Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5897-5898

2011. december 07. 11:44 - cybergreg

A Berényi-irodában Attila a tegnapi teljesen érdektelen történéseket (sercegő lámpa, rövidzárlat, árvíz) próbálja izgalmasan előadni, de a zsarolás-témában töketlenkedő cégvezetőt ez baromira nem érdekli. Amúgy sem tud nyugodtan sztorizgatni, mert András izgatottan beletelefonál a történetbe a háttérben. Attila azért próbálkozik, Böbe elment Németországba, de Karolinát áthívnám vacsorára. Tudod mit, hívd át Karolinát vacsorára, de a nagynénédet ne hozd el. Nóra marhára odafigyelt. A csúcsszuper házibuliban vagyunk, befut a legnagyobb partiarc, Szabi, aki egyenesen a retyót veszi célba. A francba, belülről zárva. Már más is menne be. Vanda, ha nem húztad le magad, gyere ki! Majd ha kikötünk, úgy imbolyog ez a hajó, most itt kapaszkodok a kőpadlóba inkább.

Timike megjött a cirkuszból, és hol máshol, mint a Rózsában élménybeszámol Lucának, aki irigyked. Timikének a tigris a kedvence, Lucának a bohóc. Szerintem a bohóc ijesztőbb. Miki lövi a pizsit, Timikét viszi fölfele, Luca anyutájának sír, hogy vigye el a cirkuszba őt is. Persze, megyünk majd. Ádám a pultot támasztja, Aliz invitálja rexezni. Kösz, de nem érek rá, ma este egy más jellegű dákós játékot fogok játszani. Ádám tipliz, Géza váltja a bárszéken. Aliz panaszkodik, nincs pénzem tigrissimire. Hogy mi, Tigris Imi visszajött? Nem, csak a cirkuszban a tigrist is meg lehetne simizni, de ezt most buktuk. A házibuliban Szabi továbbra is az ajtóhoz beszél, nemsokára elviszik a vigyorgóba. Nehéz eldönteni, melyikük inkább a klinikai eset, de talán mégis Vanda az, mert eddig betépve legalább jól mulatott, de már úgy se.

Aliz füllent Lucának, sajnos hirtelen elfogyott az összes cirkuszjegy, de menjünk inkább fagyizni, tudod, ahol tölcsért is adnak a fagyihoz. Jaj de szupi lesz! Mennek is. De Luca megint pórul jár, a mai részben nem először és nem utoljára, mert a fagyis bezárt hajnali egykor, micsoda pofátlanság! De még jó, hogy itt ez a bizalomgerjesztő borostás alak, aki csöppet sem gyanús DVD-t árul valami bogaras mesével. Vegyük is meg izibe! Milyen kedves ez az ember, hogy egy fagyi áráért ilyen remek filmet árult a mozgó boltjából. Az udvaron Gézába futnak, aki nem menekülhet, neki is meg kell néznie a bogaras mozit.

Szabi Julit hívja a retyó elől, ő Claut riasztja, hogy vezessen inkább, mert ő most biztos nekimenne három fának és két villamosnak. Talán miatta siklott ki az 1-es? Persze, mondja Claudia, csak kikapcsolom a gépet, azzal kikapcsolja a monitort. Ő is sikeres végzőse volt a szőkenő-képzőnek. Karolinához váratlan vendég állít be, sose találjátok ki: Attila! Hozott műanyag dobozban husit krumplival. A hungarocell doboz elegánsnak hat ebben a lepukkant koszfészekben. Attila tüsszent, biztos raktak bele köményt. Karolina kapcsol, ja akkor családilag nekem is tüsszögnöm kell, hápci! Ezen jót röhögnek.

Berényi-iroda, András a neten kinyomozta a második értékbecslőt, de a telefonbeszélgetés enyhén szólva nem volt sikeres. Más szóval adtunk egy pofont a szarnak. Nórának egész váratlan ötlete támad, keressük meg a harmadikat! Jó. Közben Karolináék megvacsiztak, Attila fényképeket mutogat a legitim gyerekeiről. Érdekes, őket közel sem látogatja olyan gyakran, mint ezt a gyakorlatilag idegen nőt. Karolina szívesen megismerné a féltesóit, csak ők még nem tudna róla. Alizéknál mindjárt kezdődik a mozi, popcorn kipattogva, tévé beizzítva, és… törökül beszél a mese! Se magyar szinkron, se felirat. Hogy a jó turbános Jumurdzsákját annak az árusnak, hát nem átvert! Hát esetleg nem az utcán kellett volna gagyit venni. Gézának mentőötlete támad, akkor mi majd leszinkronizáljuk! Jókedvű családi este következik, ahol mindenki poénosan szinkronizál egy-egy muzulmán ízeltlábút.

