Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x05 - Démonok és emberek

2011. december 26. 09:00 - szösznibaba

P3ban Phoebe és Piper közösen sajnálják Prue randipartnerét, aki egy kupac mogyoróhajjal, meg a harmadik piájával üldögél, Prue meg persze sehol. A csapos csajjal kivitetnek még egy kört, hátha annyira leissza magát, hogy majd azt sem tudja, kire vár. Prue természetesen megfeledkezett az egészről, tép haza démonozni, amióta visszajöttek középföldéről, semmi más nem jár az eszében, csak a Triad. Hazaérve egy felforgatott házat talál, ajtó nyitva, tükrök betörve. Nyílván bemegy, és hirtelen meg is támadja valaki, akit nemes egyszerűséggel kivág az ablakon. Ezek egy vagyont költhetnek a berendezésre, minden részben a fél ház ripityára törik.

A kiérkező Daryll és a két másik nővér szerint ember volt a tettes. És nem igaz, hogy nem zártok semmit, minden tárva-nyitva, bárki bejöhet. Prue szerint démon volt, ezért a széttört tükrök, és ezért van nyitva a padlásajtó is, ahol a könyvet tartják. És szerinte, aki visszament a múltba, hogy kiiktassa az egész vérvonalat, és aki a könyvért bejött néhány hete, az ugyanaz a démon. Nem is tudja, mennyire igaza van. Hívja Leo-t is, aki most nem tűnik nagy segítségnek, kapcsolatuk legalizálása óta Piperrel egy dolog jár a fejükben, és az nem a Triad.

Közben a Triad megidézi Belthazort/Cole-t fejmosásra (a három szembogár nélküli csuhás figura a világító fehér tányér körül). Lassan dolgozik, szar amit csinál, ezért ráküldtek a boszikra még egy démont, már nem bírják kivárni, hogy mikor dobják el a boszik a pacskert. Amelyik megcsinálja a melót, az a fasza gyerek, aki elbukik, annak reszeltek (édes Istenem, ha ez lenne a hivatalokban is, már rég lenne kék matricám a verdára), mert nem szabad, hogy eltaláljanak hozzájuk. Úgy tűnik, nem tudják, hogy a lányok már öt rész óta tudják, kik a mumusok. De egy percig se érezze ezt leváltásnak, sokkal inkább segítségnek (kirúgásnál sem arról van szó, hogy kidobnak, hanem több szabadidőt adnak). Aha. Troxa (édes ég, ilyen nevet) már neki is kezdett. Látjuk is Troxát, azaz csak azt, amerre megy, mert láthatatlanná tud válni, és úgy jár-kel a házban. Meglesi a majdnem kufircoló Piper-Leo párost, majd a padláson rátalál az alvó Prue-ra, akinek a füzetkéjében látja, hogy már nyomoz utánuk. Gondolja, ha már úgy is ott jár, megfojtja egy párnával, de az uccsó pillanatban Prue felébred és elrepíti a gonosz párnát, bár nem látja, hogy ki tartja azt. Eközben toppan be Cole, mert hallotta, hogy betörtek hozzájuk. Jó ürügy. Phoebe el van ájulva, hogy így aggódik értük (vagy csak be van tojva, hogy a másik hamarabb vadássza le őket, mint ő). Elég rövid a beszélgetés, mert Prue meglehetősen gyökér, és dögvirágnyelven kidobja Cole-t, hogy elmesélhesse a gyilkos párna storyt, de persze hülyének nézik.

Másnap Prue nem találja a nagyi nyakláncát, meg a padlizsán-fuchsia (!) színű felsőjét. Én már a magentát sem akartam elhinni, hogy létezik, de az már régen volt. Szóval, hiányzik a lila blúz, meg a bizsu, Prue szerint valami démonnak kellenek szertartáshoz, Daryll szerint valami mocsadék, akinek ujjlenyomata nincsen benne a rendszerben. Lehet, a felültetett lovag az, lehet valaki más. Leo-t nyúzzák megint a Triad miatt, de nem tudnak róluk semmit; elvégre csak 600 éve halálos ellenségek, miért is lennének egymásról infók. Írjanak mindannyian egy gonosz listát Darryl-nek, aki majd megtalálja köztük a genyát.

