Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X75

2011. november 28. 19:15 - Hódos Hajnalka

Eljött végre a várva várt nap, mikor Lilu decensebb a kis kékben, mint Dúró Dóra valaha volt és lesz, illetve vége az iskolai hétnek, vizsgáznak a kis felsősök. Őszinte megrökönyödésemre az osztályfőnök a szemekben nemcsak szorongást és feszültséget, de tudást is lát. Tavaly megtudhattuk Olivértől, a giccs nem más, mint túlspilázott ék, lássuk, ezek milyen baromságokat hordtak össze. Fecótól akár kezdhetünk is, többet úgyse tud, hiába gondolkodik. Az iszlám vallást Mohamedán alapította. Most is megmondja az őszintét, majd pont most ne mondaná meg, az van, hogy nyelvtanból nem tudott felkészülni. Attila szerint az összetett számok azok, mikor az egyszerű számok klikkekbe tömörülnek, az epika pedig az az irodalmi műnem, amiről jelen pillanatban olyan sokat nem tud mondani. Az iróniáról viszont tudna. Két mondatot. Ami zajlik most? Nem, nem a vizsga Attila, a dráma! Itt döbbenek rá Alekoszban rohadt idegesítő volt, mikor nem tudtam eldönteni, szándékosan teszi-e a hülyét, vagy tényleg ekkora segg, Attilában elsősorban az idegesít, annyira átlátszóan teszi, hogy nekem kínos. Másnaposságra hivatkozik, más mentsége nincs, az illemtanárnőt kivéve, gondolom, már mindenki volt itt másnapos. Miután letörölgettem a nevetéstől csorgó könnyeimet, megpróbálok Veronikára koncentrálni, aki a valaha volt és létező összes magyar feltalálót felsorolja, a még meg nem születetteket is hozzávéve, hogy végül kinyögje, Irinyi János a dohányzást találta fel.

Sehinek onnan ismerős a verssor, hogy benne volt abban az…de a névmemóriája sosem volt jó. Seherezádé, talpra magyar, Szendrey Júlia, eredeti neve Petrovics! Basszus! Nem, ilyen nevű költő nincs. Péter természetesen írt fogalmazást, de szóban is el tudja mondani, milyen újra az iskolapadban. Tudja, hogy ez itt most nagyon fontos, de a gondolatait az köti le, hogyan tudja a kis társait befolyásolni, hogy úgy szavazzanak, ahogy ő akarja, és még azzal is igyekeznie kell, hogy a Veronikát meg tudja dugni, mielőtt az kiesik. Sajnos tapló parasztságból nem osztanak jegyet, ez egy csillagos ötös lett volna, és nem Veronika miatt. Az esküdtszék összeül.

Most hogy jön ide, hogy mindenki mufurc, megint összekevertem a papírokat? Nem, tényleg ez jön, nézzük, egy kávé hogyan hoz össze két embert. George Clooneyt inkább nézném, ha már kávé, de Vera fújja a mejjit a fürdőszobában egy tubussal, Péter fogat mos. Vera, mondom Vera kérdezi, mi van ma, hogy mindenki ilyen mufurc, itt senki nem tud mosolyogni? Tegye fel a kezét, aki Verát már látta, a kárörvendő károgás nem számít annak! Csinál Petikének egy kávénak nevezett 3:1-ben borzalmat, aztán kiülnek kávézni, mert nyitnak egymás felé. Ez nagyjából náluk azt jelenti, hogy a többiekről dumálnak a hátuk mögött. Gergőnek van a legnagyobb pofája, BTA meg szállítja az infókat, ami vagy igaz, vagy nem. Vera szalad is, és elmeséli legújabb öribarinőjének, Kingának, milyen jólesett neki, hogy Péter konkrétan leült. Beszélgetett vele, mint emberrel! Veronika nem kéri számon Pétert, de mióta vannak ilyen jóba? Ennyi belefér, Péternek rossz volt a kedve és kapott egy kávét. Azért van rossz kedve, mert Veronika hiányzik neki? Hámost nézdmá’, fordul Péter Eszterhez, ha nekem valami bajom van, az le van szarva, egyetlen esetet kivéve, ha az vele kapcsolatos. De ez teljesen jogos, Veronika nőből van.

 

A kis nebulók megkapják a bizonyítványokat. Ők sok tudáshoz és új információhoz jutottak, a tanárok ősz hajszálakhoz. Nagy Vivien Seherével a legnagyobb élmény ennek a lágy és finom mosolynak a megismerése. Veronika kiakad a nyelvtan hármason, Fecó maradjon mindig ilyen úriember. Gergő csomó tárgyból dicséretben részesül, Péter örül, hogy végre visszatér az élet a régi kerékvágásba és akkor ő is mond a tanár úrnak egy bölcsességet. Ógörögül. Attilának óriási az igazságérzete, a stílusra kéne ügyelni az elkövetkezőkben. Ilyen elegáns és finom leparasztozást rég hallottam, mint a Renitensek esetében, tetszik. Az önmagához képest legtöbbet fejlődő diák nem más, mint Gergő, az ajándéka egy fényképezőgép. Fecónak fáj a szíve, csak az Isten tudhassa, miért nem ő kapta ezt a jutalmat. Péter szerint az, hogy Analfa Aladár lett a legszorgalmasabb diák, a kategória és a játék szégyene. Szerenádot is adnak, Lilu nem felejti el megemlíteni, hogy Csabát csak akkor látjuk elevennek, ha gitárt kap a kezébe, a dal felejthető, haladjunk. Este bál van, meg kis feszkó, mert eggyel kevesebb több (kösz, cápa) lány van, mint fiú, szóval, Annamarit nem fogja senki választani. Péter Veronikát hívja a bálba, mert már mindentől fél. Idejött egy taktikai játékot játszani, azt’ felváltva terrorizálják a nők! Ebben az esetben Attila ragaszkodik, hogy Veronikát vigye, Gergő eldönti a vitát, akkor viszi ő. Péter megkönnyebbülve sóhajt, tökéletes megoldás. Veronika szerint nem, duzzogósra állította a kacsát.

