Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5847-5848

2011. október 31. 12:00 - cybergreg

Az éjszaka közepén, ahogy bárki más is tenné, Nóra és Claudia az irodában beszélgetnek. Nórának sok a baja: az Attila-ügy szarul áll, holnap meg üzleti megbeszélés lesz egy potenciális svéd partnerrel, amiből milliárdos biznic is lehet, ha jól sül el. Nóra, minő botor, egy étteremben foglalt svédasztalt a fontos mítingre. Clau kioktatja, nem elég a két fogmosás közötti svéd; hajó kell, ha jó tárgyalást akarsz. Mondd le a zabáldát, én majd intézek neked Titanicot jégheggyel, attól majd elájulnak az északi népek. Kinga az előző rész utolsó jelenetéből hazaért Laci és Gizi vacsoráját is taccsra vágni. Laci kételkedik a sztoriban, én együtt lakom Gézával, de sose vettem észre, hogy a fürdőszobában egy melltartós Aliz lakik. Ahogyan az várható, Géza becsönget, magyarázkodik, borfolt, satöbbi. Ahogyan szintén várható, Kinga nem hisz, hazudsz, ajtót csap.

Reggeli közben Vili és Gizi egymást oltják, amiért a másik beleszól Géza életébe. Linda a Rózsába menekül Gizi reggelije elől, Pletykafészek úr és asszony pedig kisvártatva kikövetkezteti agyilag, hogy a kavarás folytán talán az éjjel egyszerre két nő támadta le szerencsétlen Gézut, hűha! A Rózsa pultjánál Aliz folytatja a győzködést a borfoltról, de Kinga szerint amúgy is tökmindegy, Géza megcsalta régen, ezért váltak el, szóval nincs értelme újrakezdeni. A kompúternél pedig Balázs és Peti nyáladzanak Szeléna, a kincsvadász képein, merthogy ez az a bizonyos játék, ami majd várhatóan kibillenti lelki egyensúlyából a mufurc netkávézós tagot.

Clau a fenti irodában indít, Nóra monitorjára ragasztja a titkos üzenetet, délben a hármas dokknál, keresd a fehér konténert. Egy dolog hiányzik a sikeres svédcsavarhoz, kell egy férfi is a cégtől. Csakhogy András nászúton van, Miki nem tudja eljátszani, hogy kedves, ezért legyen Attila. Hát ez már megint milyen érvelés, csakis a kavarás miatt lett kitalálva, különben ennyi erővel a Laci is ugyanúgy reprezentálhatná a céget, de akkor nem lenne min szenvedni. De figyelem, kezdődik a Lara Croft hadművelet! A netes csávó tegnap óta át sem öltözött, azóta is a gémet tolja, és szokás szerint fel se néz a monitorról, amikor Hanna besétál. Csak dobd le magad bármelyik géphez, fél óra százötven. Tudok olvasni, próbálja életre kelteni a fickót Hanna, az ember fel is néz, hát akkor mégis mi… aztabüdösmindenit, te pont úgy nézel ki, mint a Szeléna. A haverok tuti nem fogják ezt elhinni, lefotózhatlak, ha ingyen netezhetsz? Kicsit több kéne, egy zacskó csipsz meg a biztonsági kamera felvételei.

Hát azt nem lehet, vannak személyiségi jogok, meg amúgy sincs hozzáférésem a felvételekhez, mert jelszóval vannak védve. Fel tudnám törni, de akkor kirúgnak. Hanna ledob egy-két réteget a ruhájáról, ettől emberünk is beadja a derekát, de akkor lefotózlak legalább ezer kameraállásból. Meg eljöhetnél a hétvégén a monitorfejűek országos találkozójára, ahol Szeléna-buli is lesz, te lennél ott az egyetlen nő. Aha, nagyon izgi. Na megvan már? Pörög is a titkos felvétel, Hanna már tudja, ki a hunyó. Nóra Attilánál rimánkodik, gyere már el svédeket győzködni a hajóra. Ne haragudj, de tengeribeteg leszek a svédektől, hívjál mást. Nóra lemegy elpanaszkodni a dolgot Claunak, aki kivételesen a Rózsában kávézik. Clau szerint amíg ki nem fut a hajó, addig nem ment el a hajó, vagyis Attila befuthat. Miki a szomszéd asztalnál figyel, tervet sző. Felmegy az irodába Gizihez, te figyu, nem emlékszem, ki megy este Timikéért, föltúrnám én a Nóra asztalát proaktívan, hátha felírta valahová. Csak egész nyugodtan. Meg is találja a monitorra nyomott cetlit, áhá, köszi megvan, már megyek is. Attila a saját irodájában teljesen érthetetlenül megtalálja újra a nyomtatóban azt a bizonyos fényképet, amin összevesztek, és apró fecnikre tépi.

Linda telefonon eteti be a leleplezett netes gengsztert. Talizzunk a sarkon, aztán majd dumálunk meg fagyizunk, jó? Szupcsi, akkor ott! Jól van, nem sejt semmit. A Mátyás tér sarka valamiért a Blahán van, ahol meg is jelenik a malacküldő netkalóz: a Bori az, de négyen várják és szembesítik önmagával. Meséltük már, hogy a Linda faterja ledobott valakit az emeletről, pedig az nem is szórakozott vele, illetve igen, csak azt Linda is élvezte. De Lindának van egy sokkal jobb büntetése: mérgesen néz.

A Titanic fedélzetén már ott van Nóra meg Claudia, a svédek vidáman iszogatnak, a kapitány már vinné is a nyílt vízre a kislányt, de Nóra szerint ne menjünk még, várunk valakit. Gézához Aliz állít be horribilis indokolatlan mennyiségű sörrel, amiből aztán sörözve beszélgetés kezdődik a volt pasikról, elcseszett életekről, a világmindenségről meg mindenről. Géza reggelit is főz kései ebéd gyanánt, legyen omlett, ha már a tegnapi randi rom lett. A rántott szalmonella el is készül, ekkor további söröket bontanak. Géza sajnálja Alizt, amiért a pasik így átverik, pedig szerinte okos, jó humorú, bombanő. Aliz pedig annyira meglepődik azon, hogy a Mátyás téren most először valaki nem lecseszi, hogy ezt a tényt csókkal köszöni meg Gézának, akinek ez láthatóan nincs ellenére.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raer (törölt) 2011.11.02. 15:00:00

Sztem Géza felcsinálja Alizt!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása