Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x06 - Egy műmájer menyasszony mérhetetlenül mesterkélt menyegzője

2011. november 23. 07:29 - sixx

Az előző adásban letudtuk a mostani adag első két lagziját, Ozorán falusi, Tel Avivban meg meleg esküvőn voltunk, illetve az utóbbit nevezzük inkább egy jól (közepesen?) sikerült házibulinak, már csak a tisztesség kedvéért. A mostani kanyart Nikivel nyitjuk, aki Ajkán házasul, de előtte kizavarták a patakpartra, hogy csípőre tett kézzel álldogáljon addig, míg az operatőr körbe nem járja. Ezt letudva kiderül, hogy a vőlegény kuncsaft volt a fodrászüzletben, ahol Niki dolgozott, és egy hajvágás elég volt a szerelemhez. Niki a kamera előtt természetesen viselkedik, a két kisfia meg cukipofa, de ez a műsor nem a szimpátiáról, hanem az esküvőről szól, ami ez esetbe egy retró lagzi lesz, bármit is takarjon a besorolás.

A VM-ek délután ötkor érkeznek meg a szponzorautóval, Kristóf a visszafogott elegancia mintaképe kockás ingében, fehér tornacipőben és a turiból előszedett gyűrött gatyában, Csilla fekete ruhában érkezett, Ági meg egy testhezálló rózsaszín csőruhában, amit biztos előnyösnek gondol, pedig nem az, a legviccesebb a hastájékon hagyott ablak, amin kibuggyan a háj, no meg az obligát fehér cipő, minden falusi lány legjobb barátja. A helyszín egy szocreál kockaház, a helyi önkormányzat épülete lehet, korábban városi tanács ugyebár, a házasságkötő terem meg odafent, irány a lift. 40 perc múlva felér a násznép, és kezdődhet a ceremónia, templom ezek szerint nem lesz. A ceremóniát Csilla, a ruhát Ági fikázza, minden a legnagyobb rendben. Igen? Igen. Na, menjünk.

A lagzi egy újabb kockaházban lesz, amiről Kristóf elsőre azt gondolta, hogy egy üzemi étkezde, és tényleg, a neve Kvattró étterem, nem viccelek. A bevonulás vicces, Niki két fia a rózsaszirmokat tapossa a betonba, nehogy a szél elfújja őket, közkívánatra pedig itt egy fotó a menyasszonyról is, lehet örülni. Bent a zöld és rózsaszín üli ízléstelen torát, a két színt jóízlésű ember nem keverné, bár az, hogy pont Csilla pofázik a színek miatt, akinél dettó zöld volt minden, kicsit idegesítő. Hétkor kezdődik a zabálás, van vőfély is, gépesített, mikrofonba üvölti a szar poénokat, amiket Kristóf viszont jobbra értékelt az átlagnál, ezek szerint ő több lagzin járt, mint én, mert nekem pont olyan idegesítő a csávó, mint az összes kollégája.

Csilla percei következnek, kiderül, nem eszik levest (de a saját esküvőjén igen), mert gyerekkorában elcsapta a hasát, hangsúlyozottan NEM a levestől, de ez sem tartotta vissza attól, hogy azóta is rettegjen a húslevestől, így inkább bever egy tál pogácsát. A húsleves-fóbia mostantól a kedvenc félelmem, pedig eddig azt tartottam a legviccesebbnek, hogy vannak akik azért félnek a tengertől, mert a fenekén bevásárlókocsik lehetnek. A húsleves Kristófnak nem kóser, hiszen vegán a lelkem, de sebaj, kap egy adag gyümölcslevest, amit külön neki ütöttek össze, de túl sok köszönet nincs benne, mert nem is leves, hanem alkoholmentes bólé. Áginak ízlik a húsleves, bár otthon nagyon sokat kergette a cérnametéltet a tányéron - ezt is pólóra lehetne nyomtatni, ha már.

