Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X43

2011. október 25. 17:59 - Hódos Hajnalka

A tegnapi nap mondata egyértelműen az volt, Veronika tragikus körülmények között elveszítette a szerelmét, köszönjük, Lilu. Azért külön hálás vagyok, hogy a Lakók minden párbaj után értékelni fogják a visszatérő játékost, legalább olyan érdekes lesz, mint az előző szériában az állandó hintázás, hát lopom én a Signettát? Gergő jól ébred, a balhé nem befolyásolta az éjszakáját. Seriben annyi düh volt, hogy csak na, el is panaszolja Dyának, mi történt a vacsora alatt, de az csak valami szőkepicsázást hallott, aztán elmondja Gergőről a véleményét. Nem fiú, hanem férfi. Tök le van nyugodva, Seriben meg még benne van az izé. A bugi. Seri sóhajtozik, bezzeg a Claudio olyan lassú víz partot mos típus volt, és neki nem volt fontos a szex. Volt, hogy egy hónapig nem volt fontos. Gergő meg tök furcsa dolgokat hoz ki belőle. Például szenvedélyt. Ennek ellenére a sírógörcs kerülgeti, hogy Apuci ilyen tiszteletlen vele. És elege van, úristen. Dya meg éhes, úgyhogy menjenek kajálni. Valóban úgy tűnik, hogy ez a szerelem menthetetlen.

A két párbajhős utolsó feladata, hogy írják le egy-egy féltve őrzött titkukat. A kiesett játékos titkát megismerhetik a Lakók. Csaba titka, hogy Krisz többször megkereste őt a kihívása előtt és szövetkezni akart vele Péter ellen. Elhűlök és percekig a kezem remegését próbálom csillapítani. Csak sejtem, hogy Krisz azt akarta írni, felbolygatja a Villa életét, de az általa használt szót még Shadi is csak göngyölíteninek tudja majd kiolvasni. Bevallja, bár szereti Veronikát, ennek ellenére Eszterrel megbeszélték, stikában megcsinálják egymást. Krisz az ennek ellenére szavakat nem használta, azt én írtam csak le.

Aztán mindenki eltöltött egy búcsúestet a sajátjaival. Csudajó volt a hangulat mindkét helyszínen, többen majd’ bepisiltek a nevetéstől. Krisz felsorolja, kit miért szeret, aztán végrendelkezik, Veronikához ne nyúljon senki, mert féltékeny lesz a tévén keresztül is. Attila annak is örülni fog, ha Krisz marad kinn, de most azért őt várja vissza, úgyhogy szeretné megölelni. De nem. Gyere vissza, na csá. A következő percekre nem emlékszem, mert úgy kellett felmosni, mikor Vera azt mondta, Krisz vezéregyéniség a Villában és ő mindig felnézett rá. Végül tapintatosan magára hagyják a szerelmével, de most Krisz komolyan mondja, hogy nem fog kinn csajozni? Igen. De ne hazudjon. De nem. De de. Nagy meglepetésre Csaba nem tudja, mit mondhatna. Kinga nagyon sokat köszönhet Csabinak. Többek között azt, rájött, hogy őt nem lehet megerőszakolni és visszatalált önmagához. Azért is szeretné, ha Csaba visszajönne, mert jó sok borsot törne Attila orra alá, aki tuti, hogy idegroncs lenne, ha visszajönne. A következő képen már jön is vissza, Veronika a földre rogy, én röhögök, mert eszembe jut VVAnikó feje, mikor Jerzsi lépett be az ajtón Béci helyett, remélem, más is emlékszik rá, überelhetetlen. Szegény Veron meg sem bírt szólalni. Ösztönösen sem tudott beszélni, annyira meg volt sokkolódva.

Kinga Csaba érkezése után rögtön beszól Attilának, a saját kardodba dőltél, hogy ő jött vissza! Neked is köszönhetem! Csaba megkéri, legyen oly kedves, ezt a pillanatot ne rontsa el. Attilának rohadt fontos lenne minél többször elmondani, hogy Csaba nem magának köszönheti a győzelmet, hanem azért, mert ők mártírt csináltak belőle, de nem nagyon talál magának közönséget. Hogy Fecó miért omlik össze a fürdőszobában, nem értem, de minimum Szűz Mária jelenhetett meg neki. Zokogva térdel és azt ismételgeti, hittem, hittem. Még szipog, mikor Attila odaszúr neki, Fecó, adjunk egy babérkoszorút? Úgy nézem, Attila akkor is el fogja még vagy ötször mondani, hogy Csaba nem magának köszönheti, hogy visszajött, ha mindenki beledöglik is. Igen, szarul játszott, mert nem gondolta, hogy Kinga és Fecó áthúzza a számításokat. Csaba vállat von, lesz még idő ezt megbeszélni. Attilának Fecó nem is a barátja többé és a sárga szitát meg a kék lapátot sem fogja többé kölcsönadni neki, hogy játsszon vele egy kicsikét. Azért mert. Mert átnézett rajta. És át is húzott. Annyira megváltozott most benn minden, hogy egyedül maradt.

Gyorsan le is paktálnak Péterrel a nyugiban. Csodálatos látni, hogy Péter be van szarva. Azt még csodálatosabb volt előtte hallani, most, hogy kiesett, Krisz Kingánál előlépett kurvajófej csávóvá. Attilának és Péternek nincs más választása, össze kell állniuk. Mint két kicsi lego. De a taktikán változtatni kell. Meg kell fordítani. A párbajra való kijelölés legyen ezentúl a szempont. És Csabát 3-4 hétig békén kell most hagyni, úgysem fog tudni extrát hozni. Péternek fontos, hogy ők ketten ne menjenek ki párbajra, Attila leszarja, ha úgy alakul. A következő áldozat Shadi lesz, de ők nem fogják rárakni a jelet, akkor őket biztosan nem viszi ki. Addig is erősítik benne azokat a tulajdonságokat, amik miatt gyűlölik. Az, hogy odakint hogy döntenek, nekik mindenhogyan jó. Na, most Csabáéknak is el kell gondolkodni, mert most az lesz, hogy magukra fogják rakni a jeleket, és őket viszik ki. Csaba kimondja eddigi egyetlen összetett mondatát: ezek gyáva emberek, azért irányítanak másokat, hogy ne nekik kelljen a piszkos munkát elvégezni. Elvégeztetik másokkal. A két aljas Veronika látogatóba indul. Figyelj, nyuszika, ez egy ilyen játék. Mindannyian ki fogunk esni. De Veronika nem gondolta volna, hogy itt meg fog szeretni valakit. Azt, hogy Kriszt, azt főleg nem. Péter felajánlja, hogy igény szerint egyszer-kétszer megmutatja majd a seggét, Nyuszika bágyadtan mosolyog és sóhajtozik, mit csinálhat most Krisz? És ami a legfontosabb, fog-e nőzni? Levél érkezik, most kiderül Krisz titka. Eszter feje se kutyafasza a levél felolvasása közben, én a felgöngyölítiken röhögök. Igen, Eszter ezt felvállalja. Nyuszikának több se kell, megpördül és Eszter felé rohan, az igazi az lett volna, hogy azt visítja közben, megtéplek, te ribanc!

Fecó gyors, elkapja Veronikát és bevágja az ágyba. Veron őrjöng, BTA lefogja, Veronnak hányingere van és fúúúúj! Még a tojástalan sálat is letépkedi magáról. GeriSeri olyan szemekkel néznek Eszterre, mintha a szemük láttára még két feje nőtt volna ki. Eszter bevállalja, hogy lefeküdt volna Krisszel, mert felizgatta. És akkor mi van? Csak Krisz nem tette hozzá, csak akkor, ha szétmennek Veronikával, mert azt tiszteletben tartja. Veronika vigasztalhatatlan és mert nő, máris kombinál, Krisz nem is szerette őt sohasem, az egész kapcsolatuk egy hazugság volt. És Péter ezt tudta? Hát egyszer megkérdezte erről a véleményét. Péter persze azt nem árulja el, ő pitbulloztatta Kriszt a fürdőben, és ő kérdezgette tőle, te Hősszerelmes kategóriába jöttél? BTA szerint jobb ez így, legalább Veron nem agyal és könnyebb lesz neki benn. Ja, Krisz, ha nem lenne világos, Veronika szakított veled! A keserű pillanatok után szépen mindenki bevonult a hálóba értékelni Csabát. Ő kinn várta az ítéletet. Gergő számára nem volt túl meggyőző a színpadi produkció. Verában nem borult fel semmi attól, hogy Csaba jött vissza. Attila szerint nem volt meggyőző, nem volt szókincse, hebegett-habogott, nem tudott válaszolni a kérdésekre. Megint elmondja, hogy azért Csaba jött vissza, mert mártírt csináltak belőle, és megsajnáltatták. Azt is elmondja megint, elbaszta a taktikát. BTA nem látta Csaba szemében a tüzet. A szokásos kutyatekintet és nyalogatta a száját. Fecó megemeli a kalapját és igenis bátor volt, mert ki mert vinni azt az embert, akitől itt tizenketten rettegtek. Ettől kezdve az, hogy szürke, erős meg gyenge, az itt benn felborult. Csaba köszöni a hét pontot. A hét pont hetven százalék, de hogy a Villában van, az száz százalék.