Cole és Troxa démonosan barátkoznak egymással: először Troxa fojtogatja Cole-t a tornácon, majd másnap mikor belopakodik az ál-államügyész ircsijébe, egy kisebb lakástűz ellen is elegendő taknyot kap a nyakába egy poroltóból. Csintalan Cole megtudta, hogy Troxa nem kifejezetten nordic fan: utálja a hideget, mert akkor láthatóvá válik, ráadásul, nem érzi, mikor van hideg, dupla szopóág. Ezért a porral oltó.

Phoebe este, miután meghiusítja Piper és Leo légyottját, előkap egy listát, amin annyi név van, hogy egy közepes méretű jászsági faluban mindenkinek jutna egy. Ez az ő gonosz listája. Nem uncsizott NY-ban anno. Prue kikenve-kifenve érkezik a klubba, ragyok, eszméletlenül büszke magára hogy milyen ravasz. Boszizsibin szerzett néhány követ, izé, kristályt, amikből a padláson kirakott egy kört. Ez a démoncsapda. De mindekit megsüt, aki belesétál. Talán az embereket is. Az egyik kristályt elhozta magával, ha világít, akkor kapás van, addig meg tud randizni a Sean-al, a felültetett sráccal.

Eközben Cole betör  a házikóba, minden ablakot kinyit, felnyomja a ventit, jó hideget csinál Troxának. Fenn a padláson ott figyel a könyv, közel megy hozzá, és valami áramféle jön ki a kövekből, ami több ágban elkapja a nyakánál fogva, elterül, mint a Nagy-Alföld. Megjött a terra sms, felvilágított a kövecske, Prue ott is hagy mindenkit, rohan haza. Cole azt találja ki, hogy jött, látta a nyitott ajtót, azt hitte, hogy megint betörtek, és az első útja a padlásra vezetett, köztudottan az a betörők legfőbb célpontja. Prue-nak büdös a story, ráadásul a démon-csapda kapta el, ez jelenthet valamit, de Cole elkezd tajtékzani, kicsit magára vette, hogy meg akarták pirítani, Phoebe meg védi, így ez az apróság elég hamar háttérbe szorul. Cole elviharzik, Phoebe lebaszarintja Prue-t, mint a pengős malacot, hogy már mindenhol démonokat lát, tegye magát takarékra, és különben is, az ajtó előtt várta egy ajándék, azzal folgalkozzon. Sean küldte a cetli szerint. Kinyitják a dobozt, elszáradt virágok, és kukacok vannak benne, ez nagyon gonosz dolog. Piper gyorsan ki is rakja az ajtó elé, hátha szétmásznak holnapra az egész teraszon. Ez a Sean egy beteg fütyi, ő lesz a gyagyás lopkodó, tükröt törő támadó!

Troxa és Cole randiznak, Cole bocsánatot kér a poroltós csínyért, és a béke jeléül még azt is elárulja, hogy a boszikat csak a könyvvel lehet legyőzni, amit fenn dugdosnak a padláson. Ez a majom meg beveszi. Belopakodik, fel a padlásra, de nem érzi, hogy marha hideg van, Prue meglátja, belerepíti a csapdába. Well done. Udvariasan megtudakolja tőle, hogy kinek a házábúl gyütt, mire Troxa egy-két bíztató áramütés után elmeséli, hogy ki ő, és hogy van egy másik vadász is: Belthazor. A sokkal kacifántosabb „Cole” nem jön a nyelvére, pedig akkor elsöprőbb lett volna a finálé, amit a Triad zár le azzal, hogy elpusztítja Troxát. Fel is csapják gyorsan a Könyvet: Troxáról megtudják, amit mi már tudunk, és Belthazorrol, hogy milyen kegyetlen, a lehető legnagyobb trutymákban vannak. A légkondis mutatványt teljesen félreértik: azt hiszik, hogy valaki meg akarta őket védeni, azért csinált hideget. Prue nem toronyhibás, tényleg egy démon volt a bajkeverő, sorry tesó, de az „evil agent – Cole” feljegyzést villámgyorsan húzza ki, tartozik egy bocsival neki. Még nincs vége a napnak, Prue-nak elő kell hívnia a képeket hiszen ebből van rezsire. A képeken ő maga van (valaki lesből fényképezgette, de eddig ezt nem akartam elárulni). Gyorsan leesik, hogy akkor nem csinálhatta ő a képeket! De hát akkor ki...és piff ebben a pillanatban valaki hátulról belenyomja a fejét az előhívó lébe, innen nem is lát semmit. És le is ütik.

Reggel Piper és Phoebe készülődnek, nem tudják, hogy Prue hova tűnhetett. Phoebe szerint az elcsórt cuccok, a száradt virág kukacokkal inkább vallanak egy genya emberre, mint egy démonra, sántít az egész. Kell a lista a klubból, mert fejből nem megy, ki utálja őket. Felhívják Prue-t, aki fel is veszi, nincsen para, jól van, majd később beszélnek. Mikor megérkeznek a P3-ba, Darryl telefonál, az ujjlenyomatok a csapos lányé, Abbey-é! Bár a lány fenn volt Piper listáján, ő mégis kötelességtudóan hitetlenkedik. Kinyitják Abbey szekrényét, tömve van Prue relikviákkal, meg egy naplóval, amit minden valamire való golyós vezet. Phoebe-nek látomása lesz, mikor megfogja az egyik képet: Prue-t éppen lepuffantják a konyhában, ezek szerint egész végig otthon bújkáltak, iszkiri haza!

Prue tényleg a házban van, a pincében. És nem is Prue vette fel a telefont, hanem Abbey! Én azért felismerném, ha a tesóm helyett a csapos csaj venné fel a telefont, bár nekem bátyám van. A lényeg, hogy kiderül, Abbey egy hangyányit flepnis, és Prue akar lenni, ezért leste meg, meg követte, tört be hozzájuk, és a kukacos ajcsit is ő küldte, nem Sean. Most ki fogja nyírni, és mostantól fogva ő lesz Prue. Át is öltözik (megvan a fuchsia felső!), és egy fekete parókát is felkap, amit a forgatás előtt 3 perccel kukázhatott össze valamelyik kellékes, talán Elizabeth Taylor buksiján lehetett még a Cleopatra-ban. Gondolom, így akarják a nézőknek is bizonyítani, hogy mennyire sehol sincs a csaj a bölcs Prue-hoz képest. Mialatt mondja a magáét, Prue kibogózza a kötelet, és berepíti a csajt a sarokba, néhány bútort ráborítva, majd felmenekül a földszintre. Ott bújocskáznak kicsit, nem túl fair a játék, hiszen Prue csak foltokat lát, a lúg megtette a magáét. Nem azért, de a bunyó egyik részénél tisztán látszik Abbey cérna bugyesza, erre a szegény lányra az egész stáb haragszik, de legalább valaki megigazította a haját. Prue-t sarokba szorítja, és le is lövi, de Piper az utolsó pillanatban érkezve lefagyasztja a lövedéket, Prue meg egy üveges szekrényhez keni Abbey-t.

Mivel csak egy tálcányi lúgos szarban fürösztették meg, estére szerencsére már semmi baja Prue szemének (Leo nélkül sokat lennének a balesetin), így mehetnek a klubba, ahol megint gigakoncert van. Prue-nak ott a lovagja, Phoebe-hez meg lejön Cole (Prue még mindig ösztönből utálja). És elcsattan az első csók! Női szívek romokban. Otthon végre megtörténik, amit Leo már 50-60 éve nem csinált. Nem, nem a fogmosást. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása