Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x05 - Ozorai mulatság és irzaeli legényara

2011. november 16. 06:46 - sixx

Új hét, új hisztik, négy új ara a porondon: Csilla, a szürke egér, Nikolett, egy rendezetlen fogsorú szőke nő, a barna Ági, aki úgy lépked a kamera felé mintha Darth Vader ülne a nyakában és fémből lennének kicsit vaskos lábai, no meg Kristóf, aki nem Krisztinává akarja átműttetni magát, csak még nincs pénze, hanem fiú, és meleg. Elsőként megyünk Ozorára, igazi sátras falusi lagzira, itt Csilla, az adminisztrátor mondja ki a boldogító(?) igent valakinek (a vőlegény személye a műsor szempontjából tökéletesen lényegtelen) 500 fős vendégsereg előtt 3,5 millióból. A menyasszonytánccal azért öt miskát be lehet hozni minimum, szóval nem sajnáljuk a a magát költségekbe verő 26 éves nőt. Steiner Kristóf Tel Avivban esküszik a tengerparton, hetven barátja társaságában, 300 000 forintból, ami már-már bibliai siker, 4285 forintból valakit etetni-itatni egész este utoljára Jézusnak sikerült.

Az arák egy étteremben ismerkednek, a szokásos dramaturgia szerint a furcsa negyedik csak később érkezik, addig a három átlagos trécsel érdektelen dolgokról. Niki 29 évesen kinéz negyvennek, kicsit karikás a szeme, kicsit püffedt az arca, van két gyereke, amitől Csilla kiborsódzott, mert ez annyira jó érzés. Kristóf spontán bevonulásánál csak Ági feje kínosabb, ilyen sminket utoljára a cirkuszban láttam hatévesen, és akkor is majd' összehugyoztam magam rémültemben. Egy természetes mozdulata nincs a nőnek, minden mosolya, mondata gondosan kiszámított, idegesítő egy kicsit.

Csilla, a falus lány elalél Kristóf közelségétől, hiszen a Nagy Fővárosi Művész mellett Ozorán nem sokszor ülhet, de majd most. Ági annak örül hogy szinte egy teljesen más világba repülhet Kristóf esküvőjére, és lerondadögözi Kristóf ölebét, Özgét, a kínai meztelen kutyát, mert neki is van olyan, és az övé sokkal szebb. Ez a nő az egyszerűség matrjoska babája, komolyan, bár azt azért valljuk be, hogy Özge kibaszott ronda. Na, eleget pofáztunk marhaságokról, irány Ozora. A menyasszonyokat a szokásos, egyhelyben állós képpel mutatja be a kamera, Csilla már itt befeszül kicsit, nem neki való a rivaldafény ezek szerint. A férjével már az óvodában is együtt játszottak papás-mamást, ugorgyunk.

A 3 VM új szponzorautóval érkezik, Niki egy, az elegancia határán táncoló fekete göncben, Kristóf tornacipőben, ránézésre az érettségiző nadrágjában, Ági meg egy tüllszoknyás-csipkével tört izében, pedig nem pornóforgatás lesz, csak sima falusi lagzi. A helyszín iszonyú nagy, ekkora sátorban a Szigeten koncerteket szokás rendezni, most viszont zöld lufik és hosszú asztalok uralják, a dekor minimalista, de legalább nem giccses és tolakodó. A sörpadok hosszú távon viszont rohadt kényelmetlenek, én speciel egy óránál többet nem tudok így görnyedni, igencsak kifordultam volna a sátorból már az elején, de hálistennek én nem vagyok vőleány. Elindul a menet, mindenki felvonul az Ozora táblánál, oszt hajrá, a VM-ek közben a sátorban pálinkáznak lendületesen.

A menyasszony ruhája nekem pont olyan, mint az összes eddigi, fehér, ránézésre kurva kényelmetlen és kibaszott drága. Ági ennél jobban benne van az iparban, ez a ruha az idei trendnek megfelelő, ezért szar, értem, ha a tavalyi divatnak felelne meg, akkor meg az lenne vele a baj. A menet elindul a templomba, mindenki kicsípte magát, mint szarospista Krisztus nevenapján, 1988-as érettségim óta nem láttam ennyi mályvaszínű nejlonöltönyt még fényképen sem. Kristófnak tetszik a falu, a másik két VM-nek meg kivan a töke, na jó, a lába, mert ezek szerint körömcipőben félórát sétálni rosszabb, mint Giró-Szász Andrást hallgatni négy órán keresztül. Az esküvő nagyon vicces, a pap elképesztően vicceseket mond és raccsol, csoda, hogy nem hívták még be a Heti hetesbe. A legjobb az volt, amikor a boldogító igen kimondása előtt a vőlegénynek egy könyvben mutatta meg, mit kell ilyenkor mondani. A szertartás fényét az ifjú Adrien Brody jelenléte is emelte.

Este hatra érnek vissza a sátorba, szól a mulatós zene, az ifjú pár meg nyitótáncot lejt, de Niki szerint ez csak a szervezetlenség jele, senki nem szólt, hogy most tessék dobni a csokrot, meg hasonló faszságok, én Kristóffal értek egyet, akinek a spontán rendezetlenség tetszik, mindenki oda ül, azt csinál, iszik, eszik amit akar, naccerű. Pálinkáznak is, az Ági göncéből kilógó csöcsökre többen is rábuknának az 500 meghívottból. A kaját ott csinálják a nénik a ház sarkában, már a látványtól is nyáltócsa gyűlt a kanapé alá, ráadásul iszonyú rendesek is, mert Kristóf vegán életmódjához igazodó ételek is vannak, még a végén erre az esküvőre kénytelen leszek 13 pontot adni. Míg Kristóf eszik, Ági meg pálinkázik, Niki sikerrel csinál magából hülyét egy vájdling tészta kavargatásával. Áginak persze van baja a főzéssel, nem higiénikus, mondja, és inkább bemegy táncolni egy lila inges csávóval. Közben elkezd szakadni az eső.

A főételek az istennek nem jönnek, pedig már tíz óra is elmúlt, Kristóf és Niki egyre jobban be van baszva, az előbbi Ági csöcseit dicséri nyíltan, aki viszont Borsodból jött, és a húslevest látva keresztet vet, mi a faszom, benne a zöldség? Hát benne. Niki szerint a leves hideg volt, ettől még azért betermelte, Ági a marhapörköltet sertésnek nézi, pedig saját bevallása szerint nem is ivott annyit. Nikinek a szarvaspörkölt sem jön be, mert az is hideg és még gomba is van benne. Ági ebből nem eszik, mert aranyos állatot nem fogyaszt. Oszt a kisboci? Az nem aranyos? A kaja nem jön be senkinek, csak Kristófnak, aki kiröhögi Nikiéket, oszt mi van akkor, ha hideg?

11-kor jön a táncolás, Kristóf és Niki performanszáról Ozorán évtizedekig fognak beszélni, hát még a süteményekről, meg az emeletes tortáról, amiben még egy kibaszott szökőkút is van, komolyan. A mulatság folytatódik, Kristóf egy faszival ropja, nagyszerű, a kamerába azt mondja, visszafogott volt, nabazdmeg. A menyasszonyrabláskor a legények Ágit viszik el, megpálinkáztatják, Kovinál így indulnak a műalkotások, itt nem lesz belőle gruppen, csak lelkes tánc. Kristóf közben kint alszik állva valami kőfal mellett, ezzel a csodálatos képpel búcsúzik Ozora, a 12 pontos esküvő (tíz a kaja, egy a ruha, egy a hangulat).

Na, irány Tel Aviv, ahol ugyan hivatalosan a melegek nem köthetnek házasságot, mert csak a vallási esküvő érvényes arrafelé, de sokkal kisebb az esély arra, hogy a tengerparton megköveznek egy melegpárt, mint mondjuk a Balaton partján, így a ceremóniáért utazni kell. Kristóf és Matan öt éve él együtt, hóttszerelmesek, stb. A 3 VM Izraelben könnyű nyári göncökben flangál, Ági a Kleopátra és a farkas testőrség című Kovi-produkció főszerepére, Csila az anyaságra készül a ruhák tanúsága szerint, Niki cucca lilás. A násznép Csila szerint hétköznapiasan volt öltözve, sehol egy szín, boa, vagy seggbe dugott pávatoll, nahát, már a melegekben sem lehet bízni. De hát esküvőre jöttünk, vidáman kell öltözni, szakad ki belőle a kétségbeesés, csillogjunk! Hajókázni mennek, nem tudom, ez is benne van-e a 300 000 forintban, nemigen. Áginak meg kellett szoknia a hullámzásokat, Niki pedig azért csalódott, mert billegett a hajó. Aztakurva.