Ági a legnagyobb ételkritikus a vidéken, a pörkölt zsíros, rágós és hideg, a leve híg és sós. Csilla tányérja is tiszta zsír, de ő szereti a sósat. Kristóf megint külön kap kaját, ez szerintem kedves gesztus, a másik két VM szerint viszont kőkemény taktika, Niki ezzel akarja Kristóf magas pontszámait bebiztosítani. Kristóf salátáját valami öntet díszíti, Ági csokinak nézi, pedig balzsamecet, majd lekutyázza az éttermeket, mert ott fagyasztott krumpliból van a sült burgonya, és az ízléstelen, bezzeg a rózsaszín felsőhöz szilikonpántos melltartót és fehér cipőt felvenni, az nem az. Csilla rámutat, hogy ez a krumpli speciel nem fagyasztott, muhaha. Na, ennyi volt a kaja, nyitótánc, alatta a Dead Like Me című sorozat Que sera, sera című betétdala megy Ami lesz az lesz címmel.

Kristóf nehezen oldódik, biztos nem ivott még eleget, pedig elvárások vannak vele szemben, biztos azt várják tőle, hogy lekapja az egyik bajuszos rokont a sarokban. A nyitótánc után páran elkezdenek vonaglani a menza bejárata környékén kialakított táncparketten, a zene Áginak nem jön be, mert nem volt igazi lagzis-mulatós csárdás, hanem diszkót nyomott a tehetséges helyi erőkből álló vendéglátós zenekar. Pont mire kimondja, a zenekar belekezd egy igazi mulatós faszságba, ezt hívják a facepalm aranyfokozatának asszem. Csilla és Ági tánc helyett inkább zabálna, de a sütik elég gyanúsan festenek, órákon át álltak a melegben, én sem ennék egyikből sem. A háttérben valaki a asztalra pattanva nyit ablakot, és kezd el táncolni előtte, nahát.

Tízkor elrabolják a menyasszonyt és Kristófot, utóbbit nem tudom miért, de nem vagyok járatos a lakodalmak menetrendjében. Mennek egy falunapra, ami azért elég nagy tuskóság, mármint otthagyni a násznépet a picsába, és órákig mulatni valahol másutt, mert ez történik. Szerencsétlen Kristóf csak áll, mint fasz a lakodalomban, nem érti mit keres ott, ahol van éppen, és miért pont ő - közben a lakodalom helyszínén bóbiskol a násznép, a két VM meg fortyog, sejtésem szerint főleg azért, mert nem őket vitték el kirándulni. 11-re aztán visszaér az ifjú pár is, és megjön velük Bangó Margit, hogy emelje az esemény fényét(?), de Csillának a szar is keserű, és megjegyzi, hogy ha egy lagzit ilyesmivel kell feldobni, akkor annak már lőttek. Aranyeső jön, bazdmeg, mi más jönne.

Táncol mindenki, Ági méretes picsáját bámulja a násznép, és drukkol, hogy villanjon már ki a csúnyája a miniruha alól. Kristóf szerint a heteroszexuális férfiak szexisnek tartják a produkciót, na, akkor én buzi vagyok, bazdmeg, mert engem kifejezetten taszít a látvány. Jön a torta is, ami egy kicsit megborult a negyven fokban, ránézésre fehér cukormázzal borított dobostorta, elméletileg viszont orosz krémtorta, Csilla szerint túl vajas volt és gusztustalan. A hangulatban is talál kivetnivalót, az előző rész után nem is hittem volna, hogy ennyire kötözködő a nő. Na, értékeljünk, tíz pont a kaja, egy a hangulat és egy a ruha, az 12 pont.

Ági jön, a Nő, Akinek Több Fehér Cipője Van, Mint Foga, őt is egy patak- vagy folyópartra zavarták le, ahol természetes pózokba kellett vágnia magát, lásd kép. A kezét a Kanári-szigeteken kérték meg naplementében, a giccs üli torát még az emlékekben is, pedig az esküvő még csak most jön. A vőlegény első blikkre egy rakás szerencsétlenség. A VM-ek háromra érkeznek meg a lányos házhoz, Kristóf matrózcsíkos pólóban, Csilla fehér felsőre húzott, fekete csipkés cuccban, Niki meg lilában pompázik. Mivel Ági folyamatosan baszlatta ez eddigi esküvőket, azt várják, hogy majd itt nagy durranás lesz, erre a házat budipapírból hajtogatott virágok díszítik, amitől Kristóf totál kiakad, joggal.

