Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1x05

2011. május 15. 16:53 - Hódos Hajnalka

Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik öfin derül ki számomra, hogy az egyes részeknek címük is van, ennek az, a tenger titkai. Lilu szivárványnak öltözött, akárhányszor meglátom a képernyőn, attól félek, belép a stúdióba egy zsiráf és legelni kezdi, utána meg jön a feka csávó a háromlábú fejőszékkel. Fejd meg a szivárványt, aztakurva, pedig azt hittem, Dörmiországnál nincs lejjebb, na, a lényegre. Brigi ábrándozik a nyugiszobában henteregve az ő Alekoszáról. Briginek akkor rögtön javasolnék egy szálas szemöldök tetoválást, mert a régi igencsak kopottka. Brigi ábrándozása közben az alvó Hellén Hőst mutatják, a lány ábrándosan csak annyit kér, hogy az érzelmeivel ne játsszon. A jelenet kínosságára a szerkesztők is felfigyelhettek, mert a révedezés végén odabasznak a romantikának, csukódik a fürdőajtó Alekosz mögött, majd hangos csobogás, felröhögök, bár hiányoltam előtte a tele pofával ásítás közben hereadjusztálás meghitt pillanatait. És Brigi meg csak várja, várja, várja, mindÉg.

A verbális képzelgés után Olivér, a hű barát bekíséri bekötött szemű ici-pici Alekínnyóját a nyugiszobába, mert búgni köll neki. A legszebben búgó lány jutalma egy randevú. Jönnek a csajok sorban, mindenki ugyanazt a sztenderd csajszöveget nyomja, hihi zavarban vagyok, még soha nem éreztem ilyet, nehéz az érzéseimről beszélni. Andi úgy kipakolta a melleit, hogy én sem tudok máshova nézni, hát még ha pasi lennék. Beatrix lelkének egy része megnyugszik és hazatalál, ha Alekosszal van, én ebbe belegondoltam és őszintén, jószándékkal mondom, ti ne tegyétek, fájdalmas. KisVoksán is zavarban van, jaj. Nem készült különösebb beszéddel, egyre szimpatikusabb neki Alekosz és jól néz ki bekötött szemmel, hihihi, aztán elszontyolodik. Énbeszédem szerintem a legszarabb volt, pedig izgult, megcsinálta magát szépre, más kérdés, hogy ebből Alekosz semmit nem látott, improvizált, aztán a beszéd mégis egy darab kaki lett és neki még azt sem mondta, hogy jó az illata, na, fantasztikus. Alekosz vacillál az ötös és a hetes között, az ötösnél érezte a vibrálást, a hetes meg szórakoztató volt. Olivér nyomására a hetes mellett dönt, most vidámságra és jókedvre van szüksége. A Hellén Hős eredményt hirdet, Veronika nagyon-nagyon örül és nagyon-nagyon boldog, valamit csak jól csinált, amiről most még fogalma sincsen.

Tovább
Címkék: alek
1002 komment

Previously on 24

2011. május 15. 10:30 - Milo Rambaldi

A királyi magyar 1-es televízió műsorára tűzte a 24 hatodik évadját, én is műsoromra tűztem a hogyvoltírást, tehát lesz 24 hogyvolt megint. Még valamikor az őskorban a 13. epizódnál hagytuk félbe a 6-ik évadot, amit éppen ma adott le a TV, így jöjjön az elmúlt 13 rész gyors, ámde nem teljes összefoglalója, aki nagyon kíváncsi, lapozzon vissza.

7:00. Az ötödik évad végén a gonosz kínaiak elvitték egy csatahajón Jacket, 18 hónapon át kínozták sáskás süteménnyel és laxatív tavaszi tekerccsel, a tökébe vezetett áramról nem is beszélve. Az új évad elején Wayne Palmer elnök (bátyja, Macipofa emlékére Kismedve) sem azért hívta vissza Bauer ügynököt, mert szerintük ez a diéta romboló a dupla sajtburgerhez képest, hanem azért, mert egy Fayed nevű arab végre feldobta egykori főnökét, Assadot, aki a CTU szerint a robbanó buszokért, és az őszilégyként hulló amerikai lakosságért felelős (évek óta nem tapasztalt terrorhullám van a nagy Ámerikában), ezért cserébe pedig Jacket kéri. Ámde nem Assad a főgeci, hanem Fayed, jól félrevezette a hülye amerikaiakat. Assad megtért, békét akar.

