Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x14

2011. szeptember 26. 13:00 - Hódos Hajnalka

Nem. Nem és nem. Találni nem találom, keresni nem akarom a szavakat (szíveket írtam elsőre), úgyhogy csak úgy, minden kommentár nélkül tessék, itt a nyers való, ez fogadott tegnap este:

A vizuális inkvizíciós gyakorlatok után kénytelen vagyok megemlíteni, már megint elkezdte a szerelmi szálakat emlegetni, és mi, ősvévések tudjuk, ez semmi jót nem jelent, a Gigi-Jerzsi kínlódás is így kezdődött. A retyóscsókon át a légszíveken keresztül a kísértetpózig bezárólag. Négy kemény hónapon át. Tegnap döbbentem rá, ha nem lenne beszavazó, lófaszt sem tudnék írni, olyan unalmasak az öfik, azért próbálkozom, hátha. Kezdjük rögtön a Villa Első Igazi Csínytevésével, erről meg Olivér jut az eszembe, meg ÉnLázárLászó tojásai - nagy poén, nagyon nagy poén volt az is – hát még ez.

A VillaLányok nem férnek a bőrükbe, Kinga eldönti, hogy döntsék el, minden héten megfingatnak valakit. Attila az első a sorban, juj, lakkozzák ki a körmeit. Idétlen viháncolás kíséri a csínytevést, Attila természetesen felébred, itt sumákoltok? Á, csak őriztük az álmodat. Attila nem azért Nagy Manipulátor, mert most jött a hathúszassal, felméri a terepet, Dya a leggyengébb láncszem, ezért rajta fog szörnyű bosszút álni. Jajajaj. Dya visítva menekül, Kinga tényleg félt Attilától, mert levette a bugyogóját (sic!) és úgy kergette őket. Paplanba tekerve. Veronika visít, „hülye pedofil állat” maraton életre-halálra, Attila egy óvatlan pillanatban lenéz, bazmeg, ki festette ki a lábamat?! Az sivalkodós ugrabugrát mutatják még néhány percig, untam, ugorgyunk. Egyébként is, hol van ez a SzaraKonorhoz, ugyebár.

Reggel Fecó nem érti, Péter miért nem bratyizik vele. Elmondanám. Mert én is a halál faszára kívánnám azt, aki ébredés után - mikor gyűlölök mindenkit és az alaphangulatom a szarazélet és a rohadjonmegmindenki között mozog és a második bögre kávé felett is üveges tekintettel bámulok a semmibe – jönne egy túlmozgásos nagydumás és tolná a fejembe a hülye szöveget a semmiről, azért. Péter farmert húz és kimegy rágyújtani, Fecó nem tudja hova tenni, hát ő egy társasági ember. Fecó, hidd el, Péterrel jobban jártál, mint velem. Fecó nem hiszi el, panaszkodik, lehet, hogy csak ő képzeli be, de kerüli őt és Péter inkább hátulról csinálja. Távolról ismerkedik. Péter a homo sapiens.

Hálistennek van feladat, írjanak névtelenül kérdéseket, amiket eddig nem mertek, vagy nem akartak egymástól megkérdezni. Kiszopfel, nem gondolod, hogy te vagy köztünk a leggyengébb? Nem, hanem azt gondolja, a fiatalsága miatt lenézik, mert ő 18 évesen bekerült a Villába. Fecó, kit tartasz ellenfélnek? Téged, Péter. Gergő, ki a legerősebb? Magadat is mondhatod. Fecót. Melinda, ki áll tőled legtávolabb? Attila. Kinga, neked tetszik Attila, mint férfi? Nem, de amúgy jólesik, hogy cuki velem, úgyhogy kezd a szívemhez közel kerülni. Attila, valójában mit akarsz Kingától? Nem tudom, és azt akarom, hogy ezt megtudjam. Kinga, valójában mit akarsz Attilától? Hát akarni nem akarok semmit, de ha ki is alakul valami, az idő. Attila és Kinga föttétlen szükségesnek tartja ezt megbeszélni, NM sorra veszi a csajokat, odáig jutnak, hogy hát Dya jobb nő, mint te, erre a Krumpliorrú az asztalra csap és megsértődik. Attila azért mond ilyeneket Kingának, mert kamu az egész, Kinga meg azért hagyja Attilát nyomulni, mert önző és a lelkének jólesik, Lilu összefoglalja, Attila átlát a lányon, hát jól van, ezzel is elment vagy nyolc perc.

 

Zizike érkezése meghozza az első várva várt összeugatást, amit vévéül konfliktusnak hívunk, de előbb Dya sír a malac láttán, saját bevallása szerint azért, mert annyira szereti az állatokat, hogy nem is tudja nekünk elmondani, szerintem meg azért mert egy picsa. Veronika felháborodik, hát na nehogymá! Én ászám disznót, erre bejön egy disznó! Az lesz a vége, hogy megszereti és soha többé nem fog húst enni, mikor ő húst hússal eszik! Ne jöjjön ide egy disznó, mikor készül a disznó! Ha ezt valaki értelmezné, megköszönném, nekem nem sikerült, pedig ha jól emlékszem, háromszor is elhangzott. Még az is lehet, hogy Veronika legjobb barátja lesz, és neki fogja kiönteni a szívét! Hát, BusiZizi, nem irigyellek, na. A szerencsétlen törpemalachoz mindenki egyesével odamegy, mintha a lourdes-i Szűzanya lenne, Kiszopfel kétszer bazmegol is neki, ne nézzél már le bazmeg legalább te. Jól van, bazmeg, akkor bújjál is el. Attila felolvassa a disznócska használati útmutatóját, nem szereti a simisimit, csak a vakivakit és válasszanak maguk közül Kondást, mert Zizi egygazdás. Attila jobban szereti az állatokat, mint az embereket, elnézést is kér miatt, tőlem aztán nem kell, én is jobban szeretem az állatokat, mint téged és a csontgilisztát is belevettem a kategóriába.

Nemértedmábazmeg, hogy ne simogassad azt a nyomorultat? Világosan le volt írva, hogy a simisimit nem szereti. Attila unottan felnéz és elintézi Annamáriát, egy jól van, hülyével. BTA nem marad adós, morog, mint a bóhás kutya, ez a majnegyvenéves lúzer, aki a négy fal között él, neki ne ugasson, egy valamirevaló nőt nem tudott összeszedni eddig magának, mindig a hulladékok maradnak egyedül! Nálad nagyobb tahó parasztot nem láttam! Te meg beteg vagy, legyint Attila. Szevasz, húzzál befelé, csak azzal vitázom, aki érdekel, te meg nem érdekelsz. Attila még megkapja, hogy tetű és két centis a farka. Bazmeg, ez egy érv? Gyűlöl, gyűlöl téged ez a nő, sziszeg Péter. Hát mondtam neki, hogy velem ne, mert annak ára lesz, és igen, szánalmas addig eljutni egy vitában, hogy kicsi a farkad. Ja, én is széttártam a kezem, Péterkém. Attila szerint Annamária egy gyereklány tele belső sérülésekkel, végül megszületik a kegyetlen ítélet: holnap visszavesszük tőle a malacot! Kemények a fijjug, aztakurva. Ezzel párhuzamosan BTA bevallja, direkt csinálta a balhét Attilával, és ő jött ki belőle jól, hálistennek vége az öfinek, jönnek a Szűz Fiúk, azaz a Megrögzötten Szűz Tomi, az Éppenhogycsak Érintett Feri és a Roppantul Romlatlan Bandi.

Szűzmáriám, hogy stílusos legyek. Bandi haja – gereblyefrufru – mellett Lilu sem tud szó nélkül elmenni, ugyan, egy ilyen őrült flört a műsor elején belefér! Bandi szürke dzsörzémellénye is megérne néhány szót, nem tudom elhinni, hogy nem szándékosan adták rá, értem én, hogy ciki manapság húszévesen szűznek lenni, de az nem egyenlő az idióta kreténnel. Feri nemes egyszerűséggel partiarcnak nevezi saját magát, felröhögök, aztán megdöbbenek, mert az antipatikus Bandi vezet 57%-kal. A Villában nagy az öröm a SzűzFiúk láttán, ütemes taps és gyerebe, Veronikának hol a hátáról a katonai rádió, he? Nézzük Tomit. Tomi angol szakos egyetemista az ELTÉ-n és még ártatlan. Valami számítógépes játékot játszik, én ezekhez hülye vagyok, annyit írtam fel, hogy orkok, meg hogy a dominanciáért és a hatalomért megy a harc, én inkább Ki nevet a végént szoktam, azon legalább jól össze lehet veszni. A játék közben talált rá a szerelem is, először cseteltek, aztán megbeszéltek egy találkozót.

Tomi iszonyatosan rákészült a randevúra, a kedvenc pólóját vette fel és ráfújt fél flakon sprét. Vett virágot is, a legszebb szál vörös rózsát, aztán várakozott három órát csíkos pólóban és kockás gatyában egy tré helyen, de a csaj csak nem jött. A negyedik keserves órában rábaszott egyet az asztalra, és melankonikus állapotban szippantott egyet a rózsa aromájából. Nagyon maga alatt volt, de a gyönyörű táj segített neki. Az iváskényszere azonban nem múlt el. Szürkeállománya merevlemezén próbálta eltárolni a búcsú pillanatait, oszt most itt van. Hát a fasz tudja. A lányokkal semmi baj nincs, az van, hogy szeretne előmászni a barát fiókból, ahova berakták. Javaslom az áksz sprére való áttérést, akkor ilyen angyalok fognak potyogni az égből, glóriástól. Mondjuk, szükség lesz egy ács ismerősre is és nem folytatom ezt a poént, ha értitek, hogy mondom. Nézzük Ferit. Feri egy négyütemű Varjúval hasít, hát Mari nénnye a lányokkal semmi különös nincsen. A KombiVarjúval egyek. Három henger, egy szív! Mindig együtt dübörögnek.

Ferinek volt csaja, nemrég szakítottak, úgy három éve. Most már bánja, de akkor bepánikolt, hogy le fog ragadni az elsőnél, és egyik napról a másikra tiplizett. Anyu pakol, vigyen Feri egy kis savanyúságot meg befőttet a Villába, ne’ gyerök, itt egy kis szalámi is, ilyet úgyse esznek a tápos, kákabélű pesti kölykök. Feri szerint ez tök ciki, nekem tetszik, az én mamám is minden alkalommal beküldi a horvátországi utazás előtti napon apámmal a két levágott csirkét, a félig kiolvadt nyulat meg a tálca meggyes pitét az ecetes almapaprikával együtt, aztán felhív, hogy jaj, Lány, mit esztek ott? Szóval, Ferikém, ez egyáltalán nem ciki, tudom, hogy agyfaszt lehet tőle kapni, de akkor sem az. Mindenki sírt, jóvanmá, ne sírjá’ hát, te, papa szájharmonikázik, nevezzetek érzelgős baromnak, de ez nekem tetszett, ez a Ferigyerek így él, akarom a Villába, most! Ferinek azért nem jött egyébként még össze, mert kicsi a falu, kevesen vannak, de ez a test már készen áll a bevetésre! Éljen Feri!

Az idegesítő Bandinál csak a kisfilmje idegesítőbb, kenterbe veri Tordasét is. Ez a test egyelőre érintetlen. Reggel ébredés után rögtön kiveri a csajokat nézegeti, gondolatban már megvolt ám, többször is, de hát a gyakorlat. Apu cikinek tartja, hogy még szűz. Gondolta, az utolsó nap csap egy hatalmas bulit. Hát az volt, vérig, hányásig, fekveszarásig. Ketten jöttek el, társasoztak, sokat nevettek és ő nyert. Ő a legszüzebb ja és ő befelé sír. Igen, Csakabandi már kinézte a lányt, aki tetszik neki, barna haja van. Ha beledöglök, se tudom, kire gondolhatott, van barna csaj a Villában? Sajnos, nem tudom elolvasni a saját írásomat, így sose tudjátok meg, mit mondott Tomi azon kívül, hogy van veszítenivalóm a Villában. Feri lekockázza Tomit, Bandi meg menjen haza Kiskunvalahova. Bandi egy kedves, aranyos, őszinte srác, nyerni és veszíteni megy be.

LúzerBandi négy százalékot ver az Én Ferimre, teljesen behergeli magát, köszöni mindenkinek, a főiskolásoknak is, jól van, nyugi, ez még nem az Oscar-gála, csitítja Lilu aztán elröhögi magát, Bandi, ami nyitva van ajtó, azon menj ki! Bandi, ami nyitva van! Bandinak sikerült kimenni az ajtón, ez nagyon jó hír, Lilu röhög, én dühöngök Feri miatt, ma Érzékeny Lelkűek, ha az életképtelen csaj kerül be, akit etetni kell, tökön szúrom magam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prof. Perselus Piton 2011.09.26. 13:05:21

nem vagyok járatos a divatban (csak a kényelem számít, akkor is, ha vascsövet kapok érte), de ez a ruha szörnyedelem Lilun...direkt csinálnak bohócot belőle?

csicserierika 2011.09.26. 13:05:54

harmadik :)
megyek olvasom :)

Giedi 2011.09.26. 13:10:47

Hajni, az életemet mentetted meg. Ha úgy kell megnézzek egy öfit, hogy nincs utána HV, abból tragédia lenne ... :)

fran7 2011.09.26. 13:22:37

Én tegnap annyira fáradt voltam, hogy a lepedőkergetés után elaludtam. Mintha éreztem volna, ami jön. Kösz Hajni az összefoglalót.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 13:23:40

melyik az életképtelen csaj?

KvakCaptain 2011.09.26. 13:26:42

Thx a posztért!

Ez a LúzerBandi nekem nagyon erőltetett figurának tűnik, a másik két delikvens őszintébbnek/natívabbnak hatott. Ez a csoda meg beköltözést követő egy órán belül már szilikont markolász, s persze mint anno Alekosznak a fotózással itt a " saját feladattal" szerkesztettek is neki egy áldozatot.

dr. gernika 2011.09.26. 13:29:15

@KvakCaptain: Szia. Kiskoromban odavoltam érted... *pirul*

foxglove (törölt) 2011.09.26. 13:29:30

a kicsi a farkad témához: a húdeintelligens attila az első pillanattól kedve a külsejével baszogatta annamarit, ez nyilván cseppet sem gusztustalan és egyébként is kibaszottul nyomós érv egy ember megítélésében.

varand 2011.09.26. 13:29:35

Nagyon jó poszt!
A reggel leírása nagyon megfogott! Pláne h még hétfő is van!
Kiváncsi vagyok a mai összefoglalóról milyen lesz a hogyvolt, mert én azt hittem megvakulok...! :)

Illúzióromboló kockacukor 2011.09.26. 13:30:15

Valaki szólhatna már a tiniCastro-nak, hogy nem a kora miatt utálják, hanem mert annyira sötét mint a tavasbarlang és ugyanolyan arrogáns köcsög feje van mint céronaldonak. (rajongóktól utólag is elnézést)

KvakCaptain 2011.09.26. 13:31:29

@gernika: Én is magamért. Kiskoromban. :))

beacska 2011.09.26. 13:34:08

@foxglove: én is azt hiszem, mondhatnak bármit a fiúk, azért bentmarad ez a megjegyzés Attila hátsó kis perifériájában.
Bár szex után NYILVÁN hatásosabb lenne :DDD

dr. gernika 2011.09.26. 13:35:23

"Hát, BusiZizi, nem irigyellek, na."

háháháháháháhheheheheheehhheehhehhéháhháá
báze majdnem megfulladtam :D

bknn 2011.09.26. 13:38:23

Másnak is feltűnt, hogy Melindát rendszeresen kihagyják az intróból? Bezzeg a malac benne van.:D Bár megértem, annyira egyformák ezek a nők, egyel több vagy kevesebb...fel sem tűnik a szerkesztőknek.

rexter 2011.09.26. 13:41:09

evvel a Bandival is csak az erosodott meg bennem, hogy szinte minden csoportbol a legunszimpatikusabb egyen kerult be. Feco, Gergo, Veronika.... AHHHHH, sokkal erdekesebbek ucsorogtek mellettuk.
Az a baj, hogy ket nappal elotte mar lehet szavazni, es ebben a ket napban kb el is dol, aki jobban tud kampanyolni haveroknal, sulinal, akarhol az siman nyer, barmilyen fosfej unszimpatikus barom is, mint pl. Bandi.

dr. gernika 2011.09.26. 13:42:53

"Javaslom az áksz sprére való áttérést, akkor ilyen angyalok fognak potyogni az égből, glóriástól."
Hayny, nemtom írták-e már, de az áksz spré volt, a csokis. Látod, az sem tesz mindenkivel csodát.

KvakCaptain 2011.09.26. 13:44:17

@rexter: Én is erre gondoltam. S bőven elég ha az ff unsz bar otthon két napig küldözget magára. Talán pont a tegnap estinél volt érezhető valami változsá, hiszen Bandi igen jelentős előnnyel indult, s majdnem sikerült befogni.

nathalie 2011.09.26. 13:45:56

@KvakCaptain:
nem véletlenül köszönte meg a főiskolásoknak.

GL-581 g 2011.09.26. 13:48:11

Én is Ferinek drukkoltam, már ha lehet ilyet mondani. Az idő nagy részében a kanapét kapartam, annyira fájt ez az egész, de a szüzek beszavazását nem akartam kihagyni, éreztem, hogy kemény menet lesz.

Tomi ijesztő volt, de nagyon. Végig az volt a benyomásom, hogy ha nem helyezik sürgősen szakorvosi felügyelet alá, pár év múlva sorozatgyilkosként láthatjuk viszont. Pszichopata az a gyerek, előre megírt mondatokkal, sablonválaszokkal, modulrendszerű kommunikációval, közhelypanelekkel... "meranők azok tökéletesek", dühösen elandalog a rózsa aromájával a cserpákjában, Jézusom! még most is elborzadok, ha eszembe jut. :(

RecskaBandi szimplán röhejes volt, kellemes felüdülés. :D
Szerintem a fergetegparti egyik résztvevője a tesója lehetett, úgy rémlik, a hokizás utáni kakaós reggelinél is ott ült a srác. Akkor viszont a rendezvényen megjelent vendégek száma: 1 fő (náluk biztos épp rovarirtás volt otthon).
Azt a mondatot már csak behaluztam, vagy tényleg elhangzott, hogy "ez életem legfantasztikusabb bulija!" ?

Feri viszont szimpi volt. Egyszerű, mosolygós srác egy kis öregedő faluból, barna Varesszal. Szerintem nagyokat bulizott volna, nézhetnénk a hátonpörgést a képernyőn. Kár, hogy helyette RecskaBandi ment be. :(

fran7 2011.09.26. 13:48:20

@rexter: Én azt figyeltem meg, hogy a beszavazóshow alatt jelentős változások történtek a százalékban, főképp azok javára, akik normálisabbak voltak. Niki 6%-ról, 20-ra ment fel, de ez igaz volt a Márkóra, Valira, Rambóra, most meg a Ferire. De soha nem fordult meg az eredmény. Ez könnyen a forgatókönyv meglétét mutatja. S azt, hogy a végén hasra mutat egy számot a retek, amit a közjegyző hitelesít, mert mit tehet.

nathalie 2011.09.26. 13:52:10

abból a szempontból jobb hogy nem feri került be, hogy én sajnáltam volna ha neki is ilyen masszírozós feladatokat kell megoldani. Elég szerencsétlen szegény, nem kell még neki a média...Ennél a bandi gyereknél viszont akkor sem fogok sajnálatot érezni, ha a gergő fogja börtönmódszerekkel elvenni a szüzességét. hihetetlenül unszimpatikus figura. ráadásul kamu az egész mutatványa.

dr. gernika 2011.09.26. 13:55:25

Van a chocoMe honlapján ilyen választható cukorszív feltét, na ha azt virtuálisan rápasszintjátok az étcsokira, akkor pont úgy néz ki, mint Lilu ruhája.
www.chocome.hu/csokolade_tervezese/etcsokolade/dekoracio

KvakCaptain 2011.09.26. 13:56:40

@nathalie: igen, Feri szerethető figura lett volna. Bandi erőltetettnek érzem aki játszik/rájátszik a szerepére. Erika Eleniakos háttérkép, amiben a művésznő ruhában van?

vancrow 2011.09.26. 13:58:29

Jót kacagtam a Gergő: Ki a legerősebb a villában, magadat is mondhatod kérdésre kontra: "Gergő ezt magadnak írtad?" beszóláson, nem is hülye ötlet :)

loverain 2011.09.26. 14:01:51

Én is a Ferigyereket bírtam egyedül a háromból. A másik kettő csak szimplán lúzer. Ferin viszont tuti állatjókat lehetett volna röhögni.

És azt észrevettétek, hogy néha olyan, mintha a bentieknek is ki lenne adva kinek a nevét mondják amikor kérdezik kit várnak?

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 14:05:25

"Zizike érkezése meghozza az első várva várt összeugatást, amit vévéül konfliktusnak hívunk, de előbb Dya sír a malac láttán, saját bevallása szerint azért, mert annyira szereti az állatokat, hogy nem is tudja nekünk elmondani, szerintem meg azért mert egy picsa."

áááááááááá :DDDDDDDDDDDDDDD

nathalie 2011.09.26. 14:06:20

@loverain:
de most az első gyereket mondták. meg mindig azon sírnak, hogy "sose az jön be, akit akarunk". Ezen mindig azért röhögök, mert ezt mindig olyan mondja, akit szintén nem vártak be.

loverain 2011.09.26. 14:11:50

@nathalie: mintha már azzal is konfliktust akarnának szítani, hogy ki kerül be
pl: az mindig bekerült, aki vhogy leszólta a már bentlévőket a beszavazóján

beacska 2011.09.26. 14:13:24

@loverain: ill. a műsorvezető ÉPPEN a bejutót faggatja a bentiekről....

nathalie 2011.09.26. 14:13:48

@loverain:
hát igen. Meg mi mindig abból indulunk ki, hogy miért nem a normálisabb megy be. Valljuk be ez az rtl klub nézetével nem egyezik.

dr. gernika 2011.09.26. 14:17:21

@KvakCaptain: :)
@GL-581 g: Igen, Feri jóarc volt és egész biztos nem művelt volna olyanokat, mint recskabandi éjjel az online-ban.

fran7 2011.09.26. 14:17:24

@nathalie: S ilyen esetben megnyugszunk, mégis normálisak vagyunk annak ellenére, hogy a vv-t nézzük.:)

nathalie 2011.09.26. 14:22:49

@fran7:
pontosan. :) Teljesen jogos, hogy én a ferit normálisnak tartom, míg a bandit nem :D:D:D

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 14:26:13

ki kellett jönnöm az irodából, annyira röhögtem. gyere hozzám hajni. majd ha legális lesz. az én anyum is pakol nekünk majd mindent!

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 14:28:39

amúgy feri volt az első szerethető arc.

beacska 2011.09.26. 14:33:22

@GL-581 g: szia gliese! (ugrál és integet vadul)

BarBwire 2011.09.26. 14:45:10

Adjisten, AJI nincs?

Bandika vitt be valamit a Borgnak?

BarBwire 2011.09.26. 14:48:22

@nathalie: van a szende szűz, meg a perverz szűz. Bandi az utóbbi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 14:59:17

@gernika:

Hát nála nem jött be, de rajtam ultraszekszi a csokis áksz. :)

Utánanéztem, hogy Tomi, tört szerveren játszik. Olcsójános pöcs, ráadásul ally mage. Undorító. Nem is warcraft játékos, mert nem hivatalos szerveren játszik. Így kihátráltak mögüle az igazi játékosok. Jó hír a Hihetetlenül Szűz és Nyomi Tominak, hogy járhat továbbra is egy 2 éve lejárt contentbe raidelni ezentúl is :)

evangeline77 2011.09.26. 14:59:53

"Én ászám disznót" 10 perce ezt a mondatot ismételgetem és azon röhögök, hogy mennyire jól tudom utánozni a hülye veronikát..:):)

ászám megáll..:D:D:D

GL-581 g 2011.09.26. 15:02:59

@beacska: Sziaaaa!!! :D Újra itt a valóságshow-szezon. :)

@gernika: Miért, mit művelt az a rém?! Jaj, az a gyerek...

vancrow 2011.09.26. 15:03:51

Most néztem a belevalót és tényleg azt kiabálja fecó hogy bandi, bandika gyere be (tegnap este felvetette vki hogy honnan tudják noha őt senki sem várta) lehet végigmutatták nekik a szavazást?

van-e szándék 2011.09.26. 15:06:49

@vancrow: ez már a legutóbbi szériában kiderült..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 15:08:03

@van-e szándék:

Ő maga volt az ajándék, és a szüzessége. Sittes Gergő szerintem elvehetné neki, nem volt kikötve, hogy milyen szüzességet veszít el. Különben sem az a buzi aki csinálja, hanem aki hagyja! :)

vancrow 2011.09.26. 15:08:10

@van-e szándék:
Hát nekem ez új, döbbenten ülök, gyűrögetem a nyakkendőmet és befelé sírok...:)

BarBwire 2011.09.26. 15:09:35

@KvakCaptain: hát ez tök béna srác, talán ragad majd rá valami a többi srácról (és nem csak kosz) hogy ráült a dia fenekére.

van-e szándék 2011.09.26. 15:10:06

@vancrow: Lilu szok mondani, hogy most elvesszük a képet és a hangot.. aztán mégis mindig mindent tudtak :) ravasz :D

Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) · http://csakjotakarok.blog.hu/ 2011.09.26. 15:10:22

A Bandis rész priceless volt! Rég röhögtem ennyit! :D Köszönöm!

vancrow 2011.09.26. 15:13:02

@van-e szándék:
Ravaszan megvezettek engem is, sebaj,többet nem hiszek, és indulok a vv6-ban mint naíva kategória :)

dr. gernika 2011.09.26. 15:14:28

@Nard: Majd magyarázd el Haynynak is, amiről beszéltél, mert nem tudja, mi a WOW.
(szerencsés nő)
@GL-581 g: NEm láttam, csak a szörnyülködő kommenteket olvastam itt éjszaka.
@KvakCaptain: De már nézem, óbazz...

BarBwire 2011.09.26. 15:15:04

hogy tapizza dia fenekét, meg beljebb, "a bugyi marad a helyén" aztán meg huzogatja lefele. Látszik, hogy pornófilmen világosult fel.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.26. 15:19:11

@vancrow:

Én szavaznék rád, te is warcraftoztál, a régi idők emléke miatt megérnél nekem 1 emeltdíjas smst! :) Én is szűzfiú kategóriában indulnék. :) Tök jól el tudom játszani. :)

nathalie 2011.09.26. 15:19:42

@BarBwire:
azért az is látszik, hogy dija hol világosult fel... Az alap reflex ugyanis a helyből tökön rúgás lenne.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.26. 15:23:28

Annak idején Peggy Bundy-t fúrták a ruhája miatt. Hát bizisten, az a műszálfetisiszta, divatlapot utoljára a 60as években látott "american housewife"-paródia a nyomába se érhet a sminkes-fodrász-stylist csapatnak ami Lilu image-jét van hívatott felépíteni. És még kedves vagyok, szép és ártatlan.

dr. gernika 2011.09.26. 15:25:55

@Nard: HÁHÁHÁHHÁHÁHÁHHÁHÁH

Hurri Kán 2011.09.26. 15:27:52

Őőő,,, asszem most innom kéne valamit...

foxglove (törölt) 2011.09.26. 15:28:00

@neccharisnyás útonálló: "Nekem a divat mindig is nagy szerelem volt. Azért csináltam évekig divatüzletet. 13 éve ülök sminkesek és fodrászok keze között. És most összetalálkoztam egy olyan emberrel, aki a VV-ben a hajamat csinálta, 113 adáson keresztül mindennap mást, izgit, ami tetszett - és azt mondtam neki, hogy szerintem ez a találkozás sorsszerű és jó lenne, ha együtt dolgoznánk. Úgyhogy nyitunk együtt egy fodrászatot."

(Lilu, life.hu)

bulifúró 2011.09.26. 15:31:21

Azt hiszem a masszírozós videót nem szabad megnéznem. Az ilyesmiket az USA-ban csak X-rated-nek hívják. Csúfosan árt a személyiségfejlődésemnek.

BarBwire 2011.09.26. 15:36:49

@gyvy: kora délután??? Jeges teát!

Hurri Kán 2011.09.26. 15:37:57

@BarBwire:
Késő reggel, attól függ, honnan nézzük, mindegy. Így az öfi után a jeges tea az kevés lenne ide. :D

lupacchiotta 2011.09.26. 15:43:12

@gyvy:
Persze!!! Kocc és csincsin!!! :)

Hurri Kán 2011.09.26. 15:44:23

@lupacchiotta:
viszontkocc. :)))
Csak eltelik ez a horror hétfő. :D

lupacchiotta 2011.09.26. 15:47:03

@gyvy:
Velünk vagy nélkülünk, de biztos. Majd kakukkolok egyet neked! :D

sogeking 2011.09.26. 15:50:04

kíváncsi vagyok, hogy fogják megvágni a tegnapi szánalmas jeleneteket az összefoglalóban

www.youtube.com/watch?v=ZScp-b59JWA

Hurri Kán 2011.09.26. 15:51:52

@lupacchiotta:
Igaz... El ne felejtsem. Annyi a dolog, a kakukkolás rovására megy. :D

nathalie 2011.09.26. 15:56:42

@sogeking:
gondolom lilu megpróbálja beállítani úgy a dolgokat, hogy Diának tetszik bandi. És egész műsor alatt izgulni fog a "szerelmükért".

dr. gernika 2011.09.26. 15:57:50

@foxglove: Szerintem igaza van, és nekünk (az összes kommentelő és Hayny) nincs ízlésünk.
Csak ez lehet.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.09.26. 15:58:05

Pedig az életképtelen nagyorrú kerül be, ha a facebook like számlálós módszer ma is utal az eredményre :( Nem értem, miért vannak a nézők oda a lapátorrú versenyzőkért, ez valami divat lett?

Meridian74 2011.09.26. 15:58:15

Valaki írta (vagy mondta nekem?) tegnap, ha az ő lányával művelte volna ez a tufa zsírtohonya, akkor azonnal ment volna berúgni az ajtót és a helyszínen ököllel verte volna le a csajról. Aztán a lányát is elővette volna pár pofon erejéig, hogy hogyan engedte ezt meg. Ez szégyen a szüleire is, nemcsak a lányra nézve...

nathalie 2011.09.26. 16:00:05

@Meridian74:
én írtam sztem :D vagyis írtam ilyet.
Bár átgondoltam. Apám nem jött volna be értem. Helyből kitagad. :)

janeausten 2011.09.26. 16:02:36

Miért, mi történt? A szűzfiúról kiderült az első éjjel, hogy perverz állat?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.26. 16:03:03

@foxglove: Sok pénzért szénaboglyát a fejre. Ojje! Sose értettem, de biztos jó móka. Már csak azt mesélje el valaki, a fröccsöntött egyenkinézetnek mi értelme? Tiszta "1984".

Meridian74 2011.09.26. 16:05:13

@janeausten: nem, hanem kiderült miért is szűz.

Meridian74 2011.09.26. 16:05:44

@janeausten: vagyis igen, részben. Ez egy tuskó.

andrewblood 2011.09.26. 16:06:34

Háhá a csíkos póló - kockás gatyó kombót én is kiszúrtam. A legjobb jelenet volt az egész műsorban. :D

foxglove (törölt) 2011.09.26. 16:07:09

@gernika: ezért van a vv, hogy minden téren helyes irányba tereljék az ízlésünket.

sogeking 2011.09.26. 16:07:17

most ezt nem értem, honlapon az van, hogy Veronikával zuhanyzott. akkor hogy jött a masszírozós téma?

janeausten 2011.09.26. 16:07:45

@Meridian74: ??? bocs, de tényleg nem láttam, a beszavazón elaludtam (de ezek szerint nem maradtam le semmiről, Hajni meg busásan pótolta, amit mégis, netán....)

andrewblood 2011.09.26. 16:08:56

@Meridian74: Hadd legyek dilettáns egy picimicit. Hol lehet ezt megnézni? :)

janeausten 2011.09.26. 16:09:20

és ez belülről jött neki, vagy jó pénzért ő vállalta ezt a szerepet bent?

Meridian74 2011.09.26. 16:10:22

hű, bazd, alekoszt gúnyolták a teste miatt? Bazzd, erre szavakat nem fognak találni...

sogeking 2011.09.26. 16:12:40

@janeausten: kb. Valamilyen okból megmasszírozhatta Diát, csak a srác agyilag kicsit zakkant, és azt hitte, a masszírozással az első éjszaka jogát is megkapta - állandóan taperolta a csajt, aki látszólagos ellenérzése ellenére hagyta, ahelyett felpofozta volna (ki tudja milyen okból).

dr. gernika 2011.09.26. 16:13:49

@foxglove: Rendben, megyek is és keresek egy cukorszíves ruhát.

Hurri Kán 2011.09.26. 16:15:55

@sogeking:
Lehet, még nem a mai napi forgatókönyvben van benne, hogy felpofozhatja.

Meridian74 2011.09.26. 16:17:44

A tegnap éjjeli alakítása:
www.valovilagblog.com/vv-bandi-meglepetese-vv-dyanak/

a veronikával való zuhanyzása:
valovilag.hu/cikk/384379

Ez utóbbinál:
tohonya: tusolok alsógatyában, ha lemoshatom a hátadat.
veronika: ööö... khrmm.. hrüm... akkor... tusolj anélkül!
[legyint és elfordul tőle]
[majd visszafordul]
veronika: Nem bánod?
ezek után szánalomhalmaz szövegek ... nincs türelmem kibogarászni.

loverain 2011.09.26. 16:18:58

@KvakCaptain: hát ez valami rettenet, amit a Bandi művel

BarBwire 2011.09.26. 16:19:24

@Nard: Jaja, ma is milyen béna vagyok, mert a ruhám passzol a cipőmhöz. Pedig a Retek megmutatta, hogy bazi nagy szívecskéket kéne hordanom, még a fejemen is!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.26. 16:20:49

@sogeking: Óistenem! Az első hávéket olvasva még csak örültem, hogy olyan bölcs voltam, hogy csak olvasni akarom ezt a vackot. Most már gondolkodok egy égőáldozat bemutatásán az isteneknek hálám jeléül, amiért a morzsányi ésszel megkímélnek ettől a vizuális élménytől.

Hajnikám, lenne egy szállodám, minden vévé etap után ingyen "wellnesselhetnél" ott, hogy rendbe rakd magad lelkileg.

janeausten 2011.09.26. 16:20:57

nekem is az a gyanúm, hogy MINDEN benne van a forgatókönyvben, még a véletlenül kicsúszott szavak, megvillantott ez-az is...
Hát, a Dya meg a többi lány első ránézésre csak taperolni való, és speciel képtelen vagyok a két szőkét megkülönböztetni egymástól, annyira mű mind a kettő. A Dia a szép fekete? arról azt gondoltam, hogy luxuskategória, de ezek szerint ő nem értékeli magát többre, mint amit az RTL ezek szerint napidíjjal meg az ismertséggel megfizet.

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2011.09.26. 16:21:11

Nem biztos, hogy sikerül végignézni a videót, de nem csak a srác miatt, hanem hogy az a Dijja folyamatosan úgy áll, hogy tolja a fenekét kifele, nekem meg már a látványtól is fáj a derekam.... öregszem? nem hiszem, huszonévesen sem álltam így, mert marha kényelmetlen (meg nekem nem is kell befeszülni, hogy úgy tűnjön, mintha lenne ott valami, de az más tészta)

BarBwire 2011.09.26. 16:21:25

Ez a pasi arra hajt, hogy az összes nőt megtapizza.

Meridian74 2011.09.26. 16:21:47

jujj, a végén azé' odabasz a veronika beszólása: egyébként neked még nőni fog?

irógép 2011.09.26. 16:22:01

Ez a kretén Attila tényleg azt hiszi, hogy szükség van még egy Alekszora???
Alkesz akkor és ott jó volt (vagy mi), de hogy még utánozzák is, az már sok. A Fecón szívből lehet nevetni, de ez az Attila már most idegesítő. Gyakorlatilag pontokba szedte miket csinált Alekosz, és azokat szépen elővezeti kicsit másképpen. Nekem még annál a 18 éves gyereknél is idegesítőbb, az legalább magától ilyen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.26. 16:22:13

@BarBwire: Nana, a fejre hatalmas lila plüssfülek kellenek. A szépségversenyes csajnak is bejött.

sogeking 2011.09.26. 16:22:15

@gyvy: vagy legyen róla szavazás:)

nathalie 2011.09.26. 16:27:13

@Meridian74:
hát én behánytam.
ennyit tudnék így hirtelenjében írni...

clt 2011.09.26. 16:27:37

Lilunak már a hangjától megvakulok (komolyan, mintha gereblyével cirógatnák az agykérgemet), onnantól meg már mindegy, hogy milyen ruhát adnak rá. Lehet, hogy a rendező is így van ezzel?

janeausten 2011.09.26. 16:29:15

belenézegettem, hát, mit mondjak... a Dya nemhogy nem volt felháborodva, hanem kifejezetten viháncolt majdnem végig, max a bugyinál tiltakozott, a végén meg azzal fejezték be a masszírt, hogy a srác úriember és szép ajándékot hozott neki.... jaj istenem, ennyit a Dyáról....

genevieve 2011.09.26. 16:29:27

na most én is hangosan felröhögtem az irodában:-D

veronika kérdése bandihoz: és egyébként még neked nőni fog?

avanivi 2011.09.26. 16:29:29

Megnéztem a bandi-dia linket, nem kellett volna,és miért én érzem magam rosszul ?

janeausten 2011.09.26. 16:38:11

@avanivi: mert tényleg egy tuskó és egy született kurva enyelgését láttad... aminek sem az erotikához, sem a masszázshoz a világon semmi köze, de még csak pornónak sem jó.

vancrow 2011.09.26. 16:38:13

@avanivi:
Mert ez a való világ, és lássuk be, kinőttünk abból a korból ahol minden szép és jó, és a felhők azért kergetik egymást az égen mert nekik ez a szórakozás :)

loverain 2011.09.26. 16:38:15

@avanivi: mert olyan, mintha megerőszakolnának közben

vancrow 2011.09.26. 16:39:34

@janeausten:
Ilyesmi 5 percenként történik, csak nem rögzítik egy kertv kamerái...

nathalie 2011.09.26. 16:40:24

@avanivi:
mert ha egy darab szart kellene nézegetned perceken keresztül az is rossz érzést vált ki belőled. Ez pedig itt ugyanaz. :)

Meridian74 2011.09.26. 16:42:40

@janeausten: viháncolt?? persze hogy viháncolt, de én ezt nem viháncolásnak nevezném.. a testbeszéde azt árulta el (legalábbis számomra), hogy taszítaná el magától ezt a förtelmet, de nem teheti a feladat miatt. Ezért rángatózott idegesen, meg fészkelődött. Nem pedig viháncolt.
Kényszeredetten próbálta szavakkal terelni is a srácot (folyamatosan dumált a csaj értelmetlenül), persze azt (a tuskót) meg ez nem érdekelte, tapizta tovább erőszakosan.

genevieve 2011.09.26. 16:43:26

látjátok, igy lesz valakiből 30 éves korában alekosz:-)

alek is azért indult az okostojás kategóriában, mert akkor még nem volt szűz kategória:-)

nathalie 2011.09.26. 16:49:39

@Meridian74:
hát sztem sem éppen a viháncolt jelző a megfelelő, de akkor is másodpercek telnek el és hagyja hogy a mellét markolássza a gyerek. előtte meg úgy pucsított mintha ketté akarná törni a gerincét. Ennyire hülye nem lehet valaki, hogy azt hiszi, ez így megengedett. Vagy a szerződésében benne van ha egy szamarat küldenek be akkor szó nélkül azzal is?
Egyébként látszik ezen a lányon, hogy valószínű neki lehet előadni a megharapta egy kígyó a farkamat, ki kell szívnod a mérget monológot... süt a fejéről, hogy totál hülye. Nem véletlen, hogy őt választotta bandi...

nathalie 2011.09.26. 16:50:35

ja, nem a gyereket védem. De ehhez a mutatványhoz is két ember kellett.

dean23 2011.09.26. 16:52:24

Ma karaj lesz az öfi! Lúzerbandi inkább egy amatőr színész, mintsem szűz, mert vmi hihetetlen jól előadott egy elb...szott amerikai tinivígjátékot és egy masszázspornó előjátékot! :D

vancrow 2011.09.26. 16:52:43

@nathalie:
Meg a párezer szavazó :)

avanivi 2011.09.26. 16:53:30

@janeausten: igen ,én biztos tökönrugtam volna.
@vancrow:" Kinöttünk abból a korból" baszki ez szerintem nem korfüggő !!
@loverain: Azt vártam, hogy ez a liba jól beolvas ennek a hülyegyereknek. Hát nem , csak röhögcsél végig.
@nathalie: Igazad van, megyek hányni !

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 16:56:16

belenéztem a videóba. fúj. remélem kirakják ezt a perverz gyurcsány-sváby2őt

vancrow 2011.09.26. 16:59:02

Az életben ennél lényegesen komolyabb drámák csattannak, ez csak egy műsor amiről jókat lehet dumálni, és jól felháborodni :)

genevieve 2011.09.26. 17:00:37

@vancrow: hát tudod azért azt látja a sok gyerek, hogy csak be kell kerülni egy ilyen műsorba aztán bármit meg lehet tenni...a menjen a só cimszó alatt...

nem véletlenül élete álma ez sok mindenkinek...

vancrow 2011.09.26. 17:03:38

@genevieve:
Én azért kétlem hogy egy ilyen műsornak (16, 18 +) komoly gyermeknevelői hatása lenne és ellensúlyozná a szülői nevelést, de ha neked van igazad, elszomorodok.
Akinek már csak ez tűnik az élete álmának lássuk be, nem nagyon van más, és ez se volna túl szimpi...

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 17:14:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megkérem a kezed, osztán ezt kapom cserébe. hát jó. megjegyeztem örökre, megyek is a busifához.

fran7 2011.09.26. 17:15:19

@vancrow: Az előző szériánál kibeszéltük, hogy akinek normális állása van, annak anyagilag sem éri bemenni 4-5 hónapra a villába. Azonban sok olyan ember van, akinek az a létforma, ahol nincs gondod a számlákra, nyakló nélkül ihatod a Coca-Colát, Cappyt, Hellt. Azt eszel amit kívánsz, kapsz repi ruhát, drága parfümöt rendelhetsz, s avégén kereshetsz vele egy kis zsebpénzt bulizással, amir eddig neked kellett pénzt költened, utána meg te kapsz pénzt érte. Ez még egy ügyvédi irodánál dolgozó jogásznak is versenyképes ajánlat volt. Ahol gondolom rabszolga munkát végzett semmi pénzért.
Akkor volt a legnagyobb esély a bukásra, amikor közölték, hogy nem lesz luxus a villában. Mert akkor sok ember visszafordult volna.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 17:17:45

@liberaliskonzervativ: gondoltam, futok még egy kört, nehogy azt higgyék, Dya vagyok :D

vancrow 2011.09.26. 17:19:17

@fran7:
Ez teljesen korrekt, felnőtt emberek felnőtt döntése, csak itt az ifjúság média által gerjesztett torzításáról volt szó. Tény hogy elég fiatal a gárda (nekem ezt panaszolták ezzel a szériával) 18-nál rezeg a léc, de azért akit nem neveltek meg 18 éves korára, az veszett fejsze nyele...

Tüzitündér 2011.09.26. 17:22:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hayny a múthéten én is megkértem ám a kacsódat, de itt mindenki tette már ezt, ha nem írásban, de gondolatban tuti! :):)

nathalie 2011.09.26. 17:23:27

@fran7:
kérlek ne felejtsük el azokat, akik innen akarják kinőni magukat egy újabb vujitcs trutkóvá esetleg liluvá. mert ugye a "médiában szeretnék elhelyezkedni" stb

Meridian74 2011.09.26. 17:23:44

@nathalie: szó se róla, a csaj eléggé el van már kurvulva, egy normális nő minimum ordítva felháborodik, a másodiknál pedig vagy elviharzik onnan - miközben jól lehülyézi a tahót, vagy pofánvágja és úgy vesz fel rögtön egy egészséges távolságot ettől az izétől...

De azt nem tudta elrejteni, hogy valójában mit érez a srác iránt - utálatot. Ezért ficánkolt, rángatódzott fészkelődött idegesen.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 17:24:34

@Tüzitündér: genetikusan poligám vagyok, szerencsétek van :D

nathalie 2011.09.26. 17:26:06

@Meridian74:
ezt én sem tagadom. De éreztem még az elején, hogy megpróbálkozik lecsukott szemek mellett azt gondolni, hogy a brad pitt taperolja. Hát istenem, nem sikerült neki. pedig hogy élvezhette volna :D
Azért elkeserít, hogy az rtl olyan semmibe vesz, hogy még egy tisztességes kurvát sem tud megfizetni, aki már megtanulta az arcberendezését uralni egy ilyen szituációban. pfff...:)

janeausten 2011.09.26. 17:26:13

@Meridian74: hát nem eléggé érezte... )))))
ennyire nem lehet kötelező betartani a forgatókönyvet. A végén meg is köszönte, mosolyogva... épp csak azt nem mondta, hogy folyt. köv.

vancrow 2011.09.26. 17:28:23

@Meridian74:
Ha felháborodik, vagy elviharzik, vagy pofán vágja, arról is ugyanígy beszélnénk szerintem; ki megértéssel, ki támadással. Lássuk be ilyet azért ritkán látunk, maximum elmeséli valaki :)

fran7 2011.09.26. 17:34:53

@nathalie: A malacon kívül ki vallotta ezt be? Talán a Péterről tudom ezt elképzelni, de ő meg már benne volt a médiában. Szerintem annyit beláttak, hogy lehetetlen valóságsóból a médiába kerülni. Az X-faktorból is csak azok kerültek be a köztudatba, akik már valamennyire benne voltak vagy voltnémi kötődésük. Talán ezért nem emlegették a médiát annyira.
Csak Évának volt olyan fals elképzelése önmagáról,hogy alkalmas arra, hogy bárminek is arca legyen.

vancrow 2011.09.26. 17:35:57

@nathalie:
Mindig is kíváncsi voltam rá hogy egy tízpontos csaj (fecó mondta) hogy reagál rá ha egy szűzkezű unalmas (kinga mondta) taperolja, hát most már ezt is tudom. Hurrá nekem :)

nathalie 2011.09.26. 17:39:12

@fran7:
anikó, olivér, béci,gigi,zsófika - ők mind ezen a vonalon próbálnak (próbáltak) érvényesülni. és így is indultak neki.

vancrow 2011.09.26. 17:40:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Akkor beállnék én is a sorba, szintén genetikusan poligemizálva, még csak 3 feleségem van és a páratlan számok balszerencsét hoznak rám, szóval küldöm a gyűrűt postán :)

csak magamat képviselem 2011.09.26. 17:41:48

@genevieve: minden történelmi korban volt és van mélypont (ami tovább süllyeszthető).
A házasság előtti nők léte rombolta a társadalmat, a divat. Ez a műsor az.
A hajadonok örökké a társadalmi problémák okai és megoldásuk.
Nem a gyerekek maguk. Ez fontos! Mert ők naivak és ezt kihasználja sok élelmes píáros, nagyobb fiú, stb.. mert ők sokfélék.
A környezetükben rejlik a kulcs. Van 6 unokahúgom, tudom, a tesóimnak ez milyen feladat. A fiúknak szinte mindent elnéznek, a lányokkal az a kihívás, hogy nem fogod tudni eltiltani, csak ha magától nem nézi, pl..

avanivi 2011.09.26. 17:45:52

@vancrow: Ilyen kis fasz a villán kívül a közelébe sem kekülhet olyan nőknek mint a Dya. ( ingyéé!)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.26. 17:47:22

@fran7: Valaki azt mesélte, hogy 3 milliót kapnak akik bemennek "fél évre", ezért igyekezett ki annyira Gombi, Szandika, Gina, stb, mert nem volt tétje. Mondjuk hiszem is, meg nem is, de van benne logika.

Müszélia 2011.09.26. 17:49:37

hayny, szuper vagy, megint várat építettél a carból.

fran7 2011.09.26. 17:49:59

@nathalie: A mostani évad szereplőire gondoltam,
De például Olivér a retek környékén volt már a VV előtt, Béci, Gigi már a média szélén voltak, keresték már a megjelenést, rap zenész, táncosok, még Zsófika is szerepelt a Házon kívülben. Anikó meg holmi színikör tag volt. Talán neki volt a legkevesebb köze a médiához. Még a Laci is szerepelt már tv-ben.
A mostaniakról még nem derült ki ilyesmi. Dia benne volt a Playboyba, hát ő sohanem fog publikálni sehol, hogy bevegyék a PhD programban.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 17:53:14

@vancrow: kilenc karátot rábíznál a magyar királyi postára? :DD

avanivi 2011.09.26. 17:53:29

@vancrow: Akkor most ez a szüzkukac minden lányt végigtapogathat, és nem csak ő ,de minden fiú?

dr. gernika 2011.09.26. 17:54:37

@Tüzitündér: Én nem. Vonzalmam pusztán intellektuális, azt távkapcsiban is lehet.

vancrow 2011.09.26. 17:55:51

@fran7:
Ennek ellenére Béci, Gigi 3-4x bakizik egy műsorban elröhögcsélve, míg Anikó egyszer sem és köti is a dolgokat...még a végén a szarra is születni kell (vagy csak a színjátszókör teszi a műsorvezetőt nem a rapp meg a tánc?) Olivérrel dolgoztam egy évet együtt úgy tíz éve, már akkor is filmet forgatott, és jó szövege volt :)

vancrow 2011.09.26. 17:58:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Dehogy, fel vagyok rá készülve hogy félremegy, de azt sem bánom, marad elég :)

@avanivi:
Nem hiszem hogy lesz több lehetősége, ez volt az ő nagy villantása.

dr. gernika 2011.09.26. 17:58:27

@genevieve: Pedig Alek után nem lehetnek nagy igényei. :)

S. Annyi 2011.09.26. 17:58:33

Ha a tudósok egyszer kiválasztanak embereket egy DNS-bank számára, hogy az atomháború után legyen miből teremteni, kérlek Istenem.... NE EZEKET! Léccííííííííííí!

Hurri Kán 2011.09.26. 17:59:06

@avanivi:
Nem tudom. Ha NEKEM fizetnének, én akkor sem biztos, hogy a közelébe szeretnék kerülni Dyának. :)

vancrow 2011.09.26. 18:01:27

@gyvy:
Van az a pénz (ital?) :)

avanivi 2011.09.26. 18:02:13

@gyvy: azért mert te normális vagy :)

fran7 2011.09.26. 18:02:13

@vancrow: Azt hiszem mára mindenki belátta, hogy nem jó üzlet a médiában dolgozni. Szerintem erre még az IQ-bajnok Dia és Kinga is rájött. Hát még a náluk okosabb emberek. A média Magyarországon zárt piac. Szerintem itthon Larry King is maximum a Halas TV-nél kapna valami bemondói állást. Saját műsort semmi esetre sem.

S. Annyi 2011.09.26. 18:04:07

Csodállak titeket, amiért nézni tudjátok ezt a trágyát. Valaki mondja már meg, mi viszi rá, hogy nézze és ne hányja össze saját magát és a tévét is?

vancrow 2011.09.26. 18:04:32

@fran7:
Én azt láttam be hogy 10 emberből 7 nem szeret ott dolgozni, ahol épp teszi. Le kellett szűrjem, hogy nem az egyes ember kívánalmai teszik a világot, a világ kívánalmai teszik az embereket. :)

vancrow 2011.09.26. 18:06:28

@S. Annyi:
Másnap be kell menni dolgozni, és kell a kiképzés...jópofát vágni a dolgokhoz sokkal nehezebb, mint püffögni.

Hurri Kán 2011.09.26. 18:08:51

@vancrow:
Elképzelhető...;)

@avanivi:
Ez így ebben a formában enyhe túlzás azért...:D

fran7 2011.09.26. 18:10:08

@S. Annyi: Néha mi is csodáljuk magunkat. De itt viszonylag normális társaság van, ahol kellő iróniával szemléljük magunkat és másokat.

S. Annyi 2011.09.26. 18:10:50

@vancrow: Nekem nem kell. Jó pofát meg másért is lehet vágni.

S. Annyi 2011.09.26. 18:12:59

@vancrow: Volt egyszer egy...

A többi fakultatív.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:13:21

@S. Annyi: azt akartam írni, hogy még pontosan egy dobásod van, de közben meggondoltam magam, és már most kiváglak innen, ha nem túl nagy gond, Sanyika.

vancrow 2011.09.26. 18:14:13

@S. Annyi:
Örülünk azért hogy itt vagy, rajtad múlik, kibontod e szárnyaidat...

vancrow 2011.09.26. 18:15:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tegnap már kapott és mégis visszajött...

csak magamat képviselem 2011.09.26. 18:15:50

Feri kellett volna ide, ő megunhatatlan lett volna... :) ezt meg majd meglássuk...

csak magamat képviselem 2011.09.26. 18:18:14

@vancrow: Most akkor a Lét határozza meg a Tudatot, vagy a Tudat a Létet? Vagy mindent a lé? :)

Zelefánt 2011.09.26. 18:18:43

Mi mér nézzük?...
Nincs-e igaza?...

vancrow 2011.09.26. 18:18:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Kivágtad? Respekt, nincs az a vita amit egy jó kis balta ne tudna lezárni :)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:19:46

@vancrow: nem, rajtam. :) igen, erre szokták mondani, hogy házhoz jött a lófaszért.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:20:35

@Zelefánt: nincs és a vitát akkor csírájában el is fojtanám, baj-e?

avanivi 2011.09.26. 18:20:52

@gyvy: Szerény is vagy, imádlak.:)

vancrow 2011.09.26. 18:21:20

@csak magamat képviselem:
Talán nem szerencsés átmenni szociálpszichológiába egy ilyen műsor kapcsán, úgyhogy offra rakom inkább magam mielőtt lesújt a balta :)

nosce 2011.09.26. 18:22:25

nagy arc ez a bandi :), bement aztán tök letaperolta a címlaplányt :)

Zelefánt 2011.09.26. 18:23:51

Vita nélkül lófaszt sem ér ez az egész.
Ez a sava-borsa...
Az az érdekes, amikor okádva jön ide valaki, és itt ragad...
Rajongók rajongjanak odaát...valahol.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2011.09.26. 18:24:04

tudom, offtopic, nemnézem, csak olvasom :)

szóval minden egyes VV-ben minden benntlakó bagózik? csak úgy megkérdem

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.26. 18:27:46

Lassan becsatlakozom én is, csak az öfik végére mindig elalszom, a neveket pedig még szoknom kell. Egyelőre a 18 éves kisfaszi önbizalma nagyon tetszik, azon jót szórakozom. BTA beköltözéskor + egy balta, éppen Hajni avatarját juttatta eszembe. :)))

vancrow 2011.09.26. 18:28:02

@liberaliskonzervativ:
Mégsem arról szól a poligámia hogy a legyet is röptében, a házasodás tradícióit pedig érdemes betartani a még életben lévő idősebb családtagok kedvéért. (ha másért nem)

nosce 2011.09.26. 18:28:19

@enpera:
persze biztos a dohánygyárak szponzorálják fű (nem olyan) alatt :)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:28:26

@liberaliskonzervativ: azt szokás kérdezni, szoktam-e bebaszni?

2011.09.26. 18:28:40

@Zelefánt: én is így ragadtam itt, el nem tudtam képzelni, hogy lehet ennyi kommentet termelni egy VV4-hez (akkor még a béka segge alatt volt a nézettség) aztán majd hanyatt estem, mikor bekukkantottam, itt tudtam meg mi a különbség a vér... és a hús... között. :))))

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 18:29:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :DDDDDD a dya nálad jobb nő (és akkor most megsértődve, krumpliorral, tessék szépen elvonulni)

nosce 2011.09.26. 18:30:27

@beebeer:
Pitt van-é már ? :)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 18:32:07

@liberaliskonzervativ: kezdesz a szívemhez közel kerülni, úgyhogy kifestem a lábadat, amíg alszol, de csak akkor, ha kergetsz gatya nélkül utána egy kicsit. (paplanba tekerőzés alternatív opció :D)

2011.09.26. 18:35:58

@nosce: nyugi már, fogok szólni! Csak októbertől lesz. Netántán egy Pitt-fannal állok szemben? :)

nosce 2011.09.26. 18:37:48

@beebeer:
szemben csak ha futunk :)

nosce 2011.09.26. 18:38:52

@beebeer:
nem szeretnék lemaradni a nagy eseményről :)

2011.09.26. 18:39:30

@nosce: én már nem futok, elengedtem a dolgot, nagyon fáj a lábam, úgyhogy ne számíts rám szemben. :)

nosce 2011.09.26. 18:40:19

@beebeer:
hát sajnálom :(, pedig jó volt veled :)

2011.09.26. 18:42:02

@nosce: nyugi nem fogsz, csak félek én is csak a zombik megnövekedett számából következtethetek majd a forgatás megkezdésére, meg a rendőrkordonból, bár az szokott lenni, a múltkor is voltak vagy 50-en, letartóztattak 50 varrógépet. :)

2011.09.26. 18:43:07

@nosce: naná, hogy jó! Képzeld mi lett volna, ha találkozunk is! :DDDDDDD

2011.09.26. 18:45:03

@nosce: ó igen! Én innen tudom, hogy van rendőrségünk, na meg akkor ha a GOJ motorosok jönnek tüntetni a Népszava elé.

nosce 2011.09.26. 18:48:13

@beebeer:
akkor egyből előkerüknek, mi ? :)

kemény keleti kommentelő 2011.09.26. 18:51:37

Pár bíztató sor a villalakók családtagjainak, hátha olvasnak hv-t. ( és valakinek ezt is fel kell vállalnia) A benti banda legalább másfél fokkal jobb, mint amit előzőleg vártam.
Sőt
Már a 8. napi szimpitábla is kész:

Tackleberry
Brazilíai gyilkos törpemalac (vagy mi)
Alekoszné
Béci2
.
.
.
.
Kinga
.
.
.
.
többiek

apróbetűs rész:
Az egyoldalú változtatás jogát fenntartom

beacska 2011.09.26. 18:56:36

@Binbir gece: tyüüü, bocs, de feléről sem tudom, kire vonatkozik :(((

tena_lady 2011.09.26. 19:00:53

Az "ELTE-n" é nélkül van...legalábbis nekem egyszer ezt tanították, azóta így használom. Hm. Azért remélem tényleg így helyes és nem hülyeséget írok.

nathalie 2011.09.26. 19:08:45

@fran7:
én meg a korábbiakra gondoltam :D
Mindesetre gyakran mennek be médiaszereplési hajlamokkal megálodttak, vagy ha nem is azza mennek be, valamiért bent kialakul, hogy erre teremtette őket az isten.

MegLepke 2011.09.26. 19:32:35

BusiZizi:DDDDDDD Kíváncsian várom a mai öfit. ágyból.:)

Wilzor 2011.09.26. 19:34:53

Komolyan amit ez a gyík Bandesz művel... szánalom, és gáz... hogy hagyta Dia ezt? Elhányom magam ettől a Bandesztől...

Wilzor 2011.09.26. 19:43:04

@gyvy: "Nem tudom. Ha NEKEM fizetnének, én akkor sem biztos, hogy a közelébe szeretnék kerülni Dyának. :)"

gondolom ezt ironizálva írtad... aki nem attackolná Diát az egy homokos szerencsétlen...

kitiltott bögre 2011.09.26. 19:43:37

szégyen ez is mint az előző.

panoz (törölt) 2011.09.26. 19:44:14

@Wilzor: Dya extra szűz olajjal kenette be magát, adott a jóízlésnek.

Andrei87 2011.09.26. 19:48:03

Azért nem szarral gurigázik a srác, hogy a Dyara repült rá, bár szerintem a végén rá kell majd fanyalodnia szegény Zizire. Az legalább őszintén visítana... Amúgy ez a Bandi srác csak nekem hasonlít Kóka exminiszter úrra?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 19:55:28

A Varangyíkon és a herflin kívül nem volt szinte semmi értékelhető, talán csak az Annamária-Attila-féle szócsata. Lilura ótvar szar cuccot adtak. Majdnemhogy hőstett ilyen jó humorú tömörítvényt írni ebből! Gratulálok, Hajnalka!

nathalie 2011.09.26. 19:57:22

@Andrei87:
KÖSZÖNÖM!!!! tudtam, hogy valakire még hasonlít.
Bandi a sváby és a kóka eltitkolt szerelemgyereke.

evangeline77 2011.09.26. 19:57:52

@Peter_Cs: Szerintem mellel és mell nélkül is az.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 19:58:23

@panoz: Akkor kellett volna Gordon James Ramsay-t berakni, több órán keresztül üvöltötte volna le azt az üresen kongó fejét!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 19:59:11

@beacska: Puszi, puszi!!! (ölel, ölel)
Látom, Gliese is megjelent:):):)

Jelenleg nincs más érdemi hozzászólásom:D

kemény keleti kommentelő 2011.09.26. 19:59:44

@beacska: Attila, Zizi, Veronika, Fecó. Sok a lemaradásom, még tanulom a neveket.
@Wilzor: Ahogy a mondás: Pénz számolva, Dya attackolva jó. 7.5 pontot kapott sárga bugyingóban a seggszemlelo.hu-tól.

beacska 2011.09.26. 20:01:42

@ladyandhenk: sziaaaa!!! (ugrál és vadul integet)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 20:06:01

@Binbir gece: van ilyen, hogy seggszemlelo.hu?? ez komoly? esküszöm, most rákeresek!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 20:07:33

@beacska: Eddigi tapasztalatok mik?

Nagyon élvezetes, mi?:D MA megnézem, h tudjak érdemben hozzászólni, mert még egy adást sem láttam, csak a pénteki beszavazót:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 20:09:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szép estét HAJNY! Remélem, jól érezted magad kis országunk egyik legszebb városában!

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 20:11:28

@ladyandhenk: szia, igen, köszönöm. már hiányoltalak, mi az, hogy nem láttál még egy adást sem?!?! :D

vancrow 2011.09.26. 20:13:51

Mire kéne tanítani a malacot?! Zizi a sztár!

beacska 2011.09.26. 20:14:57

@ladyandhenk: áááá, még nem is költözött be mindenki...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 20:17:27

@beacska: A mai Érzékeny lelkűekhez: Roberta jellegtelen, Vera túl normális, Juditka a legkényesebb, a legnyafkább, így a játékhoz ezen leosztásban Juditka a leginkább kompatibilis sajnos. Verának sokkal több értelem sugárzik ki a tekintetéből.

2011.09.26. 20:20:06

@Peter_Cs: de legalább plasztika és hajbevarrás nélküliek, meg műszáj sincs, első látásra mondom ezt. Felüdülés lesz!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 20:20:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szégyellem is magam, mert nem tudom, hogy ki kicsoda, de a hogyvoltokat szorgalmasan olvasom:P Meg kislánynak már 8-kor az ágyban a helye, tehát én már alszom, mire kezdődik, na:P:P:P:P

beacska 2011.09.26. 20:23:15

@Peter_Cs: a 3. lánynak nagyon jó színű lett a haja (nem tudom, hogy hívják). Annamariból kiindulva, ő fog beköltözni ("átváltoztatták", hogy képernyőképes legyen-és vörös)

mallpall 2011.09.26. 20:26:15

Lilu tegnapi ruhájához már csak egy krikettütő meg Balázs levágott feje hiányzott. :D Nagggyon jó a hogyvolt, éljen Hayny!

MissX 2011.09.26. 20:32:49

szep jo estet! tegnap elaludtam, de koszi Hayny, igy legalabb valoban elvezetes volt! :)

karameldanszen 2011.09.26. 20:33:09

Lilut szegényt egyértelműen egy pokolian gonosz, vak sztájliszt öltözteti. Hajni <3

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 20:35:50

@mallpall: köszi, örülök, hogy tetszik, azér' írom! :)

@MissX: X, te a tikokkal fekszel? :))

@karameldanszen: én is lávollak! :))

Valakinyolc 2011.09.26. 20:43:36

Kár, hogy előre el volt döntve, hogy ki megy be. Elképzelhetetlennek tartom, hogy bárki is erre a faszra szavazott volna. Még Tomi is jobb volt, nem hogy Feri. Ja, és senki se mondta az ő nevét a villában, ám mikor a 2 ajtó közt állt a villánál, bentről már ordibálta valaki, hogy Bandi. Na bumm.

loverain 2011.09.26. 20:44:35

@avanivi: én biztos pofánrugdostam volna párszor, és nem túl finoman elmagyaráztam volna a véleményem az undorítóperverzállatjáról, aki még ahhoz is hülye, hogy kurvázni menjen

MissX 2011.09.26. 20:45:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: zyrtec tuladagolas (napi 3 a minimum meg vagy 1 honapig) miatt meg a tikok is kesobb fekszenek mint en. :)

vancrow 2011.09.26. 20:46:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Remekül írsz és elfogultan, ez adja meg az ízét a dolognak :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 20:46:34

@beebeer: Ebben egyetértünk!

@beacska: Vera a harmadik.

@karameldanszen: Egyszerű farmercuccokba kellene öltöztetni őt, nem pedig ízléstelenül ocsmány, csiricsáré darabokba!

Petitefamme 2011.09.26. 20:49:32

Stét!
csak ne a juditka konyorgom.

Petitefamme 2011.09.26. 20:51:18

am tegnap kussoltam de a velemenyem ugyanaz: bandi gyerek kiba. gáz. az egez masszázs (?) hányinger voooot.

beacska 2011.09.26. 20:51:34

@Peter_Cs: hát akkor reménykedjünk.szurok-szurok-szurok...ideje volna, hogy egy lány nyerje meg a VV-t

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 20:52:16

@vancrow: ez most izé... dicséret? :)

vancrow 2011.09.26. 20:55:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ha kedveled a dicséretet, igen. Amennyiben nem, szimpla hízelgés... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 20:56:56

@beacska: szerintem nem fogja nő nyerni! Több liba szavaz, stb-ha most kivesszük, h úgyis tudják az rtlnél, h ki nyer játékot-több fiatal....Nem hiszem, h női nemű fogja nyerni!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.26. 21:04:08

A 9-es kezdes miatt nekem alkalmatlan, de a HV-ket lelkesen olvasom es tanulom ki-kicsoda. Amugy most csak rajzfilmfigurakat valogattak be?

beacska 2011.09.26. 21:05:12

@ladyandhenk: gondolod, hogy EZÉRT nem nyert még csaj? hmmm...és ha Annamari elhiteti, hogy a lányokat szereti? ;D

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:05:44

@Yooha: azoknak több agyuk van, mint ezeknek. szóval nem. droidokat, inkább.

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:06:30

amint attila kijön, fejbebaszom egy lapáttal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:07:44

@beacska: Van ennyi leszbi az országban? Akkor lehet, hogy Anamaria nyer, akkor neki szurkolok majd!!! Meg Péternek:P

FGSuperman 2011.09.26. 21:09:48

Lylu pàvànak öltözött

dr. gernika 2011.09.26. 21:09:51

De miért kell minden összefoglalót úgy kezdeni, hogy én felnyögök a tv előtt: Bazzmeg azaRUHA! :S

MissX 2011.09.26. 21:09:53

ezt a melindat nem lehetne mar most kisavazni?

csiri bá 2011.09.26. 21:09:55

hábaz azt hittem Lilu tegnapi otthonkáját nem lehet überelni... tévedtem...

MissX 2011.09.26. 21:10:38

@FGSuperman: csak a fulebol hianyzik ket pavatoll :)

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:10:41

zizi nyerjen. ő a legcukibb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 21:12:46

@beacska: Jusson be Vera és nyerje meg Annamária, vagy ő!

@liberaliskonzervativ: @MissX: Hagyni kéne, hátha a cicababákat is kiidegeli, hogy flörtölget a pasikkal!

dr. gernika 2011.09.26. 21:15:41

Na végre egy őszinte diskurzus a villában-
-nyeeee ez se tetszik, az se tetszik, eeeh
- De azért megdugnád.
- Persze.

csiri bá 2011.09.26. 21:15:46

ez mijázistán úristán. :D

MissX 2011.09.26. 21:16:45

@Peter_Cs: engem nem a flortolgetese idegesit, hanem a hangja, az egesz lenye.

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:17:47

Ati és Peti szövetkezzenek!
Ati jóval erősebb Kingánál (nem fizikailag, mert Kinga leverné) és tényleg dúlnak a hormonok, Kinga nagyon nehezen, v sehogy nem fog ellenállni. Amit Alekosz fél évig szerencsétlenkedett, Attila 2 hét alatt már jobban áll, mint Alek bármikor.

mocskosmacska 2011.09.26. 21:18:46

Kinga lesz remélem az első kieső. Hihetetlenül idegesítő csaj.

nathalie 2011.09.26. 21:19:02

@gernika:
hangosan felröhögtem ezen a párbeszéden.

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:19:12

@csak magamat képviselem: igen, már most megszopatta a kinga, pedig be se költözött még mindenki. a nagy manipulátor vagy hogy hívja magát úgy besétált a csapdába, h öröm nézni.

Éder mester 2011.09.26. 21:19:41

Veronika annyira hihetetlenül egyszerű, hogy az már nézhető. Simán lehetne rá műsort építeni.

Remélem Bandi sose lesz kondás, lehet, hogy szegény Zizi visszamaradna a fejlődésben.

Éééés most valamiért beugrott a South Parkból a Mr. Garrison fejű kismalacos jelenet.

BarBwire 2011.09.26. 21:20:13

Mi ez Dija fején? Valami koszorút nyert, csak nem a masszázs túlélése miatt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:21:26

Miért irritál ennyire Sehe?

Be kell, hogy valljam, nem bírom Veronikát (sír)

Ja, és egy ilyen malac nekem is kell:)

dr. gernika 2011.09.26. 21:22:29

Kiszopfel természetesen a kritika fogalmát se ismeri hírből se.

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:22:30

ez a krisztofel hülye. de iszonyatosan.

evangeline77 2011.09.26. 21:22:56

Ez a Fecó hogy röhög, hogy élvezi a balhét..:D

BarBwire 2011.09.26. 21:23:21

@liberaliskonzervativ: jaja,

@gernika: még csak 18,
Veronika mondta most, buta mint a segg.

nathalie 2011.09.26. 21:23:25

Nem hittem volna, hogy amikor veronika lebutaseggez valakit, akkor egyetértek vele :D

Petitefamme 2011.09.26. 21:23:36

Veronika és Kiszopfel egyenlo faék.

vancrow 2011.09.26. 21:23:39

Kiszopfelt zavarja kicsit, hogy lenézik. Jómagam, baltát ragadnék :)

FGSuperman 2011.09.26. 21:24:01

@MissX: meg egy lòphasz a seggébôl:-)

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:24:05

van anyag a holnapi 1X15-höz. ez jó feladat.

mocskosmacska 2011.09.26. 21:24:16

"Lefeküdnél-e vele Alekosz után?" Ezen röhögtem.

BarBwire 2011.09.26. 21:25:07

Kiszopfelt vissza a suli, még tanuljon egy kicsit!

Éder mester 2011.09.26. 21:25:26

Ááá, Kiszopfel felpattant a szopórollerre, gyöhönyöhörűűű. Azért akit Veronika leolt, hogy hülye vagy mint a segg...

Jajj, ez nagyon balfasz. Remélem elüti egy kisbolygó. Vagy egy halom veszett szarka lecsap a fülbevalóira.

Petitefamme 2011.09.26. 21:25:30

ez a Kiszopfel nézett már tukorbe???? idegesito ahogy magat futtatja folyton.

nathalie 2011.09.26. 21:26:06

az amazon a harmadik napján bőg? atyaisten.

BarBwire 2011.09.26. 21:26:20

@Éder mester: Inkább állítsuk műhold alá.

Esztykee 2011.09.26. 21:26:51

Ez a Krisztofóró mekkora egy ostoba szerencsétlen áááááá, szívlapátot neki:DD

kékdelfin 2011.09.26. 21:27:01

@Petitefamme: ez a srác nem csak szép, de van esze is.

lucc.gizi 2011.09.26. 21:27:16

remélem, látjátok feleim kiszopfel mélységeit is, nem csak a szépségét:-)tyűűűűűbazzz

nathalie 2011.09.26. 21:27:31

ez a kinga takarodjon a picsába már attila mellől. ha meg nem, akkor remélem a gyerek a klotyóban szopatja le.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:27:43

Ez egy ilyen sírós vv lesz? A fekete csajnak nem jó a spirálja, hamar kenődik:), vmelyik pasitól jobbat is kérhetett volna:P:P

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:28:59

esküszöm veronika a legjobb fej.

nathalie 2011.09.26. 21:29:42

mi nem hármunk vagyunk...
ez a gergő is baszki. Tök igaza van a fecónak, hogy ez mit akar itt családot alapítani, meg beszéljünk meg mindent stb. Előbb utóbb szavazni kell a rohadt táblánál.

BarBwire 2011.09.26. 21:30:20

Küldjük be Annamarinak a kardot meg a piros harisnyát.

genevieve 2011.09.26. 21:30:42

na, kezdődik az árokásás?:)

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:31:32

most összezavarodtam. ez a sittes miről beszélt?

Éder mester 2011.09.26. 21:32:14

Lilu napról napra egyre jobban hasonlít Steve Buscemire.

Nofene, nem hittem volna, hogy bent bárki is tisztában lenne a kettős mérce koncepciójával.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:33:55

Lehet, h már vki írta, de az feltűnt, h az egyik támogató egy pszichiátriai rendelő?:P

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 21:34:00

@nathalie: most mit izélsz, a sitten is biztos családban gondolkodnak. van béla, ő az apa, gergő, ő meg a csaja.

mocskosmacska 2011.09.26. 21:34:33

@nathalie: Ha Attilának ez kell, akkor meg is érdemli. A srácnak egyetlen esélye Kingánál, ha attila megnyeri a vv-t és így a fele királysággal megkapja kinga királykisasszony kezét is.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:34:34

@liberaliskonzervativ: csatlakozom, de én már az Alekosz feleséget keres c. borzalomban lestoppoltam magamnak :))

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:35:48

@nathalie: igen, ez önmagában gyönyörű! :))

csicserierika 2011.09.26. 21:35:56

@Éder mester: majd a vv után csinálnak neki egy férjkereső műsort :)
Az elsőtől úgyis elvált már :)

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:36:32

@liberaliskonzervativ: tényleg van objektív szempont is, amiben ő a legszimpibb számomra is.
Azért ezt erős megfogalmazásnak tartom. ma tényleg együtt éreztem vele, Attila jól mondta, Vercsi védelmében, hogy szarul reagált Veronika szívatására(az úriemberes megjegyzése).

vancrow 2011.09.26. 21:37:25

Kezdődik a káosz. Eddig úgy tűnt kontroll van és egyenes út, most hogy gyűlnek, jönnek a bukkanók. (Fecó mondta tegnap este hogy egyre nehezebb mindenkivel beszélni) És még megmérettetés sem volt.

Mme Chauchat 2011.09.26. 21:37:39

@ladyandhenk: írták már és köszi, h észrevetted - ennyit tudtam mindössze kiharcolni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 21:37:43

@BarBwire: Támogatom!!!

@mocskosmacska: Ritka egy rosszindulatú, ocsmány némber ez a Kinga! Mások nyomorán élvez, hányadék!!!

genevieve 2011.09.26. 21:37:59

nahát szegény gombi...brühühü....

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:38:03

óóó, véget ért a lávsztori, Gombi és Picúr szakítottak!

foxglove (törölt) 2011.09.26. 21:38:15

@csicserierika: igen, vannak ilyen elméletek, és a VV6-ban külön kategória lesz a Veronika exei. És így tovább.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:38:42

@Peter_Cs: Petike, nyugi. Kérsz egy pohár bort? :)

fran7 2011.09.26. 21:38:54

Azért annál köcsögebb mondat nem sok van, hogy azért sírta el magát, mert rájött, hogy igazam van. Egy ilyen mondat után nem tudom mit akarhat Attila Kingától. Persze tudom, csak mégis.

FGSuperman 2011.09.26. 21:39:15

Na a kacsacsörû emlôs is nekiszaladt a hosszúcicinek

Éder mester 2011.09.26. 21:39:17

@csicserierika: Verka férjet keres?

Also starring: Cristofel, a kubai hőfokon lángoló, lányos zavarában salsázó morc kukiinas.

+indokolatlan Alekosz.

Cha-ching!

Hurri Kán 2011.09.26. 21:39:40

Hűhhh... megint micsoda három démon.

Talpig Jimmy 2011.09.26. 21:39:54

Lilu egyszer már lehetne meztelen...
mit írnátok a ruhájáról?

csicserierika 2011.09.26. 21:40:15

@foxglove: és tovább... :)
Alekosz elkísér(t) minket :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:40:45

@Mme Chauchat: köszi, köszi, csak most kezdek a műsorra hangolódni, és meg le vok maradva, nem is kicsit!!!:D:D (mint most is kiderült:))

Éder mester 2011.09.26. 21:40:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: á, elbasztam, mi? Szóval Styvie Buscemy :P

csiri bá 2011.09.26. 21:41:00

@Éder mester: Ugyanahhoz a fogorvoshoz járnak? :D

Frenk a hal 2011.09.26. 21:41:05

@ladyandhenk:
nekem fel, lehet nem véletlen;-)

csicserierika 2011.09.26. 21:41:26

@Éder mester: ne kapkodjuk el, még hátra vannak a helyes pasik :)

genevieve 2011.09.26. 21:42:05

ahhoz képest, hogy senki nem őt várta, nagyon ölelgeti mindegyik:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:42:06

@Talpig Jimmy: h milyen öreges, narancsbőrből készült, vasalatlan?:P

dr. gernika 2011.09.26. 21:43:56

Seherének inga a bizalma csomó mindenkiben.

vancrow 2011.09.26. 21:45:20

Na ezt érdemes lesz sasolni, höbör faktor egekben!

nathalie 2011.09.26. 21:46:26

a derekát kellett volna masszírozni, mert ennyi seggkinyomástól tuti fáj neki...

mocskosmacska 2011.09.26. 21:46:33

A kurva megy a kuncsafthoz. Teljesen ilyen fílingem van, aztán lehet hogy nemcsak ilyen fílingem van, hanem ez is történik.

dr. gernika 2011.09.26. 21:47:07

Kíváncsi vagyok, mennyit vágnak be belőle...

evangeline77 2011.09.26. 21:47:19

Jézusom, ezt muszáj megint végignézni? Kidobom a vacsit, pedig 1 órát vártam a futárra, most meg..:S

fran7 2011.09.26. 21:47:35

Ez a Bandi hova való, mert érdekes a kiejtése?

BarBwire 2011.09.26. 21:47:43

@nathalie: lyukra támadt, már most!

vancrow 2011.09.26. 21:48:20

Péter még nem volt, de azt javasolja

dr. gernika 2011.09.26. 21:48:22

Na az egyetlen őszinte arc akkor volt, mikor Dya kijött, ezt nem is láttam a linkelt vidin. :DDD

Éder mester 2011.09.26. 21:49:24

Na, asszem Bandi tapírozás közben végrehajtotta a villa első gerinccsapolását.

vancrow 2011.09.26. 21:50:38

4est kap? Bátrak a villalakók a szűzzel

nathalie 2011.09.26. 21:51:21

remélem a műsor végén bejön balázs és kivezeti a lasszónál fogva lilut, amit a nyakában visel.

evangeline77 2011.09.26. 21:51:42

Az összes csaj imádkozott: "csak ne én, csak ne én"..:D

nathalie 2011.09.26. 21:52:00

ezek a klónok sztem most még veronikára is féltékyenek, hogy nem őket válaszotta. mert hogy tarthatja veronikát a legszebbnek. sztem kb erre gondolhattak...

genevieve 2011.09.26. 21:52:04

azért veronika tényleg jó arc is tud lenni:-)

BarBwire 2011.09.26. 21:52:09

@nathalie: Remélem Balázs átveszi a maradék műsor vezetését, és jókat nevethetünk.

FGSuperman 2011.09.26. 21:52:17

@BarBwire: lesz, de a bàtyòra fog hasonlítani, Gombòckànak marad a gyerektartàs:-)

evangeline77 2011.09.26. 21:53:07

Jesszus, a csávónak ez a test. :D:D:D

sogeking 2011.09.26. 21:53:28

Dya magassarkúban közlekedik a villában?

csiri bá 2011.09.26. 21:54:27

"neked egyébként még nőni fog". :D
ez ütött. :D

panoz (törölt) 2011.09.26. 21:54:31

Phejj, de undorító teste van ennek az extra szűznek.

Egy gusztusosabb formájú szüzet nem választhatott volna ki a csatorna?

Éder mester 2011.09.26. 21:54:48

Hmm, Bandibál Lecter ködmöne és alsógatyája ugyanabból az anyagból van?

Ááá, Veronika gyönyörű mozdulattal a fugába passzírozta a gyerek önbecsülését, szééép. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:54:59

éljen Veronika, imádom! :D

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:55:36

Gergő csipet csapata kezd hierarchizálódni.
Már csak Ati és AM önálló?
Bandi meg rossz választás volt. fuck többség!

vancrow 2011.09.26. 21:55:46

Bandy egy lény. Öntudatlan, gátlástalan, nincs veszíteni valója.

sogeking 2011.09.26. 21:55:48

remélem nem az első csaj jut be

Hurri Kán 2011.09.26. 21:55:53

@panoz:
Olyat nehéz...

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Műsor után tényleg örökbe fogadod? :D

nathalie 2011.09.26. 21:56:09

egészen eddig azt hittem hogy veronika az általános méretre kérdezett rá.
de most elgondolkoztam azon, hogy lehet hogy a gyereknek félig állt már a zuhany alatt, és azért kérdezi...

dr. gernika 2011.09.26. 21:56:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én is. :D
Fecót is imádtam, most hallottam először erőltetve nevetni. Meg utána: Erre innom kell...

genevieve 2011.09.26. 21:57:06

@vancrow: kire is hasonlit az előző szériából?:-)

vancrow 2011.09.26. 21:57:23

@csak magamat képviselem:
Gergő csapata szakadozni kezd, csak még nem látványos. Kérdés volt e csapata egyáltalán, vagy csak hitte?

fran7 2011.09.26. 21:57:33

@sogeking: Ezt én se értem, nem olyan alacsony ő, hogy erre szorulna.

Hurri Kán 2011.09.26. 21:57:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mókás lenne... Tűsarkúban kapirgálna együtt a tyúkokkal. :D

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:57:58

bár krisz barom, de még ő, aki különbözik, nem az árral sodródik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 21:58:04

Na, túléltem életem első VV5 összefoglalóját, és annyira örülök, hogy én nem vagyok bent ezekkel 24 órából 24 órában! Köszönöm magamnak ezt :)

sogeking 2011.09.26. 21:58:11

@genevieve: ha azt mondod Alekoszra, megharagszom

BarBwire 2011.09.26. 21:58:12

@nathalie: attól még, hogy valaki szűz, még tudhatna viselkedni. Vagy senki nem mondta el neki ,hogy kéne viselkednie?

vancrow 2011.09.26. 21:59:03

@gernika:
Bazz. Erre iszok veled :)

csak magamat képviselem 2011.09.26. 21:59:07

imádom, ahogy Attila és AM gyűlölik egymást.

Éder mester 2011.09.26. 21:59:37

Attila és Annamari egy pár lesznek, stipstop. Továbbá: lelki hajótör...érzékeny lelkű csaj és Bandi.

sogeking 2011.09.26. 21:59:39

@Petitefamme: ezt hogy érted? én azért remélem, hogy nem az első csaj jut be, mert ő viszonylag normálisnak tűnik

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 21:59:56

ezt a vámpíros kinder bueno reklámot csak én nem tudom értelmezni?

genevieve 2011.09.26. 21:59:58

@sogeking: nem mondtam senkit, kérdeztem:-)

te asszociáltál:-)

fran7 2011.09.26. 22:00:07

Attila meg Annamari, min is vesztek össze ennyire, hogy még undorodnak is egymástól? Ez a cápaugrása a VV5-nek?

vancrow 2011.09.26. 22:00:46

@genevieve:
Jerzyre. Nagyot villant - be, kicsit leül, kivár, majd feláll és a hernyóból pillangó lesz.

Alkaline 2011.09.26. 22:00:50

Veronika a legnagyobb. Ilyen beszólást. :D kész

genevieve 2011.09.26. 22:01:11

@Éder mester: nem hiszem, ez tényleg zsigeri gyűlölet...

JOKKA21 2011.09.26. 22:01:27

Bandi meghúzza Diát vagy Veronikát.:)

nathalie 2011.09.26. 22:01:40

@BarBwire:
de itt nem a szüzességgel van a gond, hanem azzal, hogy ő szűz és perverz.
Tipikus polip srác. ha már egy szobában tartózkodsz vele egyszer csak mindenholn a kezét érzed. látszik a fején, hogy egy sunyi kis perverz állat.

BarBwire 2011.09.26. 22:01:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A csoki jó a vámpír ellen, mit nekünk fokhagyma, szentelt víz, ezüstkaró.

sogeking 2011.09.26. 22:02:07

@genevieve: igen, az előzmények alapján:), de nem vagyok tévedhetetlen

foxglove (törölt) 2011.09.26. 22:02:49

@fran7: zsigerből utálják egymást, az első pillanattól.

BarBwire 2011.09.26. 22:02:59

@JOKKA21: lehet, hogy észre se veszik, ha lehet hinni Veronikának.

JOKKA21 2011.09.26. 22:03:35

@nathalie: Nem perverz, csak nem népszerű a nőknél, mert nem hejjespasee.
Hajrá Annamari.:) Sajnálom Annamarit, hogy ilyen állatkertben kell élnie és nem a malac miatt.

genevieve 2011.09.26. 22:03:36

@sogeking: valakitől biztosan láttunk már ilyen viselkedést:-)

nathalie 2011.09.26. 22:03:36

hivatalosan sem kedvelem már annamarit... :)

Petitefamme 2011.09.26. 22:03:40

@sogeking: ugy ertem h ezt az etetni kell nyafka stilust en nem birnam elviselni...az elso csaj nekem azert szimpi, mert normalisnak tunik:)))

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:03:44

sokkot kaptam a szőrös seggtől.

FGSuperman 2011.09.26. 22:04:13

@csiri bá: egy "vedd a szàdba és kiderül"-t kinyöghetett volna vadzsiújpöcsû baràtunk

vancrow 2011.09.26. 22:04:31

@genevieve:
Ezekből a gamékból nem tudják kihagyni a karakterfejlődést, mert már a görögök is megírták hogy az a dráma alapja.

JOKKA21 2011.09.26. 22:04:33

@BarBwire: Azt mondják a nők nem a méret a lényeg.:)

genevieve 2011.09.26. 22:04:34

@JOKKA21: tévedés...pont azért nem népszerű, mert paraszt....

szerintem ha feri kerül be, ő nem csinált volna ilyet

BarBwire 2011.09.26. 22:04:35

@JOKKA21: de perverz, mert ismerek csúnya pasikat, mégse kezdenek el tapizni másokat.

foxglove (törölt) 2011.09.26. 22:04:48

@fran7: érdekes, hogy látszólag gergő volt legjobban ellene, de szerintem ő most már teljesen megbékélt vele. még azt is megkockáztatom, hogy megkedvelték egymást.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:04:55

@foxglove: hát Attilával én is így vagyok. zsigerből.

nathalie 2011.09.26. 22:05:09

@JOKKA21:
Te láttad végig a videót dijával? mert amit most itt az rtl bejátszott az lófasz. Zsigerből érzem, hogy ez a bandesz perverz. :D

genevieve 2011.09.26. 22:05:24

na ez a csaj tényleg dögös és van stilusa:) az elsőnek:-)

Éder mester 2011.09.26. 22:05:54

Vera micsinált? KERS van a csipőjében?

beacska 2011.09.26. 22:06:01

Verának nincs is vörös haja, pedig milyen jó volt!!!

vancrow 2011.09.26. 22:06:04

Tengermély érzésű, ez gyöngyszem :)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:06:07

Tengermély Verát a barátnőm tanította matekra. Nem is tért még magához :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 22:06:11

Valaki elmagyarázná nekem:

Adott egy munkatárs a xy tvadónál, akinek az a feladata, h mindenféle ruhát megvegyen minden méretben, v csak kizárólag Lilura van egy vki, aki csak neki vesz ruhát? Vagy hogy megy ez?

dr. gernika 2011.09.26. 22:06:51

Az összes érzékenylelkűt a lilu fodrásza fodrászolta.

csiri bá 2011.09.26. 22:06:55

A KÖKI terminál jóvoltából a rendszeres szavazók között Retro XR11 típusú, akciós lengyel zuhanycsaptelep szettet sorsolunk ki, melyet Ál Bandy-val, a Lénnyel együtt próbálhat ki a nyertes!

fran7 2011.09.26. 22:07:17

@foxglove: Oké, én ezt akkor még nem vettem észre.

JOKKA21 2011.09.26. 22:07:48

@nathalie: Nem láttam, csak ami összefoglalóban volt.

@genevieve: Lehet, de kanos kicsit.:) Amúgy fürdeni nem ruhában kell.

@BarBwire: Ha nem nyomul a férfi, akkor az a baj, hogy töketlen.

BarBwire 2011.09.26. 22:08:03

@gernika: és mindegyiket egyforma színre festette.

csiri bá 2011.09.26. 22:08:18

@FGSuperman: ahhoz kevés volt, ráadásul lehet hogy a ténta is beleszáradt már. :D

Éder mester 2011.09.26. 22:08:24

Vera párásítsa be Bandi szemüvegét, Juditka egyen még egy kis zsíroskenyeret, Robertát meg akkor szívesen a nevemre íratnám.

vancrow 2011.09.26. 22:09:06

Most ahogy lenni szokott, mondta Lilu..hol a jól megszokott eljött a pillanat?!?

BarBwire 2011.09.26. 22:09:09

@JOKKA21: Én már elértem azt a kort, hogy mindenért hálás vagyok :-D

nathalie 2011.09.26. 22:09:56

@ladyandhenk:
én már tegnap tippeltem, hogy sztem egy fejlett humorérzékkel rendelkező valaki dolgozik lilu ruháin. és azon röhögnek otthon a haverokkal, hogy mit adott rá aznap. Van még egy olyan tippem, hogy ugyanez a baráti társaság adja a ruhákat is a padláson gyűjtött családi levedlett darabokból. minden este tombolán sorsolják ki a szerencsést, aki odaadhatja édesanyja, nagymamája legocsmányabb ruháját.

fran7 2011.09.26. 22:10:16

Hipotetikus kérdés: Van olyan nő a világon, akinek jól állhat Lilu ma esti ruhája?

vancrow 2011.09.26. 22:11:00

Roberta édes csaj. De kevés lesz.

csiri bá 2011.09.26. 22:11:23

@fran7: jah rég elhunyt nagyanyámnak a sparhelt előtt főzés közben. :D
Csak a 100% műszál miatt túl közel nem állhatna. :D

Talpig Jimmy 2011.09.26. 22:11:41

hogyhogy nem pink színű a bőrönd?

BarBwire 2011.09.26. 22:12:01

@csiri bá: pont erre gondoltam én is :-DDDD

Éder mester 2011.09.26. 22:12:07

Jájj szegény csaj, biztosan addig bökködte a gyerek a polisztirol cápafoggal amíg a csaj fel nem vett egy ugyanolyan kék inget.

Totálkár, de kellene.

nathalie 2011.09.26. 22:12:14

@vancrow:
túl normálisnak tűnik. és ahogy nézem tényleg hiányzik neki a családja. Hát itt nem nyerő.

JOKKA21 2011.09.26. 22:12:18

@BarBwire: Igena 30 éves nők már azok.:)

FGSuperman 2011.09.26. 22:12:32

Remélem Robertàt megbassza a halôr, hogy bemàszkàl napijegy nélkül az újhegyi horgàsztò kerítésén:-)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:13:00

Köszönjük, bőgőmasinából VV Anikó elég volt.

vancrow 2011.09.26. 22:13:22

@nathalie:
Meglássuk! Dobj ez smst! :D

nathalie 2011.09.26. 22:13:47

akitől lilu megkérdezi,hogy "ÉS KI TETSZIK NEKED A VILLÁBÓL?" vagy "MELYIK LÁNY NEM SZIMPATIKUS NEKED?" na, az jut be.

kékdelfin 2011.09.26. 22:14:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az jutott eszembe, ha ő kerül be, minden nap sírni fog.

FGSuperman 2011.09.26. 22:14:09

Remélem Robertàt megbassza a halôr, hogy bemàszkàl napijegy nélkül az újhegyi horgàsztò kerítésén:-)

nathalie 2011.09.26. 22:14:19

@vancrow:
ááá, én már csak attilára dobok, ha párbajra megy :D:D:D

Éder mester 2011.09.26. 22:14:35

@fran7: hipotetikus visszakérdezés: Terry Black ér?

JOKKA21 2011.09.26. 22:15:02

@FGSuperman: Azt hittem a feneketlen tónál volt.:)

foxglove (törölt) 2011.09.26. 22:15:06

ugye nem akarnak valakit azért beküldeni, hogy konkrétan végigbőgje az egész vv-t? ugye nem?

Éder mester 2011.09.26. 22:15:37

@fran7: amúgy Bangó Margit, Bódi Margó és Peller Mariann

BarBwire 2011.09.26. 22:16:00

@foxglove: én is végigbőgtem az öfit. Ér?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 22:16:15

@nathalie: igazad lehet:P

Komolyan kérdezem, h ez h van egyébként, kell vmi végzettség?
Vagy én is mehetek jogászként? Vagy ez egyáltalán szakma? Járnom kell az üzleteket, h ez de jó, milyen jól állna pl Lilun????stbstb

nathalie 2011.09.26. 22:16:22

@foxglove:
de hát így is bőgnek felváltva :D

vancrow 2011.09.26. 22:16:32

@nathalie:
És nem is fogod megbánni :)
Viszont akkor megint fiú nyer. (Ami azért, egyértelmű)

fran7 2011.09.26. 22:16:53

@Éder mester: Én nőkre gondoltam, s ezen a téren is nagyon konzervatív vagyok. De, azért jót nevettem, s próbáltam nem elképzelni.

Petitefamme 2011.09.26. 22:17:11

@nathalie: mér nem szimpi már AM? ne ábrándits ki :)

nathalie 2011.09.26. 22:17:31

@ladyandhenk:
én már felírtam az álomállásaim mellé ezt is: lilu divatdiktátora.

sztem egyébként sajnos kell hozzá minimum egy lakatosmárk tanfolyam.

BarBwire 2011.09.26. 22:19:44

@nathalie: józan ész: mit nem vennék fel SohaSemmilyenKörülményekKözött!

sogeking 2011.09.26. 22:19:48

@ladyandhenk: valahogy meg kell célozni a maunika só célközönségét is :D

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:19:53

@nathalie: áhh, egyedül vagy te ezzel az imádattal, én már látom! :D

vancrow 2011.09.26. 22:20:22

Vera vezet, de Rob még behozhatja

nathalie 2011.09.26. 22:20:25

most halál komolyan kérdezem, hogy miért mindig lilu vezeti a műsort? balázs alig van. :(

FGSuperman 2011.09.26. 22:21:18

@Kékdelfin: inkàbb kétszer, mint egyszer sem

Doktor Kotász 2011.09.26. 22:21:21

A Dya (komolyan y-os?) reakciójából a masszázs erősen cenzúrázott volt, és inkább egy pedofil kémiatanár tapizására hajazhatott a valóságban...

Ez nem szűz, hanem egy barom.

Hurri Kán 2011.09.26. 22:21:50

@nathalie:
Ezt mélységesen meg tudom érteni. :D

@sogeking:
Lesz Lilauka só is?

vancrow 2011.09.26. 22:21:54

Juditka éhen hal, ez most már borítékolt.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:21:59

Juditkáról röviden akkor: apád faszát!

nathalie 2011.09.26. 22:22:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem!!! volt itt még más is. pl azt hiszem kékdelfin és még valaki.

Mindegy Hajni. Minden nap úgy várom az öfidet, hogy hátha ma lesz az a nap, amikor Hajni végre megkedveli attilát :D reménykedem :D

Éder mester 2011.09.26. 22:22:31

Juditkának kihegyezett strandpapucs tarkóba.

Következő.

Sanda gyanúm, hogy Vera még most a stúdióban elbőgi magát.

FGSuperman 2011.09.26. 22:22:51

@Kékdelfin: inkàbb kétszer, mint egyszer sem

vancrow 2011.09.26. 22:22:57

Én azért sütnék neki sajtos bundás kenyeret, az egyik specialitásom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 22:24:09

@sogeking: azaz:)

Nincs senki bennfentes aki tudná az ÉN (világ) legnagyobb dilemmámat?

Bután halok meg:(

fran7 2011.09.26. 22:24:21

Bundás kenyér teával, legalább nem nagy igényű.

Éder mester 2011.09.26. 22:24:31

Akkor bújj a combino alá, gyáá.

FGSuperman 2011.09.26. 22:24:49

Bazdmeg négyszer:-)

Ez mekkora gourman, bundàskenyér teàval

BarBwire 2011.09.26. 22:24:55

Juditka felejtős, tegyük fel Vaterára. Biztos kell valakinek!

panoz (törölt) 2011.09.26. 22:25:03

Juditka ki akarja túrni a törpemalacot.
Ugyanabban a kategóriában vannak.

vancrow 2011.09.26. 22:25:11

Verának már a kisfilmben más szinű a haja

kékdelfin 2011.09.26. 22:25:12

@nathalie: jaja! Bár nekem AM is cimpi volt. Igazából nem utálom egyiket sem. Befogadó vagyok, vagy valami ilyesmi. Elbeszélgetnék mindegyikkel külön-külön is, meg akár együtt is. Bár lenne olyan, akivel nehéz lenne:)

vancrow 2011.09.26. 22:25:58

@fran7:
Mondjuk ki bátran: Igénytelen! :D

nathalie 2011.09.26. 22:26:00

bundáskenyér macisajttal és ketcuppal a finom és teával.

Alkaline 2011.09.26. 22:27:05

lehet ma a legnormálisabb jut be? de durva lenne :P

Hurri Kán 2011.09.26. 22:27:20

@panoz:
Miért beszélsz így szegény törpemalacról? Én nem lennék a helyében. Elég komoly trauma lehet neki a benti lét. :)

vancrow 2011.09.26. 22:27:34

A csendes délután és a naplemente nekem kicsit üti egymást, de tudom az én hibám :9

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.26. 22:27:35

@Kékdelfin: te egy igen lojális ember lehetsz:), le a kalappal:P

nathalie 2011.09.26. 22:28:37

IIIIIIGGGGEEEEEEEEEn
ÉS MEGKÉRDEZTE!!!

beacska 2011.09.26. 22:29:15

áruljátok már el nekem, miért hiszik azt ezek a csajok, hogy itt éri őket a szerelem? EKKORA barmok nem lehetnek!!!

csicserierika 2011.09.26. 22:29:32

Roberta az elviselhetőbb.
Juditkát ütném.

vancrow 2011.09.26. 22:29:36

Lilu látja, V mit keres.

Alkaline 2011.09.26. 22:29:55

@nathalie:
eddig is így volt, vagy honnan vágtad? :D

fran7 2011.09.26. 22:30:05

Sose fogom megérteni a nőket? Melyik a valódi hajszíne a Verának, mert ha a vörös, akkor miért váltott feketére?

genevieve 2011.09.26. 22:30:05

@foxglove: na ő tényleg aranyos volt:-)

sogeking 2011.09.26. 22:30:17

@beacska: lehet ők máshogy értelmezik a szerelmet :D

nathalie 2011.09.26. 22:30:18

mi ez a feka stílus???? amit ez most itt lenyomott???

vancrow 2011.09.26. 22:30:39

Ez a kortesbeszéd azért nehéz téma!

nathalie 2011.09.26. 22:30:47

hát ez is azt nyomja!!!!

sogeking 2011.09.26. 22:31:10

Juditka nyafkából átváltott dominába

FGSuperman 2011.09.26. 22:31:28

@panoz: Juditkàt sunàznàm
Mondjuk, ha reggel elkezdene òbégatni arcbaütné mn làbbal:-)

BarBwire 2011.09.26. 22:31:34

@nathalie: inkább naivok mint érzékenyek,

dr. gernika 2011.09.26. 22:31:41

És a kortesbeszédébe is belesííííííííííír!

kékdelfin 2011.09.26. 22:32:00

@ladyandhenk: Inkább úgy mondanám, hogy érdekelnek az emberek. Ha bent lennék nem biztos, hogy így vélekednék;)

dr. gernika 2011.09.26. 22:32:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem csinálnál neki bundáskenyeret teával? :)

Alkaline 2011.09.26. 22:33:17

@nathalie:
köszi :D
hát ettől nem lettem okosabb

FGSuperman 2011.09.26. 22:34:04

Ez mekkora, Kinga fôzne az éhenkòràsznak vacsit
Akkor jöhet újra a lecsò, màst úgyse tud

vancrow 2011.09.26. 22:34:51

Elérkezett a pillanat!

nathalie 2011.09.26. 22:34:52

@Alkaline:
akkor átmentem veronikába, mert nem értettem a kérdést :D
igen, akit lilu megkérdez, hogy kit utálsz bent, vagy ki tetszik neked az bemegy. a többieket leszarja :D

Éder mester 2011.09.26. 22:35:09

Go Vera, ő legalább megmaradt a szerepnél.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:35:15

@gernika: nem, de húznám a hajánál fogva.

genevieve 2011.09.26. 22:35:59

ha vera megy be, sehe ki lesz ütve a nyeregből:-)

BarBwire 2011.09.26. 22:35:59

Én szimpatizálok Verával.

csiri bá 2011.09.26. 22:36:46

juditka bazmegelt egyet. :D

Éder mester 2011.09.26. 22:36:59

Óbbazmeg, ez egy hamisítatlan őrült kacaj volt. Jesszumpepi.

vancrow 2011.09.26. 22:37:22

Hát, sok sikert jóindulatú Verának!

nathalie 2011.09.26. 22:37:46

úristen! ez a szöveg: jóindulatú!
ez nekem bejött. Remélem tényleg az. annyira kurvára kevés az ilyen ember. pedig szeretem őket. bár azt hiszem én sem vagyok az :D

FGSuperman 2011.09.26. 22:37:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem fel sem tûnt, hogy betettem volna:-)

kékdelfin 2011.09.26. 22:38:09

Vera, énekeld el a voyage voyage című számot
www.youtube.com/watch?v=kmZsv0msuEg

vancrow 2011.09.26. 22:38:35

Renátó megy be, szvsz!

BarBwire 2011.09.26. 22:38:59

@nathalie: eddig ő volt az egyetlen, aki odament a vesztesekhez.

dr. gernika 2011.09.26. 22:39:12

@nathalie: Hagyd, Jokka női nemből egyes...

kékdelfin 2011.09.26. 22:39:33

@BarBwire: és juditka milyen kedvesen gratulált neki;)

nathalie 2011.09.26. 22:40:08

@BarBwire:
nem irónikusan írtam. tényleg szimpi volt.
remélem attilával jön össze :D:D:D:D
(bocs Hajni)

FGSuperman 2011.09.26. 22:40:12

Holnap jönnek a rö-helyes paseek

W Joe 2011.09.26. 22:41:06

Xéna az új villalakó?

vancrow 2011.09.26. 22:41:20

Online tesók lássuk ki reppen Vre!

panoz (törölt) 2011.09.26. 22:41:30

Az első fiúcskának még van feje, bár ha a másik kettő is ilyen kategória, komoly önbizalomlöketet kaptam most a való életben.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:41:49

@FGSuperman: nekem se, amíg ki nem vetted. ;)

BarBwire 2011.09.26. 22:41:51

@nathalie: akkor engem is csípsz? :-)

fran7 2011.09.26. 22:41:59

@Kékdelfin: De csak azért, mert neki nem szóltak, hogy nem nyerhet. A Roberta tudhatta.

FGSuperman 2011.09.26. 22:42:00

Vazzeg az elsô ember aki simàn kinyitotta az ajtòt

BarBwire 2011.09.26. 22:43:20

Tényleg ennyi fura nevű van ebben az országban??????

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:43:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: volt. mondtam is, h már csak egy dzsenifer hiányzik.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:43:41

@vancrow: nahh, örülök, hogy megint van éjszakai műszak. :)
vv4 alatt is volt.

genevieve 2011.09.26. 22:43:55

micsoda drámák, sírások lesznek még itten kérem szépen:-)

vancrow 2011.09.26. 22:44:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nemvolt?! Ne paráztass :) Az első gyerek, szimmetrikus arcél, tuti befutó

BarBwire 2011.09.26. 22:44:26

@Kékdelfin: igazi női megnyilvánulás volt.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:44:33

@liberaliskonzervativ: egy szó sem igaz abból, hogy a nők képesek több dologra koncentrálni egyszerre! :)

genevieve 2011.09.26. 22:44:51

@FGSuperman: nekem is ez jutott eszembe:-)

csicserierika 2011.09.26. 22:45:09

@nathalie: szerintem is, és a feneke is megvan hozzá :)

nathalie 2011.09.26. 22:46:02

ha valaki megtudja az online adásból, hogy ki az új csaj kulcsainak őrzője, azonnal jelezzen. köszönöm.

kékdelfin 2011.09.26. 22:46:14

@BarBwire: Ja, de a bazmeggel együtt!

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:46:25

ez a vera szimpatikus. mondjuk lemaradtam a kisfilmjéről.

Hurri Kán 2011.09.26. 22:47:53

Ne szólítson Verának. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.26. 22:48:31

@genevieve: Fognak még a cicababák agyfaszt kapni!!! LOL!!!

BarBwire 2011.09.26. 22:49:33

@Kékdelfin: arra gondoltam, nem voltam eléggé világos, bocsi.

genevieve 2011.09.26. 22:50:16

@Peter_Cs: most én mondom, hogy végre egy igazi Nő ment be:-)

vancrow 2011.09.26. 22:50:32

A közvetítés hamarosan folytatódik!

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:51:23

@Talpig Jimmy: hallodhülyevagy?!

@vancrow: becsuktam a szemem :D

@liberaliskonzervativ: a nagy ő a dunaparton, a naplementében álljon mögötte. kb. ennyi volt a lényeg. egy hétköznapon, ami mégis más.

kékdelfin 2011.09.26. 22:51:32

@BarBwire: Ja, azt hittem arra, hogy nem nagyon akaródzott neki kezet fogni, kvázi gratulálni. Pl. nem állt fel. Ez minima bunkóság.

vancrow 2011.09.26. 22:51:35

@genevieve:
Egy Nő ment be...de mi fog kijönni?!?!

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:52:36

@genevieve: várjávárjávárjá, mit mondott Peti amikor Éva részegen tántorgott Alekosz előtt egy bulin?
Vadmacskatánc? Vagy valami tigris? Valami nagymacska, az rémlik. Meg az is, hogy habot vetett a szám.

Peti, te emlékszel? :)

BarBwire 2011.09.26. 22:52:50

@vancrow: reménykedem benne, hgoy tudja tartani magát. Meglátjuk.

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:52:57

összegzek: láttam ma egy szőrös segget, egy csajt, aki az anyjával alszik, meg egy másikat, aki 2 perc alatt nyolcszor bőgött. a mónika só tényleg kutyafasza ehhez képest.

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:53:31

ja, és lilu pávaruháját nem is említettem

genevieve 2011.09.26. 22:55:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: valami olyasmit, hogy te még nem tudod, de mindent miattad csinálok....

foxglove (törölt) 2011.09.26. 22:56:02

Hajnalka, írtam neked egy emailt!

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:56:14

@liberaliskonzervativ: és egy kérdés is elhangzott, Veronikától, ugye.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:57:17

@foxglove: blog.hu-n keresztül? mert még nem látom.

vancrow 2011.09.26. 22:58:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Na majd csak figyeld! "Az első fiúcskának még van feje," a fecskék is így csinálják...
@genevieve:
"Érett nő"
@BarBwire:
Reméljük a legjobbakat, főként ha ismered. Amúgy?! May the Force be with Her!

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 22:58:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: á, a szőrös segg sajnos elnyomott minden egyéb dolgot, ami a kérdéses jelenet előtt/után történt. egyébként, bandinak hála, még két természetes mell bekerült a villába. és egész nagy, ráadásul.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 22:58:37

@genevieve: neeeem.... az az alekosz nagymonológ volt. de volt egy másik alkalom is, majd visszakeresem.

Vlaci69 2011.09.26. 23:01:55

@genevieve: Maradjunk abban, hogy egy feltűnően nőre emlékeztető élőlény. A szög a zsákból majd bent bújik ki!

vancrow 2011.09.26. 23:03:01

megjött az onlány

genevieve 2011.09.26. 23:03:23

@Vlaci69: ejj milyen szőrös szivű vagy:-)

vancrow 2011.09.26. 23:03:53

6 fiú veszi körbe, és nem pánikol...még.

nathalie 2011.09.26. 23:03:55

kiderült már hogy mi a helyzet az új lánnyal és ki az ő lovagja?

BarBwire 2011.09.26. 23:04:55

@vancrow: nem ismerem, csak a helyzetét.

vancrow 2011.09.26. 23:05:15

@nathalie:
Egyenlőre mindenkit begyüjtött...jó kezdet. Pezseg körülötte.

kékdelfin 2011.09.26. 23:05:39

Na, ő is cigizik. Tegye fel a kezét, aki nem cigizik itt.

nathalie 2011.09.26. 23:06:08

jaj remélem attilának megtetszik és elfejetjük az a rektek kingát... :D

vancrow 2011.09.26. 23:06:17

Annamari köntöst hozott neki!!! Szép.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:06:36

@vancrow: majd ha bizsereg neki. majd akkor.

Vlaci69 2011.09.26. 23:07:01

@Kékdelfin: Viszont a páleszt szemrebbenés nélkül döntötte le!

suzy q 2011.09.26. 23:07:24

veráról tök aszittem mekkora normális csaj végre, de aztán megláttam a hegyes műkörmét. hát, nemtom. amúgy tiszta dobó kata. még a haja is olyan, kár volt befesteni ilyen fos 9-es barnára. na vera nekem szimpi egyelőre, de annamáriát azért nem veri. szerintem amúgy akit kinézett az a gergő, de péter meg normálisabb, szal vele fog összejönni. a

a csajok már most totál féltékenyek rá, főleg melinda, ő oda se ment köszönni. valszeg azért nincs most online, mert a hálószobában éppen vera haját tépik a lányok.

kékdelfin 2011.09.26. 23:07:35

bamdynak azt mondta: "fenékig, vagy soha többé szex!"

kékdelfin 2011.09.26. 23:08:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Atyavilág, így nem csodálom, hogy a szádból mindenféléket kivesznek.
Hogy kell láncot szívni?:)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:08:49

Én lánc nélkül nem dohányzom. :)

vancrow 2011.09.26. 23:08:50

Ez a csaj tényező lesz, most szóltam!

kékdelfin 2011.09.26. 23:08:59

@Vlaci69: Ja, nézte az eget rendesen!:)

vancrow 2011.09.26. 23:09:40

@Kékdelfin:
Dekkről gyújtod az új cigit.

sogeking 2011.09.26. 23:10:27

@Kékdelfin: évente két három szál max.

vancrow 2011.09.26. 23:10:33

Attila már a szabályokat tolja

BarBwire 2011.09.26. 23:10:34

@Kékdelfin: én csápolok, csak nem látszik.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:10:37

@vancrow: nem fogja tudni, mi a dekk. azt se, mi az a bláz. ;)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:11:18

@sogeking: jahh, de az kubai szűzlányok combján sodort szivar :D

vancrow 2011.09.26. 23:11:18

@Kékdelfin:
Én is tudom hogy tudod, csak villantottam a baltásnak :)

suzy q 2011.09.26. 23:11:31

nemáár csak nálam nemjó az online? a szomszédfiú biztos felmászott megint a wifimre. na mindegy ki is megyek láncdohányozni.

Vlaci69 2011.09.26. 23:11:57

@vancrow: Mármint azokat a szabályokat, amiket ő állítana fel, ha tudna...

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:13:21

@liberaliskonzervativ: hát mégiscsak van közös út.
szoktál bebaszni?

BarBwire 2011.09.26. 23:13:37

Pecó komolyan nyomja :-DDDD Duma-duma-duma

vancrow 2011.09.26. 23:13:54

Még nem tudom, alig ért be. Egyenlőre, mindenki ideges, Péternek most hallottam a hangját csak, 10 perc.

Vlaci69 2011.09.26. 23:14:06

Csak én érzem úgy, hogy Fecó fejét ideje volna körbetekerni azzal a bizonyos ezüst színű, tenyérnyi széles ragasztószalaggal, mondjuk ötször?

kékdelfin 2011.09.26. 23:14:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a dekk az az, amivel a szalagos kazettákat kell lejátszani, nem?;) A bláz meg a b tipusú láz.

kékdelfin 2011.09.26. 23:14:54

@vancrow: neki fenőkövet villants!;)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:15:27

Keringenek már a préda körül...

@Kékdelfin:
Szalag nélküli kazettát semmiképp. ;)

vancrow 2011.09.26. 23:15:45

Kupacban vannak, együttállás, kíváncsi vagyok kik szakadnak le először hogy kibeszéljék priviben-

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:16:10

amúgy, a belevalóban vagy hol benkő dániellel, fekete pákóval, és vv zsófy, bocsánat, zsófival beszélget majd gigi. azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.

kékdelfin 2011.09.26. 23:16:35

@gyvy: pénzes kazetta? vagy mi a jó ég a neve.

Vlaci69 2011.09.26. 23:16:55

@gyvy: A többi csaj meg a hálóban csinálja a fojtóhurkot a zsinórtangákból kitermelt nyersanyagból

dr. gernika 2011.09.26. 23:17:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ezért sem hiszem el, hogy nem trollkodott. :)

kékdelfin 2011.09.26. 23:17:29

kinga renátót várja. szevasz attila!

nathalie 2011.09.26. 23:17:32

@liberaliskonzervativ:
remélem valamelyik férfi a farkával megkergeti zsófikát. mindegyikre jellemző :D

BarBwire 2011.09.26. 23:17:41

Vera hozott ajit. Külön a lányoknak és a fiúknak.

Hurri Kán 2011.09.26. 23:18:21

@Kékdelfin:
Azaz... :D

@Vlaci69:
Ne is mondd... Szép halál lenne... Akszijó közben zsinórtangával megfojtanak... :DDD

vancrow 2011.09.26. 23:18:46

Egymás szavába vágnak. Ez nem csapat.

kékdelfin 2011.09.26. 23:19:05

fecó megint ordít, a faszkivan!

kékdelfin 2011.09.26. 23:20:45

vera: fiúk, ti mit szóltok a helyes pasikhoz?
a: szeretjük őket és várjuk
vera: taktika nélkül, most senki nem hallja
a: bejönnek, szétbasszuk a fejüket

BarBwire 2011.09.26. 23:21:06

Kiszopfel már megint magával van elfoglalva.

vancrow 2011.09.26. 23:21:22

V nyeregben érzi magát, látszik rajta, felkavart...

nathalie 2011.09.26. 23:22:10

@Kékdelfin:
a= attila?
megint röhögtem ezen. én bírom ezt a gyereket, nem értem mások miért nem...

kékdelfin 2011.09.26. 23:22:59

@nathalie: igen. szerintem jó a humora. (persze biztos azért tetszik nekem, mert én is ilyen fasz vagyok)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:23:30

@Vlaci69:
Aranylövés...

Veát be kéne mázolni feketére, és úgy nézne ki, mint Grace Jones, amikor nemtudommár melyik James Bond filmben játszott.

vancrow 2011.09.26. 23:24:25

Fecó és Attila vezeti körbe..be is csukta az ajtót mögöttük.

nathalie 2011.09.26. 23:24:29

@Kékdelfin:
de hát itt tök sokan ilyenek. mégis egyedül vagyunk ezzel a szimpátiánkal :D
nálunk mindenki kedveli a haverok közül. egy srác nem, de neki mindig is sszar volt a humora :D:D:D

Éder mester 2011.09.26. 23:25:47

@gyvy: egy csomag peroxid, és tiszta Brigitte Nielsen.

nathalie 2011.09.26. 23:26:13

@liberaliskonzervativ:
nem nagyképűűűű. csak ilyen a humora :D
vagyis lehet hogy nagyképű, de én ezen elröhögök. mindenkinek meg vannak a hibái. :D

vancrow 2011.09.26. 23:26:15

Úgylátom V 6os kategória Kiszopfelnek. (Nő)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:26:48

@Peter_Cs: áááááááááááá Peti, imádlak!!! :DDD

Hurri Kán 2011.09.26. 23:26:55

@Éder mester:
Leöntjük szódával, Nina Hagen?

Vlaci69 2011.09.26. 23:27:30

@nathalie: Saját bevallása szerint eddig meglehetősen undorító módon emberek átverésével foglalkozott, azaz netes csalásokkal. Ezek után marhára nem érdekel a humora, egy hernyó.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:27:54

@gyvy: na gyere, beszélgessünk csak erről az ujjainkkal! KITEKEREM A NYAKADAT!

nathalie 2011.09.26. 23:28:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem! most hogy mondod Hajni, ő nem szokott! pffff...micsoda barátaim vannak nekem! rádobok egy sms-t.

kékdelfin 2011.09.26. 23:29:02

@Vlaci69: ki a faxt érdekel, hogy mit csinált eddig?! ez egy só! tengeri, asztali, jódozott? de só!

Hurri Kán 2011.09.26. 23:29:07

@Peter_Cs:
Lehet... :D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ha feltartom a középső ujjam, az jó? :DDD

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:30:04

@nathalie: de, nagyképű, a semmire. mondom, kinga már most átbaszta a palánkon, hülye mint a segg. az meg nem nagy érdem, hogy kiszopfelt le tudta oltani. őt még veronika is le tudta.

nathalie 2011.09.26. 23:30:07

@Vlaci69:
ez csak szöveg. azért kellett hogy valamilyen kategóriában bekerüljön. Mind ahogy a többiek is.
Max blogon különböző nick nevekkel garázdálkodott, mint itt oly sokan. erre épített az rtl klub egy baromságot. sztem ő nem átverős. de ha igen, akkor én is elhatárolódom tőle.

sogeking 2011.09.26. 23:30:20

@gyvy: még nem, de már hiányzott :D

Vlaci69 2011.09.26. 23:30:43

@Kékdelfin: Mondjuk, meglehet igazad van, biztos rossz nevelést kaptam :-)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:31:22

@sogeking:
Szerintem is. Tök rég hallottam. :D

nathalie 2011.09.26. 23:31:23

@liberaliskonzervativ:
de hát most kinga mit baszta át? megdugná kingát, elmondta hogy tudja hogy szopatja a fejét a csaj, de hátha. Most mégis mit csináljon egész nap? sírjon mint feco?

vancrow 2011.09.26. 23:32:05

Ezt a lányt nem fogja tudni asszimilálni a Borg..Melinda tuti rámozdul...

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:32:30

@nathalie: ez csak duma, h megdugná, fut utána mint a kurva élet. de annyit nem ér a csávó, h még egy betűt legépeljek pluszba.

nathalie 2011.09.26. 23:32:32

én nem hiszem el hogy a tizedik napon egy valóvilágost védek! mi a fasz történik velem???!! :D

Éder mester 2011.09.26. 23:32:33

@Peter_Cs: az nem, de nyugodtan szerepelhetne a Rocky 4-ben.

@gyvy: éseztígyhogy és Tornóczki Anita?

Vlaci69 2011.09.26. 23:32:35

@nathalie: Jó, többek véleménye alapján feladom, biztos én képzelem el rosszul a netes viselkedés szabályait.

vancrow 2011.09.26. 23:33:52

@nathalie:
Mehetne a bináris megoldás felé (igen-nem) de ő inkább kavar. Kell a műsor.

nathalie 2011.09.26. 23:34:20

@liberaliskonzervativ:
de hát ezzel sincs baj ha meg akarja dugni. ilyenek a fiúk nem? nőket akarnak megdugni. és akkor mi van fut utána? tíz nap telt el. Persze ha a 100. napon is ezt csinálja, azt már én is gáznak értékelem. azért reményekedek hogy azért összejön neki valami :):)

Éder mester 2011.09.26. 23:36:38

@gyvy: mármint Vera elmenne Tornóczky-hasonmásnak is, csak a szövegén kellene egy kicsit módosítani.

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:37:16

Azért az érdekes, hogy a TV2 és az RTL nem meri egymásnak uszítani a saját valóságshowját a konkurensnek, és nem egy idősávban mennek.

Hurri Kán 2011.09.26. 23:38:03

@Éder mester:
Nem tudom, Anitát nem ismerem. :)

kékdelfin 2011.09.26. 23:38:06

@Vlaci69: ez már az előző szériában is felvetődött, hogy de kint ilyen-meg olyan az illető. A jelenlegi szórakoztatást illetően tökmindegy. nyomja a poénokat, osztjónapot.

nathalie 2011.09.26. 23:38:37

@vancrow:
inkább hülyülök :)
innen már csak lépések:
- lemondom a programjaimat fél évig, mert vv van
- elkezdek szavazni
-üzenetet írok a blikkbe, hogy olvassák fel nekik
- odamegyek a villa elé egy kétkazettás magnóval egy balonkabátban
- jelentkezem játékosnak
- ha attila feleséget keres, oda is jelentkezem.

be kell ezt fejeznem...:)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:38:51

@nathalie: bé vagy szippantva, az :D

@sogeking: nekem pláne. :DDD de majd gyvyvel számolok érte. háromig. :D
rád meg tudod, mi vár....

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:39:31

a belevalóban a pikáns villantások közé betették a segget.

csak magamat képviselem 2011.09.26. 23:39:51

Mit gondoltok: Gergő mehetne kint politikusnak?
Szerintem simán, mindenkit átbasz, senki nem érdekli, azt mondja, amit hallani akarnak, és úgy tartja az alfahím pozícióját, hogy demokratikus hatost hoz létre, ahol sunyin demagóg. mindenkinél jobban készül a kihívásra. Nem baj ez, csak kicsit féreg.

Vlaci69 2011.09.26. 23:40:16

@Kékdelfin: Mondjuk, köztörvényes is van bent...

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:40:53

@nathalie: mindaz, amit felsoroltál, csak a kezdet :D

@Éder mester: t. azért jobb csaj.

@liberaliskonzervativ: ne is! :D

vancrow 2011.09.26. 23:41:36

@nathalie:
Ez esetben küldök Neked is egy gyűrűt!

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:42:13

@csak magamat képviselem: a közügyektől való eltiltás mellékbüntetés szokott lenni.

nathalie 2011.09.26. 23:42:34

@vancrow:
milyen gyűrűt? Kinek küldtél gyűrűt?

vancrow 2011.09.26. 23:42:53

@csak magamat képviselem:
Furán nézne ki a fényképeken hogy minden ellenfelének a buksiját simizi önkéntelenül ha a közelében van...

nathalie 2011.09.26. 23:43:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mi lehet akkor a vég?
(szilikoncsöcsötszájat ne mond, mert azt még a beköltözés előtt megcsináltatom)

vancrow 2011.09.26. 23:44:26

Fukar a Szerk. ma este, döcög a műszak, baltát nekik!

nathalie 2011.09.26. 23:44:53

@liberaliskonzervativ:
akkor valamiben meg van a közös vonal :D
(ha attilában nem is)

Éder mester 2011.09.26. 23:45:47

Csak valamiért Vera láttán T. ugrott be, ennyi.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Roberta is, aztán mégsem ő ment be. :)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:46:07

@nathalie:
Csinálsz egy videoklipet. :D

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:46:30

@nathalie: Szerintem ez a széria lapos lesz, és eseménytelen ahhoz.
Mintha a Baltás Démon is irtí volna, ha nem lenne beszavazó, nem lenne mit rnia egy összefoglalóról, olyan eseménytelen.
Azzal tudnák feldobni, ha indtanának egy ribanc vagyok és perverzióm, hogy szűz fiúkat fektetek le. Manipulálnák a szavazást, hogy mindegyiknek 33%-a van, ezért beküldenék az összeset, így utánuk küldenék a két kiesett szüzet is, hogy ne legyen zavar az erőben, és bejelentenének egy szabályzatmódosítást, hogy csak azokat lehetne kiszavazni, kihívni aki nem baszik a kamerák előtt.

Mert különben nem lesz műsor...

vancrow 2011.09.26. 23:48:42

@Doktor Kotász:
A VV4 re az első héten azt írták, orbitál bukta. 2-3 hét és toppos. Ahhoz képest ez, messze fellő, várjuk ki a végét.

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:49:08

@csak magamat képviselem: Szerintem a nagy manipulátor, futok a Kinga után gyerekkel lecserélhetnék a Szíjjártó Petit. Észre sem vennénk.

nathalie 2011.09.26. 23:49:10

@gyvy:
én leszek végül lilu :D:D

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:50:33

@vancrow: Jó, de azért a Pongót beküldhetnék. :-)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:50:54

@nathalie:
Lehetek majd a sztájlisztod?

kékdelfin 2011.09.26. 23:51:56

hehe, a belevalóban már volt az, ami most megy élőben a villából!

Hurri Kán 2011.09.26. 23:52:27

Kéklagúnaháttér kemény. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:52:56

@gyvy: Natikám, erre határozottan mondjál nemet! Ez egy állat! Neki velem van közös útja. :D
Izé, helyesbítek. Velem IS :DDD

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:54:08

@nathalie: Ha felveszel egy birodalmi tiszti lovaglócsizmát, mint amilyen a Halálcsillagon volt divat, már félig Lilu lennél. A nyolcvanas években még ganéjtaposónak hívták. Oké, hogy most menő retróskodni, de azért ennyire nem kellene erőltetni. :-)

nathalie 2011.09.26. 23:55:14

@Doktor Kotász:
természetesen én sem értem az rtl klubnál tapasztalható szakmai felületességet.
Minimum egy terhes nőt kellett volna beküldeni aki ott fog szülni. Vagy ott lesz terhes és meg is szül. Természetesen az apa személyét mi, nézők szavazzuk meg. Hiányzik továbbá egy profi kurva, aki ezt nyiltan felvállalja. Az olyan játékoknak, amit az előzőben is játszottak, hogy van kis vagyonod a ládában és csereberélhetsz, akkor lenne igazán értelme, amikor Bandi kap egy szopást egy adag fogkrémért. Továbbá hiányolom a férfiszerelmet is, ami előttünk, nekünk, értünk alakul ki a kamerák előtt.
Hiába, jobban csinálnánk, na :D:D:D

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:55:50

@Kékdelfin: Akkor valami komoly idődiletációt okozott Lilu Halálcsillagos ganéjtaposólya az erőben. :-)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:56:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jóvammár. Akkor most kijelentem, csak a baltasuhogás hatására mondtam neked igent. :DDD

nathalie 2011.09.26. 23:56:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
rendben, mindjárt akkor nemet mondok neki. egyébként is lilu öltöztetőjét akarom. :)

nathalie 2011.09.26. 23:57:19

@gyvy:
hát akkor: nem.
(nem akarom, hogy itt Hajni bekingásodjon és féltékenykedjen.még a végén nem jöhetek ide kommentelni. Már így is rezeg a léc attila miatt...)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:57:25

KOzmixos Lányi Lala Attila barátja.
Nathalie, hallod ezt???

liberaliskonzervativ 2011.09.26. 23:57:26

nagyon élő az online. 10 perce a belevalóban volt a péteres beszélgetés, ami az "élő online"-ban ebben a percben ment le.

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:58:06

@gyvy: minden orgazmust megjátszottam!!!

Doktor Kotász 2011.09.26. 23:58:33

@nathalie: Hát izé, mit mondjak...
Az én forgatőkönyvem a tiédhez képest földhöz ragadt. :-)

Hódos Hajnalka 2011.09.26. 23:58:48

@liberaliskonzervativ: kb. fél óra csúszás van, úgy tudom.

nathalie 2011.09.26. 23:59:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ő az a bizonyos EGYETLEN barát?
hát mindenkinek lehet hibája...:D

vancrow 2011.09.26. 23:59:52

@nathalie:
vancrow 2011.09.26. 17:40:49
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Akkor beállnék én is a sorba, szintén genetikusan poligemizálva, még csak 3 feleségem van és a páratlan számok balszerencsét hoznak rám, szóval küldöm a gyűrűt postán :)

Hurri Kán 2011.09.26. 23:59:57

@nathalie:
Nem tudom... Hajni így folytatja, lassan saját magát is kitiltja :)))

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Megjátszhattad volna jobban is. :DDD

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:00:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: köszi. már pedig azt hittem, brékingnyúzolok. ebből se lesz pulitzer díj, faszom.

nathalie 2011.09.27. 00:01:10

@vancrow:
nekem még egy férjem sincs. el is keseredtem ma, hogy még a steiner kristófot is előbb elvették mint engem, de akkor úgy néz ki van remény. küld a gyűrűt, kérlek :D

vancrow 2011.09.27. 00:02:06

A kevesebb néha több!

kékdelfin 2011.09.27. 00:02:20

@liberaliskonzervativ: főleg, hogy én már hamarabb írtam;)
höhö!

nathalie 2011.09.27. 00:02:23

@Doktor Kotász:
semmi gond. Majd Te is fejlődsz. Gondolkodj folyamatosan azon, hogy mitől lennél igazán rosszul. Na, az kellene a műsorba. csak ennyi a titok :D

kékdelfin 2011.09.27. 00:02:53

@nathalie: kükljek én is neked gyűrűt?

nathalie 2011.09.27. 00:03:55

@Kékdelfin:
persze, okvetlen. Amíg attila bent van ráérek :D:D:D

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:04:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A kicsoda? Én azt hallottam, hogy a Nagy Ő Anikó a Majka nője volt, de titkolták a műsor alatt. Én akkor azt mondtam, hogy marhaság, hiába mondta egy kidobós haverom, hogy ez az a csaj, aki a Majkával kavart a szórakozóhelyen még a műsor előtt. Ahogyan akkor fogalmazott a haver, hogy a csaj beszopta magát a villába. Utólag kiderült, hogy tényleg, mert évekkel később a Nagy Ő Anikó is bevallotta valami életrajzi baromságban vagy magazinnak.

Most már nem is titkolják?
Bár mondjuk, a Kozmix Lala most nem tűzközeli celeb az RTL-nél, tehát nincs ebben semmi különös.

kékdelfin 2011.09.27. 00:05:15

bammeg, ennek a krisztofasznak milyen nők dőlnek be? Agyhalottak? milyen kérdéseket tesz fel szerencsétlen verának?!

kékdelfin 2011.09.27. 00:05:44

ok, farokgyűrű postázva;)

vancrow 2011.09.27. 00:05:57

Kiszopfel eddigi szereplése alapján a csúcsformáját hozta

nathalie 2011.09.27. 00:06:10

@Doktor Kotász:
hát nagyon remélem, hogy attila nem a kozmix lalán keresztül szopta be magát a műsorba, mert akkor ez most itt keserű ébredés lenne számomra :D

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:06:49

kiszopfel verának: te pénzes vagy?

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:07:19

@Doktor Kotász: most volt a fókuszvagymi előzetesben, hát gondolod, kitalálok ilyeneket? :D

nathalie 2011.09.27. 00:07:29

@Kékdelfin:
köszi. többet akkor azt sem kell kölcsönkérni a szomszédból :D

kékdelfin 2011.09.27. 00:08:09

@liberaliskonzervativ: és ez csak az egyik kérdés volt.
ő egy sportoló srác. meg pincérnek tanul, és halasztotta a 12.-et.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:08:30

@nathalie: nem, mert van a másik is, aki kikötötte a hajdu mosógépet.

vancrow 2011.09.27. 00:08:51

Gergőt puhítja. A jóindulatú kuglóffal.

kékdelfin 2011.09.27. 00:08:58

@nathalie: Kölcsön?! Atyavilág! Gumicskát is úgy szoktad?;)

beacska 2011.09.27. 00:09:07

vki látta, milyen volt Vera beszélgetése Péterrel? Ő milyen idézetet kapott?

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:09:08

@Kékdelfin: és szeretné többre vinni. cuki lenne a srác amúgy, ha nem lenne ennyire gyökér szar. (kezdek én is lemenni iq30 alá, az érvelésemmel vannak problémák)

csak magamat képviselem 2011.09.27. 00:09:19

@nathalie: nem vagytok egyedül, sajnos a barátaim közül egy se nézi (tényleg sajnos). Talán Gabi, de ő mindenkit lenéz.
Attila jó gyerek, az átlagnál jobb a humora és nem akar se nyíltan, se sunnyogva főnök lenni. Szerintem. Ezt tudom értékelni, ha valaki civilizáltan képes minority reportot felvállalni, alkalmasint persze csak kettesben, de bármikor akár 5-10es meeting előtt.

Peti törleszkedik, mindig ahhoz, amelyik sráchoz ezt taktikusnak látja. Ez nem ua., egyesével én is tudok bárkivel együtt érezni.
@liberaliskonzervativ: :) tudom.

nathalie 2011.09.27. 00:09:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
vágom! "kösd ki a mosógépet" :D
Már akkor tudtam, hogy rendben leszünk :)

vancrow 2011.09.27. 00:11:06

Gergő előadja a szabályokat, mint Attila. Mekkora kontroll freakek!

nathalie 2011.09.27. 00:11:33

@Kékdelfin:
nem. azt nem. Abból van egy. :D

kékdelfin 2011.09.27. 00:12:33

@beacska: nem tudom pontosan, de valami olyasmi, hogy magamat bármikor gigúnyolom, de másoktól nem tűröm el.

Hurri Kán 2011.09.27. 00:12:37

@vancrow:
Akkor milyen volt a korábbi??? :D

vancrow 2011.09.27. 00:12:56

V: "Öcsém Gergő így enni" és összetakarítja a morzsákat.

kékdelfin 2011.09.27. 00:13:01

@nathalie: remélem midnig kimosod/lemosod/megmosod.

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:13:16

@Kékdelfin: "bammeg, ennek a krisztofasznak milyen nők dőlnek be? Agyhalottak? milyen kérdéseket tesz fel szerencsétlen verának?! "

Szerintem az olyanok, akik lemennek a strandra, tudják, hogy legközelebb majd jövőre, de baszhatnékjuk van és nem akarnak időt vesztegetni a nagy semmire. Ránéznek, testalkatilag megfelel, az agya meg nem érdekli egyiket sem azon kívűl, hogy ránézésre nem fojtogatós sorozatgyilkos. Lemegy a kufirc, de számcsere az nem lesz belőle.

Ha a srác nem az Alföldön lakik, hanem valami tóparton, akkor a nyári szünetben bepótolja azt, hogy szezonon kívűl elhajtják a faszba.

nathalie 2011.09.27. 00:13:30

@csak magamat képviselem:
akkor most már hárman vagyunk :D
egyébként egyetértek azzal amit írtál. Bár nekem a mai öfiben fel sem tűnt, hogy péter bent van.

kékdelfin 2011.09.27. 00:14:44

@vancrow: és beszél magában ő is. Bár nem annyit mint bandázs.

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:14:45

@nathalie: Azt hittem valamelyik szilikoncsöcsűről beszéltek. :-)

vancrow 2011.09.27. 00:14:50

@nathalie:
Nem is fog szerintem egy darabig, farvizen evezést választott.

foxglove (törölt) 2011.09.27. 00:15:17

@beacska: valami olyasmi volt az idézetben, hogy saját magát kifigurázza bármikor, de ugyanakkor ezt mástól nem viseli el. (már nem emlékszem pontosan)

beacska 2011.09.27. 00:15:21

@Kékdelfin: és jól megvoltak, vagy távolságtartóan?

vancrow 2011.09.27. 00:15:39

@Kékdelfin:
Minden újra rátör ez, ki kell használni az értékes kamera időt...

nathalie 2011.09.27. 00:16:38

@Kékdelfin:
ha nem vagyok nagyon lusti... :D

Egyszer volt egy ilyen kriszfasz féle próbálkozásom. De annyira ledöbbentem,hogy mennyire hülye, hogy elmenekültem. Mentségemre szolgáljon, hogy ez az első mondatok utána történt, előtte nem beszélt sokat. De az a két mondatos beszélgetés is ütött.

kékdelfin 2011.09.27. 00:16:40

@Doktor Kotász: ok, de kell egyfajta agy ahhoz, hogy ezt a kibebaszott gyenge dumát bejövősnek tartsa. Vagy kussoltatják, és mondják neki, hogy bébi ne pofázz, basszál?

Hurri Kán 2011.09.27. 00:16:59

Jesszus. Fecó feje akkora, mint a tök szeptemberben.

vancrow 2011.09.27. 00:17:03

Fecó előadja az Asztrál lényt

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:17:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sejtettem, hogy valami médiafelületen hintették el. :-)
Hirtelenjében arra gondoltam, hogy az onlineból szivárgott ki, de egy szilikonostól, és nem a Szíjjártó Petitől.

beacska 2011.09.27. 00:17:31

@Kékdelfin: @foxglove: köszi. és kiderült, hogy mire gondolt? mért pont ez? nem nagyon értem...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:17:45

fecó kemény, mindjárt sír.

kékdelfin 2011.09.27. 00:17:54

@beacska: nem tudom eldönteni. kb. mindenkivel ugyanúgy beszél.

vancrow 2011.09.27. 00:18:10

@nathalie:
Komoly, életre szóló tapasztalatról maradtál le :)

kékdelfin 2011.09.27. 00:18:44

@nathalie: és ilyen volt a feje is? Mert akkor kérem postafordultával vissza a gyűrűt;)

vancrow 2011.09.27. 00:18:47

Hmmm, Fecó a roma kártyát játssza ki

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:18:54

@csak magamat képviselem: jól van, helyes. eddig mindenki ivott csak, de mint a gödény :D

kékdelfin 2011.09.27. 00:19:55

@beacska: azt mondta petya, hogy találó.
mert tényleg ilyen.

kékdelfin 2011.09.27. 00:20:37

@vancrow: az elnyomott fehéret csak nem húzhatjta elő:)

nathalie 2011.09.27. 00:20:55

@Kékdelfin:
nem, elég szép gyerek volt :D detényleg. na nem egy bradpitt, olyan kisvárosiasan szép. Ő lehetett volna a legszebb faszi az életemben. :D:D

vancrow 2011.09.27. 00:21:10

Fecóval jól eldumálnak, végre végighallgatja valaki. Na majd meglátjuk reggel :)

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:21:26

@foxglove: nyehhe.... ezt a nagyorrú pasi mondja. a sziránódöberzserák, és kb. "magamat kigúnyolom, ha kell, de hogy más tegye, nem tűröm el" de rohadjak meg, nem keresem meg :)

kékdelfin 2011.09.27. 00:22:03

@nathalie: persze, mert felem még nem találkoztál;)
szoktál inni? töményet is? és szoktál bebaszni?

vancrow 2011.09.27. 00:22:05

@Kékdelfin:
Ez a kettő van? Komoly pakli :)

kékdelfin 2011.09.27. 00:22:41

@beacska: ja, és lehet, hogy petyával alszik a nyugiban.

kékdelfin 2011.09.27. 00:23:23

@vancrow: hámmég mit húzhatna elő itt agyarországon?

nathalie 2011.09.27. 00:23:48

@Kékdelfin:
igen, igen, igen. :D
De nem olyan sehere féle seggpucsítós módón, szóval ilyet azért ne várj.

vancrow 2011.09.27. 00:24:02

"Meddig mehet ez hogy mindenki szeret mindenkit?" Volt ilyen? Átaludtam akkor...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:24:42

fecó, mennyé má, a lányokat akarom.

csak magamat képviselem 2011.09.27. 00:24:55

sannyival az volt a gáz, hogy az ún. popkultúra kifejezés jelentését nem ismeri. lehet, megtanulja egy másik politikamentes blogban. :))

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:25:16

@Doktor Kotász: kozmixlala haja azért odabasz, valljuk be. másra nem is emlékszem belőle :D

vancrow 2011.09.27. 00:25:22

@Kékdelfin:
Fogalmam sincs. Rézkártya?

kékdelfin 2011.09.27. 00:25:24

@nathalie: mit várjak? gyűrűzést;)

kékdelfin 2011.09.27. 00:25:59

@vancrow: az a romakártyába beletartozik.

vancrow 2011.09.27. 00:26:16

@liberaliskonzervativ:
A Borg nem fogja eztet szeretni.

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:26:33

@Kékdelfin: Valahogy úgy. Kábé úgy lehetnek vele, mint én a villalakó lányokkal. A két szőkét, a Dyát gondolkodás nélkül megfektetném, és nem nagyon érdekelne, hogy idióták. Na meg az érceshangút is (Melinda?) bár róla nem tudom, hogy mennyire sérült agyilag. Bent van a műsorban, tehát önszántából ment be, agy biztos nem komplett az sem. A kacsacsőrű emlőst azt szívlapáttal tarkón. Nem csak azért, mert egy 10 éves kislányt, aki pokemonokat rajzol a kifestőkönyvbe értelmesebbnek tartok, hanem azért is, mert szerintem ronda. Ha ilyen feltöltött szájat látok, el kell fordulnom, annyira taszít. Nem is értem, hogy kinek tetszik ez.
Hogy most ki jutott be, arról fogalmam sincs. Én az elsőt jósolnám láttatlanban. Melyik volt? Az első, a második (az volt a Xéna?) vagy az anyám kiszolgál mindenben liba?

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:26:40

@Kékdelfin: nemcsak szép és gazellatestű vagyok, hanem okos, művelt és olvasott is. bárki megmondhassa a faluba'.

vancrow 2011.09.27. 00:26:58

@Kékdelfin:
Hát akkor ő tényleg ennyi.

nathalie 2011.09.27. 00:27:21

@Kékdelfin:
AKÁR! :D reményedj, hogy nem az éva féle köpködést :D
Egyébként kulturrészeg vagyok. néha van csak baj...

Sikerült behoznom az online adást. VÉGRE. erre most meg a fecó unalmaskodik.

csak magamat képviselem 2011.09.27. 00:27:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nálam van alkoholmentes, az utóbbi években sokat fejlődtek, a szűz, hogy stílszerű legyek, iható. :) a volt barátnőmmel alkoholmentes pezsgőt ittunk szilveszterkor és bejött. :) fura, az biztos, tán beteges is kicsit.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:27:40

@Doktor Kotász: hát pont a harmadik, de azért vagyunk, hogy segítsük egymást. szeretettábor van, faszom.

Doktor Kotász 2011.09.27. 00:28:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Melyik volt a Lala? A szüke tüsi vagy a boldog szocializmus pincérébe oltott Máris szomszéd?

sogeking 2011.09.27. 00:28:57

Fecó reggelig tolja a szöveget :D

Hurri Kán 2011.09.27. 00:29:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Asszem vannak dolgok, amikhez nem kell hozzászólni. :DDD

nathalie 2011.09.27. 00:29:46

én most kapcsolódtam be. Kihez beszél? és a többiek hol vannak?

beacska 2011.09.27. 00:30:06

@Kékdelfin: mert máshol nincs hely? miért pont vele? fél fejjel magasabb nála...

nathalie 2011.09.27. 00:31:18

atyaisten. mikor fejezi már be?
A kinga a kinga, a seherezádé a seherezádé. Hívják már be a riportszobába.

JOKKA21 2011.09.27. 00:31:23

Sírva röhögtem ezen a hogyvolton.:)

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:32:18

@csak magamat képviselem: én szilveszterkor lefekszem aludni. nemtok parancsszóra mulatni. biztos ez is fura, tán beteges is kicsit. :)

nathalie 2011.09.27. 00:33:09

"amiről nem lehet beszélni"

sogeking 2011.09.27. 00:33:59

Fecókám leeresztett egy kicsit

vancrow 2011.09.27. 00:34:12

Nem akarja félbeszakítani. De fecó ne írja le magát. Figyelt rá.

nathalie 2011.09.27. 00:34:34

nem fogom kedvelni a lányt. ajaj. nem fogom kedvelni...túlságosan jóságos. sose hiszek az ilyen embereknek...

vancrow 2011.09.27. 00:35:07

Attila jön Nati figyelj! :)

kékdelfin 2011.09.27. 00:35:07

@nathalie: kultur, vagy kultúr;)és az milyen? pálinka hatására kijön belőled szokratész?

sogeking 2011.09.27. 00:36:27

én nem ismerem Lányi Lalát, de még Kondákor Zsófiát sem :(

kékdelfin 2011.09.27. 00:36:45

@beacska: nincs már szabad ágy. Melinda kanapén alszik kint. bandita nem tudom. petya, ezek szerint a nyugiban. Vera meg gondolkodik, és ez is szóba jöhet.

beacska 2011.09.27. 00:36:46

Verának olyan ismerős a hangja, ill. a hanglejtése. NAGYON szimpi ez a csaj!
MIT KERES EZ ITT??? nemá', hogy a szerelmet!

nathalie 2011.09.27. 00:37:53

@Kékdelfin:
jóvan. helyesírásért is a szomszédba kell mennem. ez van. :)
igen, de inkább jäger és nagyon okos leszek tőle. :)

beacska 2011.09.27. 00:38:09

@Kékdelfin: akkor a földön alvás nem jött be. ezek szerint nem volt véletlen, hogy utána reggel nem "barátkozott" a Fecóval :DDD

kékdelfin 2011.09.27. 00:38:32

@beacska: hehe, nekem is ez jutott eszembe. Ha nem erős, megeszik reggelire. Tényleg jó(nak látszik)

kékdelfin 2011.09.27. 00:39:20

@nathalie: bürgermájszter? (ahogy egyik haverom apja hívta) na jó. De akkor inkább már unicum. Persze az nem olyan édes.

vancrow 2011.09.27. 00:39:24

Atesz elemez. Belemegy a játékba, eddig. Talán kis izgalmat lel?

nathalie 2011.09.27. 00:39:25

Én nem értem. Minek hozott be kis üzeneteket. Én se tudnék mit kezdeni vele. Egy totál ismeretlen ember engem idézetekkel jellemez, vagy nem tudom mit csinál. ááá. nem bírom az ennyire rendes, kedves embereket. Mibe fogadunk, hogy a lány totál unszimpi lesz kb két hónap múlva?

nathalie 2011.09.27. 00:40:46

@vancrow:
remélem nem szopja be ezt a műpszichodoki dumát.
de úgy néz ki mégis...picsába.

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:40:59

@vancrow: nem. csak nem érti. és okoskodik.

kékdelfin 2011.09.27. 00:41:06

@nathalie: meg is kérdezte attila, hogy mi alapján írta az idézetet.

nathalie 2011.09.27. 00:41:33

@Kékdelfin:
az kijön belőlem. rögtön.számon keresztül. főiskolás reflex. sajnálom :D

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:41:46

minden írást, ami le van írva, alany és állítmányra bontok.
ez attila.

beacska 2011.09.27. 00:41:51

@nathalie: nekem ezek kicsit RTLesnek tűnnek. Nehezen hiszem, hogy ezen törték a fejüket a beszavazó előtt ezerrel. Mi lehetett a "kiesettek" tarsolyában?

kékdelfin 2011.09.27. 00:42:07

@gyvy: Az se rossz. Az nagyon ravasz ital. jó!

foxglove (törölt) 2011.09.27. 00:42:28

@nathalie: ő tutira az a közösségi oldalakon Coelho-idézetekkel nyomatós típus.

Hurri Kán 2011.09.27. 00:43:36

@Kékdelfin:
Nem ravasz az. Garantáltan felborít, már ha kellő mennyiségben alkalmazod. :D

vancrow 2011.09.27. 00:43:39

@Kékdelfin:
Beche? 26. szülinap, soha többet! Hálisten még nem volt youtube...

liberaliskonzervativ 2011.09.27. 00:43:56

szociopata attila szerint "nem megfelelni a szociális normáknak"

kékdelfin 2011.09.27. 00:44:49

@gyvy: igen, de úgy borít fel, hogy nem veszed észre. Iszod- iszod- iszod, és egyszercsak bummm. Na, ezért ravasz. Legalábbis nekem ilyen.

vancrow 2011.09.27. 00:45:01

Atti visszatámad, reflexből, forditaná a szitut.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:45:10

@foxglove: nahhaezt gyvy hallotta, lesz hozzáfűznivalója és most hangosan röhögök.

nathalie 2011.09.27. 00:45:26

@vancrow:
becherovka: nekem elég egy feles. szószerint érzem hogy a fejembe megy az egész. abban a pillanatban megüt.

kékdelfin 2011.09.27. 00:45:29

@liberaliskonzervativ: nem is ezt mondta. Azt mondta nem tudja mi az a szociopata, csak ezt mondják rá. Aztán mondta, hogy ő mlyennek látja magát.

Tüzitündér 2011.09.27. 00:46:28

@ladyandhenk: sponzi rucikat viseltetnek velük és nincs nagyon beleugatás

kékdelfin 2011.09.27. 00:46:38

@nathalie: persze, hoyg a fejedbe. Vagy neked nem ott van a szád?;)

vancrow 2011.09.27. 00:46:58

@nathalie:
Nekem kicsit sok volt. Annyit mondok csak: Tom Jones: Sexbomb. :) "Kő kövön nem maradt"

nathalie 2011.09.27. 00:47:31

@vancrow:
nem fog ez a lány hosszútávon bejönni attilának. túlságosan nyomul és mindenkivel LELKI megbeszéléseket akar tartani. Na ez a lány okoskodó, nem az attila. sztem ennél attila sokkal logikusabb gondolkozású.

Hurri Kán 2011.09.27. 00:48:15

@vancrow: @nathalie:
Úgy látom, sokaknak vannak emlékei róla. :D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem, azért sem fűzöm hozzá. Csak ha előtte lefotózhatom az aurádat!

vancrow 2011.09.27. 00:48:28

@nathalie:
Viszont nem ijedt meg tőle mint Pétertől. Később még hiba lehet, alábecsülni.

kékdelfin 2011.09.27. 00:48:38

@nathalie: féltékeny vagy a jányra?:)

nathalie 2011.09.27. 00:48:45

@Kékdelfin:
hát hallottam már a vodka kúpról, de én valóban a számba tolom az alkoholt.
Ne most ettől a mondatomtól elmegyek hányni.

nathalie 2011.09.27. 00:50:27

@Kékdelfin:
egyébként igen. :D nem az attila miatt. ezekre a lányokra. Pl ilyen az ördög nóri. Rosszul vagyok tőle, hogy a hapsi beveszik ezt az érzékeny királynő típust, aki MINDIG mosolyog és jóságos. Mert ilyen nincs! és mindig undorítóan gonosznak érzem magam mellettük, holott nem vagyok sztem az. csak egészségesen egy kicsit :D

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:50:37

@Kékdelfin: á, kimaradok itt mindenből, mert nem nézem az onlányt. (szándékosan)

@gyvy: már lefotózták. "fiatal voltam, kellett a pénz" :D

sogeking 2011.09.27. 00:51:42

ha valaki arrafelé jár, dobja már meg egy naranccsal ezt a srácot a nevemben

Hurri Kán 2011.09.27. 00:51:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ez ilyen felnőtteknek szóló aurafotó-gyűjtemény volt? :DDD

vancrow 2011.09.27. 00:52:08

Bandyban van erő, bátorság, így értelmezi.

kékdelfin 2011.09.27. 00:52:58

@vancrow: láttad tegnap milyen bátor és erős volt.

nathalie 2011.09.27. 00:53:22

gyerekek! én ezen úgy felbasztam magam, hogy nem fogok tudni aludni :D
ez rosszabb mint az annamari. Az behívott mindenki, aztán elmondhatta mindenki a véleményét. De ez, hogy engem tanárnéni hangon, mintha egy fogyatékos 12 éves lennék idézeteket elemeztetnek magamról, na hát ezt nem. Istenem, jó hogy nem vagyok bent. egy ország utálna meg, ahogy ennek a lánynak felelgetnék.

vancrow 2011.09.27. 00:53:48

V mindenkit megerősít, senkit sem rág-meglássuk meddig jut ezzel a taktikával.

Hódos Hajnalka 2011.09.27. 00:54:44

@sogeking: soge, csináld már vissza az alma avatarodat, mert akkor harapnálak, de ezt nem fogom csókolgatni bazmeg, és nem hiszem el azt se, hogy királyfivá fogsz változni :D

@gyvy: sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom ezt az információt. :DDD

@vancrow: hogy mi van benne???

kékdelfin 2011.09.27. 00:54:45

@nathalie: szerintem a lándohány mellé igyá' egy kupicával. oszt rilaksz!

Jájj, bandit lekeverték. Nem érdekel "ez" senkit.

Hurri Kán 2011.09.27. 00:55:23

@vancrow:
Nem tudom, én nem kaptam belőle tiszteletpéldányt... :D

nathalie 2011.09.27. 00:56:13

@Kékdelfin:
csak pálinka van cserkópálinka van itthon. azzal még ismerkedem csak.

vancrow 2011.09.27. 00:56:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Egyenlőre minden van benne amit mondanak neki, a bólogatás püffög a mellkasán...

nathalie 2011.09.27. 00:57:33

istenem! ezzel a lánnyal akarja megnyeretni az rtl első nőként a versenyt.

beacska 2011.09.27. 00:57:33

@nathalie: ez csak ugyanolyan, mint a Péter játéka. mindenki annyira merül bele, amennyire akar. csak itt most nem a többiek előtt történik...

vancrow 2011.09.27. 00:58:34

@beacska:
Nem is lesz szimpi senkinek ez a félrehúzás, Péter legalább eléjük állt

beacska 2011.09.27. 00:58:35

@nathalie: ne húzd fel magad :DDD nyugiii

nathalie 2011.09.27. 00:58:39

@beacska:
hát péteré sem tetszett. de tudom, hogy ezeket az rtl dobja össze. Nekem a stílussal van problémám.

kékdelfin 2011.09.27. 00:58:44

@nathalie: az fincsi, nyomassad anya! de ne hezitálj, nézd az eget, hadd szóljon.

Hurri Kán 2011.09.27. 01:00:28

@nathalie:
Toljad. :D

@vancrow:
Lehet. Mivel még kiskorú vagyok, nem nézegethetek ilyet. :DDD

nathalie 2011.09.27. 01:00:29

hát pedig gergő idiótákra baszod a napot...

kékdelfin 2011.09.27. 01:00:41

na, rendező nem tudjda, hova kapcsoljon. gergő, attila szid valakit, valakiket. bandi fogós kérdést intéz verának.

vancrow 2011.09.27. 01:01:02

"nem akar faszságokkal foglalkozni, helló, hol is vagy?!?" :)

Hurri Kán 2011.09.27. 01:01:53

@Kékdelfin:
Szerszámokról beszélgetnek?

vancrow 2011.09.27. 01:01:58

Gergőt túlnövi a társaság...veszíti a kontrollt

kékdelfin 2011.09.27. 01:02:05

annamari az, hé! hát nem tudjátok?

nathalie 2011.09.27. 01:02:08

@Kékdelfin:
sztem semmi fogós kérdés nem hangzott el. Csak a csaj tudja hogy így kell nyalni bandikának, hogy HŰHA, DE RAVASZ KÉRDÉS!

kékdelfin 2011.09.27. 01:02:47

@gyvy: ja, csak azt nem hallottuk, hogy csípőfogó, vagy harapó.

kékdelfin 2011.09.27. 01:03:20

@nathalie: szerintem valami orbitális fasságot kérdezett tőle.

Hurri Kán 2011.09.27. 01:03:34

@Kékdelfin:
Egyik sem hangzik túl jól.

vancrow 2011.09.27. 01:03:57

"Vagyunk itt hatan" Attila. Ennél azért kicsit többen már :) Nehéz önteltnek lenni ilyenkor

kékdelfin 2011.09.27. 01:04:05

@gyvy: de lehet, hogy csőfogó

nathalie 2011.09.27. 01:04:12

a "vágen sie?"-ért gergőt visszaküldeném a sittre.

vancrow 2011.09.27. 01:05:31

Kicsit kavart a kártyákon az új bevonuló, majd mindenki alszik rá egyet.

kékdelfin 2011.09.27. 01:05:37

@nathalie: te teljsen kész vagy. elfogyott a cigi? a vég az lesz, amikor attilát szidod:)

vancrow 2011.09.27. 01:06:17

Előbb még isznak rá egyet, végülis, holnap nincs meló. :9

kékdelfin 2011.09.27. 01:06:40

a csajokat nem közvetítik? érdekelne.

vancrow 2011.09.27. 01:07:40

Ott zizeg már mindenki a konyhában, az italvályúnál

nathalie 2011.09.27. 01:07:51

@Kékdelfin:
azért annyira nem fognak elfajulni a dolgok. egyébként elfogyott a cigi. sírni tudnék ettől. fel kell kutatnom a lakást, néhány helyre dugtam még régebben.

beacska 2011.09.27. 01:08:37

csúnya lesz a holnap reggel is :DDD

kékdelfin 2011.09.27. 01:08:40

@nathalie: szomszéd?:)
egyébként szokj le róla, és soha nem lesz ilyen problémád;)

vancrow 2011.09.27. 01:09:01

@nathalie: 10 dekket ha kibontasz kijön egy cigi, csak kicsit kormos az íze :D

sogeking 2011.09.27. 01:09:33

Seherezádé is magassarkúban

nathalie 2011.09.27. 01:09:41

@Kékdelfin:
rajta vagyok az ügyön.mármint a leszokáson, nem a szomszédon. :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:09:45

bammeg seherkének az a fehér topánkája. úristn!

kékdelfin 2011.09.27. 01:10:19

@nathalie: szomszédon szokj le róla;)

Hurri Kán 2011.09.27. 01:11:16

@Kékdelfin:
Ma nem. MA női nap van. :D

nathalie 2011.09.27. 01:11:41

@vancrow:
egyszerűbb ha begyújtom a hamutartót, és belélegzem a füstöt.:)

Kicsit zavar, hogy attila nem tud olvasni, no de hát nem lehet mindenki tökéletes.

vancrow 2011.09.27. 01:12:24

@gyvy:
Frankón Nőnap vagy ez para?

nathalie 2011.09.27. 01:13:08

@Kékdelfin:
jóképű a szomszéd, akár még működhetne is. :)

vancrow 2011.09.27. 01:13:12

@nathalie:
Szerintem tud, csak nem mutatja, ez taktika, hagy másokat felolvasni...:)

nathalie 2011.09.27. 01:14:09

@vancrow:
lehet nem is ez a feladat :D:D

kékdelfin 2011.09.27. 01:14:25

@nathalie: és te is jóképű vagy?

Hurri Kán 2011.09.27. 01:14:45

@vancrow:
Szerinted? :)))

@nathalie:
Van felesége?

nathalie 2011.09.27. 01:15:54

@gyvy:
valami nő ott lakik vele. Néhány napon megpróbálom elhitetni magammal,hogy a huga, de sztem nem...szomorú :(

vancrow 2011.09.27. 01:15:57

Zavart érzek ott bent az Erőben. Ideje már. :)

vancrow 2011.09.27. 01:16:34

@gyvy:
Legugliztam, nincs, csak para volt. :)

sogeking 2011.09.27. 01:16:49

@nathalie: csinálj neki bundáskenyeret

kékdelfin 2011.09.27. 01:17:00

a peti kicsi, vagy a többi nagy?

nathalie 2011.09.27. 01:17:53

@sogeking:
most? végül is pont kenyér meg tojás van itthon. meg pálinka.
de egyébként másé nem kell.

vancrow 2011.09.27. 01:18:46

Tortát nyesnek. A Borgnak holnap kalóriaégetés lesz.

kékdelfin 2011.09.27. 01:19:27

muffin, az, nem máffin, muffin, ahogy írjuk. áááá!

vancrow 2011.09.27. 01:19:33

@nathalie:
Pedig a szomszéd fűve mindig zöldebb.

nathalie 2011.09.27. 01:20:07

istenem.tortát is hozott.

vancrow 2011.09.27. 01:20:49

Ez az Elvis frizu azért büntet az új csajon.

Hurri Kán 2011.09.27. 01:20:56

@nathalie:
Ezek szerint jóképű a szomszéd. Mármint neked az. :D

@vancrow:
Az hát, Bólintottam. :D

kékdelfin 2011.09.27. 01:21:13

és milyen lesz verának a haja, ha nincs fodrász? vagy minden reggel feltupírozza-lakkozza-tartósitja?

nathalie 2011.09.27. 01:21:14

@vancrow: hála istennek ezt a mondást sose tudtam igazán magamévá tenni :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:21:48

@vancrow: egy rugóra jár a szemünk;)

nathalie 2011.09.27. 01:22:22

@gyvy:
nekem az. de hát nekem ebből a szögből lassan attila is az lesz, úgyhogy ez nem mérvadó :D

vancrow 2011.09.27. 01:23:03

@nathalie:
Most elgondolkoztam, melyiket sikerült! :)
@Kékdelfin:
Nézem, csodálom már egy ideje, kikívánkozott :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:23:25

"Gyűlölöm zsigerből ezt a nőt. De jó fej."
jól hallottam, tényleg ezt mondta veronika?

vancrow 2011.09.27. 01:23:35

@nathalie:
Ez az a szög amire másnap nem emlékszel? :D

vancrow 2011.09.27. 01:24:30

@Kékdelfin:
Péterre is azt mondta rafkós, veszélyes - de ez jó. Tud élni!

nathalie 2011.09.27. 01:24:46

@Kékdelfin:
és veronika érzi!!! végre valaki.

nathalie 2011.09.27. 01:25:26

@vancrow:
reméljük ez lesz az szög. :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:25:35

@nathalie: neked is szimpatikus, de gyűlölöd?

Hurri Kán 2011.09.27. 01:26:25

@nathalie:
Nézd máshonnan a monitort. :D

@Kékdelfin:
Részög.

vancrow 2011.09.27. 01:26:26

Jó pontot fog kapni, tényező lesz.

nathalie 2011.09.27. 01:28:08

@Kékdelfin:
azt mondta jófej, de zsigerből gyűlöli. Fordítok (veronika kicsit primkó ehhez):
játsza itt a jófejet, de zsigerből gyűlölöm, mert ezt nem szopjuk be (Bulcsú)!

Spéter46 2011.09.27. 01:28:09

Feri elment a messzi Budapestre szerencsét próbálni, a család kint az utcán búcsúzott a kedvenc szűztől. Aztán szépen tömött sorokban bevonultak a házba, csak az öreg fatert kint felejtették az úton a tolókocsijával és hermonikájával együtt. Lehet, hogy az öreg azóta végig herflizte az összes háborús nótát, és már kezdi unni ezt az egész szar forgatást!
Engem a Macskajajj-ra emlékeztetett!:)

kékdelfin 2011.09.27. 01:28:31

na, most peter parázik úgy a csajtól, mint attila petertől?

vancrow 2011.09.27. 01:28:33

@nathalie:
Ez szög az lesz! Kétség férni nem :)

Hurri Kán 2011.09.27. 01:28:50

@Kékdelfin:
Amire másnap nem nem emlékszel. :)

nathalie 2011.09.27. 01:29:50

@Spéter46:
engem is! pont ma mondtam, hogy nézze meg valaki a kisfilmet, mert engem a macskaja-üvegtigris kombójára emlékeztetett. Meg is dícsértem magamban azt aki összehozta azt a kisfilmet.

vancrow 2011.09.27. 01:30:20

@Kékdelfin:
Pedig ő az összeugrasztó gaméval jött...

vancrow 2011.09.27. 01:31:07

Gergő már fúrja, vmi nincs meg benne. Hol a magabiztosság?

Hurri Kán 2011.09.27. 01:31:20

Veron szája nem fér a vizesüvegre rá... Be kell fel kell neki szerelni egy önitatót valahová.

kékdelfin 2011.09.27. 01:31:35

ez rafkósabb meglepi volt. peter fosik.

vancrow 2011.09.27. 01:31:59

@nathalie:
Hát te valami nagyon aranyos vagy :)

nathalie 2011.09.27. 01:32:46

@vancrow:
most mit mondjak? egy mondatot nem tudok leírni, vv-t nézek éjszaka fél kettőkor, és még ezt az attilát is kedvelem :) nincs mentségem.

vancrow 2011.09.27. 01:33:10

@Kékdelfin:
Kezdődik a játék lassan, vége a dínom dánomnak.

kékdelfin 2011.09.27. 01:33:56

@vancrow: jaja. Jövő héten lesz már jelölés, vagymiaz?

vancrow 2011.09.27. 01:35:03

@Kékdelfin:
Megmérettetés! Csak aszem csak az első párbaj után, but who knows

vancrow 2011.09.27. 01:36:00

@nathalie:
És magadban megdicsérted a kisfilm készitőjét! (nehogy elfelejtsük) :)

nathalie 2011.09.27. 01:36:07

@vancrow:
aranyos? hát köszönöm. ha irónia volt, akkor is :)

Hurri Kán 2011.09.27. 01:36:56

Jó éjt mindenkinek. :)

nathalie 2011.09.27. 01:37:43

@vancrow:
tényleg így dícsértem meg először. nem volt kinek mondani :)

vancrow 2011.09.27. 01:38:17

@nathalie:
Ilyenkor már iróniára nincs energia :) Csak kicsúszott, de szívesen.

Spéter46 2011.09.27. 01:38:19

Az Istenit! Hát nem az NDK-s úszócsaj került be :(((
Ráadásul Lilu megígérte neki, hogy határtalan lehetőségei lesznek bent a Villában a szűz Lúzer Bandinál, akinek lehet, hogy még nőni is fog a fasza.Láttam a fürdőző Veronika arcán, hogy ő nem hisz az ilyen csodákban!

vancrow 2011.09.27. 01:38:47

@gyvy:
Meg sem várod a Számot?!? :) A szimpindexet

nathalie 2011.09.27. 01:38:49

KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!

igazam lett. Nem szopta be Attila! Na hol hülye ez a gyerek?! sehol.

vancrow 2011.09.27. 01:39:36

8as, mint péter. Na most lesz dara survivor landen! :)

vancrow 2011.09.27. 01:40:37

@nathalie:
Igazad lett :)
Tartsd meg eme jó szokásodat

nathalie 2011.09.27. 01:41:41

@vancrow:
imádom amikor igazam van! azt sajnálom ilyenkor, hogy soha, senki nem örül velem igazán. az emberek irigyek :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:42:30

@nathalie: jajj, én veled örülök most!

vancrow 2011.09.27. 01:44:15

@nathalie:
Dehát megérthetnéd, mások is azt szeretik...mégsem lehet mindenkinek igaza! Csak neked :) És látod Delfin veled örül...

Spéter46 2011.09.27. 01:44:27

@nathalie: Bocs nem akartam Tőled lopni!
Tudom, hogy megbocsáthatatlan, de nem olvastam ezzel kapcsolatos értekezésed!

nathalie 2011.09.27. 01:46:11

@Spéter46:
ugyan kérlek! tényleg öröm volt, hogy másnak is feltűnt:) a légycsapós jelent volt egyébként a legjobb. utána a pakolós. Bár jobban örültem volna ha anyu kolbász helyett KALBÁSZT mond, de hát nem lehet minden tökéletes :)

kékdelfin 2011.09.27. 01:46:14

szopatják bandit. karaj!!

nathalie 2011.09.27. 01:47:28

@vancrow:
jaj, néha kimondom másnak, hogy "JÓLVAN BAZD MEG?IGAZAD VAN! MOST JÓ?"
szóval el szoktam ismerni, ha másnak is igaza van. szerinte... :D

nathalie 2011.09.27. 01:48:32

@Kékdelfin:
nálunk inkább: kaaalbász. jó nyitott a-kal :D

kékdelfin 2011.09.27. 01:49:03

most nézem, bandinak már nincs a homlokára fésülve a haja.

kékdelfin 2011.09.27. 01:49:40

@nathalie: ahha. Gondoltam, hogy tájszólása válogatja. Merre az a nálunk?

nathalie 2011.09.27. 01:49:50

meg van a kóbász, de az már nagyon tájszólás :D:D

na indulok aludni. sziasztok. jó éjszakát!

vancrow 2011.09.27. 01:50:08

@nathalie:
És el is hiszem neked. :)

vancrow 2011.09.27. 01:51:15

V nem adja fel az észosztást még kettőkor sem...

kékdelfin 2011.09.27. 01:52:43

na, akkor én is joccakát!

vancrow 2011.09.27. 01:55:07

Akkor mindenki balra el! Jó éjt

vancrow 2011.09.27. 02:04:23

Kihasználva az alkalmat hogy egyedül maradtam és senki sem ugat le, kijelentem hogy ez egy összeszedett csajszi, és jó játékos lesz :)

beacska 2011.09.27. 07:38:34

lehet vmit tudni arról, hogy Vera milyen végzettségű? ő is szociálpedagógus? ;D

beacska 2011.09.27. 07:43:11

@vancrow: nekem is szimpatikus volt a pálinkázgatásnál pl. Nincsenek önértékelési problémái, nem fog hisztizni, cirkuszolni feleslegesen

avanivi 2011.09.27. 07:53:28

Veronika a Bélucit a zuhany alatt asszem egy életre hazavágta ! "Ez még nőni fog ?"

Az tetszett, hogy miután a Dya elmesélte a masszírozást, felügyelet alatt tartották Bélucit a fürdőzés alatt.Négyen ellenőrizték a zuhanyozást.

avanivi 2011.09.27. 07:54:59

@beacska: Kiderült kinél van a kulcs ?

beacska 2011.09.27. 08:02:14

@avanivi: nem. és nem is értettem. Én Péterről lemaradtam, de utána nem érzékeltem, hogy vki az idézeten kívül kulcsra is ráharapott volna...nem tudom, hol lehet.

Illetve, vmi olyasmit mondott, hogy mindenkinél van egy, de majd eldől melyik nyitja....vagy hasonlót...tán az ÖF-ből kiderül

BarBwire 2011.09.27. 08:21:33

Pálinkás jóreggelt, mi volt az aji? Szupcsi lenne megtudni. Kérem valaki írja majd le.
@avanivi: Béla? Milyen Béla? De bandika nem sok vizet fog zavarni. Kirakják a malac mellé, ha túl sokat tapiz.

kékdelfin 2011.09.27. 08:22:36

@avanivi: @beacska: A kulcsról kriszfiú is kérdezte. Nem mondta el.
Végzettségéről nem hallottam. A munkájáról kérdezték, értékesítő, meleg burkolatokkal kereskedő cégnél.

dr. gernika 2011.09.27. 09:47:10

@avanivi: Az hatalmas volt, ahogy ki-be járkáltak. :D

nathalie 2011.09.27. 09:48:36

@BarBwire:
Vera ajándéka?
Bevitt egy kosár muffint, mindenkinek személyre szabottan volt benne egy idézet, mármint a muffinba belesütve, ami elméletileg a lakókra vonatkozott. Lakók egyenként bementek a nyugiszobába hozzá, megették a sütit, felolvasták az idézetet, majd Vera tanítónénis,pszichodokis keresztkérdései közepette elemezték az idézetet és kitárták lelküket.

genevieve 2011.09.27. 09:53:02

@Kékdelfin: szerintem ha tényleg tényező lesz a csaj, akkor ezt a kulcs szöveget csak belógatta a társaságba és most minden pasi azon izgul, hogy ő lehet-e a nagy Ő?:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.09.27. 10:06:47

Jó reggelt Mindenkinek!

@beacska: majd nézd meg az oldalunkat, plíííz, és reflektálj is :P:P

@nathalie:

Ez olyan szép és megható lehetett:):)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 10:08:19

@nathalie:

Ááááá az ilyen tantónénis dolgok közben, mindig úgy érzem, hogy 10 éves vagyok, és Emőke néni azt mondja nekem, hogy milyen fájdalmas neki az, hogy az f betűim nem úgy kerekednek ahogy kellene. Közben végtelenül sértődött pedagógusarccal néz rám.

nathalie 2011.09.27. 10:08:40

@ladyandhenk:
valakinek biztosan. Én szimplán csak értetlenkedtem :D:D

kékdelfin 2011.09.27. 10:09:43

@genevieve: Ahogy emlékszem egyedül kriszfiú volt ráizgulva nagyon a témára. A többieket mintha annyira nem érdekelte volna. Persze ettől belül mindegyik izgatott lehet.

nathalie 2011.09.27. 10:10:34

@Nard:
"sértődött pedagógusarc" :D:D:D és tényleg van ilyen. egy cseppnyi csalódottsággal átitatva :D
(mielőtt bárki lebasz:vagy pedagógus a családban, semmi bajom velük)

genevieve 2011.09.27. 10:12:48

@Kékdelfin: szerintem az mindenki fantáziáját megmozgathatja, hogy talán ő lehet a vágy tárgya:-)
még akkor is ha nem tetszik neki a csaj...tudod, ahogy attila is mondta: nem tetszik neki sehe, de azért dugná...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 10:27:53

Viki és Beatrix kibeszélik a villalakókat: www.valovilag.hu/video/142005

Viki megmondja a frankót Kingával kapcsolatban: www.valovilag.hu/video/142117

beacska 2011.09.27. 10:28:23

@ladyandhenk: van új bejegyzés? nem találom :((((

genevieve 2011.09.27. 10:34:44

@Peter_Cs: neked tobzódás ez az új vv:-)

beacska 2011.09.27. 10:36:21

@ladyandhenk: sztornó az előbbi, MEGVAN ;D még nem olvastam, szaladok...

BarBwire 2011.09.27. 10:47:27

@avanivi: Nembaj, tényleg olyan Bélás a tag.

BarBwire 2011.09.27. 10:48:48

@nathalie: hozhatott volna ide is. Biztos feladat volt (hogy én hogy utálom ezt a bejöttem-elemezzünk dolgot)

nathalie 2011.09.27. 10:50:24

@BarBwire:
persze. az volt. de attól még az a stílus...

BarBwire 2011.09.27. 10:51:38

@nathalie: majd megnézem, de még picit munka...

dr. gernika 2011.09.27. 11:00:45

@nathalie: Én is kiugrott tanár vagyok, és tegnap este a háziszemüvegemben előadtam neki egy ilyen monológot. Szegény azóta sem tért magához. :)

mocskosmacska 2011.09.27. 11:09:46

Villalakók mi miatt utálják a bejövetel miatt az újakat? (Csak a fiúknak hozott ajándékot, csak a dyát masszírozta, mindenkivel bunkó volt stb.) Amikor mostanra már tök egyértelmű, hogy ezeket a dolgokat az rtl adja az új lakóknak.

mocskosmacska 2011.09.27. 11:13:07

Attila karaktere azt hittem érdekes lett, de átment kinga pincsikutyájába. Szerintem neki ez lesz a veszte, mert ez így dögunalmas.
Mellesleg, ha annyira meg akarja dugni a csaj, az pofonegyszerű lenne. Kinga nem tud létezni anélkül, hogy valaki nem lenne ott mellette mindig. Villában nincsen apu, anyu, kopasz maffiózó, így marad attila. Attilának csak annyit kellene tenni, hogy bejelenti kingának, hogy látja, hogy ő nem jön be a csajnak, nem akar vele testi kapcsolatot, hagyják a picsába az egészet. Aztán két napig nem szólna kingához, hanem melindának udvarolna. Pár nap után kinga bármire hajlandó lenne csak visszakapja a mankóját.

MissX 2011.09.27. 11:13:15

most, hogy elolvastam az éjszakai műszak termését, megyek és megnézem miről maradtam le.

MissX 2011.09.27. 11:15:12

miért búcsúznak a családtagok, barátok a bemenőktől, hogy vigyázzon magára? basszus, csak egy villába megy be.

nathalie 2011.09.27. 11:26:49

@gernika:
ok. közben leesett nekem is :)

nathalie 2011.09.27. 11:27:46

@gernika:
ok, leesett.

(a hozzászólásaim meg eltűnnek...)

nathalie 2011.09.27. 11:28:19

nem, mégsem tűnnek el.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 11:29:33

Ezek csak nekem tűntek fel az új bekö(l)tözőkkel kapcsolatban?

- A bemutatkozó filmek fele sem igaz, és még jóindulatú voltam...
- Mindig az kerül be, aki már a savazáson sikeresen magára haragítja leendő villatársait, illetve mindig azt tereli veszélyes terepre a "mű sorvezető", aki be fog költözni...
- Mindig az nyer a három jelölt közül, aki már az indításnál is vezet.
- Akinek valamelyik játékos kimondja a nevét, az veszíteni fog...
- Minden új beköltözőnél megállapítják, hogy ennél rosszabb már nem jöhet (be).
- Aztán kiderül, hogy mégis...

avanivi 2011.09.27. 11:45:44

@King of Shadows: Azt gondoltam én is , hogy a Crisztofer a legrosszabb, de látod rácáfol az élet, és megjelenik Bandi !!

dr. gernika 2011.09.27. 11:46:23

@Peter_Cs: Annyira ízléstelennek tartom, hogy a sunatörölgetéseket is bevágják műsorba. Jó, mutassák meg a cicivillantásokat (hozzáteszem, Seheréé is elég nyomi lett), de az ilyeneket miért kell?

vancrow 2011.09.27. 12:32:36

@mocskosmacska:
Vannak lányok akik csak akkor hajlandóak szexuális kontaktusra ha ők is akarják. Tudom hogy felháborító, de ez van :) (persze nem állíthatom Kingácska közéjük tartozik)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 12:33:24

@gernika: Gondolom, a mindent megmutatunk szellemében.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 12:35:42

@avanivi: A Bandi az a Gyurcsány utánzat? Amint megláttam, elkereszteltem L'Qró-nak...

@genevieve: Akkor jó. :)

FGSuperman 2011.09.27. 12:41:03

Volt valami érdekes este?

Az alkoholista Éva volt mostansàg a belevalòban?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.27. 12:42:49

Tudja valaki, hogy hova lehet képet feltölteni, aztán idelinkelni? Lementettem az ostoba, fekete hajú csaj (nem a "Vejonyika") fejét, amikor kiderül, hogy valamelyik nőnek együtt kell zuhanyoznia az L'Qróval. Szerintem arról a pofáról festették a Sikolyt is...

Dragonair 2011.09.27. 12:50:06

mit találtam: VVAttila hosszú hajjal...blee jobb a rövid sztem
newsee.hu/tartalom/vvattila-laptulajdonos-hossz%C3%BA-hajjal

Albino Vernyul 2011.09.27. 12:56:06

Duki&Beci uj klipp.. Szines szemuveg ajanlott...:)

www.youtube.com/watch?v=1TbTLMkrTFs

MissX 2011.09.27. 12:59:33

@Albino Vernyul: ez a duki ez olyan mint a fluor, hogy egyszer csak lett a semmiből? baj-e hogy nem tudom kicsoda? :)

Albino Vernyul 2011.09.27. 13:56:00

@Nard: Nem, nem, Svaby el nem ismert fattya...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:12:05

@Albino Vernyul:

South Parkból beugrik róla Bono. A legnagyobb darab szar. :)

Sváby is jó tipp! :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:15:11

@King of Shadows: Höhö, őt masszírozta, csodálod? :)
@Albino Vernyul: Én is letagadnám.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:25:46

@gernika:

Hát igen, jobbakat húzok le a wc-n mint Bandika :)

dr. gernika 2011.09.27. 14:35:10

@Nard: Bármelyik jobb lett volna helyette, az életképtelen wow játékos, vagy a halmozottan hátrányos ámde jólelkű, de neeeeem az ertéelnek az arcoskodó recskagép kell.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:37:50

@gernika:

Feri lett volna a legjobb választás. Az tényleg csak nyomi, de jószándékú. Szerintem tök jó arc. A Tomi mindenképp kieső, de elég jó poén lett volna, ha elmeséli a Borgnak, hogy milyen jól nyomja HC ICC25-ben a dpst. :D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.27. 14:45:55

@Nard: A Borg az Annamari (vagy BTA vagy Halál vagy mi az ő kanonikus neve?) vagy van egy még borgabb?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.27. 14:52:10

@Yooha:

A Borg nem 1 személy, hanem egy tudatközösség. Így neveztük el a szilikoncsöcsűeket. Ők a Borg. Asszimilálnak. Az ellenállás hasztalan.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.27. 14:55:12

@Nard: Le vagyok maradva, ha ez a naponta 618 db hozzászólásban volt, akkor szinte behozhatatlan a hátrányom. De majd egyszer kizárom az asszonyt a lépcsőházba és megnézek egy részt, élő hogyvoltozással.

nathalie 2011.09.27. 15:09:15

@Nard:
én is ferinek drukkoltam. De lássuk be, ha bemegy, meg is nyeri :D sztem ezért nem kerülhetett be. Tuti poén forrás, ráadásul jólelkű, egyszerű gyerek és lehet olyanok is elkezdenek szavazni akik eddig nem tették (én) :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.27. 15:21:56

@Nard: Elkélne oda egy Janeway kapitány!!!

reKorrekt 2011.09.27. 15:28:27

@Nard:
A Borg hasonlat mellett:
- a Borg is félig "műanyag"
- a Borg is csordában gondolkodik, nincs egyén, egyéni tudat, egyéni akarat
- a parancsnoki hajó gömb (fagolyó) alakú
- időnként a Borgnak is sok időt kell egy energia-fülkében töltenie
Ellene:
- a Borg a tudást is asszimilálja
- a Borg azonnal képes alkalmazkodni

Hamánkockulunk, de Te nyertél :)

KvakCaptain 2011.09.27. 15:30:12

@reKorrekt: hát ók asszimilálták tudásukat. Sok nulla sokra nem megy.

BarBwire 2011.09.27. 15:45:35

@reKorrekt: Nem kocka volt a hajójuk?

fran7 2011.09.27. 15:57:26

@reKorrekt: Miben szerepelt ez a Borg? a VV-n kívül?

Zelefánt 2011.09.27. 16:01:34

@fran7:
Teniszben egész magasra jutott... :)

reKorrekt 2011.09.27. 16:13:23

@BarBwire: A sima őrjárat vagy felderítőhajó az kocka alakú, a kiemeltebb küldetéssel bíró vagy parancsnoki hajók viszont Borg gömbök. Tapasztalatom szerint legalábbis :)
@fran7: Star Trek (nem akartad tudni :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.27. 18:34:59

Hát menetek tik a piába :S.1121 komment??Na,ezt se fogom elóvasni.Utolsó???

B.Andita 2011.09.27. 21:25:16

Halihó, na most ti hol vagytok? Nem itt kell lenni?

B.Andita 2011.09.27. 21:26:57

Jaaa....nem.... :-)))

francesco90 2015.11.13. 08:49:03

Uhhh emberek ez de régen volt. :D Jó volt olvasni és köszönöm így nagyon nagyon sokkal később mindenkinek aki szavazott. Nem tudom mennyire érdekes, de megtaláltam szerelmem, együtt élünk már 3 éve, dolgozunk és éljük a kis életünk. :) Az a szalámis dolog pedig nem úgy volt...nem mondtam hogy ciki csak oda vágták és a csomagomban amit vittem magammal tényleg ott volt egy rúd szalámi házi savanyúsággal és befőttel. Nagyapám azóta sajnos már nincs köztünk, a harmonikáját vele temettük el. Jut eszembe a wartburg megvan még :D Igaz már csak a faluban üzemel mert erősen nyugdíjas korú. :D Volt abban a videóban egy két dolog amire nagyon rápörögtek, de 90%-ban igaz történet, nálunk ilyen volt a család a mindennapi dolgok. Akkor pacsi a srácoknak és puszi a csajoknak, Feri voltam. :)

francesco90 2015.11.13. 13:28:34

na te is egy ketrecben nőttél fel....

francesco90 2021.06.27. 22:47:25

Lehet kicsit megkésve 10 éve, de én vagy a Feri. Elkell mondja, hogy egyáltalán nem volt ciki a savanyúság szalámi pakolós rész. Egyszerűen egy felvételen kimondatták velem és oda vágták, úgy ahogy elég sok mindent. 8 órát forgattak a pár perces anyaghoz. A család viszont igaz, a szeretet és a sírás is igaz volt mert azt mondták, hogy most azonnal indulunk a beszavazó előtti felkészítőre és bucsuzkodjunk aztán indulunk is. Szóval tényleg bucsuzkodjunk bár aztán nem kellett menni sehova de úgy lett őszinte. Szegény papa miatt őrizzük ezt a kis videót, ő azóta meghalt. Nagy zenész volt a családban, szájharmónika, dob, cimbalom, hegedű volt a hangszere. Én is Sok mindenen játszom hála neki és géneknek. Azóta eltelt pár év és rengeteg minden történt. Tavaly 8 év után egybe keltünk a párommal. Élünk és virulunk.

francesco90 2021.06.27. 22:48:37

@francesco90: Hupsz, most láttam, hogy már kommentelnek egyszer. Na sebaj egy kis frissítés 5 év után.
süti beállítások módosítása