Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x107

2011. április 03. 16:10 - Hódos Hajnalka

Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi történjék ma, Éva bozontja nagyobb karriert fog befutni, mint Jennifer Aniston Rachel frizurája, következő tanévben Gigi hatására kilencszeres túljelentkezés lesz háziasszony képző szakiskolákban. Egy biztos, hétfőn reggel új világra ébredünk. A Villában lopással indul a nap, a bambán pakolászó Laci orra elől lopja ki a raktárból Béci a tojást. A muszáj nagy úr! Bűnbe a kényszer visz! Éva, kértek jó tojásrántottát? Van szalonna, kolbász… Lacinak leesik a tantusz, ehhez nagy segítségére van, hogy Béci pofátlanul a rezsó mellé rakta a tojást. Maga ellopta a tojást reggelre? Hogy kerül oda?

Béci szemrebbenés nélkül azt hazudja, még Éva hozta tegnap este. Éva sminkel az ablakban, dögöljön éhen mindenki, csak az alapozó meg a pirosító álljon úgy, mint Katiba a gyerek! Béci köti az ebet a karóhoz, ő ugyan vissza nem adja a tojást, nem bukott le vele. Véres küzdelem kezdődik, mert Laci el akarja vinni a rezsót, Éva sipákol, van tojás a hűtőben vagy húsz darab! A sikertlen rezsórablás után Laci fenyegetőzve bevonul. Felfegyverkezem és visszajövök! Szegény lakájt még a tojása is húzzák alapon Laci talál ugyan tizennégy tojcsit, de kettő összetört. Lacinak arcizma se rándul a veszteség láttán, komótosan megszámolja kettesével a tíz darab tojást, fittyet hányva a tényre, hogy a dobozra rá van írva, tíz darab, és kimegy az udvarra, hogy visszaszerezze, amit Béci ellopott. Sikerül neki, Béci óbégat, jól van, a szemed láttára kilopom a szemedet, beront, és elhozza a Villalakók tojását. Igen? Ezennel háborút indítok ellenetek!

Tovább
Címkék: vv4
1290 komment

VV4 - 4X106

2011. április 02. 10:45 - Hódos Hajnalka

Ha Alekosz nem lenne Villalakó, tegnap este biztos megnézte volna a Rambóegyet a tévében, nehogy egyetlen párbeszéd kimenjen a fejéből. Én nem néztem, sőt, kikapcsoltam a trubadúrdobozt. Éppen elég egy sokk egy estére. Felvezetés nélkül, csak így, tessék: Tordas Ildikó jelentkezett a Csillag születik c. műsorba, mert neki a próza mindene. Az élete, úgymond, tessenek egyénileg, habitusuknak megfelelően feldolgozni az információt, Liluról meg szedjék le a csizmát, még a végén bepállik a lába. Béci erős felvezető mondatával kezdünk, Alekosz, ahogy fáradt, ilyen izé és agresszív. Bezzeg ha ő benn lenne, nem tudnának aludni, mert folyton takarítana. Nagyon retek a ház. Alekosz agresszíven tombol és eszement ámokfutást rendez, valóban. Csendesen alszik a vaságyon. Ilyen agresszívnek még sosem láttam. Béci fejében megszületik a vad ötlet, egy gyors zuhany? Nem is kell lopózkodni, Alekosz és az úrnők úgy húzzák a lóbőrt, mintha valaki Csipkerózsika álmot bocsátott volna rájuk.

Szerintem Anikónak sem tűnne fel semmi a kertben, ha Béci nem fújkálná magát teátrális mozdulatokkal és nem szólna oda Lacinak, olyan frissnek érzem magam ma reggel! Anikó kezéből legszívesebben kicsavarnám azt a hatalmas epret, amit éppen cukorba tunkolgat. Annak a kezével, aki a farmerjára ragasztgatta bagoly ragasztóval a csilliköveket, egész mást csinálnék. Béci, te megfürödtél? Persze, hoztam a dézsába vizet….Bementél fürdeni, te kis púder! Most bemegyek és megnézem, vizes-e a fürdő. Nem is kell odáig elmenni, hát látom, hogy itt csattogtál végig! Itt van a mocskos lábnyomod! Seprűvel megy, vigyázz! Anikó megseprűzi és még kétszer-háromszor lepúderezi Bécit. A hajad is tiszta víz, gyere ide, megszagollak! Honnan veszed, hogy én voltam? Mert ránézek a Lacira és látom, hogy retkes! Anikó szalad árulkodni az Úrnőnek, Éva részéről nagyobb az érdektelenség, mint a féllábúak falujában a maratoni futóversenyre való felhívás. Csak hadd aludjon egy kicsit. Jerzsi szerint Anikóból előjött a pökhendi princess énje.

Tovább
Címkék: vv4
566 komment

VV4 - 4x105

2011. április 01. 15:05 - Hódos Hajnalka

Fogalmam sincs, hogyan lett Gigiből egyik napról a másikra amazon, biztos úgy, ahogy a minap terhes is. Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a vasárnapi párbajon – ha kiesik – betolnak a stúdióba egy raklap mosogatószert, ahogy annak idején BB Zsanett is kapott egy életre elegendő Domestost. Jar vagy Pur, Pur vagy Jar? Reggel cetlit találtam a monitoron, „az elmúlt két nap összefoglalója miatt új alapokra helyezem a kapcsolatunkat. Mire ma hazamegyek, gőzölögjön a vacsora, legyen behűtve a sör, te meg zöld-fehér cselédruhában énekled a Fradi himnuszt a sarokban, a sátrad felvertem az erkélyen, vi-gyázz!” Jajdevicces, tényleg, remélem, másnak nem jutott eszébe ilyen frenetikus áprilisi tréfa. Az öfi Éva és Alekosz jelenetével kezdődik, utoljára Alvégen, a Ződtakony kocsma előtt voltam tanúja hasonló párbeszédnek, öt éves voltam. A kocsma előtt mindig zajlott az élet, az öreg galagonya alatt, ott árulták a dinnyét is, vasárnap délelőttönként pedig megjelent a lovas kocsival Rozi, a zuráért. Rozi negyvenhét kiló volt és folyamatosan terhes, mégsem aggódott érte senki, akkor sem, mikor a huszadik kört futotta a lovas kocsi körül, kezében ostorral, a férjét kergetve. Régi szép idők, feledhetetlen gyermekkor! Évánál nem volt ostor, a többi körülbelül stimmel.

Alekosz, keljél már föl! Segítsél már! Én vagyok a…urad! Segíts az ebédnél! Most! Vigyázz! Keljél már föl, a hasadra süt a nap, lusta disznó! Mivel Alekosz meg sem moccan, Éva beront a sátorba és ráncigálni kezdi. Gyere csak kifele! Kifelé! Mit mi van, fél órája óbégatok! Gyeremá’! Mi a bajod? Csináld a feladatot, én vagyok a zurad! Húzzá’ má’ innen kifelé most már! Itt zaklatod az embert, azt sem tudom, miről van szó! Éva sátor előtt károg tovább, Alekosz kikászálódik, fogd már be a szádat, állandóan a hangodra kel föl az ember! Ne pofázzál itt nekem, kisanyám! Nem csinálok neked sem-mit! Ezért, mert ilyen stílusban beszélsz! Ez a vonat már elment, a szád miatt, úgyhogy cseszheted, anyukám! Itt fogok ülni és süttetem a hasam. Éva később újra próbálkozik. Nem csinálod? El vagyok foglalva. Nem azt kérdeztem. Nem csinálod? Csak nem képzeled? Éva Jerzsiékhez kegyes, őket nem bünteti, Alekoszt igen, ma nem ehet semmit egész nap. A verőfényes napsütésben kiáll az ajtóba a Villalakók tányérjával, Alekosz, ez az, amit te nem eszel! Jerzsi kitűnően meglátja a dolog lényegét, ha Alekosz enni akar, akkor idejön és eszik. Azt már csak én teszem hozzá, akkor is, ha Éva a feje tetején pörög.