Vőfély itt is van, a tökéletesen vállalhatatlan Laci betyár, aki egy előre begyakorolt forgatókönyv alapján vezényli le az eseményeket, kezdve a leány kikérésével, amihez a talpig fehérbe öltözött, láthatóan iszonyú feszült vőlegény asszisztál. Kristóf meg is jegyzi, hogy úgy érzi magát, mint egy szarul megírt magyar vígjátékban. Na, megjelenik Ági, a pornó- és fétisfilmrendezők legszebb álmaiban is csak néha feltűnő, elöl pináig, hátul Bécsig érő ruhában, az uszályt mit olyat soha nem értetem, mert azon kívül, hogy kurva sokba kerül, és iszonyú koszos lesz öt perc alatt, értelme nincs, kényelmetlen és ronda. Ági arcára egyfajta őrült mosoly fagyott, pont úgy néz ki, mint a Joker a Batman-filmekben, szegény vőlegény meg sem mer mukkanni mellett, megértem, egy rossz szó, és kiharapja a gigáját.

Kristóf rálel Ági kutyájára, és menten öribarik lesznek, kéne egy kutyás spinoff a sorozatnak szerintem. Kristóf számára minden kutya egyformán gyönyörű, és viszi is magával az Özge-pótlékot az esküvő helyszínére, egy másik házhoz. A bevonulás láthatóan pontos koreográfiát követ, a vőlegény összeszorított szájjal lépdel előre, nehogy elbasszam, olvasható le a fejéről, Ági követi kimért, birodalmi lépegetőre hajazó léptekkel, a lábán újabb fehér cipő, a környéken csak azért nyílnak a cipőboltok, hogy az ő igényeit kielégíthessék. Az arcán a mosoly kimeredt egy félig debil, félig kényszeredett állapotban, a szeme viszont folyamatosan villog, isten irgalmazzon annak, aki nem úgy vesz levegőt, ahogy elő van írva. Kristóf inkább a kutya gyomrát masszírozta, mert nem akart rosszul lenni. Igen? Igen. És bazdmeg, egy hálóval (!) lefedett (!!) kosárkából (!!!) lepkéket (!!!!) eresztenek el, eszem-faszom megáll, ha lenne giccsakadémia a világon valahol, ez a hepaj kötelez tanagyag lenne.

A kivonulás alatt Lady Gaga szól, kicsit kizökkentve a sírós rokonságot a hangulatból. Irány a lagzi helyszíne, mínusz a kutya, mert Ági úgy dönt, az eb nem odavaló, és ha ő úgy gondolja, az úgy is van. Szegény Kristóf, így kénytelen lesz odafigyelni az eseményekre, nem irigylem. A lagzi egy lovagteremben vagy miafaszban van, Csilla és Kristóf szerint a berendezés giccses, szerintem az egész helyszín nyomasztó és sötét, a boltíves mennyezet sárga és narancs dekorjától hánytam volna. Ágiról leszedik az uszályt, és nyitó körtánc kezdődik fasza kis mulatós zenére, a vőlegény fehér csontpókrúgó cipőjétől konkrétan kiég a szemem. Hatan ropják, a többiek leszarják az egészet, és még azt sem veszik észre, amit Niki igen, azaz Ági picsáját, ami kilóg a ruhából. Kristóf csak a vállát vonogatja, ő nem vesz észre női seggeket, mint mondja.

Laci betyár megdolgozik a pénzéért, üvöltve szórja a kínrímeket, Geszti Péter büszke lenne rá. Húslevessel nyitunk, de Kristóf itt is gyümölcslevest kap, amit dettó egy félbevágott sárgadinnyében szolgálnak fel - Niki szerint Ági lenyúlta az ötletét, szerintem meg hülyén nézne ki, ha a sárgadinnyelevest kókuszhéjban hoznák. Kristóf a kaja helyett inkább iszik, és a násznéppel trécsel, Csilla a krumplipürét és a karfiolt kutyázza, az egyik sós, a másik sótlan, nahát. A hangulat az istennek nem alakul, talán azért, mert egy hosszú, csőszerű terem végében, úgy 20 négyzetméternyi hely van a táncra, ott meg 100 ember bajosan fér el. A VM-ek (mínusz Kristóf) kitesznek magukért, hangulatfelelősnek Nikit simán el lehet vinni más rendezvényekre is, még a szoknyája is elszakadt, de volt nála másik.

A torta fehér és emeletes, a tetején levő marcipándíszből Csilla jósol: Viktor papucsférj lesz. Az íze is szar, porból van a piskóta, a máz meg tömény. Éjfélre Kristóf saturészeg, ami azzal jár, hogy énekel, pedig Ági gyertyafénykeringőt táncolna a násznép asszisztálásával: mindenki kap gyertyát és tartja, ő meg az urával középen ropja. Jézusom. A keringő végén meghajlás, mint a Savaria táncversenyen, és lehet hazamenni a francba. Na, pontozzunk: tíz pont a kaja, egy a ruha és egy a hangulat az 12. Az összesítés még hátravan, Kirstóf bulija lett a legszarabb, utána Ági mórikálása, ezt követte Niki, majd a nyertes Csilla. Jövő héten jövünk négy újabb arával.

Címkék: négy esküvő
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvizesbogi 2011.11.23. 08:21:24

A Mónika nem Csilla volt egész véletlenül? :)
Én az Ági nevű csajt jobban lehúztam volna a posztban, teljesen vállalhatatlan volt (nemcsak a feje és a ruhája) a viselkedése a megelőző esküvőkön, de még a sajátján is. Én is végig a vőlegényt sajnáltam elkövetkező ablakon kidobott éveiért.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.23. 08:24:59

@kvizesbogi: basszameg, dehogynem, összekevertem az előző adag állandóan okoskodó Mónikájával. köszi!

kitikati 2011.11.23. 08:55:05

Én azon döbbenek meg mindig ilyen bulizókat látva, hogy mennyire nem tudják az emberek jól érezni magukat. Látszik, hogy főleg az idősebb korosztály tagjai legalább negyven éve nem voltak szórakozni és marhára elszoktak ettől az érzéstől. Ezen mi jót röhögünk, de ha Six kolléga összeadja, hogy a négy család összesen mennyi pénzt adott ki ezért a borzalomért, miközben Rózsi néni, az egyik nagyi belerakta minden spórolt pénzét, de a fűtést csak az egyik szobában kapcsolja be az elgondolkoztató

kvizesbogi 2011.11.23. 09:04:15

Mi meg azt beszéltük a férjemmel, hogy valahogy egyik esküvő sem stimmel valamiért, és nem is feltétlenül a pénz miatt. A hangulat sztem alapvetően a páron múlik, elvileg nekik illene közvetve vagy közvetlenül szórakoztatni a népet. Az utolsó pont a lány miatt lett olyan amilyen. És a vőfély amennyit segíthet, ugyanannyit ronthat is, ha béna. Mi hiába mondtuk el neki előre, hogy az idióta versekből a disznó részekre nem vagyunk kiváncsiak, egyszerűen nem hagyta ki belőle (ilyen szinten, hogy ő hányszor kipróbálta a menyasszonyt stb.). Hálistennek nem volt mikrofonja, nem hallották rendesen, de engem nagyon felbosszantott :)

nashy 2011.11.23. 09:18:56

Az egyik csúcspontot kihagytad, Sixx: amikor Kristóf a falubuliban úgy állt ott a színpadon, mint egy KAPSZULA. Percekig gurultam a röhögéstől :-D

Gyevi bíró 2011.11.23. 09:21:11

Ez az Ágnes leány nagyon egy erkölcstelenség határát súroló leányzó vót a dobozba nézve. De a férfiszemnek is (már akinek bejön a tőtött galamb) elég nagydarab asszonyságnak tűnt, a rajta lévő ruházat ezt ki is emelte. De azért néha megpödörtem a bajuszom, a szemérmetlenebb képek láttán...
Viszont szegény legény, akit elvett annak feje erősen igába lett hajtva. Nem tudja, hogy milyen élet vár reá ezután. Ott ahol az asszony parancsol, nem sok terem neki, csak más dunyhája alatt! Én ezt így láttam tegnap volt.

gyevibiro.blog.hu

Gyevi bíró 2011.11.23. 09:22:58

@nashy: Kár, hogy eme szépen cizellált, de néhol oly erősen fogalmazó összefoglalás vége hamar fejeződött be. Pedig a végét vagy a következő előzetest bővebben is kifejthette vóna. No, de erre majd jövő héten visszatérünk!

cicómicó 2011.11.23. 09:23:32

Eszméletlen jó ez a poszt is. :))))
Ági "csokis salátája" volt a legjobb beszólás a műsorban.
Kristóf külön műsort érdemelne. (nekem már a dzsungeles celebműsorban tűnt fel, hogy mennyire jó fej.)

kvizesbogi 2011.11.23. 09:26:53

@Gyevi bíró: kiváncsi vagyok, a jövő hetiekre mit fogsz akkor mondani, ha Ági nagydarab volt :) az egyik roma menyasszony (az Emiliós) sztem travi, így ránézésre, a másikat meg inkább hagyjuk :)

Gyevi bíró 2011.11.23. 09:34:11

@kvizesbogi: Láttam, hogy egy termetes asszonyság lesz a következő fordulóban, és a temperamentumát is megirigyelhetné néhány falusi fehérnép. De a beharangozó szerint a nőszemély csak két hét múlva tartja a menyegzőt. Valóban nőszemély az illető? Vagy mégis a férfiemberek közül való? Meglássuk majdan!

kvizesbogi 2011.11.23. 09:38:35

@Gyevi bíró: Igen lesz egy "temperamentusos" (köszi Cristofel!) fekete ruhás, meg a Bangó-unoka, aki Emiliohoz ment hozzá. Én erre az utóbbira gondoltam. A másik az nő, de milyen.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.11.23. 09:46:32

Mivel a múlt héten véletlen erre a műsorra keveredtem most direkt néztem, még a Napoli-MCity sem tudott tartóztatni, pedig az hűha...
De látnom kellett hogy ezt az erotika expó kiállítóstandjairól ruházkodó miskolci elváráshegyet valaki elveszi. És tényleg, nettó döbbenet. Még ha utolsó esély volna vagy kellene az EU-s útlevél...
Szerintem a legszebb pillanat (ami igenis megérte az átkapcsolást) talán a bevonulása volt Ágnes asszonynak, nem kicsit nézhette túl a November Raint és nem igazán érdekelte a rögvalóság, hogy nem, az ott nem Mr. Rocksztár, én nem szupermodell, ez pedig nem Los Angeles hanem Miskolc hátsó része :))))

Gyevi bíró 2011.11.23. 09:49:26

@kvizesbogi: No igen, az a sudár szép menyecske igazán férfinak való teremtés, és még gyönyörűséges is! Kíváncsian várom a következő hetet!

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.11.23. 10:11:26

na, végre megnéztem az első ilyet. borrrrzalmas, sixx féle beszámolót olvasni ezerszer jobb.
egyetlen pozitív megnyilvánulás Kristófé volt, amikor megdicsérte Niki ruháját. hozzáteszem az a ruha tényleg vlahogy pont jó volt, szemben az ági által viselt rémálommal.
de tényleg ilyen tigris tank combokkal miért visel valaki miniruhát az esküvőjén????

anyókoma 2011.11.23. 10:41:06

Úgy érzem, méltatlanul mellőzve lett az operatőr, aki Ági esküvői szertartásán zseniálisat alkotott. Ági mint egy modell és egy Zs-kategóriás színésznő egészségtelen keveréke vonult a szerencsétlen Viktor felé(aki ezzel a lépésével egy életre rácáfolt a nevére), és a kép szélén ott ült egy idős rokon tolószékben, akit meglátásom szerint Ági azért ültetett hátra, hogy ne rontsa az összképet, ehhez képest szinte végig látszik a nagy pillanatokban. A másik örökbecsű képsor, ami örökre bevésődött az emlékezetembe, hogy szar napjaimon némi vidámságot vigyen életembe az, amikor a lepkeeregetés (édesistenem! senki se szólt, hogy hányólavórt is készítsek be!) közben Ági a botoxolt vigyorával a (mozgás)korlátozott jelen topog, miközben annak a jelenetnek a főszereplője, amit saccperkábé 3 éves kora óta tervez és csiszolgat.
Tény, hogy Kristóf volt a legvidámabb mennyasszony. Nagyon szimpatikus lett a műsor alatt, pedig korábban nagyjából annyi figyelmet szenteltem munkásságának, mintmondjuk a mongol filmművészetnek.

jamesz 2011.11.23. 10:54:41

Hm. Az előző évadot jócskán feldobták a vicces szövegek amit az örök viccesszövegmondó ember prezentál(főzős celebizékben is). Azokat ugyanis stand-up-osok, rádiókabarésok írták (pl. Bellus István...vagy Nékám Petra).
Kb. így alázták mint sixx. Úgy látszik ez nem jött be a Viasatnak, talán nyígtak az előző arák, nem tudom.

Héttörpe (törölt) 2011.11.23. 10:54:43

@anyókoma: Az tényleg zseniális felvétel volt, amikor Ági lábaira koncentrált és a csaj "modelljárással" vonult be, oszt a vádlik összeakadtak!

belekotyogok 2011.11.23. 10:55:18

@kvizesbogi: ági a ruhájához képest nagydarab. :)

kvizesbogi 2011.11.23. 11:04:01

ez kétségtelen, de úgy tűnik, mintha minden ruhájához képest nagy lenne :) vagy csak én nem értek a divathoz :)

belekotyogok 2011.11.23. 11:10:20

@kvizesbogi: ez így van. hálistennek nem ez a divat, max a szolnoknál a négyesen...:D
normális méretű ruhákat kéne vásárolnia, ez a titok.

kvizesbogi 2011.11.23. 11:19:12

@belekotyogok: :)
meg tán kritikusabban szemlélnie önmagát.

Gyevi bíró 2011.11.23. 11:52:24

@kvizesbogi: Nem biztos, hogy így tesz majd, mert szereti a feltűnést, hogy minden szem reá irányuljon. Ezért meg is tesz mindent, még ha el is borzadnak az emberek. De akkor is őtet lássák. Csak ne csodálkozzon, ha egy erős helyi legény kihívásnak veszi, mint bika a posztót, osztán átmegy rajt.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.11.23. 11:59:26

Nagyon jó kis műsor volt ez, én minden percét élveztem! ;)
Szegény Áginak szólhatott volna valaki, hogy egyrész nem "jó nő", másrészt 2011-ben már nagyon ciki ilyen ruhákat felvenni. Laci betyár??? B+!
Amúgy a szőke pitsa hátán az esküvői ruhában a baromi nagy tűzfoltot csak én láttam, vagy valami árnyékott vetett a mikroport?
Kristóf tényleg tök jó fej, annak ellenére, hogy buzi-zsidó feleség. :)
A következő adást már negyon várom, főleg, hogy mindjárt két transzvesztita is lesz benne az előzetesek alapján!

cicómicó 2011.11.23. 12:11:15

Az 5. képen a nő a svédasztalon (szandálban) mit keres?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2011.11.23. 12:25:08

@cicómicó: Szvsz. ablakot akart nyitni, de volt már benne egy kis löket, úghogy nem gondolta teljesen át...

GGG77 2011.11.23. 12:27:18

Sixx, tenyeres-talpas (és egyszerű) ez az Ági lány, ez igaz, de nagyon meg lehetne b...ni, a 3 csaj közül tuti őt vinném.

Ha Kristófnak jól esik, hogy gondolnak a vega kajára, akkor ő is rakhatott volna húst az asztalra. Legalábbis én kurvára ki lennék akadva egy vega menüsoron. Amúgy Kristóf jó arc.

mininyul 2011.11.23. 12:29:42

@cicómicó: "A háttérben valaki a asztalra pattanva nyit ablakot, és kezd el táncolni előtte, nahát."

mézescsók 2011.11.23. 12:37:32

@cicómicó: Ablakot nyit.

Az egész Kristóf miatt volt élvezhető, a többin kínomban röhögtem. Jó fej ez a srác, bármilyen közeghez képes idomulni. Respect.

Silent Bob 2011.11.23. 12:55:10

@kvizesbogi:
A hangulat szerintem elsősorban a rokonok/barátok arányon múlik. :)

Rebelde 2011.11.23. 12:57:44

durva volt a miskolci esküvő:) a többit nem láttam

bohuš 2011.11.23. 13:00:38

Húha, így végigolvasva teljesen megsajnáltam ezt az Ági lányt. Ha karikírozva lett a leírásban, akkor azért, ha meg tényleg ilyen élőben, akkor azért.

belekotyogok 2011.11.23. 13:45:51

@GGG77: szerintem Kristóf csak a műsor miatt kapott külön kaját, mert sokan le se szarják a vega vendégeket. ("egyen halat, az nem hús", nem értik, hogy a húsleves leszűrve miért nem oké...és hogy a rántott sajton túl is van élet).

Egy húsevőt simán jól lehet lakatni zöldséges ételekkel, ahogy néztem, Kristóféknál széles volt a választék, ha akar, simán jóllaknak, de ugye a többiek számára nem ez volt a cél:D...Ja, de aki szerint rántott hús nélkül nem esküvő az esküvő, hát az szánalmas...

