Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x02 - Anyósok az idegösszeomlás szélén

2011. szeptember 21. 16:25 - szabóZ

Folytatódik a Magyar Népmesék felnőtt kiadása, a legújabb gyűjtések nem a fonóból, hanem az eddig pornóvillaként működő Tv2-rezidenciából: gonosz mostohák, kikapós mennyecskék, és egy rakás Fehérlófia, akik időnként gyúrnak egy kicsit bicepszre, de azért nagyrészt csak a tökük vakarják, és várják, hogy a király legkisebb lánya elmosogasson.

Ezúttal nem Peller Mariann játszik vidám slágereket az idegeinken, hanem Till Attila vezényli a műsort, ő pedig azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki képes egész mondatokban, folyamatosan beszélni akár két kamera előtt is. Vagyis neki azért sem adunk gúnynevet, ő csak maradjon Till Attila. Vagy csak Till.

A grafikai és az informatikai háttér még nincs teljesen rendben a Hajdu-produkcióban, ez onnan is látszik, hogy csak nem sikerül kirakni a képernyőre, hogy most melyik csajt is sunáznák emelt díjasan a tévénézők. Vagyis, hogy ki fog védettséget kapni.

Ezúttal élőben kapcsolják a rezidenciát, Till mindenkit gyorsan a kanapéra parancsol, az anyósok huppannak, a csajok közül néhány pedig inkább csak bezuhan: ez van, ha valaki magassarkú cipőben próbál meg futni. Amúgy a magassarkú meglepő kivétel, általában papucsban, agyonmosott melegítőben nyomja. Talán el kéne gondolkodnia szerkesztőknek, hogy ideje lenne betiltani a melegítőt, az fix, mert lassan mindenki úgy néz ki, mintha anyós lenne. Kivétel Alxa, aki még levegőt sem nagyon mer venni, csak dülleszt, és kézzel finoman még rá is segít. Vagy Tillára hajt, vagy azokra, akik fél kézzel is képesek sms-t írni, de az biztos, hogy azt nem érti, hogy nem a tévébe van építve a kamera, hiába bámul csábosan mindkét fejével, mélyen Tilla szemébe nézve, a képernyőn a hatalmas dekoltázsa csak egy apró kis domb Kati anyus feje mögött.

A telefonszavazás lezárul, basszameg, már ínhüvelygyulladásom volt a sok pötyögéstől, megváltás volt, hogy Till Attila benyögte, hogy ennyi, nem szavazhatok többet Az anyósok kedvenc csajt választanak, a neveket azért sem írom ide, de nem is fontos, hiszen az anyósok szava most semmit sem számít. Mondom, a klasszikus magyar családmodellt ábrázolja ez a műsor, akkor sem lepődnék meg, ha Till Attila egy kussolj már szipirtyóval szakítana félbe egy kedves anyukát.

Közben, illetve egy nappal korábban, hiszen ez már felvételről megy, a fiúk alsógatyában viccelődnek, tényleg ezek mind nagyon humorosak, ilyen lehet, amikor Szijjártó Péter elereszti magát egy kormányülésen. Csak gondolom, rá néha rászólnak, hogy ne erőltesse olyan nagyon. Ja, és közben kiderül, hogy a lányok szerint az erotikusat úgy mondják külföldiül, hogy pajzán, de ezt most inkább hagyjuk, mert csak agyérgöcs lesz a vége.

Az anyósok Mását beszélik ki, hiszen nem csak orosz származású, de még két gyereke is van, ami egyrészt azért géz, mert nehogy már más gyerekét, érted Ágikám, másét, az én szegény fiam, tudod miről beszélek, na, másrészt meg milyen szívtelen már az, aki ott hagyja a két pici gyerekét, a két kis csöppséget, érted Erzsók, és beköltözik egy ilyen valóságshow-ba. Mindezt négy kamera közé szorulva, talán pont aközben, hogy valamelyik anyus magához nyúlt a zuhanyzóban.

Marián, Mása kiválasztottja eközben Mása kartonra kasírozott képét csókolgatja. "Mert egy nőt homlokon kell csókolni" - magyarázkodik, majd hozzáteszi, hogy "Vágesz". Sötétség borult a képernyőre.

