Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj a Discovery Channel jóvoltából!

2011. november 07. 12:34 - sixx

A Discovery Channel a katonaélet csodálóiról sem feledkezik meg, a kiskorukban G.I. Joe figurákkal játszók sem maradnak Discovery-ajándékcsomag nélkül. Új nyereményjáték indul a Katona dolog című sorozat nézőinek, bezony.

A Katona dolog az amerikai különleges alakulatok speciális kiképzési programjába nyújt betekintést. A sorozatban megjelenik többek között az Amerikai Légierő különleges egységének (AFSO) búváriskolája, ahol háromból ketten nem jutnak túl a vizsgán, a Haditengerészet Különleges Erőinek (NSWCC) alap- és speciális tréningjét, amelyen csak minden negyedik katona-wannabe jár sikerrel, és a Különleges Légi Ezred (SOAR), ahol a kihullási arány átlépi az ötven százalékot.

Ezeken kívül megismerhetjük a speciális mesterlövész- és utászképzést is, így a különleges hadviselés minden elemébe betekintést nyerünk. A jelentkezőknek a földi poklot kell végigjárniuk, hogy bizonyítsák, rátermettek az elitkatonaságra. A kemény kiképzésekről és az embert próbáló feladatokról szóló Katona dolog című műsort keddenként 23.00 órától láthatják a nézők a Discovery Channel műsorán.

A kérdés, amire a válaszokat várjuk:

Az Amerika Egyesült Államok melyik államában található az Amerikai Légierő különleges egységének búváriskolája?

A) Kalifornia
B) Florida
C) Kansas

A helyesen válaszolók között 3 Discovery Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki, a válaszokat ide várjuk november 10-én reggel 8:13-ig. Ja, és ezt lehet nyerni:

 

2 komment

Facebook kommentek

süti beállítások módosítása