Tovább
Címkék: 24
17 komment

Alekosz - 1x04

2011. május 14. 16:45 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfi alatt kétszer sikoltottam fel tébolyultan. Először, mikor Olivér a hónalját szagolgatta, második alkalommal pedig akkor, mikor Lilu angyalinak nevezte Magdit. Azt is elhatároztam, hogy az első adandó alkalommal veszett flörtbe kezdek, gyakorlatilag mindegy, kivel, csak ki tudjam mondani, „akárhányszor megfordulsz a fejemben, a testem minden porcikája szambázni kezd!” Na, lássuk, hogyvót. Brigi, Olga és Barbi piros plüss szívvel borított telefont ragadnak és üzennek a Hellén Hősnek, aki a rezidenciájában üldögél és egy fényképalbumot nézeget elmélyülten. Jön hű barátja, aki durrant egy sört, mert nagyon meleg van. Alekosz már alig várta Olivért, hogy együtt hallgassák meg az üzeneteket. Brigi Alekosz szerint el van érzékenyülve, Olivér szerint vágy van a hangjában, szerintem a hízelgés nagymestere. Olga üzenete alatt Alekosz jézusomozik, Olivér fagyosnak nevezi. Barbi zavarban van, sok puszi és hú, remeg. És szereti Alekoszt, most röviden ennyi. Az üzeneteken felbuzdulva megszületik a terv, írja le minden lány, amit érez. Olivér vigyorogva bólogat, miután húzóra megissza a fél üveg citromos borzalmat.

Szorgos körmölés kezdődik, csalódott vagyok, sehol egy halvány levendula színű levélpapír, sehol egy rózsaszínű csillámos toll, de még egy árva nyíllal átlőtt szívet se látok, de azt felírtam, ha legközelebb szerelmes levélbe kezdek, először megigazgatom a melleimet. KisVoksán kezd, bár ez nem látszik, de nagyon adott a…. a külalak szó az eszébe nem jutna, mindegy is. A levél felejthető, Olivér vigyorog, úgy érzi, hamarosan szájjal fog közelíteni Alekoszhoz. Nem ő, a KisVoksán. Rím, rímekben olvas! Magdi verset írt, a luvnyák is meglepett csendben hallgatják. A trombitás zuhany nem volt az asztala, de ez az! Beját jól kiröhögik, én is, tölled, szerintem két ellel is írta. Olivér azt se tudja, miről beszél, se füle se farka. Testvér, szerinted mi ez, a Háború és béke? Nem, szerintem a Bolygó neve: Halál! Barbi nemcsak a szambázással büntet, aszongyahogy a stresszhelyzet miatt eléggé kezd torzulni a külsőm, de rajta vagyok a csomagolásom ápolásán. Andrea flitteres zöld felsőben kibírja, hogy egyszer sem vihog, minden nő egy hangszer, és ezen a hangszeren tudni kell játszani. Alekosz az ő hangszerén tudna játszani. Tudnék olyat írni, hogy, de azt hiszem, jobb, ha nem írok semmit.

Tovább
Címkék: alek
579 komment

Alekosz - 1x03

2011. május 13. 18:00 - Hódos Hajnalka

Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit Lilu mondatát, mielőtt rátérnénk az öfiben történtekre, aszongyahogy Alekosz négy lányt száműzött a szerelem arénájából. Ja, és remélem, mindenkinek megvan, hogy az sms-t küldők haltápot meg vécépapírt nyerhetnek. Szarul indul a reggel, a luvnyákhoz váratlanul betoppan Alekosz, az „az, aki szép, reggel is szép” jegyében.

Na jó reggelt, hölgyeim, hárman egy ágyban, ez igen, gyönyörű! Na és volt valami az éjjel? Olivér a rossz zsaru, csajok, nagyon fontos, hogy lássuk, reggel milyen a búrátok, gyertek ki. Semmi készülődés, semmi smink. Álmos, kócos, csipás fejek, Dorisz kutyapózra tervezett, azaz hátul teljesen nyitott bébidollban villant karfiolos segget, Barbi takargatja magát, de Alekosz kiszúrja, látom az Évát utánozod, nagy táskák meg minden. Végigvonultatja a csajokat, lóvásár fíling, Olgát megszagolgatja, most esik le, ez látta a Parfüm c. filmet is, eddig nem tudtam ezt a szagolgatást hova tenni. Az igazi húspiac ezután kezdődik, a feladat látszólag egyszerű, zuhanyozni kell egy-egy tárggyal a kezükben. Erotikusssan. A három legerotikusabb lány jutalma egy álomrandi.

Tovább
Címkék: alek
608 komment

Aranyláz Alaszkában 1x01 - Becstelen brigantik Alaszkában

2011. május 13. 16:02 - Nico Tindeath

Eddig azt hittem, hogy az aranyláz az kosztümös, színes és szélesvásznú, mint a Fehér Agyar. Mocskos arányásó a szalonban megviselt bőrszütyőt csap a pultra, a kurvák hirtelen elfelejtik a kánkánt, a zongora is elhallgat: a csapos szuvas fogaival ráharap a rögre, majd amikor elégedetten bólint, a kocsma felüvölt, az elégedett, de meggyötört aranymosó pedig mindenkinek rendel egy kört. Mindez a 100 Folk Celsius zenéjére.

De nem, aranyásók még most is vannak, az életük pedig nem olyan mint egy romantikus kalandfilm, sőt a Gold Rush Alaska - Aranyláz Alaszkában szerint ez inkább egy akcióthriller feszültséggel, sorskérdésekkel és nagy puskákkal. Mindez a Limp Bizkit Take a Look Around című számára hangszerelve.

Az már a legelső képkockán kiderül, hogy aki igazán férfi, az nem rocksztár lesz, vagy kommandós, inkább vesz pár kurva nagy exkavátort, és aranyat keres Alaszkában. Legalábbis ezt mondja Jack Hoffman, az oregoni repülőtér-tulajdonos, de azért nemsokára kiderül, hogy őt sem csak a tesztoszterontúltengés hajtotta északra: hanem, hogy reptere csődbe ment a gazdasági válság miatt. A mélabús aláfestő zene azonban pörgősebbre kapcsol és ahogy azt egy rendes eposztól megszoktuk, jön az enumeráció. A seregszemle, ami alatt megismerhetjük a sok lúzert, akiken már csak az arany segíthet. Mert hiába vár még 250 milliárd dollár értékű arany Alaszkában a szerencsésekre és elszántakra, és hiába találtak már 100 millió dollárnyi rögöt az elmúlt száz évben ott, ahol Hoffmanék próbálkoznak majd: azért az az első pár percben kiderül, hogy az aranyásás olyan mint a lottózás. Csak még eszméletlenül fárasztó, mocskos és drága is.

Tovább
4 komment

Sötét angyal 2x13 - A kikötő fényei

2011. május 13. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Harbor Lights
 

Hívni, vagy nem hívni, az itt a kérdés. Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri a hallgatás minden nyűgét s nyilait, vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen és telefont ragadva véget vet neki? – Max némi hezitálással végül ez utóbbit választja és üzenetet hagy Logannek, miszerint hello - csak tudni akartam, mi van veled - szia - mert egy hete nem hallottam rólad - szevasz. A férfi pedig otthon van ám, csak éppen sürgős hasizomerősítő dolga akadt. Cindy próbálja barátnőjét vígasztalni, hátha a vírusnak örökre kampec, de Max elmondja, hogy volt a laborosnál, aki szerint a vírus bizony él és virul, úgyhogy Cindy legyen szíves mentse ki a munkahelyén, mert ennek "örömére" csatangol egyet a városban, csak előbb szerez némi benzint. Amíg sorban áll a tartálykocsinál, elbambul az előtte álló újság sztoriján, mely szerint "mutánsok vannak köztünk", amikor megzavarja a békés idillt az a HMCS, aki egyenlő az egyenlőbbeknél, vagymi és soron kívül akar benzinhez jutni, illetve azt gondolja, ha pisztolyt fog az emberekre, akkor a kiürült tartály újra tele lesz benzinnel. A dolog persze nem így működik, a vaktában lődözött golyók csak úgy röpködnek, Max szalad, hogy elvigyen a tűzvonalból egy kisfiút, de most nem volt szerencséje... hason fekszik, a vére meg csak folyik...

