Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X45

2011. október 27. 18:20 - Hódos Hajnalka

Végre úgy kezdődött az öfi, hogy a saját gondolataim hallhattam vissza: „óbazmeg, Aréna, nem hiszem el!” Dya gyorsan pisilt is, hát, néha én is majd’ összehugyozom magam, mondjuk én kínomban. Tegnap egyébként is túlléptem saját határaimon, mert belenéztem az Összeesküvőkbe – Marcsa kedvéért, akit innen is köszöntök a 29. születésnapja alkalmából és igen, megteszem azt, amit még sose: :DDD – és csak akkor jöttem rá, milyen szerencsés vagyok, hogy a ValóVilágot hogyvoltozom, mikor egy hatvanas nő azt óbégatta: „ha én egyszer azt mondom, hogy szeláví, akkor szeláví!” (vö. Gombi, ha én egyszer, azt mondom, hogy kuss!) Szóval, Aréna, magvas gondolatok és rokibálboá tekintetek, különösen Dyáé.

Balázsnak rögtön javasolnám azt a szösztelenítő hengert, amivel én ugyan nem tudtam leszedni a Péter Papiról rám ragadt negyvenezer darab kutyaszőrt, mikor a kis gyökér úgy döntött, márpedig ő az ölemben utazik, kicsit később némi elégtételt éreztem, mikor véletlenül rálépett az ablakemelőre és csak én röhögtem üvöltve az önlefejezésen, mint kutyaöngyilkossági kísérleten, Anna nem. Szerintem azt sem hiszi el, hogy nem én voltam, hagyjuk, ami történt, megtörtént. Ja, igen, sötétbarna ruhában voltam. Péter Papi szőre fehér, csak úgy mondom. Még elmesélném azt is, hogy a Sarki Fűszereshez igyekezvén felfedeztünk az utcán egy „ujjazás 100 Ft!” táblát is, de szorít az idő. Igen, visszamentünk kétszer megnézni, nahh, Aréna.

Bele is vágunk. A játék neve, rakoncátlan golyók. Minden játékos feláll egy farönkre, és egy kör alakú tálcán egyensúlyoz. Először egy fagolyót, aztán kettőt, végül hármat. Aki lelép a rönkről, vagy leesik a golyója, kiesik, hatan kerülnek a második fordulóba. Veronika golyóját kajak fújja a szél, Balázs megnyugtatja, a szél mindenkinek fúj. Aztán elsüti az összes nyomorék, áthallásos poént a golyókról, rögtön meg is szavaztuk, hogy cápa05 kommentelőnk sokkal jobb volt, ő azt írta, „ha a lányok golyója leesik, lenyúlnak a fiúk golyójáért.” Hát kérem, ezért írok ide. A meglehetősen unalmas golyózás alatt még egy értékelhető mondat született az ÉN Veronikámtól, Eszti hogy áll, leesett már neki? És persze Shadi sem volt semmi, aki bal kezével bűvölte, kicsit később erőt sugárzott a golyóknak.

A második forduló célbadobás kókuszgolyóval. Mellékesen megemlítem, az Alfafarkas megint kiesett az első körben, hihihi. Nati kedvéért azt is, ATTILA IS!!!! Szóval, a Hatok kapnak egy-egy pólót, a kókusszal a saját színűket kell eltalálni egy sakktáblaszerűségben, ha más színt törnek össze, az kap pontot, akinek a színét eltalálták. Én most ezt kétszer átolvastam és értem, úgyhogy. A dobálózós feladat egy dolog miatt érdekes, Annamari nemhogy nem találja el egyszer sem a táblát, de a negyedik körnél már át is dobja a kókuszt, Balázs, a T. Kommentelők és én is egy emberként szurkolunk csak vigyél be egy találatot, mindegy, hogy milyen szín. Hiába, BTA találat nélkül fejezi be a játékot. Ki más nyerne, mint Csaba? Tapsoljuk meg azért, hát, ez volt az Aréna. Ha Németh Sándor nem vigyáz, könnyen szomorú vasárnap lesz a vidámból, Fecó igen komoly konkurencia számára, most éppen aszonta, aminek meg kell történnie, az megtörtént. Áhh, történt ennél súlyosabb dolog is az Aréna után, Dya és Kinga elemezték a történteket a mosókonyhában. Esküszöm. Tényleg. Észrevették, hogy a Veronikának akarták megnyerni a lila kendőt és azt is, Shadinak csak nagy a pofája, csak azért mondogatja, hogy kiviszi Pétert, hogy ne kapjon jelet. Péter egyébként elégedett, olyan ember kapta a kendőt, aki most úgyse kapott volna egy jelet sem. A lényeg, hogy Eszter és Shadi nem szereztek védettséget.

Hát itt kéremszépen már Veronika is taktikázik, egy Shadi-Eszter párbaj lenne a legjobb. És úgy kéne csinálni, hogy…Attila teátrálisan meglepődik, te is fiam, Gergő? Hát te mit csinálsz? Taktikázol? Attila öröme határtalan, a riportban be is jelenti, Gergő tudata felébredt, 42 nap után elkezdett játszani. A Soltész dalok miatt. A szaunában azt jelenti be, bottal tudná agyonbaszni a Csabagyereket, úgyhogy Fecó ne jöjjön a fos dumákkal, meg ne nyálaskodjon. A Csíkosok és a Kockások versengése tovább folytatódik, a feladat most azt, állítsanak fel sorrendet. Hierarchiait. Untam. Főleg Péter miatt, akit csak a riportszobában imádok, de ott nagyon. Péterék fel akarják idegesíteni a másik csapatot, először Shadit teszik első helyre, aztán megbeszélik, az nem jó, mert ez azt az érzetet kelti, hogy erősnek tartják, és akkor nem fogják rá rakni a jelet. Csaba lesz a legerősebb. Kingát alulra, mert ellaposodott, mióta lagymatag szerelmi kapcsolatot ápol Csabával. Kinga csapata nem arról beszél, ki a jobb, hanem arról, ki a nagyobb rivális. A táblacsere után elemeznek, Péter vállrándítással elintézte a dolgot, Kinga meg kiborult mámeg, sikerült elérni, hogy felbasszák az agyát és Csaba meg ne röhögjön, basszameg! Kingának vagy konstans pms-e van, van hülyébb, mint én napi átlagban, pedig az teljesítmény.

A Csíkosok és Kockások küzdelme egy kvízverseny keretében folytatódik, Attila és Csaba csapnak össze, a Búvárszemüveges Hülyegyerek teszi fel a kérdéseket, amikre külön nem térnék ki, cserébe elmesélem, én Szarvasugrásnak hívtam gyerekkoromban azt a bizonyos kresz táblát és ez szerintem tök cuki. A kvíz ilyenektől érdekes egyébként, hogy Attila már akkor tudja, hogy kék, mielőtt Shadi feltette volna a kérdést, és hogy három lánytörp van Aprajafalván. Hány hatszög van egy focilabdán, beebeer? Csaba nyer, nem lepődünk meg, mert Attila előre megbeszélte társaival, hogy csalni fognak, és motiválja őt, hogy látja őket puffadozni a gőgtől. Hogy Dyus min baszta fel magát, nem figyeltem, de ő ezzel a hat emberrel a játék végén sem fog szót váltani, az biztos. Veron ezt el is árulkodja a sajátjainak. Újabb pofázós feladat, a csapatok írjanak társkereső hirdetést. Péter a négyes gombában lakik Aprajafalván hahaha. Gergő besértődik, róla egy ilyen brigád ne írjon olyat, hogy az ő baráti társasága változékony. VV Veronika bárkit és bármit bekap. Keresi groteszk párját, görögök és kubaiak előnyben. Elérhetősége a baromfiudvar, utóirat: hápháphápháp. Kinga bőg, mert Attila ötlete alapján született meg a róla szóló hirdetés: elkényeztetett budai lány keresi kopasz, kigyúrt, audis hercegét, szürkesége ellen kétszínűséggel védekezik, jelige: zsírpárnák. Neki bőgni, Shadi vigasztalja, Attila hallgatózik, nem kell, mert Kinga rikácsolását simán hallani a nappaliban. Attila sajnálkozik, a felturbózott igazság betalált, ostoba, mert belerúg Kingába, utána meg bűntudata van. Attilának javasolom a Szavakkal verve c. könyvet tanulmányozásra, nekem ajánlott irodalom volt. Durkheimtől Az öngyilkosság kötelező volt, pont azt olvastam, mikor anyám helyettesített és APEH ellenőrzést kaptunk, és akkor erről nem szeretnék többet mondani. Anyám szerint kedvesek voltak a fiúk, nem is gondolta volna, hogy. Én befizettem a nyolcvanezret és anyám többet soha nem helyettesített.

Az öfit drEszter és Veronika erotikus tánca zárja, Eszternek Gergő fejét, Veronikának Shadiét kell elcsavarni, Vera tanácsokat osztogat, Veronika ne legyen ribanc. Gergőnek innét üzenem, hogy 15-20 kiló túlsúllyal is meg tudná úgy dugni valaki, hogy kiugrana a szeme, mint a fiók és hogy őszintén remélem, Seri fogazik szopás közben és a misszionárius pózhoz ragaszkodik, mert Claudio úgy szokta. Eszter tánca egyékbént dög volt, a talppal faszmasszírozást mondjuk én kihagytam volna. Veronika Shadi szerint kurvás volt, szerintem is, a bugyivillantás meg kifejezetten amatőr, az arcnyalogatás meg taszító. Kinga és Sehere meg szánalmas a bazmegeléssel meg az tejóégezéssel, és Seri bazmeg, hogy az ő anyjaapja erre azt mondta volna, hogy fertő! A gogóra nem mondták, aranyom? Vagy ti is nyílászárót cseréltetek a nappaliban, mint én bazmeg, oszt köllött a lóvé, vagy mi van???

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Sigismundus és sogeking.... megcsinállak benneteket! :))

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2011.10.29. 15:33:31

@sandokan: jó sokára vettem át a stafétát, de mennem is kell megint, de megbízzuk cápát, mint támogatótagunkat :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 15:37:36

@csicserierika: szerintem gyanús, mert a kis kedvencetek addigra villán kívül lesz, de mindegy :P:D

alszom egyet,pá! :)

Doktor Kotász 2011.10.29. 15:41:00

Valaki elküldhetné már a picsába bent azt a véglény Veronikát. Jelenleg abból él, hogy a nagy büdös semmi miatt magát sajnáltatja Dreszter kárára.

csicserierika 2011.10.29. 15:49:06

@fkangi: most megnevettettél :)
Kellemes pihit ! :)

Doktor Kotász 2011.10.29. 15:49:44

@Turambar: Az egész eddigi VV1-5 csúcspontja volt az Attila-Kinga egymást dícsérve alázó párbaja.

Ráadásul gyönyörű is volt, mert mindketten betaláltak a másikba.

Doktor Kotász 2011.10.29. 15:56:53

@Brr: Kiszopfel értelmi képessége egy évtizeddel elmarad saját korához képest.
Egy segghülye faszfej. Ezért is lett kiszavazva. Te meg itt szövögeted a gyermeteg álmaid, aminek az alapja egy inkorrekt csalás, és egy vak gyűlölet.

Nem vagy te bolond?

mószer aranka 2011.10.29. 15:57:32

@Brr: milyen tetoválásra gondolsz?????

Albino Vernyul 2011.10.29. 15:59:28

@Doktor Kotász: Legyszi ezt ne... Lehet fikazni a bent levoket, de egymast ennyire ne.... Koszi...

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:00:51

@Peter_Cs: A borgok gyengitik magukat szerintem.. Miota egy csapatban vannak, huuuuuu......

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 16:02:51

@Turambar: Shadi szerintem direkt pontozta le Veronikát!

@Doktor Kotász: Eléggé instabil Veronika, vszélyessé is válhat társaira (Eszternek is nekiment, majdnem meggyepálta), önsorsrontó személyiség, a játékban is gyenge láncszem (majdnem ki akart menni Cristofel kiesése után), a saját egészsége érdekében mielőbb ki kellene hozni a játékból.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 16:04:39

@Doktor Kotász: Cristofel egy kezelhetetlen agyhalott, egy Pandacsöki Boborján, nem több!

Hurri Kán 2011.10.29. 16:04:59

@fkangi:
Szerintem ma van a napja, hogy előállt. :D

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:05:05

@csiri bá: Igen ezt is lattam.. De szerintem a kacsas mar raragadt, es jobban is ul..:)

Doktor Kotász 2011.10.29. 16:11:46

@Albino Vernyul: A "nem vagy te bolondon?"-on akadsz ki?

Doktor Kotász 2011.10.29. 16:17:45

@Peter_Cs: Engem nagyon nem érdekel ezeknek az idiótáknak az egézsége.
Kiszopfel és Veronika az ideggyogyóban, elvonóban fogja magát találni. Veronika már most odavaló lenne, a Kiszopfel majd akkor, amikor rádöbben, hogy egy büdös nagy senki. Mint aki még a középiskolában van. Óbégat, vagizik, és ha vesztésre áll agyi teljesítményben, akkor fizikai erőszakkal fenyegetőzik. Azt hiszi az idióta, hogy lett valaki. Majd, ha rádöbben, hogy egy megbélyegzett senki lett az ismeretlen senkiből, akkor fog önpusztítani.

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:19:00

@Doktor Kotász: Ez konretan mar a masik szemelyet erinti.. Ezt legyszi keruljuk..

Doktor Kotász 2011.10.29. 16:24:49

@Albino Vernyul: Játszhatod itt a tanítónénit, csak nem érdekel.
Főleg az nem, hogy önkéntes rendőrködjél itt nekem! :-D

Ha visszaolvasnál, egyáltalán nem személyeskedem itt senkivel, elég, ha a benti agyirokkantakat minősítgethetem.

Úgyhogy nyugodtan pattogjál csak tovább a nagy büdös semmin, a lufihangyát fújjad fel elefántnak, ha téged ez tesz boldoggá...

Tényleg, te szeretsz önkéntesrendőrködni, a nagy semmin pattogva?

liberaliskonzervativ 2011.10.29. 16:25:46

no, megnéztem az online-t, annyira szép, amikor a büntetést hisztivel nem teljesítő attila a büntetést teljesítő verát szopatja a jelmeze miatt. gyönyörű, remélem, bekerül az öfibe.

MagasMacska 2011.10.29. 16:29:47

@liberaliskonzervativ: Teheti, elvégre ezt csinálja mióta bent van. Ő nem teszi meg, aki meg igen, azt kigúnyolja.

csak magamat képviselem 2011.10.29. 16:33:00

@fkangi: @csicserierika: fiúk ki vannak zárva, Hü Jenők, na, de sebaj, egy kis csókot azért láthatnék? nincs szebb két nő (természetesen baráti) ölelésénél.

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:35:03

@Doktor Kotász: Hajni letuzott par coveket.. Pl. hogy egymast bizonyos hatarokon tul ne basztasuk.. Udvariasan jeleztem neked, hogy veszelyes a terep.. Vagy felfogod, vagy nem -vallvonas- ....

liberaliskonzervativ 2011.10.29. 16:37:56

remélem, shadit választják ki, aki kiviszi attilát. eszter hülye lesz ehhez, meg eszter ellen kb bki visszamegy, kivéve vera. de verával meg jóban van.
egyébként azt nem értem, miért nem fognak össze péter meg attila ellen.
amúgy kinga meg dia csinálják jól, ők elvannak ketten.

csak magamat képviselem 2011.10.29. 16:38:31

@Peter_Cs: mutat Szandál-syndroma jeleket, jobb fej az elődjénél (sokkal), az önkontrollja kapcsán én ilyet még nem láttam, így messziről keserédes látvány.

Turambar 2011.10.29. 16:39:35

@liberaliskonzervativ: "egyébként azt nem értem, miért nem fognak össze péter meg attila ellen."

Mert buták hozzá.

mocskosmacska 2011.10.29. 16:40:40

@Doktor Kotász: "Nem vagy te bolond?" Ilyeneket az index polidili fórumán szoktak írogatni a trollok.

mocskosmacska 2011.10.29. 16:42:42

Szerintem Dya tök cuki lesz a kiránduláson. Tipegni fog és örömködve csodálkozni, hogy ilyen a fű meg a fa. És ezt most nem leszólásból írom, mert szerintem édes.

mocskosmacska 2011.10.29. 16:43:15

@liberaliskonzervativ: MIlyen jelmezbe kell verának lennie?

mocskosmacska 2011.10.29. 16:45:50

@Turambar: Egyértelmű volt, hogy shadi le akar pontozni, de gergő sem volt jobb. A riportban elmondta, hogy nagyon meglepte eszter tánca, ki sem nézte belőle, ha eszteren nem lett volna felesleg, akkor komoly hatást tett volna rá. Aztán kint egy lenéző mondta keretében adott rá két pontot. Egyik kutya, másik eb.

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:47:13

@sogeking: Hat egy kicsit furi karacsonyi dal, de hat kozelg az unnep...:

www.youtube.com/watch?v=L3zep91OQBQ&feature=related

csak magamat képviselem 2011.10.29. 16:48:53

bocs a jenőért csajok, ha vki, hát én emanci-pista vagyok!!

liberaliskonzervativ 2011.10.29. 16:48:55

@mocskosmacska: banya. a hátán egy nagy valamivel meg nagy orral.

attila meg beszólogatott neki, vera mondta is, a kurva anyád, de h lehet vki ennyire gyökér, én mondtam vna, h te csak ne pofázzál, attila, én legalább méltósággal viselem a büntetést. de a vera is buta mint a segg.

Albino Vernyul 2011.10.29. 16:50:06

@mocskosmacska: De azt vedd figyelembe, hogy ez az 1 pont utan volt.. Sajat erdekei ellen pontozott, lehet hogy csak 2-ot adott, de nem ez volt a lenyeg..

Turambar 2011.10.29. 16:51:06

@mocskosmacska: Oké, csak ez egy gyerektől cuki, egy felnőtt nőtől meg gáz. Persze vicces, és aranyos, de gáz. :D

mocskosmacska 2011.10.29. 16:55:33

@Turambar: Mindenki máshogy látja, én cukinak tartom Dyát.

@Albino Vernyul: Jó, akkor gergő egy fokkal jobb ebben a témában, mint shadi.

mocskosmacska 2011.10.29. 16:58:04

@liberaliskonzervativ: Pedig a banyajelmezt még poénra is lehet venni.

csak magamat képviselem 2011.10.29. 17:06:15

@mocskosmacska: szerintem Kingával ketten szemét módon viselkedtek Serivel, amikor lekurvázták kettecskén. Én is szerettem Dyát, most már azt fedezem fel, hogy Seri sokkal emberibb, főleg a két másik lány tükrében. A kibeszélés normális dolog, de Attila kínos pontra tapintott. Seri ingadozott Claudio és Gergő között, Dya ha nem is kurvult eddig, láthatóan (szerintem)négyszemközt retardált. Csak még nem mutatták öfiben.

sogeking 2011.10.29. 17:10:07

@Albino Vernyul: kedvenced a csokis parány?

amúgy erre csak egyet tudok lépni:D
www.youtube.com/watch?v=YjP_KXh5aZg

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 17:10:24

@liberaliskonzervativ: Attila ezzel csak saját magát ássa mélyebbre!

mocskosmacska 2011.10.29. 17:11:53

@csak magamat képviselem: Tényleg nem volt rendes dolog tőle, de ilyen zárt helyen természetes, hogy kibeszélik egymást az emberek (mivel egyik sem túl okos, más témát nem nagyon tudnak találni) és ilyenkor mondanak olyat, amit nem kellene. De ez amit dya mondott, nekem még ingerküszöb alatt van, attól függetlenül, hogy hülyeség volt.
Egyébként én itt az egymás háta mögötti "kibeszélést" még mindig jobbnak tartom, mint az örökös szemtől-szembe baszogatást.

mocskosmacska 2011.10.29. 17:13:40

@Peter_Cs: Ebben egyetértünk. Ő egy konfliktust sosem akar megoldani, hanem még jobban megbántani, aki ellement vele.

csicserierika 2011.10.29. 17:26:52

@csak magamat képviselem: :P
most félreérthető helyzetbe kerültünk fkangival, mint Csaba a kosárpályán :)

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 17:30:28

@csak magamat képviselem:

Dyáról nyncs myt mutatny.:D
És ygazad van, tényleg súlyosan retardált, sajnos.

Annyira megnézném, ahogy eszik, mert nem emlékszem mikor találkoztam utoljára csámcsogó nővel.:D

Müszélia 2011.10.29. 17:31:33

attila már szegett annyi szabályt, hogy ki lehetne zárni. de ha nem zárják ki, sanszos, hogy a retek vele akarja megnyeretni. egyszer már bejött nekik az autista-pszichopata.

Albino Vernyul 2011.10.29. 17:34:35

@sogeking: Az egyik Ani fan oldal szerkeszto leanyzo is Eni hivo.. Juj juj..:)
Eleg a nyalbol.. Bumm, bumm..

www.youtube.com/watch?v=Yb93wJS1SQo&feature=related

mószer aranka 2011.10.29. 17:37:24

Nem tudom, ki hogy van vele, de én úúúúúúgy szeretném, ha vasárnap bejátszanák a brigádnak azt a jelenetet, mikor Péter biztatta a kubait Eszter megcsinálására.. Kicsit meg lehetne keverni vele a levest!

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 17:42:39

@Müszélia:

Most el tudom képzelni, hogy nem akarják megnyeretni senkivel. A kubaikuki csinálta a műsort, mégis kiesett. Szóval szerintem a csavarok most fontosabbak a személynél, mármint remélem.:)
De a napnál is világosabb, hogy normális ember nem való ide (nem is jelentkezik eleve), mert az dögunalmas. Gergő is dög unalmas, pedig csak arról van szó, hogy neki nem lehet probléma a bezártság és az alkalmazkodás. Mindent kibír, az ingerküszöbe sokkal magasabban van bárkinél. Más kérdés, hogy hogyan bánik a nőkkel. Békülés képpen mindig üti-vágja a serit, majd figyeljétek meg. Pont, mint az óvodában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 17:43:43

@Lotyóbridzsida: Habüstből még eddig nem evett! :D:D:D:D:D

Lonyul 2011.10.29. 17:43:47

Sziasztok, rövid leszek:
Hajrá Csaba és Attila! Csabából felszippantottam a rejtett energiáit, lesz még itt bombarúgás, amivel egyre több gólt szerez (nem feltétlenül Attila ellen).
Attila meg...egyébként ő hogy fog haknizni?

mézescsók 2011.10.29. 17:43:55

@sandokan: És sajnos ez fordítva is igaz, vannak, akiket a másoki átverése, vérig sértése, állandó cikizése, stb. szórakoztat. Mint pl. téged és Attila rajongóit. Mindenkit a saját ízlése minősít. Ancilláé nem alávalóbb, mint a Tied.
@Turambar: A kettő együtt megy: azért zavarhat bárki is a csíkos csapat pontszerzése, mert tojnak a játékra és csalással szereznek pontot. Ellenkező esetben a csíkos csapat kiabált volna hangosabban. Nézd végig az ott lebzselő pasasokat és a véglényt és mondd azt, hogy nem így van. De nagyon nem fogom elhinni neked.
A kockás nők annak fogják fel, ami, nevezetesen játéknak. Ha a másik csapat is játéknak fogná fel és játszana, nem pedig a játék ürügyén sértene vérig embereket, ha valóban játszana, nempedig ezt is valamilyen személyeskedésre és szemétkedésre alkalmat adó valaminek használná, akkor igazat adnék neked.
@Doktor Kotász: Az öfiben is rettenetes volt: azt sipogta, hogy tudjátok, mit kellett lenyelnem miatta? Mármint Eszter miatt. Holott ha ott valaki nyelt az Eszter volt, mert a véglény egyhete egyfolytában szemétkedik vele. Ha lenyelt valamit, az nem Esztertől származott. Nem E. kezdett ki a pasijával, hanem Kriszt kezdte a flörtöt, de ha E. kezdte volna is, a bulihoz ketten kellenek. Az E. ízlését minősíti, ha belement volna bármibe is Krisszel, bár tényleg hülye volt, a titoklevél megismerése után simán letagadhatta volna.
@Peter_Cs: Nincs az egészségének semmi baja született hülyeségén kívül. Most pedig jó helyre csapódott, Péternek és Attilának töltelék játékosnak akár a végkifejletekig jó lesz.

Turambar 2011.10.29. 17:44:39

@Müszélia: Alek se autista, se pszichopata nem volt. :D

Normális sem, de nem kéne minden általunk ismert elmebajt összeírni. ;)

Turambar 2011.10.29. 17:46:59

@mézescsók: "Ha a másik csapat is játéknak fogná fel és játszana, nem pedig a játék ürügyén sértene vérig embereket, ha valóban játszana, nempedig ezt is valamilyen személyeskedésre és szemétkedésre alkalmat adó valaminek használná, akkor igazat adnék neked."

Semmivel sem aláztak többet, mint a kockások.
Pl. az apróhirdetéseknél sztem mind a Gergőnek, mind a Veronikának írtak legalább olyan genyók voltak, ha nem genyóbbak, mint amit Attila eszelt ki Kingának.
De ezek szerint működik a kockások taktikája, hogy sajnáltassák magukat az egyszeri nézővel, hogy szegényeket a csíkosok hogy bántják.

Turambar 2011.10.29. 17:49:22

@mézescsók: "És sajnos ez fordítva is igaz, vannak, akiket a másoki átverése, vérig sértése, állandó cikizése, stb. szórakoztat. Mint pl. téged és Attila rajongóit. Mindenkit a saját ízlése minősít. Ancilláé nem alávalóbb, mint a Tied."

Abból, hogy én ettől a játéktól azt várom, ki hogyan tud taktikával, csellel, fondorlattal kigolyózni másokat, mennyiben lehet következtetni arra, hogy a valóságban milyen ember vagyok?
Ilyen érvekkel sztem azonnal elveszted a vitát.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 17:51:22

Tényleg: verát miért utáljátok?
Amennyire látom, az egyetlen lány, akinek TÉNYLEG van agya. Úgyértem átlát az embereken és meg is mondja nekik a véleményét, ami általában igaz. Úgy látom, félnek is tőle bent. 30 pulzussal küld el mindenkit az anyjába, ezért kifejezetten irigylem, ezt én is meg akarom tanulni.:D Néha mondjuk mosolyoghatna.

nathalie 2011.10.29. 17:51:24

@Turambar:
nem értem miért felejtik el attila gyűlölői hogy kinga habzó szájjal sziszegi a csíkosok fülébe, hogy legyünk gecik velük! próbálkoztak is. De ahogy péter magyarázta veronikának, nekik egy kicsit nagyobb a tűrésküszöbük. Nem tudom melyiken röhögök jobban, amikor kinga gecizni akar és sír utána az ágyon, vagy amikor győzködi magát és a többieket, hogy milyen jól megmondták a magukét :D szerencsétlen... :D:D

nathalie 2011.10.29. 17:53:12

@Turambar:
én ilyen vagyok, sőt! a barátaim is. és hetente kiszavazunk magunk közül valakit, és persze félévente valaki megnyer közel hatvan milliót. :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 17:54:15

@fkangi: halihó! Remélem, írok majd, de hulla vok:) Már megint új kép?:)

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 17:55:24

@Peter_Cs:

Nagyon érdekes, hogy nők képesek sok 100e ftot kiadni azért, hogy szépek legyenek, meg klassz cicijük legyen, és akkor az nem érzik gáznak, ha nem tudnak csukott szájjal enni.:)) Létezik, hogy a verán kívül még soha senki nem cseszte le ezért?

nathalie 2011.10.29. 17:55:31

@Lotyóbridzsida:
én nem utálom. csak sztem elég öntörvényű és kiszámíthatatlan. jól elnevetgélek rajta egyébként. ő benne sokkal több van mint amit most mutat.

arkangyal44 2011.10.29. 17:56:29

szép estét kommentlakok,félve kérdem ma sem nem van Hajni poszt ?

mocskosmacska 2011.10.29. 17:58:55

@Lotyóbridzsida: Ezért utáljuk, mert
1. buta
2. egyetlen élvezete, hogy másokat piszkál
3. saját magát sem ismeri, nemhogy másokat
4. ócska, közhelyeket puffogtat, és azt hiszi, attól okosnak látszik
5. egy ócska szutyok
6. azt hiszi magáról, hogy tökéletes
7. semmi humorérzéke, csak akkor röhög, ha valakivel valami rossz történik, de saját magára kurva kényes
9. rosszindulatú
Hirtelen csak ennyi jut az eszembe.

nathalie 2011.10.29. 17:59:29

@arkangyal44:
azt írta tegnap, hogy ma lesz.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:01:24

@Turambar:

Skizofrén.:D
Mániás depressziós.
Bipoláris depressziós. Vagy az ugyanaz?

Egyébként mondasz valamit. Alek szimplán csak egy balek volt, akinél ennyi a szint. Pont elég ahhoz, hogy munkája legyen és ne haljon éhen. Még családja is lehet előbb-utóbb. Biztos vagyok benne, hogy rengetegen vannak, akik hasonló szinten vígan elvannak.

mocskosmacska 2011.10.29. 18:04:13

@Lotyóbridzsida: Szerintem a mániás meg a biporális depresszió ugyanaz.

capa05 2011.10.29. 18:04:36

Hát a mai postért sem tenném tűzbe a kezem,Róma-Milan most megy

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:07:44

@mocskosmacska:

jó, én tök másképp látom a verát.:))

de most komolyan: melyik lánynak van bent HUMORA????
Én egyet sem találtam még ott bent. Vagy szarul vágják össze az öfiket.

MagasMacska 2011.10.29. 18:09:15

@Lotyóbridzsida: Szerintem Annamarinak. De legalábbis saját magán tud nevetni.

mocskosmacska 2011.10.29. 18:10:36

@Lotyóbridzsida: Biztos, hogy máshogy látnám őket, ha egész nap velük lennék.
Annamarinak van egyedül humora bent, legalábbis én csak nála láttam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 18:12:14

@Lotyóbridzsida: Én sem értem, hogy miért utálják őt! A véleményeddel vele kapcsolatban egyetértek!

nathalie 2011.10.29. 18:13:27

@Lotyóbridzsida:
én nagyon röhögtem verán, amikor megkérdezte am-től, hogy de mit kell csinálnia azért, hogy együtt sikítva örülhessen a nyereménynek. nyersmájat vagy vért nem kell inni, ugye? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 18:13:39

@Lotyóbridzsida: Szerintem nem sokan. Szerintem egy tipikus elkényeztetett cicababa!

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:14:28

@MagasMacska:

Ja, ilyen válogatott bagázsnál már ezt is díjazni kell.:D
Annamarit nemtom hová tenni. Az esetek 98%-ában olyan, mintha ott sem lenne.
Egyébként pedig rettenetesen hasonlít a sógornőmre, akivel nem vagyok túl jóban.:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:16:05

@Peter_Cs: Én meg a TI véleményetekkel értek egyet!:D

Nekem Vera emberi, hibáival együtt is! Annamari is!!!! A többi olyan műűűűűű...Tudom, h abszolút nem jönnénk ki egymással! Kettőjükkel viszont igen! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 18:17:52

@Lotyóbridzsida: @MagasMacska: @mocskosmacska: Szerintem két igazi nő van bent, Vera és Annamária, a többi csak Borg!

Albino Vernyul 2011.10.29. 18:17:57

@Lotyóbridzsida: Meg veronikanak van.. A tobbi faek...

mocskosmacska 2011.10.29. 18:19:26

@ladyandhenk: Frucsa, hogy pont verát tartott nem műnek. Nincsen egy természetes monduzlata.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:20:41

@nathalie:

nyeeers máááááj?????:D:D:D ááááááááá!!!!
még sütve sem SOHA!!!!!
a máj az az szerv, ami kiválasztja a mérgeket, az emberek pedig vígan és jóízűen, önként és dalolva megeszik!!!!grrrrrrrrhhhh!!!!:D:D:D

Albino Vernyul 2011.10.29. 18:21:38

@capa05: @arkangyal44: En arra tippelnek, hogy lesz post..

arkangyal44 2011.10.29. 18:23:23

én nem tom de a vv-4 alatt nem sok ilyen volt ,hogy nem volt poszt,manapság meg heti rendszerességgel,nincs.

sogeking 2011.10.29. 18:23:37

@témázgató: az ok, viszont én rafináltan egy másikba írtam :D:D

nathalie 2011.10.29. 18:24:22

@Lotyóbridzsida:
pontosan vígan, jóízűen, önként, de azért nem dalolva :D
semmilyen bensőséget nem eszek meg, de a májat azért igen :D akkor én pont rossz szervet válaszottam :D

Turambar 2011.10.29. 18:26:16

@Lotyóbridzsida: Sztem amúgy voltak mentális "gondjai", de ezek abszolút beleférnek az élhető kategóriába.

Mellesleg szalon-idióta volt. :D

Turambar 2011.10.29. 18:30:28

@Lotyóbridzsida: Meg tele van vitaminnal nem mellékesen.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:32:20

@Turambar:

Ja, ez jó kifejezés. A fél világ szalon-idióta ilyen megfontolásból.:D
Simán rengetegen vannak, akik el tudják magukat látni, eljárnak dolgozni, férjhezmennek, gyereketszülnek, és ilyenek. Nőkben is rengetegen vannak. Én ezeket úgy nevezem, hogy "meg vannak bolondulva", de még nem a zártosztály-kategória. Semmit sem lehet velük kezdeni, se normális beszélgetés, se bármilyen együttműködés. A maguk szintjén mégis működnek.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:36:05

@Turambar:

Úgy érted, hogy a növényvédőszer és a növekedési hormon mellett, amik még ugyanúgy benne vannak?:D
Csak húzlak, ne vedd magadra kérlek.:D Én vega vagyok, nekem ezek ilyen ijesztő dolgok.:))

avanivi 2011.10.29. 18:48:40

@Albino Vernyul: éhes vagyok !!!
@Lotyóbridzsida: Alekosz nem tudott beszélgetni, csak kinyilatkoztatott. Azért kellett neki mindíg valaki akihez beszélhetett.Nem is volt kiváncsi senkire, és a mások véleményére sem. Vagy részeg volt.Remélem eltünt már, és nem jut eszébe senkinek beküldeni a villába. No ezt kár volt leírnom.

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:06:42

@Albino Vernyul: "Hajni letuzott par coveket.. Pl. hogy egymast bizonyos hatarokon tul ne basztasuk.. Udvariasan jeleztem neked, hogy veszelyes a terep.. Vagy felfogod, vagy nem -vallvonas- ...."

Szerinted ez a semmi felfújása mi, ha nem az? De mondom, én is vállat vonok.
süti beállítások módosítása