A fijjug frakkot, a lányok fehér báli ruhát öltenek, mert abban igazán elegáns bebaszni. Veronika nem érti, mi baja a Petinek, tegnap óta csinálja ezt, mióta koccoltatta. Attila vigasztalja, ez blöff, az elutasítás vonzó ereje. Kinga, a legszebb lány a bálon akkorát esik, mikor a bárszék mellé ül, mint az ólajtó, nem ettől ugyan, de Attila szenvedni kezd. Inkább belerokkan, de akkor sem fogja megszólítani. Felkavarodtak az érzései. Be is megy, ha nem látja, az érzései visszakúsznak a seggébe. Veronika árulja a petrezselymet és irigykedve bámulja, hogy Péter Eszterrel beszélget és táncol. Be is megy picsogni a fürdőbe. Nagyon magányosnak érezte magát. Miután beállt, elkezdi baszogatni Pétert, nem is igazi barát, benn bőg a fürdőbe Adelere fél óráig, ez a fasz meg észre se veszi! Igen, szomorkodott! Péter értetlenkedik, az előbb odament hozzá, de Veronika elküldte a picsába és azt is mondta neki, hogy egy fasz. És az igazi barát, aki nem érinti meg a másikat, mert szégyenli? De Veronika nem a nézők előtt szégyenli Pétert, ez annak szól, hogy nem tekint rá úgy, mint egy férfira. Akkor ne viselkedjen úgy, mint egy nő, és ne nézze hülyének Pétert, azt ne mondja, úgy ölelgette, mint egy húg! Veronika őszintére itta magát és Péter fejéhez vágja, nehogy asziggye, hogy bejön neki! Le is ganajtúrózza. Ezután megkezdődik a ki megy le a földre dögleni fejezet, Péter biztos, hogy nem, majd lezárja a beszélgetést egy teátrális te sosem szerettél engem igazánnal.

Na, adj neki bőgni. Sehi és Eszter páholyból nézik az előadást, dehe Veherohonihikáhánahak soha sehe kéhénehe, akkor se, ha utána dobnák! Hát ekkora bőrkeményedés van a talpán!!! Nem tetszik, mint férfi, és most azt hiszi, hogy bele vagyok esve! Veronika tépkedi a dobozból a papírzsebkendőt, trombitál és nem érti! Tényleg nem érti! Hogy kéne már neki Péter? Csúúúúúúnya! Soha nem tudná elképzelni, hogy csókolózzon vele! (ööö…ezek szerint az Attilának bevalott smárolást álmodták.) Veronikának elege van és mit szólt Cristofel, ha ez így jött le mindegy kinek? Veronika, valószínűleg azt, EZ MI?! És ha mindez nem lenne elég, bőrkeményedésestül, mindenestül, Veronika beviszi a végső döfést az őt hallgató lányoknak: és még az ágyról se akar lemenni, brühühühü. Így Veronika befekszik Sehi és BTA közé, nekem meg eszembe jut a mondás: elválni annyit tesz, hogy végre kinyújtózhatsz az ágyban. Kezdjük a kiválasztást, pillanatokon belül (=szűk másfél óra múlva) a játékosok egymás szemébe mondják, kivel nem szeretnének együtt élni, de előtte megnézünk egy kisfilmet arról, az RTL szerint ki kire szeretné tenni a jelet. Gyerünk, gyerünk, mindenki a megszokott helyecskéjére. Mennyire kovácsolta őket össze az iskolai hét? Csaba szerint nem a legjobbkor jött, Gergő szerint két csapatot kovácsolt belőlük ez a hét. Attila, Gergő, hozzátok a táblát, Annamari a bőröndöt, szabályok ismertetése, borítékok, legközelebb várjátok meg a gongot és akkor kezdjetek írni! Pici szünet, occó. Jók voltatok a szünetben? Attila, nem rosszalkodtatok? Attila még mindig az iskolapadban érzi magát, ahol kedvére parasztkodhat, jók voltunk, mit adsz érte? Hát neked semmit, így vagyunk? Fordítok: ez a „mikor őröztünk mi együtt birkát, gyökérgyerek?” szalonképes változata. Áttekintjük az elmúlt két hét eseményeit, a tánc hetével kezdünk. Sehi szerint ez összekovácsolta őket Gergővel, csak más irányban. Hihi, olyan behatóan, hogy megpróbáltuk a baráti szálat erősíteni. Mondjuk csókkal? Gergő szerint ez teljesen rendben van, Brezsnyev is nap mint nap csókolózott más politikusokkal. Aztán kicsit ekézik egymást, Lilu szerint olyanok, mint a negyven éves házasok. Veráék hete hektikus volt. Mennyből a pokolba, szempillanás alatt. Nehéz volt, mert Vera feszült volt. Péter, miért van köztetek ez a feszkó? Hát ööö…kommunikációs problémáik vannak. Vera szerint nem, Péter megint félrebeszél és ő még le van ragadva dolgoknál, görgeti őket maga előtt, de nem tudják megbeszélni ezeket a dolgokat. Petinek esze ágában sincs érzelmekről beszélgetni, Vera forgatja a szemeit, nem is érzelmekről akart. Vera, annyit üzennék, a nagy akarásnak nem nyögés, hanem beszarás lesz a vége, de tedógod.

Kinga és Atti konfliktusa. Kinga, ezek nagyon kemény szavak. Kinga örült volna, ha a teljes beszélgetést bevágják, egyébként nem bánta meg, amiket mondott. Jóban voltak, de… Undorodtál, vagy nem? Kellemetlen volt. Mert pont egy héttel azelőtt mondta neki Attila, mik az érzései, de azt nem akarja elmondani, mit mondott, mert nem tartozik a többiekre. Onnantól kezdve azt érezte, inkább megtartja a három lépést. A tánc meg, amit kitaláltak nekik, pont erre nem adott indokot, nem tudta ezt kezelni. Kinga, mondtál olyat, hogy többet érzel Attila iránt? Igen, utaltam rá. Akkor miért lepődtél meg, hogy Attila vette a lapot? De ezt ők letisztázták a szaunában. Aztán megint letisztázták. Kinga, az átverésnél azt mondtad, értünk ne menj ki. Ezt sokféleképpen nem lehet értelmezni. Jahhát de. Kinga belekezd egy soha véget nem érő sagába arról, hogy a Gergő meg a randi, Lilu rászól, nem válaszol a kérdésekre. Mi történt két hét alatt, hogy eljutott az undorig? Hát ő ilyen hullámzó az összes kapcsolatában. (hullámzó: elkényeztetett hisztériás picsa, a szerző meg.) Bánod, hogy tönkrement ez a kapcsolat? Nem bánom, amit kimondok. Mi az, amit Gergő meg tud adni, amit Attila nem? Sehi ne nevessen, könyörög Lilu, tizenkettes karika van! Csodálom egyébként, hogy még senkinek nem jutott eszébe a Shrek-féle Szamár és Sehere nevetése, mint jópofa video, ha valakinek van kedve, szívesen vesszük, ki is posztoljuk, én ilyet nem tudok. Szóval Gergő semmit nem adott Kingának, nincs miről beszélni. Azért választotta őt, mert Attilával feszült lett volna, egy óra alatt hatszor összevesznek, Gergővel felszabadult volt, jól érezték magukat. Attila, számodra mi derült ki ebből a beszélgetésből? Hogy mi derült ki? Ühüm. Ugyanaz ismétlődött meg, amit eddig is tudtam. Aha, a semmi, mormogom magam elé. Semmi újdonság nincs ebben, ami ti beszéltetek. Nem akarsz nekem segíteni egy kicsit se, ugye, kérdezi Lilu. Hát nem tudom, miben kéne neked segítenem, te vagy a műsorvezető, nagyon jól tudod, miről szeretnél kérdezni. Ha konkrétabban kérdezel, tudok segíteni. Lilu megköszöni, hogy Attila ilyen együttműködő, majd még beszélgetnek. Jó, akkor Attila azt akarja mondani, hogy…Nem, nem, hagyjuk, nem akarod, nem fogok könyörögni. Én vagyok a műsorvezető, elég konkrét kérdéseket tettem fel, ha nem akarsz válaszolni, nem akarsz. Attila bizonyos dolgokra válaszolna, de…Attila, én tudom, hogy ez a kedvenc játékod, csak velem ezt ne játszad, jó? Lili, hatalmas piros pont. Én már a mit adsz érte kérdés után úgy küldtem volna el ezt a szánalmas szarházit a büdös picsába, hogy alig várta volna, hogy elindulhasson. Na menjünk, tovább, Vera-Veronika-Péter háromszög, de most kis szünet. A kis szünet után Lilu még egy mondatot szeretne mondani Attilának. Ezek a kiválasztások, kihívások egyébként azért vannak, hogy a nézők jobban értsenek titeket. Azért beszélgetünk. Ha te ebben nem vagy partner, az a te veszteséged. Ó, Attilának már leesett. Lilu szerint sokkal okosabb fiú, minthogy ezt ne értse. Oké, akkor Attila még valamit hozzáfűzne…oké, akkor Lilu tovább megy. És akkor most elmondom én, mit kellett volna Lilunak még mondani azon a bizonyos egy mondaton kívül: Ide figyelj, te tahó! Elhiszem, hogy kibaszott nagymenő, hogy bekerültél a Villába és szerepelsz egy műsorban, de tudod, kicsi szívem, én akkor is itt fogok állni a kamera előtt, amikor téged már rég elfelejtenek és már a gyomaendrődi öregek otthonába se fognak meghívni a nőnapi ünnepségre, úgyhogy jobban tennéd, ha minimális tiszteletet tanúsítanál, nemcsak irántam, hanem mindenkivel szemben. Jó, te most játszod a gyökeret, de azért lássuk be, van, akinek ez jól áll (heló, Dopeman) és vagy te, azt hiszed, te fingod a passzát szelet, de csak egy epizódszereplő vagy az RTL egén, úgyhogy jobb, ha ezt a fejedbe vésed. Jahh, lehet, hogy a VV6 Belevalóját vezetheted, majd minden este más álnevet választhatsz magadnak, kurva nagy karrier, apukám, na és most megengedem, hogy kinyald a seggemet. Nahh. Hát így.

Veronika, miért döntöttél úgy, hogy nem találkozol Cristofellel? Jaj, hát a Peti elég rendesen befolyásolta, de a saját döntése volt, mert így a jobb. Szeretett volna egyébként, de… most Lilu megfogta. Félt, elbizonytalanodott, hogy megint mélyponton lesz. Szereted még? Lehet, hogy másképp csinálnám. Péter, mit jelentett neked a randi? Örült neki. Nem akart kimozdulni a Villából, mert egy lusta dög, de Veronikával bárhova. Oké volt a randi. Veronika, miért esnek ki a szemeid? Mert nem volt oké a randi. Azért, mert Veronika hülyét csinált magából, Péter meg úgy nézett rá, mint egy nőre. Ó, hát hogyne, hát szuper csajokkal vagyunk körülvéve, nem lehet minden pillanatban barátként rájuk nézni. Mindenkire, vagy Veronikára? Hát…hát…a nők többségére. Úristen, Péter hogy tud maszatolni, eszelős! Vera a maga panaszkodós-károgós, mesterségesen mélyített és nyugodtra erőltetett hangján elmondja, szerencsétlenül alakult, hogy Veronika pont akkor csapódott Péterhez, amikor az ő kapcsolatuk véget ért. Igen, akkor féltékeny volt, de az unszimpátia Veronikával szemben már korábban megvolt. Jó, Verából elég is volt ennyi, pár mondat az iskolai hétről még, de ma még nem ettem és kopog a szemem, úgyhogy engedelmetekkel kihagynám, kezdődjön a ceremónia, a szótól görcsbe ugrik a gyomrom, mert eszembe jutnak az Alekosz-féle luvnyatakarodók. Vera olyan emberre tesz, akitől félnie kellene sokak szerint, de nem! Veronika. Veronika Kinga és Vera között vacillált, de Vera az utóbbi időben olyan dolgokat engedett meg vele szemben, ami nem jogos, felveszi a kesztyűt. Kinga arra a lányra rak, akivel az egyetlen közös vonásuk hajuknak szőkesége, amiről mi tudjuk, milyen még. Észre sem veszi, hogy kimondja a fasza szót, a lényeg, hogy Sehi mert neki bezzeg más az értékrendje. Sehere nemcsak azért tesz Kingára, mert az kinevette az ő személyes tárgyát, hanem azért is, mert egy elkényeztetett picsa. Csaba Eszterre rakna, de rajta van a lila kendő, így Attilára tesz, mert az se okoz szívfájdalmat neki. Attilától BTA kap jelet, mert kérte is, kapott is tőle, meg mert ezt beszélte meg Péterrel. Annamari Attilára, nála vacakabb taktikust még nem látott. Fecó Veronikára, mert az utóbbi két hétben megromlott a viszonyuk és jelen pillanatban ő a legnagyobb taktikus a Villában. Mert Péteréken lóg, taktikából, azér’! Gergő Verára, mert zavarja a jelenléte, nem kerek a Villa vele, szét van menve. Péter üdvözli Shadit a tévéképernyő előtt és BTA-ra rak, de imádja. Eszter Verára, mert amit most lát belőle, nem tetszik neki. Vera biztos volt benne, hogy ő kapja a legtöbb jelet. Én csak reméltem, jó étvágyat nekem a reggelihez. Juj, nem is mondtam, elmúlt a nyűg. És sütött ma a napocska is.

A képek az én érdemem, Sigiske, siess vissza! :)

 

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1970 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.12.01. 13:56:58

@csicserierika:
Pedig szívesen meghallgatnék egy ebéd utáni szijesztához való nótát. :)

@nosce:
Lehet. Igen, ez elég durva hiba volt tőle, Veronikára nyilván féltékeny (persze sztem az összes bent lévő nőre), de hát ennyi esze van. Illetve ennyi sincs. :D

Tüzitündér 2011.12.01. 13:58:00

@csicserierika: szia!

"látom nincs még poszt, addig léggitározok" :):):):):):):):):):):):)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 13:58:45

@Binbir gece: te emlékeztetsz valakire, mindegy, kurvajókat írsz. :D

csicserierika 2011.12.01. 14:01:09

@gyvy: olyat tudok, a csend hangja :)

csicserierika 2011.12.01. 14:02:04

@Tüzitündér: Csaba egyre nagyobb hatással van rám, vagy mi a szösz,...DE NEM :)

csicserierika 2011.12.01. 14:02:57

@pushpang: mi már rég beazonosítottuk, túlságosan egyedi :)

nosce 2011.12.01. 14:03:36

@gyvy:
"De PV nem sokáig lesz már bent. :D"

Ezzel h nem bohóckodik a boxban AM nagyon maga alá vágott szal elég nyilttá tette a szavazást, amúgy sztem lekaszabolta volna Verát, most legfeljebb majd néhány béke(erőszakellenes)aktivistára számíthat, de azok lehet nem érnek rá szavazni vagy nem fogja a hidegben elgémberedett ujjuk az sms-t, mert éppen az utcán vigyázzák a jogokat :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 14:06:05

@nosce: de ugye aminek kezdete van, vége is van.. :D

Most gondolkodtam el, hogy kinek is örüljek, ha visszajönne, de passz, nem tudom eldönteni. Vera idegesítő, meg mindig olyan fejet vág, mint akinek titokban szart kentek az orra alá, de mozgalmas figura. Annamarival sokáig szimpatizáltam, most sincs vele bajom, de nagyon "leadott" a kezdeti lendületből, lassan már őt is öntözni lehet. A családi körülményei miatt sajnálom, ez az egyetlen, ami miatt nem bánom, ha bennmarad, de mint játékos, totál unalmas lett.

Hurri Kán 2011.12.01. 14:06:15

@csicserierika:
Ejj, Téged ma megcsípett az értetlenséget okozó bogár :D

@nosce:
Lehet, majd kiderül. Kár, h nem fogom látni a párbajt. :)))

MagasMacska 2011.12.01. 14:08:34

Vera ugyanúgy fenyegetőzik, mint amikor kiválasztották, csak most a következő jelölésre. De bírnám, ha nem lenne következő!!
Sosem volt szimpatikus, de most már viszolygok tőle. Nem azért, amit csinált, - az egyrészt szíve joga, másrészt nyerő taktika lehet - hanem ahogy mosaksziuk utána. Ha ő olyan emelt fejű ember lenne, akkor most is azt mondaná, hogy ezt választottam, ennyi. De ez a siránkozás!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 14:09:43

@csicserierika: nahát! :D
/Én se vagyok vak, csak diszkrét.:) /

csicserierika 2011.12.01. 14:16:04

@gyvy: eztET már elsütötte kend a nyáron, valami viccesebbet kérek :)

csicserierika 2011.12.01. 14:17:58

@pushpang: azt hittem, hogy telefonos segítség kell :) Bocsi :)

csicserierika 2011.12.01. 14:21:00

kimegyek kutyázni az új, gördülő talpas cipőmben. Ha nem jönnék , akkor összetörtem magam :)

Hurri Kán 2011.12.01. 14:22:55

@csicserierika:
Ha most is eSZ történt... :)))

MagasMacska 2011.12.01. 14:23:50

@csicserierika: Figyelj minden lépésedre, mert nagyon gondolkodom egy ilyen cipőn, és szükségem lenne a tapasztalataidra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 14:27:15

@MagasMacska: épp ezt akartam kérni tőle én is. Nem mintha venni akarnék, csak hogy tényleg olyan jó-e, mint reklámozzák...

