Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X91

2011. december 14. 21:20 - Hódos Hajnalka

Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni, ha kényszerítenének rá. Az van, hogy lakodalom lesz a Villában. Tényleg. Nem megyek a picsába. Angéla ugyanis megbocsátott. Komolyan várok egy élőben közvetített művi terhességmegszakítást, miután kiderül, Veronika és Krisz között mégis volt valami, vagy azt, a csajok kariajira zsírleszívást kapnak a Jézuskától, és azt nézzük Szenteste az öfiben. Na, majd igyekszek napirendre térni, nézzük, mi történt még. Ébredezés után itt fáj, ott fáj, amott fáj, mindenki tapogatja valamijét, Eszter megijedne Gergőtől az éjszakában. Én Esztertől nappal is, ha felnyerít, mindegy. Nagyszerű hírrel indul a nap, a K-vonalon mindenki üzenhet egy hozzátartozójának, éveket öregszem a műsor alatt, komolyan.

Seri reméli, hogy anyu körül ott vannak a barinők, Paszkálka, meg apáék is. A legfontosabb mondanivalüja, hogy rokkant kézzel kiütötte Királylány Kingát. Na meg, hogy nem tudott önkontrollt tartani és megszerizte Gergőt a győztes meccs után. Gergő a Huginak üzen, úgy néz ki, a karácsonyt itt tölti, de tökmindegy, mert ha nem azokkal van, akiket szeret, akkor az is mindegy, milyen környezetben van. Rohadtul hiányzik mindenki, Csillát csókoltatja. Attila kedve sédesanyjának, édesapjának és a nagymamának üzen. Fura lesz, mert a karácsonyt nagyjából egyedül szokta tölteni, úgyhogy fura lesz. Megpróbál normális emberként viselkedni és együtt mosolyogni a többiekkel. Kinga a nagyikának üzen nyávogva. Most éppen, fordítok, az elmúlt tíz másodpercben, míg keresztülment az udvaron tökjól megvan a többiekkel. Sokat hisztizik, veszekszik és sír, de hát a kis Kinguci ilyen. Egyébként higgyék el a nagyi, Attila nagyon sokat jelent neki, a nagyi próbáljátok kedvelni, mert Attila nagyon szereti őt és támogatja. Mielőtt két percig mutatnák azt, hogyan liheg és sóhajtozik Fecó, Attika és Kingucika az ágyon döglenek, a beszélgetés témája nem más, szerelmes-e Attila Kingába.

Igen, mert olyan szép. De nem is, hogy szeretne bele egy hisztérikába? Attilának nem is tetszik. Nem a picsát nem, az a cseresznyés fülbevaló olyan szexi! Megölelheti, igen. Hogy a majd én vigyázok rád, mindig az előtt volt-e, hogy Kinga seggéről volt szó, már nem emlékszem, és megmondom az őszintét, nem is akarok. Fecó természetesen Angélának üzen. Bemutatkozik neki, sírok. Reméli, hogy megismeri a hangját és hogy nézi őt a tévében. Minden nap, mikor lefekszik és felkel ők járnak az eszükbe, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze őket. Biztos a többiek is üzentek, nem mutatták, lefogadom, hogy Veronika szövegelt valamit a Busifáról. Na most jön bazmeg. Fecó levelet kap, a kötelező tüdőszűrő, nincs mese, gongszóra húzza a belét kifelé a Villából. Elviszik egy fekete Volgával, nyílik az ajtó, jön Angéla, hosszú fekete haj, hasonló göncben, mint amiben Szandika a földhöz csapkodta magát a nyálát csorgatva, azt óbégatva, Olivér, te geci, csak ezt testre simuló. Hogy Gergő miért örült ennyire Angélának, az a médiatörténet nagy titka marad, Attila és Péter a második másodpercben ítéletet hirdetnek: a csaj beképzelt és nem barátságos néni. Angéla örül, hogy itt lehet és megtiszteltetés, hogy ő mondhatja el a nagy hírt. Összeházasodnak a Fecóval. Azért, mert eddig nem volt lehetőségük arra, hogy legyen esküvőjük. Igen, ez így frankón hihető és baszottul romi is. Az a pláne, hogy Fecó erről nem fog tudni semmit. Na most ezt megint nem értem, tán telenyomják valami jó kis holland cuccal, oszt úgy lökik a szerencsétlent az anyakönyvvezető elé, vagy mi lesz, röhögök, tudom, görény vagyok. Koszorúslány nem lesz, persze, hogy Kinga kérdezte, ki kérdezte volna más? A segítség a lakóktól az, hogy ebből Fecó ne sejtsen semmit. Amíg Angéla beszél, Péter és Attila megbeszélik egymással a Kis Kuka feje fölött, hogy nem feltétlenül örülnek ennek, sőt, Attila kifejezetten rossz fej. Péter ugyanazt gondolja: házasodni akarsz? Akkor húzzál haza! Angi azt reméli, ennek mindenki örül. Hát persze, én különösen. Kinga körbehurcolja a Villán, mint a véres kardot, szóljon, ha kér valamit, engem úgy tanítottak, a vendéget kínálni köll, de hát.

Angéla el, kitör a hirig. Először is Attilának most azért hányni kell Kingától, dühíti, hogy ÍGY van a Fecóval és nem kapcsol át az agya, jaj, esküvő. Péter legyint, hagyd 22 éves kislány, esküvőt akar. Az esküvőfüggő (bazmeg) Eszternek az a véleménye, addig oké, hogy összeházasodnak, legyen egy nászéjszakájuk, csak a Fecó soha többet ne jöjjön vissza az ajtón. Veronika megint nem érti, kérdéses volt, Angéla egyáltalán megbocsát-e, erre egyszer csak beállít, hogy hozzá akar menni. Mondja ezt ő, aki már szerepelt egy valóságshowban. Kinga és Csaba ezalatt benn beszélgetnek, ábrándozva. Kinga természetesen koszorúslány szeretne lenni és szórni szanaszét királylányosan, és nem érti, a többieknek mi a fasz baja van, Csaba meg úgy szeretne tanú lenni. A veszekedés a hálóban tör ki, mert Attila elmagyarázza Kingának, mit gondol Veronika. Veronika jelen pillanatban azt gondolja, mikor szárad már meg a kurva körömlakk, Attila viszont azt gondolja, Veronika azt gondolja, nem akar társközösséget vállalni és részt venni az esküvőn, mert nincs köze Fecóhoz. Kinga szerint ez rosszindulat és hagymongyamáel a véleményét, még akkor is, ha Veronika nem kérdezte, mert az az ő véleménye és akkor is elmondja, ha még mi is beledöglünk a tévé előtt, Veronika idióta hülye picsa és sunyi kis dög is, ajtó bebasz, nem tudom, baszott-e már le ennek a csajnak valaki egy isteneset, de ráfért volna. Végül megérkezik Fecó, akit nagyon durván megvilágítottak, jó sokáig elmaradt, mi?

Kedvenc feladatom következik, az adjanak tanácsot, kit kéne kivinni, az előző szériában az Igazmondó Hintától kaptam agyfaszt, na ezt kár volt, még a végén valakinek eszébe jut kigördíteni az Igazmondó Szőnyeget a nappali közepére. És micsoda frappáns megoldás, mindezt eltorzított hangon, egy kis lila mikrofonba, ami a legtöbb búcsúban három pálcán van a céllövöldében. Nem elég az eltorzított hang, mindenki debillre veszi a figurát. Fecó azt javasolja, ha az eszére hallgat, Veronikát, ha a szívére, Esztert viszi. Ha mindkettőre, Petit. Akit ki kell, hogy vigyen, az Eszter, vagy Veronika, mert a többiekkel elég jóban van, hogyan tudnál elszámolni a lelkiismereteddel, Villalakó, jópofáskodik Gergő. Veronika Veronikát játssza, nem a hülyét, más kérdés, hogy ez az ő esetében, ugye. Kingát kéne kivinni, mert elviselhetetlen a stílusa és állandóan ordít. Eszter befogott orral Petit vagy Kingát javasolja, mert nyilvánvaló, hogy Fecót nem fogja vinni. Péter is nagyon vicces, Csaba földlakó Fecót vigye, mert a legjobb barátja. Attila nem mulasztja el, hogy kis fikaevőnek szólítsa. Vigye a Fecót, maradjanak kinn mind a ketten és éljenek boldogan egy erdőszéli faházban. Csaba okos fiú, a javaslatokat nem veszi komolyan, de jó volt őket meghallgatni. És humoros volt a szitu. Ismétlem, humoros. A hálóban Eszter belefingik a nulláslisztbe, te Fecó, hallom dumáltatok az Eszterrel, hogy van itt négy becstelen ember, és neked is ez a véleményed. Na, erre Kinga is kíváncsi, na mizu? Mondjad a neveket! Hát Fecó kettőt mondott, Petit és Attilát. Jól kiokosítják, vigyázzon, mit mond a Verának, ez baráti tanács, mert rá fog baszni. Már most kezd belekeveredni, a Vera úgy mond vissza mindent, hogy neki kell a végén mentegetőzni. Fecó persze szépen felmondja a leckét Verának a teraszon, Veronika gubbaszt és úgy csinál, mintha nem hallana semmit. Szerivanék együtt töltik az éjszakát, mert Seri fogadást kötött, Gergő pedig nyert. Milyen már, hogy nő létére neki kell megigényelni a D-matracot?! Hát, ilyen. Veronika és Eszter pusmognak, biztos tesztelni akarja a Gergőt, hogy kezdeményez-e. Háperszehogy, férfi. Nem tudnak fogadni egymással, mert mindketten biztosak benne, hogy dugni fognak éjszaka. Érkezik Seri, hihihi, épp a szexről beszélgettek. Érdekes, én úgy hallottam, róluk, na mindegy, Veronikáról, a kinti életben ő minden nap szexel és kivan, mert itt már két hónapja nem volt semmi, köszönjük az információt.

Öfi végén balhé, na ugyan ki, Vera há’. Bele sem merek gondolni, mennyire lenne benn büdös, ha Vera szája segg lenne, na, figyeld Fecó, itt megy a kemény csávó. Attila hitetlenkedik a hálóban, nem igaz, hogy megint beugat neki, basszuk ki a gecibe! Vera megkéri őket, ne csak azt, a polcáról is szedjék le a holmijait és rakják be egy zsákba. Péter és Attila óvatosan összepakolnak, vigyázva, nehogy kiboruljon vagy összetörjön valami, amíg ők dobálják a cuccokat, a lányok visítva röhögnek. Vera cserébe kidobálja Péter összes holmiját a nappaliban levő szekrényből, közben megy az adok-kapok. Gondolom, a mellvédő is a tiéd, mert lassan akkora csöcseid vannak! Hát biztos nem a tiéd Vera, mert férfiak nem hordanak. Péter szégyellje magát, spejzolja a mogyikat a ruhák között, ezért hízik! Én nem ezen röhögtem, hanem azon, ahogy a négy másik szerencsétlen mozizott egy ágyban nyomorogva. Valaki lökje le dulván Velát a padlóla, könyölgöm!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 12:39:34

@foxglove: jaja...én is bedőltem már neki párszor...:)
@zorro001: kezdődik..:D

beacska 2011.12.18. 12:40:54

@Úviusz: hát egyrészt, hogy többen számon kérték Fecótól az infókat, amikkel az esküvője óta előhozakodott (pl. ki miket mond a másik háta mögött)
valamint, ami érdekes, Csaba Jó-Rossz szövegébe rendesen belezavarták, a legfontosabbal: Gergő-Seri párossal, plusz Kingával...ez, ugye nem illik bele a csatorna koncepciójába, mert árnyalja a dolgokat.
plusz, csaba beismerte, hogy főleg a Csaba-Attila konfliktusról van szó, semmi köze hozzá veronikának és Péternek...

sogeking 2011.12.18. 12:42:19

@avanivi: ki fenyegette meg? Péter? biztos oda akarta adni Veronikának :)

beacska 2011.12.18. 12:42:28

@avanivi: én úgy vettem ki, hogy az Attilás szivarka dobálás után, a kihívás előtt. A kihívás után beszélt róla fecóval

beacska 2011.12.18. 12:43:31

@avanivi: @sogeking: jaa, és a szerkik mondták neki, nem a lakók :)))

nosce 2011.12.18. 12:46:25

@zorro001:
hát nekem z-re a komplex szám ugrik be :)

Zwekedly 2011.12.18. 12:47:20

@ő-szinte:

Miért, elnök_kúr már ? Én viszont rendes, hagyománytisztelő férfi vagyok, ezért saját kézzel gondolok rád.

nosce 2011.12.18. 12:48:40

@Zwekedly:
"Én viszont rendes, hagyománytisztelő férfi vagyok, ezért saját kézzel gondolok rád."

és utána meggyón a kezed ? :)

nosce 2011.12.18. 12:51:08

@sogeking:
mekkora lenne ha a nézők megszavaznák h Pettit Cris vihesse ki a villából egy randira, asszem cudarabbul nézne ki utána az arca mint Gergőé :)

Hurri Kán 2011.12.18. 12:53:53

Jó estét, f@szom@tb@zmeg.
Most hallottam, a zifjú pár nászútra ment, most hagyták el a Teleki téri piacot. :D

ő-szinte 2011.12.18. 12:54:34

@Zwekedly: Akkor te egy nagyon rendes ember lehehetsz:-)))

sogeking 2011.12.18. 12:57:39

@nosce: Gergőt titokban azóta is minden este bokszol? (most kellett volna megcsinálni a zombis beöltözést)

nosce 2011.12.18. 13:00:24

@beacska:
"hát egyrészt, hogy többen számon kérték Fecótól az infókat, amikkel az esküvője óta előhozakodott (pl. ki miket mond a másik háta mögött)"

azért ezzel Petti játékát tönkrekűrta Fecó...

nosce 2011.12.18. 13:01:57

@sogeking:
Lehet h Seri melléhez az éjjel többször hozzányúlt az meg erőből leboxolta :)

ő-szinte 2011.12.18. 13:03:13

@gyvy: Na, te meg hol voltál tegnap?:-)

nosce 2011.12.18. 13:06:14

@gyvy:
"Most hallottam, a zifjú pár nászútra ment, most hagyták el a Teleki téri piacot. :D"

szólj ha elérik az Orczy teret :)

Hurri Kán 2011.12.18. 13:09:48

@ő-szinte:
Máshol. ;-)

@nosce:
Meg nem erősített hírek szerint Mága Zoltán és a Bukott Angyalok karácsonyi koncertje felé vették az irányt. :D

sogeking 2011.12.18. 13:12:55

@nosce: esetleg Seri álmában táncolt :):)

avanivi 2011.12.18. 13:13:55

@beacska: Verát most nem rakták ki a "casting" miatt,a VV6 tele lesz "szinésznővel"
Azon nagyot röhögtem amikor a Fecó azt mondta,hogy "ezek mindenkit ki akarnak rakni"Fogalma sincs milyen játékban van, és hogy a nézők rakhatnak ki játékost.

nosce 2011.12.18. 13:19:02

@sogeking:
vagy 69-ről álmodtak és Seri közben rugott is :)

nosce 2011.12.18. 13:22:57

@gyvy:
tényleg, Mága nem alép fel a villában ? :)

ő-szinte 2011.12.18. 13:24:17

@nosce: Bakker, ne adj ötleteket!:-)

nosce 2011.12.18. 13:29:56

@ő-szinte:
lassan már pénzt kérhetnénk a retek kreativoktól :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 13:30:06

@nosce: ezt másodjára?? :)))))
szeretem..:)
@gyvy: akartam is mondani, hogy marha ideges vagyok, mert másfél napja állok sorba a jegyekért, erre Fecóék megveszik előlem az utolsó kettőt..:DDDDDDDDD

ő-szinte 2011.12.18. 13:31:07

@nosce: Nem lassan, hanem már rég óta...
Menj, és reklamálj!:-)

nosce 2011.12.18. 13:36:06

@anica inkognitóban:
nem baj az ha van ráadás :)

nosce 2011.12.18. 13:37:43

@ő-szinte:
jó, mennyit kérünk ? :)

nosce 2011.12.18. 13:38:56

@ő-szinte:
az a minimum h Balász pulcsiját visszük :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 13:43:06

no, indulás, folytatódik a karácsonyi hajsza..:) sziasztok, szép délutánt mindenkinek! :)

ő-szinte 2011.12.18. 13:45:40

@nosce: Majd megkérdezzük Zwekedlit...:-)
Úgy is most vallott szerelmet, meg aztán olyan jól ért a számokhoz is:-)))

evangeline77 2011.12.18. 13:48:36

@nosce: Vigyük inkább Balázst..:) Én hazahoznám! :)

beacska 2011.12.18. 14:03:55

@nosce: nem fecó, a nője. és igen. de nemcsak az övét...ez a játék ugyanis arról szól, hogy bezárva, külső infók nélkül.

beacska 2011.12.18. 14:05:13

@avanivi: ...és hogy, igen...3 kivételével mindenki ki lesz rakva :)))

inmemancsi 2011.12.18. 14:28:44

most kapcsoltam be a tévét főzéshez, most hogyhogy x faktor van?? te jó ég ezzel a három ványadt hanggal

nowo 2011.12.18. 14:53:44

@avanivi: egyáltalán nem akarom védeni Fecót,de nyilván szerencsétlenül fogalmazott.
Csaba jó-rossz megfogalmazása is arról szólt tulajdonképpen,amit mi is látunk nap-mint-nap,hogy Attila és Peti a nap 24 órájából 22-t manipulációval töltenek,ami arról szól,hogy "Kit Kivel Hogyan" rakassank ki,és ők hogy ússzák meg.

Na,erre gondolt Fecó és Csaba,szerintem.

Persze,hogy Csaba unalmasabb bizonyos szempontból,mint Attila és Peti,mert a jó és rendes emberek mindig is unalmasabbak.

A Dallas is Jockey nélkül sz@rt sem ért volna.Jockey is aljas volt,Attila is az.

De ettől még Bobbyt nagyon visszavárták a népek!:)

beacska 2011.12.18. 15:04:26

@nowo: te ezt látod (hül-hül)
napi 22 órában manipulálnak? kit? egymást? na ne viccelj...jaaa, hogy végigvették, hogy milyen lehetőségek vannak a lilakendő kombinációknál? pfújjjj...gondolkodtak...dupla pfújjj

És mit is csinálnak a Jók? hevernek a nyugiban és utálják a többit ezerrel...vagy edzenek...de mostanában csak fröcsögést látok tőlük. Meg a Fecó megnőtt vajdaarcát

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:20:47

@beacska: a legnagyobb vajdaarca azért továbbra is Attilának és Gergőnek van, valljuk be.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:41:01

@ő-szinte: helló! láttam, megint kistatisztikálódtál:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 15:42:28

BRÉKING NYÚZ!

Ismét egy színes hírcsokorral jelentkezünk innen a Városliget elől, ahol az év legkomolyabb társadalmi eseményére került sor, méghozzá spontán módon.
Mint azt korábban hírül adtuk, már a reggeli órákban ezrek gyülekeztek a Felvonulási téren, luftbalmokkal (!) és táblákkal a kezükben, a HAJ-NI! POSZ-TOT! jelszóval az ajkukon.
A történés híre a közösségi oldalakon keresztül villámgyorsan eljutott gyakorlatilag a teljes magyar lakossághoz, sokan kezdtek szervezkedésbe s nem is maradtak eredménytelenek: mostanra a tömeg a Petőfi Csarnokot is körbefolyta, ott zsezseg mindenki, aki számít, vagy számítani szeretne, hihetetlen a hangulat, szakértők szerint a megjelentek száma immár a kétszázezret is meghaladja és még mindig jönnek!
Az imént szólalt fel hangosbeszélőn a népszerű svéd bútorüzletlánc egyik kereskedelmi igazgatója, s megígérte, hogy jó minőségű gyertyákat fognak kiosztani minden egyes résztvevőnek, hogy amikor leszáll az est, méltóságteljes megemlékezéssel illethessék a posztírót, aki nyilván valamilyen súlyos betegségbe esett, hogy nincs poszt még mindig.
Természetesen a tömeg hangosan megéljenezte Christian Hjörsbjolgrő-t és hangos, ütemes ÁJ-KÍ-ÉJ! kiabálással jelezték tetszésüket.
Sajnos megnyugtatni senkit nem tudunk, konkrét híreink nincsenek Hajni egészeségi állapotát illetően, reméljük, teljesen jól van, csak mondjuk másnapos, mint a kutya vagy ilyesmi :D
Természetesen nem múlhatott el az elmúlt néhány óra sem celebtámadás nélkül, Fluortomi és SP az Antifitnesszklub társaságában próbálkoztak meg magukra irányítani a figyelmet, de úgy látszik, a tömeg türelme kezd elfogyni, ugyanis az egész bandát szemeteszsákba csomagolták és a rugdalózó nyomorultakat kézről-kézre adva végül a Városligeti tóba hajigálták. A téli időszakban abban viszont nincs víz, így csak remélhetjük, hogy a betonon nem nagyon trötek szét az értékes celeblények.
Egy szervezet megalakulásáról is beszámolhatunk, mely a kivonult tüntetők érdekeit van hivatva képviselni.
A Hajni A Királynő Abszolút Pattinthatna Egy Szösszenetet Immár (továbbiakban HAKAPESZI) néven megalakult szervezet nevében a korábban megismert szimpatikus fiatalember, Pulsay Krisztián nyilatkozott. Munkatársunk kérdésére elmondta, hogy addig maradnak kint az emberek, amíg nincs új poszt, ezért ennek a majdnem negyedmilliós tömegnek az étkeztetését, pihenését, tisztálkodását valahogyan biztosítani kell. Felvették a kapcsolatot a gyorsétterem-hálózatokkal, a Toi-Toi magyarországi képviseletével és a Nemzeti Gárdával, a tárgyalások még folynak.
A Vidámpark képviselői mindenesetre már jelezték, hogy hajlandóak kivonulni a teljes gépészettel a Hősök terére, hogy a nagyérdemű kulturáltan szórakozhasson.
A Magyar Nemzeti Kisebbségeket Posztvárás Közben Képviselő Iroda munkatársőjét is sikerült mikrofonvégre kapnunk. Vonhinten Helga szerint nagyon fontos a nemzei kisebbségek személyi jogainak védelme érdekében, hogy mindenki a saját nyelvén ordítozhassa a HAJ-NI POSZ-TOT mondókát, ezért ezt hivatalos tender keretében megpályáztatták a fordítóirodák között.
Addig is azt javasolják a nemzeti kisebbségeknek, hogy ordítsanak magyarul.
Remek ez a buli, csak azt tanácsolhatjuk mindenkinek, hogy irány a Felvonulási tér, mert ilyet még nem basztatok, kérlekalássan!

_most_ 2011.12.18. 15:42:42

@beacska: Szerintem Attila nélkül sokkal jobb lenne a hangulat a villában, egyszerűen megmételyezi a többiek életét. Fecót is megpróbálta átcsábítani a sötét oldalra, de szerencsére ott volt Csaba, aki újra a jó útra térítette. Igazából azt nem értem, ilyen Attila félék hogy élhetnek szabadlábon, míg szegény Gergőt pár ezer darab ecstasy tablettáért 4 évre börtönbe küldik, hol itt az igazság.

beacska 2011.12.18. 15:43:13

@foxglove: hát szerintem meg nem. de ezen nem veszünk össze ;D

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:45:42

@beacska: nem is szeretnék. Inkább linkelek egy friss(?) ÉH cikket, hátha még nem olvastad. www.origo.hu/teve/20111215-a-finale-egy-szivdofes-volt-aliz-az-eden-hotelbol.html

2011.12.18. 15:46:12

FB+ téli álmot alszik a lamantin?

beacska 2011.12.18. 15:48:07

@lami83: az igazság, csakis Csaba és Fecó oldalán!
Attila egy métely, még szerencse, hogy vannak ilyen rendes emberek, akik mintául tudnak szolgálni valamennyiünk gyermekei számára!!! Mert a JÓ mindig a MI oldalunkon van!

És mint tudjuk, "az igazságnak több oldala van, vegyük a honzzánk legközelebb állót" (A tanu)

ő-szinte 2011.12.18. 15:51:55

@foxglove: Ja, ja! Nagy a szerelem!:-)))

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:52:34

@ő-szinte: szeretnél kérni egy kameramentes órát?

beacska 2011.12.18. 15:52:44

@foxglove: ez aranyos volt, köszi ;D

Zwekedly 2011.12.18. 15:52:55

@lami83:

Apró kiegészítéssel segítenék (nem figyelhetsz mindenre): két perccel ezelőtt Alekoszt felakasztották. A téren álló karácsonyfára. A rendőrök tanakodtak, majd a főparancsnok kijelentette, hogy a karácsonyfadíszek eltávolítása nem tartozik a feladatkörükbe.

ő-szinte 2011.12.18. 15:55:43

@foxglove: Á, én olyan buta vagyok, hogy nem tudnám kitölteni az igénylő lapot sem... :-)

Zwekedly 2011.12.18. 15:56:16

@Irinyi János A Dohányzás Feltalálója (Möff CAT):

Bocs, Irinyi Jánosnak küldtem a segítséget.

@foxglove:

El tudnád intézni ő-szinténél? (Egyáltalán: rólam van szó? Nem elnö_kúr-ról?)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:56:56

@ő-szinte: :) most elvonulok estig, hagyom, hadd románckodjatok;)

2011.12.18. 15:58:43

@ő-szinte: Hajni nem érzi, hogy egy időzített bombán ül. Psycyhátery körökben ezt csak Vera-Peti Reciprok Hatásként emlegetik.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 15:59:34

@Zwekedly: ezt először vele kell egyeztetnem, de majd felvesszük a tiaránkat és a pizsinket és megdumáljuk.

ő-szinte 2011.12.18. 16:04:32

@szerivan: Pufikám, látom, megtanultál Veronikától és Shaditól helyesen írni:-)

2011.12.18. 16:06:37

@ő-szinte: És még azt mondják, hogy nem lehet tanulni a tv-ből...

ő-szinte 2011.12.18. 16:19:19

@szerivan: Ó, pedig faszomatbazdmeg, hogy ne lehetne tanulni!:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 16:21:55

@Zwekedly: Köszönöm a kiegészítést, sajnos ez azután trötént, hogy a stábunk elhagyta a helyszínt, úgyhogy le voltam maradva, de estére megyünk vissza a gyertyás megemlékezésre, úgyhogy élőben tudósítunk majd! :)

ő-szinte 2011.12.18. 16:23:01

@Zwekedly: Fox inézze el neked? hihi
Mért, már tudod, hogy mit akarsz:-)

Hurri Kán 2011.12.18. 16:23:37

@szerivan:
Dehogyis. Illemtan órán van, f@szom@tb@zmeg. :D

kozi001 2011.12.18. 16:30:39

Fecó kezdő! A tavalyiak közül jobban szerepeltek volna ketten :)

www.valovilag.hu/video/152323

kamarti 2011.12.18. 16:36:38

@beacska: azért egy kicsit árnyalnám ezt a Jó-Rossz, meg Ati-Fecő képet. A tagnapi onlájnban pl. Ati arról beszél Kingának, hogy Fecót nézve elszégyelli magát, mert bár számtalanszor megbántotta, Fecó egy óra múlva már ismét mosolyog rá és nyit felé, elfelejti a genyóságot. Míg ő, Ati ezt az 1 órát azzal szokta tölteni, hogy azon töri a fejét, hogyan állhat minél ütősebb bosszút. É még azt is hozzátette, hogy szte a "kistesója", Kinguci is ilyen.

te szoktad nézni az onlájnt, ezt nem láttad?

vallatas 2011.12.18. 16:42:39

Gergő és Sehi közt most szeri van?
nem tudok már kiigazodni :(

ő-szinte 2011.12.18. 16:46:59

@vallatas: Nyűglődés van ott, nem szeri:-)

beacska 2011.12.18. 17:14:17

@kamarti: a tegnapit még nem. De a tegnapelőttit igen, és marha unalmas volt azt hallgatnom, ahogy Fecó ömleng saját magáról és pocskondiázza a többieket.
És ez egy igazán fontos különbség köztük, amit írtál: Attila tisztában van a maga gyarlóságával, és Fecóban olyan jó tulajdonságokat vél felfedezni, amik nincsenek, míg fecó nincs tisztában a maga gyarlóságaival, és Attilában nem talál semmi jót...és nem azért mert nincs...ettől a szememben pont fordítva áll a JÓ-és a Rossz harca...

kamarti 2011.12.18. 17:27:57

@beacska: mondjuk ebben biztos voltam...
de akkor ne felejtsünk el még egy különbséget megemlíteni: Fecó számtalanszor mondta Atinak, hogy "látod, ez vagy te, ez az igazi Attila" (amikor valami emberit mutatott, pl. a születésnapja), míg Atiból ez az "elismerés" részegen jött ki, és még véletlenül sem Fecónak mondta, és biztos vagyok benne, hogy józanul le is tagadná

MagasMacska 2011.12.18. 17:32:27

@beacska: Hát, engem nem hat meg, hogy Attila tudja, milyen genyó is ő. És tovább genyózik.

beacska 2011.12.18. 17:33:54

@kamarti: ja igen. Fecó szembedícsért valakit. Ja, igen. ettől rendes ember, igaz? érdekes, hogy Péter meg ettől szarfej, mert barátkozni akar(t) fecóval.

Fecó szemtől szemben mézesmázos, a háta mögött meg ganajoz. Többször nem írom le, ha nem érthető, hogy ez miért undorító, akkor kár is fáradnom, nem is fogok: Attila szemtől szembe mondja, amit Fecó a másik háta mögött. valszeg ő sem véletlenül lett kirúgva fél év alatt 4*. Nem tolerálták a munkatársai ezt a viselkedést. A szentembereket az életben sem szeretik. szegények megértés nélkül élik le az életüket.

Zwekedly 2011.12.18. 17:39:40

@ő-szinte:

Mit akarok? Egy kameramentes órát veled. foxglove jól megérezte, hogy erre van itt szükség.

genevieve 2011.12.18. 17:48:28

@kamarti: nem erted a lenyeget:-D
barmilyen genyosagot meg lehet csinalni, szemebe mondani a masiknak, ha aztan oszinte(nek tuno) elcsuklo hangon bocsanatot ker az illeto:-D

kamarti 2011.12.18. 17:58:53

@beacska: nem tudom, hol írtam Petiről, és nem keveertem ide a külvilágot. Tudom, hogy neked mindig a bögyödben van az, aki Atinak ne tetszik, mindegy, hogy az Shadi, Fecó vagy Csaba.
de ha már itt tartunk: amikor Fecó Ati szemébe mondta, ami nem tetszik neki, Ati csak pislogott, de az Atifanok szerint az meg "színház" volt Fecótól...
nem várom, mondm, hogy szemüveget válts. Csak ha már sorolunk, soroljunk fel mindent...

fater63 2011.12.18. 17:59:44

Jó estét mindenkinek!
@vallatas: Az éjjeli online alapján nem, mert szinte nem is beszéltek a egymással. Volt egy pár másodperces bejátszás, mikor a Seri mintha kint sírdogált volna az udvaron...

kamarti 2011.12.18. 18:00:41

@genevieve: de, értem, csak nem tetszik. itt kint se...

fater63 2011.12.18. 18:02:01

@fater63: Van egy felesleges a betü...

mocskosmacska 2011.12.18. 18:02:34

@kamarti: Engem nem érdekel, hogy attila megbánta-e, hogy szekál másokat. Már annyiszor megtette, hogy ennek már nincsen jelentősége. Ettől csak még szánalmasabb szardarab lesz, hogy nem elég, hogy folyamatosan megbánt másokat, még sír is a bűntudattól, de aztán megint és megint megteszi. Ja, és persze egy harmadiknak sír, mert még annyi sincsen benne, hogy attól kérjen bocsánatot, akit megbántott.

genevieve 2011.12.18. 18:10:40

@kamarti: tudom;-)
egyszer mar irtam, hogy a kommentelok azzal tudnak azonosulni amilyen viselkedest maguk is pozitivnak latnak.
En tuja vagyok:-D

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 18:11:45

van új poszt bébikék, csak nem az oldal tetején, mert Balti elbaszta a dátumot :D

beacska 2011.12.18. 18:42:32

@kamarti: az, hogy fecó egy meztelen csiga, kb. a 2. héten lett a véleményem. Semmi köze Attilához. jaaa, hogy azóta egyre inkább megmutatja magát, annak sincs köze hozzá...

és igen, vállalom, hogy az én belső tulajdonságaim messze állnak a fecóétól (dirkt kisbetűvel). hála az égnek...

fater63 2011.12.18. 18:46:39

@beacska: Nevezzük nevén a gyereket: sumák

kamarti 2011.12.18. 18:50:06

@beacska: mondjuk a csupa kisbetűs hős volt, ha már....

@genevieve: asszem, én is, bár néha átmegyek Verába és felveszem a kesztyűt :)

@mocskosmacska: ebben azonos véleményen vagyunk. csak azért írta be, mert a lelkes onlájn nézők erről valahogy megfeledkeztek... ha már arra vetemedtem, hogy onlájt nézek, legyen valami haszna :)

beacska 2011.12.18. 18:50:06

@fater63: fater, tudtam, hogy rád számíthatok ;D...van, akinek nem kell 100 hszben magyarázni a dolgokat (feleslegesen)

beacska 2011.12.18. 18:57:15

@kamarti: amikor hős lett, akkor átírták pirossal. csak a teljesség kedvéért ;D

fater63 2011.12.18. 19:12:32

@beacska: Az olyan ember aki mindenkinek a szemébe jó pofizik, mennyire lehet egyenes jellem? Ezt mások nem értik?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:19:53

@sogeking: csak azt mondtam, hogy másodjára.. azt nem, hogy tőle..:P:D

beacska 2011.12.18. 19:28:02

@fater63: de értik ők, csak ők az ilyeneket szeretik. (vállvonás)

kamarti 2011.12.18. 20:02:11

@fater63: ha visszaolvasol, még Ati is más véleményen van Fecóval kapcsolatban. amúgy meg a vélemény szabad, mások meg ezt nem értik....

@beacska: oké, akkor akármilyen értelmetlen, legyen tied a zutolsó szó...

fater63 2011.12.18. 20:13:02

@kamarti: Nem csak az Ati fanok szerint igaz: "színház" volt Fecótól...
Milyen egyhangú lenne a világ, ha mindenki azonosan látná a dolgokat. Ez tökéletesen igaz, ezért nem értünk egyet.
süti beállítások módosítása