Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x03 - Kilátszik a malacpersely!

2011. szeptember 22. 18:17 - szabóZ

Szerdán is folytatódott az anyóskereső, elnézést a feleségkereső műsor, ráadásul megint Till Attilával, Peller Mariannt biztos nagy generálra küldték a beszédszintetizátor meghibásodása miatt.

Megint élőben kapcsolják a villát, elnézést a rezidenciát, ma kell döntenie Ircsi anyósnak, hogy kit is küld Mása mellé a kszavazásra. Mása legnagyobb hibája ugyebár az, hogy komolyan vette a KDNP nagycsaládos jövőképét, csak a családfőről szóló apró betűs részt nem olvasta el. Két gyereket nevel egyedül, na. Mása olyan arcokat vág, mintha bemelegítene egy igen cselekményes pornófilm nyitójelenetére, Csoki mamája pedig homályosan közli, hogy ő tegnap a szabad ég alatt aludt. Mintha bárkit is érdekelne.

És akkor az anyukák keddi döntését jól levetítik a fiúknak, ami azért elég rémisztő lehet bárkinek, aki a XIX. század utolsó évtizede után született. Marián jól kis bukik, hogy az anyja Mása ellen szavazott, mert ugye őt nem zavarja a két gyerek. Sziló ellenben azt az álláspontot képviseli, hogy az anyja már felnevelt két gyereket és biztos jó döntést hozott. És egyébként is, miért kérdőjelezné meg az anyja választását? Hahó, öreg, talán azért, mert valóságshow ide, szabályrendszer oda, valójában olyanba ugat bele, amihez semmi köze?

 

Ircsi anyós és Ági anyós jól összevesznek valamin, de már senki nem érti, hogy akkor most Ircsi rálépett Ági lábára, vagy Ági beszólt Ircsi fiára, vagy egyszerűen csak szoftverproblémái vannak mindkét anyósegységnek.

Kanapén rohadás, mindenki melegítőben, a férfiak a körülzárt kanvillában alsónadrágban, a lányok és az anyák megviselt pólóban. Ez utóbbi azért rémisztő, mert kortól függetlenül minden nő ugyanúgy néz ki: mint a csepeli fitneszcenter bérletesei, és így mindenki láthatja, hogy mit is tesz a női testtel két évtized házasság a magyar rögvalóságban.

Három lány érkezik a férfi részlegbe ebédre, a férfiak klipen vágják a hagymát, a nők meg öltöznek, végre látszik, hogy szinte mindegyik nonfiguratív sormintát varratott magára. A lányok bemutatják az anyósoknak elsőrandis ruháikat, felvonulnak, a legtöbben kiégett pornósztárnak öltöztek, de van köztük pár, aki szombat hajnalban részegen az Ötkertből hazafelé támolygó pr-asszisztensnek öltözött. Azért az meglepő, hogy a lányok mindegyike gátlás nélkül rázta a seggét hat ötven feletti anyuka előtt: ide nézz, mama, ilyen vagyok, ha beindulok.

Végül Csenge, Mónika és Petra kapja a legtöbb szavazatot, ők mehetnek át a fiúkhoz. Megint visznek magukkal evőeszközt, biztos két szettre már nem futja a Tv2-nek. A randi abból áll, hogy egy nagy fazékból levest szednek, és zavartan röhögnek. Mónika idegesen piszkálja a merőkanalat, talán azért, mert egy teljesen átlátszó miniszoknyában húslevest szürcsölni már nem erotikus: ennek már külön kódneve van a Porntube-on a fétis kategórián belül.

A fiúk és a lányok ismerkednek, Csenge bevallja Petinek, hogy szereti a rágógumi ízű parfümöt, mire Peti rögtön rávágja, hogy ő is. Legalább parfümből elég lesz majd egy dobozzal venni. Marián Másáról fantáziál, de azért Mónikának azért beszól, hogy kilóg a malacpersely. Ha nem tudnák, miről lenne szó, Mónika rögtön képbe hoz mindenkit: hát persze, baszod, hiszen ez alá nem lehet bugyit venni. Hát így válaszol egy igazi feleség, ha valaki megjegyzi, hogy látszik a pinája.

Vuk-effekt, jön Till Attila, és az aláfestő zene még mindig olyan, mintha nem is valóságshow lenne ez, hanem délutáni matiné, Till Attila pedig nem műsorvezető, hanem rajzolt Scooby-Doo nyakkendőben.

Ircsinek kell végre dönteni, de egy ideig még húzzuk az időt, állítólag Ircsiről kell összefoglalót néznünk, de valójában az anyós alig tűnik fel, inkább csak a csajokat mutatják, azokat is leginkább bugyiban. Időhúzás, idegesítő aláfestőzene, Ircsi még csak körülírja, megjegyzi, hogy nem szereti a dohányos lányokat, (minden csaj rögtön leszokik ott, a kanapén), majd hozzáteszi, hogy akit most a vágóhídra küld, az a legtisztább lelkű lány, és mondja tovább, pont úgy mintha egy Édesvíz könyv hátsó borítóját olvasnánk, a végén már azt hisszük, hogy a kiszavazás tulajdonképpen jobb mint egy pezsgőfürdős welness-hétvége. Alexa. Egy fekete hajú lány, aki sír, de hát annyi itt a fekete hajú lány, és annyit sírnak, hogy azért a tragédiát elég nehéz átérezni.

Till Attila magyaráz, mutogat, aztán szinte már csak arra kapjuk fel a fejünk, hogy ez már nem is a műsor, hanem a reklámblokk.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dragonair 2011.09.22. 18:34:34

röhögnék egy ilyen szitun :P bár nem szeretnék gonoszkodni csak picit :]

newsee.hu/tartalom/nemet-mondott-az-olt%C3%A1rn%C3%A1l

Dragonair 2011.09.22. 18:51:59

bocsánat, csak ez jutott egyből eszembe, mikor ezt olvastam :P

biohazard 2011.09.22. 19:40:18

A TV2-nél tényleg olyan suta sügérek szerkesztők vannak, akik nem tudják, hogy ha már csak két versenyző marad, nem a másodikat mondjuk, hanem az elsőt?

nathalie 2011.09.22. 19:40:39

Game of Thrones főcím zenéje ment az előbb ez alatt a szar alatt. Ezt csak úgy használhatja az rtl?

Egyébként hihetetlen, hogy a tv2-nek megint mennyire unalmas,fos műsort sikerült összehoznia. Bámulatos. Hihetetlen, hogy hosszú percig azt kellett nézni, hogy ezek hogyan ugrálnak valami hálóra.
Ráadásul én ezeket a nőket nem tudom megkülönbözetetni egymástól. Bár a faszikat se nagyon...

nathalie 2011.09.22. 19:43:28

Milyen életmód változás? egy órával kevesebb az edzőteremben, egy órával több a plázába? nagyon komolykodnak a fiúk. :)
ez a műsor mindig ilyen unalmas???

nathalie 2011.09.22. 19:45:46

na jó, azt hiszem befejezem. annyira szar ez a műsor,hogy nem tudtam felfogni illetve odafigyelni rá tíz másodpercnél tovább, hogy kérdéseket írnak össze a lányoknak. Azt hittem vlami nagy világmegváltás megy a teraszon :)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2011.09.22. 21:45:06

MALACPERSELY

Csoda-duckó malacpersely!
Na, pénz-költő, erről verselj!
Rázom… csörög! Félbe töröm!
Ez a gazdag életöröm!

Hasad szét a malac burka,
Tekeredik pénzes hurka,
Apró kolbász, csörömp köröm,
Nő pénzügyi hatóköröm!

Gazdag vagyok, milliomos!
Ex-malacka viszont romos…
Megérthetné szegény pára,
Nagy dolgoknak nagy az ára!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/09/malacpersely.html
:)

Dragonair 2011.09.22. 21:59:52

Gyerekek a mostani VV5 adás... Ezek komolyan sötétebbek, mint az előző csapatok. :D Ezekről a némberekről meg a puruttya kölykeikről és nőjelöltjeikről ne is beszéljünk ,)

2011.09.23. 08:21:31

Pár éve szakadatlanul zajlik a magyar televíziózás sötét középkora.
Ha egy esetleges világégés után, idegen civilizációk értékelnék ki a Föld bolygó multimédiás régészeti leleteit, a legnagyobb szuperszámítógépeikkel sem tudnának a látottakkal mit kezdeni.

De azt hiszem mégis csak kezdem kapirgálni: míg az agymosáson veszel részt, nem foglalkozol vele, hogy lassan már nincs mit enni.

Egyébként pedig már-már büntetőjogi kategória, amit a képernyőre tesznek.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2011.09.23. 12:16:55

Csak rövid ideig láttam, amikor a háló után örömködtek egymásnak a fiúk.
Azért az feledhetetlen jelenet volt, ahogy a versenyt megnyerő Szilu (Sziló) törölgeti magáról Petit.

Miss Perl 2011.09.26. 18:49:55

Az alapötlet jó volt. A cél egy olyan réteg bevonása is, akik eddig nem voltak valóságshow függők. De ehhez más szereplőket kellett volna beválogatni. Aki a botrányok, sex, meztelenül fürdőző jelenetek, közönséges viselkedés tetszik, az úgyis az RTL-t nézi. De mivel itt is hasonlóra pályáznak, nagyon elment a műsor a VV5 felé.Hajdú megrótta a lányokat, miért fürdőruhában zuhanyoznak A nagy hír egy párkereső show-ban, hogy az egyik fiú, aki ráadásul egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, nyíltan masztizott pár nap után. Értitek? Pár nap után. Na mibe, hogy ezt kérték tőle, vagy a hírnévért mindenre képes. Az anyja pedig hatalmas méretével, mutassuk meg a nagy magyar anyákat a világnak, füstül mint a gyárkémény,ahogy felöltözik, ahogy viselkedik, az borzalom.
süti beállítások módosítása