Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x03 - Egyszer volt, hol nem volt

2011. december 14. 12:00 - szösznibaba

A P3ban fergeteg party van, Piper a pult mögött hordja a pultos szemüveget, ami csőlátást okoz, így  nem látja vendégeket, nehogy a végén még valaki valamit kérjen. Az exkedvenc helyemen is ilyen volt a csaj, igazi hősként csodáltuk azokat, akiket kiszolgált. Megjelenik Leo, látszik rajta, hogy amit mondani akar, az annyira jó hír, mint almás gazdának a májusi fagy, de Piper szokásához híven nem engedi szóhoz jutni, aztán persze áll, mint tehenészlány a balettversenyen, mikor megmondja neki az angyal, hogy game over. Elkezd szétfolyni a világ, ekkor felébred, csak egy rossz álom volt, Leo sehol, ő otthon, Prue pedig ébreszgeti. Szar ez élet, a mocskok nem fogják hozzá visszaengedi az angyalt. Bünti van.

Prue fel is hivja Phoebe-t, aki éppen tép haza a bömbivel, hogy menjen, mert ide lelki szemeteskonténer flotta kell, egyedül ő ide kevés lesz. Phoebe markolja a telefonját vezetés közben, majd kis híján úgy elcsap egy kiscsajt, mint a taknyot. Satufék, kormány félreránt, ahogy a balesetek kezdődni szoktak. De legalább be van kötve. Nagy mákja van, hogy az éjjel közepén a hálóinges kislányon, meg rajta kívűl nincsen az utcán senki. A kislány vadul veszekszik a levegővel, akár félcédulás is lehet. Egy dobozt szorongat, amit valami láthatatlan dolog ki akar tépni a kezéből, közben a Szörnyecskék című világsikerű eposz hangjait hallatja a láthatatlan gonosz valami.

Ahogy a talált gyerekeket általában, Phoebe haza is viszi gyorsan, ahol próbálják kiszedni belőle, hogy tulajdonképpen mit is keresett odakinn ilyenkor, szülők már jönnek. Elkezdenek eltünedezni apróbb tárgyak a házból, a kislány szerint a tündérek vitték el, mert nagyon trükkös lények, elcsennek ezt-azt. No, akkor 4-6-os egy tündérjárat. A kislány tündéreket és trollokat lát (mondom, 4-6-os), de rajta kívűl senki nem látja őket. Muti, meg az új pasija is azt hiszik, hogy a válás miatt szegényke visszafejlődött, és nem létező lényekkel beszélget, pedig ezek léteznek. Mikor viszik el az ősök hazafelé, tényleg lehet valami kis lényt látni az ajtófélfán, de a kiscsajon kívűl nem látja senki. Család elhúz, ideje az éjjeli teának, miközben meg lehet vitatni az ügyet, a felállás a szokásos: Phoebe beindul, Piper fafejű, és tamáskodik, Prue meg csak simán bölcs. Segíteni kellene a kislánynak, de Piper úgy dönt, hogy mivel ez az egész boszorkányosdi csak romba döntötte az életét, elvesztette a szerelmét, sztrájkot hirdet, szarik az egészbe bele.

Másnap Phoebe felforgatja a padlást, és hogy-hogy nem pont megtalálta az egyik régi rajzukat, amin pont egy tündér van, és a háttérben pont egy troll, ami szerintem egy farkas. Szerencsére van is egy könyv ilyen helyzetekre, ahonnan meg is fejti, hogy ők a trollokat, tündéreket, manókat azért nem látják, mert felnőttek, az Árnyak könyve szintén adult mű, viszont a rajz szerint régen ők is látták, a kislány (Kate) mégsem való vigyorgóba. Egyébként meg ezek a lények egy párhuzamos világban élnek, de a köztes helyeken, mint ajtó ablak, árnyék, éjjel megjelenhetnek, ez a pech. Itt valami bűzlik,  kislánynak segíteni kell.

Az iszonyatosan jóképű ügyvédnek álcázott démon telefonál Phoebe-nek, randira hívná mézes madzag kazallal, még azt is bevállalja, hogy Phoebe hőn imádott filmjét ő is milyen nagyon szereti, mire a lány persze elolvad. Ekkor látjuk, hogy egy teljes körű biográfia van a pasi előtt (tehát valszeg nem is Billy Appleby rajongó), no meg a ház alaprajza, középen egy „Árnyak könyve” felirat bekarikázva. Ez kicsit hasonlít arra a mesefilmre, amikor az egerek ki akarnak cseszni a macskával, és a haditerven a rajzokra van írva, hogy „hurok”, „vasaló”, „kötél”, meg „SAJT”. Phoebe-nek a ma este nem jó, max a klubban, dolga van, nem köti az ügyész orrára ezt a trollos történetet, röviden lerázza.

Induláskor derül ki, hogy duó lesznek, Piper frankón berágott a fentiekre, ha no angyal, no démonvadászat, trollkodjon mindenki úgy, ahogy akar, leszarja, akkor is, ha egy tündi-bündi, szőke, hosszú hajú, angyaltekintetű cukika gyerekről van szó, leszarja. Így ketten mennek Kate-hez, aki pecázó Szmeagolokat rajzolgat, ám ezek most gonosz trollok. Fater beengedi a boszikat, a töcs kivan, hogy ezek a büdös kölykök nem tudnak köszönni. Ha a gyökérség-evő szörnyek is lennének, ezekből a filmekből elég hamar elfogynának a kölkök. A lányok nem a fennebb említett véleménnyel nyitnak, így Kate megnyílik előttük, a történet a következő: Pipacsot, a tündér királylányt elrabolták a trollok, így akarják kipicsázni a tündéreket a Bűbájbirodalomból de ő megmentette egy barlangból (itt már egy kicsit erős lett a strory), és abban a bombabiztos, préselt kartondobozban tartja, amit mindig szorongat, megmutatja. A lányok nyílván nem látják a tündért, mivel már vagy 20 éve nem gyerekek, ezért a kiscsaj képen szórja őket tündérporral.  És, tádááá, ők is látják. Csak azt tudnám, hogy miért bugyipinklila minden kis tündér?

Sztrájker Pájper a klubban találja meg őket, a színpadon éppen jegyet váltanak Zacher doktor következő csoportjába, ráadásul Phoebe mozgását látva, a legszakavatottabb ortopédus is lógó orral adná vissza a diplomáját; nagyon kemény adagot kaptak. Gyagyás Phoebe-nél van a kulcs, egy olyan vastag láncon, ami nem sokkal lehet erősebb Kongó, a garázsban lógó pókunk sztrádájánál. Pipert is megküldik a meseporral, de rá nem hat, ő már egy begyöpösödött picsóka. Hazazavarja őket, ahol belefutnak Cole-ba, aki éppen be akar lógni a házba, de úgy tesz, mintha legálban lenne ott. Nem engedi magát lekoptatni, bekérdzkedik a budiba, ahonnan aztán felpárolog a padlásra, ott a könyv! Próbálja lenyúlni, de rábaszcsizás van, mert a könyv mindig arrébcsúszik, mint abban az ezeréves pénztárcás átverésben. A lányok azt hiszik, hogy trollokat hallanak a padlásról, be is rontanak, mindenki meglepődik, aztán a démoni külsőt felvett Cole elpárolog, a két csaj bambul az ajtóban, hahóóó, köztiben vagytok, és ahogy azt kell, a kis görcsök rájuk is támadnak, és a biztonságtechnikailag kiváló helyen eldugott kulcsot meg is találják Phoebe nyakában a két pálcáért lőtt nyakláncon lógva, lelökik őket a lépcsőn, mission completed. Pipacs kakikában van.

Miután az eséstől kijózanodnak, első körben gyorsan kipenderítik Cole-t, aztán Prue nekiáll összeeszkábálni egy varázsigét, hogy anélkül is láthassák a trollokat, hogy gyépésekké kellene lefejlődni, miközben Phoebe Pipert nyaggatja, hogy segítsen a trollok ellen, Piper pedig már hisz neki, mivel egész este szopatták a kis vakarékok, pedig ő nem is látja őket. Amikor megérkeznek a Kate-hez, már javában zajlik a csetepaté, és a boszorkányok terve olyan remekül sikerül, hogy nem csupán Pipacsot viszik el a trollok, de még Kate-t is tündérré változtatják, és őt is magukkal viszik. Brávó. Piper magába roskad, miatta nem működött a varázsige, mert nem tud koncentrálni, vissza akarja kapni Leo-t. Ez az, amitől általában agyfütyit tudok kapni: a fél világ a megsemmisülés szélén, ezek meg leülnek lelkizni. Még mielőtt valaki felkötné magát a legközelebbi gázcsőre, megjelenik egy újabb szentjánosbogárba oltott lepke, és mivel látják, elég hamar rájönnek, hogy mégis működött az ige. Azért kóvályoghat ott nagyon jelentőségteljesen, mert mutatni akar valamit, talán éppen azt, hogy hova vitték a vakarékok a két kis tündibündit.

Egy kis barlanghoz érnek, ahol valóban ott vannak a kis rohadékok, és éppen tündérgrillre készülnek. Meglehetősen körülményes lények: valahonnan előtúrtak egy régi kalitkát, abba rakták a két világító szárnyast, valahogyan felhúzták egy indával három méter magasba (mintha le tudnának esni, szárnyuk van, hahó), az indát kikötötték, majd aláhordtak egy máglyát (tekintve, hogy egy ilyen kis genya olyan 20 cm körül van, elég melós lehetett), majd meggyújották a rakást. Ahelyett, hogy dobozostúl dobták volna őket valahova, ha már egyszer meg akarnak tőlük szabadulni, aztán mentek volna a trónátvételre. A két kis fogoly a kalitban nagyon kétségbe van esve, pedig a rácsok olyan sűrűn állnak egymás mellett, mint egy kétbeállásos garázsajtó két vége, simán kiférnének. A boszorkányok persze lebuknak (ami nem csoda, nekem is szemet szúrna három hét méteres lopakodó óriás), így oda a meglepetés ereje, de a freeze-tűzbehajítás kombóval elégetik a kis szemeteket, a kalitkát is lepecázzák, Bűbájbirodalom örököse megmentve. Kiderül, hogy Kate nem akar hazamenni, költözne inkább a tüncikhez, de Piper meggyőzi, hogy otthon neki jobb, mert anyáék eléggé el lennének kenődve, és hát ő (Piper) tudja, milyen elveszteni valakit. Kate marad ember.

Otthon lelkizés, Piper megérti, hogy miért nem lehet legális ez az angyal dolog, nem tud mindig Leo után ácsingózni, hiszen van meló ezerrel, és neki ez a dolga. Lesson learnt. Leo megjelenik, vödröt cserélek a TV alatt. Breaking news: ŐK mégis megengedik, hogy kavarjanak, aztán meglátják mi lesz belőle. Ha szépen játszanak és ártatlan nem dobja el a kanalat miattuk, akkor okésos a románc. Zárásképpen Phoebe hajnali kettőkor felhívja Cole-t (aki éppen az ő anyagukat bújja), és örömmel konstatálja, hogy nem sikerült elijeszteni, a pasi még vevő rá. Cole gyorsan elküldi az árnyékát a főnökhoz a hírrel, hogy beférkőzött, sínen a dolog.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2011.12.14. 13:52:23

Hy!

Annyira jó a stílusod, már az előző két összefoglalódon is vinnyogva röhögtem, csak így tovább :D

Acron 2011.12.14. 20:14:14

Heló :) Nektek pók van a garázsban és még neve is van???

Egyébként marha jó volt, köszi!!! kérek még :)

szösznibaba 2011.12.14. 21:14:16

Kösz, skacok :)
Egyébként, RIP Kongó, a december erősebb volt :S
süti beállítások módosítása