Logan végzett a tornával, ideje rácsipogni Maxre, akit meg éppen beszállítanak a kórházba és próbálják ellátni a haslövését. Mindenféle vizsgálatokat írnak elő, ahogy szokták, ám Max keményen ellenáll, ahogy szokott, nem engedi, hogy vért vegyenek tőle, jól meg is markolja a dokinő kezét, de hiába, megszúrják. Logan már a fürdéssel is végzett, amikor újabb telefoncsörgés, reméli, hogy Max az, de csak egy ismeretlen női hang jelentkezik a Kikötő Fényei kórházból és azt az illetőt keresi, aki az igazolvány nélküli csinos barna lány csipogóján üzenetet hagyott és ne izguljon, a lányt most műtik, rendben lesz, de nem ártana egy név. Vagy kettő, ha látni is akarja. Linda Eastman – ezt a nevet mondja Logan Sam dokinak telefonon, aki megígéri, hogy mindent megtesz Maxért és a titkáért.

Tovább
Címkék: sötét angyal
1 komment

Alekosz - 1x02

2011. május 12. 15:17 - Hódos Hajnalka

Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom. Tizenhat szerelmes szívből négy tiplizett tegnap, a többiek magányos amazonként küzdenek a szerelemerért, nem, én nem bolondultam meg, ezek Lilu szavai. Balhéval indul az öfi, a testvérpár nem marad békibe, a tőgyesebb teker valamit piszkosul, csak úgy recseg a menet, pofáznak is, nem lehetne kicsit halkabban? Ezeken a csajokon könnyebb beindítani a gyújtást, mint Szandikán, leugatják a pihenni vágyókat, aludni otthon kell, nézdmá, az alattvaló nem tud aludni, asse tudom, mi a neved, számomra jelentéktelen személy vagy! Kis káposzták ők, mi meg a kecskék vagyunk. Nem is, ők a bárányok, mi meg a farkasok.

Reggel kiderül, Barbara szólt nekik, de hogy mit mondott, fogalmam sincs, mert röhögök a picsapiros szemhéjfestéken, a piros masnis blúz alól kibukkanó fekete melltartópánt a legalja, mondom ezt én nyuszis szobapapucsban és nyúlott kétikszelles Def Leppard pólóban. A balhé reggel folytatódik, de ez most nem érdekel, nyúzott fejeket, karikás szemeket, műszempillák nélküli brutális valóságot akarok, a hatalmas tarhonyás picsára premier plánban azért én se számítottam, hát megvagyunk ezzel is. A tesók unottan moziznak, nézik a felhozatalt, aztán pattanj Barbie, vár rád egy parti felkiáltással főszáradnak az ágyból. Beatrix a mocskosabb pofájú, eddig úgy tűnik, bár ez egy nehéz kérdés, a konyhapultnál ecsetelgeti pár csajnak, hogy a kis cseléd beugatott neki éjszaka, ő ide nem aludni jött. Barbi és Orsi a kertben bunkózzák a testvérpárt, Andi a hálószobában hőzöng affektálva, milyen rosszindulatúak ezek, pedig hát ő egy birkatürelmű nő.

Tovább
Címkék: alek
895 komment

Alekosz - 1x01

2011. május 11. 14:10 - Hódos Hajnalka

És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a monitort, ez az első poszt, úgy mégsem kezdhetem, hogy aztakurvahétszentségit, hátha vannak új olvasók. Az eddigiek alapján az abszolút kedvencem Balázs, az, amit a luvnyák felvonultatásánál alakított, mindent vitt. Egy unalmas és semmitmondó mozizás után kipenderítették a stúdióból a popcornt eszegető Villalakókat, hogy azonnal kezdetét vegye egy másik műsor, és megérkezett az első négy Menyasszony, a Szendék, merthogy a nőket kategóriákba sorolták.