A hajón a 3 VM Kristóf faterja, exfaszija és Özge társaságában ül, közös erővel találgatják, milyen kaja lehet kitéve az asztalra. Na, bourekas az vagy miafasz, hozzá házi szószok, jó étvágyat. A ceremónia a hajón zajlik, a menyegzői sátor, azaz hüpe alatt áll a két csávó barnás parasztingben és laza gatyában, ami Csillának nem tetszik. Kristóf a házassági fogadalmat angolul, nagyon erős akcentussal nyomja. Igen? Igen. Mázeltov, pohár összetör, indulhat a buli. Csilla nem értette a szöveget és ezért idegennek érzi magát. Áginak az esküvői hangulat hiányzik, amiből azért kapunk, mert az ifjú pár nyitótánca az Abba Xanadu című slágerének dallamaira történik és nagyon vicces, retró diszkóelődásba torkollik, ez még Nikinek is bejön. Áginak furcsa, hogy férfiak táncolnak együtt, majd megszokja.

A hajó kiköt, a parton egy klezmer zenekar várja a jónépet, tánc, jókedv, vidámság, Kristóf a násznép közé vegyülve mulat, ebben az esküvőben semmi hagyományos nincs, a lagzira is egy étteremben kerül sor, kint turisták, bent a násznép. A kaja svédasztalos, Áginak itt sem tetszik a szervezetlenség és az sem, hogy a kajanevek nincsenek kiírva, ráadásul nem szakképzett vegán, így találomra csipegetett a tálakról. Csilis bab, rizottó, kuszkusz, van itt minden, csak hús, tojás, hal, tej, ilyesmi nincs. Nikinek hús kell, legalább egy rántott szelet, de nem kap, ezért csalódott. Csilla nem szereti a csípős kaját, de a csilis bab finom volt, de nem volt az, de az volt, de csípett, de nem nagyon, de nem volt jó, végül is elégedett, annyira nem az. A sütik legalább jók, gondolom én, Ági két csokis muffint ver be gyorsan, mert ráfér.

Az est egyik fénypontja Kristóf megfelelően intoxikált állapotban levő exének előadása volt, aki a Love Story egyik betétdalát énekli, Ági szerint ez kicsit ízléstelen, és ha az ő pasijának az exe tenne ilyet az ő esküvőjén, megetetné vele a mikrofont. Én meg sem hívnám, na mindegy. Csilla hozott egy kis ozorai házipáleszt, ettől oldódnak, de a tánc nem nagyon megy, bezzeg az újasszonynak. Kristófnak nincs menyecskeruhája, ezért gondolom, majd vonnak le pár pontot. Niki azt bírja mondani, hogy "a hangulat, a zene miatt, legalábbis részemre, a többiek már ittak annyit, hogy tudjanak táncolni." Ezt pólóra kellene nyomtatni, esküszöm. A lagzi leginkább egy házibulira hasonlított, az igaz. A VM-ek busszal mennek a szállodába éjfélkor, nem hiszem, hogy ez lesz a nyertes esküvő. Jövő héten retró és hagyományos lagzi van soron, addig tessék kibírni.

 

Címkék: négy esküvő
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Héttörpe (törölt) 2011.11.16. 09:06:19

Zsír volt az öf. Xanadu helyett waterloo volt a nyitózene, ami szerencse, mert a xanadu egy fos. Én egész műsor alatt Ági mondatain röhögtem, kihívás volt neki 3 szót nyelvtanilag helyes mondatszerkezetbe foglalni.

cicómicó 2011.11.16. 09:08:04

Én a maximális pontszámot adom erre a posztra. Szenzációs.
Az állvaalvó+A.Brody képek szuperek. No meg a Jézusos hasonlat nagyon tetszett. Köszönöm

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.11.16. 09:33:39

Az elején nem gondoltam volna, hogy Kristóf lesz a legszimpatikusabb arc. A menyasszonyok meg magyarul sem tudtak 1 mondtaot sem elmondani. Na azon sirtam rendesen.

*jinx* 2011.11.16. 09:47:49

Nem igaz, hogy a zsidók toleránsabbak a melegekkel szemben, ők Tel-Avivban élnek, ott vannak a barátaik azért ott rendezték a lagzit nem a magyarok vélt homofóbiája miatt. Sőőőt egyáltalán nem olyan toleránsak, néhány éve hatalmas botrány volt a tel-Aviv-i melegfelvonuláson jóval nagyobb, mint itthon az előző kormányzat alatt. Ezek szerint ott is bejegyzett élettársi kapcsolat van, mint Mo-n? És vallási esküvő számít hivatalosnak??? SKANDALLUM! :)

Kristóf nagyon jó fej volt, pozitívan csalódtam benne. Kutyája rondasága ellenére cuki. Az nem volt szimpi az esküvőjén, hogy míg az ozorai lagzin gondoltak az ő vega életmódjára fordítva ő már nem tette meg, hogy a húsfogyasztó menyáknak kedvezzen és legyen néhány húsos étel.

Csilla mennyire nem tud beszélni, rossz volt hallgatni! De Ági beszólása is díjnyertes: "a véleményem megoszlik az esküvő hangulatáról..."

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2011.11.16. 09:58:18

@*jinx*: ez a kajás dolog nekem is szemetszúrt!

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.11.16. 10:05:42

ó már megint lemaradtam róla, francba pedig élmény lehetett:)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.16. 10:13:06

De jó! Imádom a relaiti sókat! Addig sem kell TV-t néznem!

Plumper_ 2011.11.16. 10:18:33

@*jinx*: ki lehet bírni fél napot hús nélkül. nem a lagzin kell zabálni, hanem otthon.

*jinx* 2011.11.16. 10:21:47

Ilyen alapon ki lehet bírni fél napot hússal. Nem a lagzin kell zabálni, hanem otthon.

Az elv, a figyelmesség a lényeg nem a "zabálás".

xenuka 2011.11.16. 10:39:21

Ajándékom a Jézusos hasonlatért:

Mózesnek azért kellett a Vörös tengert szétválasztva átkelnie rajta, mert égett volna a pofája ha a zsidókkal kellett volna végigmenni a parton.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.11.16. 10:40:42

Hát én nem tudom hogy az EB-selejtezők között ezt hogy találtam meg és miért néztem meg, de...ilyet mint ez az Ági nevű b.szatlan (öltözködni, beszélni, viselkedni, sminkelni és lazulni nem tudó) libuskát akinek még a gyémánthegy is lapos meg matt még nem éltem...

tündérborsó 2011.11.16. 10:42:55

Kristóf volt a legjobb arc, és nem csak azért, mert bebaszott. :)cuki volt, mikor elbóbiskolt:) végre volt valaki, aki felvállalta, hogy egy esküvőt csak bepiálva lehet elviselni. :)

amúgy nem értettem, hogy a sátras retteneten mi került három és fél misibe?????????

phaszfej 2011.11.16. 10:46:45

steiner kristóf nem is buzi. ez a legszomorúbb ebben az egészben.

Pávor Jál 2011.11.16. 10:47:59

@Plumper_: De a lagzin kell zabálni!

*jinx* 2011.11.16. 10:48:57

@tündérborsó: még olcsó is volt. Gondolj bele 450-en voltak, Pesten min. 10e/fő a kaja plusz a ruhák, smink, fodrász, videó, fotó, zenekar, vőfély (itt nem volt, virágok, dekoráció stb... és mivel esküvőről van szó, a szorzó minimum kétszeres mint alapban! :/

Akinek nem inge.... 2011.11.16. 10:49:40

Szerintem Kristóf rettentő jófej ember,nem gondoltam volna róla,azt hittem,a picsogós fajtából való.de nem.messze elbújhat mögötte az összes hisztis liba.csak ne kente volna be sárral a ruháját....