Megint vissza a jelenbe, Till Attila bejelenti az sms-szavazás végeredményét. Csenge nyer, aki úgy örül, hogy még az is megbocsátjuk neki, hogy olyan rúzst kent a szájára, amit vélhetően Két napos vízihulla csókja fantázianéven dobott piacra a Penny Market. Hipp, hopp, jön a múlt. A lányok főznek, az anyósok nézik, ez egy feladat állítólag. Nem tudom, mit főz Zsanika, Renike és Enikő, de kolbász van benne, magyaros lesz ez, talán még bográcsot is állítanak a villa közepén.

Ez már sose fog kiderülni, mert Éva anyós összeveszik Kati anyóssal.

“Ez az én székem, neked pont ez kell, nincs oda írva a papírra, hogy ki ül a székre, te meg kirángatod a széket a valagam alól, nem érdekel, nekem a módszerrel van bajom”- mondja Kató, és közben a hangszíne folyamatosan emelkedik a tímárpéteres vígjátékveszekedéstől a tarrbélás egzisztenciális kiborulásig.

Hipp-hopp, jön a reklám, majd megint jön Till Attila, és pont úgy visszhangzik a rezidencián, mint Kádár János az MSZMP XIII. Kongresszusán.

Gyorsan be-be-bejelenti-ti-ti, hogy akkor most jön Zsanett, és az ő hisztije. Kiderül, hogy Zsanett rendmániás, ami még hagyján, de hisztérikus is, és tényleg úgy sír, mintha egy nyolcvanas évekbeli magyar művészfilm castingjára készülne. Diaz, a szőke robotlány meg visszaszól neki, kicsit akadozik a beszédszintetizátor, kicsit recseg, de annyi biztos, hogy nem bírja a rendet, vagy legalábbis Zsanettet.

Jön a kiszavazás, vagy megjelölés, vagy valami ilyesmi, a lényeg, hogy az anyósok megmondják, kit nem szeretnek. És akkor itt tényleg átcsapunk a bangladesi kiadásba, az anyós mondja meg, hogy akkor most illik-e a fiához, vagy nem. A szembesítésén a legtöbb pontot, sőt iszonytatóan ronda szomorú szmájlit Mása kapta. Mert két gyerek van már. Mása megy pénteken az összecsapásra, vagy mire, CsokianyukaIrcsi meg kiválaszthatja holnapig, hogy kit küld Mása ellen.

33 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

locsolóember 2011.09.21. 17:09:03

1x1?
Az nem tegnap volt?
Vagy inkább hagyjuk, mert csak agyérgöcs les a vége?
:DD

sprenczl 2011.09.21. 17:11:42

Basszus, nem. Na mindegy a show meg gagyiszar.

Mária 2011.09.21. 19:19:58

"a hangszíne folyamatosan emelkedik a tímárpéteres vígjátékveszekedéstől a tarrbélás egzisztenciális kiborulásig"

Hehehe...

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2011.09.21. 19:21:23

a vicc az, hogy Bochi megígértette Tillával, hogy majd legalább megpróbálja tönkretenni a műsort, hadd bosszankodjon Hajdú Pí. XDDD és Tillának még csak nem is kellett semmit sem tennie! XDDD

WhiteFalcon 2011.09.21. 19:41:37

Basszus, ez még így, a HV-n olvasva is szar - és ez nem szabóZ-t minősíti.

never again 2011.09.21. 19:41:46

Akárhogy is, szerintem Csenge a legtutibb csaj :).

szubjektiv 2011.09.21. 20:15:34

Magyar népmesék? Idióta.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.21. 20:25:48

Pirospont, hogy nem használjátok Till Attila médiás becenevét. Főleg akkor kapartam a falat, mikor anno Claudia szájából zuhant ki az a szó.

Egy ilyen feleségkereső meg konkrétan egy vicc! Legszívesebben, mindig a -furcsamód- szórásba bekerülő gyakorló anyukát tenném meg győztesnek, hisz helló, ő már azért tudja mi a dörgés. Anno a Bret Michaels 1. szériában is annak a csajnak drukkoltam. A szomorú az, hogy ez egy show, és csak névleg az, ami.

kitikati 2011.09.21. 22:36:15

@neccharisnyás útonálló: Egyetértek, már csak azt kérem, hogy Liptai Klaudia médiás becenevét (Claudia)se használjuk! Legalább itt ne!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.21. 22:48:52

@buppi: Rendben. Jogos. Megkövetlek. Vedd úgy, hogy innentől rá, mint "az az idegesítő vörös-szőke rém"-ként fogok utalni. Bár minek, hisz esély sincs rá, hogy előkerüljön a média süllyesztőjéből. Hála istennek!

killercsiga 2011.09.22. 00:47:19

Azért ennek a Másának első óvatos rápillantás után csinálnék Másik kettőt.