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 14:36:57

@capa05:

Idén kivonatoztam Splitbe hálókocsin, éjjel mentem és éjjel jöttem, határozottan kaland volt.:))

nosce 2011.12.01. 14:45:37

@Lotyóbridzsida:
"Idén kivonatoztam Splitbe hálókocsin, éjjel mentem és éjjel jöttem, határozottan kaland volt.:))"

Nah, miután megígérted magadnak, semmikorse vonatozol az idén, belefért egy Ajka-Bp meg egy Bp-Split is ? Mégiscsak egy vonatgourmand vagy :)

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 14:48:29

@nosce:

Ok jogos, de 7 évig tényleg nem vonatoztam.:)))))))

nosce 2011.12.01. 14:49:08

@gyvy:
"Lehet, majd kiderül. Kár, h nem fogom látni a párbajt. :)))"

remélem nem a sok sms nyomkodás miatt nem látod majd :)

nosce 2011.12.01. 14:51:48

@Lotyóbridzsida:
akkor ez a vonatozás is olyan lehet mint a dohányzás, csak szünetet tart az ember, de leszokni róla nem tud :)

Zwekedly 2011.12.01. 14:52:29

@capa05: @Lotyóbridzsida:

A játékot nem Annamari fogja megnyerni („szociális alapon”). De a mártír-faktor meg a sajnálat-faktor már többször szerepet játszott a szavazásoknál, és ezt annak is tudnia kellene, aki éppen a kihívás kihívásával került szembe. Ha nem tudta, az ő baja. Lesz.

A két előbb említett faktor mellett mintha volna egy harmadik is. Ha a nézők érzékelik, hogy az Rtl ekézget valakit, akkor csakazértis rá szavaznak. Pl.: Eszter a legrokonszenvesebb lány.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 14:54:23

@Peter_Cs:

játéktanilag?

Annamari esetlen és bohóc, és ő az egyetlen, aki ki mert kezdeni Csabával, lenni ugyan nem lesz belőle semmi, de lehet derülni a "csúnya" lány próbálkozásain...

Veránál viszont átpörgetem a szalagot elkapcsolom az adót, uncsi a végtelen ismétlésbe rakott az önigazoló szóömlenyeivel, nyílt hazugságaival, amelyeket vádként akaszt a másikra, plusz ugye a többi lány ribancozása, lekezelése szintén ellene szól, meg az állandó keserű grimasza,

sajnos az erőviszonyok a két lány között meglehetősen kiegyensúlyozottak, mind a kettőnek kicsi a népszerűségi mutatója...

talán ha Annamari mögé oda áll Seri és Eszter, akkor esetleg az ő szavazótáborukból lehetnek átszavazók... ugyanis egyikük számára se jelent veszélyt Annamari a visszamenetelével, Vera viszont kellemetlenné teheti Sehi és Eszter mindennapjait...

meglátjuk, most tényleg minden az átszavazókon múlik..

vera esetében nem működik a mártírszerep, ehhez túl sokat gonoszkodott, önkényeskedett.. nem örülnék, ha visszamenne, de tény, hogy mivel eleve nem lehet nagy különbségre számítani a szavazatokban, ezért csak egy pár extra besegítő szavazattal visszajuttathatja a csatorna verát... remélem nem teszi meg..

nem mindenki szereti, ha lányok boxolnak, ezért nem biztos, hogy a boxolás segít vera szavazatain..

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 15:00:24

@nosce:

Hát de legalábbis néha rákényszerülök, ezért, hogy úgymondjam időlegesen visszavettem az arcomból etéren.:)))

ÉS de igenis le tud szokni az embert teljesen a dohányzásról. én vagyok az élő példa. ma már elképzelhetetlen, hogy rágyújtsak valaha, de tény, hogy az egész életemet, gondolatvilágomat és a hozzáállásomat az élethez meg kellett változtatni hozzá.

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 15:03:16

@capa05:

gyakorlatilag egyedül, de tulajdonképpen pont jöttek magyarok még a kocsiban, és 15 óra vonatozás bőségesen elég a haverkodásra, így oda is, vissza is volt társaságom.:)

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 15:07:20

@Zwekedly:

Nemtom, asse értem hogyan kerülhetett egyáltalán be AM, a kikerülése pedig valóban kérdéses az ismert háttérrel.
De jobb ötletem nekem sem lett volna, mert a veronika tényleg nem jó ötlet, még ha tökös húzás is lett volna. De itt nem a tökösség a lényeg, hanem a bentmaradás.

capa05 2011.12.01. 15:20:12

@Lotyóbridzsida: Volt a TV-ben (a címére nem emlékszem pontosan) a világ nagy vasútvonalairól egy ismeretterjesztő sorozat... Azért azokból tudnék válogatni, hogy végig utazzak egy párat::)))

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 15:23:07

@capa05:

Tulajdonképpen ilyen hosszú távon a legkényelmesebb utazás. Fel lehet állni, járkálni, vécé, fekvés, evés, tök jó.:)
Én Indiában utazgatnék akkor már.:))
Ott biztos nagy élmény.:)

Lotyóbridzsida 2011.12.01. 15:24:43

@capa05:

Ja, és amikor a szerpentineken mentünk Splithez már közel, voltak szakaszok, amikor olyan volt, mintha repültünk volna a hegyek felett, nagyon kúl volt (és kicsit parás)!:)

TapOut 2011.12.01. 15:28:52

@gyvy: OFF
Egyszerűen nem bírom kiheverni a Villámcsapvá-t. Két napja ezen vinnyogok, akárhányszor eszembe jut. Vannak dolgok amik kitörölhetetlen nyomot hagynak az emberben. Kész

Hurri Kán 2011.12.01. 15:30:52

@TapOut:
:)))
És ha tudnád, hülyezenei csatornám még mennyi gyöngyszemet rejt. :D
Ez megvan? :)
www.youtube.com/watch?v=-1GN13CgLhk

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 15:36:49

@Brr: Verának Annamáriával is voltak balhéi, Annamária pistikézve, a hajába többször is durván beletúrva sértette meg Verát nőiségében, ez is lehet szempont.

TapOut 2011.12.01. 15:38:11

@gyvy: huhh, ez se kutya, de a Villámcsapvá-t jelenleg nem überelheti semmi :-)))

TapOut 2011.12.01. 15:40:44

@Peter_Cs: játéktanilag Shadi is érdekesebb volt mint Eszter, aztán hova jutott vele...
Éppen ezért teljesen kiszámíthatatlan a mostani párbaj is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 15:43:05

@Brr: @Peter_Cs: @TapOut: Tragédia: Csernobil vette el a ValóVilág sztárjának édesapját www.stop.hu/articles/article.php?id=956423

Hurri Kán 2011.12.01. 15:44:36

@Peter_Cs:
Áruld már el, PV mitől sztár???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 15:50:14

@Peter_Cs:

szerintem a legdurvább az, hogy vera más nőket ribancozott a házban, nem is egyszer, hanem kifejezetten sokszor,

ehhez képest a pistikézés vicces, nincs olyan, hogy valakit megsérteni a nőiségében... emberi mivoltában meg lehet sérteni valakit, és ezt a sértegetést vera rendszeresen gyakorolta a villa női lakóival szemben,

de mindegy, mert nagyon kicsi lesz a különbség kettejük között, tehát akármilyen irányba mehet a döntés sajnos,

sajnálnám, ha Annamari nem mehetne vissza, sokkal józanabb és korrektebb mint vera, na meg érdekesebb is, nem szoktak ilyen lányokat a műsorba engedni, mert ugyebár nem üti meg az egyen szépségmércét... tehát kifejezetten üdítő, hogy van benn egy "csúnya" lány...

vera már annyira kínos a ribancozásával, hogy sokszor le kellett sütni a szemem, mikor ő szerepelt, igaz, az legutolsó adásoknál már átpörgettem és nem néztem végig annyira fárasztott..

az én rózsám vasutas 2011.12.01. 15:52:41

Minden elismerésem azoké, akik ezt az online-t pörgetés nélkül végig tudták nézni. Talán majd leírják, ki tartotta gyávának Vera döntését (csak finoman, vasárnap poszt lesz, nem szpojlerezünk). Amennyit én láttam, abból csak Kinguci jött át. Talán pont ezért kapott négy kiló 874-es kódszámú mézszőke póthajat a fejére. Ez csak feltételezés, lehet hogy régebben nyerte, csak kérésére a méglegelés után kötötték fel neki. Ennek mi nézők örülhetünk, visszajött a lány önbizalma, végre hosszabban fejti ki véleményét a kameráknak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 15:53:58

@Peter_Cs:

ezt a linket most tetted ki harmadszorra, de lehet, hogy csak másodszorra, én egyszer sem kattintottam rá, nem érdekel a cikk, mert nem hiszem, hogy a kedves elhunyt rokonoknak bármi köze volna vera bennmaradásához..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 15:55:49

@gyvy: Nem tudom, miért sztár egy VV játékos, a cikk címében van benne.

@Brr: Mennyire érződik Verán szerinted, hogy még gyerekként veszítette el az édesapját?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 16:03:55

@gyvy: Nem tudom, miért is sztár egy VV játékos, a cikk címében szerepel ez a szó

csicserierika 2011.12.01. 16:06:07

@MagasMacska: én is régóta kacérkodtam vele, de mostanra tűrhetetlenül fájt a lábam a legkisebb gyaloglástól is.
Most bő félóráig volt rajtam, majd nyomni kezdte a talpam, és átváltottam a régi cipőmre. Csodálatomra a régiben is a saroktól ujjhegyig való lépéssel nem fájt ebben sem. MBT-t akartam, de a boltban a Joya márkára beszéltek rá, mert ez puhább.
Az MBT valóban elég kemény talpú, amit vettem pedig légpumpás.
Majd még beszámolok, ha Hajni nem vág ki mint a karajról :)

Líder Máximo 2011.12.01. 16:23:26

Úgy tudtam, h Annamarit hívja ki, miközben mindenki Veronikázott!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 16:30:32

@csicserierika: ööö... most akkor nyom, vagy nem nyom? Jó, vagy nem jó?
Annyira drágák, ellenben annyira rondák ezek a gördülős cipők, hogy nagyon jónak kell lenniük... és nem?? :D

fofofo 2011.12.01. 16:38:58

@Binbir gece: hoppá, valamiről én is lemaradtam ebben a komment-folyamban. Vasárnapig nem lesz új poszt? Köszi!

csicserierika 2011.12.01. 16:41:20

@pushpang: szoktatni kell a lábat hozzá, ezt mondják az okosok. Pár nap múlva újabb beszámoló.
Így könnyű, hogy a zsét én pengetem :)

vallatas 2011.12.01. 16:47:50

Úgy látom a villában a többség Annamarit várja vissza, így Vera fog végül visszamenni! :-)
Ez a Trend.
-Vera mellé Kinga és Fecó állt volna, de semlegesek lesznek.-

Milyen arcok lesznek, ha megint az megy vissza akit senki nem vár vissza O.o ... és majd értetlenkednek szokás szerint
:-3

Van már hír, hogy mikor rendezik a box mérkőzéseket? Illetve, mikor lesz megint bebaszcsi party? Mostanában korán fekszenek a villa lakók, és nem isznak. (2hete ez megy)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 16:53:20

@vallatas: van azoknak elég bajuk most, biztos mindenki halál izomlázas, örülnek, ha élnek. Amilyen hűbelebalázs módjára edzenek, pont a "fellépésre" lesznek annyira lelakva, hogy jó, ha fel tudják emelni a karjukat...
De legalább jól fog esni utána a bankett. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 17:00:09

@Peter_Cs:

semennyire, vannak, sokan vannak, akik apa nélkül nőnek fel, mert elváltak a szülők, vagy vagy más baja van az apának, pl. diszfunkcionális, ez nem szempont, és nem kell erőltetni...

ennek semmi köze ahhoz, hogy ki fog visszamenni, közel 50%-50% a visszatérési esélye mind a kettőnek...

most már minden azon múlik, hogy a retek mit akar, az fogja eldönteni, melyik lányt hogy mutatják vasárnapig...

