Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A vámpír, a vérfarkas, és a szellem s01e02

2011. szeptember 24. 11:00 - _dé

A második epizódunk egy gyors biológiai magyarázattal indít, ha eddig nem láttunk volna a vérfarkassá válás színfalai mögé. Georgeot meglepi egy horgászkalapos figura az erdő közepén, hogy tudja micsoda, azt is, hogy hol lakik, és felajánlja neki (vérfarkas lévén), hogy segít neki megkönnyíteni az életét.

Eközben Mitchellben felébred a szociális énje, áthívja a szomszédságot, és próbál úgy tenni, mint aki normális. Ezután befogadja Tullyt is, a kalapos figurát, aminek egyedül George nem örül. A napja bearanyozásaként, egy igen antipatikus főnővér leteremti szegény gyámoltalan beteghordozónkat a lábáról.

Tully belekezd az okításba, hogy változzon át a legkevesebb vérontással a kis farkas fiú, majd ki is bővíti a tanulmányait egy kis hogyan döngessünk meg valakit az első randin kurzussal, és egy belső uszítás a házon belül tanfolyammal. Pár hét alatt George Tully kicsi énje lesz, így mikor a főnővér bocsánatot kér tőle, előadja a Tullytól tanult csajozós szövegét, ami mondanunk sem kell, nem sül túl jól el.

A nagy farkas eközben rámegy a szellemlányra, akinek a bokáján csordogál a híg kaki, annyira megijed a kefélés gondolatától is. Tullyt sikerül kirakniuk, és ennek örömére megnéznek egy vámpír pornót így hárman együtt békés családi körben, amit az első részben átváltoztatott vámpír lány küldött Mitchellnek, hogy emlékeztesse arra, hogy miből marad ő ki a vega étrendje miatt.

Tully felakasztja magát az átváltozó menedékükön, persze a báránylelkű farkas srác megmenti az életét, és együtt változnak aznap éjjel át. Mindezt azután, hogy kiderül, Tullynak köszönhető, hogy George vérfarkas lett annak idején..

Természetesen ennek a résznek is úgy lesz vége, hogy Mitchell, a vámpír szenved, mert éhes, elő is keresi a vámpír sexes DVD-t a kukából, és a többit hál'istennek már nem mutatják.. (a fenti kép illusztrálja, milyen képet vág George, mikor rányit)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása