Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x02 - Motorok és pöcsök

2011. október 26. 12:54 - sixx

Túlestünk az első két esküvőn, volt egy zenészemberes, kicsit rongyrázós, itt a 21 éves Zsanett kelt el, a második meg egy sváb falusi lagzi volt, ahol a 27 éves Anita talált rá élete párjára egy sírósképű, a levest tányérból szürcsölő szimpatikus fiatalember képében. A következő kettőt sokkal nagyobb gyanakodással várom, mert az egyik motoros lagzi lesz, de ez még hagyján, ott legalább lehet poénkodni a két motor közé láncolt menyasszonnyal, vagy a röhögni a bőrgatyás násznépen, de mit kezdjen az ember egy szvingeresküvővel? Konstans párcsere lesz?

Erika rendezvényszervező, Mogyoródon szervez motoros fesztivált, és elől vagy hiányzik egy foga, vagy vicces kedvében volt a fogorvosa, amikor a fogszabályozóját elkészítette. A haja vörös, szemüvege strasszokkal kirakott, esküvője motoros, költsége 500 000. Erika annak örül leginkább, hogy megtalálta a másik felét, ezek szerint a faszijának egy foga van kissé jobbra fent, de ne legyünk gecik. Nem lesz hagyományos az esküvő már csak ruhailag sem, mondja Erika pajkos mosollyal a foga között, rákenroll, ha egy szóval kellene jellemezni a bulit. A három vendégmenyasszonyt a boldog ara egy fehér limóval viszi ki Mogyoródra, kár, mert mennyire vicces lett volna, ha három ETZ-re kellene felülniük, na mindegy. Zsanett megijedt a limuzintól, nekem is vannak érthetetlen félelmeim, például az ecetes vatta.

A helyszín egy sáros mező közepén felhúzott sátor, már gyűlik a násznép, parkolnak a motorok, bőrdzsekik olvadnak egy nagy fekete masszává, az egy főre jutó harcsabajuszok száma meghaladja a másfelet, inklúding nők. Erika a limuzin mellett pózol, a ruhája leírhatatlan, elöl csak a csúnyáját takarja, hátul meg belelóg a sárba, praktikus viseletnek tartom, de a lényeg nem is itt van, hanem a fejin, ahová a vicces kedvű tervező egy hormonzavaros pezsgősdugó-kosarat vagy mit applikált, egyszerre meghökkentő és döbbenetesen menő, ha pedig megfelelően merev anyagból készült, a menyecske megdöntheti a fejenállás világrekordját (másfél óra). A vendégmenyasszonyoknak (innentől vm) bejön a extremitás, remélem hasonló lelkesedéssel fogadják majd az első szétvarrt fejű, holtrészeg motorost is.

A bevonuláshoz az INXS szolgáltatja a talpalávalót (magnóról, nyugi!), az Arany Ászok pedig a sörszponzor. A sárban egy vörös szőnyegcsík árválkodik, azon jön be Erika és egy bajszos-szakállas-farmeringes-bőrmellényes csávó, elsőre nagyon szimpatikus, a fogai számát sajnos nem tudom megállapítani. Zsanett elcsodálkozik azon, hogy a motoros esküvőn motorok is vannak, nagyszerű lenne egyszer kormányszóvivőnek alkalmazni a lányt, komolyan. A sátorba megérkezve csak néznek, mint tévéintendáns a milliárdokba kerülő akciósorozat buktája láttán, de feltalálják magukat és szereznek egy sörpadot, de majdnem leesnek róla, amikor a bajszos-szakállas-farmeringes-bőrmellényes csávóról kiderül hogy ő a vőlegény. A ceremónia gyorsan lezajlik, igen? Igen. a gyűrű nem megy fel elsőre, de aztán csak összejön, Zsanett sír.

Az ifjú pár kimegy motorbőgést hallgatni egy kicsit, az AC/DC Thunderstuck című nótájára vonulnak ki a sátor elé, Anitának nem tetszik ez a nonkomform húzás, hát igen, valami sramlizene mennyivel megnyugtatóbb lenne. Na, kezdődik a zabálás, a vendégek rádöbbennek, hogy ha valami úgy néz ki, mint egy motoros fesztivál és úgy is hívják, hogy motoros fesztivál, akkor az motoros fesztivál, de ettől még megdöbbennek azon, hogy a sátor felét leválasztották, és a másik felében az bulizik, aki akar. Az első táncot az ifjú pár tolja, nem Motörheadre, hanem valami lakodalmas szörnyűségre, a tánc kissé bizarr, az méginkább, amikor a friss házas Zsanett megszabadul a felsőruházata egy részéről és beáll mulatni, otthon biztos csak Belmondót hallgathat.

A kaja svédasztalos, Erzsinek nem is tetszik, mi az már, hogy nincs pincér, háborog, Anita a csontok számát és a bőr mennyiségét kifogásolja, Zsanett szerint meg nem elég nagy a választék, ennyit a kajáról amit én akkor is tízpontosra fogok értékelni. Beesteledett, megint bőgetik a japán villanymotorokat odakünn, Aerosmith - Eat the Rich szól alatta, a vm-ek elmennek motorozni a ribancülésen vagy hogy a faszba hívják a hátsó, kényelmetlen kis izét a motorokon. Van torta is, igaz, csak egy, jegyzi meg Anita, ezeknek a szar is keserű, az meg különösen zavarja őket, hogy bokáig sárosak már, így elmennek a mosdóba.

Hoppácsak, a mosdó a sátor másik fele mellett van, benéznek, és helló, buli van diszkózenére, táncoslányok tekeregnek asztalon, motoron, sárban, mindenütt, egy olajozott testű táncosember meg kisgatyában rázza a pélót a színpadon, ez kell nekünk, csillan fel a vm-ek szeme, Erika esküvője meg le van szarva, ott úgyis csak P.Mobilt játszik valami rettentő zenekar. Zsanett az asztalon táncol öt perc múlva, majd elmenekül, mert az olajos testű csávó elkezdi kergeti meredt fasszal, ajaj. Irány vissza a lagzi, a magassarkú topánok helyett a vm-ek gumicsizmát kapnak, rockzenére táncolgatnak, amit nyomasztónak találtak, de ez legyen az ő bajuk. Az értékelés során majd ki lehet fejezni a bánatot, én megadom a 12 pontot, tíz a kaja, egy-egy a ruha meg a helyszín.

A negyedik esküvő szvinger lesz, mert Erzsiék szvingerek, azaz elmennek egy házba, ahol mindenkivel kúrnak, aki ott van, de csak ha kedvük van hozzá. Erre azért van szükség, meséli a civilben masszőzként dolgozó, leginkább Ciccolina keresztanyjára emlékeztető arcú Erika, mert rohanó világunkban néha ki kell kapcsolódni. Megjön a három vm a szponzorautóval, Anita fél az estétől, szerintem egy ókori római orgiát vizionál, biztos most látta csak a Caligulát, abban vannak faszák. Zsanett attól fél, hogy majd nem eresztik ki a házból, Erika viszont nem fél semmitől, szvingerek, fasza. Anita most látott először élő szvingereket, akik a három nő láttán a "fogjatok le, odarohanok" megjegyzést eresztik el, nahát. Itt tenném hozzá, hogy akárhány szvingerklubos képet láttam, eddig még egyetlen jó külsejű embert nem láttam még rajtuk, ennyi ronda nőt és faszit viszont még soha nem láttam egy helyen, pedig voltam már Depresszió koncerten is.

Erzsók ruhája hasonlít Erikáéra, elöl pináig, hátul a földig ér, pánt semmi, csöcs kint amennyire csak lehet, mögötte áll a vőlegény, ránézésre hatvanöt éves lehet, a mosolya kissé idült. Nem értem, miért vállal be valaki egy ilyen faszságot? A szvingerklub vezetője, egy ránézésre hatvanéves szőke asszonyság piát hoz, kell is az, józanul egyik vm sem fogja tudni végignyomni a mai estét. A ceremóniára nem a klubban kerül sor hálistennek, egy szál faszban celebráló pappal, hanem az anyakönyvvezetőnél, ahová a SEX 696 rendszámú autóval mennek páran, bravó. Igen? Igen, mehetünk vissza a klubba. A feketeleves ekkor jön, ha a sváboknál ment a népviselet, akkor itt sem fog gondot okozni, ha át kell öltözni - egy szál tógába.

Erika szerint érdekes a tóga, Anita és Zsanett elborzad, akkor meg különösen, amikor végigviszik őket a házon, kúrószoba kúrószoba hátán, az egyikben egy nőgyógyászati vizsgálószék is van Zsanett szerint, Anita a hányingerrel küszködik, Erika meg csak röhög egyre, hat a konyak. Az egyik szobában csoportosan lehet foglalkozni egymással, van itt minden, a három vm akár egyszerre is be tudja vállalni az egyik hatvanas csávót. A vidámságnak egy időre vége szakad, mert Anitát felhívják, meghalt az édesapja. Őszinte részvétünk innen is. Anita természetesen hazaindul, viszont van egy esküvő, amit le kell nyomni, ha már a tévések kivonultak, így Erika és Zsanett vesz egy nagy levegőt, megigazítja a tógát, és berongyol a házba, essünk túl rajta. A kertben fasz alakúra faragott szobrok mindenütt, bravó.

Erika leginkább at kifogásolta, hogy a hatvanéves szvingerfaszik kilógó pöccsel ülnek az asztalnál, ő meg enne. A kaja svédasztalos rendszerben megy, Erzsók most bezzeg nem pofázik, hogy miért nem pincér szolgál fel. Erika nem szereti a csirkecombot, amit az élő istenre esküszöm, hajtó- illetve futóműnek nevez. Megszólal az Ace of Spades a Motörheadtől, ezt a szvingerek úgy értelmezik, hogy ideje beleugrani a nagyjából 30 négyzetméteres medencébe tógástul, minél többen, s lőn, a klubvezető csöcsei ki is buggyannak a cuccból, kár volt. A zene vált, Joe Cocker hallatszik a háttérben, egy csávó pedig erotikusnak szánt mozdulattal vetkőzik, de nem kisgatyáig, hanem pöcsig, amit belenget a vm-eknek, bravó, az meg külön kedves tőle, hogy odabassza hozzájuk a vizes tógát. Erika szerint kicsi a farka, nem érti, mit vergődik.

Odabent műsorszám kezdődik, Vanda, az átoperált férfi táncol immáron csöccsel, pinával, sokkolva Zsanettet és Anitát kissé, valahogy én sem így képzelek el egy esküvőt, azt meg pláne kihagynám, hogy az előadás első csúcspontján Vanda a gyári pináját az arcomba taszítsa, tessék prűdnek nevezni, leszarom. A produkciót hivatalnokkülsejű férfi veszi videóra nyálcsorgatva, ha ezek után valakinek kedve van szvingerklubba menni, annak csak gratulálni tudok. A műsornak nincs még vége, Vanda, született Vendel vagy Vince lefekszik egy asztalra, a testére gyümölcsöt pakolnak, és a résztvevők nekilátnak a zabálásnak, amit biztos erotikusnak szántak, de engem speciel a The Walking Dead című zombis horrorsorozat keményebb jeleneteire emlékeztetett.

Az est fénypontja Szűcs Judit, aki ezek szerint pénzért tényleg mindent elvállal, három-négy számot leplaybackel oszt jólvan, ez az epizód legszánalmasabb momentuma, no meg az egykori diszkókirálynő rémesen szétfolyt segge. A násznép estére kezd egymásba gabalyodni, így a vm-ek és a tévéstáb lelép, hálistennek. Előtte torta, amiből a vm-ek nem ettek, mert muslincák szállták be a cuccot, érthető. A végeredmény nálam 12 pont, tíz a kaja, egy a ruha egy meg a hely, ezen nem változtatok. A végső pontozásban Erzsók szvingerei 50 pontról indulnak Anita kiválása miatt, de ez sem elég a végső győzelemhez, a sváb esküvő lett a legjobb, Anita megy Kenyába a sírós faszijával, hátha lesz leves ott is, hadd szürcsölgessen. Jövő héten négy újabb pár, alig várom.

Címkék: négy esküvő
40 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sokorai_Atala 2011.10.26. 13:08:03

Francokat elaludtam, pedig ezt megnéztem volna.
Erika fején a cucc - szerintem - adventi koszorú, csak még a gyertyákat nem tűzték bele:)

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.10.26. 13:26:07

Láttam ezt a tívíben, szétröhögtem rajta magam, nagyon adta az érzést :)

2011.10.26. 13:37:32

Na most nem kötözködni akarok, de az a levesszürcsölés nem valami sváb esküvői poén volt vagy ilyesmi? Csak mert a fotón a csávó kezében egy kétágú villa van, na azzal levest enni nem egyszerű. Gondolom ezért szücsölte, nem?

Amúgy ismét remek HV!

egyikmasik 2011.10.26. 13:43:48

Azért kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz írni az esküvőnkről...
Már előre félek... :)
Az egyik menya

Sokorai_Atala 2011.10.26. 13:46:20

@egyikmasik: akkor már vm leszel nem menya:) Fogd fel derűvel.

egyikmasik 2011.10.26. 13:48:46

Próbálom...
A VM :)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.26. 14:04:54

@Lakis: apád faszán szpemmelj, te kis gyökér.

phaszfej 2011.10.26. 14:07:52

De még mindig nagyobb farka van, mint Erikának.

cicamaca 2011.10.26. 14:09:22

Egyik barátnőm fogalmazta meg jól az előző évadban a műsor lényegét: itt az a fontos, hogy te legyél a legfanyalgóbb, leggenyább menyasszony a 4ből, és mindig te add a legalacsonyabb pontokat, mert mivel a saját esküvődön te úgysem pontozol, kb automatikusan te nyersz.
Egybként nagyon vicces műsor, bár a mindenen fanyalgó libák sokszor kiakasztóak..
A hv pedig szokás szerint kiváló sixx-munka, köszi! :)

AnnaKarenina 2011.10.26. 14:15:57

A poszt jobb, mint a műsor. (De hát a műsor nem tehet epés megjegyzéseket szereplőire.)
A szvinger tényleg elborzasztó volt és érthetetlen. Minek egy szvingeresnek esküvő? Egyébként Hódmezővásárhely (ha jól emlékszem) egy ilyen szvingerbarát hely, hogy ennyire nem számít a hogy és mint?
@egyikmasik: Ezért inkább ízléssel, mintsem extremitással. Egy esküvő legyen csak egyszerűen szép, jó kajákkal, zenével.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.10.26. 14:18:21

Nem tartom magam prűd embernek, de ezek a swingerező nyuggerek nálam is kiverték a biztosítékot. Ha ezzel akarták magukat reklámozni, hát... nem jött be.

A szerelő 2011.10.26. 14:19:38

Hofi után szabadon: na, ide is eljött cenzné, meg az ura. Ja ja, a cenzura :)

kerdesek05 2011.10.26. 14:25:23

mikor vették fel a műsort?
a swingerpár már együtt sincs..

iwiw.hu/Vargovics.Gabor
Daru Erzsébet

AnnaKarenina 2011.10.26. 14:27:33

@kerdesek05: Vigasztaljon, hogy a házasságuk alatt sem voltak mindig együtt.

egyikmasik 2011.10.26. 14:29:49

Azon is sok múlik, hogy vágják össze...
De vadidegenek véleményére nem adok, mert ezt magunknak szerveztük, a viasat csak plusz volt (hátha nyerünk).
A narrátor-szövegektől meg behalok, nálunk lesz egy-két meredek beszólás, sztem... :))))

Sokorai_Atala 2011.10.26. 14:31:55

@egyikmasik: aha, szóval Ti is csak most tudjátok meg ki nyert. Ravasz:) Maj figyelem melyik adásban lesznek beszólások, és tudom mit tettél a nyáron:)

cicamaca 2011.10.26. 14:32:53

@kerdesek05: Épp ezen gondolkodtam, hogy mennyire tud hosszútávú lenni egy házasság, ha az intimitás ennyire hiányzik már a nulladik perctől. Akkor úgy néz ki, ennyire.

egyikmasik 2011.10.26. 14:35:42

Sokorai_Atala! Jáj, a beszólásokat a négyesküvős narrátorhoz értettem (voltak bakik, kinél nincsenek), hogy miket fog majd kommentelni...
S tudjuk, ki nyert...
Francba! Nem mi! :D

Sokorai_Atala 2011.10.26. 14:44:31

@egyikmasik: kár. Az a lényeg, hogy ha Te jól érezted magad, és neked meg a vendégeknek jó buli volt.

kerdesek05 2011.10.26. 14:45:24

@AnnaKarenina: minek házasodtak egyáltalán?
az olyan jó buli? mint egy sex, meg mint egy reggeli?
komolytalannak tűnik az egész esetükben..

Orbán Adókirály Viktor lennék már rég működne a házasság adó, aki 3 éven belül elválik, fizesse az államkasszába az esküvő árát!:)

AnnaKarenina 2011.10.26. 14:53:59

@kerdesek05: Lehet, hogy Kenyába akartak menni. Vagy népszerűsíteni akarták a szvingerklubot.
Adónál csak sorjában: nőtlenségi/hajadonsági adó (és ilyen már volt!), házassági adó, válási adó, gyerektelenségi adó, 1 gyerekes, 2 gyerekes, stb adó.

AnnaKarenina 2011.10.26. 14:56:25

És megrázó volt számomra a motoros lagzin a lakodalmas zene, meg a sár.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.26. 15:06:22

@kerdesek05: ez nem az a fórum, vedd ezt utolsó figyelmeztetésnek.

A szerelő 2011.10.26. 15:06:45

@sixx: két frissítés között eltűnt néhány hozzászólás, ez nyilván a moderáció eredménye. Ezért idéztem egyik kedvencemtől. Valamiért ezek a dolgok érzékenyen érintenek, mert a mocsok is a miénk. De arra ne kérj, hogy ezt is fejtsem ki, nem fogom :)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.26. 15:08:23

@A szerelő: egyetlen hozzászólás tűnt el innen, amiben egy gyökér bérkommentelő egy oldalt hirdetett. erre allergiás vagyok, ki is basztam. más hozzászólás nem tűnt el, legalábbis ez alól a poszt alól nem.

R. · http://macskanyelv.freeblog.hu 2011.10.26. 15:22:57

már a reggeli hv-n is szétröhögtem magam, de ez mindent visz!

köszönöm, köszönöm!

egyébként a műsor hol megy? ezek után lehet érdemes volna nézni is:)

A szerelő 2011.10.26. 15:33:48

@sixx: akkor lehet, hogy csak pont annak a hiánya tűnt fel ... bocs
Viszont azt elismerem, az hogy jogos volt, én sem szeretem az ilyet.

nathalie 2011.10.26. 16:14:55

de jót nevettem. Azon a depresszió koncerten meg én is voltam :):)

Korábban már láttam ebből a műsorból részeket. gondolom előző szezon volt vagy valami ilyesmi, de akkor még szolidban nyomták. Mindenesetre már akkor röhögtem a többi menyasszony savanyú pofáján a másik esküvőjén és persze az ízléstelenségekre, amelyeket az arák a rendezés hevében elkövetnek :)

benkoo 2011.10.26. 16:16:11

Szégyen gyalázat, hogy a külföldön jól működő swingerezést itthon lejáratja pár idióta.

hannamontanna 2011.10.26. 16:39:00

Milyen a jól működő swingerezés..? Meg kell néznem ezt a részt, hogy lássam milyen amikor le van járatva.... szégyen gyalázat.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.10.26. 16:46:50

egyszer voltam egy vidéki esküvőn, ahol a pár Fradi drukker volt, és ennek rendelték alá az egész díszletet, meg mindent.
a menyasszony ordibálva, cigivel a kezében rohangált a padsorok között egész este. a vendégeket úgy nagyjából leszarta.
hajnalban megvolt a kötelező bunyó...a menyasszony és egy másik csaj részvételével, aki az ara szerint kihívóan nézett a friss férjére.

AnnaKarenina 2011.10.26. 17:11:29

@R.: Viasat3

@benkoo: Mint a külföldön jól működő nudizmust? :) Sajna, ott is borzasztó a látvány.

kerdesek05 2011.10.26. 17:30:44

@Alfonzina: akkor még is csak autentikus volt a fradi szellemiségéhez viszonyítva: ))

Sudu 2011.10.26. 17:56:32

@Alfonzina: Na egy ilyenre én is elmennék! Ehhez képest én eddig csak unalmas lagzikon voltam, ahol minden papírforma szerint történt.

popotepo 2011.10.26. 23:06:57

@sixx: lógsz még egy pár survivor évaddal...vagy most felejtősek a magyar sók miatt? minden nap, minden bejegyzését olvasom a blogodnak (BK-t nem), és vess magadra, de a survivorra te szoktattál rá.
segget nem nyalok.

sélli_ 2011.10.27. 14:05:11

Hopp, miről maradtam le!!! Nem néztem ideáig, mikor és hol van ez a műremek? Még jó, hogy itt a hogyvót!

'12 pont, tíz a kaja, egy a ruha egy meg a hely'- :) Ez a pontozás végig megmarad? :)))
süti beállítások módosítása