Tovább
Címkék: vv4
366 komment

A Tenkes kapitánya 1x06 - A vásár

2011. április 01. 12:46 - Gabba

Nem sokkal a fördős kaland után Dudva úr állított be Ebersteinhez, hogy fizesse ki neki a korábban aláírt adósleveleit. Ajándékul egy kölyökmacskát is vitt az ezredesnének, de hiába. A báró úr panaszolta hogy nincs pénze, mert ugye hibádzik a kasszából a kurucok által csellel visszavett rekvirált jószágok ára, és a vízhordásért sem tudott pénzt beszedni a parasztoktól. Mi legyen, mi legyen, töprengett, közben becsöngette Veronikát, hogy vigye el a kismacskát Amáliának. Mikor a szép sudár lány belépett, Dudva úr szemei szinte kiugrottak üregükből: úgy nézte a szobalányt, majd’ elnyelte. Hevültségében azonmód felajánlotta Ebersteinnek, hogy visszaadja az adósleveleket, ha az ezredes feleségül adja hozzá a lyányt. A gusztustalan vén kecskéje, hát nem megnyalná a finom sót?! A két érdemes férfiú egyből meg is állapodott, jó szokás szerint ki sem kérve Veronika beleegyezését. A lagzi időpontját a pár nap múlva esedékes vásár napjára tűzték ki.

 

Tovább
19 komment

Dr. Csont 1x12 - Szuperhős a sikátorból

2011. április 01. 09:00 - o.n.

Kivételesen a reggeli hírekből értesülhetünk róla, hogy néhány kiskamasz talált egy oszló hullát. Tornacipős-öltönyös Booth a helyszínen, a főnöke sürgeti az ügy megoldását, hiszen már most nagy a sajtófelhajtás. Az áldozat valami fura jelmezben van egy sikátor végében, a kiérkező Brennan és Zack megállapítják, hogy erőteljesen csapódott be oda. Hogy leesett-e vagy ledobták, csak a következő hétre derítik ki, mert Brennan épp egy 9600 éves csontváz nemzetközi vizsgálatában vesz részt. Booth beveti legsármosabb mosolyát (csak a tisztelet jeleként, na persze, haha), hogy előrébb kerüljön a listán, de ez csak akkor sikerül, amikor a laborban a törésekből öngyilkosságnak álcázott gyilkosságot állapítanak meg.

Hodgins a hulla táskájában rajzos irodalmi műalkotást talál, más néven egy képregényt. Zack nem olvas ilyeneket, pedig Hodgins-szal együtt én is azt hittem. A fogai alapján meg is van az azonosítás: Warren Granger, 17 éves magántanuló srác az áldozat, 2 hónapja tűnt el, Booth és Brennan már indulnak is az anyjához és a nevelőapjához.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4x104

2011. március 31. 15:45 - Hódos Hajnalka

Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére egy rossz szót nem merek mondani, épp azon morfondíroztam, milyen jelzőkkel fogom illetni a tegnapi szerencsétlenkedést, mikor lángolni kezdett mellettem a konyharuha. Ezt abban a szent pillanatban isteni jelnek véltem, pedig nem volt az, a megoldás egyszerű, nem kell rátenni a maxra kapcsolt lapra, ennyi. Tekintve, hogy a szintén tűz elemhez tartozó mikró is leégett a héten, (feng shuisok előnyben), a továbbiakban kérném a tüzes menyecske megszólítást. A tűzről pattantat azért nem, mert ez apám szerint azt jelenti, valami csoda folytán meglépni a máglyáról. A Villában is parázs hangulatban kezdődik a nap, Anikó nyúzottan cigarettázik, kicsit később veszekedés tör ki közte és Béci közt, de előbb nézzük, hogyan reggelizett a fölső tízezer.

Narancs facsarás, hajbaszkurálás, tojás pucolás, hajbaszkurálás, a cseléd készíti a reggelit. A színvonal az asztalnál sem nívósabb, Jerzsi, olyan büdöset fingottál már megint! Az asztalnál kell ezt megbeszélni? Szerintem sem, de a párbajsonkát sem kézzel kellene lepiszkálgatni a tálról. Béci azt nézi, már tekintgetnek befelé! Tegnap még mi tekintgettünk kifelé! Vigyorogva kimegy a kertbe, ahol megkapja a beosztását Anikótól, aki ideges. Bunkók voltatok, pofátlanok voltatok, beleröhögtetek a pofámba, és még én éreztem magam hülyének! Béci védekezik, hát poén volt, Anikót ez nem hatja meg, minden poénnak van határa! Én jó pofát vágok ahhoz, hogy itt ülök kinn, megdolgoztam azért, hogy ma legyen ebédünk, ti leöntöttétek róla a vizet, nem is biztos, hogy meg tudjuk csinálni a lencsét! Nem öntöttük le, hanem beszívta a vizet! Hagyd, Béci, a sárgaborsóval nemsokára sokkal rosszabb dolog fog történni. Sőt. A legrosszabb, ami sárgaborsóval megtörténhet.

Tovább
Címkék: vv4
559 komment

Grace klinika 6x12 - Válaszút előtt

2011. március 31. 11:00 - Hoppancs

Teddy egyelőre marad, addig mindenképpen, amíg le nem jár a szerződése. Yang megpróbálja visszavonni hirtelen ajánlatát, ami Owen átadására vonatkozott, Teddy szerint el kéne felejteni az egészet úgy, ahogy volt. Vagy nem volt. Derek és Mer első komoly veszekedésüket abszolválják a post-it esküvő óta,a téma természetesen a Főnök, és az ő kis problémája. Shep jelentené az ügyet, erre Meredith megvádolja, hogy csak az alkalmat keresi, hogy a labilis Richard helyébe léphessen. Azért nem kell pánikolni, az álompár hamar kibékül, cuppognak egyet, majd Shep megígéri, hogy nem árulkodik.

Izzie hazajön, mely hírt Meredith közli az újonnan összeborult Alexszel és Lexievel, épp időben, mert az elcsavargott nej pár percen belül már az ajtóban van. Ez gyors volt. Shep egy technikai hiba ürügyén leül beszélgetni Richarddal, és felajánlja segítségét, amennyiben esetleg véletlenül szükség lenne rá. A Főnök ignorálja a célzást, és csak annyit kér a fürtöstől, hogy törődjön a maga dolgával. Izzie békülékeny hangot üt meg, szívesen Alexszel maradna, úgy néz ki, hogy már munkát is talált a közeli Tacomában. Karev nem akar most ezzel foglalkozni. A Főnök belátván, hogy gyanús a viselkedése, átvesz egy műtétet Baileytől, bár a munka dandárját Meredithszel kívánja elvégeztetni. Itt a nagy lehetőség kilépni anyu árnyékából.

Tovább
Címkék: grace klinika
1 komment

VV4 - 4x103

2011. március 30. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hogy a franc essen bele ebbe az órabazgatásba, meg vagyok zavarodva, mint a szőke női sofőr a körforgalom előtti harmincas táblánál. Felkelek én a szokott időben, vekker nélkül, ahogy szoktam, aztán szédelgek egész nap eltévedve a felborult tér-idő kontinuumban, vissza a homokórákat, le a gépkakasokkal! Laci és Anikó között természetesen semmi nem történt, jó volt eldumálgatni hajnalig, aztán pont ennyi. Nagyjából erre számítottam, ez körülbelül annyira lehetett izgalmas, mint egy Kaposvár-Pápa meccs és körülbelül annyira is érdekelt. Nem úgy mint az, mire volt kíváncsi Andris! „Én akkor is kíváncsi vagyok rá, ne haragudj, jó? Mert nekem ez a mun..” kezdődött az öfi, szerencsétlen rendes kis húg megint szarul járt, innentől kezdve kit érdekel, miért borult ki Gigi?

Egyébként attól borult ki, hogy úgy érzi, egy nagy nulla. Négy hónapig takarítottam meg mostam és semmi nem jött le sehova. Mindenki többet ér itt nálam. Gigiben van más is, de nem akar kijönni. Olyan, mintha csak itt lenne. Ez egyfajta tünet, meg akar felelni. Attól borult a bili, hogy Béci leoltotta, miért takarítja a konyhát. Gigi elvonult bőgni a nyugiszobába, Béci több értelmezhetetlen mondatban, amitől megkímélnék mindenkit, kifejtette Jerzsinek, hogy Gigit idegesíti mások trehánysága, de nem szól, magában őrlődik, őt meg az bosszantja, hogy mások sminkbe’ meg hajba’ meg mindenbe’ odarakják magukat, körülöttük meg retek van, aztán Gigi után ment. Próbáld meg azt, ami benned van, ami jó. Nem biztos, hogy ha kimész, mosogatólány akarsz lenni, vagy házmester. Csináld azt, amihez értesz, hat heted van, használd ki. Végül, mit rinyázol, keljél már fel, te retek felkiáltással belerúgott egyet.