Még valami. miért van tele a poszt felesleges trágárkodással? rendben van,értem,h egy-egy helyen feldobja a szöveget, de ez kicsit sok. vissza kellene venni, a valóvilágban lehet, de ez éppen házasodni készülő embereknek akár még hasznos műsor is lehet (nekem pl.) ha valaki nem ismeri,és elolvassa ezt,azt hiheti,hogy trash-reality, pedig nagyon nem az.

Akinek nem inge.... 2011.11.16. 10:50:49

@tündérborsó: tudod,aki szerint 2 ember legszebb napját csak részegen lehet elviselni, az ne nagyon okoskodjon már esküvői árakban,mert nem ért hozzá. és nem is fog,ilyen hozzáállással.

tündérborsó 2011.11.16. 10:52:09

@*jinx*: tényleg, persze. akkor átfogalmazom. mi a f...nak kell 450 embert meghívni és elkölteni egy fél lakás árát egy ilyen szemétért? ocsmány ruhák, szar kaja sat. :)

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.11.16. 10:54:43

"A szertartás fényét az ifjú Adrien Brody jelenléte is emelte." Azt hittem ez már Izraeli kép ennyi kampós orral. A ruhájuk pedig finoman szólva is egy okádék volt, pláne annak a fényében, hogy mekkora divat szakértőnek adja el magát itthon. Az angol kiejtésén pedig dobtam egy hátast. Vajon Madonna nem röhögte el magát interjú közben?

tündérborsó 2011.11.16. 10:54:52

@Akinek nem inge....: akinek ez élete legszebb napja, azt tudom sajnálni.
a szintis zenének nevezett borzalmat és a sok sosem látott jópofizó rokont CSAK részegen lehet elviselni. :)

*jinx* 2011.11.16. 10:55:24

@tündérborsó: Biztos mert arrafelé ez a szokás, hogy az egész pereputtyot meghívják. Megtehetik, és? Nyilván ha nem lenne pénzük nem rendeztek volna ekkorát.
A menyasszonytáncból bőven megtérül még a duplája is visszajön sztem. :)

tündérborsó 2011.11.16. 11:02:59

@*jinx*: nem tudom, lehet, hogy volt annyi pénzük, lehet, hogy vettek föl kölcsönt, ahogy sokan. :) fölösleges rongyrázás. nekem sosem lesz ilyen :)

kamarti 2011.11.16. 11:04:36

@csizsikpizsik: viszont megfelelő méretű és megfelelően menedzselt (ld. ruhái) csöcsökkel rendelkezik, így aztán nem csak a falusi lakodalomban táncoltatták nyálcsorgatva, hanem Tel-Avivban is "azt hitték, ő a menyasszony", és neki ennyi elég
egyébként én is megállapítottam, hogy az arák közül tényleg Kristóf volt a legjobb arc, és igazából még azt sem tudom felróni neki, hogy nem sütött ki 3 rántott szeletet a csajoknak, hiszen zöldséget, gyümölcsöt, sütit mindenki eszik. Az meg, hogy az exe, akivel ezek szerint vannak olyanban, hogy meg merte hívni, szerelmes dallal köszöntötte őket - hát mit kellett volna énekelnie? siratót?

judy7 2011.11.16. 11:40:20

Esküszöm vártam mikor húz elő a HP a retiküljéből egy szelet ozorai rántotthúst :)

Kristóf esküvője szuper volt, szívesen lettem volna vendég!!!!
Nem értem miért gond h. a pasija énekelt? Szerintem aranyos volt :) Valószínűleg békében váltak el, nem vagdosták a nagykéseket egymás hátába :)

gizdacsavo 2011.11.16. 14:10:18

"A hajón a 3 VM Kristóf faterja, exfaszija és Özge társaságában ül"

Kristófot elnézve kérdezem, ez három külön személy? :)

raar-pingvin 2011.11.16. 17:53:02

@*jinx*: az az igazság, hogy ha valaki azért nem eszik húst, mert sajnálja az állatokat ( mint én is), akkor még mások kedvéért sem....na jó, nem ő vágja le őket, de szóval nem könnyű ez.

gillian 2011.11.16. 18:42:56

egyre jobban bírom ezeket a összefoglalókat, nagyon köszi!
így utólag sajnálom kicsit, hogy még egy adást sem láttam, lehet, ezt most meg kéne nézni...

