Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x01 - Zenészek és svábok

2011. október 26. 06:59 - sixx

Nu, elkezdjük a férfi-rémálom műsor, a különböző lagzikat bemutató Négy esküvő hogyvoltozását, mert alapvetően egy nagyon vicces realityről van szó, amin, ha nem vesszük véresen komolyan, kiválóan lehet szórakozni. Az első rész hogyvoltja technikai okok miatt (elbasztam az időt) rövidebb lesz, a második már rendesen meg lesz csinálva. Ebben az évadban húsz menyasszony lesz, közülük öten nyernek álomnászutat meg Blikk címlapképet, ha megfelelően botrányos a lagzi ugye, négyesével esnek egymásnak és pontozzák a többiek esküvőit. 150 pontot lehet elérni (ruha, kaja, helyszín, hangulat témakörökben) aki nyer, mehet Kenyába, a többieknek marad a meleg kézfogás a producerektől. Mindezt a narrátortól tudjuk meg, miközben négy menyasszonyi ruhába öltözött nő halad fenyegetően a kamera felé, köztük egy olyan piros hajú nővel amilyet eddig csak fétismagazinokban láttunk. A képernyőn közben rózsaszín foltok jelennek meg, ez asszem direkt van, de iszonyú zavaró és giccses.

Az első esküvő menten egy 1,6 millió forintos hepaj, a 21 éves Zsanett és az Ismert Zenészember esik egymásnak valami huszárcsárdában, a kategória zenész lakodalom, gondolom Marshall-láda alakú tortából bújuk elő hat groupie a csúcsponton és leorálják a vendéglátós zenekart, de majd meglátjuk. Zsanett egy egyszerű, kedves lánynak tűnik, kissé pösze és oszloplábú, az apja meg egy seggfej, aki még a ceremónián is be bír szólni az Ismert Zenészembernek, aki mellesleg 21 évvel idősebb a lányánál, ha egyszer is apukának szólítasz, leszakítom a fejed és a tüdődbe dugok egy Gibson Les Pault, ezek után jó hangulatú családi összeröffenéseket vizionálok a jövőben. Maga az esküvő szarul indul, szakad az eső, az a csoda, hogy a menyasszony nem kap infarktust, ilyenkor a nők megbolondulnak ugye, mert Ez Az A Nap, Amire Egész Életemben Vártam, stb.

A vendégsereg szegregált, na nem négerek-fehérek vonalon, hanem a úgy, hogy a celebek (Az Ismert Zenészember Népszerű (Nembuzi) Szájliszt Barátja, Az Ismert Zenészember Ugrálós Metálban Utazó Rastahajú Barátja és így tovább) külön asztalnál vannak, elszeparálva a pórnéptől, nagyon helyes, az állatkertben sem eresztjük a cerkófmajmot a látogató közé, hogy nézne már ki. A hangulat az elején kissé fagyos, de aztén jön a kaja és mindenki elnehezül, ránézésre a szokásos menüsor került asztalra az újházi tyúkhúgytól a laposhúsig, ez az esküvő egyelőre pont úgy néz ki, mint amilyet az átlagember elképzel magának, csak a bajszos rokon nem nejloningben izzad a pálinkától, hanem Audi kulcsot basz bele a kalapba, némi rongyrázás asszem 1,6 gurigába belefér.

A három vendégmenyasszony nem túl aktív részese az eseményeknek egyelőre, az idősödő pornószínésznőre emlékeztető Erzsébet szerint a kaja szar, az értelmező szótárban a vidéki óvónő szócikk mellé illusztrációnak simán beillő Anita viszont kedves és naiv, neki semmivel nem volt baja. Erzsébet, és a motoros szubkulturából érkező harmadik vendég, Erika a zenével nem volt kibékülve, a szvingeresküvőre készülő Erzsi szerint nem jó ötlet, ha az ember a saját esküvőjén még fel is lép, Az Ismert Zenészember viszont ezt teszi, bár nem a saját számait játssza, mert van benne ennyi jóérzés.

Erika a rockos vonalat hiányolja, ránézésre neki Lemmy kellene esküvői tanúnak és a Steppenwolf házi zenekarnak, de úgy érzem, ez nem fog összejönni. A hepaj abszolút mélypontja az obligát vonatozás, ami minden kibaszott esküvő kötelező kelléke, soha nem értettem, soha nem vettem benne részt, és ha egyszer nekem is lesz egy ilyen napom, aki vonatozni kezd, a helyszínen agyonverem. A pontszámokat egyelőre nem mondják meg a szerkesztők, én az ötvenből 12-őt adnék rám tíz a kaja, 1 a ruha, meg 1 helyszín.

A második kaland az első szöges ellentéte, egy 200 fős faluban megrendezésre kerülő igazi sváb esküvő, ezt Anitának, a negyvenes háziasszonynak kinéző 27 éves tánctanárnak rendezik másfél millerből, 100 főre. A falu többi lakosa gondolom halálos ellenség, vagy ha nem, majd most az lesz. A vendégmenyasszonyok kapnak népviseletet, ezt kell hordani, mondja a narrátorhang, felveszik, hülyén néznek ki, nem vártunk mást. A hagyományos sváb esküvő nem puhapöcsöknek való, bejárják az egész falut, inkább valami kényelmes túrabakancsot kellett volna kikészíteni, de mindegy. Maga a ceremónia a szabadban zajlik, nem túl jó hangulatban, mert Anita apja kórházban van, a vőlegényt ez úgy kikészíti, hogy végigbőgi az igenmondást, gyűrűzést, mindent, de lehet csak saját magát síratja, első ránézésre nem ő fogja viselni a nadrágot a családban.

A helyszín valami menzának tűnik, fehér fal, járólap, az asztalok U-alakban, kissé szűken van a násznép. Pálesz, leülés, kaja, jön a húsnélküli húsleves (copyright by Zsanett), amit az ifjú, koszoskörmű férj a tányérból szürcsöl, most már értem, miért nem forszírozzák a mutogatását. Zsanettnek az sem tetszik, hogy a kaja síri csendben zajlik, se zene, se duma, aki itt megszólal, azt tán agyon is verik valami sváb eszközzel. A menüsor nem túl jó, mondja szubkulturális Erika, hagyományos sváb cuccokra vágyott, nem gordonblőre, mint mondja a kamerába, miközben a hátára egy lyukacsos fehér nejlonkardigánt applikált. Az esküvőn beindul a tánc, idős rokonnéni a kisgyerekkel és így tovább, azért piruló arcok is vannak, hat a pálesz, úgy tűnik. A hagyományőrző(?) körtáncba beszállnak a vendégmenyasszonyok is, Zsanett ritmusérzékének hiánya lenyűgöző.

A torta felvágása után Anita menyecskeruhába öltözik, amiről nem tudtam hogy micsoda, most már viszont tudom, hogy egy fekete-vörös, nyakig zárt ruha, amiben sem mozogni, sem lépni nem lehet, szar lehet menyasszonynak lenni. Erika szerint kicsit sűrű volt a program, minden percben volt valami körtánc vagy pénzdobálás, és jobb lett volna, ha van egy kis nyugi, na majd meglátjuk az ő motoros esküvőjén a következő részben. Hajnalban az ifjú párt hazahúzzák egy szekéren, és befejezzük a sváb bulit, ami ránézésre kibaszott fárasztó lehetett, de 12 pontot tőlem megkap, tízet a kajára, egyet a ruhára, egyet meg a helyszínre. A következő epizódban motorok és pöcsök jönnek, stay tuned.

Címkék: négy esküvő
50 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pávor Jál 2011.10.26. 07:21:16

Mit akart enni Erika? Maultasche-t? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 08:09:22

A lényeg le volt írva, nem szabad komolyan venni!:D Az a baj, h ők viszont annak szánták!

Na, a tegnapi sem volt semmi! Érdemes visszanézni valahonnan! Szakadtam a röhögéstől:) Csak ne kelljen nekem hasonlón részt venni:D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.26. 08:10:32

Bogyó, Bogyó, házhoz jöttél a lófaszért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 08:13:52

@Bogyó 2: idézek a profilból:

Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan.

Nem kell ezt olyan komolyan venni!:)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.10.26. 08:31:27

Valami remegést érzek az erőben, tegnap valami szvinger izé volt, ahol Kozsó imitátorok hada bohóckodott lepedőbe öltözve. Tán még döntés is volt arról, hogy ki győzött, de nem láttam, mert csak a reklámok között kapcsoltam át, ugyanis a TV2-n a Rambo IV. ment - a legállatabb tagja a Rambo sorozatnak.

S. Tamás 2011.10.26. 08:33:28

Azt mondjuk sose értettem, hogy egy használt, de jó állapotú autó árából miért etet valaki olyan rokonokat, akiket évtizedek óta nem látott, de ez most mindegy is. Voltam én is sváb esküvőn, vendégként nem húzósabb mint a többi, csak jó alaposan meg kell húzni magad valami félreeső helyen, hogy ne találjanak meg semmi hülye játékkal, pláne ne akarjon veled egyik bebaszott rokon vagy ismerős se táncolni. A sváb esküvőn a félrevonulás nagyszerűen megoldható, mert általában saját palackozott borokkal ugranak elő a zifjúpár szülei vagy nagyszülei, de ha nincs szőlőjük, akkor biztos, hogy lesz a rokonságban valaki, aki boldogan ad 300 litert a nagy napra. Étterembe demizsonban nem engedik bevinni, ezért lepalackozzák már faluhelyen is. Na, ebből kell két üveggel megmenteni, amikor senki nem látja(nehéz) és közvetlenül kaja után eltűnni, mint a kámfor. Száraz sütit meg lehet várni, ha valaki nem bírja annyira a piát. Felkészültebbek vihetnek magukkal szotyit, mp3-lejátszót. Előtérben, parkolóban, kerthelyiségben, auóban elfogyasztani(dugóhúzót előző este az autóba betenni), időnként visszanézni a terembe, volt-e valami esemény, de szigorúan fal mellett lapulva, nehogy megtaláljon valaki táncolási, kóstolási vagy bemutatási szándékkal. Kerülni kell a túl részeg és túl hangos embereket, mert azok feltűnést keltenek, menyasszonytáncnál arany középút az indulástól számított ötödik perc, amikor a menyasszony már nem kapszkodik könnyektől küszködve minden táncpartnerbe, de MÉG nem akarják a vőlegény bebaszott rokonai "tréfásan" elrabolni. Ilyenkor 30 másodperc alatt szabadulsz, és mehetsz vissza inni.

Sváb esküvőn a lényeg, hogy legyél lapos, maradj észrevétlen, és ne legyél annyira részeg, hogy feltűnjön másoknak. Így garantált a jó szórakozás.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.10.26. 08:39:05

Kiderült, hogy nem, ugye? Picsába. Bocsesz.

Kis ember 2011.10.26. 08:42:50

@Bogyó 2:
Mi van, bogyó, a te Nagy Napondon is húsleves volt gordonblővel?

Pávor Jál 2011.10.26. 08:48:19

@S. Tamás: Nagy partyboy lehetsz, ha egy esküvőn a kocsiban piálsz. :D

Ringlósztár 2011.10.26. 09:02:46

Na, ez végre van olyan jó, mint a nagy Kolumb buli.

jamesz 2011.10.26. 09:06:02

Gyó a tegnapi motoros cucc nagyon kömény volt.
Én tavaly megnéztem a vége felé pár részt, de fetrengtem a röhögéstől.Volt olyan, hogy a kínai szerencselámpást felkapta a szél, visszafordította és bele az egyik vendégbe (pont az egyik ara) ott égett rajta...de volt olyan is, hogy a roma lagziban a csajok (3 nem roma, egy roma)az istálló, illetve a trágyadomb mellett falatozták a raklapnyi rántotthúst, vagy például a penészes szendvicstortát szolgáltak fel, volt aztán még verekedés is, vagy pl. a vőlegény inkább csajozott a saját lagziján, szal én spec. tavaly is nagyon röhögtem:-)))

GL-581 g 2011.10.26. 09:37:14

@Kis ember: "Mi van, bogyó, a te Nagy Napondon is húsleves volt gordonblővel? "

Vagy ő is szürcsölve szereti enni a vegahúslevest. Esetleg a falu esküvőre meghívott felébe tartozik. :DDD

Egyébként a posztot elolvasva meglepődtem: én azt hittem, hogy ebben a műsorban rongyrázós meg hiperextrém lagzik versenyeznek, mittomén, Dom Perignontól saturészegen hányják a Maybach hátsó ülésére a kobe marhából készült pörit, esetleg a Duna redvás vize alatt egy búvárharangban adja őket össze Jean-Claude Van Damme... de ez a kettő totál átlagos, hétköznapi lagzi volt. Biztos szép meg emlékezetes a két családnak, de ha vendégként vagyok ott, valószínűleg az első adandó alkalommal rábukom a töménykészletre, hogy jobban teljen az idő. :D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.10.26. 09:45:33

@GL-581 g: majd a tegnap esti kettő, az nem volt hagyományos.

tündérborsó 2011.10.26. 09:47:46

nagyon komoly a műsor. :) sosem értettem, hogy egyes nők miért vágynak erre? milliókért zabáljon a sok köcsög rokon, mindezt elviselni egy ocsmány ruhában. a lagzik meg... kedvencem a szintis csávó, sok-sok esküvő mai napig elmaradhatatlan kelléke :)
én sosem akartam Nagy Napot,gyerekként sem akartam királylány lenni. :)
nem értettem, hogy lehet ekkorát kamuzni, hogy a vörös rém 33 éves. minimum egy jól karban tartott 50-es. a sváb csaj meg 27? én is annyi vagyok, de én kb. mintha most jöttem volna a gimiből :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 09:51:06

@GL-581 g: @S. Tamás: a sok kis alkoholista:D:D:D Ilyenkor ki kell venni a részed a buliból:D, nem elbujdokolni:)

Gliese kolega, volt olyan, amikor egy rakat pénzt ráköltöttek!:)

Szerény véleményem szerint is felesleges rákölteni ennyi pénzt...Ha gazdag vagy, még oké, de egyébként...Főleg, h a zöme manapság válás:(, akkor meg minek...

Sokorai_Atala 2011.10.26. 09:53:01

@ladyandhenk: hagyd el, nyilván valamelyik násznép tagja:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 09:54:34

@tündérborsó: Alekoszostul szintizni?:)

Én is 25 vagyok, de még a 18at sem nézik ki belőlem sehol:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 09:56:22

@Sokorai_Atala: igen, elég nagy az esély rá, h pont belegázol vki lelkébe sixx, mert elég sok ott az egyén:D

S. Tamás 2011.10.26. 09:57:54

@Pávor Jál: Ezt nem egyedül kell csinálni, mindig akad hozzá társaság. Autóban ivás csak akkor volt, mikor esett az eső és gyorsan menekülni kellett valahova. Voltam olyan esküvőn, ahol a teraszon jobb volt a hangulat, mint bent a teremben, ahol a Montague és a Capulet család nézegette egymást. A menyasszony meg a vőlegény természetesen szintén a teraszon voltak.

Sudu 2011.10.26. 10:11:32

@tündérborsó: Királylány én sem akartam lenni, de én azért benne lennék egy jó kis lagziban, csak a buli kedvéért.
Bár a Drágám nemrég közölte, idézem: nagy büdös lófaszért fog ő egy csomó pénzt kibaszni ezért az ablakon.
Hát, nehéz bevallanom, de igazat kell, hogy adjak neki...

Sokorai_Atala 2011.10.26. 10:16:35

Ismert Zenészember az ki?
(mindig bealszom az ilyen izgi műsorokon:))

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.10.26. 10:17:35

ELIT MEGALAGZI

Asztalokon új Herendi,
Ital és a táp is trendi:
Rákkoktél és aszalt homár,
S nem szól senki: Ejnye, no már!