Attila visszaér a Berényi-irodába, elmeséli a további érdektelen történéseket. Vittem neki kaját dobozba! Nórát továbbra sem érdekli, de úgy tesz, mintha. Marha jó a sztorid Atikám, de menj már át lefektetni Timikét, mi itt az Andrással fontos üzleti ügyeket intézünk. A harmadik értékbecslő nevét guglizzuk órák óta, de folyton csak Etelka a tapír jön ki. Miki érkezik, látom, baj van. Nincs baj, és nem kell a segítséged. Jó, de azért a Máté orrából kivenném ezt a radírt mégiscsak. Azt a gigantikus radírt mondjuk sose bírta volna az orrába dugni a hülyegyerek, de ez megintcsak színpadkellék. Majd én beszélek az értékbecslővel, ajánlkozik Miklós. Persze, mert a módszereid olyan eredményesek voltak. Jó, akkor gyere velem pesztonkának. Kapcsoljuk a fürdőszobaajtót. Ennél unalmasabb helyszíne még sosem volt a történetnek. Megjön a házibuli két újabb díszvendége, anyu és nagyi. Vanda helyében én most távoznék a túlfolyón keresztül. De Vanda kitart a padlón, menjetek haza mind, úgyis mindenki utál. Juli drasztikus lépéshez folyamodik, családi történetet kezd mesélni az ajtón át. Azt a nyáltengert most nem tudom reprodukálni, de a végeredmény szempontjából mégiscsak hatásos volt a taktikai fegyver. Vanda feladja a mellékhelyiség védelmét, kijön, romantikus össszeborulás a budihoz vezető, hányással kikövezett folyosón.

A mozi lassan véget ér, a szinkronszínész Géza már fárad, de Luca még bírja. Persze, mert ő civilben szinkronizál. Az ajtóban Géza és Kinga váltja egymást, utóbbi felhozta Aliz pulcsiját, de persze kavarni jött. Géza odavan érted, láttam a nézésén, jöjjetek már össze. Aliz Géza után megy, Luca puszit küld, én meg ezt hoztam neked: csók. Most nekem van dézsávüm, vagy tényleg volt már befejezés ugyanígy? Mindenesetre ránk fér már ez a téli szünet, addig még van három rész kitűnő kollégáim interpretálásában. Találkozunk jövőre!

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ankaa (törölt) 2011.12.07. 12:41:03

Egyetértek,a bohóc ijesztőbb. Ráadásul,ha túl közel ülsz,már csak azt veszed észre,h beégetett mindenki előtt.
Akkor már inkább a tigris... :)

hannamontanna 2011.12.07. 14:51:43

...és ahogy telik az idő, egyre vontatottabb és unalmasabb. Már kanállal eret vágtam volna magamon ha nekem kellene írnom a hv-t és muszáj lenne néznem. Minden elismerésem és köszi. Legalább most nevettem..:-))

pákozdy 2011.12.07. 15:58:33

Nem nézem a BK-t már vagy 8 éve. De hol is van belőle a Dolly Buster-i kannákat toló Zsuzsa (Csömör Csilla) a szintén termetes csöcsöket hordó Hoffer Eszter vagy a turcsiorrú Berényi Kata esetleg a nem futrinkamentesített Rékasi Karcsi. Undor az egész! (Mondjuk régen is az volt..)

attila7575 2011.12.08. 08:12:33

Ez az egész, ez most valami vicc vagy tök komoly? Hogy ennek a ......rnak a tartalmát blogon lehet olvasni?
Bocs, csak egy kicsit a sokkhatástól sikerült nullával osztanom...

kida 2011.12.08. 09:39:27

@attila7575: welcome to the internet
süti beállítások módosítása