Prophet 2011.09.22. 04:01:28

Kati mama arra ébredt, hogy valamelyik anyós mellette nem bírt magával - tárcsázott a paplan alatt. Szodoma és Gomorra! Tegnap meg arról tudósítottak, hogy fenn ragadt egy macska a fán, és több órán át kellett várnia, míg leszedték a speciális mentől. De jól van, csak gyantás lett. Félek elaludni..

Zuzimama 2011.09.22. 06:48:01

Nem is tudom belenézzek-e a műsorba, vagy elég lesz a Hogyvolt is?

pink ninja 2011.09.22. 07:53:25

még nem tudtam rávenni magam, hogy belenézzek, de a hv bejövős

Mária 2011.09.22. 07:58:53

@szubjektiv:

Vannak modern népmesék is.

Egyébként meg amilyen a nép, olyan a meséje. Gyerünk, támadj :)))

nemecsek ernő áruló 2011.09.22. 08:00:43

Tegnap kettő egész percet meg bírtam nézni. Utána átkapcsoltunk a két és fél férfi/ház doki kombóra (asszem - ja nem, Spektrumra!!!), mert a huszadik ismétlés is szórakoztatóbb bármiből, mint ez a fos. :)

kitiltott kennimekkormikk 2011.09.22. 08:01:52

Mása, máma más a kása.

Hol a leszarom gomb?

szintetikus 2011.09.22. 08:23:22

nem hasalt még el ez a műsor?

Teddy Beer 2011.09.22. 10:54:18

@szintetikus: Nem lehet. Sok cash van benne.

kitikati 2011.09.22. 11:45:51

és ez mindennap van? Szóval poszt is minden nap?

bknn 2011.09.22. 11:52:42

@szintetikus: A Fókusz már megverte.

Miss Perl 2011.09.26. 19:19:08

A nézettség jelentősen csökkent! Pedig az alapötlet jó volt. A cél egy olyan réteg bevonása is, akik eddig nem voltak valóságshow függők.
De ehhez más szereplőket kellett volna beválogatni. Aki a botrányok, sex, meztelenül fürdőző jelenetek, közönséges viselkedés tetszik, az úgyis az RTL-t nézi. De mivel itt is hasonlóra pályáznak, nagyon elment a műsor a VV5 felé. Így lehet harcolni a két tévé társaságnak a megmaradt fanokért.
Hajdú meg is rótta a lányokat, miért fürdőruhában zuhanyoznak.

A nagy hír egy párkereső show-ban, hogy az egyik fiú, aki ráadásul egy értelmes mondatot nem tud kinyögni, nyíltan masztizott pár nap után. Értitek? Pár nap után. Na mibe, hogy ezt kérték tőle, vagy a hírnévért mindenre képes. Az anyja pedig hatalmas méretével, mutassuk meg a nagy magyar anyákat a világnak, füstöl mint a gyárkémény, ahogy felöltözik, ahogy viselkedik, az borzalom.

A legelső randi egy egyéjszaka. NA kérem, itt a jó példa, minek is az a pár dolog ami megelőzi.

A fodrász fiú, rendesen előtérbe helyezkedik, feltehetőleg ez a dolga, már be is szerelmesedett, kinek is jutna eszébe, ez hogy történhetett? Dugja is a párnát, s mindent ami a keze ügyébe kerül. Ha otthon a gyerekek is ezt fogják csinálni, mert a tévében látják, erre büszke lesz. Egy normális mondatot nem tud egybefüggően mondani, de ez nem fontos a szervezőknek. Az egyik fiú gyakorló elmebetegnek nevezte, ami igen találó elnevezés. Kíváncsi leszek, mit adnak a fiúkra, ha hidegebbre fordul az idő, mert eddig az alsógatya volt a kötelező viselet. Pedig egy atléta és rövid nadrág finomabban erotikus.

Még biztosan lesz rúdtánc, erotikával fűtött jelenetek, anyós verekedés, de az igazi ötlet már füstbe ment...
süti beállítások módosítása