Sikítanak éhes arák:
Megmozdult egy garnélarák!
Tálat, tányért tör az olló,
S csillog, mint egy sztaniol ló!

Jaj, nem rák ez, terminátor,
S romokban a selyemsátor!
Egypár burzsujt tálra ráken
S dalol forradalmi rock’n’

’rollt ő!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/05/elit-megalagzi.html
:)

tündérborsó 2011.10.26. 10:20:19

@ladyandhenk: igen, minimum egy alekosz :)
@Sudu: én még nem voltam jó lagziban :)
a párom hasonlóan vélekedik :D
én még gyereket is szültem neki, mégsem akar elvenni :D

Pávor Jál 2011.10.26. 10:22:51

@S. Tamás: Igaz, nagyon sok múlik a vendégeken, a 2 család meghívottjain, ismerik-e egymást, a zenekaron, és az italokon. :) Azt én se szeretem, ha sok feladat van. :)

S. Tamás 2011.10.26. 10:25:39

@ladyandhenk: Ugyan már, alkoholita még hogy alkoholista. Egy esküvőn 2 üveg bor mindenkinél lecsúszik:)

S. Tamás 2011.10.26. 10:26:34

@S. Tamás: bár az előző kommentemből nem úgy tűnik, de most nem vagyok részeg:)

mutant · http://universal.blog.hu 2011.10.26. 10:33:28

Nos, én nem nézem,pedig én vagyok a feleség itthon :) Be szerettem volna nevezni a mienket, de az uram nem engedte:) Nálunk nem volt vonatozás, agyon is csaptam volna a népet, ha neki kezd :D Hajnali egytől retro diszkó volt: bí máj lávör meg miegymás. hatalmas buli volt, semmi puccoskodás:D A kaja és a torta isteni volt. Kaja közben társalogtunk: néha az asztal egyik végéről a másikra:D De mi ilyenek vagyunk. Ez nekünk egy buli volt, nem egy ünnepélyes puccos összejövetel:) Mindenkinek örök élmény marad.Sajnálom, hogy végül nem nevezem be. Bár Kenyába nem mennék,az biztos!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 10:33:39

@Sokorai_Atala: a Belmondó együttesből vki:) Aki 42 éves:)

@S. Tamás: jól van, elhiszem, h nem vagy az:P

Jó, magamból indultam ki, aki semmit nem iszik, na:P

@tündérborsó: nálunk ez még fel sem merült, csak nálam:)

tündérborsó 2011.10.26. 10:51:07

@ladyandhenk: igazából én szintiboy-t és ilonkát szeretném :)

tündérborsó 2011.10.26. 10:52:56

@Sokorai_Atala: czutor zoltán volt az illusztris, hát nem ismered? :D

GL-581 g 2011.10.26. 10:55:30

@S. Tamás: Egy lagzin? Lecsúszik ott több is... :D

@ladyandhenk: Az nem alkoholizmus, ha terápiás jelleggel fogyasztasz szeszesitalt. Az öncélú bódultságon túl van két nagyon fontos felhasználási területe az égetett szeszeknek: az egyik az időutazás (még csak fél kilenc - jééé, máris dél van?), a másik pedig a teleportálás (lekéstem az utolsó buszt, taxira nincsen pénzem, úgyhogy még három feles és az ágyamban ébredek, pizsamában). :DDD

Sokorai_Atala 2011.10.26. 10:57:47

@tündérborsó: köszönöm, nem ismertem, ha ezt bevallani nem túl hátrányos számomra:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 11:05:37

@GL-581 g: na, én ezekben tapasztalatlan vok, szánom, bánom:):)

Nem gondoltam volna, h ilyen filozófiája van az ivásnak, de már értem:)

tündérborsó 2011.10.26. 11:08:51

@Sokorai_Atala: nem gondolom, hogy hátrányod származna belőle :)
a párom világosított fel, hogy anno a nyers-ben gitározott, az még jó volt. de mára ő is eladta magát. szerepelni egy viasatos műsorban? egy kenyai útért bohóckodni? pff

@GL-581 g: a teleportálós rész baromi ismerős. sőt, még a ruháidat is szépen összehajtod, és másnap gondolkodsz, hogy hogy is van ez, hiszen józanul sem csinálhattad volna szebben :D

Padlásszoba 2011.10.26. 11:36:19

Hát ez marha jó volt, nagyon röhögtem rajta.
Eszembe jutott, hogy én sose akartam férjhez menni, ehhez képest mégis (mostmár férjuram volt az első, aki mellett rájöttem arra, hogy ez az intézmény akár lehet jó is). Igaz, volt egy pár alapszabály amit lefektettünk esküvő előtt.
1., Nincs az az isten, hogy hónapokig szervezzük. Max. 4 hét (végül ennyi lett).
2., Semmi fehér habos-babos-tortalány ruha és semmi fekete szmoking.
3., Semmi sose látott rokon vagy egyéb kolléga/bárki udvariasságból. Viszont szűk család és a legkedvesebb barátaink. (velünk együtt 35 fő - nekem már ez is határeset volt)
4., Ohne műlagzi/zenekar/kötelező éjféli töltött káposzta ésatöbbi. Nyilvános helyen táncos buli, és mindenki azt eszi, amit szeret, az igen.

Már lassan minden meghívott barátunk hippiesküvőnek hívta, utána viszont azt mondták, sose voltak még jobb esküvőn, ahol semmi nem volt kötelező és percre beosztott, hanem végre kötetlenül jól érezte magát mindenki. Mi is, mert nem kellett semmi szervezős marahaságon paráznunk és a családi vagyon sem úszott el.

Értem én, hogy mindenki különböző és van, aki a "nagy napról" álmodozik 10 éves kislány kora óta, de engem ezzel a világból ki lehetett volna üldözni. És nem, nem ez volt életem "legszebb napja", ha ez lett volna, valószínúleg kardomba dőltem volna, hogy ennél már nem lesz szebb, mondjuk mikor a gyermekem születik, vagy ha ez volna a legszebb, akkor innentől akkor már minden csak szarabb volna. :D Életem egyik legemlékezetesebb napja volt, egy óriási buli amin fantasztikusan éreztük magunkat gyomorgröcs nélkül és azóta is csak egyre szebbek a napjaink együtt. Mert akinek csak az az egy nap számít, annak a kapcsolatnak már baromira mindegy szerintem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 11:50:59

@Padlásszoba: nahát, teljesen egyetértek!
Nekem az egyházi esküvő lesz a lényeg, az legyen meg, ahhoz illik a szép ruha, de semmi más kötöttség! Ja, és kála legyen a kezemben!:P

Én a magam részéről 12 embert vinnék, jelenlegi eszemmel, a párom oldaláról még tán ennyi sincs!:)

És mennyiből úsztátok így meg?

Silent Bob 2011.10.26. 11:59:11

Látszik, hogy nem voltatok még rendes parasztlagziban. Visszajön az ára a menyasszonytáncból gazdagon. ;)

Padlásszoba 2011.10.26. 12:05:46

@ladyandhenk: Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de azt hiszem, valahogy 200e körül (ebből asszem 35e eleve az önkoris adminisztrációt meg az anyakönyvvezetőt kifizetni). Úgy, hogy volt szép ruhám nekem is, csak épp nem fehér (azt nem lettem volna hajlandó felvenni amúgy sem), hanem egy olyan, amit bármikor máskor is hordhatok alkalomra, volt szép csokrom is, az sem csilliárdokért, volt torta, csak nem nyolcmillió emeletes és volt a ebéd + bulifogyasztás is, de ahogy írtam is, nem kötelező menüsorral. Szóval a "hagyományos részek" valahol megvoltak (torta, csokor, kaja, táncos buli), csak közel sem úgy, ahogy azt szokták vagy "illik" vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki. Hanem rendhagyóan, de számunkra (meg úgy tűnik a többi résztvevő számára is) tökéletesen. Ja, nekünk egy volt a fontos: hogy profi fotós legyen, párom imád fotózni, szóval a képek fontosak voltak (soha meg nem nézendő, polcon porosodó videó nem készült). Ismerősök közt szerencsére volt profi fotós, így kaptunk sok szép, szintén nem hagyományos (beállított) képet. Azokra is azt kaptuk visszajelzésként, hogy milyen jó, hogy ilyen képek lettek és nem az itt kamerába néz, ott kötelezően csókolózik stb. képek. Úgyhogy én azóta tudom, hogy tök jó buli és meghitten szép is lehet egy esküvő és nem kell anyagilag beleroppanni. És még valóban jól is érezheted magad rajta. Csak rajtad múlik. :)