Momina 2011.11.23. 14:14:10

A Kristóf jó arc. Ahogy kimondta, hogy "üzemi étkezde" az plusz 2 pont. A Csillától kevesebb fikát vártam, az elején normálisabb volt, plusz az ő esküvőjükön volt a legjobb a hangulat. Ozorán szerintem azóta is ujjal mutogatnak az utcán arra a rokonra, aki olyan önfeledten ropta Kristóffal :) Az Ágit pedig letagadom, hogy egy megyéből származunk, borzalmas az a nő. Reggel pillanatragasztóval széthúzták a száját abba az ijesztő vicsorgásba, szerencsétlen vőlegényt a hóna alá csatolta és kész. A bevonulása külön értékelendő a tántorgós robot-tánc kategóriában. Senkire nem volt egy jó szava az egész műsor alatt, tömény rosszindulat

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.11.23. 14:21:49

@kvizesbogi: mi is azt mondtuk az asszonnyal, hogy legalább 1 fiú van a jövő hetiben is, de állítólag az a roma csaj az csaj, sőt még terhes is. Biza.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.11.23. 14:26:36

@GGG77: na végre valaki egyetért velem Ági ügyben :)

kvizesbogi 2011.11.23. 14:27:16

@Zka: akkor csak baltaarcú szegény :s

kvizesbogi 2011.11.23. 14:29:56

Ha már "be" akart vonulni a szerencsétlen (hova? minek?), legalább ne egy rokkantjeles parkolóban tette volna.

kvizesbogi 2011.11.23. 14:31:03

@Momina: Régen elköltözhettél Bp-re, errefelé nem szokás a nevek előtti névelőzés :) bocsi, nem hagyhattam ki ;)

goldblum 2011.11.23. 14:38:46

A poszt miatt nézzük ezt a keddi borzadályt. A lakodalomban jártasokat kérdezem, tényleg ilyen egy "lagzi"???? Ilyen emberek tényleg vannak??? (S. Kristófra nem vonatkozik a kérdés.) Vagy ez mind jelmez és díszlet???

Rositha Crochy 2011.11.23. 15:09:01

A műsorra és a belőle készült hogyvoltra is 10 pontot adnék a 10-ből. Kristóf hihetetlenül jó arc, ezt eddig nem is tudtam, a két szájhúzogatós falusi ribanc pedig epic volt. 40 percet vártak a liftre? Miért, hol volt az esküvő, egy felhőkarcoló tetején, hogy nem tudtak gyalog felmenni?
Merev vigyor, tuskóláb, töketlen vőlegény, bevonulás, lepkeeregetés - ez a nő ez valami irtóztató. És a kutyás sztori, na az mindent elárul róla. Dehát a férfiaknak ez kell...

szappanfőző 2011.11.23. 15:13:43

Az egyik képen a Parkinson Jeep -es muki melyik öröm apa az éjjeli gyakorlóban?
Vagy szoc. otthonban volt a buli?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.23. 15:15:24

Ágnest igazán kiokosíthatta volna valaki, hogy esküvőkre milyen göncöket illik felvenni, mert kategorikusan hozta a véletlenül odatévedt könnyűvérűt. Legalább a színre figyelt volna, ha már a fazonra, ruhahosszra nem is. Sajátomról seprűvel hajtanám el, ha felbukkanna egy ilyen Pretty Woman-rongyban.

Annak meg, aki leporolta ezt a November Rain habcsókruha-fazont -Rubint Réka, tán?- rugós szívlapát. Elvileg CSAK a vőlegény veszi meg az árut, nem?

sunblind 2011.11.23. 15:19:20

.. ez jó érdekes egy műsor lehet, viszont a szokásosnál is több nyomatékszót népszerűsítő manualon négyszer is harsányan felkacagtam, bazdmeg, úgyhogy gondolom ezek után úgy fair, ha csak megnézek egy epizódot.

Gyevi bíró 2011.11.23. 15:36:33

No gyermekim! Aki tegnap lemaradt volna, vagy csak összeolvasni szeretné eme írással (vagy a régebbikkel), azoknak itt vala az összes rész a második szériából a tegnapival együtt!
video.viasat3.hu/series/negy_eskuvo_2

Lotyóbridzsida 2011.11.23. 15:44:20

amíg élek, nem értem meg, hogy miért kell milliós nagyságrendű (majomparádé)bulit rendezni, csak mert összeköti két ember az életét...

illetve, bocs, értem. kell a "program"=tervezgetés/szervezés fél-egy évre előre, + királylány effekt a végére csattanónak.:))

sorica123 (törölt) 2011.11.23. 15:45:17

@kvizesbogi: a mozgáskultúra is sokat dob az összképen. Meg az öltözködési~. Ha van. Áginak egyik sincs. Amúgy az átlagosnál eggyel termetesebb, de nem az a kétajtós típus - az alkatától még nem kéne úgy kinéznie, mint egy balettező elefántnak.
@neccharisnyás útonálló: majd' mindenki el volt keveredve divatügyileg, rettentő gagyi stílusú cuccban volt Ági is meg a menyasszony is, legalábbis nekem ezek a naggyontipikus menyasszonycuccok nem annyira tetszenek. Ágnes ruhája, meg buliba, máson talán jó lett volna, de rajta úgy állt, mintha belehúzták volna egy virslibélbe, és az szét akarna durranni rajta.

anna333 2011.11.23. 16:03:03

@goldblum: Sajnos azt kell mondjam ilyenek. Sőt, még ilyenebbek.........nem akarok megbántani senkit, de a menyasszonyok kb. 80%-a Ági típusú, nem arról szól, hogy a boldogságunkat együtt megünnepeljük a családdal, barátokkal, hanem a puszta magamutogatásról, szereplésről.
A násznép meg csak feszeng és néz ki a fejéből...........meg iszik:-)

Nekem Kristóféké tetszett a legjobban, nagyon szimpatikusak voltak.

bohuš 2011.11.23. 16:03:51

@sunblind:
Én most a poszt olvasása után megtettem, megkerestem a műsort a csatorna oldalán. Egy csomó poén meg se lett említve ("a karikagyűrűre esküszöm" - fogadalom, a "felnézek rád mint férfira" mondat alatt felszakadó röhögés, ahogy az ifjú asszony hosszú uszályával feltörli a poros utcát; Kristóf, aki áll az ifjú pár mögött, mint egy "kapszula", ahogy ő fogalmaz és a többi). Tanulságos epizód volt...

Lotyóbridzsida 2011.11.23. 16:16:20

@anna333:

En meg szoktam botránkoztatni a népeket, azzal, hogy köszönettel visszautasítom a meghívást.
Ha a szívemnek nagyon kedves emberek hívnak meg, akkor a szertartásra elmegyek, aztán bye-bye. Ezzel vígan kiküszöbölhető a kellemetlenkedés egy egész szombaton át. Valahogy tiltja a vallásom, hogy támogassam a jelenlétemmel az ilyen értelmetlenségeket.:)

anna333 2011.11.23. 16:59:06

@Lotyóbridzsida: Én is utasítottam már vissza meghívást, mert éreztem, hogy inkább nézőközönséget keresnek. Bár lehet, hogy jobb lett volna elmenni.........sok jó pia :-) mindent elbír.

Momina 2011.11.23. 17:38:34

@kvizesbogi: Pedig jobb lett volna, ha kihagyod, mert ha kihagyod, akkor most nem utalnék földrajzi tartózkodásomtól teljesen függetlenül csendesen az írottnyelvi névelōtilalom és a személynév elōtti névelō beszédnyelvi megengedettségére, sōt szükségességére, arra, hogy ez egy beszélgetōs fórum, valamint a latin és germán nyelvcsaládokból átszivárgott nyomatékosító névelō intézményére :)

Bubba Rogowski 2011.11.24. 08:51:28

Ehol van ni a facepalm aranyfokozata:
9gag.com/gag/210543

Majolie 2011.11.24. 13:40:00

Amikor a kilógó csunyáról volt szó, mármint hogy szexis-e vagy nem, szerintem Kristóf azt mondta, hogy ő ezt nem tudja megítélni. És a narrátor mondta, hogy igen, ez szexis. Ha jól emlékszem. Sokkot kaptam ugyanis :)

derkat 2011.12.07. 12:26:12

Roppant élvezetes posztok!Máris visszanéztem a Via3 ide vonatkozó videóit és ennyi utálkozó,egymást fikázó,nyafogó és teljesen természetellenesen viselkedő menyecskét látva azon tűnődöm:hol vannak a férfiak?Mert akik ott vannak és képesek némelyiküket arául fogadni,a műsort utólag megnézve bánják,de rohadtul.Késő bánat,fiúk!
süti beállítások módosítása