Miután Gergő és Seri látták szétszakadni a másik szerelmespárt, kibékültek. Ez abból állt, hogy Gergő lehülyepicsázta Serit, Seri meg letrógerozta Gergőt, így kell ezt. Gergőnek egyébként tök sok lelke van és Seri ezt érzi is. Gergő nem érti, Seri miért csodálkozik, hogy állandóan kefélhetnékje van, ha odatekeri a seggét, meg ilyen szerelésben van. Jó, akkor Seri ezentúl kezeslábasban lesz. De Gergő legyen gyöngéd! Reménykedem benne, hogy vége van az öfinek, de nem mert Seri mámeg ki van akadva. Most nem Dya az ügyeletes lelki szemetesláda, hanem BTA. Tökjó, hogy kibékültek, de hiányzik neki az az idő, mikor még tiltott volt a csók és ábrándul ki. És folyton az együtt alvással basztatja. Már hetven százalék a szétszedlek és ez neki nem jön be, mert ő egy kislány. Nem úgy. Akkor, gondolom, amúgy. BTA azt tanácsolja neki, adjon Gergőnek egy hetet, és ha jó fiú, ajándékozza meg. A megható jelenetek végén Seri bazmeg, ki vagy és miért jöttél ide kérdéssel és csókkal üdvözli Apuciját.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1136 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.26. 13:29:21

@mocskosmacska: @beacska: Abban a teljes online-ban a legszimpatikusabb volt Vera, tökéletesen átlátta és kezelte a helyzetet! Az egyik legjobb arc bent!

@debramorgan: Ez a téma már lecsengett, le kellene már szakadni róla!

nathalie 2011.10.26. 13:30:55

Én jót röhögtem attila esésén.mondjuk én elfogult vagyok, meg simán lopok egy porszívót magamnak a gazdálkodj okosanban, és visszatolom más bábuját is, szóval azt hiszem én nem vagyok mérvadó :D:D:D

debramorgan 2011.10.26. 13:31:29

@Peter_Cs: hát elnézést, nem vagyok túl naprakész, szerintem ez nem olyan régi téma....nem emlékszem, lett-e visszhangja, bocs

kékdelfin 2011.10.26. 13:32:09

@capa05: Nem is azon van a hangsóly, hogy most ki miért dőlt el, hanem sadi reakcióján. Halálba lehetne őt, meg kingát szívatni ilyen feladatokkal.

Tjuca 2011.10.26. 13:32:48

@nathalie: mindkettő sót csinált, csak utóbbi után kaphatnak ingyen dobhártyastoppolást. kellemetlen lesz, ha valaki legközelebb kitekeri a kezéből a mikrofont, mert szegény meggyőződött róla, hogy mekkora ász. hát sok hamisan éneklő embert hallottam már, de ez fájdalmas volt. uhh. ez iy egy kicsit közelebb vitte a kieséshez. puszi nekik.:-D

capa05 2011.10.26. 13:33:48

@nathalie:
Azért mélyebb nyomokat hagyott volna ha az a .... Rita és Bodnár Attila duettje jut eszedbe.
Nem ugrik ve a nevük .A Modern Hungáriából váltak ki. a csubicsubi dzsaszperrt énekelték.

csicserierika 2011.10.26. 13:35:34

@capa05: tanulságos kis videók lesznek ezek :)

beacska 2011.10.26. 13:36:03

@nathalie: az ilyen feladatokat nem szabad vérkomolyan venni! Az idő agyoncsapására valók, nem a saját magunk fényezésére. Erre mondogatom a csepű-lapú-gongyolát

capa05 2011.10.26. 13:36:41

@nathalie: Nati egyre szimpatikusabb vagy!
Attila fan azért nem leszek.

csicserierika 2011.10.26. 13:37:24

@foxglove: azt nem értettem tisztán, könyvről beszélt ? :) Habár, Aleké most jelenik meg, a jövő héten :)

csicserierika 2011.10.26. 13:38:19

@Mazlee: nagyfokú felkészületlenségre vall ez részedről :)

nathalie 2011.10.26. 13:38:47

@capa05:
azt hiszem sehere és gergő inkább az én általam említett vonalba képzelik magukat :D papp rita, egyébként :D

csicserierika 2011.10.26. 13:42:21

és kihagytátok a Korda-Balázs duót :)

capa05 2011.10.26. 13:43:43

@csicserierika: Gondoltam rá csak aztán nati megindokolta az ő logikáját és ezért nem írtam.

nathalie 2011.10.26. 13:56:54

én is gondoltam rá, de Gyuribácsit együtt említeni seherével mindenhonnan nézve gyalázat! :D

Swinger Betti 2011.10.26. 13:57:41

@Tjuca: A lányos csapatban a legtöbbet Csaba húzta az evezőt a csajok ugyanis hamar kidőltek, alig bírták. Csaba tette oda magát. A másik csapatban a sok erős férfi képtelen volt teljesíteni.

@beacska: Én is 30 feletti vagyok, de mégis mennek az alapműveletek. Ez nem korfüggő.
Volt egy tanárom, aki azt mondta, hogy amit elfelejtettél, azt nem is tudtad soha. Az alapműveletek elfelejtése bizony nagyon kellemetlen dolog. Attila meg egy olyan szöveggel ütötte ezt el, amit a bukott diákok szoktak használni: sose tudtam, még csak közöm sincs hozzá, sose lesz rá szükségem, engem ez nem érdekel. Szánalmas, ha valakinek az általános iskolai matematika speciális feladatnak minősül.
Veronikát ne számítsuk, ha matekról van szó? Akkor mibe lehet rá számítani?
A 30 éveseket a koruk miatt zárod ki, a 20 éveseket meg csak úgy... szép kis ország, ahol már mindenki felmentést kap az alapismeretek alól, mert mentség mindenre van, csak elég hangosan kell szövegelni, a tartalom mellékes.

A korábbi VV-kben ha valaki ennyire leszarta a feladatokat, akkor azért keményen megbüntették. Attila miért ússza meg? Csak nem az RTL embere?

nathalie 2011.10.26. 14:03:54

@Swinger Betti:
most attila nem egy feladatban nem vett részt? a rekordkísérletben? mondjuk az sem feladat volt, hanem rekordkísérlet, hát istenem, ő nem akart rekordot dönteni :D
hőzöng, de megcsinál végül minden feladatot. Most azért meg komolyan büntetést kellene adni valakinek mert másra gondol (pezsitabikra)??
Biztos vagyok benne hogy tudnánk egymásnak olyan feladatokat adni itt pillanatok alatt, ami alapján egymás fejéhez vághatnánk, hogy még az alapműveltsége sincs meg a másiknak. ebbe szerintem felesleges belemenni.

busifa 2011.10.26. 14:04:06

@Mazlee: Szerintem Veronika azért mondta, hogy "azért nem feküdtem le veled, mert ..." mivel azt hitte, hogy Krisz akkor csalta volna meg dreszterrel, mikor még nem D-matracoztak.

beacska 2011.10.26. 14:27:55

@Swinger Betti: nyilván, ha az lett volna a feladat, hogy +200, *3, akkor nem írtam volna ezt. Logikai feladat volt, középiskolás szinten "rutin". De ha vki elszokott az ilyen feladatoktól, annak idő kell. Nem kívánom még egyszer ugyanezt elmondani, ha vki nem akarja, nem érti meg....

Hódos Hajnalka 2011.10.26. 14:31:34

@nathalie: jó, három perce röhögök teli pofával a porszívólopáson. akkor most bezárom az oldalt és nem olvasok kommenteket, mert nem lesz poszt. nem vagy normális! :DDDDD

Tjuca 2011.10.26. 14:33:06

@beacska: nem azt írtam, hogy komolyan kell venni, de azért valamit csináljon. sót, viccet, önégetést, bármit, csak ne nyávogna állandóan, hogy na ezt a feladatot se neki találták ki, meg azt sem, meg amazt se, meg 20 percig kell könyörögni, hogy naaaa léccikeeee énekeljé má'. meg duzzogott a szolgás játéknál, a sztriptíznél, bocsánat de nem voltam képes verset írni. ??? érted? semmit, de semmit nem csinál, csak duzzog. és ez sovány. annyival különb a borgtól, hogy nincs műmelle, minden másban ugyanolyan hp, vagy még rosszabb. tessék elkezdeni játszani!

Tjuca 2011.10.26. 14:36:59

@nathalie: nem. alapvetően leszarja az egészet. ebből pedig az a büntetés lesz, hogy ki fogják hajítani, mint macskát szarni, mert a nyávogása uncsi, mást meg nem csinál. kedvelem az automatikus beszólásait, de ez kevés. nagyon kevés. most már uncsi. tuja. manírok tárháza ugye.

nathalie 2011.10.26. 14:40:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
egy konyhabútort azért elég nehéz :D:D
de most inkább menjél posztot írni, mert azon meg én akarok röhögni :D

nathalie 2011.10.26. 14:41:42

@Tjuca:
de a leszarja meg a nem megcsinálja nem ugyanaz. azért dobnák ki mert nyávog? nem hiszem :D

genevieve 2011.10.26. 14:48:38

@Tjuca: asszem én meg Neked fogok karácsonyi ajándékot adni:-)))

mert, MEGÉRDEMLED:-)

Tjuca 2011.10.26. 14:49:39

@nathalie: mármint a közönség.

ha nem kezd el játszani, akkor nem marad bent. olyan értelemben leszarja, hogy baromira nem szórakoztató. nem tud műsort csinálni. ha hülye feladat van, csak morog, ahelyett, hogy viccet csinálna belőle. csak főnök akar lenni, ha nem jön össze jön a dedó. kb. az ovisaim viselkednek így. :-P (bár ők zsarolhatók némi csokival)
és most könnyen verhető, mert a pszichoatiból elmozdult egy engem nem szeret senki cukifiúba, de nem találja a helyét. nála nincs újratervezés, pedig nagyon kellene. nem taktikázgatni kellene, hanem játszani.

genevieve 2011.10.26. 14:53:01

@Tjuca: most csak álldogálok a pálya szélén és bőszen rázom a pompomrongyot:-)

VaLaky 2011.10.26. 14:59:31

@Tjuca: Szia!

Most írok először, kicsit izgulok is.
Szerintem Attila igenis játszik, a nyafogásért tényleg kár.
A sztriptízben pedig a legnagyobbat alakította.

huncut 2011.10.26. 15:00:20

@Swinger Betti: A matekhoz való hozzáállásban sajnos nagyon sokat ronthat az iskola: nem logikus gondolkodásra ösztönöz, hanem szabályok tanulására, és emiatt jó néhányan „lebénulnak” egy nem szokványos, hanem kis gondolkodást igénylő feladat előtt, legyen az bármilyen könnyű is.
Az Attilához hasonló hozzáállást sokszor láttam már olyanoknál, akiket matekból korrepetáltam (nem vagyok tanár, csak némelyik szomszéd gyerekének segítettem), egyszerűen leblokkolnak, és nem könnyű elhitetni velük, hogy ezt ők is meg tudják oldani.

VaLaky 2011.10.26. 15:01:00

@Tjuca: Ja, és ha testhezálló feladat van, nem tétovázik, lásd: Attila show.:)

beacska 2011.10.26. 15:04:06

@VaLaky: szia! akkor már nem vagy fórumszűz ;D gratula, átestél a tűzkeresztségen!!

VaLaky 2011.10.26. 15:07:35

Véleményem szerint Attila egyáltalán nincs a feladatok ellen, Kinkácskát is rábeszélte a hastáncra. Hát az sem volt egy egyszerű mutatvány!
Ám a kedvencem, amikor olajos testtel, kifestett szemmel Kill Bill zenére edzette a kubai macsót. Na ott fetrengtem. Aki ezt bevállalja, jó arc.

VaLaky 2011.10.26. 15:08:20

@beacska: Köszi, sokat tépelődtem...Aztán kikívánkozott...:)

kemény keleti kommentelő 2011.10.26. 15:10:37

Napi kvízkérdés:

A tegnapi online-ban 2:16:00-nál Fecó jobb kezéből hiányzik a félliteres konyakospohár. Mi a szokatlan esemény oka?

A: A feldühödött Csaba kiverte a kezéből, csak ezt nem mutatták.
B: Súlyos szabályszegés miatt Fecó egy hétig csak üvegből ihat.
C: Nincs tiszta pohár a házban, mióta Annamária a védettségét kihasználva baszik mosogatni.
D: Ott van az a pohár, csak az rtl kiretusálja.

BarBwire 2011.10.26. 15:12:13

Jó reggelt, mizu?

Attila mintha emberibben viselkedne mostanában. Csabát nagyon nyomják, még az odabennt lakók is.

MagasMacska 2011.10.26. 15:12:53

@VaLaky: Lehet, hogy most az a szerep, hogy nyafog. Ezzel is egyfajta játék.

MagasMacska 2011.10.26. 15:14:57

@VaLaky: Testhezálló feladatot bárki meg tud csinálni. Az lenne a poén, ha a nem testhezállót megcsinálná komolyan, csak nem igazán jól vagy poénosra véve.

Helyes a kutyád. Saját?

VaLaky 2011.10.26. 15:16:08

@MagasMacska: Szerintem kissé megzavarodott a fejleményektől, és azóta is fáj/fő a feje.

MagasMacska 2011.10.26. 15:16:17

@Binbir gece: Annamária??? Hoppá, te tudsz valamit???

VaLaky 2011.10.26. 15:18:18

@MagasMacska: Szerintem azokat lealacsonyítónak véli, lemenni kutyába? Ezeknek, akik nem értékelik a nagyságot? :)

És IGEN!

VaLaky 2011.10.26. 15:19:40

@MagasMacska: Néha eltűnik a hozzászólás? Vagy csak én nem látom?

MagasMacska 2011.10.26. 15:40:21

@VaLaky: Gonoszkodik a blogmotor. Majd meglátod, csak esetleg két frissítés után. Aztán ha valakinek kétszer is elküldi, akkor jót vihog magában...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.26. 15:40:44

Méghogycsak Vaffanculo Claudio volt az egyetlen férfi az életében Seheheherének :)

www.napiszar.com/wp-content/uploads/2011/10/forever.jpg

lolz.

capa05 2011.10.26. 15:41:17

@huncut: Nem a matematikával, hanem a számtan oktatással van gond!A matematika szerintem középiskolában kezdődik.

Mit vársz amikor kimész a piacra és már számológéppel számolják ki 3 db tizen akárhány forintos termék árát? Ja és nam azért, hogy blokkot adjon.

MagasMacska 2011.10.26. 15:44:20

@VaLaky: Már azzal lement kutyába, hogy egy ilyen műsorba keletkezett.