Balázs sokkot kap a rózsaszínű rettenettől, aki úgy néz ki, mint a falusi búcsúkban kapható kínai hamisbarbi, ezt röhögéssel és micsoda felhozatal kiáltással palástolja. Évának hívják egyébként, most érettségizik, vagy ahogy ő fogalmazott, még félkész az állapot. Anyukájáék szinte rugdosták a műsorba, mert az egész család kedvence Alekosz. Ez egy kemény műsor lesz, jósolja Balázs, szerintem is. Érkeznek a Rámenős lányok, a szemüveges Andinak az öltönyös pasik jönnek be. Andi gondolom, azt hiszi, hogy legalább ötöt dob az íkúján a szemüvege, nem, úgy néz ki benne, mint egy irodista a téeszcséből, de pechjére beszédhibásabb mint én, pedig rólam sokat elmond az, nem véletlenül nem vettem fel a férjem nevét, az életemben nem tudtam még úgy kimondani, hogy azt bárki megértse. Ti tesók vagytok, röhög fel Balázs, igen, nem ikrek, trampli tehén mind a kettő, utoljára ilyen platinaszőke hajat Billy Idol viselt, a tramplibb kipakolta a melleit, a ceruzapróbával a helyében nem is próbálkoznék, és ezt nem az irigység mondatja velem, de azért dicsekszem, nekem frankón kiesik.

Tovább
Címkék: alek
609 komment

A Tenkes kapitánya 1x12 - Nincs kegyelem

2011. május 11. 10:43 - Gabba

Tömlöcbe vetették a Tenkes kapitányát, Buga Jakab is megsebesült az asszonyruhába öltözött ellenséggel folytatott küzdelemben. A rejtekbarlang előtti sziklán Rózsa, a cigánylány nagy szakértelemmel kötözte be kedvese karját, közben szidta a labancokat: „Hat szabad-e ilyet csinyálni-e, rusnya labancok-e?!” A várbörtön mélyen a föld alatt van, onnan hogy tudnák kiszabadítani Mátét, erről beszélgettek Siklósi bácsival. Rózsának eszébe jutott, hogy az ő nagyapja sokszor mesélt nekik valami vár alatti folyosóról. Kútásó és kőműves volt fiatalabb korában, úgy is hívják: Kőműves Sándor. Induljunk hozzá üstöllést!, indítványozta Jakab izgatottan.

 

Tovább
12 komment

House 6x10 - Wilson

2011. május 10. 16:00 - candyperfumegirl

Nem árul zsákbamacskát ez az epizód, ami a címét illeti, biztos hogy nem Taubról vagy Jeffrey nővérről lesz itt szó a következő 42 percben. Vágjunk is bele, és nézzük meg, milyen lenne ez a sorozat, ha Wilson MD. lenne a címe. Jimmyt éppen álmából riasztja fel haverja pitymallatos hajnali fél 7-kor egy rögtönzött Faith előadással, gitárkísérettel persze, ahogy kell. Egyébként normális esetben ilyenkor Jimmy már a haját szárítja vagy a reggeli manikűrt végzi, szóval House csak tudni szerette volna, mi okozza az anomáliát. Csak az, hogy élete párja ma szabadnapos, egy barátjával (aki NEM House!) tölti a napot. Greg szemében máris a féltékenység félreismerhetetlen szikrája csillan, mit akarsz te azzal az önimádó tahóval, aki ráadásul a nevedet sem tudja, mert Jimnek szólít? Ez utóbbiban egyet kell hogy értsek a mesterrel, a Jim szerintem is a James lehető leggyökerebb becézése, Bond biztos beleeresztene egy sorozatot abba, akitől meghallaná.

Jimmy és haverja vadászni mennek terepszínű szerelésben és láthatósági mellényben, OK, hogy nekem közöm nincs ehhez a nemes sporthoz, de ezt így elsőre ellentmondásnak érzem. De amúgy sem vaddisznóra vagy egyéb állatra lődöznek, hanem infúziós zacskókra, ugyanis annak az ötödik évfordulóját ünneplik éppen, hogy Wilson Jim kigyógyította haverját a leukémiából. Az ünnepi hangulatot viszont eléggé megtöri, hogy haver hirtelen bénulás miatt összeesik, Jimmy szemöldöke aggodalmas ráncokba rendeződik azonnal.

Tovább
Címkék: house
10 komment
süti beállítások módosítása