Intizar 2011.11.16. 19:47:20

Imádom az összefoglalókat, főleg, hogy a tévét mellőzöm. Ugyanez miatt viszont fájt, hogy az egyik párról sem volt ezúttal esküvői kép. Ha már legyalázzák a ruhákat, hadd lássam, hogy mit. (Bocs, a zsidó vőlegénypár lábáról volt kép, de az kevés.)

Intizar 2011.11.16. 19:49:17

B*szcsi, ne már! Kristóf ANGOL kiejtése???
Akkora gyíkok ezek a "kabbalisták", hogy egy eskünyit se hoznak össze héberül? Kínos.

az egyik szereplő 2011.11.17. 18:12:36

Kedves ARC NÉLKÜLI kritikus!Legalább mutasd az arcod ha mersz másokat alázni!Bármit is írsz,akkor is mi kerültünk be a műsorba,te meg csak a géped elől vagy nagy "ember"!!!Ahhoz is hülye vagy,hogy tudd miről szól ez a műsor!!!Ez a 4 hétvége többet ért mint a te egész életed!Mi kiálltunk a kamerák elé,te meg csak egy sötét sixx nulla vagy arc nélkül elbújva mindenki elől!!!Nem baj mindíg kell egy ilyen farok is különben lehet,hogy nem beszélnének a műsorról!

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.17. 19:24:34

@az egyik szereplő: Eleg vicces, hogy arctalannak titulalsz, kozben nev nelkul kommentelsz. Keress ram, lesz fej is, meglasd. Ha ez a negy hetvege volt eleted csucspontja, oszinten sajnallak, aki viszont kurvanak megy, ne sirjon, ha megbasszak. Ja, es jovo heten is lesz ilyen, jobban teszed, ha nem jarsz erre.

az egyik szereplő 2011.11.17. 21:15:56

Látod te veréb gyökér,ennyire fasz vagy mert az arcátlant sem tudod megkülönböztetni az arctalantól!Tudod csak egy ékezet!De minek is mondom egy tudatlan fasznak! Egyébként is te minősítettél másokat a szarfaszú pofád megmutatása nélkül!Én/mi/ keresselek rád, te veréb???Kurva meg a jó édes anyád,akit seggbe baszhat egész rokonságod!IS!!!Bánt,hogy egy meleg eskűvőt láthattál?Ha kell seggbe baszlak én is! De te ahhoz is hülye vagy,hogy /KÖZZÉ TEDD,TUDOD A VILÁG ELÉ/a számodat vagy a címedet! Ami nem csak kamu!A gázsi a miénk, te meg csak geciskedj te meg csak irogass te 0! Te figyi, a sixx az szopsz vagy szart szopsz?

az egyik szereplő 2011.11.17. 21:20:53

Nő vagy?Vagy faszi?Mutasd meg mid van te veréb geci!Ahhoz is hülye vagy,hogy megbasszanalak vagy jól megdugj valakit!6Na ki vagy te majom?

telefontölltő 2011.11.17. 21:50:27

Drága Sixx.Nem voltál ott egyik esküvőn sem, és egyik arát sem ismered. Mégis úgy kritizálod őket, mint ha évek óta ismernéd őket. No meg persze, úgy nyilvánítod ki az igen kedves véleményed az esküvőjükről, mint ha ott lettél volna, pedig csak annyit láttál belőle amit a tv-ben összevágtak. 24 órából láttál 10 percet? Szerinted???? Nyilván írnod kell valamit, hogy olvassák a blogot, és akkor csak gondolj bele: a lányoknak kritizálniuk kell egymást, hogy segítsék magukat a nyeréshez. Ők sem olyan természetű emberek a szürke hétköznapokban, ahogyan látod a képernyőn. (Abban a negyed órában) Rólad is az lehetne a véleményem, hogy egy mocskos f.sz kalap vagy, de nem teszem, így mert akor én is abba a hibába esnék, mint te. Nem ismerlek, és a szövegeid alapján ítélkeznék csak. Szóval gondolkozz el egy kicsit, mielőtt valakire valamit is írnál!!!!!!!!!!!!!

telefontölltő 2011.11.17. 21:59:12

Drága cukorborsó(tündérborsó)!
Attól, hogy valamikor az életed folyamán megutáltad a sátras lakodalmat(ha egyáltalán volt már ilyenben részed) Attól még nem kell beskatulyázni minden egyeset. Te sem voltál ott! Figyelj drága! Nekem is nagy szabású lakodalmam volt, hasonlóan, mint Csilláéknak, és a sátor bérlése csak 5-6száz ezer forint. És hidd el, a mai anyagi helyzetben (amikor a rezsire is alig jut) Nagyon nehéz lenne össze táncolni 5 misit. Még kint Ausztriában egy rúd mellett ruha nélkül sem sikerülne. És attól hogy szerepeltek ebben a műsorban, szerintem még nem kurvák!!!! (Ezt mondjuk lehet nem te írtad róluk.) Szóval, ha nem szereted az ilyen stílusú esküvőket, még nem kell elvárnod mindenkitől, hogy ők sem szeressék! Nem igaz?

az egyik szereplő 2011.11.17. 22:11:52

Te legalább látod a dolgok jó részét, nem úgy mint mások!Ugye nem kell írnom,hogy ki?!

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.17. 23:10:48

@az egyik szereplő: a szellemi toprongy legmélyebb bugyraiban sem találni ennyire egyszerű lelket, mint te. a kommentedet nem moderálom ki, mert ennyire sötét vadparasztot nem eltitkolni, hanem mutogatni kell. csak így tovább, az év végi gyökérkomment-díj egyik nagy esélyese vagy, még a végén index címlapot ér a kreténség, drukkolj nagyon.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.17. 23:13:14

@telefontölltő: eltévesztetted a házszámot, de nem baj. ez a blog a tévéműsorról ír, arról, amit abban látni. ha ezt nem sikerült felfogni, akkor túl magasra tettük a lécet, te meg leverted. nem baj, csak a te szellemi nyomorúságod miatt ne én legyek már a hibás.

tündérborsó 2011.11.18. 14:10:09

@telefontölltő: igen, volt szerencsém sátras lagzihoz, hajjaj. nem mondok véleményt olyan dologról, amit nem ismerek. és nem csak az én véleményem,hogy ezeket a retteneteket a kevésbé egyszerű emberek csak és kizárólag kellő mennyiségű alkohol segítségével tudják elviselni.
attól mert valami drága, még lehet szar.
de,hogy ellenpéldát is hozzak. tavaly nyáron volt szerencsém részt enni egy nagyon klassz esküvőn. nem voltunk sokan, kb ötvenen, és az egész messze nem került egy misibe sem. és nem azért, mert nem tudták volna kifizetni. kerthelyiség, semmi sátor, finom ételek, apró figyelmességek, a menyasszonyon egyszerű, ámde szép és kifinomult ruha. sőt, szereztek egy jégkása készítő gépet :)
dj volt, nem szintiboy. az egész egyszerű volt és szép. stílusos.

és még annyit. ha valaki bohóckodik a tv-ben, ne sértődjön meg, ha lesznek olyanok, akik kiröhögik.

cicómicó 2011.11.19. 08:37:07

@sixx: Jók a reakcióid. :)))

trillárom 2011.11.19. 11:41:06

Nem tudom ki járatta le jobban magát sixx vagy az ide kommentelő egyik szereplő. Én az utóbbira tippelek..Szegénységi bizonyítvány kiállítva.

belekotyogok 2011.11.19. 12:28:13

Zseniális :).

@az egyik szereplő: arc nélküli=arctalan. te tévesztetted el.

rianna 2011.11.20. 15:42:11

jópofa így nézni az ismétlést, hogy közben csekkolom a hv-t is :D
Ez a barna cucc kristófékon elég hajléktalanos:))

Gyevi bíró 2011.11.23. 15:41:18

Csak egy apróbb észrevétel a bejegyzéshez: kissé keveredtek a betűk a címben. :-)
süti beállítások módosítása