Líder Máximo 2011.10.26. 15:48:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Erre nem számítottam tőled, Drága...
Ha észreveszel az utcán, menj át a túloldalra!

sandokan 2011.10.26. 15:49:28

@capa05: szintén zenész. amikor először csinálják meg veled kb. 8 évesen, akkor elborul az agyad, azután csak egy dolog számít, hogy vissza add. kit érdekel a figura, meg az üvöltő edző a parton. utána meg már rutinná válik az egész.

nathalie 2011.10.26. 15:50:17

@VaLaky:
üdvözöllek :D:D minden újabb attila drukker feltűnésekor pezsgőt bontok magamban.
ARtúr-Bandi van a képen? :)

TapOut 2011.10.26. 15:50:45

@beacska: hát ezt az "előjött a vére" dolgot nem nagyon kéne erőltetni, mert pont Fecó volt az a maffiás feladatnál, akit a legjobban lehúztak, most akkor Péterből milyen vér jött ki, hm?
És ha megtehetném én is szavaznék Fecóra, nem azért mert cigány, sokan nem azt nézik Beácska, hanem mert helyén van a szíve és kérdéses szituációkban tudja, mit kell tennie. Eddig ahol megméretetett, ott helyt állt.

sandokan 2011.10.26. 15:58:03

@Tjuca: hogy tetszik ezt mondani? hogy attila nem csinál semmit? juj.
de jó lenne ez a műsor, ha a benti birka többség csak annyit csinálna, mint a hogyvoltos közellenség.

beacska 2011.10.26. 16:08:56

@sandokan: :))) akkor egy sporttárs? ;D (fiam révén)

lac64 2011.10.26. 16:13:18

Azon röhögök, hogy VV Éva mit tepert azért, hogy az RTL-nél valami állandó feladatot kapjon (videoblog), most meg Cris ugyanazt a melót első kiesőként megkapta. A legszebb, hogy több mint 2x-es a megtekintése a Cris bejegyzéseknek.

mézescsók 2011.10.26. 16:13:55

@Tjuca: Volt már olyan dolog, amiből Attila előre nem húzta ki magát vagy mormogás nélkül tudomásul vett? Fizikai feladatokból nem jó, szellemiekből sem. Miben jó akkor?
@nathalie: Kár Serit ekézni az "éneklése" miatt. Vannak még emberek, akik szeretnek énekelni, de nem tudnak. Nem kiscsillagot kerestek éppen és lehetett röhögni. Úgy volt jó, ahogy volt. Sztem egyikőjük sem gondolta világsztárnak magát vagy azt, hogy csodaszépen énekel. Hogy a többiek milyen műsort adtak volna, azt nem tudjuk. Még.
@Kékdelfin: Gondolom, akkor is ilyen toleráns vagy, amikor a Te partnereid ilyen "sportszerűek". Jutalom volt a tét. Jellemhiba, ha egyesek - pl. Shadi - komolyan veszik a fair playt?
@VaLaky: Aki a többé-kevésbé idétlen feladatokat lealacsonyítónak érzi, az ne menjen be a villába vagy jöjjön ki gyorsan, mert piszok rosszul fogja érezni magát. Meg a nézők is, amikor egy fürdőskurvaként sipákoló nyomoroncot néznek estéről estére.

VaLaky 2011.10.26. 16:13:55

@nathalie: Szia!
Régóta olvasom a blogot, gondoltam Rátok fér egy kis (meg)erősítés.!

A képen saját kutya van, egy leány Westie.
Artúr meg ugye fiú,és az ország Artúr-Bandija.:)

beacska 2011.10.26. 16:14:28

@TapOut: te láttad az éjszakai alkudozást is, vagy csak az összvágást? mert én végignéztem a 40-50 percet. Kb. 20 perc után közölte a Gergő és a Péter, hogy ha Fecó nem hajlandó kompromisszumra, akkor ők is keményebben fognak alkudozni, és kezdjék az egészet előlről. Fecó csak azt számolgatta, hogy neki napi 2500 peták jár, és hogy semmiért nem hajlandó alkalmit fizetni, csak napit, de neki nehogymá' napidíjat fizessenek a többiek.

Aztán asszem újra kezdték az egészet, mert nem bírtak a Fecóval zöldágravergődni. Ő meg aztán úgy adta elő úton-útfélen (pl. Shadinak), hogy a MÁSIK két fiú szemében kattogott a dollárjel. Nnnna, ekkor mondtam először, hogy a kamerának játszik ez a Fecó gyerek...

VaLaky 2011.10.26. 16:15:15

@MagasMacska: Ez igaz, mondtam is Neki.:)

A fekete macsek is saját?

genevieve 2011.10.26. 16:16:37

ahhoz képest, hogy csaba nem csinál semmit, a hozzászólások 50 %-a róla szól:-)

pedig vannak még bent olyanok akik nem "attila"-ak:-)

Bennfenntes 2011.10.26. 16:17:19

@Kékdelfin: Így van. Eszter oldotta meg a logikai feladatot, nem Csaba. Azután Csaba kinevezte az énekverseny győztesének a leghamisabban éneklő Serrit. És ezek után Csaba a nap hőse? Ne már!

capa05 2011.10.26. 16:17:20

@mézescsók:
Ha a többiek (csíkos csapat) előadására vagy kíváncsi nézd meg az online adást.
valovilagblog.com

nathalie 2011.10.26. 16:17:32

@mézescsók:
ok, nem ekézem. de azért leírhatom, hogy iszonyatos volt és bevérzett a fülem?
Egyébként ennél meg csak jobbat adhattak volna. Ja! és azért itt ezt most nem vállalom be, mert csaba-attila rajongástól függetlenül mindenki rosszul volt. Te vagy az első, aki megvédte. Ez mondjuk tiszteletet keltő.

nathalie 2011.10.26. 16:18:13

@genevieve:
szia!
és annak a felét én generálom!!! :D már valaki mondta tegnap hogy egy attila lettem. miattam van szó csabáról.

genevieve 2011.10.26. 16:18:33

@mézescsók: imádom az elemzéseidet:-)

genevieve 2011.10.26. 16:19:23

@VaLaky: melyi országé?:)

attiland-é?:-)

genevieve 2011.10.26. 16:20:50

@nathalie: én mint csaba rajongó nem irok fele annyit róla, mint te:-)

Tüzitündér 2011.10.26. 16:20:50

@nathalie: fetrengek a röhögéstől, Te kb annyira vagy elmebeteg, mint a Hajny! Imádlak Benneteket! :):)
Kérdés:Hiába hangosítom fel a tv-t amikor a sehere, vagy a kinga beszél, egyszerűen nem értem mit mondanak. Nem lehet, hogy ilyen gyerekkori nyelvletapadásuk van? :):):)

kékdelfin 2011.10.26. 16:21:14

@mézescsók: Ja, komolyan vette a fair playt. Akár ököllel is érvényt szerez neki, de fair play;) ugyanmár. Ez egy játék volt, nem vérremenő harc. Kis ideggomboc az a csávó. Szép pár lennének krumpliorral!

VaLaky 2011.10.26. 16:25:52

@genevieve: Akár lehetne Attilandé is, hiszen ez a blog is róla szól. Ám mind a 13 lakó ezt kajabálta utána, mikor elhagyta a villát. Ebből gondoltam, ő is sztár lett, mint a gazdi.
A mi kutyánk meg csak mezei, de ma van a szülinapja, 2 éves. Az ovációkat a családtól kapja. :)

sandokan 2011.10.26. 16:27:26

@mézescsók: huha, itt azért rendesen félre ment a patron.

Volt már olyan dolog, amiből Attila előre nem húzta ki magát vagy mormogás nélkül tudomásul vett?
*igen volt.

Fizikai feladatokból nem jó, szellemiekből sem.
*az valamiért elkerülte a figyelmed, hogy evős, ivós versenyben, sőt, minden csapat versenyben odatette magát. ezt nem is értem igazán.

Kár Serit ekézni az "éneklése" miatt. ... Nem kiscsillagot kerestek éppen és lehetett röhögni.
* az a valami tényleg borzalmas volt, ha értenéd az iróniát, akkor meg tudnád, hogy még gergő is annak tartotta. amúgy igazad van nem kiscsillagot, de nem is olimpiai bajonokot keresnek odabent. khm.

Jellemhiba, ha egyesek - pl. Shadi - komolyan veszik a fair playt?
* az nem, de ha ezért ütni is képesek, az már igen.

Meg a nézők is, amikor egy fürdőskurvaként sipákoló nyomoroncot néznek estéről estére.
* ez szép volt, kinek a pap, kinek a papné. meg a fogkefe, esetleg a szobabútor.

Bennfenntes 2011.10.26. 16:27:27

@beacska: Legdurvábban Shadi jelleme jött ki ennél a játéknál. Miután (!) a családfők korrekten megállapodtak egymással, hogy mi mennyibe kerül, Shadi elkezdte fűzni a többieket, hogy a családok tagjai egymás között cserélgessenek. Holott ezzel a saját családjukat károsították volna meg! Senki nem vette komolyan, de ő órákig ezen pörgött és mindenkit megpróbált rávenni, hogy egyéni érdekből játsszák ki a családjukat.

nathalie 2011.10.26. 16:28:24

@genevieve:
tudom, tudom. Szerintem kezdek megbolondulni :D már ígértem, hogy két napig nem hozom szóba csabát, de a következő kommentemben megint róla írtam. beteges. :)

Tjuca 2011.10.26. 16:28:50

@VaLaky: boldog szülinapot a kiskutyádnak! :-D

nathalie 2011.10.26. 16:30:38

@VaLaky:
boldog születésnapot neki :)

genevieve 2011.10.26. 16:30:42

@VaLaky: inkább csak róla is szól:-)

a te kutyusodhoz meg gratula:-)

capa05 2011.10.26. 16:31:21

@nathalie:
ez biztosan valami elfojtott szimpátia!!!

VaLaky 2011.10.26. 16:31:31

@Tjuca: Köszi szépen, most is itt heveredik a székem alatt, vigyázni kell, hogy rá ne gördüljek gépelés közben.:)

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.26. 16:32:51

Mikor lett BTA védett?????? már megint lemaradtam valamiről? :-(

Tjuca 2011.10.26. 16:33:12

@capa05: még nem is írtam, jó látni a fotódat. :-) az a huncut mosoly... :-P

kékdelfin 2011.10.26. 16:33:14

@capa05: A zsenit egy hajszál választja el az örülttől. Lehet, hogy a gyűlölet is egy hajszálnyira van a szerelemtől?;)

Matrix_ 2011.10.26. 16:33:49

@nathalie: Ha van olyan hogy látens buzi akkor lehet olyan is, hogy látens csabafan! :)

Tjuca 2011.10.26. 16:34:22

@atlantisz72: tán múltkor is tőle terjedt a pletyka, hogy sehere védett... :-) szóval nem tennék rá fogadásból egy üveg nutellát. :-D

capa05 2011.10.26. 16:34:56

@Tjuca: köszi! Kaptam segítséget @TapOut-tól

capa05 2011.10.26. 16:37:12

@Tjuca: igen Binbir gece szokott szórakozni, már elég régen csinálta.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.26. 16:39:09

Binbir kartárs írta:
"C: Nincs tiszta pohár a házban, mióta Annamária a védettségét kihasználva baszik mosogatni."

capa05 2011.10.26. 16:40:41

@VaLaky: te mozgás közben gépelsz? Én csak visongok ha megvan egy egy betü.

Tjuca 2011.10.26. 16:41:55

@capa05: eggen. bár küllemem igen szerény, kikerekednek itt a szememim folyamatosan, de vettem az adást. szóval am annyira védett, mint múltkor sehere volt. :-))) bár azt még mindig nem tudom hova lett 2,16-nál a talpas pohár. meg hová tűnt damon hill?

capa05 2011.10.26. 16:46:12

@Tjuca: most elég jól műkszik a hírzárlat, korábban már voltak "csepegtetések" a védettség kimeneteléről.
Most ahogy az előzetesben láttuk Balázs vezette a tusát, lehet hogy ő nem szószátyár?

Müszélia 2011.10.26. 16:52:13

@genevieve: senki sem csinál semmit. minek is, ez nem egy munkatábor.

Müszélia 2011.10.26. 16:59:23

@TapOut: ha minden cig olyan lenne, mint fecó, azt se tudnánk, mi a probléma. csak azt nem tudom, szegény fecó miért látszik 40-50 évesnek. csak nem a látomások öregítenek?

mézescsók 2011.10.26. 17:04:18

@capa05: Megnézem.
@nathalie: Én is szarul énekelek.Nem mondtam, hogy gyönyörű volt.
@genevieve: Ezen most gondolkodom.
@Kékdelfin: Nézőpont kérdése. A játékot nem tartom vérre menő dolognak, de igyekszem tisztességesen játszani. Ebből indulok ki. A viszonzás reményében. Aztán gyakran megszívom.
@sandokan: Nem gondolom, hogy félrement a patron, de ha úgy gondolod, akkor legyen. Többször egyébként még lassan sem írom le, hogy mindenki megértse, csak most utoljára: nem, Seri nem énekelt szépen. Így tud, erről nem tehet. Ha az X-factorban indult volna, harsányan röhögnék. Nem maga jelentkezett pacsirtának, hanem kijelölték. Megpróbált megfelelni. Ennyi.

Itt kint ülünk, elemezgetünk, próbálunk kiagyalni dolgokat, magyarázunk mindenfélét, okoskodunk, aztán onnan bentről meg teljesen más a világ.
T

Tjuca 2011.10.26. 17:09:25

@capa05: na ha jól látom 10 ember látható a képeken, és egyiken sincs kendő. bár ugye a lányok ülnek, nekik lehet a fenekükön, de nem hiszem. www.valovilag.hu/cikk/505691

csak magamat képviselem 2011.10.26. 20:55:34

@nathalie: Sonny és Cher az kegyetlen. én jobb vagyok Sonnynál Isten nyug.

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:13:30

Anyu mondta, hogy Attila női szemmel szép. A kis szemét Velvet ellopta a kommentem tartalmát, FŐLEG, hogy Attila a középmezőnyben végzett, 300x szavazattal. És még lehet, hajrá, lányok!!!

csak magamat képviselem 2011.10.26. 21:19:36

leszarom, én vagyok a zsírcsávó, bőven elég, ha én tudom. menten mentem vv-t nézni.
süti beállítások módosítása