Anselmo 2011.12.01. 17:01:08

Annamarinak drukkolok, mert ő legalább tudja, hogy mondják a bordélyházat.

Talpig Jimmy 2011.12.01. 17:01:19

@csicserierika: ironikus és optimista, mert írhatott volna hétfőt is :)

Anselmo 2011.12.01. 17:07:01

Ebben az órában elég kevesen kommentelnek, úgy látszik véget ért a munkaidő és hazamentek az emberek.

fofofo 2011.12.01. 17:11:43

@csicserierika: akkor jó, mert már komoly elvonási tüneteim vannak:) köszi

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 17:21:21

annamari fb oldala:

2.312 rajongó

https://www.facebook.com/home.php#!/vvannamaria

vera fb oldala:

1.401 rajongó

csicserierika 2011.12.01. 17:28:19

@fofofo: :) mi is itt lebzselünk posztra várva :)

vallatas 2011.12.01. 17:30:04

@Brr:
aztamindenit milyen képek vannak Annamariról:
goo.gl/9Fsud
goo.gl/6vAOZ

Pénzért mindent mi ^^

rianna 2011.12.01. 17:32:19

@vallatas: pontosan mi a baj ezekkel a képekkel?

vallatas 2011.12.01. 17:36:08

starity.hu/magazin/20204-vv5-annamaria-mar-16-evesen-szult/

„A fiú már nagykorú volt, ő irányította az eseményeket. A kislányt három éve nem látta Ancsi, nem is beszél róla” – mondta el a különös tekintetű lány egyik barátnője.

A VV5 furája élete legrosszabb döntésének tartja, hogy megvált a gyermekétől, aki 3 évig szülőgondozóban volt, majd ezt követően fogadták örökbe, és a mai napig nem látta viszont.

jáj és ő beszélt az erkölcsről Verának :-D

vallatas 2011.12.01. 17:37:35

@rianna:
nem néztem volna ki belőle, de most már tudom, hogy 16évesen szült... nem is csodálom.

Kár volt most utána olvasnom szegény leányzónak, eddig olyan ártatlan, szende szűznek tűnt.

Zelefánt 2011.12.01. 17:40:42

@vallatas:
Annamari, ha így nézne ki valójában, Csaba arcát sohasem láthatná a sok rajongó főemlős, mert azzal többnyire a combjai között időzne, ezért a feldühödött szörnyek ki is szavaznák a rákba...Tehát, mivel a kevesebb néha több, most még van némi esélye.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 17:47:03

@vallatas:

kétlem, hogy ezekért a fotókért ő pénzt kapott volna, egyébként mi a bajod a fotókkal? hogy fel van rajtuk öltözve?

rianna 2011.12.01. 17:48:07

@vallatas: nem tudom, mi célból készültek a képek, de semmi erkölcsrombolót nem látok bennük. A modelleket is pénzért fotózzák, szóval nem értem a felháborodásod.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 17:49:11

@vallatas:

előfordul, hogy lányok teherbe esnek 16 évesen, nem lehetett egyszerű, becsületére váljék, hogy megszülte, mehetett volna abortuszra is, nagy szívfájdalom lehet neki, hogy 16 évesen nem volt meg a háttere, hogy nevelni tudja, sajnálom...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 17:58:09

az milyen, hogy valaki 14 évesen önként vállalja, hogy állami nevelőintézetbe megy, inkább, minthogy otthon maradjon!

annamarinak tényleg kemény sora volt...

Szélerőmű 2011.12.01. 18:10:05

@csicserierika: Majd én is pengetek, ha meggyőztél. (Kérj a forgalmazótól jutalékot.)

Tjuca 2011.12.01. 18:15:38

@vallatas: én sem látok semmit, ha portfólióba készült, vagy ha csak úgy, akkor sem. különösebben nem tetszik a sminkje, meg a félig nyitott szája, de ez trend.

a fotózás átalakult. régen is csináltattak fotót az utókornak az emberek, ma ez is egy fogyasztási cikk, hogy elballagsz, és csináltatsz ezért vagy azért egy sorozatot. nincs ebben semmi. :-) és a műfajhoz hozzátartozik a retus, a smink.

tényleg nem értem mi a probléma.

a felvetésed másik részére nem térnék ki, mert az egyrészt nagyon off lenne, másrészt nem itt a helye.

TapOut 2011.12.01. 18:18:51

@vallatas: Miről beszélsz???
Milyen erkölcsöt kérsz számon egy 16 éves gyerektől, akit teherbe ejt egy nagykorú? Megfelelő körülmények és anyagi háttér nélkül arra kényszerült, hogy örökbe adja a gyermekét!!! Hogy lehet ezért elítélni valakit?

TapOut 2011.12.01. 18:19:46

A képek pedig jók!

Tjuca 2011.12.01. 18:20:01

@vallatas: veráról is készültek modell képek (is).

ami vállalhatatlan az a két lány benti képei. na azok, hm nőgyógyászati tankönyvbe (is)... :-)

csicserierika 2011.12.01. 18:36:55

@Szélerőmű: oké, akkor pushpangtól is beszedem a vámot :)

MagasMacska 2011.12.01. 18:49:59

@csicserierika: Ja, a Szélerőmű én vagyok, csak az unokaöccs maradt bejelentkezve és nem vettem észre.

rianna 2011.12.01. 18:51:36

@vallatas: Ez úgymond jobb helyeken is megesik, az ő családi hátterével, 16 évesen egyedül egy gyerekkel mit tehetett volna.

csicserierika 2011.12.01. 18:52:55

@MagasMacska: ez j:) Azt hittem,bővül az üzlet :)

sandokan 2011.12.01. 18:53:09

@TapOut: tegnap csupán iróniából írtam, hogy mondjál már néhány példát. ötven valahány nap alatt, volt néhány eset, amikor az arab hülyegyerek jött ki talán jobban a szócsatából. lehet. talán. és akkor mi van?
miközben attila, meg mások folyamatosan oltották szerencsétlent, ennek semmi köze nem volt a történethez. sokan utálták, mert elviselhetetlen volt. a kisgyerek rosszul pozícionálta magát, szerinte attilával kellett csatáznia, az eredményből látszik, hogy tévedett.

az én rózsám vasutas 2011.12.01. 18:59:41

@rianna: Ezek a 15-16 évesek csak sunáznak és sunáznak, de sunáznak megtanulni csárázni. Így mindig a végtermék az aki rásunázik. Nem akarok elhamarkodottan ítélni, de ennek a Gyurcsány az oka.

capa05 2011.12.01. 18:59:57

Én nagyon nem értem , hogy ehhez a "vetélkedéshez" mi köze a fotóknak és a szociális helyzetnek?
Annamariról csinálatak promó képeket Veráról is.
Az egészből annyi világos hogy mindkét lány tudja, hogy mi fityeg a fiúk lába között, mire kell azt használni és mi lesz belőle ha izgalomba kerül.
Ellentétben a kettővel Veronikával és Seherezádéval..nekik ez a tudomány még ( előadásuk szerint )fehér folt a tudásukban..:)

_most_ 2011.12.01. 19:06:12

Attila a tegnapi összefoglalóban tök rendes volt. Ügye teli ette magát, de Csaba kedvéért, akit mellesleg utál, mégis evett még, noha pontosan tudta, hogy az étel túladagolásával az életét kockáztatja. Ezek után nyilvánvaló, hogy Attila érdemli meg a legjobban a fődíjat.

sandokan 2011.12.01. 19:06:58

@capa05: "Én nagyon nem értem , hogy ehhez a "vetélkedéshez" mi köze a fotóknak és a szociális helyzetnek?"

na ezt most jól megfogalmaztad. semmi és minden. elviekben a benti teljesítményük, viselkedésük alapján ítéljük meg őket. a nézettség, meg a szavazatok viszont már nem biztos, hogy ez alapján érkeznek.

meg ugye vera egyfolytában veronika erkölcséről beszél és ha még idevesszük a takarítási problémákat, akkor a rácz család női versenyzőjének butított verzióját kapjuk.

rianna 2011.12.01. 19:09:07

@Binbir gece: jah, meg az elmútnyócév:)

csicserierika 2011.12.01. 19:10:44

@pushpang: ez pedig egy tisztességes ajánlat :) (vagy ez egy film címe ? fogalmam sincs ) :)

TapOut 2011.12.01. 19:12:50

@sandokan: szóval iróniából írtad azt, hogy amit állítok az konkrétan nem igaz, így legyek szíves példákkal azt alátámasztani...Írtam példákat, erre most azt reagálod, hogy rendben, lehet, hogy tényleg így történt, de akkor mi van?
Az van, hogy az állításomat kérdőjelezted meg, és miután alátámasztom az álláspontomat, szerinted ez mind nem is lényeges, semmi köze a történethez. Akkor mi a lófaszért kérsz rajtam számon példákat????
Nem arról volt szó, hogy kit miért idegesített, ki miért utálta, hanem arról, hogy konkrétan Attila miért akarta villán kivül látni. Hát ezért.

capa05 2011.12.01. 19:19:25

@sandokan: természetesen, mindenki valami alapján választ egy neki szimpatikusabb játékost, a szempontok különbözőek.
jelen esetben uyge két "tábor" van ,mert közvetlenül ők versengenek a továbbjutásért.
Nekem itt nem szimpatikus a fotók és az előélet hangsúlyozása.
A " megesett" lány mitől jobb, vagy rosszabb a felnőtt fotós lánytól?
Azért óvszerről már kellett volna ezelőtt 25 évvel is hallani, de 15 éve biztosan.
A másik erkölcs prédikációja meg fura, de nem alaptalan.. Minden valóságshowban szerepelni férjet keresni Tv szereplésért nem igazán magas erkölcsi mérce.

sandokan 2011.12.01. 19:21:19

@TapOut: "Nem arról volt szó, hogy kit miért idegesített, ki miért utálta, hanem arról, hogy konkrétan Attila miért akarta villán kivül látni. Hát ezért."

most komolyan? írtál két példát, ráadásul az egyik szerinted is véleményes, meg hogy volt még talán néhány és ezért akarta kitenni attila. ja persze. ellenkező előjellel meg volt naponta egy tucat, mert nagyon nem voltak egy súlycsoportban. ennek a játéknak az egyik lényege a legkisebb ellenállás megtalálása és a gyenge láncszem kirakása. az arab ez volt, ezért beszélünk róla múlt időben.

sandokan 2011.12.01. 19:29:00

@capa05: egyetértünk, csak én a kihívott félről nem szívesen írok bármit is, mert szerintem nem százas a lány. mondjuk most inkább három tábor van, mert nekem pl teljesen mindegy, hogy ebből az álom párosításból ki megy vissza.

Tjuca 2011.12.01. 19:46:18

@capa05: itt egy fix szempontja anicának van. a többieknek lehet van, de nem látni.
süti beállítások módosítása