Tovább
Címkék: vv4
940 komment

Grace klinika 6x11 - Váratlan bonyodalmak

2011. március 30. 13:00 - Hoppancs

A Főnök csúszik lefelé a lejtőn, az asszony is elhagyta már, de Meredithszel jól elvannak. A szőke Sloan kezd Lexie agyára menni, amin nem csodálkozunk. Azért Mark kedvéért hajlandó megcsinálni a lány ultrahangját, amin rögtön lát is valami furát. Tom Katest, a menő hátvédet fej- és egyéb sérülésekkel hozzák be, aggódó asszonykájának és karonülő kisfiának kíséretében. Derek kedves ismerősként köszönti a sztárt, akinek fenekét az egész csapat kész fényesre nyalni. Sloan magzatának lábait elszorította valami a méhben, ezért fennáll a csonkulás veszélye. Mark nem akar nyomi unokát, úgyhogy azonnal hívja Addisont, aki szívesen át is ugrik a spin-offból.

Szegény Bailey magánéletét senki sem tiszteli, a frissen érkezett Addison is szívesen beszáll a pasikerítésbe. Derek huncut mosollyal ajánlja bizonyos Dave-et az onkológiáról, Bailey rosszallóan néz vissza rá. Teddy vészjóslóan kedvesen bánik Yanggel, és azt is megengedi neki, hogy egyedül ültessen be néhány billentyűt egy Ruthie Carlin nevű nőnek. Cristina extázisban van, betege nemkülönben. Utóbbi kevésbé érthető. Ruthie vidáman sorolja allergiáit, párnájával kapcsolatos problémáit, majd közli, hogy műbillentyű helyett inkább malacot szeretne. Pont egy ilyen hibbant páciens kell Yangnek, a nagy emberbarátnak.

Tovább
Címkék: grace klinika
6 komment

Grace klinika 6x10 - Ünnepi meglepetések

2011. március 30. 11:00 - Hoppancs

Richard kínos magyarázkodásba kezd Meredithnek, aki látta őt előző este iszogatni, aminek lényege, hogy ő ugyan elvileg alkoholista, aki húsz éve nem ivott egy kortyot sem, de nemrég rájött, hogy valójában sosem volt beteg, és akkor teszi le a poharat, amikor csak akarja. Miután Mer biztosítja, hogy még nem szólt senkinek az általa tapasztaltakról, témát vált, és felajánlja a nőnek, hogy sebészeti különórákat ad neki. Gondolom, a további hallgatásért cserébe. Dereknek gyanús is a Főnök önkéntes mentorkodása, de Meredith egy kis szexszel eléri, hogy egy darabig ne feszegesse a kérdést. Dr. Altman lazán kikapja egy fiatal lány szívét, viszont megoldja, hogy anélkül is ellehessen egy darabig, amivel újabb jó pontokat szerez Yangnél. A szívtelen (höhö) kiscsaj barátja hajlandó a kórházban tölteni a hálaadást, pedig még csak négy randin vannak túl. Kedves.

Bailey elfelejtette tájékoztatni a szüleit válásáról, de állítólag kézben tartja a dolgokat. Markot az ünnep alkalmából egy gyermekkel ajándékozza meg a sors, aki már tizennyolc éves, szőke és Sloan a keresztneve. Derek egy kisfiút műt sikertelenül, Owen és Teddy pedig az időjárásról diskurál zavartan. Sloan és Sloan csak nézik egymást. Az idősebbet Mark menti ki az egyre súlyosbodó szituációból, amikor segítséget kér a hatéves Nicholas ércsomójának operálhatóvá tételéhez. A DNS teszt hamarosan igazolja a Sloan lány állításait, amin felbuzdulva Mark bejelenti, hogy a gyereket egy időre beköltözteti magához. Lexie a sokk hatására levág egy darabot a kisujjából. Mármint a sajátjából.

Tovább
Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása