarkón vágom! Szandika hőzöng, mi nem aludtunk az este! Hát miért nem aludtatok? Aludtál már a mosókonyhában, azt se tudom, hogy feküdjek, hogy ne legyen az Oli szájában a lábam! Ha én alszom, ti ordítoztok, kiabáltok és én sem szólok semmit! Még Jerzsit is kihozta a sodrából a reggeli koncert, ott zenél a köcsög pohárral, de milyen jogon ébreszt fel minket? Mi van, Jerzsi, kivagy? Hát felbasztad az agyamat, ki vagy te, hogy felébresztesz engem? Ti felébreszthettek engem? Lehet rám haragudni, de ha tovább akarsz ezen kattogni, akkor kattogjál. Fú, de örülök most ennek, mondja Béci, most legalább négy ember van, akire rá tudja tenni a jelet.

Tovább
Címkék: vv4
1195 komment

VV4 - 4X31

2011. január 15. 11:15 - Hódos Hajnalka

Szándékosan nem ülök kezdésre a tévé elé, így is hallom, mérhetetlen szeretettel és tisztelettel, lemondóan legyintek, úgy látszik, ez már így marad. Olivér borzalmasan kivan idegileg, soha nem találjátok ki, miért. Mert hiányzik neki a szerelme. Meg a családja, meg a kinn lévők. Ez feszültséget generál benne, huszonnégy órás letargiát eredményez, agresszív, ha belenéz a tükörbe, hányni tudna. Meg mintha négy gordonkás húzná a fülébe, egyszerűen felszívódtak az idegeim. Az Apocalyptica zenekar és rajongói nevében kikérem magamnak! Olivér idegesen járkál, aztán leül a hintára. Azon gondolkodom, hogy a picsába tudnám elérni, hogy rám tegyétek a jelet. A többiek némán néznek, én tudom a választ, legyél ezután is olyan hatalmas paraszt Olikám, mint eddig! Enikővel álmodom, érzem az illatát, és mikor felébredek, még mindig érzem, egy dolog tartja bennem a lelket, a szerelmemnek tett ígéretem. Itt vagyok 32 évesen, és nem tudom kordában tartani magam! Rettegek a tavasztól, hogy mi lesz, ha sütni fog a nap, és össze akarok bújni az asszonnyal. Hogy a többiek mit válaszolnak, nem tudom, mert felhívom a férjem és megígértetem vele, hogy sskk nem fog szerelmemnek szólítani, cserébe holnap kivasalok, még a csíkos, gyűrődős, szemét anyagú inget is, igen.

Alekosz és Éva egymás mellett fekszenek az ágyban, add a kezed. Ha te jössz vissza, ott fogunk várni az ajtóban. Hárman. Bele se gondolok, mi lenne, ha nem te jössz vissza. Nekem akkor egy hétig annyi, használhatatlan leszek. Közelebb fészkelődnek egymáshoz, Éva mosolyog, minden erőmmel azon leszek, hogy visszajöjjek. Jó. Hát ez már-már idilli, könnyek szöknek a szemembe. Olivér a jacuzziban ül, Gigivel beszélget arról, hogy bírják ki Jerzsivel, hogy nem csókolóznak? Nehéz, nagyon nehéz. Főleg, hogy állandóan látod, ahogy vetkőzik, Alekosz, hoznál nekem egy szénsavas ásványvizet? Alekosz, a szelektív süket pólóban bemászik Olivér mellé a vízbe, nem hozod? De, csak először megmártózom. De egy fasz gyerek vagy! Te hányszor kértél tőlem innivalót, fröcsköl bele Olivér Alekosz arcába. Na, pedig vigyázni akartam a sérómra! Most elmész? El, mert felidegesítettél!

Tovább
Címkék: vv4
2313 komment

VV4 - 4X30

2011. január 14. 09:00 - Hódos Hajnalka

Lilu szürke farmerja lassan magától megállna a sarokban, esküszöm, ma szakítok időt és megnézem, mi a tavaszi-nyári divat, mert az oké, hogy én a férjem kinyúlt xxl-es kapucnis felsőjében ülök, erősítve ezzel a „legyél mindig csinos feleség otthon” mozgalmat, de hát engem nem mutogatnak a tévében hetente többször. Rémülten kapom fel a fejem, burjánzanak az érzelmek, ha megint Jerzsi és Gigi vergődését kell nézni, magamhoz nyúlok. Rosszabb, Alekosz szerelmes monológját, hogy mitől szerelmes ez a monológ, még mindig nem értem, arra viszont nagyon kíváncsi lennék, a Gyilkos elmékben milyen profilt állítanának fel Alekról ennek alapján.

Copy Con Tordas c. számára ébrednek a lakók, Ildi vigyorog, Alekosz folytatja kis csínytevéseit, ma is Éva a célpont. Hajrá Tordas, szól oda Ildinek a fürdőben, Éva leosztja emiatt, és bevágja maga mögött az ajtót. Pár perccel később Alekosz, hallod, a zenegépben nincs meg az a szám, hogy Tordas? Nem hallgatjuk meg? Mi a fasznak, csattan fel Éva, hát én olyan idegállapotban fogok párbajozni menni! Alekosz tovább feszíti a húrt, van még zöld póló? Most komolyan mondod, hogy zöld pólót akarsz felhúzni? Az Ildi, puszi a szádra kijelentésnél nem bírja tovább, kiront a szobából, és a kertben őrjöng. Cigivel a kezében, persze. Alekosz indoka a viselkedésére az, mindig azt tudjuk a legjobban bántani, akit szeretünk, ezért mikor az Évát már kellőképpen felidegesítettem, úgy gondoltam, hogy én már őt nagyon szeretem, és szerettem volna ezt kinyilatkoztatni neki.

Tovább
Címkék: vv4
737 komment

Buffy, a vámpírok réme 7x19 - Kietlen helyek

2011. január 13. 14:00 - leeann

Elég sok autóba zsúfolódott ember, démon és egyéb fajtájú lény hagyja el Sunnydale-t. Többek közt Clem is egy helyes kis pirosban ülve integet rá a szomorúan bandukoló Buffyra. A vadász nagyon erősen gondolkodik, és még nem igazán tudja, hogy mit is tegyen. A pokol szája nyitva van, így mindenki menekül, kivéve a csapat. Will Xandernél van a kórházban, ahol Buffy is eltölt néhány percet, miközben a lányoknak otthon Anya tart oktatást és összefoglalót az ellenség összetételéről. Közben Buffy hazaér egy dossziéval a kezében, ami a Will és Giles által szerzett információkat tartalmazza a pap kinézetű tömeggyilkosról.

Anya előadása unalmas és fárasztó, így Kennedy inkább Faith-el barátkozik a konyhában. A lányok nekiállnak az olvasgatásnak, de Kennedy egyik beszólása keményen megbántja a vadászt. Buffy jobb híján a suliba megy, hogy néhány ottmaradt dolgát elhozza, de lelkileg nincs jó formában. A szomorkodás nem tart sokáig, mert a szupererővel rendelkező Caleb állít be, hogy egy kicsit még jobban összetörje a vadászt lelkileg is, nem csak testileg. Ezek a gonoszok mindig ezzel a lelki terrorral jönnek, de a végén úgy se ők nyerik a háborút.

Tovább
Címkék: buffy
9 komment

VV4 - 4X29

2011. január 13. 11:42 - Hódos Hajnalka

Villabeli életképekkel indul a nap, retkes cipő a lábtörlőn, száradó bugyik, fogkefék, és felcsendül Halász Judit szülinapi dala, amivel engem ki lehet kergetni a világból, na jó, én mondjuk köszöntöttem már anyák napján Neurotic számmal anyut, de én nem is vagyok normális. Anikónak születésnapja van, a maci, Gigi, Zsófi, aztán szép lassan a többiek is köré gyűlnek és énekelnek neki. Anikónak nagyon-nagyon jólesett, nekem kissé fájdalmas volt. Alekosz a fürdőszobában strázsál barátja mellett, Olivér szakállnyírózik, hallod, szedd le az egészet. Hát fiatalodtál öt évet, borotválkozzál meg. Borotválkozz meg! Alek, én az asszonykámnak így tetszek, nem neked akarok tetszeni, úgyhogy így marad. De most miért remeg a kezed? Alek, hagyjál már békén! Sztem most már borotválkozzál meg, ne legyél foltos! Olivér helyében én már letepertem volna a földre Alekoszt és a puszta kezemmel próbálnám kitépni a nyelvét, de Olivér türelmesebb típus. Segítsek a pajeszodat megigazítani? Ne! Így a földdel kell elvágólag, igen, akkor lesz egyenes. Tényleg, kérdezzél meg egy fodrászt! Alekosz, megfogadom a tanácsod és majd kinn megborotválkozom. Üsd meg, Olivér, üsd!

Éva elmélyülten képeket vágdos, Olivér döglik, Alekosz ténfereg. Bemegy a szobába, és Olivér ruhái között keresgél. Mit keresel? Mit keresel a cuccaim között? Valamit. De mit keresel? Valamit. Add ide a nemhallommit. Olivér rövid turkálás után egy füzetet nyom Alekosz kezébe, az belepillant, becsukja, megköszöni. Olivér visszafekszik, kár, hogy nem kapcsolnak most rá egy vérnyomásmérőt, szerintem az agyvérzés kerülgeti. Miután a pulzusszáma a normálisra csökken, Alekosz után indul a nyugiszobába, ahol Évával molyolnak, Anikó ajándéka készül. Soha semmilyen körülmények között (a továbbiakban sskk) ne matass a cuccaim között! Nyugodj már meg! De nem nyugszom meg! Oli néhányszor elmondja, hogy ezt utálja a legjobban, mikor a cuccai között matatnak, és hogy ő nem nyugszik meg. Alekosz szemmel láthatóan vastagon leszarja Olivér hőzöngését, Laci is, mert a visszatérő Olivérre rákérdez, miért, neked lehet más cuccait összefújni borotvahabbal? Az más. Éva nyavalyog, kövér vagyok, meghíztam itt benn. Hát nem vagy valami jó formában, anyukám. Alekoszba úgy látszik, ma belebújt az ördög. Hízott a combod, a feneked, disznó fejed van, eléggé szakadt vagy. Éva megsértődik, jaj hát csak vicceltem. Te Olivér, egyre jobb ez a csaj, az Évi. Alek, nyergelsz át? Érlelem a gondolatot. Csak egy éjszaka, csak egy éjszaka kéne egy üveg itallal abban a szobában, és meglenne. Szép dolog a szerelem, mi? A két jóbarát felröhög.

Tovább
Címkék: vv4
849 komment

A rejtély (Fringe) 2x19 - The Man From The Other Side

2011. január 12. 14:24 - Tipca

Fiatal párocska füvezik egy elhagyott gyárépület közelében, mikor hirtelen kirobban az ablak, odabentről pedig villózás látszik és cseppet sem bizalomgerjesztő hangok hallatszanak. Jó áldozathoz híven a fiú úgy dönt, utánanéz a zajoknak, addig a csajt hátrahagyja a kocsiban. Egy irodaszerűségben aztán rá is talál a leginkább egy gigantikus taknyos fikadarabnak tűnő valamire, és mivel ő amerikai tinédzser, magától értetődő, hogy meg kell piszkálnia a lüktető és növekedő valamit. Az érintésre az izé megugrik, aztán nem mocorog többet, csak pislákol halványan. Így már nem izgi, úgyhogy a fiú már indulna is, mikor egy nyúzott fejű lény lép mögé, kitöri a nyakát, aztán előszedi a háromtüskés ketyeréjét, és felveszi a srác alakját. Odakint aztán beül a kocsiba, mintha mi sem történt volna, s míg egy másik arctalan alakváltó a frászt hozza a lányra, addig ő szépen kinyírja.

Walter végre rászánja magát, hogy elmondja Peternek a dolgokat, végre valahára. De mivel kábé a Nagy Bummnál kezdi a történetet, annyira nem csoda, hogy még azelőtt megcsörren Peter telefonja, hogy annál tovább jutnának: egyszer minden meghal. A telefont letéve Peter várja a folytatást, de Walter elnapolja. A helyszínen megtalálták a lány holttestét, szájpadlásán az elmaradhatatlan lyukakkal. A csapat körülnéz a gyárépületben is, ahol rábukkannak a srácra, valamint a gubóra is, ami az érintéstől úgy tűnik, megállt a fejlődésben. Walter gyorsan szikét ragad és felvagdalja. Már az gyanús, hogy a gubó higanyt vérzik, aztán mikor a belsejéből előkerül a tüskés szerkentyű, már Oliviáéknak is világos, hogy egy alakváltó lárvával van dolguk.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
11 komment

VV4 - 4X28

2011. január 12. 12:20 - Hódos Hajnalka

Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a tévénézőknek, jaj de izgi. Ildikó úgy érzi, hogy jó úton halad, egyre több oldalát meg tudja mutatni, élvezi a feladatokat és sikerül a beilleszkedés. És ő nyílik. Ajajj, megint elkezdi hergelni magát, én egy bulizós, pörgős csaj vagyok, imádom a bulit, imádom az életet szeretek jókat nevetni és igenis van humorom! Szavazzatok nekem bizalmat!

Éva üdvözöl minket és nagyon-nagyon szeretné, ha bizalmat szavaznánk neki mert rengeteg minden van még az ő kis tarsolyában. Neki ez egy nagyon-nagyon-nagyon nagy próba, hogy be tud-e illeszkedni egy közösségbe. Oda fog figyelni a takarításra meg a rendre, színt és örömöt hozott az arcokra, ő egy igazi nő, szavazzatok Évire, a vadmacskára. Évi mint vadmacska. Hát a sörény megvan hozzá, végülis. A Villalakók értékelik a két lány kortesbeszédét, Anikó jóindulatúan közli Ildikóval, hogy visszataszító. Ezen hangosan röhögök, Alekosz jóindulatú mondatainak csak a végét hallom, mikor te azt mondtad, hogy te szereted a humort, idegbetegnek tűntél.

Tovább
Címkék: vv4
864 komment

VV4 - 4X27

2011. január 11. 09:50 - Hódos Hajnalka

Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő jelzőket, és gyanítom, a táncnak nevezett higanymozgás pontos ábrázolása is kifog rajtam, úgyhogy kezdjünk Liluval, aki tegnap egy bársonyszerű ezüstösbarnás felsőben pompázott arany övvel. Anyám a nyolcvanas évek közepén hasonló szerkóban indult asszonybálba, válltöméses blézerrel súlyosítva, minden egyes alkalommal tűsarkúban, hogy aztán két napig nyögjön.

Alekosz, alszol velem kinn ma? Nem, ma Anikózni szeretnék. Jól van, csapasd. Az Anikózás első lépéseként Alekosz fél méterrel arrébb helyezi az ágyneműt a szobában. Áttettem a paplanom meg a párnám a te helyedre, pont nem vette észre, mert sminkeli magát. De jobb is lenne nekem a bal oldalon, mert, menj és rakd át! De akkor azt hiszi, hogy hülye vagyok. Én már most, de a latin leverek sosem voltak az eseteim. Alekosz visszamegy a szobába és visszarakja az ágyneműt, itt jut eszembe, vannak egyes madárfajok, ahol a hím építi a fészket, hogy odacsalogassa a nőstényt. Na? Hát határeset, mert a Zsófi pont szólt hozzá és kinézett. Olivér fejében megszületik a megoldás, te tudod mit? Tedd át az ő ágyneműjét! Se szó, se beszéd! És Alekosz visszamegy harmadszor is, bemegy a szobába, körülnéz, aztán hosszasan elgondolkodik, hogy min, nem is akarom tudni. Olivér, hallod, nem jó, a Zsófi ott fekszik. Rajta? Nem, mellette, de hát most hogy vegyem el a cuccot? Nem hiszem el, hogy ezt nézem tíz perce! Olivér sem hiszi, hogy Alekosznak összejön az Anikózás, de ezt csak a riportszobában vallja be. A latin lever nem adja fel, éjjel odasettenkedik Anikó ágya mellé és felébreszti. Anikó félálomban dünnyög, nem, nem akar átmenni. Alekosz lefekszik, kétszer-háromszor elrendezgeti a farka körül a ráncokat a nadrágján, és vár. Trikóban, hogyne. Jó dolog várni és reménykedni. Ez egy jó dolog, szeretném sokáig fenntartani ezt az állapotot.