Padlásszoba 2011.10.26. 12:09:59

@Silent Bob: Ebben egyáltalán nem hiszek. :) Ezen kívül ordas bunkóságnak tartanám, ha mondjuk a barátnőm, aki anyagilag nincs túl jól eleresztve, azért érezné magát kellemetlenül az esküvőmön (vagy el se jönne), mert nem tud minimó egy húszast odacsúsztatni nekem, csak hogy visszajöjjön a másfél milkás esküvőm ára. Egy esküvőn arra blazírozni, hogy majd utólag a rokonok/barátok által vissza lesz finanszírozva (amibe esetleg ők belenyekkennek), az parasztság. Ettől parasztlagzi? :D

Silent Bob 2011.10.26. 12:12:12

@Padlásszoba: Pedig így van. :) Haveroknak nem kötelező villantani, a 300 emberből általában van egy pár pénzes rokon, aki felhúzza az egyenleget. :) Egyébként erre nem kell bazírozni, ez alap, működik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.26. 12:21:57

@Silent Bob: ha ciki, ha nem 300 embert össze sem tudnék szedni! Illetve nem, nincs a rokonságban gazdag ember, akármilyen lúzerek is vagyunk:S Nekem nem jönne vissza, az tuti! És nem tudok tartani tradicionális cigány esküvőt sem, mert nem vagyok az!! Megjegyzem, annak aztán van fílingje, ha valami vajda lánya megy pl férjhez! Nekem ez nem fog megadatni és nem is vágyom rá!!!

Silent Bob 2011.10.26. 12:25:20

@ladyandhenk: Nincs ezzel semmi gond, csak nem kell hüledezni, hogy mennyit költenek rá. :)

SSTamás 2011.10.26. 12:29:49

@Padlásszoba: Különböző társadalmi csoportok, különböző szituáció.
A feleségemmel kicsit több, mint öt éve volt a lakodalmunk, első generációs diplomásként megyeszékhelyen (ezzel együtt álmos kisváros) lakunk és dolgozunk, a szülők és a rokonság falusiak, akik városban dolgoztak fizikai munkakörben. Emellett a feleségem kifejezetten extrovertált, én pedig inkább egyedül szeretek lenni. Szóval nem volt egyszerű mindenki igényének megfelelő lagzit összehozni.
Az eső természetesen esett aznap, ezért a pityergés sem maradt el, de végül sikerült egy olyan bulit csapni (hagyományos menüsor, a húsok előtt rétessel vacsorára, hidegtál éjfélkor, hagyományos termékenységi játékok és a tucatnyi 18 éves gimnazista koszorúslány gyűrűjében férfisztriptíz), amire mindig szívesen emlékszem vissza.

A befektetett pénz (120 fő, cca. 800 000 Ft) nagyjából visszajött, bár a vendéglistát nem a vagyonnyilatkozatok begyűjtése után állítottuk össze :)

Tavaly már nagyon jól szórakoztunk ezen a műsoron, szerintem üdítő változatosság a reality-piacon.

Eruka 2011.10.26. 13:04:56

Az Ismert Zenészember "menyecskeruhája" nagyon szupi volt! :) Fekete farmer-piros póló. Ez már pont az a része a hacacárénak, mikor a pasik már nem kívánják az öltönyt! Sztem telitalálat volt! :))
sixx, ezért nem járhat a ruha kategóriában +1 pont? :))

puhamoha 2011.10.26. 17:03:20

Mi befenyítettük a násznépet, hogy ha valaki vonatozni mer, azt kirakjuk a buliból. Nem volt vonatozás.
süti beállítások módosítása