Tovább
Címkék: vv4
490 komment

True Blood 3x01 - Bad Blood

2011. január 10. 14:00 - Hoppancs

Ott tartottunk, hogy Sookie addig elmélkedett a mosdóban Bill váratlan lánykérésén, hogy mire visszaért az asztalhoz, már nem volt kinek igent mondania. Jason, a túlbuzgó idióta sikeresen kivégezte Eggst, megoldva ezzel a fiú súlyos lelki válságát. Bon Temps lakossága tehát csak részben lélegezhet fel a zombi mizéria véget érte után, akad itt még aggódnivaló bőven. Ezzel valószínűleg Jessica is egyetértene, aki egy akaratlanul életveszélyesre harapdált kliensét kénytelen magával hazahurcolni, no meg Bill, akit éppen egy rosszarcú csapat szállít ismeretlen cél felé.

Sookie bejelenti a hatóságnak vámpírvőlegénye eltűnését, ami különösebben nem ráz meg senkit. Ilyenek a pasik, kezet kérnek, aztán ha nem borul a nő könnyes szemmel a nyakukba, lelécelnek. A Merlotte-ban már folyik Eggs halálának elemzése, amit Andy hallgat bánatosan. De semmi gond, rövidesen odatelepszik hozzá Terry, a tehetséges pszichológus-sorselemző, és a tőle megszokott drámaian bölcs szavakkal vigasztalja a zsarut, akiről mindenki úgy hiszi, ő adta le a végzetes lövést. Arlene enyhe rasszista felhangokkal díszített vitába keveredik Tarával a megboldogult bűnösségét illetően, de a jelenlévő férfiak megakadályozzák a hajtépést.

Tovább
Címkék: true blood
6 komment

VV4 - 4X26

2011. január 10. 10:34 - Hódos Hajnalka

Kócos ásítozás helyett fodrászversenybe csöppenünk, megannyi Gedeon bácsi sürög-forog a Villában. Na Éva, sárkány lesz belőled, mondja Szandika, nem hiszem, kétszer ugyanaz nem poén. Béci tupírozni tanul, az alapok megvannak, tudom, megfogom és így lefele kell genyózni. Úgyúgy. Éva sikítozva bizalmatlankodik, Alekosz, az minek kell? Mert próbafújásokat végzek. Mivel nem jön az ihlet, új módszert választ, most ráöntöd a vizet a fejemre? Rá. Érzed ezt a kellemes fejmasszázst? Mit csinálsz? Mit csinálsz, nem érted meg, hogy nem vághatsz belőle? Micsinász a hülye ollóval? Jerzsi határozottan tehetséges, ha fodrászolásról van szó, Szandikának is nagyon tetszik a tollaskonty, hülyevagy? Én így fogok ma lenni!

Olivér szerint Gigi haja ilyen aranyos lesz, már amennyiben az öt varkocsba fonás tollakkal aranyos tud lenni. Gigi mindenesetre bizakodó. Béci már kész is van, Anikó a párja. Ha balról néz a lány, olyan, mint egy egyiptomi istennő, ha jobbról, akkor luxuskurva. Laci kreativitása kimerül abban, hogy Ildi fél fejéből szalmakazlat csinál és befújja zöld sprayvel, a hajköltemény egyébként a jó és a rossz szimbóluma, aha. Éva szerencsétlen egyre botrányosabban néz ki, leginkább egy matrjoska babára emlékeztet és még mindig nincs kész. Gombi szívet fújt Zsófi fejére, mi mást? Olivér túllép a feladaton, befújkálja Gigi nyakát is, lila tigrisszerű sminket is kap, ha zöld lenne, tisztára mint Zakumi copfokkal. Éva meghatározhatatlan, Alekosz egy madzaggal rögzítette a haját, gondolom, a fallikus szimbólumot az istenért nem hagyta volna ki. A nézők fognak győztest hirdetni, hajrá Jerzsi!

Tovább
Címkék: vv4
548 komment
süti beállítások módosítása